HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő


2023.06.24.Pálfalvi Milán: Az ilyeneket el kell távolítani a közéletből!
Kiderült, ki volt a Jámbor András-féle Szikra Mozgalomhoz köthető öngyilkos pedofil.


Ezzel a címmel közölt cikket a Metropol. A lap információi szerint Jámbor András kollégájának, Dobos Krisztinának az élettársáról van szó, akinek laptopján több ezer gyermekbántalmazással és szexuális sanyargatással kapcsolatos döbbenetes felvételt találtak. Jámbor András a baloldali pedofilbotrány kirobbanása óta tagadja felelősségét. (M1 - Híradó)

2023.06.05.Bayer Zsolt: "A becstelenség mint európai érték"


Marc Tarabella belga európai parlamenti képviselő - naná, hogy szocialista - az egyik fővádlottja az Eva Kaili ügyében kirobbant és lassan már az egész EP-t érintő korrupciós botránynak. Tarabellát az idén februárban letartóztatják, márciusban kiengedik a börtönből, háziőrizetet kap és nyomkövetőt. Aztán ezt is leveszik róla. És most május utolsó napján beült a parlamentbe és megszavazta azt az EP határozatot, amely szerint Magyarország korrupció miatt nem alkalmas arra, hogy betöltse az EU soros elnöki tisztét. Ez volna hát az egyik fontos európai érték. A másik európai érték maga Eva Kaili, aki hamarosan vissza fog ülni szintén az EP-be.

De mondok még egy európai értéket, ezt Litvánia képviseli. Litvánia 2006-ban hozott egy gyermekvédelmi törvényt, amely lényegesen szigorúbb, mint a mi gyermekvédelmi törvényünk. Az EP akkor páros lábbal ugrált Litvánia torkán. A magyar EP képviselők felálltak, és megvédték Litvániát. Ez a Litvánia most beszállt abba a perbe, amelyet Magyarország ellen indítottak a magyar gyermekvédelminek nevezett törvény ellenében. Azt tudjuk, hogy a hála nem politikai kategória. azt viszont eddig nem tudtuk, hogy az aljas becstelenség, az viszont európai érték. (mediaworks.hircentrum)2023.05.31.Ukrajna vagy Oroszország? Elemzők vitája arról, ki áll jobban a nyár elején a háborúban
Mesterségesintelligencia-kutatók arra figyelmeztetnek új felhívásukban,
hogy a technológia az emberiség kihalását okozhatja.


Amerikai elemző: Ukrajna hatalmas hibát vétett, a brit hírszerzés viszont Ukrajnát látja győztesnek. A Hetek napi hírelemző podcastja, az Ez történt ma 2023.05.31-i adásának témái: Botrányok a Roland Garroson: Egy ukrán teniszezőnő tüntethet politikai okokból, a szerb Djokovic ellen viszont eljárást indítanak a Koszovóval kapcsolatos állásfoglalása miatt.

A kommunisták ma is rettegnek a vallástól: Észak-Koreában börtönbe zártak egy párt kétéves gyerekükkel együtt, mert Bibliát találtak náluk. Női ruhába öltözött férfitündér szórakoztatja a kisgyerekeket Disneylandben, a Disney+ csatorna pedig az LMBTQ-filmek dömpingje után újabb botrányos témához nyúlt: a Sátánnal közösülő, majd teherbe eső tinilányról készít sorozatot. (hetek.hu)Pjotr Garjajev: A beszéd hatása gyermekeinkre, életünkre.
A helytelen szóhasználat biorobottá tesz.


Miért fontos a helyes beszéd? Kötelező anyag a fiatalkorúak beszédének formálása miatt. És ez minden felnőttre is érvényes. "A beszédszerű genetikai információ kialakítja az emberiség, azon belül az egyes ember szellemi testét. A pontos, helyes beszéd alapvető fontossággal bír az egészséges gyerek fiatal személyiségében, mert a fizikai testen túl van még az egyén szellemi összetevője.

Ha egy nevelési célzatú beszéd tele van szabálytalanságokkal, hibákkal, még ha csak a legegyszerűbbet is vesszük, mint a káromkodás, a szitkozódás, az ez egy mutáció. A maga nemében a beszédünk, a genetikai anyagunk mutációja." A dezinformáció szerepe - a szellemi testre kihat.

2023.05.20.Újra erőszakos tüntetésbe torkollott a baloldal akciója.
Tordai Bence irányította a rendőrök elleni erőszakot.


Ismét erőszakos tüntetésbe torkollott tegnap a baloldal akciója: megint rendőrökre támadtak és erőszakoskodtak a demonstrálók. Eredetileg a pedagógusok új életpályatörvénye ellen vonultak az utcára, de a tüntetés lezárása után a Fidesz-székházhoz mentek, ahol lökdösni és tolni kezdték a rendőrsorfalat, amit megpróbáltak áttörni, közben zászlórúddal szurkálták és fémtárgyakkal dobáltak a rendőröket. Az Origo azt írta, hogy a Párbeszédes Tordai Bence irányította a rendőrök elleni erőszakot. (M1 - Híradó)

2023.05.10.Kirakatemberek, akiket felemelt majd eldobott a baloldal.
A következő áldozat Pankotai Lili. MI LETT VELÜK?/APÁTI REAGÁL


Apáti Bence a mai műsorban a mostani erőszakos baloldali tüntetéshullám apropóján feleleveníti az elmúlt 13 év baloldal által használt és eldobott sztárjait. Bence elmondja, hogy futószalagon, megszokott séma mentén gyártják az újabb és újabb gyerek, kamasz és felnőtt sztárokat, akiket jól kihasználnak, kifacsarnak, az meg hogy mi lesz életükkel senkit sem érdekel. Hont Andrást idéztük. Beszél a mostani tüntetéshullám új sztárjáról Pankotai Liliről, aki máris a lejáratódott balliberális politikusok legkedveltebb biodíszlete. (Patrióta)

2023.05.06.Itt a helytelen, mutáns beszéd hatása látható a videón!


A kamerafelvételek alapján vizsgálja a rendőrség, kik vettek részt szerdán a Karmelita Kolostornál zajló demonstrációban. A hatóságok közölték, hogy gyülekezési joggal való visszaélés miatt kezdeményeztek szabálysértési eljárást öt személlyel szemben. A Központi Nyomozó Főügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt tettek feljelentést.2023.04.25.Ez már tényleg a gyermekmolesztálás legfelsőbb foka


A mai Fair Right-ban két fontos dologról lesz szó. Első körben a világ legfelkavaróbb műsoráról fogunk beszélni, ami valamilyen ismeretlen oknál fogva nem kongatta meg a vészharangot sem a hazájában, sem a YouTube-on. Ezt a műsort nem tiltották le, nem törölték a csatornát, nem hivatkoztak gyermekvédelemre, pedig ha valamitől, akkor ettől minden gyereket meg kellene védeni.

A másik fontos témánk hamarosan megrendezésre kerülő CPAC Hungary, ami nemzetközi jobboldal egyik legrangosabb rendezvénye. A rendezvény, amelyet a baloldal már a megrendezése előtt elkezdett lejáratni. A rendezvény, ahol összegyűlnek a "woke" ideológia legnevesebb kritikusai. A rendezvény, ami Európában egyedül csak Magyarországon jöhetett létre. Ezt a két fontos, egymástól nem teljesen független témát fogjuk átbeszélni Párkányi Eszterrel, az Alapjogokért Központ elemzőjével. Nézzétek meg a teljes videót!2023.04.11.A németek és a franciák is beszálltak a magyar
gyermekvédelmi törvény ellen indított perbe


A német és a francia kormány utolsóként jelezte, hogy csatlakozik az eljáráshoz, így összesen tizenöt uniós tagország, valamint az Európai Parlament fogja támogatni az Európai Bizottságot a magyar gyermekvédelmi törvény miatt indított bírósági eljárásban. Varga Judit, igazságügyi miniszter közösségi oldalán jelezte: Magyarország nem enged a nyomásgyakorlásnak, meg fogják védeni a gyermekeket. (M1 - Híradó)

Az EU Alapjogi kartájában a szülőknek van joga a gyermeknevelésben. Az EU működéséről szóló szerződésben pedig az van, hogy az oktatás nemzeti hatáskörben van. A családpolitika és a gyermeknevelés kérdése is nemzeti hatáskörbe tartozik. A szülők dönthetik el, hogy mit nézhet meg a gyermek, és mit nem.

2023.04.02.Ukrajna: Putyin új útra lépett, ez már több mint háború?


Az Ultrahang legfrissebb adásában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk, akivel az orosz-ukrán háború legfrissebb híreiről és a fegyvertartási törvény szabályozásáról beszélgettünk. Az oroszok tényleg Bahmut központját ostromolják? Oroszország lett az ENSZ Biztonsági Tanácsának elnöke, de mit szólnak az ukránok? Lukasenka azonnali tűzszünetre szólított fel, kinek kedvezne ez? Kiderül a videóból. (Ultrahang)

Georg Spöttle: Ha tűzszünet lenne, akkor a demarkációs vonal Dombass nyugati felén lenne. Az oroszok az elfoglalt területeket megtarthatnák. Akkor maradnak az oroszok Dombassban és értelemszerűen a Krímben is. Oroszország április 1-től átvette az ENSZ Biztonsági Tanácsának soros elnöki tisztét. Oroszország az európai buborékból kiszakította magát.

2023.03.25.A szülőknek joguk van tudni, hogy mit tanítanak a gyereküknek az iskolában.


Erről fogadott el törvényt az Egyesült Államok republikánus többségű képviselőháza. Az iskoláknak előírnák például, hogy tájékoztassák a szülőket, ha bármely dolgozó nemváltásra buzdítja gyermeküket. Illetve tájékoztatni kell a szülőket, ha az iskola megengedi a transznemű diákoknak, hogy ne a születési nemüknek megfelelő iskolai mosdót és öltözőt használják. A baloldali demokraták hevesen ellenezték a javaslatot, amelyről még a demokrata többségű szenátusnak is szavaznia kell. (M1 - Híradó)

2023.03.20.Putyin hivatalos látogatást tett Ukrajnában


Az orosz elnök az annektált Krímet és Mariupol kikötővárost látogatta meg. Vlagyimir Putyin megtekintette az újraépítési munkálatokat a tengerparti településen, ahol a megrongálódott épületek nagyrészét már helyreállították és most az utak aszfaltozása, valamint a tömegközlekedés újraindítása a következő lépés. Az elnök beszélt helyiekkel, akik leginkább az alacsony bérekre panaszkodtak. Putyin ígéretet tett, hogy intézkedik ezügyben is. (GEOrgPOLITIKA)Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tájékoztat
az uniós külügyminiszterek ülésén eddig történtekről.


2023.03.18.Cseh Katalin Brüsszelben szervez akciót a magyar gyermekvédelmi törvény ellen


A magyar gyermekvédelmi törvény ellen keres szövetségeseket a Momentum EP képviselője. Cseh Katalin a héten tiltakozó akciót szervezett az Európai Parlamentben, ahol arra szólította fel az uniós politikusokat, hogy lépjenek fel közösen a magyar szabályozással szemben. A Fidesz úgy reagált: a baloldal semmibe veszi annak a több millió embernek a véleményét, akik a népszavazáson egyértelművé tették, hogy a gyermekeket meg kell védeni. (M1)

A baloldali politikusok mindent megtesznek azért, hogy Magyarország és a kormány ellen hergeljenek - így kommentálta Cseh Katalin strasbourgi akcióját egy elemző az M1-en. A momentum EP-képviselője ugyanis a héten arra szólította fel az uniós politikusokat, hogy lépjenek fel közösen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Elemzők ennek kapcsán arra hívják fel a figyelmet, hogy a baloldal a saját választói véleményét is semmibe veszi. (M1)

2023.02.20.Brüsszel véleménye ellenére szükség van gyermekvédelemre,
és meg kell tiltani a genderérzékenyítést.


További gyermekvédelmi szabályokat kérnek családvédelmi szervezetek a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztenssel kapcsolatban kirobbant botrány miatt. A szervezetek szerint szigorú jogi garanciákra van szükség, hogy megvédhessék a gyermekeket. És már volt róla szó, hogy ma újabb pedofil botrányra derült fény. Ezúttal Békés Vármegyében egy történelem tanár ronthatott meg egy 13 éves lányt, és ezért még fizethetett is a lány nevelőapjának.

Király Nóra: Nagyon nehéz időben észrevenni az ilyen eseteket. Nagyon káros tartalmakat töltött fel. Minden jóérzésű ember hallott most erről az ügyről, Sokkal jobban oda kell figyelni, sokkal jobban kell büntetni az ilyen esetet, A magyar emberek 95 %-a elfogadhatatlannak tartja, hogy egy felnőtt 15 éves gyerekkel tartson fenn szexuális kapcsolatot. Még további szigorítások szükségesek. A szülőknek van nagy felelőssége ebben az ügyben. Beszélgessünk sokat a gyermekkel otthon! (M1 - Híradó)13 éves lányt ronthatott meg egy Békés vármegyei történelemtanár


Újabb pedofilbotrány borzolja a kedélyeket. A Pesti Srácok információi szerint egy 13 éves lányt ronthatott meg egy Békés vármegyei történelemtanár, aki ezért fizethetett is a lány nevelőapjának. Az ügyben a két férfit letartóztatták. Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a Budapesti Krúdy Gyula általános iskola egyik pedagógiai asszisztense egy 15 éves fiúval tartott fenn szexuális kapcsolatot. A 40 éves férfi egy zárt csoportban gyerekek fotóit is kiposztolta. Egy bejegyzése azt is bizonyítja, hogy szexuális témájú beszélgetéseket is folytatott a diákokkal. (M1 - Híradó)

2023.02.19.A rendőrség kiszállt a Krúdyból kirúgott pedagógiai asszisztens lakására, hogy
az ügyben beérkezett feljelentés alapján ott gyermekpornó után kutassanak.


Ferenc Orsolya: Vállalhatatlan, undorító, perverz, gusztustalan az egész történet, amit ez az ember művelt, és hagytak neki művelni. Gyakorlatilag itt az LMBTQ lobbihoz annyit tennék hozzá, hogy ennek örve alatt millitárs módon transzfóbbá, meg homofóbbá minősítve mindenkit, aki a normalitás, a közerkölcs és a közszemérem érdekében felmeri emelni a hangját, minősítgetnek embereket, és közben takarnak sok esetben olyan perverz, beteg, az egész társadalmat megbetegítő, gyerekeket megrontó szokásokat, és ilyen szokásokat művelő embereket, aminek ez egyenes következménye volt. A többség elvárja, hogy szigorítsák a szabályokat. (HírTV)

2023.02.15.Újabb felvételek kerültek elő az iskolai dolgozóról
Bite Zsolt (39 éves) pedagógiai asszisztensként dolgozott.


Újabb és újabb felvételek kerülnek elő arról a férfiról, aki az egyik fővárosi iskola dolgozójaként szexuális kapcsolatban volt az egyik (15 éves) diákkal, és ezzel nyíltan el is dicsekedett. A férfi azzal is kérkedett, hogy őt olyan szervezetek támogatják, mint a Helsinki Bizottság, az Amnesty International vagy a tanártüntetések egyik szervezője, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete - ez utóbbi érdekképviselet szerint azonban ők csak munkajogi kérdésekről egyeztettek a férfival. (M1 - Híradó)

2022.12.01.Szijjártó Péter: Közeleg a tél, béke kell! Winter is coming, we need peace!


Már több mint egymillió menekült lépett be Magyarország területére, és mi minden segítséget megadunk nekik természetesen, hiszen garantáljuk számukra az egészségügyi ellátáshoz és az oktatáshoz való teljes hozzáférést. Így Magyarországon már több mint 1300 iskolába, óvodába írattak be menekült gyerekeket és diákokat. És ezt a politikánkat folytatjuk nyilván addig, amíg szükség van rá.

Bár el kell mondanom, borzasztóak a kilátások, mert kemény tél jön, ami óriási humanitárius katasztrófát okozhat. Tehát mikor, ha nem most ideje lenne a békének, és figyelmeztetnünk kell azokat, akik inkább szítják az eszkalációt, ahelyett, hogy segítenének megállítani a háborút, hogy gondoljanak azokra a családokra és azokra a gyerekekre, akiknek biztonságos áramellátás nélkül kell élniük, így fűtés és melegvíz nélkül.

2022.11.10.Abortusz horror az USA-ban, Jevelin páncéltörők Iránnak,
Herszont elvesztette az Orosz Föderáció


California államban megszavazták azt, hogy a kilencedik hónapig végre lehessen hajtani abortuszt a liberális gondolkodás már horrorisztikus, hiszen a magzat a születés előtt már egy kifejlett kis ember, akit csak darabolással lehet eltávolítani az anyaméhből. A választók mindössze 35 százaléka voksolt erre nemmel.

Herszonból kivonultak az orosz csapatok, még a különleges egységek is elhagyták, mint az Ahmat Specnaz csecsen kommandó. Szergej Szurovikin tábornok döntését, mind Kadirow csecsen elnök, mind a Wagner csoport vezetése bölcsnek és felelősnek nevezte, mivel így sok orosz katona életét lehetett megkímélni. (PsTV)

2022.10.19.Hidvéghi Balázs: A BALOLDALI VÉLEMÉNYTERRORT MEG KELL ÁLLÍTANI!
LEFT-WING OPINION TERROR MUST BE STOPPED!


Nem a baloldal előjoga meghatározni, hogy ki a jó jobboldali és, hogy mi a demokrácia! Nekünk, jobboldaliaknak, semmilyen baloldali nyomásra nem szabad feladni az elveinket! Szélsőségesnek bélyegeznek mindenkit, aki ellenzi az iszlám bevándorlást, vagy aki megvédi a gyermekeket az LMBTQ-propagandától.

2022.10.15.A világháborúk áldozatainak emlékművét 2014-ben avatták a
Pest megyei Vácrátóton. Alkotója: Böjte Horváth István


A Reddit-en bukkant fel egy világháborús magyar emlékműnek a fotója, hogy ismét a reflektorfénybe emelje az alkotást. "Az emlékmű faragott képe sajátosan jeleníti meg a "hiányt" és a "szenvedést", az elesett hőst és a hiányát szenvedő családot. A "léggé" vált katona jelenléte magyaros helyi viseletben ábrázolt családja körében el-gondolkoztat történelmünk nehéz éveiről, évtizedeiről. A képen jelen van az élet fája hajtásaival, mutatva a borzalmak nehézségeit túlélők, a község szívós életerejét " - olvasható a rövid elemzése a Köztérkép.hu weboldalon. /Danyi Béla/

2022.10.05.

Pedofil vezeti a berlini leszbikus-meleg ovit

Derék berlini honfitársaim nem is érezték eddig, hogy mi hiányzik városukból, ám a sötét időknek vége és igazi woke-ság lesz a Spree partján. Nemsokára megnyit a leszbikus-meleg ovi, ahol gyermekek 5 éves korig megtanulhatják, hogy milyen csodás dolog a homoszexualitás és a transzneműség. Itt kisfiúk is viselhetnek leánykaruhát és ékszereket. A gond csak az, hogy az ovi vezetését egy olyan férfira bízták, aki már évek óta megértést követel a pedofiloknak és azt, hogy felnőttek büntetlenül szexelhessenek kiskorúakkal. Szép új világ... (Ps TV)
Zelenszkijék megint totális demokráciát építenek, mivel begyűjtenek mindenkit, aki kollaborált az orosz csapatokkal, és 10-15 börtönbüntetésre ítélik őket. Ukrajna államosít minden olyan céget, amelyben van orosz tulajdonos. Ennél demokratikusabb csak Rákosi, Mao, Sztálin és Pol Pot voltak századunkban. Az elkobzott cégek pedig nyilván növelik az ukrán elnök 1,5 milliárd dolláros vagyonát, de nyugi jut a haveroknak is. Gyöngyösi Márton, a 2%-os Jobbik szerint az Oroszország elleni szankciók jók és hatékonyak. Arra is buzdította a magyarokat, hogy ne csak a pesti srácokról tájékozódjanak, hanem olvassák a nyugati sajtót.

Na, ha ezt megtesszük, akkor ott még látványosabb, hogy a szankciók miatt mekkora bajban van Európa, és hogy az oroszok sosem kerestek ennyit a fosszilis energiahordozók eladásából. Moldova 7,5 milliárd dollárral lóg az orosz Gazpromnak. A cég azzal fenyegeti Kisinyovot, hogy elzárják a gázcsapokat. Németországban kivállalkozók tüntettek a magas gázárak és a szankciók ellen. Már több kisebb cég bedőlt, mivel nem tudják kigazdálkodni a rezsit. A köztévé csak neonácinak nevezi a tüntetőket. A riportalanyokat elnézve ez orbitális hazugság. (Ps TV)

2022.09.27.NOE: a nagycsaládosoknak igényelniük kell a nekik járó árkedvezményt


Külön kell igényelni a nagycsaládosoknak járó gázárkedvezményt, nem jár automatikusan - erre hívta fel a figyelmet a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke az M1-en. Kardosné Gyurkó Katalin azt mondta: több mint 300 ezer nagycsaládos él Magyarországon, miközben eddig csupán 30-40 ezren jelentkeztek gázártámogatásra. Pedig - például egy ötgyermekes család - évente akár több mint egymillió forintot is megspórolhat. (M1-Híradó)

2013.09.13.Kivonat Vladimir Putin Valmai Fórumon elhangzott beszédéből.
Európa kulturális hanyatlása - Isten és Sátán egyenjogusítása


Oroszország miniszterelnöke Európa kulturális hanyatlásáról beszél,
illetve az egész nyugati világ kulturális hanyatlásáról.

2021.05.23.Nagy Emese alezredes a Pesti TV-nek azt mondta...
Magyar pedofilok százai a darkneten (Videó)
Az Ügy: Édenkert és utódai * Teljes cikk itt!


Nagy Emese alezredes a Pesti TV-nek azt mondta, a most elfogott férfiak teljesen átlagos, külső szemlélő számára normális életet éltek, van családjuk, munkahelyük. Van köztük olyan, akiknek a családja semmit sem tudott a hajlamáról, de olyan is, akinek az ismerőse mindent tudott, mégsem jelentette, hanem eltűrte, elhallgatta.

A fórumon, amit egyébként most le is kapcsoltak a zsaruk, saját készítésű videókat is megosztottak. Akinek volt ilyen, az magasabbra került a hierarchiában, kiváltságokat élvezett.  A tagok angolul társalogtak, tippeket adtak egymásnak nemcsak gyermekkel való szexuális kapcsolat létesítéséhez, hanem például ahhoz is, hogyan kell utána a gyermeket megnyugtatni, a gyanúját is elaltatni annak, hogy ami történt, az rossz.

A PestiSrácok.hu által korábban bemutatott és a hatóságoknak is jelentett Édenkert nevű fórumon már 2017-ben 1025 tag volt jelen, köztük nagy számban olyanok, akik nemcsak képeket nézegettek, hanem volt már valós élményük is és másokat is segítettek tapasztalatok szerzésében. És bár egy oldalt a zsaruk most lekapcsoltak, egy újabb búvóhelyüket is megtaláltuk, ahol hasonló borzalmakat rögzítettünk, mint korábban az Édenkert nevű site-on.

Nemcsak nyomozások vannak jelenleg is folyamatban a pedofil bűnözők után, hanem a magyar kormány is felvette a harcot a legszörnyűbb bűnök elkövetőivel, a gyermekekre vadászó szexuális ragadozókkal. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a napokban nyújtja be azt a törvényjavaslat-csomagot, amely nemcsak sokkal szigorúbban büntetné a gyermekek sérelmére szexuális bűncselekményeket elkövetőket, hanem különböző munkaköröktől végérvényesen eltiltaná a pedofilokat és egy kereshető nyilvános adatbázis létrehozását is lehetővé tenné...

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztály nyomozói május 5-én a Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ bevetési egységeinek közreműködésével összesen nyolc helyszínen hajtottak végre kutatásokat, amelyek során négy személyt fogtak el, akik bűnszervezet keretei között terjesztettek gyermekpornográf tartalmakat...

Rusz Edit szexuálpszichológus több évtizedes szakmai múltja során több pedofillal találkozott. A szakember határozott álláspontja, hogy a pedofília nem veleszületett genetikai betegség, hanem személyiségzavar. Mint mondta, sok téves eszme terjed arról, hogy ez a szexuális orientáció hogy alakul ki. Valójában arról van szó, hogy a pedofil szexuális fejlődése gyermeki szinten megrekedt; azért gyermekek keltik fel az érdeklődését, azért gyermekekkel keres kapcsolatot, mert ott nem kell teljesítenie.

Nagy Emese kiemelt főnyomozó és Rusz Edit is érveltek amellett, miért nem igaz az a védekezés, hogy a pedofilok ártalmatlanok, csak képeket nézegetnek, többségük nem árt senkinek. Ezek a deviáns férfiak és jóval kisebb számban nők általában megideologizálják abnormális szexuális vonzalmukat, mentségeket keresnek és találnak maguknak. Eleinte csak kiemelt figyelemmel fordulnak a gyermekek felé – mint a régi cukros bácsik –, elviszik játszótérre, moziba, játszanak a kicsikkel, aztán megízlelik a gyermeki test érintését és onnan nincs visszaút, vagy csak nagyon ritkán... (pestisracok.hu)


2022.08.05.A nemzetközi forgalom is igénybe veheti az ásotthalmi határátkelőt a hétvégén


A határátlépés gyorsítása érdekében a nemzetközi forgalom is igénybe veheti az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet péntektől vasárnapig - közölte a rendőrség pénteken a honlapján. A határátkelőt így a magyar, szerb, uniós, svájci és az Európai Gazdasági Térség tagországainak személygépkocsival érkező állampolgárai mellett harmadik országok polgárai is használhatják. Az ásotthalmi átkelő augusztus végéig pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működik.

A nemzetközi tranzitforgalom, a szerb-magyar határ Csongrád-Csanád megyei szakaszán továbbra is a röszkei autópálya-határátkelőhelyen keresztül zajlik. Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak. (MTI)

2022.07.08.Júniusban megalakult az Afrikai Szuverenitás Koalíció (ASC) a régió népei,
szabadságának és nemzetei szuverenitásának megvédése érdekében.


A szövetség létrehozását az a felismerés tette indokolttá, hogy nemzeti összefogással lehet csak fellépni a globalista törekvésekkel szemben. A WHO, a BigPharma más nemzetközi szervezetekkel és magánalapítványokkal, mint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve titokban lányokat és nőket tettek akaratuk ellenére terméklenekké az oltási kampányaikkal.

Ez ugyanis kéz a kézben jár a Szövetség az Élelmezési Szuverenitásért Afrikában elnevezésű szervezettel. Ez a mozgalom mindent megtesz, hogy megállítsa a korrupt kormányok, nagyvállalatok és emberbarátnak álcázott "magánszereplők" által irányított ipari mezőgazdasági modellt. Az ASC hisz abban, hogy együtt, a pénzügyi oligarchia korrupt ellenőrzésétől megszabadulva az egész világ számára létezik út az egészséghez, a személyes autonómiához és a nemzeti szuverenitáshoz.

2022.07.06.Szijjártó Péter: CNN Amanpour - újra, ezúttal személyesen.
CNN Amanpour - again, this time in person.


Szijjártó Péter válaszaiból: Nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberekkel fizettessük meg a háború árát. Jelenleg a legnagyobb humanitárius segítséget nyújtjuk hazánk történetében. 830 ezer menekültet fogadtunk be Ukrajnából. Nem veszünk részt a fegyverszállításban. 150 ezer magyar él Ukrajna nyugati részén. A fegyverszállítmányok az oroszok célpontjaivá válnának. Nem akarjuk, hogy az oroszok olyan területre lőjenek, ahol magyarok élnek...

Gondoskodunk róluk. Holnap újabb 13-15 ezer érkezik, mert ez a jelenlegi trend. Akik itt maradnának, azoknak munkát ajánlunk, a gyerekek, óvodába mehetnek…A szerb-magyar határon az idén már 110 ezer illegális migránst tartóztattunk fel. Vannak menekültek és vannak illegális migránsok. Mit mond ki a nemzetközi jog?

Azok az emberek, akik a déli határunkon jelennek meg, legalább 6-7-8, vagy annál is több biztonságos országon mennek keresztül. Semmi okuk nincs a határsértésre a szerb-magyar határon. Fegyverük van, és lőnek ránk és egymásra is. Megtámadják a rendőreinket. Nagyon egyértelműen fogalmaz az Alaptörvényünk. A család apából, anyából és gyermekekből áll...

Nézze, egy közép-európai tenger nélküli országból jövök, amelynek kevesebb, mint 10 millió lakosa van, amely befolyásolni képes az USA belpolitikai helyzetét. Konzultációt tartunk fenn a republikánusokkal. pl. a globális minimumadó kérdésében. Megtisztelő, hogy olyan országként tekintenek ránk, amely befolyásolni tudja, az USA belpolitikai helyzetét. Mindenképpen a republikánusoknak szorítunk, és együttműködünk velük.

2022.06.24.USA: nők milliói veszítik el az abortuszhoz való jogot


USA: Vége az alkotmányos abortuszjognak. Az amerikai alkotmánybíróság érvénytelenítette a Roe kontra Wade szövetségi abortusztörvényt.Abortuszra ment a kórházba, ma már boldog édesanya
László Petra dokumentumfilmje


A válsághelyzetekből is van kiút. Megismerhetik a segítőket, Albertné Görgey Zsuzsa életvédőt is, aki elmondja, segítségükkel hány babát sikerült már megmentenie.

2022.06.08.Környezetvédők! Mentsük meg a vizünket!
Betömtük a bányavíz-kifolyót Alsósajón


2022. jún. 3. Tiltakozásul kollégáimmal betömtük a bányabejáratot, és elállítottuk a szennyvizet! A Sajókatasztrófa 94. napján Varga Tiborral (Krasznahorka) és Ján Korpával (Betlér) tiltakozásul fél órára eltorlaszoltuk a bányavízkifolyást, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy már így is bődületes az a szennyezőanyag mennyiség, ami a Sajó folyóba került. Nincs mire várni, el kell kezdeni a szűrőberendezés beszerelését is!

A vízhozam és a szennyvíz ismert összetétele alapján ezidáig 3,4 kilotonna szulfát, 385 tonna vas, 156 tonna cink, 46 tonna mangán és nem egész fél tonna arzén került a folyóba. Döbbenetes az állam felelőtlen hozzáállása és a tétlensége, hiszen az a munkafolyamat, amibe tegnap belekezdtek a tervek szerint sem lesz képes megállítani a szennyezést, csupán mérsékelni fogja. 94 nap sem volt elég ahhoz, hogy a rendkívüli helyzetet kihirdessék? A Szövetség petícióját már 11 000-en aláírták, /Őrs Orosz/2022.05.22.Üzenet Pozsonynak. Petíció a Sajó folyó megmentésért!


Harmadik hónapja tart az ökológiai katasztrófa a Sajón. Naponta 1 500 000 liter erősen szennyezett víz kerül a folyóba, mely 4,2 tonna vasat, 38 tonna szulfátot, 1,7 tonna cinket, fél tonna mangánt és 5 kg arzént tartalmaz. Az alábbi pár perces videóban elmagyarázom, hogy hogyan, hol és miért történt mindez és azt is, te magad hogyan segítheted a Sajó folyó és a magukra hagyott gömöri emberek ügyét!

Támogasd a petíciónkat! Link a videóban, illetve alább, kommentben! A petíciós bizottság: MUDr. Varga Tibor (Krasznahorka), Ján Korpa (Betlér), Beke Beáta (Lekenye), Nagy Gyuri (Várhosszúrét) és Burdiga Pali (Rozsnyó), valamint a magam nevében is köszönöm a segítséged! /Őrs Orosz/

2022.05.25.Steve Kerr beszéde az újabb amerikai lövöldözés után
Steve Kerr's speech after another American shooting.
Az Egyesült Államokban újabb iskolai lövöldözés volt,


amelyben a legfrissebb beszámolók szerint 19 gyermek halt meg. A felfoghatatlan tragédia után nem sokkal Steve Kerr, a Golden State Warriors NBA-csapatának edzője kellett volna, hogy sajtótájékoztatót tartson. Érdemes meghallgatni minden egyes szavát!

"Nem fogok a kosárlabdáról beszélni... És most itt van nekünk ez: gyereket gyilkoltak meg iskolában. Mikor teszünk végre valamit? Belefáradtam abba, hogy feljöjjek ide, és kifejezzem együttérzésemet... Közben túszai vagyunk 50 washingtoni politikusnak... Annak ellenére, hogy mi az amerikai emberek mit szeretnénk! Nem akarnak szavazni, mert így akarják megőrizni a hatalmukat. Szánalmas! Elég volt!" Pathetic! It was enough! (nsonline)

2022.05.21.Földi-Kovács Andrea: Biológia tény, hogy csak két nem létezik
Földi-Kovács Andrea beszéde a CPAC Hungary konferencián.


Minden ilyen találkozásban hihetetlen erő van. A legjobb hadsereg az, amely meghiúsítja az ellenség terveit. A terv a családok, a kapcsolatok szétverése.Társas lények vagyunk, közösségbe teremtettünk. Háborút indítottak a valóság és az élet ellen. Keresztények, konzervatívok szilárdan kitartunk az élet, a családok és a biológiai nemek, a gyermekek mellett... (Védett Társadalom Alapítvány)

2022.05.12.Varga Judit: Az EU ma hegemóniát épít.
Polgári Magyarországért Konferencia Európa jövőjéért


Pénzügyi támogatást a bevándorlás támogatásához nyújt az EU. A családtámogatáshoz, a gyermekvállalási kedv támogatásához nem. Jogilag is a szerződések módosítását javaslom. A családtámogatáshoz, a gyermekvállalási kedv támogatásához nem. Jogilag is a szerződések módosítását javaslom. Törölni kell az egyre szorosabb egység kifejezést! Könnyíteni kell a blokkoló kisebbség szabályait! Az álcivil politikai szervezetek viselkedjenek pártként!

Fel kell állítani az uniós jogállamisági monitoring testületet! Az unió ne vegyen fel hiteleket! A családjog kizárólagos nemzeti kompetencia. A bevándorlók befogadására egyetlen nemzetet sem lehessen kötelezni. Európa képes legyen kielégíteni a saját élelmiszer szükségletét! Meg kell erősíteni a nemzeti parlamentek és a nemzeti képviseletek szerepét!

2022.04.30.Óriási botrány! Aldi Nord: kérlek, ne legyen gyerek
Védjük meg gyermekeinket!


Óriási botrányt okozott a németországi Aldi üzletlánc ottani anyavállalatának legújabb kisfilmje, amelyben a szereplők arról elmélkednek, hogy miért nem jó gyermeket szülni, a magzatot pedig az Alien filmekben szereplő lényhez hasonlítják. A felháborodott kommentek elárasztották az üzletlánc közösségi oldalát, az ügyben pedig megszólalt egy német EP-képviselő is.

2022.01.15.Ez itt a kérdés! Miért gyalázzák a hagyományokat a liberálisok?
Hogyan telepedik rá a művészetekre, a munkahelyekre és a vallásra az LMBTQ propaganda?


Európa megosztott. Keresztény emberként nem lehet tovább hátrálni. Máthé Zsuzsa történész igazgató, Szent István Intézet: A valóság az, hogy embereket életükben, karrierjükben úgy meg tudnak hurcolni és lehetetlenné tudnak tenni ilyen ideológus témák mentén... Frivaldszky Edit igazgató, Emberi Méltóság Központ: Mik történnek a nyilvános mosdókban, a női börtönökban, ahova valaki bemondásra nőnek valva magát bejut és ott miket tesz. Vannak nagyon súlyos következményei ennek. /Forrás: https://www.facebook.com/kovacsandras1982/

2022.04.27.Szijjártó Péter: Magyarország gázellátása továbbra is biztonságban van


A Bulgáriának szánt gázmennyiséget nem szállítja a Gazprom. A Gazprom tájékoztatása szerint a tranzit, tehát a Bulgárián keresztüli szállítás akár Szerbia, akár Magyarország irányába ettől független. A Gazprom más-más bolgár céggel áll szerződésben, a Bulgáriának szánt mennyiségek tekintetében, illetve a tranzit szállítás tekintetében. A Magyar Földgázszállító Zrt. tájékoztatása szerint is Kiskundorozsmánál a szerződés és a tervek szerint történik a gázszállítás Magyarország irányába, tehát szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy a Bulgáriának szánt gázmennyiség le nem szállítása az nem jelenti a Bulgárián keresztüli tranzit leállítását.

Deák Dániel: Jó hogy ilyen felelős kormányunk van! Ha a baloldal került volna hatalomra, mi is gáz nélkül maradnánk és leállna az egész magyar gazdaság, télen pedig megfagynánk...

Vágó Adrienn: Kormányunk sikereinek köszönhető! Hála Istennek ismét 2/3 győzelmet arattunk! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Csak így tovább!

2021.08.01.Emlékezzünk csak! Cseh Katalin még mindig a Pride hatása alatt
van, akkora élmény volt * Teljes cikk itt!


Már több mint egy hete volt az idei Pride felvonulás, de akkora élmény volt harmincezer emberrel együtt felvonulni, hogy még mindig sokszor eszembe jut. A Momentumban garanciát vállalunk arra, hogy 2022 után az azonos nemű párok is teljes joggal alapíthatnak családot, amelynek egyik alapja a házasságkötés. Mert minden kölcsönös szeretet egyenlő, és mind megérdemli, hogy hivatalossá tegyék.- írja Cseh Katalin friss bejegyzésében, és képeket töltögetett mellé. (vadhajtasok.hu)2022.03.30.Földi-Kovács Andrea, a Védett Társadalom Alapítvány vezetője,
volt Hír TV-s műsorvezető volt a Hit Rádió vendége.
Miért fontos a Gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban szavaznunk?


Ki kell állnunk a gyerekek érdekei mellett! Földi-Kovács Andrea elmondta, hogy 15 éve kapnak jelzéseket Nyugat Európából arra vonatkozóan, hogy nagy problémával állunk szemben. "A Védett társadalom Alapítvánnyal keressük a beavatkozási pontokat. Küzdünk a szólásszabadságért is, mert ezt is el akarják venni! Az élet és a halál kultúrája csap össze a mi világunkban!" - nyilatkozta. (Hit Rádió Közélet)

2022.03.29.Április 3-án népszavazást tartunk a gyermekek védelméről.
Most megállíthatjuk a gyermekekre irányuló szexuális propagandát!
A népszavazáson az alábbi kérdésekre lehet válaszolni:


1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Most megállíthatjuk a gyermekekre irányuló szexuális propagandát! Ezért arra kérjük, vegyen Ön is részt a népszavazáson, és szavazzon 4 nemmel! Védjük meg gyermekeinket!

2022.03.04."Érdemes az árral szemben úszni" - Földi-Kovács Andrea felemelő beszéde


Egész napos rendezvényt tartott a Batthyány Lajos Alapítvány és a Védett Társadalom Alapítvány március 4-én, Budapesten. A nap fő programja Andrea Williams nyilvános előadása itt. A Nagy-Britanniából érkezett keresztény jogvédőt Földi-Kovács Andrea, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi tagja konferálta fel.Rendkívüli interjú Orbán Viktor miniszterelnökkel
A harcok elől menekülő emberekről azt mondta,
hogy mindenki számíthat a magyarok védelmére.
Végre magyar szinkronnal is megtekinthető a
Váratlan élet, az életpártiak kultikus filmje!
Az élet a fogantatással kezdődik.


Váratlan élet - A film, amely világszerte gyermekek életét menti meg, és megerősíti az élet értékét és szentségét a fogantatástól a természetes halálig. (Védett tárasadalom) A Váratlan élet (Unplanned) megjelenése óta kilenc amerikai államban hoztak életvédő törvényeket a meg nem született gyermekek védelmében. Abby Johnson szervezetének segítségével a film hatására közel 100 abortuszban dolgozó ember hagyta el az iparágat.

Az életvédő szervezetek hihetetlenül megnövekedett taglétszámot és lelkesedést tapasztaltak. A Védett Társadalom Alapítvány stábja a film február 7-i ünnepélyes bemutatóján járt. Köszönjük Frivaldszky Editnek és az Emberi Méltóság Központnak, hogy a magyar nézők számára is elérhetővé tették ezt a csodálatos filmet!

2019.08.28.Cseh Katalin kedvenc abortuszimádói támadásba lendültek


Keddi hír szerint Missouri államban Howard Sachs szövetségi bíró felfüggesztette az abortusztörvényt egy nappal azt megelőzően, hogy a törvény életbe lépett volna. Ez a törvény a fogantatás nyolcadik hete után tiltotta volna a művi terhességmegszakítást, az ekkor abortuszt végző orvosokat pedig 15 évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatták volna. A szövetségi bíró ezzel a döntésével helyt adott Planned Parenthood (Tervezett Szülőség) nevű szervezet keresetének.

A Planned Parenthood – mint az kiderült a Mandiner korábbi tényfeltáró cikkéből – a születés közbeni abortuszt is támogatja. A nyíltan az amerikai baloldalért kampányoló szervezet ellen, homályos ügyletei miatt, az FBI is nyomoz.


Hogy honnan lehet ismerős számunkra ez a dallamos nevű szervezet? Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője nekik gyűjtött serényen adományokat a közösségi hálós profilján. Nincsenek véletlenek. Similis simili gaudet. /Megj. Hasonló a hasonlót szereti!/ (magyarnemzet.hu)2022.03.12.Dr. Drábik János: Kik és miért robbantották ki az ukrán válságot?
Uzsoracivilizációból a harmonikus világrend felé.


Dr. Drábik János tavaszi előadássorozatának 6. része a Magyarok Házában. Az USA ma már nem rendelkezik saját akarattal. Felvásárolta a nemzetközi pénzhatalmi világelit. Ez egy nemzetközi integrált hatalmi struktúra. Magja 300 szupergazdag bankár dinasztia. Ez mintegy 7000 embert jelent. Rendelkezik 147 óriásbankkal. Ehhez csatlakozik 30 000 alapítvány.

2022.03.01.Hollik István: Gyurcsány fékezze meg Márki-Zay ámokfutását!


Gyurcsány Ferenc fékezze meg Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt ámokfutását, mert az veszélyezteti Magyarország biztonságát - hangsúlyozta Hollik István. Magyarország maradjon ki ebből a háborús konfliktusból! (fidesz)

2022.03.01.A kárpátaljaiakat támadja Márki-Zay


A háború közben is érzéketlenül nyilatkozik és sületlenségeket beszél Márki Zay Péter - így látják a kormánypártok. A baloldali miniszterelnök-jelölt vasárnap este azt fejtegette egy interjúban, hogy a menekülők, akik most a háború miatt jönnek át a határon, könnyebben tudják "leadni a szavazatukat a Fideszre", mintha nem lenne háború. Márki Zay Péter azt is tudni véli, hogy egyébként a kárpátaljai magyarok közül sokan inkább orosz pártiak, mint ukrán pártiak.

2022.02.25."Nem érdekel, mi lesz! Visszamegyek a gyerekeimért."
A PestiTV stábja péntek délelőtt ellátogatott
a beregsurányi ukrán - magyar határátkelőhöz
ahol számtalan ember próbálta meg elhagyni Ukrajnát.


A beszámolók alapján az ukrán oldalon több kilométeres a kocsisor, de a gyalogosok ezzel szemben hamar átjutottak a határon. Több család könnyeivel küszködve mesélte el, a férjüket, apjukat nem engedték át a határon és attól tartanak, hogy most látták őket utoljára.2022.01.24.Antal-Ferenczi Ildikó: Életvédők a PAX TV műsorán
Magyarországon 2020-ban 85 000 kisbaba született meg,
de több, mint 20 000 nem született meg


Ennyi édesanya és család került olyan nehéz helyzetbe, hogy a megfogant kis élet érkezését nem tudta, vagy nem akarta vállalni. E nehéz és életre szólóan súlyos döntés joga az édesanyáé, de felelőssége nemcsak az övé, hanem az apáé, a családé, a tágabb környezetüké, sőt, az egész társadalomé, vagyis mindannyiunké.

Hamarosan induló sorozatunkban olyan szervezetek és olyan közösségek képviselőivel fogunk beszélgetni, akik ilyen bajba jutott családokkal, édesanyákkal foglalkoznak, illetve céljuk a társadalmi szemléletváltás.

2022.01.03.Földi László titkosszolgálati szakértő mit vár a 2022-től
Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumának elnöke volt a vendégünk,


akivel értékeltük a 2021-es esztendőt, és beszélgettünk arról is, hogy mit vár 2022-től. 00:14 A 2021-es esztendő legfontosabb tanulságai 03:04 Az új normalitásról 06:22 Kulturális, ízlésbeli kérdés vagy sorskérdés? 08:31 Lehet-e még rendet teremteni? 10:40 A római katolikus egyház szerepe 12:43 A hagyományos értékekről 14:30 A Védett Társadalom Alapítvány tapasztalatai 15:27 Mi várható 2022-ben? 18:29 A kormányzás nehézségei 20:00 Az oltás mint törésvonal 22:18 Szakértői vagy politikai kormány? 23:54 2022-ben tetőzhet a káosz? (Ultrahang)

2021.11.12.Ma kezdődött a nyugdíjprémium kifizetése.
Minden eddiginél magasabb, 80 000 Ft.


A nyugdíjasok többsége ma estig megkapja a nyugdíjkorrekcióval növelt havi nyugdíját, és minden idők legnagyobb összegű nyugdíjprémiumát. Jövőre 13. havi nyugdíjra is számíthatnak a nyugdíjasok és a nyugdíjszerű ellátásban részesülők. Ezt a magyar emberek teljesítménye teszi lehetővé. Dolgoznak, és magas a gazdasági növekedésünk.2021.10.21.Szijjártó Péter nagyszerű válaszai a támadásokra angolul magyar felirattal.
Illegális bevándorlás, határvédelem és kijelentések,
amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül...
2021.10.11.Dominikán vágták le a bűnszervezet csápjait a BRFK nyomozói,
vezetőjét pedig a karibi luxusból a rács mögé juttatták.


Úgy fizettek az emberek nem létező lakásokért, hogy soha nem is látták a lakást. A csalásra szakosodott szervezet feje abban a hitben szerezte meg áldozatainak sokszor egy élet munkájába kerülő megtakarításait, hogy nem fog lebukni, ám ha mégis, a karibi országból nem fogják kiadni a hatóságoknak. Tévedett. A BRFK gazdasági nyomozói három évig dolgoztak az ügyön, és szó szerint Dominikáig mentek a bűnszervezet vezetője után.

A vagyonukból kiforgatott emberek közül volt olyan idős sértett, aki szinte hetente telefonált kollégáinknak, hogy meglesz-e a tettes, elfogtuk-e már? Most, hogy a több száz közreműködővel működtetett szervezetet felszámoltuk, és a vezetőjét is kézre kerítettük, azt tudjuk mondani, hogy igen. Megannyi tárgyalás, és nemzetközi együttműködések után a budapesti nyomozók háromfős küldöttsége utazott ki a Dominikai Köztársaságba, ahol az Interpollal és a helyi hatóságok együttműködésével másfél hét alatt megtalálták és elfogták az évekig fantomként létező, és gyakran lakhelyet váltó 30 éves T. Alexet. Elfogták és hazahozatták.

A szervezet vezetője, T. Alex úgy működtette és szervezte meg a hálózatát, hogy egy szűk bizalmi kör kivételével még bűntársai számára is ismeretlen maradt. Jogtalan ingatlan bérbeadásokkal és eladásokkal közel 500 áldozattól 1,2 milliárd forintot csalt ki. Több száz stróman, álügyvédek, álközjegyzők, futárok vettek részt a szövevényes csalássorozatban. T. Alex magyarországi gazdasági társaságok nevében hirdetett meg és adott bérbe ingatlanokat az interneten a tulajdonosok tudta nélkül, később azonban módszerei egyre kifinomultabbá és szervezettebbé váltak, és már olyan ingatlan adás-vételeket is tető alá hozott, melyekből a vásárlók sosem váltak lakástulajdonossá, és a pénzüket sem látták viszont. Működésének utolsó éveiben T. Alex már áldozatai bankszámláihoz szerzett teljes hozzáférést, és így szerezte meg gyakran összes megtakarításukat.

A csalássorozat felderítéséről Dr. Farkas Péter r. alezredes, a BRFK Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályának vezetője tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta az ügy részleteit és a nyomozás legfőbb mozzanatait. A szövevényes bűnügyben számos feljelentés és eljárás indult a fővárosban és vidéken is, majd a bűncselekmény módszereiben mutatkozó hasonlóság és összefüggések alapján 2019 januárban a BRFK nyomozócsoportot hozott létre a csalássorozat felderítésére.

A nyomozók az elkövetők digitális lábnyoma alapján mozaikként tették össze az egészen Dominikáig nyúló ügy részleteit, és sorra azonosították a szervezet tagjait. Bár a tagok ügyleteikhez és kommunikációjukhoz titkosított VPN kapcsolatot és különböző csevegő alkalmazásokat használtak, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya két év leforgása 130 embert hallgatott ki gyanúsítottként és 487 olyan bűncselekményt tárt fel, melyek elkövetésének megszervezésével T. Alex gyanúsítható.

A gyanúsítottak a bűncselekmények során 21 közjegyző és hat ügyvéd nevével éltek vissza, 101 lakást hirdettek meg jogosulatlanul. A nyomozók 935 főt hallgattak ki tanúként, 477 strómant, azaz asszisztenst azonosítottak. A nyomozók 13 megyében és Budapesten 114 ingatlanban, a Dominikai Köztársaságban két ingatlanban hajtottak végre kutatást. A szervezet vezetőjének, T. Alexnek kihallgatását követően a BRFK nyomozói előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság elrendelt. A nyomozók az eljárás során 337 millió forintot foglaltak le. (www.police.hu)2021.10.04.Földi-Kovács Andrea: Kedves Barátaink, Támogatóink!
Minden - a Védett Társadalom Alapítványhoz hasonló -
erkölcsi mozgalomnak el kell indulnia valahonnan. /Hírlevél 7./


De ez a kiindulópont nem mi, az alapítók voltunk, hanem Önök. Az örök emberi értékeket magukénak valló közösség. A meglévő morális alap társadalmunkban. Valljuk, hogy egy józanabb társadalom megteremtése kivitelezhetetlen lenne józan emberek nélkül. Ebben (is!) különbözünk a dollármilliárdos „emberbarátok” által létrehozott hálózatoktól. A nyitott társadalom eszmeisége, a neomarxizmus, a ma oly divatos progresszív ideológiák és sok más jelenség mögött ugyanis nem pusztán Istenben való kételkedés, hanem az emberben való kételkedés is ott van. Sőt, ennél több is, a tömegek lenézése, az ember szabad akarattól való megfosztása.

Akár csak néhány évtizeddel ezelőtt, nem volt kérdés, hogy a szülőknek joga van dönteni saját gyermekeik egészségéről. Senki sem vitatta, hogy biztonságos, támogató családi környezetben úgy nevelhetik utódaikat, hogy erkölcsös, igaz, tehetséges emberekké váljanak. Mára az átlagemberrel kapcsolatos általános szkepticizmus oda vezetett – például a szexuális nevelés terén –, hogy kötelezően bevezetendő nemzetközi átfogó szexuális nevelés programot átvevő oktatási intézményekre, érzékenyítő tréningeket folytató NGO-k munkatársaira bíznák a gyermekek felvilágosítását.

Miről árulkodik mindez? A hagyományos felfogás megbízik az emberekben, az új, progresszív ideológiák nem. Miféle filantrópia az, amely manipulálni akarja az embereket, ahelyett, hogy tiszteletben tartaná szabadságukat? Tudtuk, hogy az úgynevezett „emberbarátokat” meglepi majd VALÓDI emberbarát hálózatunk felbukkanása. A veszélyt éppen ezért jelentjük számukra, mert versenytársakra találtak, mert álságos magatartásuk lelepleződhet.

És hogy miért támadjuk azt, amit lehet, hogy nem tudunk legyőzni, legfeljebb megállítani?” „Miért ragaszkodunk olyan ideálokhoz, amelyek sokak szerint elérhetetlenek?” Mert bízunk az emberekben, és hiszünk abban, hogy ha a társadalom többsége ragaszkodik a kipróbált jóhoz, és erőfeszítéseket is tesz, akkor lehetséges annak megőrzése. Úgy véljük, hogy a változtatást csak maguk az emberek vihetik véghez, nem lehet elvégezni helyettük. Ebben különbözik a mi kezdeményezésünk mindenfajta filantróp gondolatkísérlettől.

De hova vezethet az a társadalmi modell, mely nem szavaz bizalmat az embereknek? Hova visz az az út, amely eltér a természetes iránytól? Amerikában a szexuális felvilágosításon átesett korosztálynak már csak a 70 százaléka vallja magát heteroszexuálisnak. Egy idei kutatás szerint pedig ötből egy francia egyetemista már sem fiúnak, sem lánynak nem tartja magát. Nagy-Britanniában naponta legalább egy gyermek változtatja meg a nemét, a brit társadalombiztosítási rendszer jelenleg hatályos szabályozása szerint ezt 12 éves kortól kezdve szülői beleegyezés nélkül is megteheti; ugyanettől a korhatártól - szintén szülői beleegyezés nélkül - válna elérhetővé az abortusz is az európai tinilányok számára.

2017 decemberében indítottam saját műsorötlet alapján a Terc című keresztény közéleti adást, melyet a HírTV-ben is tovább szerkesztettem és vezettem CREDO néven. A műsor készítése során újabb és újabb ilyen és ehhez hasonló jelenségekről szóló hírek sokaságával találkoztam, és nem, nem csak külföldi vonatkozásban.

Külön adást szenteltünk a magyarországi streamingszolgáltatók (Netflix, HBO-GO) által kiskamaszoknak, fiataloknak szóló sorozatoknak, „A streamingszolgáltatók kultúrkampfja a fiatal generációk lelkéért” című átfogó írás alapján. Ahogy már évekkel korábban felhívtuk a figyelmet azokra az érzékenyítő foglalkozásokra és felvilágosító órákra, melyeket civil szervezetek folytattak általános és középiskolákban. Saját elmondásuk szerint hetente 200 gyermeket értek el a programjaikkal.

Eleinte, bevallom, ezek csak témák voltak, majd hirtelen teendők lettek, megannyi keresztényi teendő. Kampányszerűen ugyanis jelenleg is zajlik az érzékenyítés. Egy budaörsi középiskolában nemrégiben például több LMBTQ-szervezet képviselői, köztük például egy transzvesztita is előadást tartott a diákoknak (állítása szerint a szülőket nem értesítette az iskola, hogy ilyen jellegű rendezvényt szerveznek a gyerekeknek). Fontosnak tartom megosztani ezt Önökkel, hogy tudják, milyen személyes utat jártam be az elmúlt években, hogy milyen motivációk vezettek el idáig, hogy most – Önökkel együtt – dolgozom egy Alapítványon, mely védelemre szerződött.

A VTA életre hívásával szerettünk volna kapcsolódási pontokat, közös fórumot szervezni azon civil szervezetek, egyesületek, szakmai műhelyek és alapítványok számára, akik közös ügyek mentén gondolkoznak, és tevékenykednek. Szeretnénk, ha - a nemzetközi példákhoz hasonlóan - sikerrel szerveződnénk itthon is hálózatba, hogy tudásunk összeadódjon, hogy megszűnjenek a párhuzamosságok, hogy hatékonyabb legyen az érdekérvényesítő képességünk. Televíziós pályafutásom során hihetetlenül sok elkötelezett, kiváló szakembert ismerhettem meg, széles, átfogó képet kaptam azokról a csoportokról és kezdeményezésekről, amelyek számos - egymástól eltérő, de mégis egy irányba ható - programon dolgoznak a gyermekek védelme érdekében. Embereket, akikkel azonos értékeket vallunk és akikkel egy lett a missziónk. Lélekmentés.

Tisztelt Barátaink! A Védett Társadalom Alapítvány következő lépése ezért egy Szülőket Támogató Gyermekvédelmi Szakmai Műhely megalapítása ezen szakemberek bevonásával, egy asztalhoz ültetésével. Hiszem, hogy ez a közösen képviselt célok sikerét, a gyermekek testi és lelki védelmét (fogantatástól a fiatal felnőtt korig) érdemben szolgálja majd. Tisztelettel és szeretettel: Földi-Kovács Andrea

2021.10.04.Többmilliót kapott Gyurcsánytól Karácsony
Érdekel egy jó állás, többmilliós fizetésért,
amiért ráadásul csak szóban kell tanácsot adni?


Ja, hogy akárkinek nem osztanak ilyen ajánlatokat? Ilyet egyedül Karácsony Gergely kapott, méghozzá Gyurcsány Ferenctől! A videóból megtudjuk, hogy miért és hogyan! Milyen szerepe volt Gyurcsány kormányzása idején? A Social Riport Bt. írásban semmilyen elemzést, tanulmányt nem végzett. (Deák Dániel)2021.10.01.Napi Aktuálisban Velkovics Vilmos Juhász Hajnalkával
a KDNP országgyűlési képviselőjével beszélgetett.


Szerdán Magyarországra érkezett a LIBE Bizottság delegációja. A kétnapos program alatt megbeszéléseket tartottak ellenzéki civil szervezetekkel, a magyar ellenzék képviselőivel illetve kormányzati szereplőkkel.

2021.10.01.Deák Dániel: Brüsszel segítségével akar nyerni 2022-ben a baloldal
Már a látszatra sem ügyelnek Brüsszelben,


az Európai Parlament LIBE-bizottsága például egy olyan delegációt küldött Magyarországra vizsgálódni, amelyiknek az egyetlen magyarországi tagja Donáth Anna, momentumos politikus. Az ellenzéki politikus mellett LMBTQ-aktivisták és migránspárti, brüsszeli politikusok érkeztek még Magyarországra a jogállamiságot vizsgálni, akiknek a legfőbb céljuk egy olyan Magyarországot támadó jelentés elkészítése, amely várakozásaik szerint felszámolja a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt.

Imádkozunk az üldözött keresztényekért.
A tálibok biztos információk alapján fordulhatnak oda olyan emberekhez,
akiknek a telefonjukon ott a Biblia. És azonnal cselekszenek.


2021.09.25.Nem működhet tovább a Szcientológia Egyház Oroszországban * Teljes cikk itt!


Az orosz főügyészség nemkívánatosnak nyilvánította a "World Institute of Scientology Enterprises", vagyis a Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Intézete (WISE), valamint a "Spirituális Technológia Egyháza" tevékenységét Oroszországban – közölte pénteken a hivatal sajtószolgálata. A RIA Novosztyi a főügyészséget idézve azt írja: a szervezetek munkája "veszélyt jelent az Orosz Föderáció biztonságára".

Az Oroszországban nemkívánatosnak elismert két szervezet több milliárd rubelt vitt ki Oroszországból 2012 és 2020 között – közölte a RIA Novosztyival pénteken a bűnüldöző és ellenőrző hatóságok egyik forrása. A források szerint a két szervezet nem ritkán szélsőséges tevékenységet folytat, elfedve valós jogi státuszát. A "lelkiismereti és vallási egyesületek szabadságáról" szóló szövetségi törvényben meghatározott eljárást megkerülve működnek Oroszországban, "jelentős károkat okozva az állampolgároknak" – olvasható a hírportálon, amelynek forrásai szerint a tevékenység mögött olyan a pénzmozgások történtek, amelyek egyes cégeken kereszül külföldre kerültek.

A "nemkívánatosnak" nyilvánított szervezeteknek – a törvények szerint – fel kell számolniuk működésüket Oroszországban, az ezzel szembehelyezkedő működtetők és tagok börtönbüntetéssel is sújthatók. A Szcientológia Egyházat az 1950-es évek elején alapította az Egyesült Államokban Lafayette Ron Hubbard sci-fi író. A szervezet a világ több országában szektának minősül. (Forrás: V4NA/vasarnap.hu)

A "Szcientológia Egyház" szervezetei Magyarországon * Teljes cikk itt!

Drogmentes Maraton; Alkalmazott Oktatástan; Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért CCHR; Az út a boldogsághoz Alapítvány; Narconon; Mondj nemet a drogokra; Criminon; Magyarországi Föld Egyesület; Értelem Alapítvány; Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért (ABLE Magyarország); Fiatalok az Emberi Jogokért; Művészet az Életért Alapítvány; Sciennet; Először Pokorni oktatási miniszter úr, tavaly (2007) pedig Hiller oktatási miniszter úr vívott harcot a terjeszkedésükkel.

Miért is veszélyes ez a szervezet?

Az "egyház" alapítója egy L.Ron Hubbard nevű sci- fi író volt, aki pszichotikus depresszióban szenvedett, tanait erős drogok befolyása alatt írta. A szcientológia előfutára a "DIANETIKA" c. könyve volt, ami az elmével foglalkozik, hamis, szuggesztív állításokkal hálózza be az olvasót. Amikor Dianetika előadásra, valamint különböző ingyenes tesztekre, olcsó (beetető) tanfolyamokra invitáló szórólapokat osztogatnak a gyanútlan járókelőknek, nem említik egy szóval sem a szcientológiát.

Az emberek, aki kapcsolatba kerülnek ezzel a szektával egy idő után anyagi csődbe jutnak, mivel az egyház kifosztja őket. Elhagyják családjukat, mert már csak a SZENT CÉL (a világ megmentése) az egyetlen, ami érdekli őket, vagy ÖNGYILKOSSÁG-ba menekülnek, amikor rájönnek, hogy átverték őket, tönkrement az életük. (csaladi-kalandklub.hu)

2018.03.29.Karácsony László az ECHO TV vendége - Exkluzív interjú Karácsony Gergely testvérével


A választási matematikának nincs helye a politikában, inkább az értékekre és az elvekre kellene koncentrálnia az ellenzéki pártoknak - mondta Karácsony Gergely testvére.

2021.09.23.Kevés nagyobb aljasság van, amit el lehet elkövetni a gyerekek ellen * Teljes cikk itt!


Újabb csontvázak estek ki a szekrényből: a genderideológia terjesztése megjelent egy magyar általános iskolában is. Eddig több középiskoláról derült ki, hogy falai között intenzív LMBTQ-érzékenyítés folyik, és a hetekben tovább bővült a lista. Az egyikben nemrég egy transznemű előadó tartott szexuális felvilágosítást a másságról.

Egy általános iskolában pedig 9-10 éves gyerekeknek olvastak fel a Meseország mindenkié című propagandakiadványból. A botránykönyv megjelent a könyvtárak gyermekrészlegein is. A szülők természetesen utólag értesültek az LMBTQ-propaganda "ármánykodásáról". Először az Eötvös József Gimnáziumról derült ki, hogy kérdőíves lekérdezést folytatnak az iskolában, az ott tanuló diákok nemi identitását, szexuális orientációját, valamint a másságukkal kapcsolatos nehézségeket illetően, feltérképezendő a gyerekek hozzáállását és érintettségét a témában.

Majd a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumban folyó érzékenyítő foglalkozásokra derült fény, ahol a gyerekek az LMBTQ-fogalmak és a melegjogi szervezetek megismerésén túl, homoszexuális, vagy transzszexuális szituációs gyakorlatokba is beleélhették magukat. Ez utóbbit vélhetően az iskolák gyakori látogatója, a Labrisz Leszbikus Egyesület bonyolította.

Amint Nagymaros polgármestere értesült arról, hogy a botránykönyvhöz bármely 18 év alatti gyermek szabadon hozzáférhet, azonnal levetette a polcról. A nagymarosi polgármesternek nyomós indokai voltak Mivel a könyvtár az iskola közelében van, így törvény is tiltja, hogy az ilyen típusú, a gyermekek testi és lelki egészségére káros,  "felnőtt" tartalmú könyvek a szabadpolcon lehessenek.

A gyermekvédelmi törvény szerint "az óvoda, iskola közelében nem lehet árusítani, nem lehet az üzlet kirakatába tenni, és a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásban lehet árulni minden olyan gyermekeknek szóló terméket, amely a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a homoszexualitást népszerűsíti, illetve a szexualitást öncélúan ábrázolja." (vasarnap.hu)

2021.09.02.Szijjártó Péter: A járvány és a migráció ördögi kört alkot * Teljes cikk itt!


A koronavírus-járvány és a migráció ördögi kört alkot, mivel minél több helyen jelenik meg a fertőzés, annál több ember indul meg, és minél többen indulnak meg, annál nagyobb a járvány további terjedésének veszélye – jelentette ki a tárca szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Genfben. A tárcavezető társelnökként vett részt a legkevésbé fejlett országok támogatásával foglalkozó háromnapos ENSZ-konferencián, ahol hangsúlyozta, hogy a pandémiának nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági dimenziója is van. A járványnak jól láthatóan komoly kihatása van a globális kereskedelemre és gazdaságra egyaránt, legsúlyosabban pedig a legkevésbé fejlett országokat sújtja, hiszen ők vannak a legsérülékenyebb, legvédtelenebb helyzetben.

" – A világjárvány felerősítette a már korábban is nagy kihívást jelentő masszív migrációs áradatok kiváltó okait, így ördögi kört indíthat be, ugyanis az útnak indulók felgyorsítják a vírus terjedését, ez pedig súlyosbítja azokat az okokat, amelyek miatt az emberek lakóhelyük elhagyása mellett döntenek" – mutatott rá. Szijjártó Péter ennek kapcsán kiemelte: nehéz elképzelni, hogy az illegális bevándorlók között bárkinek is lenne két negatív PCR-tesztje, ezért különösen fontos, hogy a nemzetközi közösség a segítséget vigye oda, ahol arra szükség van, és ne ott okozzon problémát, ahol még nincsen.

Szijjártó Péter arról számolt be, hogy Magyarország elkötelezett az érintett országok támogatása mellett, a járványra tekintettel jelentősen megnövelte fejlesztési együttműködését, amelynek értéke így tavaly több mint 400 millió dollárt tett ki. Ezzel az ország nem pusztán elérte, hanem meg is haladta korábbi célkitűzését, miszerint 2025-re a bruttó nemzeti jövedelem 0,25 százalékát nemzetközi fejlesztési támogatásra fogja fordítani. Külön kiemelte, hogy a kormány már mintegy 1,6 millió vakcinadózissal segítette az oltások terén lemaradó országokat. Az ENSZ legkevésbé fejlett országokat jegyző listáján jelenleg negyvenhat, jellemzően afrikai és ázsiai állam található.

2021.08.28.Transzvesztita tartott előadást egy budaörsi gimnáziumban * Teljes cikk itt!


Az Eötvös József Gimnázium és a Dózsa György Gimnázium után egy főváros közeli középiskolába szivárgott be az LMBTQ-ideológia. A Magyar Nemzet megtudta: ezúttal a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium Szakgimnázium és Technikum szervezett érzékenyítő programokat, amelyeknek a legismertebb LMBTQ-szervezetek mellett egy transzvesztita is előadást tartott a gimnázium diákjainak.

Kiderült, az intézmény a szülőket sem értesítette az érzékenyítő rendezvényről. A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium Szakgimnázium és Technikum által megszervezett érzékenyítő programokat nem osztályokra lebontva, hanem előadás jelleggel tartották meg, amelyeken tudomásom szerint kötelező volt a részvétel – tájékoztatta a lapot Törökbálint fideszes alpolgármestere. Géczy Krisztián – akinek az egyik gyermeke szintén az Illyés gimnázium diákja – elmondta: az érzékenyítő programokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak...

Alapvető elvárása lehet azonban minden szülőnek, hogy a gyermekével kapcsolatos bármilyen szexuális tartalmú előadást, műsort vagy programot egy adott intézmény úgy rendezzen meg, hogy arról a szülők tudnak, abba a beleegyezésüket adták. A történtek kapcsán megkeresték a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium Szakgimnázium és Technikum igazgatóhelyettesét, Gelencsér Gabriellát is, aki az érzékenyítőprogramok egyik fő szervezője volt... (pestisracok.hu)

2021.08.25.Szijjártó Péter: Ki emlékszik?
Szükség van a kerítésre, a határvédelemre.


Menekülnek az emberek. Afganisztánban a tálib hatalom átvette az irányítást, és kikiáltotta az emirátust. Kijelentették, hogy a sariát vezetik be.

2021.08.25.Afganisztán: marad a határidő /M1-Híradó/
Egy hét sem maradt az afganisztáni kimenekítési akciók befejezésére,


miután az amerikai elnök egyértelművé tette: augusztus 31-ig maradnak az amerikai katonák Afganisztánban. Mindez azt jelenti, hogy jövő keddig nemcsak a civileknek, hanem a több ezer katonának is el kell hagynia a kabuli repülőteret. Van olyan ország, amely már befejezettnek is nyilvánította a műveleteket. Angela Merkel német kancellár szerint senki sem számított arra a "lélegzetelállító sebességre", amellyel az afgán kormányerők meghátráltak a tálibok előtt.

2021.08.23.Szijjártó Péter: Afganisztán, helyzetjelentés
2021.08.21.Afganisztánban a tálib hatalom átvette az irányítást, és kikiáltotta az emirátust.


A tálib hatalom névleg sem óhajt demokratikusnak látszani. Atavizmus? Egy új tendencia? Nem tudjuk, de az állítható, hogy fordulópont, államelméleti és alkotmányjogi szempontból is. A XX. század eleje-közepe óta nem láttunk ilyet. Visszatért az ideológiai-monarchikus legitimáció...

Afganisztán különleges eset, volt ott királyság, köztársaság, iszlám köztársaság, majd a talibán, mielőtt a nemzetközi intervenció lesöpörte volna, már próbálkozott az Emirátus kikiáltásával is. Ám most gyakorlatilag azonnal kikiáltotta azt, rögtön miután bevonultak Kabulba. Nem tétlenkedtek egyébként a tálibok a potenciális ellenzék szó szerinti lefejezésével sem, már két hete erre a sorsra jutott egy tolmács, de most éppen járják Kabul utcáit, ahol a nyugati hadseregek segítőit, volt főtisztviselőket, vagy egyszerű segítő személyzetét kerítik kézre.

Már most kijelentették, hogy a sariát vezetik be, amely elég sajátos lépés, tekintettel arra, hogy a nyugati -de még a keleties, vagy kommunista diktatórikus- jogrendszerekhez képest is brutális. Összehasonlításul: ha nálunk egy csapásra bevezetnék Szent László törvényeit, akkor holnaptól a tyúktolvajok halállal lakolnának szörnyű tetteikért. A nők jogait azt hiszem a sariával egy mondatban emlegetni is bornírt dolog, ennek ellenére a talibán megtette. (pestisracok.hu)Az iszlámban nincs szabadság


Van viszont korbácsolás, keresztre feszítés, végtag-levágás, száműzetés. A mai napig, bárhol is vezették be a saríát, ezeket a büntetéseket rákényszerítették a lakosságra, létrehozva a félelem birodalmát. És ez a saría célja. Az iszlám jogban a hudud alatt azokat a büntetéseket értik, melyeket maga Allah szabott ki a Koránban és a szunnában. Ennél fogva nem lehet lazítani rajtuk anélkül, hogy - sokak szemében - ne vétenének Allahhal szemben. A legtöbb hudud büntetést maga a Korán írja elő. Tovább!

2021.08.08.Földi-Kovács Andrea és Földi László voltak a Kossuth Rádió
Vasárnapi újság c. műsorának vendégei.


Védett Társadalom Alapítvány célja az egyetemes és alapértékek védelme, mint a nemzeti identitás, a vallás és lelkiismeret szabadsága, szülők joga gyermekük neveléséhez, házasságon alapuló természetes családmodell.Földi László: Háború a normalitásért, Földi-Kovács Andrea új műsora, Pegasus ügy


2021.08.06.Szijjartó Péter: Magyarország harca az illegális bevándorlással szemben
Hungary's fight against illegal immigration


Tucker Carlson FOX NEWS CHANNEL tudósítója eljött.
Megnézte a határvédelmet, és van véleménye.

Tucker Carlson ma este videó - Tucker Carlson Tonight
FOX NEWS CHANNEL Orbánnal leültünk egy pár hosszú beszélgetésre.


2021.08.01.Együtt sikeresek vagyunk. Nemzeti konzultáció a járvány utáni életről
Összefogunk hazánkért. Védjük meg hazánkat, gyermekeinket!


Ezen az oldalon tud regisztrálni a járvány utáni életről szóló konzultációra. Adatai megadása után a konzultációs kérdőívet egy, az e-mail-címére elküldött link megnyitásával tudja kitölteni. Ezt a regisztráció után kapja meg, kérjük, keresse a megerősítő üzenetet e-mail-fiókjában! A többlépcsős regisztrációs folyamat biztonsági célokat szolgál. (nemzetikonzultacio.kormany.hu)STOP PRIDE! STOP LMBTQ! Gyermekeink nevelése a szüleik joga.
Semmilyen szexuális propagandának nem tesszük ki őket. Az apa férfi, az anya nő


2021.07.30.Elfogadták a gyermekvédelmi népszavazásról szóló referendumot
a gyermekvédelmi népszavazásra. * Teljes cikk itt!


A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteki ülésén hitelesítette a kormánynak a gyermekvédelem ügyében benyújtott népszavazási kérdéseit. A kormány által az NVB-hez benyújtott és most hitelesített kérdések úgy szólnak:
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg? (pestisracok.hu)

2021.07.24.Orbán Viktor miniszterelnök úr beszél arról, hogy miért van szükség
a gyermekvédelmi népszavazásra. Védjük meg gyermekeinket!
2021.07.22.Interjú Szijjártó Péter külügyminiszter úrral.
Interview with Foreign Minister Péter Szijjártó.
BBC HARDtalk - Ez tényleg kemény volt. BBC HARDtalk - It was really tough.


Brigitte Gabriel Libanonban született keresztény beszél a családja üldözéséről
Brigitte Gabriel: az iszlám véres történelme magyar feliratos


Nekünk magyaroknak azt sem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 (a mohácsi csata és a Bácska és a Bánát török megszállástól való felszabadítás éve) között, tehát két évszázad alatt kiirtották Magyarország lakosságának a 75 % - át.

2021.07.07.Hidvéghi Balázs a gyermekvédelmi törvényről az Európai Parlamentben


GYERMEKEINK NEVELÉSE NEM BRÜSSZEL JOGA, HANEM A SZÜLEIKÉ! SEMMILYEN IRÁNYÚ SZEXUÁLIS PROPAGANDÁNAK NEM FOGJUK KITENNI ŐKET!2021.07.03.Rákay Philip: Azért támadnak, mert védjük gyermekeinket.
Keresztény hazafiak! Összefogunk Magyarországért.


Megvédjük a magyar gyerekeket és a magyar szülők jogát, hogy ők dönthessék el, hogy gyermekeink milyen nevelésben részesüljenek. "Hiszünk abban, hogy életünk értelme hazánk, családunk és Isten szolgálata." Hazaszerető, biblikus keresztény hazafiakat ide várjuk. Kiállunk Orbán Viktor miniszterelnök úr mellett. (Patrióta)2021.06.28.Mark Rutte sötét múltja * Teljes cikk itt!


A gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök "által vezetett ifjúsági szervezet", aki Magyarország térdre kényszerítésével fenyegetőzött. Erről Marácz László, Hollandiában élő egyetemi tanár beszélt Európai Híradó című műsorának.

Mark Rutte, a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért nevű liberális párt ifjúsági tagozatának elnöke volt, amikor a szervezet felvetette a szexuális devianciák törvényesítését, amit egy korabeli újságcikk is bizonyít. A holland közvélemény egyébként sokat találgat miniszterelnökük magánéletéről. (magyarhirlap.hu/hirTV)

2021.06.27.Mark Rutte térdre kényszerítené hazánkat HÍR TV


Vegzálták a szurkolókat: tucatnyi embert állítottak elő a magyar hatóságok, és Gyurcsány az MSZP leszalámizására készülhet. Többet között ezekről is szó volt Napról napra című műsorunkban. (HÍR TV)

2021.06.26.Horvát baloldali képviselő, Predrag Fred Matić alapvető
emberi jogként beszél az abortuszról. * Teljes cikk itt!


Az MTI beszámolója alapján a szavazás előtt egy nappal a horvát baloldali politikus a következőképpen kommentálta az általa előterjesztett jelentést: az elfogadásra váró szöveg kiegyensúlyozott, modern és amellett hogy kiáll a nők önrendelkezési joga mellett, a lehető legliberálisabban közelíti meg a szexuális orientáció kérdését.  Mint mondta, a jelentés felveszi a harcot az abortuszellenesekkel, de hozzátette, hogy a terhességmegszakítás nem a legajánlatosabb eljárás.

A csütörtöki szavazáson név szerint voksoltak az EP-képviselők a Matić-jelentésről. Az EP honlapján lévő szavazás eredményéből  az derül ki, hogy a magyar baloldali EP-képviselők igennel szavaztak a jelentésre. Így tettek tehát a Gyurcsány-féle DK politikusai (Gyurcsányné, Ara-Kovács Attila, Rónai Sándor és Molnár Csaba), a momentumosok (Cseh Katalin és Donáth Anna), illetve az MSZP utolsó megmaradt EP-képviselője, Ujhelyi István.  (pestisracok.hu)

2021.06.23.Ursula von der Leyen szerdán a közösségi oldalán azt írta:
Ez a magyar törvénytervezet szégyenletes.


Nem csak szexuális irányultság alapján diszkriminál, hanem az EU alapvető értékeivel is szembe megy. Ebben nincs kompromisszum.

Orbán Viktor miniszterelnök válasza: Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz.

A magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk, 3. bekezdésén nyugszik. A charta e rendelkezése értelmében a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani.

A magyar miniszterelnök hozzátette: a bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert elfogulatlan vizsgálat nélkül tesz közzé elfogult, politikai véleményt. (MTI/vadhajtasok.hu)Szíjjártó Péter: Nem szabad felülni a provokációnak.

2021.06.23.A liberális gőzhengerek ismét elindultak Magyarország ellen
Orbán Viktor szerint a szülők joggal várják el azt is...


2021.06.17.Kiállt a pedofíliaellenes törvény mellett Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek,
aki értetlenségének adott hangot, amiért ellentüntetéseket szerveztek.


A főpásztor hálás a jogszabályért. Kocsis Fülöp hangsúlyozza: az új jogszabály értelmében tilos 18 éven aluliak számára pornográf vagy olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg. "Ha ez ellen tiltakoznak, akkor ennek az ellenkezőjét követelik?" – teszi fel a kérdést az érsek.

"Gyermekrontó, ha a születési nemtől nem megfelelő önazonosságtól való eltérést propagálják. Ha a saját nem megváltoztatását késztető anyagokat elérhetővé teszik. Igen, ez gyermekrontás! Lehet, hogy nem simogatja a védtelen gyermekeket, nem gyűjt meztelen gyermekekről fényképeket a számítógépén, de a gyermekeink érzelmi fejlődését roncsolja. A gondolkodását átszexualizálja, deformálja. Ettől meg kell védeni a gyermekeinket. Azt írja a törvénytervezet, hogy ezt ne lehessen propagálni."

"Senki nem fogja megbüntetni. Nincs már szükség érzékenyítésre, mert már mindenkinek a könyökén jön ki, hogy ilyent szabad. Csak erre ne késztessék a gyermekeinket!"

A kormánypártok a baloldali Jobbik támogatásával 157 igen és 1 nem szavazat mellett fogadták el a pedofilellenes törvénytervezetet. Az ellenzéki pártok többsége nem vett részt a zárószavazáson, azonban az, hogy a Jobbik mégis igennel szavazott, akár meg is bonthatja az ellenzéki egységet. (vasarnap.hu)

2021.06.17.Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes törvény sem sérti a kisebbségek jogait,


úgy a magyar sem korlátozza azokat! Ezek a törvények nem valaki(k) ellen szólnak, hanem a fiatalkorúak védelme érdekében születtek. Senki sem élhet vissza a gyermekek naivitásával és gyengeségével! Ha a híres emberjogi aktivistáknak és a szociális érzékenységüket hangoztató baloldalnak valóban

fontosak lennének az emberi jogok, akkor nem kreálnák ezen a következő műbalhét, hanem elfogadnák azt, hogy 18 éves kor alatt külön mechanizmusokkal kell védenünk a gyermekeket a visszaélésekkel, az erőszakkal, és a szexuális ragadozókkal szemben. Nekünk Magyarország az első! Putyinnak meg Oroszország az első, és ez így van jól! (szamokadatok)2021.06.14.A pedofilok jogaiért tüntet az egész ellenzék.
A pedofil ellenes törvénycsomag a Parlament előtt * Teljes cikk itt!


"A tanulók részére a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozás megtartása során különösen figyelemmel kell lenni az Alaptörvény XVI. cikk (1) bekezdésében foglaltakra. E foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére".

Követelik Soros György hálózatához tartozó civil szervezetek és a baloldal pártjai a Kossuth téren, hogy a kormány vonja vissza a teljes csomagot. Az Amnesty International, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a TASZ és más ismert lobbiszervezetek, továbbá a Facebookról jól ismert "#acsaladazcsalad" szivárványmozgalom elindítói. A baloldali pártok csak úgy jöhetnek el a Kossuth téri tüntetésre, hogy előtte nyilvánosan megígérik: kedden leszavazzák a pedofiltörvényt a Parlamentben. Nem csupán az LMBTQ-szervezetek iskolai propagandaelőadásai védelmében tüntetnek, hanem a pedofilok védelmében is...

Habár a Soros-hálózat és a baloldal a bevezető elején olvasható mondatra hivatkozva szervezett tüntetést mára, köztudott, hogy a hálózat külföldön már nyíltan hirdet elfogadást a pedofilokkal szemben is, sőt, a genderelmélet egyes képviselői pedofilok kezdőbetűjét is felveszik az LMBTQ-val kezdődő, egyre hosszabb betűsorba. Éppen ezért érdemes nyomatékosítani, hogy a pedofil ellenes törvénycsomagra azért volt szükség, mert a rendőrség (Füssy Angéla kolléganőnk oknyomozó közreműködésével) egy több ezer fős, brutálisan gátlástalan magyar pedofilhálózatot leplezett le a közelmúltban.

 Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, a törvénymódosítás kezdeményezője múlt csütörtökön a Pesti riporterben mondta el, miért szükséges kőkeményen fellépni a gyermekek védelmében. Itt lehet visszanézni a műsort, amiből az is kiderül, hogy a csomag részeként bevezetik-e a kémiai kasztrációt? Bálint Botond kollégánk a "Pedofil az is, aki saját szexualitását reklámozza a gyerekeknek" című vezércikkében egyértelművé tette, helyes, hogy a kormány ugyanevvel a csomaggal igyekszik megóvni a gyerekeket a szexuális befolyásoslástól. (pestisracok.hu)

2021.05.19.Kocsis Máté: Szigorítjuk a Büntető Törvénykönyvet. * Teljes cikk itt!
A pedofil bűnözők elrettentése érdekében szükséges új
minősített esetek bevezetése és a büntetési tételek megemelése.


Aki gyermekpornográf tartalmat készít, terjeszt vagy felhasznál, az a magyar jog szerinti legrosszabbra készüljön. A minősített esetekben tettük egyenértékű lesz az emberrablással vagy az emberöléssel, mert egy kisgyermekkel szemben elkövetett erőszakos pedofil bűncselekmény is az áldozat megölését jelenti. Még ha a test életben is marad, a gyermek egészséges lelke biztosan meghal. Erre sújt le a szigorító javaslat, a jelenleg kiszabható büntetéseket megduplázzuk.

Új minősített (tehát még súlyosabban büntetendő) esetek:
- ha 12 év alattival szemben követik el
- ha hivatalos személyként követik el (lex Kaleta)
- ha sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva követik el
- ha különös visszaesőként követik el.

Nincs kibúvó, nincs könnyen megúszás, nincs enyhe következmény. Jobb, ha ezentúl eszükbe se jut.

2021.04.11.WELT AM SONNTAG: A KONZERVATÍVOK EURÓPAI OTTHONA * Teljes cikk itt!

"Az elmondottaknál gyakran nem az számít, hogy mi a tényállás, hanem az, hogy
mire használják azt fel a rosszindulatú emberek" – Konrad Adenauer


A közelmúltban Manfred Weber, az EPP frakcióvezetője arról értekezett a Welt am Sonntag hasábjain, hogy a Fidesz azzal, hogy elhagyta a folyamatosan balra tolódó Európai Néppártot, szélsőjobboldalivá vált, szövetséget kötött az AFD-vel. Mint eddig oly sokszor, most sem felel meg állítása a valóságnak.

Élet-halál harcot vívunk a koronavírussal. Az európai együttműködést is próbára teszi a járvány. Az európai polgárok nehezen fogadják el, hogy kevés az európai szinten engedélyezett oltóanyag, lassú a beszerzés, akadozik a döntéshozatal. Tudják, mekkora szükségünk van szolidaritásra, de joggal gondolják, hogy a szolidaritás nem azt jelenti, hogy olyan életeket veszítünk el, amelyeket megmenthetnénk.

A mostani válsághelyzetben még nyilvánvalóbbá vált az emberek egyenes, őszinte, érthető beszéd és cselekvés iránti igénye. Az az igény, mely a bürokraták és intézmények Európája helyett a tagállamok, nemzetek és polgárok erős és sikeres Európáját szeretné látni. Egyre többen vannak, akik úgy érzik, a szabadság, a nemzet, a hagyományos család, a keresztény kultúra, az emberi méltóság olyan értékek, melyeket már nem képviselnek a névleg jobbközép pártok.

Ezeket az embereket joggal háborítja fel, hogy a baloldali liberális fősodortól eltérő véleményük miatt megbélyegzik, kirekesztik, hátrányosan megkülönböztetik őket. Erre példa Petry Zsolt magyar kapusedző, akit a Hertha BSC azonnali hatállyal elbocsátott toleráns, de a német fősodortól eltérő véleménye miatt. Egyre többen érzik, hogy valódi képviselet nélkül maradtak. Egyre gyakrabban merül fel a kérdés: hogy lehet az, hogy a baloldalnak csak közepe, a jobboldalnak pedig csak széle van?-...

Mi magyarok, akik több mint ezer éve élünk keresztény nemzetként Európa szívében, tudjuk, merre megyünk. Határozott elképzelésünk van arról, hogyan lehet kultúránk, nemzeti értékeink megőrzése mellett versenyképes, modern országot építeni. Vendégszeretettel fogadunk mindenkit, aki tisztelettel és a közös jövő szándékával érkezik. Annál nagyobb meglepődéssel fogadjuk a Magyarországgal kapcsolatos német és brüsszeli kommentárokat...

2011-ben az Alaptörvényben rögzítettük, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata, 2015-ben nemet mondtunk a tömeges bevándorlásra és most a magyarokat a nemzeti hatóságaink által jóváhagyott oltásokkal is beoltják. A döntések onnantól bűnnek tekintendők, hogy egy nagy tagállam letér erről az útról (lásd a férfi és nő közötti házasság), mindaddig bűnnek számítanak, amíg egy nagy tagállam is ezt az utat nem választja (lásd orosz vakcina), és megbocsáthatatlanok maradnak, amíg egy nagy tagállam végül be nem látja majd hibáját (lásd migráció)...

A Visegrádi négyek közép-európai együttműködése, közös érdekérvényesítése kiemelkedő, az Európai Tanácsban hamarosan a magyar miniszterelnök lesz a legnagyobb tapasztalattal rendelkező vezető, és most, a Fidesz Európai Néppártból való kilépését követően egyértelművé vált, hogy a demokratikus jobboldal pártjainak többsége örömmel építene ki szorosabb együttműködést a magyar kormánypárttal. A Fidesz számára Németországban a CDU és a CSU a természetes politikai szövetségesek... /Forrás:Welt am Sonntag/ (novakkatalin.hu)Bekérette a külügyi tárca a német ügyvivőt Petry Zsolt ügyében * Teljes cikk itt!


2021.03.03.London életfogytiglannal büntetné az embercsempészeket * Teljes cikk itt!


Miközben a londoni Heathrow repülőtéren a szigorú járványügyi intézkedések miatt akár hét órát is várakozniuk kell az utasoknak a beléptetésre, a La Manche csatornán keresztül egyre többen próbálkoznak illegálisan bejutni az Egyesült Királyságba. Az embercsempészek felfújható motorcsónakokban indítják útnak a szigetországba készülő migránsokat, ami a Calais és Dover közötti alig ötven kilométeres távot tekintve nem is tűnik olyan reménytelennek, mint például Líbiából útra kelni.

A Nagy-Britanniát a kontinenstől elválasztó tengerszoros azonban a világ egyik legnagyobb forgalmú hajózóútvonala, ezért az átkelés rendkívül veszélyes – az elmúlt két évben legalább tízen vesztették életüket. Mégis, a migránsok akár gyermekeikkel is vállalják a kockázatot, és a sikertelen kísérletek után is újra és újra megpróbálkoznak az átjutással.

A hivatalos adatok szerint 2020-ban 8417-en érték el a brit partokat, csaknem négyszer annyian, mint az előző évben. Idén pedig a téli hideg ellenére is 531 migráns érkezett, ami negyven százalékkal több, mint a tavalyi év azonos időszakában. És ezek csak a brit hatóságok által előállított bevándorlók... (magyarnemzet.hu)

2021.02.19.Kegyetlen halál vár az abortuszt túlélő magzatokra * Teljes cikk itt!


Még ma is több amerikai államban végeznek abortuszokat akár a második vagy a harmadik trimeszterben, és előfordul, hogy a művi beavatkozást követően 20 hetesnél is idősebb magzatok életben maradnak. Egy nővér az Amerikai Egyesült Államok Szenátusának Igazságügyi Bizottsága előtt tavaly azt nyilatkozta: az életükért küzdő magzatokat az orvosi ellátást megvonva egyszerűen hagyják meghalni. A kezei közt egy 21 hetes kisfiú 45 percen át küzdött az életéért, mindhiába...

Az életvédő amerikai republikánusok két évvel ezelőtt törvényjavaslatot nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy jogszabályban kötelezzék az orvosokat: minden esetben biztosítaniuk kell az alapellátást az abortuszt túlélő csecsemőknek. Az életellenes, abortuszpárti Joe Biden vezetésével azóta hatalomra került demokraták azonban egész egyszerűen már akkor sem tartották szükségesnek, hogy minderről törvény szülessen. Egyebek mellett arra hivatkoztak, hogy a republikánus törvényhozók abortuszellenes elfogultságból erőltetik a törvény bevezetését...

A Szenátus Igazságügyi Bizottsága a törvényjavaslattal kapcsolatban tavaly hallgatott meg egy megdöbbentő tanúvallomást. Jill Stanek, az Illinois állambeli Krisztus Kórház egykori nővére arról számolt be, hogy amikor egy 22. hetes magzat maradt életeben az abortuszt követően, nővértársa a koszos mosókonyhába vitte, és magára hagyta. – Képtelen voltam elviselni annak a gondolatát, hogy ez a gyermek egyedül haldoklik, ezért 45 percen át ringattam, amíg élt – mondta el a meghallgatáson a nővér.

– A kisfiú 21–22 hetes volt, alig több, mint 20 dekagramm, és akkora volt, mint a kezem – tette hozzá. A nővér emlékeztetett arra, hogy 2019-ben a demokrata párti Ralph Northam, Virginiai kormányzója – aki egyébként orvos is –, támogatta a gyermekgyilkosságot azzal, hogy kijelentette: az abortuszt túlélő csecsemőket hagyhatják meghalni, ha korábban abortuszról döntöttek az orvosok és a szülők. Stanek elmondta, sajnos a valóságban ez meg is történik. Tanúvallomásában az is elhangzott: amikor kórházban dolgozott, saját szemével látta, hogy több csecsemő is túlélte a második és a harmadik trimeszterben végzett abortuszt, de orvosi ellátás hiányában mindegyik csöppség meghalt...

Mivel Amerikában leváltotta a republikánus, életvédő Donald Trumpot a híresen abortuszpárti Joe Biden, kevés esély mutatkozik arra, hogy felszámolják ezeket a valójában gyermekgyilkosságnak számító kegyetlenkedéseket. Reményre adhat okot, hogy Ben Sasse, Nebraska republikánus szenátora nemrégiben bejelentette: újra előveszi a törvényjavaslatot. Mint fogalmazott, "minden babának jár egy esély, függetlenül attól, hogy korszerű kórházban vagy egy bevásárlóközpont abortuszklinikáján született. Egy tisztességes társadalom nem fordíthat hátat ezeknek a babáknak, mert az együttérzés, az igazság és a szeretet még mindig számít."Gianna Jessen az abortuszt túlélő bizonysága magyar felirattal


Gianna Jessen maga is túlélte az abortuszt. Már 7,5 hónapos magzat volt, amikor biológiai anyja úgy döntött: elveteti a gyermekét a
Planned Parenthood, a világ legnagyobb abortuszvégrehajtó egyik intézményében./Megj. Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője nekik gyűjtött serényen adományokat a közösségi hálós profilján./ Számos sérülést szenvedett az anyja méhébe fecskendezett sós oldattól, mégis túlélte a gyilkossági kísérletet.

Ma a világot járja, hirdetve az élet védelmét és Isten szeretetét. Az alábbi felvétel 2008 szeptemberében az ausztrál parlamentben készül, ahol feltette a kérdést: "Ha az abortusz csupán a nők jogairól szól, akkor mi volt a helyzet az enyémmel? Nem volt ott akkor egyetlen radikális feminista sem, aki felállt volna, és azt kiáltotta volna, hogy az én jogaimat mennyire megsértették aznap, amikor épp készültek kinyiffantani a nők jogainak nevében?" (vasarnap.hu)

2021.02.19.Egy brit kórház kötelezővé teszi az alkalmazottai számára,
hogy gendersemleges kifejezéseket használjanak. * Teljes cikk itt!


Teszik mindezt azért, hogy óvják a transznemű páciensek lelkét, harcolva a negatív megkülönböztetés ellen. Az angliai Brighton és Sussex Egyetemi Kórházban elsőként vezették be azokat a nyelvi irányelveket, amik szerint kerülendő a továbbiakban azon kifejezések használata, melyek a nemre utalnak és ezzel bizonyos rétegeket sérthetnek. Ezzel a lépéssel gyakorlatilag száműzték az anyára utaló kifejezéseket a szülészeti osztályról – írta meg a Daily Mail.

A továbbiakban a következő "gender inkluzív" szavakat lehet alkalmazni. A "breastfeeding"/szoptatás szó helyett a "chest feeding", azaz a mellkasi táplálás kifejezést, a "breast milk"/anyatej helyett pedig "human/chest milk", tehát az emberi, vagy mellkasi tej kifejezéseket találták ki. A "Mother"/anya szó helyett pedig a "birthing parent", vagyis a szülő szülő szókapcsolatot javasolják. Életet adni egy gyermeknek és egy újszülöttet szoptatni csakis egy nő képes. Lehet ezt különböző oldalakról megközelíteni, több szemszögből nézni, de ez a lényegen nem változtat. Vallhatja és érezheti magát nőnek egy férfi – szíve joga –, de nem fog tudni gyermeket hozni a világra.

Paul McHugh, a Johns Hopkins Egyetem Orvostudományi Karának professzora szerint "a transznemű férfiak nem válnak férfivá, és a transznemű nők sem válnak nővé", hanem "maszkulinizált nővé és feminizált férfivá" alakulnak. Ryan T. Anderson politikai filozófus ezt a gondolatmenetet viszi tovább és rámutat a következőkre. A férfi és a női test nemcsak kromoszómák és hormonok, valamint a nemi jelleg tekintetében tér el, hanem súlyban, méretben, formában-alakban, a csontok hosszában, a zsír elosztásában, az izomzatban, valamint számos szervet tekintve, ideértve az agyat is. Vannak különbségek molekuláris és sejti szinten is, amelyek nem pusztán a fiziológiát, hanem az agyunkat is befolyásolják. Az agy a leginkább nemileg karakteres szervünk, különbségek vannak férfi és nő között az érzelmek és a fájdalom megélésében, a látásban, a hallásban, az emlékezetben és a tájékozódásban is. Egy valódi nemváltáshoz tehát molekuláris szintig át kéne műteni az emberi testet... (vasarnap.hu)

2021.02.13.Varga Judit: A privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé


Sajtóértesülésekre reagálva Varga Judit a férjével közösen adott ki közleményt a Facebookon. Ebben úgy fogalmaznak, hogy a január végén a családjuk ellen indított, összehangolt sajtótámadás után már semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre, így a Blikkben ma megjelent cikkre sem kívánnak reagálni.

Mint írták, arra kérik a sajtó munkatársait, hogy a privátszférájukat ne tegyék a politikai játszmák részévé, és kiskorú gyermekeik védelmében tartózkodjanak a magánéletükkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter

Az ügy előzménye, hogy reggel a Blikk.hu meglebegtette, hogy az igazságügyi miniszter és férje kapcsolata megromlott. A közösségi médiában közreadott poszt ezt a sajtóértesülést minősítette magánélettel kapcsolatos "híresztelésnek". (magyarnemzet.hu)

2021.02.04.Egy hatvanegy éves férfi rátámadt egy kislányra Debrecenben


Egy hatvanegy éves férfi rátámadt egy kiskorú lányra, akit a mosdóba akart vinni magával. Az esetet a rendőrség a hivatalos honlapján megosztotta. Mint kiderült, február 3-án, délután kaptak bejelentést, miszerint egy tizennégy éves lányt a karjánál fogva megragadott, majd a mosdóba akart vinni egy hatvanegy éves férfi.

Az áldozat megharapta a támadóját, majd futásnak eredt, és meg sem állt az iskolájáig, ahol azonnal jelentette az esetet a tanárainak. A rendőrök nagy erőkkel a támadó keresésébe kezdtek és a gyors adatgyűjtésnek köszönhetően megtudták, hogy a férfi egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel. A debreceni egyenruhások azonnal értesítették hajdúhadházi kollégáikat, akik így már a feltételezett elkövetőt az állomáson várták, ahol elfogták, majd onnan előállították a főkapitányságra.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán az őrizetbe vett hatvanegy éves férfi ellen, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás; a rendőrök kezdeményezték letartóztatását. (pestisracok.hu)

2021.02.04.Egy kislány halála után szigorítanának az olaszok az internethasználaton


Intézkedéseket fontolgat az olasz kormány azzal kapcsolatban, hogy bevezessenek egy olyan digitális rendszert, ami segítené a gyermekek internethasználati szokásainak és a közösségi platformokon végzett tevékenységüknek az ellenőrzését. Az Euractiv.com hírportál értesülései szerint Olaszország egyfajta "nyilvános digitális identitást" hozna létre.

Az elhatározásra egy tízéves, palermói kislány tragikus halála miatt jutottak a politikusok, aki nemrégiben a TikTokon, egy videómegosztó platformon akarta teljesíteni a "choking challenge" nevű "kihívást". Ennek lényege, hogy a résztvevők videóra veszik, ahogy ájulásig fojtogatják magukat, a kislány azonban belehalt a fiatalok körében népszerű "játékba".

Az utolsó videófelvételével a saját halálát örökítette meg, miután a nyakára tekerte a fürdőköpenyének az övét, és addig szorította a hurkot, míg az agyhalál állapota be nem állt. Sajtóértesülések szerint az olasz adatvédelmi hatóság azonnali hatállyal elrendelte, hogy február 9-től 15-ig ideiglenesen a közösségi oldal minden olyan felhasználói fiókját fel kell függeszteni, amelyek tulajdonosai nem tudják megerősíteni az életkorukat.

Az olasz kormány pedig keresi a megfelelő módját, hogy miként lehetne a jövőben jobban szabályozni a kiskorúak internethasználati szokásait, különösen a közösségi oldalakon végzett tevékenységüket – írja az európai ügyekkel foglalkozó hírportál. Paola Pisano, olasz technológiai innovációért felelős miniszter elmondta, hogy már dolgoznak egy új kormányzati projekt keretében a már említett nyilvános digitális azonossági rendszer (SPID) kialakításán.

A tervek szerint a rendszer lehetővé tenné, hogy a szülők és a gondviselők megerősítése nélkül a gyermekek nem tudnák magukat regisztrálni a közösségi oldalakon, többek közt a Facebook, a TikTok, a YouTube és az Instagram oldalán. A lépés lehetővé tenné a szülőknek és a gondviselőknek, hogy figyelmeztetéseket kapjanak, ha gyermekük veszélyes weboldalt keres fel, vagy káros online tartalmat kíván megnézni – részletezi az Euractiv.com, hogy hogyan működne az új rendszer az Ilsole24ore olasz hírügynökségre hivatkozva.

Habár az említett platformokon a felhasználói fiók létrehozása korhatárhoz kötött, sokan azonban kijátsszák ezeket az akadályokat, és hamis adatokat adnak meg magukról. Az olasz kormány most arra keresi a választ, hogyan lehetne a korhatárbeli korlátozásokat hatékonyan érvényesíteni. A tervek megvalósításához az olasz adatvédelmi hatóság előzetes jóváhagyására van szükség. (magyarnemzet.hu)

2021.01.20.Kékesi Raymund: Ő egy igazi elnök, egy jó ember.


Íme a tegnapi beszéde, s egyebek mellett ezért gyűlölik a liberálisok: "Minden emberi élet ajándék a világnak. Legyen az megszületett, vagy meg nem született, fiatal vagy idős, egészséges vagy beteg, minden ember Isten szent képmására teremtetett. A Mindenható Teremtő mindenkinek egyedi tehetséget, gyönyörű álmokat, nagyszerű életcélt ad. Az emberi élet szentségének nemzeti ünnepnapján az emberi létezés csodáját ünnepeljük és megújítjuk elköteleződésünket afelé, hogy az élet olyan kultúráját építsük fel, melyben minden korú személy védelmet élvez, megbecsült, és értékelve van.

Ebben a hónapban lesz 50 éve, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága döntött a Roe v. Wade ügyben. Ez az alkotmányosan hibás döntés felülírt abortuszt tiltó törvényeket, és több, mint 50 millió ártatlan élet kioltást eredményezte. Erős anyák, bátor diákok, hihetetlen közösségi tagok és hívők erőteljes mozgalmat visznek, hogy felébresszék Amerika lelkiismeretét, és helyreállítsák a hitet abban, hogy minden élet tiszteletre, védelemre és gondoskodásra méltó. E számtalan életpárti úttörőnek köszönhetően a felhívás, hogy minden ember ismerje el az élet szentségét hangosabb Amerikában, mint bármikor azelőtt.

Az elmúlt évtized során az abortuszok üteme folyamatosan csökkent, és ma elmondhatjuk, hogy négyből három amerikai támogatja az abortuszok korlátozását. Hivatalba lépésem első napja óta történelmi lépéseket tettem az ártatlan életek hazai és külföldi megőrzése érdekében. Helyreállítottam és megerősítettem Ronald Reagan elnök mexikóvárosi politikáját, meghatározó életvédelmi szabályt hoztam a tízes című adófinanszírozás felhasználására vonatkozóan, és intézkedtem az orvosok, nővérek és olyan szervezetek lelkiismereti jogainak védelme érdekében, mint a Little Sisters of the Poor. Adminisztrációm megvédelmezte a hit-alapú örökbefogadás létfontosságú szerepét. Az ENSZ-ben világossá tettem, hogy a globális bürokratáknak nem dolguk az ártatlan életet védő szuverén nemzeteket támadni.

Csupán néhány hónappal ezelőtt nemzetünk 32 országgal (köztük Magyarországgal, a szerk.) aláírta a Genfi Konszenzus Nyilatkozatot, amely megerősíti a nők jobb egészségügyi ellátására, az emberi élet védelmére és a családok megerősítésére tett globális erőfeszítéseket. Nemzetként alapvető fontosságú az élet szentsége tisztelete kultúrájának helyreállítása az ország legégetőbb problémáinak megoldásához. Amikor minden személyt Isten szeretett gyermekeként kezelünk, ezek a személyek elérik teljes potenciáljukat, a közösségek virágoznak és Amerika még nagyobb reménység és szabadság helyszínévé válik.

Éppen ezért mélységes kiváltság a számomra, hogy a történelemben első elnökként vehetek részt a March for Life-on, és ez motiválja tetteimet nemzetem örökbefogadásának és gondozási rendszerének javítására, a Down-szindróma kutatásának nagyobb finanszírozására és az egyedülálló anyák egészségügyi szolgáltatásainak bővítésére. Az elmúlt négy év során több mint 200 szövetségi bírót neveztem ki, akik az alkotmányt az utolsó betűig alkalmazzák, beleértve három legfelsőbb bírát – Neil Gorsuch-ot, Brett Kavanaught, és Amy Coney Barrettet. Emeltem a gyermekadó-jóváírást is, hogy anyák anyagi támogatásban részesüljenek, amikor az erős és egészséges gyermekek nevelésének nemes feladatát vállalják. Nemrégiben aláírtam a sérülékeny újszülöttek és csecsemők védelméről szóló elnöki rendeletet, amely megvédi az igazságot, miszerint minden újszülöttnek ugyanazon a jogai vannak, mint az összes többi embernek, arra, hogy az életmentő ellátásban részesüljenek.

Az Egyesült Államok fényes példája az emberi jogok biztosításának a világon. Egyesek azonban Washingtonban azért harcolnak, hogy az Egyesült Államokat egy maroknyi nemzet – köztük Észak-Korea és Kína – között tartsák , amelyek 20 hét után lehetővé teszik a választható abortuszt. Sokkal együtt én is úgy vélem, hogy ez erkölcsileg és teljességgel helytelen, és ma újból felszólítom a Kongresszust, hogy fogadja el a késői abortuszt tiltó törvényjavaslatot.

Adminisztrációm kezdetektől fogva minden amerikai felemelkedésének szentelte munkáját, és ez a társadalmunk legkiszolgáltatottabbak – a születendő – jogainak védelmével kezdődik. Az emberi élet szentségének nemzeti ünnepnapján megígérjük, hogy továbbra is felszólalunk azokért, akiknek nincs hangjuk. Megfogadjuk, hogy ünneplünk és támogatunk minden hősies anyát, aki az életet választja. Elhatározzuk, hogy megvédünk minden ártatlan és születendő gyermeki életet, akik mindegyike hihetetlen szeretetet, örömet, szépséget és kegyelmet hozhat Nemzetünkbe és az egész világba.

Ezért most én, Donald J. Trump, az Egyesült Államok elnöke, alkotmányos és az Egyesült Államok törvényeiből fakadó hatalmamnál fogva ezennel 2021 január 22-ét az emberi élet szentsége nemzeti ünnepnapjának nyilvánítom.

Ma felszólítom a Kongresszust, hogy csatlakozzon hozzám minden emberi élet méltóságának védelmében, beleértve a meg nem születetteket. Felszólítom az amerikai embereket, hogy továbbra is gondoskodjanak a váratlan terhességekkel küzdő anyákról, és még jobban támogassák az örökbefogadást és a nevelőszülőséget, hogy minden gyermek szerető otthonban tudjon felnőni. Végezetül: e nagyszerű nemzet minden állampolgárát arra kérem, hogy hallja meg az elveszett generáció csendjének hangját, és emelje fel a hangját az abortusz érintettjeiért."

2021.01.17.Győzelem: Missouri az első abortuszmentes állam Amerikában * Teljes cikk itt!


Végre létezik abortuszmentes térség az Amerikai Egyesült Államokban. A Planned Parenthood St. Louis-i állomása volt az utolsó abortuszklinika Missouriban, amely terhességmegszakításokat végzett. Az intézmény ugyan még nem zárta be teljesen a kapuit, de pár hónapja már nem ad műtéti időpontokat. Az abortusz lehetőségét választó nőket jelenleg az Illinois-i Planned Parenthood szervezethez irányítják.

A St. Louis-i létesítmény még az abortuszklinikák között is nagyon rossz hírű volt. Az elmúlt években 75 orvosi vészhelyzetet dokumentáltak náluk és 2019-ben az állami egészségügyi vezetők a "többszörös életveszélyes abortuszokra" hivatkozva megpróbálták visszavonni az engedélyüket, ami sajnos akkor nem sikerült.

Missouri egyébként az életvédelem élharcosának számít a szövetségi tagállamok között, ugyanis 2019-ben egy olyan törvényt hoztak a térségben miszerint tilos kioltani a magzat éltét, ha az orvos már látja annak szívhangját. Ez általában a terhesség 6. hetében szokott bekövetkezni.

2021-ben az Americans United for Life nevű szervezet a 8. legéletvédőbb helynek kiáltotta ki Missouri államát. Az életvédők sorában egyébként Arkansas áll az első helyen, azt követi Louisiana, Oklahoma, Mississippi, Indiana, Kansas és Arizona. (vasarnap.hu)

2021.01.08.Novák Katalin: Nekünk minden gyerek fontos * Teljes cikk itt!
A STATISZTIKÁK SZERINT A HÁZASSÁGKÖTÉS PLUSZGARANCIÁT JELENT A CSALÁD STABILITÁSA SZEMPONTJÁBÓL.


Logikus alapelv mentén alakítják a családpolitikát – nyilatkozta lapunknak Novák Katalin, és elmondta, több gyermek több támogatást is jelent, mert nevelésük több feladatot ró a szülőkre. A családokért felelős tárca nélküli miniszter szerint a magánéleti döntésekbe az államnak nincs beleszólása, ugyanakkor észszerű, hogy amikor két ember előre vállalja gyermekek születését, és ezáltal igényelnek egy támogatást, akkor feltétel a nagyobb garanciát jelentő házasságkötés.

A baloldal gyakori kritikája a kormány családpolitikájával szemben, hogy a kabinet jobban támogatja az általa preferált családmodellbe illő házasságban élőket és a nagycsaládokat, mint az egy-két gyerekeseket, vagy éppen azokat, akik élettársi kapcsolatban nevelik gyermekeiket. Pedig a családpolitikai rendszer mögött logikus megfontolások húzódnak...

– A magánéleti döntésekbe az államnak nincs beleszólása, nem is avatkozunk be azokba – fejtette ki a miniszter, amikor arról kérdeztük, miért követelik meg a házasságkötést egyes támogatási formáknál.

Ha megszületett a gyermek, akkor is jár minden támogatás, ha a szülei nem házasok, sőt, akkor is, ha egy szülő neveli, tehát semmilyen különbséget nem teszünk. Amikor azonban arról van szó, hogy két ember előre vállal gyermeket, és erre az elköteleződésre tekintettel igényelnek egy támogatást, akkor feltétel a házasság – mondta a politikus, és hozzátette: – Ez egyfajta garancia, aminek jogi értelemben is vannak következményei. Ha azonban a gyermek már megfogant, a harmadik hónap után a szülők kapcsolatától függetlenül jár minden támogatás...(magyarnemzet.hu)

2020.11.25.A családok többsége a járvány ellenére is vállalna gyermeket * Teljes cikk itt!


A gyermekvállalás előtt álló párok kétharmadának családbővítéssel kapcsolatos döntését nem befolyásolta a koronavírus-járvány, azok száma pedig kiegyenlítődik, akik a vírushelyzet miatt tolják vagy éppen előre hozták a babavállalást – derül ki a New Era Genetics elemzéséből...

A családbővítéssel kapcsolatban tavasszal meghozott döntéseket a járvány második hulláma sem változtatta meg lényegesen. A válaszadók kétharmada kitart a néhány hónapja meghozott döntése mellett, sőt a párok egynegyede döntött úgy, a járvány első nagy hulláma után családalapításba kezd. Az indokok között legtöbbet a gyermek iránti vágyat emelték ki (75 %), második helyen a szülők kora miatti félelem áll (47 %), harmadik helyen szerepelt, hogy életükben szeretnének változást, és elérkezettnek érzik az időt a babavállalásra (35 %).

A kutatás arra is rákérdezett, okoz-e plusz félelmet a járvány babavárás esetén, azaz több vizsgálatra mennek, mennének-e a kismamák, hogy magukat és megfogant gyermeküket nagyobb biztonságban tudják. Annak ellenére, hogy egy új betegséggel állunk szemben, a válaszadók 82 százaléka nem tartja szükségesnek több orvosi vizsgálat elvégzését, és csak azokra az ellenőrzésekre, szűrésekre menne el, mint általában egy járványmentes időszakban. (magyarnemzet.hu)

2020.11.18.Férfiak, nők – és egyebek? * Teljes cikk itt!
A szerző az Alapjogokért Központ igazgatója


Valahogy nem látom magam előtt, amint Konrad Adenauer, Robert Schuman, Jean Monnet vagy Alcide De Gasperi olyan Európai Unióról ábrándoznak, amely kiemelt stratégiai kérdésként foglalkozik az úgynevezett LMBTIQ-jogokkal. Azért írom, hogy "úgynevezett", mert egyrészről a fene se tudja, mit takarnak pontosan a mozaikszóval jelölt "identitások", és ha végigmegyünk a betűsoron, nehézségekbe is ütközünk...

A jogállamiság és a genderideológia ilyetén összekötése persze az "élesszeműek" számára nem újdonság, hiszen már Judith Sargentini jelentésében, amely alapján megindult Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárás, felrótták hazánknak, hogy a házasság alkotmányos fogalma nálunk nem teszi nyitottá az intézményt a homoszexuálisok előtt...

Ha azt mondjuk, hogy a "férfi" és "nő" nem a teremtés folytán adott természetes sajátosság, hanem tetszés szerint alakítható, formázható identitás, akkor a gyermekneveléstől elkezdve a párkapcsolatokon át a szexuális aktusok megítéléséig megannyi dolgot kell alapjaiban újrahuzaloznunk.

A genderideológia pontosan erre vállalkozik: a kivételből akar fő szabályt csinálni. Ami eddig is valóban jelen volt a társadalmakban mint marginális, "speciális" jelenség, azt most mértékadóvá, sőt az általánost, a bevettet, a normálist felülíró jellegűként prezentálják.

És aki ezt ellenzi, azt nem illeti meg a véleményszabadság, az gyűlölet-bűncselekményt követ el, melyet büntetni kell és melynek büntetését mint "EU-s bűncselekményt", az említett stratégia szintén előirányozza 2021-től. Az alaptörvény tervezett módosítása ezzel az elmebajjal megy szembe, mikor kimondja, hogy az anya nő, az apa férfi, és hogy a gyermekeknek joguk van a genderideológiával szembeni védelemre. Mert ma már az oly természetesnek tűnő általános igazságokat is ki kell mondani. (magyarnemzet.hu)

2020.11.12.Gajdics Ottó: Apa, anya, fiú, lány * Teljes cikk itt!


Bajban vannak a balliberálisok, mert a nemzeti oldal alaptörvénybe kívánja foglalni az egyértelmű beszédet. Ilyenek vannak a parlament honlapján megjelent tervezetben, hogy "Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi." Arra gondolhatnánk, megnyíltak a pokol kapui, és kénköves leheletével maga a sátán okádta e szavakat a balliberálisok elé, akiknek testén betű alakú fekélyes sebek keletkeztek puszta látásuktól. De a balliberálisok zöme ateista, nem hisz sem mennyben, sem pokolban, ezért kaptak sikítófrászt a módosítástól, amely biztosítja minden gyermek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését, ahogy azt Varga Judit miniszter megfogalmazta. Ez már így sok nekik. Keresztény kultúra, házasság, család, fiú- és lánygyerek, az anya nő, az apa férfi. Itt a libernyák apokalipszis.

Pedig a politikailag korrekt beszéd és gondolkodásmód már majdnem diadalmaskodott. A globalista multikulti kis híján mindentől megfosztott bennünket, ami eleddig meghatározó volt. Veszett kutyaként esett neki a hitünknek, lenácizta nemzeti érzelmeinket, és kitalált egy áltudományt, hogy megfosszon nemi identitásunktól is. Egy hamis egyenlőségeszme jegyében olyan aberrált kegyetlenségeket próbálnak normává tenni, mint a hormonkezelt gyerekek nemváltó műtétjei vagy az óvodások korai érzékenyítése a transzvesztita életmód iránt. A korlátlanul kiterjesztett szabadság jegyében vércseként csapnak le mindenkire, aki merészel mást gondolni. A korábban vágyaink netovábbjaként csodált Nyugaton ma már bebörtönöznének ezekért a mondatokért. Ott a józan ész már vesztésre áll. Ezért vált rendkívül időszerűvé az alaptörvény tervezett módosítása. Talán még időben történt, talán még gátat tudunk vetni ennek a céltalan, önfelszámoló elmebajnak, ami pusztítóbb ütemben terjed szerte a világban, mint a koronavírus. Furcsa, de ezzel Orbán-fóbiás honfitársainkat is védjük.

Tudjuk persze, hogy ezzel a balliberálisok nem elégednek meg. Számukra fontosabbak egy vágóállat jogai, mint a heteroszexuális, keresztény, fehér ember joga arra, hogy hite szerint éljen családjával szülőföldjén, amit hazájaként tisztel és szeret. Iszonyatos rikácsolás kezdődött el máris, ami 2022-ig az elviselhetetlenségig fokozódhat. Itthon és külföldön egyaránt. Ne feledjük, Lengyelország már megkapta, hogy amennyiben nem engedélyezi az azonos neműek házasságát, és ezen párok nem fogadhatnak örökbe gyereket, akkor nem jogállam. Ugyanez a jogállamisági hercehurca folyik ellenünk is. A teljesen egyértelmű dolgok alaptörvénybe foglalása tehát elkerülhetetlen olyan viszonyok között, ahol jogi köntösbe bújtatott egészpályás politikai letámadás folyik önazonosságunk minden eleme ellen.

Elképesztő például, hogyan keveri össze a dolgokat Karácsony, Gyurcsány, Fekete-Győr és lakájmédiájuk az alkotmánymódosítás időzítése apropóján. "Miközben naponta százak halnak meg, felelős kormányzás helyett csak a hatalmuk és a vagyonuk bebiztosítására gondolnak!" Az a bajuk, hogy a módosítást akkor nyújtotta be a kormány, miután a parlament elfogadta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását. Csakhogy a két dolognak semmi köze egymáshoz. Időben egybeestek, de a járvány terjedését a szigorú intézkedések állítják majd meg. Sajnos utóbbiak az ellenzéki csúsztatásokra és hazugságokra nem vonatkoznak. (magyarnemzet.hu)

2020.10.20.Varga Judit: Az Országgyűlés elfogadta a feltételes szabadságra
bocsátás szigorításáról szóló törvénymódosítást.


A szigorítás célja az életellenes bűncselekmények túlélőinek és a társadalom minden tagjának védelme, hogy a győri kettős gyermekgyilkossághoz hasonló tragikus eset többé ne fordulhasson elő Magyarországon.

Többek között az alábbi szigorításokról döntött az Országgyűlés:
1. Az élet szándékos kioltásával járó bűncselekmények miatt kiszabott határozott tartamú szabadságvesztésből a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárása.

2. Szélesebb bűncselekményi körben csak kivételesen lesz biztosítható, hogy a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kellően alapos vizsgálat mellett, egyedi mérlegelés alapján engedélyezhesse.

3. A súlyos személy elleni erőszakos bűncselekmények esetén, ha a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéről rendelkezett, ahhoz kötelezően kapcsolódik a pártfogó felügyelet elrendelése, valamint kötelező az áldozatok védelmét szolgáló magatartási szabály (távoltartás) megállapítása.

4. A hozzátartozók sérelmére elkövetett kevésbé súlyos, de személy elleni erőszakos bűncselekmények esetén, ha a szabadságvesztés végrehajtását a bíróság felfüggesztette, ugyancsak kapcsolódik a pártfogó felügyelet kötelező elrendelése, valamint az áldozatok védelmét szolgáló magatartási szabály megállapítása, amely csak indokolt esetben mellőzhető.

5. Az egészségügyről szóló törvényben meghatározott kötelező pszichiátriai gyógykezelés kezdeményezésének a korábbinál szélesebb körben történő előírása.

2020.10.18.Miért veszélyesek az érzékenyítő mesék és foglalkozások gyerekeinkre?


Az "érzékenyítő" mesék és foglalkozások hívei azzal érvelnek, hogy a kutatások szerint az örökbefogadó homoszexuális párok gyerekei sem válnak "meleggé", pedig ott van előttük a másság mintája. Ehhez első körben azt lehet hozzátenni, hogy ezeknek a kutatásoknak az eredményeit vagy elhisszük, vagy nem. Ugyanis a mi szép új világunkban igen sok a meghamisított kutatás bármilyen témában, ahol az ideológiai és/vagy a pénzügyi érdek fontosabb az igazságnál. – Na de tegyük fel jóindulatúan, hogy ezek a kutatások relevánsak...

Tehát, mint a legtöbb "emberi jogi aktivistánál", az érzékenyítés híveinél is megfigyelhető egyfajta túlkompenzáció, fanatizmus, küldetéstudat. És ez teszi igazán veszélyessé a tevékenységüket. Az, hogy a másságot valamiféle vonzó, nagyszerű, különleges "sztár" szerepként mutatják be. A gyermek ezt minden kritika nélkül elfogadja, és belé programozódik. A pszichoszexuális fejlődés során aztán a normál heteroszexualitás mellett ez a lehetőség is felmerül. Hiszen az emberi élőlény jellemzőire a sokféleség mondható el.

Az átlagos heteroszexualitás mellett kisebb mértékben megmutatkozhatnak egyéb más gyengébb tendenciák is, ami teljesen normális. A korábbi érzékenyítések egyfajta megerősítést adhatnak, igen, ez is egy jó út, érdemes kipróbálni. Vagy akár a korábbi mesék, vagy foglalkozások hatása alapján kialakuló téves öndiagnózis is elvezethet más irányba. Pláne, ha ez az irány még vonzó is a számára.

Mindemellett a fejlődő gyermek számára egyértelmű, stabil fogalmakra van szükség a nemi alapfogalmak terén is. Melyek a férfiak ill. nők alapvető viselkedési jellemzői. Nem elég a genetikai alapozottság, férfivá vagy nővé nevelni kell a gyermeket! Persze nem minden áron, hiszen ha egy adott korban kiderül, hogy ez nem megy, időben változtatni kell.

És a másik alapfogalom, hogy alapvetően a férfi a nőhöz, a nő a férfihez vonzódik. (A gyerekek fogalmai szerint, vele házasodik) (Nyíri Pál)

2020.01.15.Teljessé vált Kanadában a genderlobbi nyomulása


Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. "Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket" – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

Szakállas Katalin, négygyermekes családanya

– akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézett – a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt Anyának lenni Kanadában címmel. A szerző megjegyezte, hogy négy gyermeket nevelni sehol sem könnyű, de Kanadában végképp nem az.

A genderpropaganda miatt költöztek haza 20 év után. Elmondta, hogy azért döntöttek a hazaköltözés mellett, mert a gyermekeiket szerették volna megtartani magyarnak, átadni nekik azokat az értékrendeket, amelyek számukra fontosak. Az ottani világ szelleme képes elsodorni a gyermekeket a családjaiktól, a szülőt ellenségként állítják be az iskolában is – tette hozzá.

Farkas Zsolt, szőgyéni plébános megdöbbentőnek nevezte mindazt, amit Szakállas Katalintól hallott. A plébános beszélt arról, hogy ismerték, hogy a genderideológia milyen veszélyeket rejt. A gyerekeknél ezek az elvek krízishelyzeteket képesek előidézni a nemi identitásukkal kapcsolatban is...

A genderelmélet óvodától az egyetemig kötelező tananyag, amelyben fontos szerepet kap a mássággal szembeni érzékenyítés is. A plébános felhívta arra a figyelmet, hogy ez az elmélet fokozatosan Közép-Kelet-Európába is beszivárog, és próbál teret nyerni az oktatásban is.

Ezért is fontos minderről beszélni. Mindezeken túl elhangzott, hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikációja is a genderelméletet erősíti, mivel ez a szerződés magába foglalja a társadalmi nem kifejezés bevezetését is, amely lehetővé teszi, hogy valaki eldöntse ki a férfi, ki a nő vagy "egyéb". (pestisracok.hu)

2020.10.07.Tüntetésre hívnak az LMBTQ-mesekönyv ellen! * Teljes cikk itt!


Tüntetésre hív öt civil szervezet a közelmúltban megjelent Meseország mindenkié című érzékenyítő mesekönyv miatt október 8-án csütörtökön. A tiltakozók hangsúlyozzák: az LMBTQ-lobbi által tett lépés komoly probléma a társadalom számára. "Nem nemes jellemet építő mese, nem irodalom, hanem súlyos, mentális nemtelenítést eredményező, politikai hatalomváltást előkészítő propagandairat az, amit az Írók Boltja, a Pagony Könyvesbolt, a Líra, a Massolit Könyvesbolt és a Book24 mesekönyvbe borítékolt méregkészítménye szolgál" – olvasható a civil szervezetek által kiadott közleményben, melyben tiltakozásra hívnak az Írók Boltja elé az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv megjelenése miatt.

Az Alfa Szövetség, az Anya-Ország Alapítvány, a Magyar Újságírók Közössége, a Magyar Nemzeti Írószövetség és a Magyar Szülők Országos Egyesülete október 8-án, csütörtökön 15 órától tiltakozik a homoszexuális lobbi legújabb akciója ellen Budapesten, az Andrássy út 45. előtt.

Mint írják, rendezvényükön tanúságot tesznek a férfi és nő szerelme mellett egy "olyan korban, amikor nemzeti egészségünket a gender áramlattal jelentkező új ordas eszme zsarnoksága fenyegeti". A szervezők leszögezik: az efféle könyv súlyosan sérti a magyar írókat és szülőket, aláássa a védelmünkre szoruló, legkisebb gyermekek mentális egészségét, rombolása pedig egész létünket megkérdőjelezi.

"Felkérjük az összes magyar szülőt és minden alkotóművész honfitársunkat, hogy túlélésünk érdekében szálljanak szembe a nemzet közjavát a koronavírusnál is hevesebben romboló gender-jelenségekkel. Törvényhozóinkat bátorítjuk, hogy választói kérésünknek eleget téve minden törvényes eszközökkel védjék családjainkat a gender-irányzatok európai és magyar keresztényüldözése ellen" – olvasható a szervezők közleményében. (vasarnap.hu)

2020.10.05.Gajdics Ottó: A gyerekeket ne! * Teljes cikk itt!


A libernyákok már megint provokálnak. Szépen hangzó emberjogi ­sztaniolba csomagolva vágják a képünkbe, hogy magasról tesznek minden értékre, ami nekünk fontos. Nem érdekli őket, mit tartunk természetesnek, ugyanolyan megítélést követelnek aberrációiknak az élet minden területén. Eddig legalább a gyerekeinket békén hagyták, de a Meseország mindenkié kiadvánnyal átlépték ezt a határt is...

Azok közé tartozom, akik hangosan kiabáltak már akkor, amikor még csak a híre jutott el hazánkba a saját csemetéiket hormonnal teletömő degenerált angol szülőknek, akik azt hiszik, attól lesznek egyenlőbbek felnőtt korukban az így megnyomorított szerencsétlenek, ha nem lehet tudni, fiúk-e vagy lányok.

Óvatlan szülő minden további nélkül a karácsonyfa alá teheti azt a könyvet, amelyben gyermeke egy olyan világot ismerhet meg, amilyen egyáltalán nem létezik. Mert bár a mesék világa nagyon sok mindenben eltér a valóságtól, mégis a leghatékonyabb módon segíti a fejlődő gyermeki lélek eligazodását a való világban... Mondjuk ki bátran, elég volt! (magyarnemzet.hu)

2020.03.09.Az Egyszülős központ vezetője Magyar Anna. Szegénységi kockázat az egyszülősség
A gyerekeknek ingyenes korrepetálást és felvételi-előkészítőt is szerveznek


Hazánkban mintegy 300 ezer olyan szülő – 260 ezer anya és 40 ezer apa van – aki egyedül nevel összesen mintegy félmillió gyermeket. Az egyszülősség vezető szegénységi kockázatnak számít, az átlagosnál lényegesen gyakrabban kell nélkülözniük azoknak a gyerekeknek, akik csak egyik szülőjükkel élnek közös otthonban. A fogyatékossággal élő gyermekek aránya is magasabb az egyszülős családokban, hiszen sokszor éppen akkor hagyja el párját az egyik szülő, amikor a gyermek fogyatékossággal vagy tartós betegséggel születik. (magyarnemzet.hu)Betegség, egészség a Biblia tükrében - Mézesné Dr. Marozsán Ibolya

bel- és tüdőgyógyász kardiológus, lelkész feleség Ellel Ministries tanítója

Az "5G"-ről FEHÉREN-FEKETÉN - Spiritual Tv. 135. adás
Történjenek megfelelő egészségügyi vizsgálatok az 5G bevezetése előtt!
Az állampolgároknak joga van az egészséges környezethez.Aktivisták megmérték és videóra vették az 5G sugárzás szintjét a Glastonbury Fesztiválon


A távközlési iparág elismerte, hogy nincs tudományos bizonyítékuk arra vonatkozóan, hogy az 5G vezeték nélküli hálózat biológiailag biztonságos, és sok kutató azt állítja, hogy egyáltalán nem az. Sajnos ezt figyelmen kívül hagyták, és a látogatók százezrei voltak kitéve ennek a káros technológiának, akár tudtak róla, akár nem.

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett
lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé


Miután számos gyermeket diagnosztizáltak rákos daganatokkal egy mobil-átjátszó torony közvetlen közelében lévő kaliforniai általános iskolában, a szülők a kibocsátott elektromágneses sugárzást teszik felelőssé a gyermekrák kialakulásáért. A torony leállítását követelik azok a családok, melynek gyerekei a Weston Elementary School-ba járnak Ripon-ban és a 4G (hamarosan 5G) torony miatt káros sugárzásnak vannak kitéve. A tulajdonos cég szerint a torony biztonságos és jóval még a szövetségileg megállapított biztonságos határ alatti értékkel sugároz. (alternativhirek.com)Sprint leállította a mobiltelefon-tornyot a kaliforniai általános iskola campusán!


Egy iskolában több gyermekkori rák esetén a szülők megkérdőjelezik a sejttorony sugárzását. Sprint leállította a mobiltelefon-tornyot a kaliforniai általános iskola campusán, miután néhány szülő kijelentette, hogy ez összekapcsolódhat a gyermekkori rák számos újabb esetével. Azok a családok, akik a riponi Weston Általános Iskolában élnek, azt állítják, hogy a torony veszélyes sugárzásnak teheti ki a gyerekeiket. Carter Evans beszélt a viták középpontjában álló családokkal. (ujvilagtudat.blogspot.com)

5G sugárzásról fontos témák itt!

Több nemzetközi szervezet szerint a képernyő használat súlyos károkat okozhat a gyermekek agyi és társas fejlődésében;
5G háború az emberiség ellen és amerikai beavatkozás szerte a világon.
A francia bíróság elismerte az elektromágneses érzékenységet, mint foglalkozással összefüggő megbetegedést. (ujvilagtudat.blogspot.com)

2020.04.16.A mai videóban a Covid-19-re bevethető arzenált tekintjük át.


Nemcsak terápia, kezelés hanem megelőzés is szóba kerül. A mitigáció célja, hogy az összes beteg beférjen az egészségügyi ellátó rendszerbe, miközben a leginkább veszélyeztetett személyeket megóvja a fertőzéstől. A szupresszió célja a járvány növekedésének megfordítása, csökkentése. Az esetek száma alacsony szintre esik, és ezt az esetet határozatlan ideig fenn kell tartani.

Gyógyszeres kezelés két fajtája:
1. Megelőzés * Személyes védekezéssel: immunrendszer erősítése vitaminokkal /főleg C és D3 vitamin/ Korai alvás zavartalansága fontos. Hidriterápia/szauna
2. Vakcinák: 1. Természetes antitest kezelésnél aki kigyógyult a Covid-19 ből, az menjen vissza dolgozni. A gazdaság visszaállításában ezeknek az embereknek nagy szerepe lehet.
2. Szintetikus antitest kezelés Kaliforniai kutatók SARS antitestekből kiindulva fejlesztenek Covid antitesteket, melyet tömegesen is lehet gyártani majd. Szeptemberre kész lehet a gyógyszer.A KORONAVÍRUSRÓL 2015-ből RAI 3 olasz TV műsorából


Lázban tartja Olaszországot a RAI olasz állami televízió egy 2015-ből előkerült tudományos, ismeretterjesztő riportja, ami arról szól, hogy kínai tudósok kísérleti céllal denevérek véréből mesterséges szuper-koronavírust állítottak elő laboratóriumi célra, amely az ember tüdejét támadja. Köszönet a videó lefordításáért a Pesti Srácok -nak.

2020.03.24.Öt hete él karanténban Milánóban egy magyar nő és a családja


Ötödik hete él karanténban Bognár Annamária és családja Milánóban. A magyar nő többek között arról beszélt az M1-nek, hogy a karantén elején az emberek eleinte úgy viselkedtek mintha a tavaszi szünet, vagy a szabadság ideje jött volna el. Szerinte az olaszok akkor ijedtek meg igazán és vették komolyan a helyzetet, amikor a tömeges megbetegedésekről és halálesetekről érkeztek a hírek. Bognár Annamária friss helyzetjelentése következik Milánóból. (M1 - Híradó)Mit tegyünk a COVID-19 terjedése ellen? Gyakorlatias tapasztalatok


A kínaiak már értik a COVID19 vírus viselkedését az általuk elvégzett boncolásoknak köszönhetően. A virus jellemzője, hogy a légutakat egy sűrű váladékkal zárja el, ami megszilárdul és elzárja a légutakat és a tüdőt. Szóval rájöttek arra, hogy mielőtt bármilyen gyógyszert tudnánk alkalmazni, előtte ki kell nyitni ezeket a légutakat, hogy a gyógykezelést hatásosan alkalmazhassuk. Viszont ez is néhány napot vesz igénybe.

A következőket javasolják az elővigyázatosság érdekében: 1. Igyál sok meleg folyadékot: kávét, levest, teát, meleg vizet. Ez nedvesen tartja a szájat és lemossa a vírust. A gyomorsav pedig elpusztítja.
2. Gargalizálj naponta! Ez lehet ecet, só vagy citrom és víz oldata.
3. A virus a hajon és ruhán tapad meg. Bármilyen mosószer vagy szappan megöli. De azonnal meg kell fürdeni vagy lezuhanyozni, miután hazaértél. Még mielőtt akár leülnél is fürödj meg vagy zuhanyozz meg. Ha nincs lehetőség a ruháidat minden nap kimosni, terítsd ki a napra. A közvetlen napfény is semlegesíti a vírust.

4. Gondosan tisztítsd meg a fémfelületeket! Mivel a virus 9 napig életképes marad ezeken a felületeken. Figyelj, hogy kerüld el a fogók, ajtó kilincsek, stb. érintését! Gondolom, ez érvényes a saját lakásodon belül is. Figyelj rá, hogy rendszeresen és alaposan tisztán tartod őket.
5. Ne dohányozz!
6. 20 percenként moss kezet! Bármilyen szappan jó erre, ami habzik. Ügyelj rá, hogy 20 másodpercig és alaposan moss kezet.
7. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget! Próbáld megerősíteni a cink szintedet, és ne csak a C vitamin szintjére hozd fel.

8. Az állatok nem terjesztik a vírust az emberre. Csak emberről, emberre terjed.
9. Kerüld el az általános influenzát. Gondolom, mert ez alapból legyengíti az immunrendszeredet. Kerüld hideg étel/ital fogyasztását!
10. Ha valami kellemetlenséget érzel a torkodban, vagy érzed hogy kezd fájni azonnal alkalmazd a fent említetteket! A virus így kerül a szervezetbe és a torokban ül 3-4 napig, mielőtt bejut a tüdőbe. (Róka Edina fordította spanyolból)Hun volt, hun nem volt - koronavírus volt vagy nem volt?
2019.09.16.Magyarországon a gyermek az első! Babaváró támogatás
Családvédelmi akcióterv friss híreit itt olvashatjuk


Július elseje óta már 50 ezernél többen igényelték a családvédelmi akcióterv valamelyik formáját. A legnépszerűbb a babaváró támogatás, amiből már 22 ezernél is több szerződést kötöttek meg. (Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárság)Teljessé vált Kanadában a genderlobbi nyomulása


2019.08.05.Bencsik András: Ki akar inni meleg Colát?
Miért Finnország akar minket kioktatni jogállamiségból?
A kóla hatása a szervezetre!
Dr. Tóth Piroska misszionárius a migrációról videó


EGY AFRIKÁBÓL HAZATÉRT MAGYAR BAPTISTA MISSZIONÁRIUS VÉLEMÉNYE A MIGRÁCIÓRÓL

2019.01.01.Silvana Heißenberg (színésznő): Mi lett Németországból?


Három esemény, amikor magyar segítséggel állt talpra Németország:
- 1954. júl. 4. - a német győzelem az aranycsapattal szemben visszaadta a II. világháborúban elveszett önbecsülését a németeknek
- 1989. nov. 9. - amikor leomlott a berlini fal
- 2015. jún. 17-én döntött arról a MAGYAR kormány, hogy lezárja a zöldhatárt

2016.01.22.Miért kellene nekünk, gyermekeknek félelemben felnőnünk?
- teszi fel kérdését Angela Merkelnek címezve a 16 éves Bibi.


A 16 éves Bibi Wilhailm megdöbbentő és félelmetes dolgokat mesél a németországi helyzetről. Videóját leszedték a Facebookról, ezért kénytelen volt kirakni a Youtube-ra. Bibi a többi európai polgár segítségét kérte, mert szerinte Németország reménytelen helyzetbe került.

Bibi egy átlagos német tinédzser, élete azonban teljesen megváltozott, mióta Németország mindennapjait leginkább a migráció és annak kezelése határozza meg. A fiatal lány elkeseredetten mesél a videóban eddigi élményeiről. Szerinte a téma túlságosan is megtévesztő, de nem szabad elsiklani az igazság felett. Videóját először ismerőseinek és barátainak címezve, facebook adatlapjára posztolta ki, a közösségi oldal azonban letiltotta a felvételt. Bibi ezután rakta fel a Youtube-ra, azóta vírusként terjed.
Köszönöm Angela Merkel, hogy megölted Németországot!" - mondja a a hazáját féltő, elkeseredett lány. Bibi szerint most nagyon nehéz nőnek lenni Németországban. Videójában több történetet is elmesél, köztük azt, hogy délután 6-kor boltba menet halálfélelme volt, miközben az utcán sétált, mert a migráns férfiak kiguvadó szemekkel követték minden lépését, és közben egymásnak sugdostak mindenféle, vélhetően perverz dolgot.

Ezeket az embereket nem nevezném menekülteknek. Nem vagyok xenofób és ez a videó nem a valódi menekülteknek szól." Bibiben a szilveszteri események után fogalmazódott meg először, hogy valami nincs rendben Németországban. A lány szerint a helyzet azóta egyre rosszabb lett.

Németország egy remek hely volt, és ti tönkre tettétek!" - üzeni a migránsoknak.

Bibi azt is megemlíti, hogy pár nappal ezelőtt afrikai migránsok Berlin utcáin azt kiabálták, hogy "megölnek minden egyes németet". A videóban Bibi elmondja, hogy látott 17, 15 és 12 éves kislányokat is a kölni erőszakcselekmények áldozatai között. Miért kéne nekünk, gyerekeknek félelemben felnőnünk? - teszi fel kérdését Angela Merkelnek címezve, hozzátéve, hogy egy 75 éves nőt is megerőszakoltak a migránsok Kölnben.

A barátnőim már vettek paprikasprayt és sokkolót. Abszurd, de ez van. Múltkor az utcán sétálva tüntető arabokba botlottunk. Azt kiabálták, Allah az egy Isten, öljétek meg a hitetleneket. Ilyenkor mit kéne tennem? Hordjak burkát? Vegyem fel az iszlám hitet? Ez elkeserítő..." /Horváth József György (888.hu/westernjournalism)

Bibi Wilhailm - 16 yr old girl - Censored on Facebook - Afraid of refugeesHogyan védjük meg magunkat támadások ellen? Hasznos tanácsok itt!


Budapest és a magyar városok európai szinten biztonságosnak számítanak, mégis napi rendszerességgel lehet hallani támadásokról, legyenek azok rablások, vagy drogfüggők által elkövetett, motiváció nélküli erőszakos cselekmények.

Hogyan kerülhetjük el és mit is tehetünk, ha mi is szenvedő alanyai leszünk egy ilyen eseménynek?

Jó tanácsok: mindig legyünk tisztában a környezetünkkel! Ne merüljünk el mobiltelefonunk nyomkodásában, mert nem észleljük a ránk leselkedő veszélyeket. Ne hallgassunk zenét fülhallgatóval, ha elhagyatott környéken megyünk, vagy este sötétben hazafele tartunk. Egy, a kézben tartott drága mobiltelefon már támadásra/rablásra ösztönözhet valakit. Kihalt, nem forgalmas utcákban a járda külső szegélyén menjünk, így nem tudnak minket egy kapualjból meglepetésszerűen megtámadni. Ha úgy érezzük, valaki követ minket ne menjünk haza - lehet, hogy pont erre kíváncsi a személy. Tegyünk egy nagyobb kört a városban és menjünk fel egy ismerősünkhöz vagy akár üljünk be egy kávézóba, ahonnan taxival menjünk haza, így lerázhatjuk a gyalogosan követőt. Ha sokat ittunk és érezzük, hogy nem lennénk képesek megvédeni magunkat, menjünk taxival vagy kérjünk barátainktól segítséget.

Fussunk: "Szégyen a futás, de hasznos" - ahogy a mondás is tartja. Amennyiben lehetőségünk van, vonjuk ki magunkat a veszélyes szituációból. Ha látjuk, hogy a helyzet átláthatatlan - pl.: verekedés, késelés vagy egy olyan csoportosulás, amely veszélyes lehet - amilyen gyorsan csak lehet, hagyjuk el a környéket. Ha éppen akkor parkoltunk le, üljünk vissza autónkba, zárjuk le az ajtókat és hajtsunk el pár utcányit, majd hívjuk a rendőrséget, hogy gyanús személyeket észleltünk. Ezt tanácsoljuk akkor is, ha egy éjszakai magányos környezetben láthatóan támadás készül ellenünk (a tettes, tettesek már kiszemeltek maguknak és csak azt várják, hogy közelebb legyünk egymáshoz). Mérjük fel a távolságot és saját képességeinket. Tegyük fel magunkban gyorsan a kérdést: van esélyem elfutni pl., a főútig, ahol már van forgalom, esetleg elérni az autómat? Ha igen, akkor sprinteljünk, és ha biztonságos terepre érünk, kérjünk segítséget, és hívjuk a rendőröket.

Trükkök: Ha pl. egy nő magas sarkú cipőben, csomaggal nem képes a menekülésre akkor trükközni kell. Ugorjunk be az első kapualjba és nyomjuk meg az összes csengőt, biztos, hogy valaki kinyitja a kaput vagy kiszól a kaputelefonon, ekkor kiabálhatunk, hogy megtámadtak segítséget kérünk. A támadók a legtöbb esetben kerülik a konfrontációt, ezért is támadnak fizikailag gyengébbekre, ha erősítést kapunk elfutnak. Lehetőségünk nyílhat a menekülésre, ha futás közben magunk mögé hajítjuk táskánkat vagy pénztárcánkat. Amennyiben a támadó csak rabolni akar, ezzel meg fog elégedni és elfut a zsákmánnyal. Ahogy biztonságba értünk, hívjuk a rendőrséget, tiltassuk le a bankkártyánkat. Ha lakcímkártyánk és lakáskulcsunk is odaveszett, cseréltessünk, lakásunkon azonnal zárat valamint jelentsük irataink eltűnését. Ha nincs időnk a csengős trükkre, mert már megragadtak minket, akkor segíthet a hangos kiabálás, segítségért sikoltozás. Rendőri tapasztalatból tudom, hogy ez mindig hasznos. Ha mást nem, ilyenkor valaki hívja a rendőrséget, jó esetben több járókelő, vagy lakó is odasiet, hogy kimentsenek minket a szorult helyzetből. (Forrás: Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft.)"Az iszlám fog uralkodni Ausztriában!" - migránsok egymás közt
Stoffán György: Így foglalták el Bécset a muszlimok
Pogányok a Grabenen...Teljes cikk itt!


A kávéház terasza a tavaszi napsütésben szinte megtelt. Csak néhány asztal árválkodik üresen, mindössze az ártábla és a hamutartó díszeleg rajtuk. A Graben emberforgataga azonban olyan képet mutat, amilyet legutóbbi látogatásomkor még elképzelni sem tudtam volna. Fekete ruhában, gyermekkocsikat toló pogány asszonyok, fehér, hosszú köntösben őgyelgő férfiak töltik meg az utcát, s a tereket. Kis csoportokban beszélgetnek a Kärtner és a Graben sarkán, majd tétován tovasétálnak, s ha elébük kerül egy bécsi, akit ki kell kerülniük, megvető pillantást és valami olyan gyűlöletet vetnek rá, amilyen azoknak a szemében lehetett, akik az egri vár fokára hágtak, hogy onnan beugorva a várvédők közé, lekaszabolják a vitézeket...
- Ha máskor jöttél volna, egyet sem látsz közülük. Mert, ha valahol Európában terrorcselekményt követ el egy harcosuk, akkor eltűnnek egy-másfél napra. Megvárják az "odújukban", amíg a felületes, önbecsülés nélküli európainak elszáll a haragja, s figyelik, hogy nem készül-e ellenük valamilyen bosszú. S ha meggyőződnek arról, hogy az európai ettől sem ébredt fel, s önbecsülését sem nyerte vissza, ismét előbújnak és még lenézőbben, megvetőbben szemlélik ezt a botor csőcseléket, amely művelt európainak mondja magát.. Úgy tartják, hogy a keresztényeket pont a vallási követelményrendszer által lehet megsemmisíteni. És igazuk van... - mondja szomorúan Bécsben dolgozó barátom.

A mellettünk lévő asztaltól feláll egy fiatalember és tüzet kér... Kap. Majd elkezd kérdezősködni. Kíváncsi, hiszen kolléga, mint kiderül. Mindent tudni akar Bécsről, s miután megtudja, hogy magyarok vagyunk, Budapestről is érdeklődik... Szépnek tartja a migránsok által megszínesedett Európát és olyan nézeteket fejteget, amelyeket mi magyarok sajnos jól ismerünk a beteglelkű soros-fullajtárok szószedetéből.
Csak példaként: - Mindenkinek joga ott élni, ahol akar... azt a vallást gyakorolni, amiben hisz, s azon a nyelven beszélni, ami az anyanyelve... jogokat követelni magának… szembe szállni a rasszizmussal... Hiába magyarázzuk e szerencsétlennek, hogy mi nem egészen így látjuk itt Európában a migráns-helyzetet, barátunk tántoríthatatlanul értetlen.
Még egyszer próbálkozom: Na, figyelj ide - próbálom elmagyarázni az dolgot -, ha felveszel egy takarítónőt, akin megesik a szíved, mert azt hazudja, hogy otthon bántották és elmenekült... Ő, ezután elsőként leveszi a keresztet a falról, mondván, hogy őt ez vallási szempontból zavarja... mit szólsz?
Két nap után odaköltözik a férjével együtt a te lakásodba, és a férje megerőszakolja a feleségedet és a lányodat? Mit szólsz? Utána megöli az anyádat, mert útjában van, és mert azt akarja, hogy félj tőle... - mit szólsz? Majd mindezek után kizabálja a hűtődet és jól elver, mert nem mentél le a boltba, hogy hozz neki másik élelmet az elfogyasztott helyett... mit szólsz?
Az amerikai csak ostobán bámul, mert nem érti, miről beszélek.. Azt mondja: - Hááááát az más... az a saját lakásom, ott nem csinálhat ilyet senki. Ott én parancsolok.

- És a hazád nem ugyanaz? Bemennek, robbantanak, boltokat fosztanak ki, erőszakolnak, elvágják az emberek nyakát...az nem a te fennhatóságod? Nem a te hazád? Nem a családod biztonsága is?  Hiszen ha a lakásodból kilép a feleséged, a lányod, vagy akár a fiad is, nincs veszélyben?
Nem láttad a felvételeket Nizzából, Brüsszelből, Berlinből vagy Svédországból? Otthon nem azt tekinted vendégnek, akit te hívsz? Vagy mindenki bemehet hozzád hívatlanul? Nem mi vagyunk rasszisták, hanem ők, akik hívatlanul idejönnek, papírok nélkül beszöknek a határon, hazudoznak korukról, nemzetiségükről, otthoni helyzetükről, majd jogokat követelnek és feljelentgetik azokat, akik törvénytelenségeikre hivatkozva megtagadják a toleranciát, a szánalmat tőlük.. Mi itt élünk, saját kultúránk van, saját szokásaink vannak, de soha nem utasítottuk el azokat, akik rászorulnak a segítségre és elfogadják a mi kultúránkat, és nem lázadoznak ellenünk, miközben mi tartjuk el őket...
Érted már? Nem megyek fedetlen fővel zsinagógába, és leveszem a sapkámat, ha betérek egy keresztény templomba...
- Értem-értem! - mondja, de bárgyú mosolyából nem ez látszik tükröződni.
Nem érti. Mert a haza fogalma, a saját hazám fogalma, a hazaszeretet fogalma, a haza iránti kötelesség fogalma ismeretlen a számára. Hazátlan... Amerikában is. Nem tehet róla, így és ilyennek szocializálódott... Nem érti a lényeget, miszerint a hazájában van a háza... is...
A maradék immár hideg kávé hosszan tartó elkortyolgatása után elköszöntünk a pincérlánytól... Alig értünk ki a Stephansplatzra, emberünk lélekszakadva szaladt felénk...
- Igazad lehet... - mondja zavartan. - Londonban is gyilkoltak... és a svédeknél kézigránáttal támadnak a rendőrökre... és hisztérikusan szalad tovább.
Mi, a megszokott hírek hallatán csak egymásra nézünk barátommal, és megpróbáljuk még – talán utoljára, talán nem – megcsodálni a Burg-ot, a régi bécsi házacskák maradékát, s a Grinzing, finomkrumplisalátás "Wienerschnitzlit" meleg kenyérrel és egy viertel-lel vagy Rieslingspritz-el kínáló kisvendéglőit, a stájercitera sváblelket melengető dallamait. Hiszen lehet, hogy ehelyett, egy év múlva a müezzin idegesítően félelmetes hangja lesz csak hallható itt is... (vilaglato.info)

2018.01.24.Újabb úttörő lépés Európa leépítésében: bonni uszoda muzulmán függönnyel


Nincs nap, hogy ne "örvendeztessen meg" bennünket az európai valóság önkéntes térdre hullásának újabb példájával. A Voice of Europe hírportál most azzal a hírrel szolgált, hogy Bonn városában, azaz a volt NSZK egykori fővárosában olyan új uszoda nyílt, ahol a muzulmán nőket átláthatatlan függöny védi.

Genovában muzulmán panaszra harang hallgat el. Franciaországban bírósági ukázra kell János Pál pápa köztéri szobráról a keresztet eltávolítani. Németországban egy városi bíróság önként veszi le a tárgyalóterméből a keresztet, nehogy a muzulmán vádlott érzéseit megsértse. A német Lidl egy belgiumi templomról retusálja le a keresztet, miután egy görög templomról már megtette. Csak hogy az elmúlt napok történéseire emlékeztessünk.

Szegény muzulmánok, akik otthon oly érzékenyek. Szinte alig várjuk, hogy Rijadban, Szaúd-Arábia fővárosában megnyíljon az első "Ihaj-csuhaj" vendéglő, tele finom szeszesitalokkal, utcán lévő terasszal, ahol az ott csevegőknek poharukat felemelve lehet integetni az arra elhaladó vallási rendőröknek, míg Bahreinben meztelen strandolási lehetőséget biztosítanak azon ultramerész németeknek, akik a bonni uszodából kiszorultak, és az egy nappal korábban megnyílt bikinis tengerparttal sincsenek megelégedve. Ja, hogy a szaúdiak és a bahreiniek nem hülyék, és hogy Guterres ENSZ-főtitkár elfelejti megszidni őket, amiért nem fogadnak be egyetlenegy, a saját vallási- és kultúrkörükből való menekültet sem? (magyaridok.hu)Ezzel a szép verssel szeretnénk megemlékezni a Reformáció ünnepéről, október 31-ről!
A zenei aláfestés: Bach - D-moll Toccata és Fuga - Túrmezei Erzsébet: OKTÓBER 31 UTÁN


Elkészült a Scientológia egyház új főhadiszállása! * Teljes cikk itt!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket egy szervezetten működő, kifejezetten ártalmas, rosszindulatú kampánytevékenységre, melyet hazánk oktatási intézményeit célozva egyre élénkebben folytat egy gazdasági célzatú szervezet. A magunk részéről annyit szeretnénk elérni, kérni Önöktől, hogy ha az alább részletezett jelenségre intézményükben felfigyelnek, akkor a legjobb döntés érdekében széleskörűen tájékozódjanak. Ehhez, természetesen több információforrást is megjelölünk, illetve közvetlenül is szívesen válaszolunk kérdéseikre. Levelünkben megjelölünk olyan forrásokat is, melyek híven tükrözik a valós veszélyeket. A szóban forgó kampánytevékenység célja tagok toborzása a Szcientológia Egyház néven bejegyzett, gazdasági, pénzszerzési célzattal működő szervezet részére. A szervezet minden hasonló irányú tevékenységét igen nagy gonddal álcázza valamilyen karitatív, társadalmilag elfogadott, segítségnyújtásnak látszó működésnek. Ebből a célból igen hangzatos üzeneteket fogalmaz meg, ugyanakkor teljesen nyilvánvalóan felfedezhetők tevékenységében a valódi célok is. Az álcázás részét képezik elsősorban, hogy mindig újabb formában, különböző alapítványokat létrehozva próbálják egyik vagy másik módszerüket, tanfolyamukat értékesíteni, melynek első lépése az érdeklődők adatainak begyűjtése.

A "Szcientológia Egyház" szervezetei Magyarországon * Teljes cikk itt!

Drogmentes Maraton; Alkalmazott Oktatástan; Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért CCHR; Az út a boldogsághoz Alapítvány; Narconon; Mondj nemet a drogokra; Criminon; Magyarországi Föld Egyesület; Értelem Alapítvány; Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért (ABLE Magyarország); Fiatalok az Emberi Jogokért; Művészet az Életért Alapítvány; Sciennet; Először Pokorni oktatási miniszter úr, tavaly (2007) pedig Hiller oktatási miniszter úr vívott harcot a terjeszkedésükkel.

Miért is veszélyes ez a szervezet?

Az "egyház" alapítója egy L.Ron Hubbard nevű sci- fi író volt, aki pszichotikus depresszióban szenvedett, tanait erős drogok befolyása alatt írta. A szcientológia előfutára a "DIANETIKA" c. könyve volt, ami az elmével foglalkozik, hamis, szuggesztív állításokkal hálózza be az olvasót. Amikor Dianetika előadásra, valamint különböző ingyenes tesztekre, olcsó (beetető) tanfolyamokra invitáló szórólapokat osztogatnak a gyanútlan járókelőknek, , nem említik egy szóval sem a szcientológiát. Az emberek, aki kapcsolatba kerülnek ezzel a szektával egy idő után anyagi csődbe jutnak, mivel az egyház kifosztja őket. Elhagyják családjukat, mert már csak a SZENT CÉL (a világ megmentése) az egyetlen, ami érdekli őket, vagy ÖNGYILKOSSÁG-ba menekülnek, amikor rájönnek, hogy átverték őket, tönkrement az életük. (csaladi-kalandklub.hu)
Lovas István: Demokratikusan szétlőni


A katalóniai erőszakról hallgató EU még egyszer hitelesen nem állhat ki az emberi jogok és a demokrácia mellett. A spanyol rendőrség vasárnap Katalóniában a függetlenségről tartott népszavazáson olyan barbár módon esett neki ártatlan embereknek, mintha Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök adta volna ki a parancsot. Csak azonosító számukat nem parancsolták le a „rend” vadállatokként fellépő őreiről. Nyolcszázkilencvenhárom ember sérült meg. A katalán tűzoltóság is élő pajzsot alkotva védte a szavazni akaró polgárokat a rájuk rontó spanyol rendőrségtől.
Az erőszak láttán az ottani szakszervezetek általános sztrájkot hirdettek, de, nyilatkozta egyik vezetőjük az El País napilapnak, sokkal többről lesz szó, mint általános munkabeszüntetésről.
Az egész világ láthatta a spanyol rendőrség iszonyatos kegyetlen fellépését. Magyarországon és Lengyelországban is, amely két ország polgárai pontosan tudták, mi lenne, ha rendőrségük így lépne fel, akár őket dobálók ellen. (magyarhirlap.hu)

Afrikai migránsok Berlin utcáin azt kiabálták, hogy "megölnek minden egyes németet".Újszülött nem engedi el édesanyját
Áldott ünnepi készülődést! Látszik a szeretet, öröm, békesség.


Példás család. Jó látni egyszerűségüket. Minden megnyilvánulásuk arra indít, hogy milyen jó lehet így élni. A példát a szülők adják, a gyerekek viszik tovább. A család egy biztos háttér!New Yorkban az egyik iskola törölte Krisztust a Csendes éjből
Teljes cikk itt!


Ezek után nem lehet csodálkozni, hogy miért van annyi gonoszság, gyilkosság. Nem engedik, hogy Jézus Krisztusról tanítsanak!A "Csendes éj" dal keletkezésének története, zenéje itt!


Jézus Krisztus a Megváltónk, az Üdvözítőnk!Ben Stein üzenete a CBS rádió vasárnapi kommentárjában


Úgy tűnik, a Fehér Ház a karácsonyfát "ünnepi fá"-nak nevezte, ebben az évben első alkalommal, amely tény arra késztette a CBS műsorvezetőjét, Ben Steint, hogy az alábbiakat írja meg - melyeket szeretnék megosztani veletek. Úgy gondolom, ezek a gondolatok ugyanúgy érvényesek sok más országra, mint Amerikára...

Az alábbiakat Ben Stein írta és olvasta fel a CBS rádió vasárnapi kommentárjában.

Bevallom: Zsidó vagyok és mindegyik ősöm zsidó volt. És engem nem zavar egy csöppet sem, ha az emberek ezeket a gyönyörűen kivilágított, feldíszített fákat karácsonyfának nevezik. Nem érzem magam fenyegetve. Nem érzem, hogy meg lennék különböztetve. Ezek a fák azok, amik: karácsonyfák. S egyáltalán nem zavar, amikor az emberek 'Boldog karácsonyt!' kívánnak nekem. Nem gondolom, hogy megaláznának, vagy gettóba akarnának csukni. A tény az, hogy valamiképpen kedvelem is. Azt bizonyítja nekem, hogy mi mindannyian testvérek vagyunk, akik együtt ünnepeljük az évnek ezt a boldog időszakát. S egyáltalán nem zavar az sem, hogy egy jászoljelenet van felállítva az egyik forgalmas útkeresztezésben, közel a tengerparti házamhoz, Malibu-ban. Ha az emberek egy betlehemet akarnak, az ugyanúgy rendben van számomra, mint a Menorah néhány száz yardnyira arrébb. Nem szeretem, ha piszkálnak amiatt, hogy zsidó vagyok, és ugyanúgy nem gondolom, hogy a keresztények kedvelik, ha piszkálják őket azért, mert keresztények. Gondolom, az istenhívők belefáradtak és belebetegedtek a piszkálások időszakaiba. Fogalmam sincs, honnét származik az ötlet, miután Amerika kifejezetten ateista ország. Nem található az Alkotmányban, és nem szeretem, ha le akarják nyomatni a torkomon.
Vagy akár kifejezhetem másképp is: honnét jött az ötlet, miszerint imádnunk kell a hírességeket, de tilos Istent imádnunk? Lehet, hogy ez is annak a jele, hogy öregszem. Viszont vagyunk egy csomóan, akik elgondolkodnak azon, honnan jönnek ezek a hírességek, s hova lett az az Amerika, amit mi ismertünk. Annak fényében, hogy mennyi viccet küldünk egymásnak, hogy megnevettessen, ez egy kissé különböző: Ez nem szándékozik viccnek lenni; ez nem vidám, ez elgondolkodtat."Ha olyanok nem lesztek, mint a gyermekek..." Gyermek kacagása


"Ügyeljünk arra, hogy egymást kölcsönösen szeretetre
és jó cselekedetre buzdítsuk." (Zsid 10:24)


Élet az anyaméhben – 9 hónap csodájaMi folyik itt Európában?
Imádkozzatok értünk!


Hadd idézzek két rövid sms-t, azaz mobiltelefonra írt szöveges üzenetet:
"Körülvettek, halálra vagyunk ítélve... Imádkozzatok értünk!"
"Kérd meg a mamát, hogy nagyon erősen imádkozzon értünk, ezek mindnyájunkat meg fognak ölni..."
Mindkét idézet az elmúlt hónapokban jelent meg a világsajtóban, különböző híradásokban. Az egyik Irakból, a másik Kenyából. Amiben megegyeznek: mindkettőt olyan keresztyének írták, küldték szeretteiknek, utolsó híradásként magukról, akiket kizárólag keresztyén hitük vállalása miatt végeztek ki, szó szerint.

"...testvéreim, imádkozzatok értünk, hogy terjedjen az Úr Igéje..." (2Thess 3:1)Talán emlékszel a híradásra, 2015. április 2-án, nagycsütörtökön reggel egy szélsőséges terrorszervezet fegyveresei a kenyai egyetem kollégiumának szobáiban felriasztották, s egymás után megkérdezték a diákokat, ki keresztyén közöttük. Aki ezt megvallotta, azt ott a helyszínen agyonlőtték, a többiekkel később végeztek, összesen 142 fiatal életét kioltva. Egyikük írta apjának a másodjára idézett sms-t.
Pár óra múlva pedig az egyik terrorista felhívta az apát, s közölte: épp most lőtte le a 21 éves lányát.Mit kér Pál apostol? Imádkozzatok értünk! Igen, sokszor hallottuk már, hogy az apostolnak milyen szenvedéseket kellett elviselnie szolgálatai során. Hányszor elzavarták, bántalmazták, megalázták. Igen, tudjuk: börtön és bilincs... Ha az ő szájából, tollából halljuk: imádkozzatok értünk -, talán már meg sem halljuk. Megszokott szófordulat, semmi egyéb.De gondolj erre a 142 fiatalra, tizen-huszonévesekre, akik egy reggel arra ébrednek, hogy sorra kérdezik őket, s ha Krisztus nevét ki merik mondani, kivégzik őket. S utolsó mondatuk ez a világ felé: imádkozzatok értünk. Talán újra jobban át tudod élni a szavak súlyát. S talán eszedbe jut, hogy amikor legközelebb a kényelmes karosszékedben hátradőlve, félelem és kényszer érzete nélkül kinyitod a Bibliádat; amikor fenyegetettség érzete nélkül útnak indulsz templomod felé, talán eszedbe jut, hogy másokért is mondj egy közbenjáró imádságot. Azokért az ismeretlenekért, akik talán ugyanabban az órában szabadságukkal vagy életükkel fizetnek az evangélium ügyéért. Az apostol is sok esetben olyan embereket kér, buzdít, ösztönöz, kikkel személyes kapcsolata soha nem volt, egyetlen dolog köti őket össze: hogy ugyannak a Krisztusnak a nevében hisznek, ugyanazt az evangéliumot szolgálják. Légy nyitott szemmel és lélekkel: a közbenjáró imádság nem elcsépelt szólam csupán! (Gyallai Henrietta)

FRANKLIN GRAHAM NYILATKOZATA

Isten áldja meg Franklin Graham-et a bátorságáért és az igazság-szeretetéért, aki a hír hallatán a következő nyilatkozatot tette: "A beszédében Barack Obama elnöknek igaza volt egy dologban, amit a Meleg Büszkeség eseményen mondott a Fehér Házban tegnap.
Ezt mondta: "Hihetetlen változás állt be országszerte a (homoszexualitáshoz való) viszonyulásban."
Igen, ez igaz – de nem Amerika javát szolgáló változás. A hozzáállásban történt változás, valójában erkölcsi hanyatlás, éppen az, amit naponként látunk magunk körül. A helytelent elfogadni helyesnek – és a bűnt elfogadni valami olyannak, amire büszkék lehetünk? Igen, ez nyilvánvaló változás. Meg kellene lepődnünk azon, hogy az LGBT-nek (Leszbikusok/Gay-homoszexuálisok/Biszexuálisok/Transzneműek közösségének) megköszönte mindazt a segítséget, amit nyújtottak számára az elnöksége óta eltelt időben?
Ezt mondta: "Nektek köszönhető sok minden amit elértünk az elmúlt hat és fél évben. Megjegyezte azt is, hogy amikor hivatalba lépett, akkor még csak két államban volt törvényes a homoszexuálisok házassága, mostanra már 37-ben. Az elnök ezt a nemzetet bűnös útra téríti, és Isten ezért meg fogja ítélni őt és nemzetünket egyaránt, hacsak meg nem térünk."Anya bánata - Fazakas László bemutatja Kiskőrösön
VÁLASZD AZ ÉLETET, JÉZUS KRISZTUST!
Legyünk éberek!!! Nem mindegy, hogy mit néz a gyerek!
Billy Graham (a prédikátor) lányával interjút készítettek.


Az Early Show-n Jane Clayson (a riporter) ezt kérdezte: 'Hogyan lehetséges, hogy engedte meg Isten, hogy ilyesmi mint a Katrina hurrikán megtörténjék?' Anne Graham egy rendkívül mélységes és éles elméjű választ adott.
Azt mondta, 'Úgy hiszem, Isten mélyen elszomorodott emiatt, ahogy mi is, hogy évek óta mondjuk Istennek, hogy takarodjék ki az iskoláinkból, takarodjék ki a kormányzatunkból és takarodjék ki az életünkből. S mivel, úgy vélem, Ő egy igazi Úriember, végül csendben kihátrált. Hogyan várhatjuk el Istentől, hogy áldását adja ránk és védelmezzen minket, ha mi azt követeljük Tőle, hogy hagyjon minket békén?
A legutóbbi események fényében... terrorista támadások, iskolai lövöldözések, stb. én úgy gondolom, ez akkor kezdődött, amikor Madelaine Murray O'Hare /Megölték, tetemét néhány éve találták meg!/ arról panaszkodott, hogy nem akart imádkozást az iskoláinkban, és mi azt mondtuk, rendben van. Aztán valaki azt mondta, jobb, ha nem olvassuk a Bibliát az iskolában. A Biblia mondja: ne ölj, ne lopj és szeresd felebarátodat, mint tenmagad. És mi azt mondtuk, rendben van. Aztán Dr. Benjamin Spock azt mondta, ne fenyítsük gyerekeinket, amikor csintalankodnak, mert kicsiny személyiségük eltorzul és meglehet, hogy megrongáljuk önbecsülésüket. /Dr. Spock fia öngyilkos lett!/ Azt mondtuk, egy szakember kell, hogy tudja, miről beszél. És mi azt mondtuk, rendben van.
Most meg azt kérdezzük magunktól, miért van az, hogy a gyerekeknek nincs lelkiismeretük, hogy miért nem tudják, mi a jó és mi a rossz, és miért nem zavarja őket, ha idegeneket ölnek, osztálytársaikat és saját magukat. Valószínű, ha hosszan és elég keményen elgondolkodunk ezeken, lehet, hogy végül is rájönnénk. Úgy vélem, nagy része van ebben, annak, hogy 'AZT ARATJUK, AMIT ELVETÜNK'. Vicces, milyen egyszerű az embereknek megvetniük Istent, aztán csodálkozni azon, miért halad a világ a Pokolba.


Vicces, mennyire elhisszük, amit az újságok mondanak,
de megkérdőjelezzük, amit a Biblia mond.

Elgondolkodtató, hogy email-en küldünk 'vicceket', amelyek aztán futótűzként terjednek, de, ha üzeneteket kezdünk küldeni, amelyek az Úrra vonatkoznak, az emberek kétszer is meggondolják, mielőtt megosztják azokat. Elgondolkodtató az is, hogy fajtalan, durva, vulgáris és obszcén cikkek mennek át szabadon a világhálón, de nyilvános vita Istenről tilos az iskolákban és a munkahelyeken.

Tetszenek már nevetni?

Vicces, mikor ezt az üzenetet továbbítod, nem küldöd sokaknak a címlistádon, mert nem vagy biztos, miben hisznek, vagy éppenséggel mit gondolnak rólad, hogy ilyesmit küldesz. Ugyancsak vicces, hogy jobban aggódunk amiatt, amit mások gondolnak rólunk, mint amiatt, hogy Isten mit gondol rólunk.
Megbecsüléssel, őszintén és tisztelettel, Ben Stein
(Forrás: http://kapu.biz/php/main.php?tart=cikkek&primary_id=5456)

Nightlight rádió - A nagy megtévesztés

A Nightlight rádió műsorvezetője, Simon Peterson és Joseph a háromrészes beszélgetés utolsó szakaszában a bukott angyalok témakörének folytatásaként megvitatják milyen hamis jeleket és megtévesztéseket használhat az Antikrisztus a világ elhitetésére. Vajon ez lesz a történelem eddigi legnagyobb megtévesztése? "Mindenfelé nagy földrengések, járványok és éhínségek lesznek, rettenetes dolgok történnek, és hatalmas jelek tűnnek fel az égen." Lukács 21:11 "A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival." - II. Thessalonika 2:9 A beszélgetés során említett bibliai részletek: Máté 24:24, 37; II Thessalonika 2:9; Lukács 21:11; II Thessalonika 2:3; Jelenések 13:12-15; Máté 24:29-31; Efézusbeliek 6:12; Jelenések 12:7-12; Zsidók 13:2 (idokjelei.hu)

Történetek az amerikai iskolai mészárlásokhoz!A tanár felfüggesztést kaphat, mert idézett a Bibliából * Teljes cikk itt!


A New Jerseyi Phillipsburg iskolájának helyettesítő tanára 90-napos felfüggesztést kaphat, mert megosztott egy bibliai verset az egyik diákkal, majd egy Bibliát adott neki ajándékba. Az iskolatestület azt mondta, Walter Tutka két szabályt is megsértett. Az egyik megtiltja a vallásos irodalom terjesztését az iskola területén, a másik pedig előírja a tanároknak, hogy semlegesek maradjanak a vallásos kérdések megvitatásában. A vallási közösségek körében az intézkedés felháborodást váltott ki és többen azt állítják, Tutka-t csupán azért "üldözik" mert keresztény. Walter Tutka, aki már nyugdíjas, a helyi közösség köztiszteletben álló tagja. "Visszataszító, amit csinálnak," mondta Joe Imhof, Tutka egyik barátja. "Felolvasták neki a csoportosulás elleni törvény szövegét és olyan kifejezéseket használtak, mint az egyház és az állam szétválasztása és a nem kirekesztő magatartás, aztán hazaküldték, azzal, hogy megszegte az iskolakerület szabályzatát." Mr. Imhof és Tutka a Bibliák ingyenes terjesztéséről híres Gideons International munkatársai. Egy októberi napon Tutka a bejáratnál állva várta, hogy a gyerekek bemenjenek az épületbe. Az egyik diák lemaradt a többiektől, mire Tutka megjegyezte: "Emlékezz fiam, sok elsőből lesz utolsó és sok utolsóból első." (...) "A Gideons társaság egyik helyi munkatársa még a Szovjetunióból érkezett annakidején," mondta Imhof. "A legtöbb országban megengedik, hogy Bibliákat adjunk a diákoknak, de mivel ez Amerika, itt nem tehetjük meg." "A Szovjetunió összeomlása után beengedték a Bibliákat az iskolákba és imádkozni is szabad az oktatási intézményekben. Úgy tűnik az Egyesült Államokban erősebb az üldöztetés, mint Oroszországban." (idokjelei.hu)

Biblia vagy diploma? Az egyetem szerint választani kell * Teljes cikk itt!

Egy Augusta állambeli egyetem diákja beperelte az egyetemet miután közölték vele, hogy keresztény hitének megváltoztatása nélkül kizárják az egyetem tanácsadóképző programjából. "Ilyennek nem szabadna megtörténni, hogy egy egyetemista diákot elbocsátással fenyegessenek, amiért nem hajlandó nyilvánosan megtagadni keresztény hitét, itt viszont pontosan ez történik," magyarázza David French, az Alliance Defense Fund tanácsadója. "Ha sarkítva fogalmazunk az egyetem a gondolatok reformját akarja kötelezővé tenni." (...) "Az ember saját vallási meggyőződésének feladása nem lehet egy állami egyetemi diploma megszerzésének előfeltétele," nyilatkozta David French az ADF-től. "Ez a baloldali zéró tolerancia elv túl sok egyetemen van érvényben és ennek véget kell vetni. Jennifer egyetlen 'bűne', hogy kitartott hite mellett." (idokjelei.hu)Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata itt olvasható!Minden gyermek Isten áldása! ÁRONI ÁLDÁS
CSALÁDI ÖRÖMÖK - 4 KISBABA KACAGÁSA

Nem csak anyának lenni jó, hanem apának is!
Ő készíti a felvételt, és nevetteti meg a családot.


Rövid összefoglaló az abortuszról, meglepő adatokkal.

Raffai Péter: Az abortuszról * Olvassátok el, nagyon érdekes!
Derek Prince: Férjek és atyák 1. rész


A bölcsesség Isten útján vezet"De a bölcsesség megment a más asszonyától,

a hízelgő szavú idegen nőtől,
aki elhagyja ifjúkorának társát, és megfeledkezik
az Isten előtt kötött szövetségről." (Példabeszédek 2:16-17)Kiáltó hang az éjszakában: a világhírű szívsebész nem temeti a nemzetet

(Fotó: Hegedüs Róbert)

"Elsődleges ok a nemzeti tudat elvesztése, valós történelmünk tagadása és az, hogy a pénz válik az emberek számára a legfontosabb értékké" - jelentette ki a lapunknak adott interjúban Papp Lajos szívsebészprofesszor arról, hogy miért magas hazánkban a terhességmegszakítások száma. A professzor azonban bizakodó, mert változást tapasztal a Kárpát-medencében. "Megindult egy pozitív folyamat, amelynek hatása a gazdasági nehézségek, a politikai veszekedések, a bizonytalanság miatt még nem érezhető. Meggyőződésem, hogy négy-öt éven belül, akárhogy rosszabbodik a világ helyzete, Magyarország népessége növekedni fog" - mondta. Papp Lajos szerint tömeges az Isten felé fordulás, a nemzeti tudat erősödése, a valós magyar történelem kutatása és megélése. (Jobbágyi Zsófia)

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Hogyan segíthet a szülő a gyermekének?

[ ELRAGADTATÁS | MI LESZ A VILÁGGAL?|
|Hiszek Jézus Krisztusban |Bemerítés a Biblia alapján|
|Nóé története a BIBLIÁBAN| A páskabárány elrendelése|
|A kereszt szükséges | HARMADNAPON FELTÁMADOTT!|
|Akik Krisztusban vannak| PÜNKÖSD | TÖRTÉNETEK|
|Szabadulások, rehabilitáció | ÉLETRAJZOK]

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!