HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő


APRÓ-DONÁTH-CSALÁD: PÁRHUZAMOS ÉLETRAJZOK * Teljes cikk itt!
Apró Antal, aki Dobrev Klára nagyapja és Rákosi Mátyás látható a fényképen
2023.10.23.Jobb érzés: "Édesanyám nem volt hős"
- dehogynem, Kőrösi Koppány barátom!


Tiszta sor. Egy vidéki nő józan paraszti ésszel a közéletről.2016.12.12.1956. - Elhallgatott történetek: Tóth Ilona (1932-1957)


A film egy rokon szempontjából mutatja be a mártírhalált halt Tóth Ilonát. Szigorlóorvos nagyon komolyan vette a hivatását. Éjjel nappal dolgozott. Gyógyította a sebesülteket a Péterfy Kórház alagsorában. A család nem hitte, hogy bűnös volt. Szigorú református neveltetést kapott. A halála után a kiadott kis motyói között talált az édesanyja egy összegyűrt papírszalvétát, amelyikbe bele volt a körmével vésve, nyomogatva, hogy "nem öltem". Ez volt az igaza vallomása. Kínzásokkal, kábítószerekkel tudták rávenni, hogy beismerő vallomást tegyen.

2016.11.19.Emlékezzünk Tóth Ilona perére!


Június 28-án lesz 59 éve, hogy kivégezték Tóth Ilonát, az 1956-os magyar forradalom fiatal mártírját. A kádári bosszú logikája szerint Tóth Ilona pere és kivégzése a forradalmat követő megtorlás koncepciós eljárásainak főpróbája volt. Másfelől pedig Kádár ezzel a perrel akarta megrajzolni a Nyugat számára a magyar forradalom profilját, bemutatni brutalitását, kegyetlenségét, mondván, itt még az orvosok is öltek. Vendég: M. Kiss Sándor, történész.

Hozzászóló: "Ha valaki valóban tudni akarja, hogy mi is történt, az olvassa el Jobbágyi Gábor prof. egyetemi tanár könyvét az 1956 és a megtorlás fekete könyve - című negyedszázados kutatásokon alapuló dokumentumokkal igazolt könyvét. Tóth Ilonát valósággal agyonverték és így bírták vallomásra. Amit mondtak neki, azt alá is írta." /laszlosomfalvy/2020.10.23.Lazio: Előre budai srácok!


A Lazio csapata mindig is erősen jobb oldali beállítottságáról volt híres. Az 1956-os események annyira mélyen érintették az olasz szurkolókat, hogy az alábbi dalt írták, hogy kimutassák együttérzésüket a magyarokkal. Az elmúlt hatvan évben a dal tovább élt és a mai napig éneklik tisztelegve a magyar szabadságharcosok előtt és tiltakozva a kommunista rezsimek hatalma ellen. 2006-ban, az események 50. évfordulója alkalmából a Roma és az Inter tábora is átvette a dalt.Tisztelet a Hősöknek, éljen a Haza! Avanti ragazzi di Buda, avanti ragazzi di Pest, studenti, braccianti, operai, il sole non sorge piu` ad Est.


2014.01.05.Emlékeztető! Fekete Pál története 1:28-tól
Jelenczki István: Az igazság soha nem késő
Meg kell nevezni minden bűnt, és meg kell nevezni minden bűnöst.


A film az 1991 őszén Zétényi Zsolt által benyújtott, és az országgyűlés által elfogadott igazságtételi törvény sorsát mutatja be. Gondolatok Jelenczki István filmjéhez. "...Meg kell nevezni minden bűnt, és meg kell nevezni minden bűnöst. A bűnelkövetőknek és utódaiknak is létérdekük minden titok feltárása, számukra is csak ez az egy járható út van. Ez az egyedüli járható út, mert csak ebből születik megbékélés, és ha van, megbocsájtás. De ennek a stációi nem megkerülhetőek! Föl kell állni, és azt kell mondani, én tettem.

Megnevezni az áldozatot, megnevezni a bűnt, és elvállalni a felelősséget. Elvállalni a felelősséget, és kérni az ezzel járó büntetést. Aki nem vállalja föl a felelősséget a múltért, nem vállalja fel a stációk kötelező bejárását, az önmagát fosztja meg a nemzethez tartozás jogától, és önmagát rekeszti ki. De nemcsak önmagát, saját utódait is kirekeszti a nemzet életéből és a nemzet jövőjéből." /Zseni Annamária pszichiáter/

Az Országgyűlés 1991. november 4-én nagy többséggel fogadta el "az 1944. december 21. és 1990. május 2. között elkövetett, és politikai okból nem üldözött súlyos bűncselekmények üldözhetőségéről" szóló törvényt. Göncz Árpád a megszavazott törvényt előzetes normakontrollra átadta az alkotmánybíróságnak. A bírói döntés alapján az igazságtételi törvény soha nem lépett hatályba.

A Szegedi Katonai Bíróságon megtartott főtárgyaláson 1957. december 11-én ítélkezett dr. Mátyás Miklós hadbíró őrnagy első fokon eljáró katonai büntetőtanácsa: Fekete Pál 28 éves tanárt, a Békés Megyei Forradalmi Tanács elnökét bűnösnek mondta ki a társadalmi rend elleni, a népköztársaság államrendjének megdöntésére irányuló szervezkedés bűntettében, és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte. Az I. rendű vádlott az ítélet hallatán hangtalanul összecsuklott, látszott rajta, hogy tudatzavarban van.

Az első fokú ítéletet az ügyész még 1957 decemberében jóváhagyta, a vádlottak védői enyhítésért nyújtottak be fellebbezést. A Budapesten a Legfelsőbb Bíróság Katonai Kollégiumán (Fő u. 1.) 1958. március 14-én megtartott másodfokú tárgyalás előtt a folyosón megjelent Kelemen Imre honvéd főhadnagy, hadbírósági irodavezető és a XIV. rendű vádlotthoz fordulva a következőket mondta: "Visszavonni a fellebbezést, azonnal visszavonni! Azonnal a belépés után, különben a két elsőrendűt felhúzzák, de az is lehet, hogy még egy harmadikat is."

Fekete Pál 1963-ban szabadult a börtönből az ENSZ által kikényszerített részleges amnesztia révén. Szegeden egykori békéscsabai kínzója, a rendőrség politikai osztályvezetőjeként alezredesi zubbonyban feszítő Fetter Ferenc fogadta, aki - ígéretet téve arra, hogy a latin, francia és német nyelven is tudó szabadult rab visszakapja a tanári katedráját, állást kap a József Attila Tudományegyetem Idegen Nyelvi Lektorátusán - megpróbálta beszervezni a Belügyminisztérium III/III. Főcsoportfőnökség ügynökének, vagyis besúgónak. Fekete Pálból azonban nem lett áruló - inkább elment segédmunkásnak a szegedi építőiparba. A Bajai úti téglagyárban dolgozott, és a családjával egy padlásfeljáróban élt a Tisza-parti megyeszékhelyen. (Míg a börtönéveit töltötte, a Békés megyei Dombegyházra száműzött felesége két gyermekkel tizennégyszer költözködött. Mindenhonnan elkergették.)(1)

Fekete Pál Szegeden egy ízben munkája közben találkozott egyik egykori váci rabtársával, Göncz Árpáddal, amint egy csatornában dolgozott. Csak a feje látszott ki belőle. A későbbi szabad demokrata politikus, majd köztársasági elnök Göncz - felette állva - meglepetten konstatálta Fekete sanyarú helyzetét, akinek elárulta, hogy ő bizony az idegen nyelvi lektorátuson tanít. Majd megjegyezte: "Mondtam én neked, Pali, hogy nincs elég magadhoz való eszed!" A hat idegen nyelvet felső fokon ismerő tanár, Fekete Pál börtönből való szabadulása után kubikosnál többre sohasem vitte, és még 26 évig, 1989-ig hetente kellett jelentkezzen a rendőrségen.... (1) Dányi László: A Kazinczy utcai fiúk - Forradalom és megtorlás Békés megyében. A szerző kiadása, Békéscsaba, 2006Emlékezzünk az áldozatokra! Milyen volt
a gyurcsányi rendőrterror 2006-ban?


Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a rendőrség mindent elkövetett, hogy Gyurcsány hatalomban maradjon. A miniszterelnök utasítására tucatnyi ember szemét kilőve, súlyos (több esetben maradandó) egészségkárosodást okozva több száz békés ünneplőnek, többek között nem rendszeresített vadászfegyverekből közvetlen közelről kilőtt gumisöréttel, taktikai tükörtartó bottal (viperával), fejmagasságban kilőtt könnygázgránáttal, földön fekvő, magatehetetlen emberek rugdosásával.

Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszterként 2006. őszén 315 000 000 forintot szánt az adófizetők pénzéből a három izraeli vízágyúra (gy. k. darabja volt 105 millió Ft), amit a későbbiekben "idegenrendészeti szempontok" helyett "természetesen" államvédelmi célokra használt és használ a rendőrség a mai napig.Emlékeztető! 2007.03.05. Fletó megkapta


Ferinek mekkora a szája, amikor külföldi újságírók előtt vádolja a Fideszt. Bezzeg amikor Navrasics Tibor pár nap múlva számonkérte rajta az esetet, köpni-nyelni nem tudott, csak fülét-farkát behúzva ült a helyén. Igazi sunyi komcsi magatartás... Best of Gyurcsány: a sorozat összes része egy helyen: http://greyhound.blog.hu/2009/10/12/b...Horthy, a kormányzó (2006) Koltay Gábor remek dokumentumfilmje


Horthy Miklós (1868-1957) nemesi családból származott, édesapja a magyar főrendi ház tagja volt. A szigorú nevelésben részesült gyermek Debrecenben, Sopronban, majd a fiumei tengerészeti akadémián tanult. Több európai nyelvet beszélt és gyorsan emelkedett rangban a haditengerészet ranglétráján.

1919-ben felismeri, hogy az ország védelme, és a rend helyreállítása érdekében szükség van egy erős hadseregre, melyet erős kézzel kell irányítani. Magára vállalva a feladatot Magyarország kormányzójává válik, és a nevével fémjelzett évtizedekben az ország politikájának meghatározó alakítója. Horthy, a kormányzó életét és munkásságát dolgozza fel ez a dokumentumfilm.

2022.10.26.Ma lenne 90 éves Tóth Ilonka, akit 24 éves korában végeztek ki,
azzal a váddal, hogy részt vett a 1956-os eseményekben.
EZEN A NAPON DOBREVÉKNEK AZ UTCÁRA SEM LENNE SZABAD KIMENNI,
NEMHOGY TÜNTETÉSRE SZÓLÍTANI! SZÉGYEN! TISZTELET A BÁTRAKNAK!


Tóth Ilonka /született 1932. okt. 23./, akit 24 éves korában végeztek ki, azzal a váddal, hogy részt vett a 1956-os eseményekben. Nézzétek a képet! Lehetett vagy 48kg. Egy törékeny, szelíd arcú, okos lány, aki kiállt meggyőződése mellett. Megverték, megkínozták majd megölték...Orvostanhallgatóként éppen a kitörő forradalom idején a szigorlataira készült. 24 évesen halálra ítélték, a kivégzés módja: AKASZTÁS. Iszonyatos halál...szinte még gyerek volt...

Ő egy volt, az őrjöngő terror és megtorlás áldozatainak. Emlékezzünk rájuk kegyelettel, a mai fiatalok pedig lássák, mi volt az igazi diktatúrában!!! EZEN A NAPON DOBREV KLÁRÁNAK - akinek a nagyapja Apró Antal aktív résztvevője volt ezen megtorlásoknak, az Apró villában pedig az akkor ítélkező véreskezű vérbíró közvetlen szomszédjuk, jóbarátjuk volt - AZ UTCÁRA SEM LENNE SZABAD KIMENNI, LEGFELJEBB EGY NYILVÁNOS BOCSÁNATKÉRÉST ELMONDANI, AMIT AZÓTA SEM TETTEK MEG!!!

Hiszen a Dobrev - Gyurcsány klán azóta is haszonélvezője és továbbvivője annak a korszaknak, jól mutatja ezt Gyurcsány 2006-os őrjöngő leszámolása az akkor ellene tüntetőkkel. Isten nyugosztaljon Ilonka, szinte még gyerek voltál Mansfeld Péterrel és társaiddal együtt. Legyen nektek könnyű a föld! (Eöry Csilla)

2022.09.20.Bemutatta árnyékkormánya tagjait Dobrev Klára


Gyurcsány Ferenc felesége szerint azért van szükség árnyékkormányra, mert Orbán Viktor miniszterelnöknek és kormányának buknia kell. Dobrev Klára programokról nem beszélt, egyetlen céljuk a jelenlegi nemzeti kormány hatalmának megdöntése. (M1-Híradó)Szentesi Zöldi László nyílt levele Dobrev Klárának - Teljes cikk itt!


Asszonyom! Közel százötven elektrosokk-kezelést kapott Pákh Tibor a börtönben, különböző orvosoktól, éber állapotban, fájdalmat, áramot ájulásig - így kezdődik Mező Gábor írása a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján. Pákh Tibort verték, sokkolták, kínozták, csak azért, mert 1956-ban a forradalom mellé állt. Nem kímélték viselős feleségét sem, nyomkodták, préselték a hasát, így az újszülött csak pár napot élt. Aztán amikor Pákh Tibor 1971-ben szabadult, már nem lehetett gyerekük.

Önnek asszonyom, lehetett gyermeke. Most öt gyermeket nevelnek. Nem én citálom ide őket, maga emeli közüggyé létezésüket abban a kis kampányvideóban, amellyel szimpátiát igyekszik kelteni maga iránt az uniós választások előtt. Ön, Önök öt gyermeket nevelnek, de valószínűleg csak most ismeri meg Pákh Tibor történetét. Aki azért nem tudta tovább örökíteni magát, mert Önök azt nem engedték. A maga nagyapja, Apró Antal, a magyar forradalom sírásója és elvtársai gyilkolták meg azt a gyermeket.

És Pákh Tibor története csak egy a sok ezer közül. Ilyenkor, a kommunizmus áldozatainak emléknapja körül, amikor odakint zúg a szél, a temetetlen holtak lelkei bolyonganak köztünk, és nem lelnek nyugalmat. Asszonyom, belegondolt Ön abba, hogy a családja felemelkedését gyilkosságok övezték? Hogy egész életében kedvezményezettje volt annak a rendszernek, amely felszámolta a magyar arisztokráciát, polgárságot, munkásságot, parasztságot, és a csatorna hőseit ültette az asztalfőhöz?

Hogy maga és a családja nem a kiválóságuknak köszönhetik szédületes karrierjüket és gazdagságukat, hanem annak, hogy amit megkívántak, azt elvették mástól? Igen, még a ház, amelyben laknak, az is lopott jószág. A magánvagyonuk pedig az ország kifosztásából származik. A hálózatnak köszönhetik társadalmi helyzetüket, nem pedig annak, hogy bármiben káprázatos tehetséget mutattak volna fel... (mindenszo.hu)2022.09.14. Hűség mindhalálig. Isten nyugosztalja a 85 éves Wittner Máriát!


2020.10.23.Wittner Mária 83 éves túlélő 56-os hőssel Orbán Viktor
miniszterelnök úr Corvin közben koszorúz.


Varga Judit Sopronban mondta volna el: "A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol - még közvetve sem - igazoljuk a gyilkosokat" - írta Albert Camus A magyarok vére című kiáltványában...

A szabadságharc 13 napja alatt minden igaz embernek egy cél lebegett a szeme előtt: a független, szabad Magyarország. A magyar forradalomba beleremegett az akkori világrend, de a nyugati politika - mint oly sokszor a történelem folyamán - tétlen maradt. Európában ma is sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a magyar nép ezeréves történelme során mennyi mindent tett, mennyi mindent áldozott fel a keresztény Európáért, a szabadságért és a demokráciáért.

Ettől függetlenül az 56-osok küzdelme nem volt hiábavaló: egyrészt 1956 nélkül nem lett volna 1989, másrészt az akkori hősök megtanítottak bennünket arra, hogy a hazaszeretetet és hazáért való cselekvő felelősséget minden generációnak felelőssége átadni a következőnek.

Itt állunk most mi, akik csak a könyvek lapjairól és visszaemlékezésekből ismerhetjük a magyar történelem - közte eme csodásan csillogó 13 nap - krónikáját. Most rajtunk a sor, hogy hőseink emlékezete gyermekeinkben és unokáinkban is eleven fénnyel ragyogjon és, hogy míg él magyar bárhol e világon, sose feledkezzünk meg Brusznyai Árpádról, Mansfeld Péterről, Tóth Ilonáról, Pongrátz Gergelyről, Szabó bácsiról és a sok ezer ismert és névtelen hősről, akik életüket és szabadágukat adták a független Magyarországért.Így emlékeztünk 1956. október 23-ra a Civil Akadémián


Vendégünk volt: Wittner Mária '56-os szabadságharcos és Bank Barbara történész2013.06.23. Bátor kiállás a magyarok mellett!
Morvai Krisztina LIBE hozzászólása (kiabálással)
Megkínozva Krisztusért (Teljes film)
Richard Wurmbrand 14 évet töltött a kommunisták börtöneiben
Richard Wurmbrand egy hithű romániai keresztény lelkész
Iszonyat ez az erőszak! "Marx sátánista volt?" * Teljes írás itt!


Ezt a könyvet Richard Wurmbrand írta. Egy hithű romániai keresztény volt, aki 14 évet töltött a kommunisták börtöneiben, mert hirdette az Evangéliumot, és nem volt hajlandó megtagadni az Urat. Richard Wurmbrand, zsidó származású evangélikus lelkész 1909. március 24-én Bukarestben, Romániában született. Meghalt 2001. február 17-én /Torrance, Kalifornia, Egyesült Államok/ Házastársa: Sabina Oster /házasok 1936 - 2000/ Gyermekük: Michael Wurmbrand. /Forrás: Wikipédia/Legismertebb könyve a Krisztusért megkínozva.


Tanúságtétele Isten győzelme mellett a kommunista üldözés közepette. "Legyőzték őt (Sátánt) a Bárány vérével és bizonyságtételük Igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig." (Jelenések 12:11)

Richard Wurmbrand könyve Karl Marxról, (1818 - 1883), a német "forradalmi szocialistáról" annak a tévhitnek a cáfolatával kezdődik, hogy Marx egy könyörületes látnok volt, aki őszintén szívén viselte a szegények sorsát. Valójában Marx és Engels egyaránt jómódú családokban nőttek fel, távol a szegény élettől.

Ketten együtt egy keresztényellenes utópiát szerveztek, amely a kezdetektől a politikai hatalomra koncentrált, nem a szegények megsegítésére. Akár a változás mai csábító víziója, az ő szocialista/kommunista átalakulásukhoz szükség volt egy "válságra" és egy "célra", amely megragadja a közönség figyelmét és megteremti a keresett alkalmat.Sátán királyságának küzdelme Isten népe ellen
A halál népbiztosa - A kommün 133 napja
A vörösterror áldozatai és leszármazottaik emlékére.


Rendhagyó dokumentum-játékfilm Szamuely Tiborról, a Tanácsköztársaság talán legvérengzőbb alakjáról, akit a közbeszéd csak úgy emlegetett: a halál népbiztosa. 1919 tavaszán és nyarán ha valahol Magyarországon ellenforradalmi akciót fedeztek fel őt küldték a helyszínre. És ő ment, vitte magával a mindenre kész Lenin-fiúkat. Mentek gyilkolni, akasztatni.

Hogyan vált az idealista ifjú újságíróból bolsevik fanatikus, a vörösterror fő végrehajtója? Sorsán keresztül feltárulnak a kommün 133 napjának fontosabb történései. Holicska Ádám, Huth Gergely és Stefka István által rendezett dok. játékfilm. 2021.2021.07.20.Stefka István: Göncz Árpád árulása: avagy hogyan lett a börtön
könyvtárosából az SZDSZ pártkatonája? * Teljes cikk itt!


Antall József megbízott Göncz Árpádban és ez hatalmas hiba volt. Az egykori kisgazda, a korábbi ötvenhatos nem csak a kormányfőt, az egész nemzetet elárulta. Göncz köztársasági elnökként az SZDSZ pártkatonája, az egykori ellenfél, a pufajkás Horn Gyula támogatója lett, egyik kulcsszereplője az SZDSZ és az MSZP házasságának. Gönczöt sok ötvenhatos "patkánynak" nevezte, mondván ez volt a beceneve a börtönben, ahol kivételezett helyzetben élt, fordíthatott, könyvtárosként dolgozhatott.

Akkoriban, amikor mondjuk Pákh Tibort elektrosokk-sorozatokkal kezelték. Hatalmas botrány lett abból, amikor A Hétben kimondták a Gönczhöz kapcsolt ragadványnevet, bizonyíték sem a spicliskedésre, sem az ellentétére nincs. Folytatjuk Stefka István médiaháborús sorozatát. (16. rész, Göncz árulása.)

Ebben az időben lehetett hallani, hogy Göncz Árpád gúnyneve a börtönévek alatt a "patkány" volt. Az ötvenhatosok között ismert történet szerint Göncz besúgással jutott kivételezett helyzetbe, így idegen nyelvből fordíthatott, és a váci börtön könyvtárában kapott munkát. Ennek valóságát, valótlanságát nem dolgom kideríteni. Az biztos, hogy egykori rabtársai nagyon elégedetlenek voltak a köztársaság elnöki munkájával.... /pestisracok.hu)Megtorlás a Viharsarokban videó összeállítás (2017, 51 perc).
A 45. perc után beszél a szegedi Fekete Pali bácsi.


Az 1956-os forradalmat - amely szabadságharccá alakult - a szovjetek verték le. A nyílt fegyveres küzdelem kudarcát követően a passzív ellenállás megtörésében már a magyar kommunista alakulatok is részt vettek. Végül, a forradalmi események főbb szereplőinek vagy akár csak egyszerű résztvevőinek felkutatását, előállítását, erőszakos kihallgatását, egyes esetekben fizikai megsemmisítését már elsősorban az újjászervezett kommunista erőszakszervezetek végezték el. A forradalmas nemzet megfélemlítésében, a sortüzekben, a békés lakosság terrorizálásában - vagyis a megtorlásban - is ezek a fegyveres csoportok játszották a főszerepet.

A kommunista hatalom Kádár János nevével fémjelzett helyreállítását elvégző karhatalmi alakulatokat a korabeli köznyelvben "pufajkásoknak" hívták. 1956 késő őszétől kezdve szinte egészen a következő év végéig a pufajkások a kommunista hatalom által végrehajtott megtorlás élcsapata voltak. Filmünk a Viharsarokban, Magyarország délkeleti szegletében történteket mutatja be. A filmet készítette: Havasi Dániel és Madácsy Tamás.

2020.08.06.Maronita pátriárka: hálásak vagyunk Magyarország segítségéért


Orbán Viktornak címzett levelében Béchara Boutros Rai bíboros azt írta: Isten áldását kérem önre és Magyarországra. A Hungary Helps Program keretében folyósított segélyt a magyar kormány már csütörtök délelőtt sikeresen eljuttatta a Libanoni maronita egyháznak. Felhívta a figyelmet a bejrúti tragédia súlyos következményeire, az állami és egyházi létesítményekben keletkezett hatalmas károkra, valamint a libanoni társadalom, a családok szenvedésére.

– Isten áldását kérem önre és Magyarországra, és biztosítom arról, hogy imáinkban mindig egyek leszünk, azt remélve, hogy a cédrusok és a szentek országa főnixként fog megújulni, a jövőben is tanúsítván Isten szeretetét, valamint a béke, az igazság és a szabadság értékeit – írta a magyar miniszterelnöknek a maronita pátriárka. (magyarnemzet.hu)

2020.08.06.Szíjjártó Péter: Az imént beszéltem telefonon Charbel Wehbe libanoni külügyminiszter kollégámmal.


Jeleztem, hogy a kormány 1 millió eurót küld gyorssegélyként a Maronita Katolikus Egyháznak, hogy segíteni tudjanak a rászoruló családoknak. Abban maradtunk, hogy ha már látják az újjáépítés során felmerülő szükségleteket, akkor újra jelentkeznek, hogy egyeztetni tudjunk a további segítségnyújtásról. A kollégának érezhetően jól esett a telefonhívás, többször is megköszönte a magyarok támogatását és szolidaritását. Sok erőt, Libanon!

2020.08.05.Egy helyszínen élő magyar látta a bejrúti robbanást + videó


Az M1 Híradónak Skype-on nyilatkozó Németh Ágoston elmondta: a kikötővel szomszédos városrészben lakik menyasszonyával, mintegy 300-400 méterre a történtektől. A lakásuk teraszáról nézte végig ahogy 17 óra 40 perckor lángba borult a kikötőben egy épület. Először puskaropogás szerű hangot hallott, majd 18 óra után volt a második, az igazán hatalmas robbanás, amelyet a felvételeken látni. Egy pillanattal később az ablakok kitörtek, ő a földön találta magát és látta, hogy a lakásuk romokban van: minden ablak kitört, az összes bútor szanaszét repült, semmi nem maradt a helyén, mindenütt üvegszilánkok borították a padlót, a bejárati ajtó teljesen kidőlt, a lift fémajtaja beszakadt. Úgy döntöttek, hogy barátaikhoz költöznek át. Útban feléjük az utcán folyamatos volt a szirénázás, és látták, ahogy sebesülteket visznek autókkal. Mint mondta, a helyi híradások szerint egy ammónium-nitrát raktár égett és robbant fel. (magyarnemzet.hu)

2020.06.09.A Soros György befolyása alatt álló EU-intézmények ebben sem fognak segítséget nyújtani,


főleg miután a spekuláns évekig tartó viták után megegyezett Zuckerberggel és saját embereit betehette a Facebook újonnan létrehozott negyventagú legfelsőbb bíróságába, köztük Sajó Andrással, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának volt bírájával. De mi lenne az érintett magyarországi felhasználóknak a legjobb megoldás a jogtalan cenzúra elleni védekezésre?

Az, ha német mintára a magyar törvények is előírnák minden olyan online tartalomszolgáltatónak, amely magyar nyelvű közléseket tesz lehetővé, hogy impresszumukban nevezzenek meg egy magyarországi kézbesítési megbízottat, aki magyar nyelven köteles elfogadni periratokat, panaszokat, és akin keresztül megbízójuk Magyarországon perelhető. Ezt sürgősen törvénybe kell iktatni, hogy a következő választások előtti médiacsatákban ne a balliberális cenzúra döntse el, hogy a közösségi oldalakon kinek az üzenetét engedélyezik és kit blokkolnak, zárnak el a magyar nyilvánosság elől.

Még jobb lenne, ha újra lenne egy magyar közösségi oldal, amely a hatályos magyar törvények szerint működne, liberális cenzúra és kirekesztés nélkül. A tiltott tartalmak posztolóira ott a Btk., amely szerint ezeket bírói döntésekkel lehet szankcionálni. De ne engedjük meg többet, hogy az alkotmányban garantált szabad véleménynyilvánítást idegen konszernek, névtelen, láthatatlan, kétes szabályok szerint tevékenykedő cenzorok akadályozzák, használják fel politikai befolyásolásra, és ezzel veszélyeztessék az elkövetkező választások fair és objektív lebonyolítását és kimenetelét. Si vis pacem, para bellum! A szerző újságíró (München) (magyarnemzet.hu)Egy ismerős tapasztalata Svédországban


Az unokaöcsém és a felesége Svédország északi felén, egy nem tudom milyen kimondhatatlan nevű városban laknak. 1992-től vannak kint. Karcsinak agrármérnöki diplomája van, amit otthon szerzett Erdélyben, felesége Marcsi gyermekorvosi diplomával rendelkezik. Agrármérnöki státusz Svédországban nem létezik, - oktatása sincs - Marcsinak meg a gimnáziumtól újra kellett végeznie a nyelvvizsga után mind 10 évet, tehát érettségi, és orvosi egyetem a 0-ról. Eddig az előzmény.
No most megjöttek a migránsok, akiknek abban az épülettömbben adtak lakásokat, ahol a Karcsiék laknak. 8 tagú család kapott egy 5 szobás, 2 fürdőszobás, 3 WC-s lakást, ami egy fél emeletet elfoglal. Ordítottak, ahogy a szájukon kifért, hogy nekik otthon is 6 szobájuk volt, és mit képzel egy a sok rohadt svéd, hogy ők majd itt fognak a l25 nm-en nyomorogni? Szíriából jöttek, nyelvet egyik sem beszél a saját nyelvén kívül, szakmájuk nincs, annyi pénzt kapnak a svédektől, hogy Karcsi 3 hónapot dolgozik azért, amit ez az egy pasas megkap a családjával együtt. Marcsi, ahol dolgozik a kórházban, meséli, hogy felvettek 4 betegtologató kisegítőt, akiknek állítólag középfokú végzettségük van, s az angolt valamennyire makogják. Azt mondja, hogy már az első napon vita és veszekedés volt, mert ezek nem mosnak kezet, és a főorvos leteremtette őket. Az egyik kis takonypóc elküldte az orvost az anyjába, hogy meri őt figyelmeztetni, és ő azt csinál, amit akar.
Úgy, hogy Karcsiék visszamennek Erdélybe, az ősi házba, mert ezt nem lehet elviselni, ami ott van. Feltörik az üzleteket, széttörnek mindent, mert nem az ő élelmezésüknek megfelelő az árukészlet. Karcsinak még van egy éve a nyugdíjig, és azt még ki akarják bekkelni, mert nem mindegy, hogy mennyi lesz a nyugdíja, mert Marcsinak valószínű nagyon kevés, mivel ő még mindig az orvosi ranglétra alsó harmadában van. Szóval a mérleg egyik serpenyőjében az európaiakkal szembeni követelmények, a másikban pedig az afrikai hordával szembeni érthetetlen tolerancia. Azt mondja Karcsi, hogy a svéd emberek a kislányokat csak férfi kíséretében engedik ki az utcára, és ha valaki könnyelműen előveszi a migránsok közelében a pénztárcáját, biztos, hogy anélkül megy haza. Ez a szép új világ ott! /A neveket megváltoztattam. MR/

2019.10.25.A fehérballonos - Elérhető november 5-ig! Magyar dokumentumfilm, 2016


1956. október 25-én délelőtt a Parlament előtt lövetett sortűz drámai történetét, a 20.századi Magyarország legnagyobb tömeggyilkosságát klasszikus dokumentarista eszközökkel, meglepően új megközelítéssel és merész összefüggések szintézisében vizsgálja a film.

Visszaemlékezik a fehérballonos férfi, Nagy József Mihály iparművész, aki a 60 évvel ezelőtti sortüzet átélte, és megszólalnak a téma legkiválóbb kutatói is. Jobbágyi Gábor jogászprofesszor és Kahler Frigyes feltárják a kényes kérdéseket, megnevezik a felelősöket. Figyelmeztetnek arra is, milyen káros hatása van napjainkig, hogy a rendszerváltás után a kommunizmus bűnöseinek elszámoltatása elmaradt. (mediaklikk.hu)

2019.04.25.Háttérkép - Megszólalt a Notre Dame volt főépítésze!


10 hónap alatt ezek a templomok gyulladtak ki Franciaországban:
2019. április 21.: Notre Dame de Grâce, Eyguieresben
2019. április 15. : Notre Dame Párizsban
2019. március: Saint Sulpice Párizsban...
2019. február: Lavaur katedrális
2019. január: Saint Jacques Grenoblében
2019. január: Sacred Heart templom Angouleme-ban
2018. október: Saint Jean du Bruel
2018. augusztus: Villeneuve d'Amont templom
2018. július: Sainte Thérese Rennes-ben
2018. június: Notre Dame de Grâce Revelben

Megszólalt a Notre Dame volt főépítésze a Bataicu.com-nak azt nyilatkozta, az épület tűzbiztonsága elsőosztályú volt és nem hiszi, hogy a székesegyház tetőszerkezete komoly külső hőhatás nélkül meggyulladhatott volna.
Feltételezése nem alaptalan: 2016 szeptemberében már letartóztattak egy terrorcsoportot koordináló nőt, aki egy gázpalackokkal töltött gépjárművet akart felgyújtani a Notre- Dame előtt.
Semmi sem fejeződött be, épp ellenkezőleg, még csak most kezdődik a történet – reagált a francia kulturális miniszter, Franck Riester keddi kijelentésére Benjamin Mouton, aki a székesegyház főépítésze volt 2013-ig. A politikus ugyanis bejelentette, az épület szerkezetét sikerült megóvni a lángoktól.
Az eset után azonnal azt kommunikálták a hivatalos szervek, hogy a tűzvész baleset következménye volt, az 50 fős nyomozó bizottság is ebből indul ki tevékenysége során. Ugyanakkor nem mindenki gondolja úgy, hogy szerencsétlen véletlen volt csupán a katasztrófa. Az ex-főépítész, Benjamin Mouton az egyikük.

A nevelés a szülői házban kezdődik!

"Bizony, bizony mondom nektek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem máshonnan mászik be, az tolvaj és rabló." (Jn 10:1)Orbán Viktor: Az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel
"Magyarország nem elégedett azzal, ami Európában, Brüsszelben zajlik."
Pénzbüntetést kaptak a renitens képviselők


"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." (Jn 8:44)

"A gonoszságban élő emberek nem értik meg az Igazságot; akik pedig keresik az Urat, mindent megértenek." (Példabeszédek 28:5)David Wilkerson tanítása a démonokról
Elkezdődött a visszaszámlálás! Térjetek meg!
David Wilkerson előadása a világosság angyaláról Moszkvában
Ávósok - A kommunista párt terrorszervezete 1-2-3. rész


1994-ben, abban az esztendőben, amikor az '56-os forradalom leverésében és az azt követő megtorlásokban pufajkásként segédkező Horn Gyulát az alapos agymosáson átment magyar nép miniszterelnökké választotta, akkor adták át a Magyar Televíziónak Chrudinák Alajos és Kubinyi Ferenc legújabb filmjüket, "Ávósok - A kommunista párt terrorszervezete" című három részből álló dokumentumfilmjüket. A filmet azon nyomban betiltották.2019.02.08.Gyurcsány Ferenc utcai erőszakot sürget! * Teljes cikk itt!


A DK elnöke lázadást akar, hogy megbukjon a Fidesz. Tunisz és Kairó példáját emlegetve, az utcáról döntené meg a kormányt Gyurcsány Ferenc. A 2006-ban az ellene tüntetőket szétverető, de rendre a jogállamiságról értekező DK-elnök most lázadásra és arra biztat, hogy túl kell lépni a demokratikus kereteken....
Gyurcsány szerint a parlamenti ellenzéknek a parlamenten kívüli ellenzék civil aktivistáival, szervezeteivel, mozgalmaival utcára kell hívnia az embereket, és az ellenállásból közösen kell lázadást formálni.
"A lázadás akkor lehet eredményes, ha az kiterjedt, tömeges és tartós. A tüntetések békések, de ahogy a mai hatalom nem tiszteli a demokratikus alkotmányosságot, úgy természetes, hogy a vele szemben álló ellenzék, ha kell, átlép a hatalom önkényes szabályain is" – írta a DK elnöke. (magyarnemzet.hu)

2018.12.28.A védendő objektumok biztosítása fontos! * Teljes cikk itt!


Az advent hetei sajnos nem csak a karácsonyi ünnepekre való lelki ráhangolódással, a családi felkészülés jegyében teltek el. Európa több országában szinte egy időben, hasonló külső jegyeket mutató utcai zavargások és tüntetések zajlottak. Döntően ott, ahol jobboldali pártok vannak kormányon. A legnagyobb keresztény ünnep emelkedett hangulata mellé beférkőzött az agresszív tüntetőktől való félelem is. Most tekintsünk el annak a vizsgálatától, hogy milyen erők milyen szándékkal robbantották ki ezeket az összehangoltnak tűnő zavargásokat. Erről egyre több elemzés lát napvilágot, amelyekből jól kiolvashatók a mozgatórugók.
A magyarországi tüntetéseken részt vevő ellenzéki politikusok átlépték a Rubicont azzal, amit a közszolgálati média székházában tettek. Szilveszter előtt néhány nappal, mondhatnánk, hogy Superman, Batman, Pókember és Macskanő magyar alteregóinak kabaréba fulladó előadását láttuk. Azonban minden nevetségesre sikeredett akciójuk mellett is ennek a megmozdulásnak sajnos van egy olyan olvasata, ami már egyáltalán nem tréfás. Sőt.
Az akcióban részt vevő ellenzéki képviselők közül többen is dolgoztak hosszabb-rövidebb ideig az Országgyűlés nemzetbiztonsági, illetve honvédelmi és rendészeti bizottságában is. Így megismerhették a magyar honvédség, rendőrség és a titkosszolgálatok belső működését. Információkat kaptak Magyarország biztonságát érintő ügyekről, eredményekről, esetleges gondokról is. Az ország biztonságos működéséhez szükséges védett rendszerekről is mélységi betekintést nyertek. Többen közülük kormányzati tisztséget is betöltöttek, amikor ezeket a rendszereket működtették is. (magyaridok.hu)

2018.12.18.A parlamenti erőszak szervezői erőszakoskodtak, ordibáltak, szirénáztak, dulakodtak.


Szégyen, amit az ellenzék művelt! Az ország karácsonyfája mellett lévő szánkókat rászoruló gyerekek kapták volna. Szerdán az ellenzék által felhergelt, kretén tüntetők egy részüket ellopták, egy részüket pedig felgyújtották. Add tovább, hogy mindenki megismerhesse az arcukat!Vendég: Megadja Gábor, a Századvég vezető kutatója.


Akciódús hetet tudhat maga mögött a hazai ellenzék. Házelnöki pulpitus foglalás, sípolás, szirénázás fütyülés az Országgyűlésben, majd a Parlamenten kívül rendbontás, gyújtogatás, székházfoglalási kísérlet. Megmutatták eddig rejtett oldalukat az ellenzéki politikusok?Találkozzunk október 23-án 15 órakor a Terror Háza Múzeumnál,
ahol beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke!
Ez a mi hazánk! Küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha!
Megsebzett ünnep (2006) - magyar dokumentumfilm


2006. október 23-án, az 1956-os forradalom 50. évfordulóján számos megemlékezést tartottak Budapesten. A rendőrség - miután megfékezte a kormányellenes tüntetőket - a békés megemlékezőket kezdte el zaklatni. A brutális rendőrtámadás rengeteg olyan embert érintett, akik csak egy békés megemlékezésen vettek részt, vagy éppen az utcákon sétáltak.
Az eredmény: ártatlanul megsebesített, megvakított állampolgárok. A magyar történelemben példátlan rendőri brutalitást követően a budapesti főpolgármester /Megj. Demszky Gábor/ kitüntette a budapesti rendőrfőkapitányt./Megj. Gergényi Péter/
"Pesty László vagyok tv riporter. 18 évvel ezelőtt, még a rendszerváltás idején, számos tüntetést dokumentáltam. Az ilyen eseményekről, azt gondolom, kötelességünk tudósítani a társadalmat, akár diktatúrában, akár demokráciában élünk.
Sok rendőrattakot láttam, melyek annak idején békés rendszerváltó tüntetők ellen irányultak. ...de az események, melyekről ez a film, szól, sajnos nem 18 éve játszódnak, hanem 2006-ban, 16 évvel a demokratikus változások után."


Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
2006. október 23-án Budapesten.Göncz Kinga helyesnek tartja a 2006. október 23-i rendőrterrort

Heller Ágnes öszödi beszéde Brüsszelben (2011.3.1.)

Heller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.

2015.09.18.Kadhafi írta még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak


"Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a Pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok" – írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében. Becslések szerint idén 2015 év elejétől több mint 500 ezer migráns hatolt be Európa területére, akik közül legalább 4 ezren terroristák! A harmadik világháború terelése érdekében a migráns krízist az Európai Unió az elsődleges legnagyobb problémájának állítja elő." (hir.ma)
"Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy afrikai tömegek és velük az Al-Kaida terroristái elinduljanak Európába!" - hirdette Al Kadhafi utolsó napjaiban, mielőtt az utcán saját népe bőszített csőcseléke, az emberiség szemetje "forradalom" címén tömegesen megerőszakolta, majd elvágta a torkát... (ujszeged.hu)2018.07.09.Róma feléleszti a Kadhafival kötött szerződéstOlaszország a fegyverembargó feloldásával is hozzájárulna Líbia megerősítéséhez. Olaszország és Líbia feléleszti 2008-ban kötött barátsági szerződését – erről állapodott meg a hétvégén az észak-afrikai ország fővárosába, Tripoliba látogató Enzo Moavero Milanesi olasz külügyminiszter az őt fogadó kollégájával, Mohamed Taha Szialával.
Ahogyan a Silvio Berlusconi akkori olasz kormányfő és Moammer el-Kadhafi líbiai vezető által tíz évvel ezelőtt megkötött egyezmény, úgy a mostani megállapodás is ugyanazt a célt szolgálja: megállítani az Észak-Afrikából Olaszország felé irányuló illegális bevándorlást.
Annak idején 5 milliárd dolláros befektetési csomagot ajánlott Róma Tripolinak, Berlusconi pedig bocsánatot kért azokért az atrocitásokért, amelyeket Olaszország gyarmattartóként követett el Líbiában 1911 és 1942 között.
Kadhafi egy évvel később háromszáz tagú delegáció élén utazott Rómába, ezzel is jelezve a kétoldalú kapcsolatokban bekövetekezett változást. Az ezredes akkoriban a nyugati világ kegyeltje volt, országában ugyanis stabilitás uralkodott. Az emberi jogok megsértéséről szóló jelentések azonban nem aggasztották a nyugati vezetőket, csupán a líbiai gáz- és olajtartalékok sorsa foglalkoztatta őket. (magyaridok.hu)

Néhány érdekesség Kadhafi által vezetett Líbiáról - Teljes cikk itt!

A líbiai állampolgárok kamatmentes hitelt kaptak.
A diákok az átlag fizetését kaphatták annak a szakmának amit tanultak.
Ha valaki nem kap munkát, az állam teljes fizetést ad neki, mintha dolgozna.
Új házasok öröklakást vagy házat kaptak ingyen.
A világ bármely egyetemére beiratkozhat valaki, az állam fizetett neki 2.500 eurót, plusz teljes ellátást és egy kocsit.
A kocsik gyári áron kerültek eladásra.
Líbia nem tartozik senkinek egy centtel sem. Nincs adóssága.
Ingyenes az oktatás és az egészségügyi ellátás.
A lakosság 25%-ának egyetemi végzettsége van.
Az utcákon nincsenek koldusok és hontalanok. (legalábbis a bombázásokig)
15 cent egy kenyér. (szegedem.hu)

2018.05.09.Történelmi visszatekintés! Egy nagy háború van készülőben!


2018.04.21.Diadalmámor a jobboldalon és összeomlás az ellenzékieknél - Civil kör


Folytatódik a tüntetéshullám az újabb Fidesz-KDNP kétharmadot hozó országgyűlési választások után. Meddig tart ki a kezdeti lendület? Mi a céljuk a tüntetőknek? A kormányt vagy az ellenzéket akarják leváltani? Feszültséglevezetés vagy egy formálódó ellenzéki erőtér, amit az utcán látunk szombaton? Erről beszélgetünk a Civil Körben. Vendégek: Jurák Kata a Magyar Idők újságírója, Bakos Zoltán, fotós és Kőházy Fanka-Deli Ferenc zenész, író.

Márai Sándor: "A bolsevizmus a legfőbb rossz, ami valaha is a világra szakadt."

A tüntetők most a kisebbség, akik a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói! A bolsevik magyarul többséget jelent. Gyilkos agressziót vezettek be, amikor hatalomra kerültek. "Alekszandr Szolzsenyicin mondatai a kommunistákról: A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!"

2018.04.20.

Muszlim fiatalok tombolnak a francia nagyvárosban

Toulouse Mirail nevű városnegyede magas bűnözési rátájáról és kábítószer-kereskedelméről ismert, ezért a rendőrség már korábban is prioritásként kezelte – írja a thelocal.fr, amely hozzátette, hogy korábban dzsihadisták által lakott környéken robbant ki az incidens. A városrész a muszlim migránsok gettója, így a portál cikkéből következtetni lehet arra, amit a nem fősodratú médiumok is írnak, hogy a fiatal migránsok támadtak neki a rendőröknek. Nem véletlen, hogy a 2005-ös franciaországi, a muszlim bevándorlók által kirobbantott zavargások idején is főszerepet kapott a városnak ez a kerülete. (magyaridok.hu)

2018.04.19.A szíriai keresztények valódi véleménye "nyugati megmentőikről"


A szíriai Blogmire nem csak elmondja, mit gondolnak a szíriai keresztények "nyugati megmentőikről", de közli is az antiochiai, jeruzsálemi és az összes keleti patriarchátusok (görög-ortodox, szíriai orthodox, görög-melkita katolikusok) hivatalos nyilatkozatát is.
A patriarchák 9 pontba foglalt hivatalos állásfoglalása, amelynek bevezetőjében elítélik azt a brutális katonai támadást, amelyet az Egyesült Államok, Franciaország és az Egyesült Királyság hajtott végre április 14-én hazájuk ellen azzal az ürüggyel, hogy a szíriai kormány vegyi fegyvereket vetett be...
Szíria a támadó országokat soha nem bántotta; hogy a vegyi támadásra semmilyen bizonyíték nincs; hogy ezen igazságtalan agresszió felbátorítja a terrorista szervezeteket; hogy az a békés politikai megoldás esélyeit elpusztítja és további eszkalációhoz vezet. Miközben felhívják az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy természetes szerepének megfelelően a békére törekedjen, ne pedig háborúk eszkalációját segítse. (magyaridok.hu)

2018.04.17.Minden magyar tiltakozzon! Morvai felhívása az EU/Soros-terv újabb elemével szemben


Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása. Az indítvány címe: "A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze".

2018.04.14.Százezredszerre tüntiznek a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói


Úgy tűnik a szép idő ellenére ismételten elkezdődik Magyarországon a tüntetés-szezon, amelynek szombati nyitóelőadását a szervezők szerint is már színházi dramaturgok készítik elő. Az alaptéma sem sokat változott, azaz a demokráciát védik, de ezúttal a bukott ellenzéki pártokat nem engedik fel a német szocik által kitömött Diákparlament tüntetés-szervezői, inkább olyan méltán híres demokrata-anyákra bízzák a gyújtó hangú beszédeket, mint Hernádi Judit, a Heti Hetes első megtűrt női szereplője. Reméljük a csalódott tüntetők megkímélik a Belváros kukáit, és hagyják közlekedni éjfél után a villamost a körúton. A tüntetésen a PS-videóstáb és tudósítónk is ott lesz, cikkben és moziban is beszámolunk az eseményekről. (pestisracok.hu)

2018.03.16.A pénteki Napi aktuálisban a Magyar Idők, a Magyar Hírlap, a Magyar Demokrata és a 888.hu újságírói beszélgettek a március 15-i eseményekről, a kampányról és az esetleges összellenzéki összefogásról.


Jurák Katát így provokálta Gulyás Márton épületrongáló a Békemeneten
Nem bír magával a soros-csicska - Marcinak nagy baja lehet a nőkkel


Gulyás Marciról itt is olvashatsz - Konfliktusok a személye körül

Gulyás Márton számos botrányokozásban, tiltakozásban illetve tiltakozási célú akcióban vett részt. Ezen eseményeket követően néhány esetben garázdaság bűntettének elkövetése miatt ítélték el a bíróságon.[23] A személyéhez köthető említésre méltó botrányok:
2013 májusában Markó Iván Az ember tragédiája című táncszínházi adaptációjának bemutatóján bekiabálásokkal zavarta meg a tapsot a Pesti Magyar Színházban. Társaival azt követelték, hogy Markó adjon számot arról a 130 millió forintról, amelyet előző évben kapott a Magyar Fesztivál Balett a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.[24]
2014 januárjában megzavarta a holokauszt nemzetközi emléknapján tartott megemlékezést a Holokauszt Múzeumban. A rendezvényen arra kérte Rétvári Bence államtitkárt, hogy a kormány ne állítsa fel a Szabadság téren a német megszállás áldozatainak emlékművét.[25]
2014 nyarán egy „Cigányozás helyett baloldali megoldást” feliratú táblával tiltakozott a Demokratikus Koalíció „Ellenállás napja” című rendezvényén, emiatt állítása szerint inzultálták és megverték őt a DK szimpatizánsai.[26][27][28]
2015 őszén harmadjára zavarta meg a Magyar Művészeti Akadémia közgyűlését: besétált a Pesti Vigadóban tartott rendezvényre, majd a pódiumra rohant és mikrofont ragadt. A helyszínről a biztonsági őrök vezették ki.[29]
2016-ban tiltakozásképpen eltávolította a választási iroda tábláit, ami miatt később 41 800 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezték.[30]
2016 júliusában, amikor a budapesti Városligetben a ligetvédőkkel együtt tiltakozott a Liget Budapest előkészületi munkálatai miatt, állítása szerint eltörték az ujját, ugyanakkor a biztonsági emberek állítása szerint Gulyás Márton sebesítette meg őket azzal a vágóeszközzel, mellyel elvágta az építkezés területére történő betekintést akadályozó ponyvát.[31]
2017-ben 300 óra közmunkára ítélték a Sándor-palota festékkel történő megrongálásában betöltött szerepe miatt.[32][33]
2018. január 17-én narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét. (wikipedia.org)Alkotmány utca 2006 - a Rebisz 2010-ben megkerült felvétele


A rendőrség az alábbiakat állította egy a Legfelsőbb Bíróságra beadott jogerős ítélet (2.Pf.20.978/2008/3. sz.) ellen beadott felülvizsgálati kérelmében: "Budapesten 2006. október 23-án a kora délutáni órákban erőszakos, garázda magatartást tanúsító tüntetők - kordonszolgálatot ellátó - rendőrökre támadtak ... a demonstrálók kukákat, padokat, vízcsapokat, autókat rongáltak meg és gyújtottak fel, valamint molotov koktélokkal, kövekkel, egyéb tárgyakkal támadták a rendőröket. Ennek hatására került sor a tömegoszlatás elrendelésére."
A fenti hazugsággal szemben a felvételen az látható, hogy a tömeg békésen áll a rendőrkordon előtt, és a Himnuszt énekli. Hát ezért titkosították 30 évre a felvételt, és hozták a hamis rendőr tanúkat a per korábbi szakaszában.

Civilekre is lőttünk! - Megszólal a 2006-os rendőr-terrorista (2010.05.13.)

2018.02.05.Völgyesi Miklós: Gyurcsány kijelentései bűncselekménynek számítanakGyurcsány Ferenc terve szerint, aki lojális volt a kormányzathoz, repülne a közszférából. A DK elnöke listázna, és egyenként vizsgálná a közigazgatásban dolgozókat. Vendég: Völgyesi Miklós nyugalmazott tanácsvezető bíró. (echotv.hu)


EMLÉKEZTETŐ! 2006. október 23-án Budapesten.

Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca


Göncz Kinga helyesnek tartja a 2006. október 23-i rendőrterrort

2011.03.08.

Az MSZP büszke Hellerre és tagadja a terrort

Magyarországon nem volt terror 2006-ban, hanem emberek életét veszélyeztető, brutális támadás közvetlenül a demokratikus jogállam intézményei ellen - állítja az MSZP keddi nyilatkozatában. A szocialisták véleménye "meglepő" hasonlóságokat tükröz Hellerével, aki múlt héten kétségbe vonta, hogy 2006. október 23-án a rendőrök maradandó sérüléseket okoztak egyes tüntetőknek. Heller Ágnest a világ, a nemzetközi tudományos élet legjava tiszteli és elismeri - állapítja meg az MSZP. "Mi magyarként büszkék vagyunk Heller Ágnes tudományos teljesítményére, szocialistaként pedig büszkék vagyunk arra, hogy elfogadta Nőtagozatunk közéleti díját" - szerepel a párt keddi közleményében. Az MSZP szerint magáról állít ki bizonyítványt, aki Heller Ágnesnek tán egyetlen sorát sem olvasta, viszont most félig értett filozófiai terminusokat használva, "lét és tudat" viszonyával élcelődve próbálja besározni a nevét. A tényekhez visszatérve: Magyarországon nem terror volt 2006-ban, hanem emberek életét veszélyeztető, brutális támadás közvetlenül és legelőször az MTV székháza, közvetve pedig a demokratikus jogállam intézményei ellen - olvasható a szocialisták keddi nyilatkozatában. Az MSZP szerint ennek során nem azokat kellett megvédeni, akik részt vettek a brutalitásban, hanem azokat, akik vétlen elszenvedői voltak a nyílt utcai erőszaknak. A felelősség mindazoké, akik a támadásban részt vettek, azt szervezték, burkoltan vagy nyíltan támogatták - teszik hozzá. "Nem lőttek meg senkit" Heller Ágnes egy múlt heti brüsszeli meghallgatáson azt mondta "senkit nem lőttek meg, mutasson egy esetet. Senkit nem lőttek le, senkit nem kínoztak meg" - mondta Heller. Szerinte tényeket kellene látnunk, mert a Fidesz sem emelt panaszt sosem amiatt, hogy valaki megsebesült, ők egész más miatt emeltek panaszt, ami szintén nagyon problémás, de azt sosem mondták, hogy bárki is megsebesült volna, vagy megkínoztak volna embereket. "Ez csak az ön változata, az ön képzeletének szüleménye" - válaszolta Morvainak. "Nem akarok 2006-ról beszélni, mert ez túl messzire vinne minket, de megismétlem, ez egy fikció, senkit nem lőttek meg, senkit sem kínoztak meg" - zárta szavait a filozófus. (lm) MNOHeller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.
2018.01.15.Magyarország mindig kölcsönös tiszteletre alapuló kapcsolatot akart Romániával

Magyarország mindig is kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra törekedett Romániával az ott élő magyar közösség érdekében - mondta a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán hétfőn.
Szijjártó Péter arra reagált, hogy Mihai Tudose román miniszterelnök szerda este a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatban egyebek mellett azt nyilatkozta a Realitatea hírtelevíziónak:
"Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is". A külügyminiszter szerint teljességgel elfogadhatatlan a 21. századi Európában, hogy egy komplett nemzeti közösséget és annak vezetőit akasztással, halállal fenyegetnek meg.
A magyar kormánynak kötelessége világossá tenni, hogy egy ilyen kijelentés teljes egészében tarthatatlan, és kiírja Románia miniszterelnökét a kulturált európai politikusok sorából - fogalmazott Szijjártó Péter. (kormany.hu)

2017.11.05.Nyugat-európai liberálisok a kereszténység ellen

Miközben a kereszténységre utaló jelképeket egyre több helyen igyekeznek eltüntetni, addig az iszlám szinte akadály nélkül terjed Nyugat-Európában. Így míg a franciaországi Ploermelben leszedetik a keresztet egy szoborról, Franciaország-szerte ebben a pillanatban is több száz mecsetet építenek. (Deák Dániel)

2017.10.18."Óriási csőd a közös ellenzéki jelöltállítás" - Echo Tv

Komoly szavazatvesztéssel számolhatnak az ellenzéki pártok, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a parlamenti választásokon. Ez derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből. Vendég: ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

2017.09.29.

Informátor adása - Echo Tv
Az Echo Tv-n keresztül üzent Orbán Viktornak egy muszlim imám.Informátor című műsorunk a magyar iszlám közösségekről készített riportot, amelyben több vallási vezetőt is szerettek volna megszólaltatni. Bordás József interjú helyett ezt válaszolta csatornánknak, idézem: "A régi idők már elmúltak. Egyre jobban megy nekünk. Iszlámellenes propagandájuk kontraproduktív. Ellenségeskedésük ingyen reklám az iszlámnak. Lassan Orbán Viktor fog a mecsetbe jönni és kifejteni véleményét az iszlámmal kapcsolatban, és bocsánatot kérni, amit az Echo Tv fog közvetíteni".

2017.09.18.Orbán Viktor napirend előtti felszólalása a Parlamentben
Orbán Viktor viszontválasza a Parlamentben! 2017.09.18.


2017.09.16.Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel",amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán.Háború van, támadni kell - Földi László a PolbeatbenEurópa háborúban áll a migráció miatt, az invázió folyamatos és ott tartunk, hogy a védelem helyett már a támadáson kellene gondolkozni, amely alatt nem militáns támadást értek - jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Földi László biztonságpolitikai szakértő, az Információs Hivatal korábbi műveleti igazgatója. Kiemelte, a migráció jelenlegi ütemét látva ki kell jelenteni, hogy 30 év múlva teljes mértékben meg fog változni Európa. "Ha én papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész. A világ így működik. A határokat védeni kell" - húzta alá Földi László. A Polbeatben Szarvas Szilveszternek, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesének az Echo Tv-ben elmondott és nagy port kavart szavai is szóba kerültek, amelyből az MSZP új köteles beszédet akar gyártani.HALDOKLÓ SVÉDORSZÁG - A baloldali agymosástól az iszlám hatalomátvételig


A dokumentumfilm bemutatja az iszlám hatalomátvételt előkészítő társadalmi szintű baloldali agymosást és véleményterrort. Valós történetek iszlám területi hódításról, multikultiról, politikai korrektségről - az európai civilizáció végéről.

2017.08.25.Lovas István: Svájci gyűlöletprédikátor 600 000 frank szociális segélyt kapottAbu Ramadan, a képzés nélküli iszlamista "tudós" 1998-ban érkezett Svájcba "menekültként". És kapott menedéket. Azt hazudta, hogy Líbiában üldözik. Egyedül 2004 és 2017 között hatszázezer frankot kasszírozott. A mecsetben így prédikált: "Ó, Allah, kérlek, vallásunk ellenségeit semmisítsd meg. Semmisítsd meg a zsidókat, a keresztényeket, a hindukat, az oroszokat és a síitákat."Ébredj EU! Európa az összeomlás küszöbén?
Miért hódol be Európa önként az iszlámnak?


"Európára a muszlimok úgy tekintenek, mint a gyarmatosítás hatalmas területére. Egy olyan kontinensként, ahol a nacionalizmust, az őshonos kultúrákat és identitásokat meg kell semmisíteni, mint ahogy a dzsihádista hódítások után a meghódított területek nem iszlám lakosságát iszlamizálták. Ez a muszlim világ látásmódja, és mi nem lépünk fel ellene, nem harcolunk ez ellen. Épp ellenkezőleg, az EU intézményei több nemzeti és nemzetközi hálózaton és lobbistán keresztül dolgoznak és működnek együtt az OIC-vel. Az európaiakat arra kényszerítik, hogy úgy éljenek, mintha háborús idők lennének, vizsgálat alá kell vetniük magukat a tömegközlekedésnél és nyilvános helyeken, miközben az OIC megsokszorozza a nemzetközi konfrontációkat és vitákat, bele értve az ENSZ-et is, és az európaiak "iszlamofóbiájáról" panaszkodik, amitől a muszlim bevándorlók "szenvednek", - miközben szabad akaratukból továbbra is áramolnak Európába. Ugyanúgy, mint a dimmiket, a nyugatiakat arra kényszerítik, hogy elfogadják saját területeik demográfiai és kulturális gyarmatosítását. El kell utasítaniuk a nemzeti történelmüket, identitásukat és kultúrájukat, és az önvédelemhez való jogukat, mivel az iszlamofóbia lenne. A terrorizmus-ellenes intézkedések iszlamofóbok. Tehát a dimmiség kulturális és politikai rendszerében vagyunk, anélkül, hogy tudnánk róla."Sajtóklub (2017-07-31) - Echo Tv


Véget ért a vizes világbajnokság, és hatalmas sikert hozott. A sok momentumos naponta sorra járta a külföldi újságírókat és mindenkinek megpróbálta elmondani, hogy milyen szörnyű ez az egész, ami itt folyik. Most sajnálhatjuk csak igazán a megfúrt olimpiát.Informátor (2017-06-30) - Echo Tv


A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár. Hiába próbálják ezt hazugságnak beállítani a liberális, Soros György politikai hadseregébe tartozó döntéshozók, a tények makacs dolgok. Párizs, Brüsszel, Nizza, Berlin, Manchester, London. Több száz európai ember életébe került már a terror és a szélsőséges iszlamizmus térnyerése. Az Informátorból kiderül, mi a helyzet Magyarország déli határán és milyen jövő vár Európára, ha továbbra is kontroll nélkül engedi a bevándorlást.2017.06.15. Zsarolják Magyarországot? - Echo Tv


Plakáttörvény, civiltörvény, kötelezettségszegési eljárás. Egyebek mellett erről is kérdeztük a Fidesz frakcióvezetőjét, Kósa Lajost. Egyébként tegnap alaposan visszavágott, amikor arról faggatták: igaz-e, hogy a Fidesz megvette a vezető szocialista politikusokat?"Le fogjuk igázni Európát" - az iszlám bevándorlás valódi célja


"Vallási küldetésben vagyunk Európában, le fogjuk igázni Svédországot és Európát." -- meséli el kedélyesen egy svédországi muzulmán "migráns" telefonon egy TV-műsorban. A műsorvezető Rachid egy marokkói muszlim imám fiaként látta meg a napvilágot, a II. Hassan Főiskolán tanult közgazdaságot és számítástechnikát. Később összehasonlító vallástudományból is diplomát szerzett. 1990-ben fordult a kereszténység felé, és ajánlotta föl életét Krisztusnak. Rachid meggyőződése, hogy mivel a Korán egy régi, dialektikus arab nyelven íródott, tulajdonképpen a 80 milliós arab világ nem is igazán van vele tisztában, mit tartalmaz. Véleménye szerint, ha pontosan lefordítanák, az arab embereknek felnyílna a szemük. Rachid 2005 óta tartja rendszeresen 90 perces, Mersz-e kérdezni című betelefonálós műsorát, ahol a muszlim hívők kérdezhetik őt a keresztény és a muszlim vallásról.HÁTTÉR-KÉP június 8-ai adása, I-II. rész (45:39 perc)


"Az elmúlt 500 év óta az európai fehér embert használja fegyverként ez a nem létező világerő a világ összes kultúrájának és civilizációjának az elpusztítására és kifosztására, most viszont az így kifosztott és tönkretett civilizációk éppen ennek következtében valójában globális veszélyes hulladékká tett több száz millió, embernek látszó tárgyából (ezeket mostanában bevándorlónak, sőt menekültnek szokták nevezni, holott ez annak a pusztításnak a következménye), és most ezt a globális veszélyes hulladékot használja fegyverként ez a nem létező erő az európai keresztény fehér ember maradékának a felszámolására. ...
Ha ezt az egész globális parádét egy George Soros nevű egyén szervezi (aki nem iszlám hitű), akkor vajon azok, akik csak szimpla kis csavarok ebben a gépezetben, és érzékelik azt, hogy aki globális hatalmi szintről szervezi ezt az egészet, először is, hogy csinálva van, másrészt pedig hogy nem akárki csinálja és nem akármilyen célból, azok ugyan honnan vennék a bátorságot ahhoz, hogy akár moccanni merészeljenek. Elverhetjük a port ezeken a senkiken, rendőrfőnökökön, miniszterelnökökön és egyebeken, mert ugyanazok a senkik a francia miniszterelnök is ebben a helyzetben, egy felmosórongy, akivel ez a globális erő azt csinál, amit akar. Az a fő probléma, hogy önmagában véve ezek már nem emberek, hanem olyan tárgyak, akár a francia miniszterelnök is, akik gépiesen azt hajtják végre, amit ez a bizonyos megnevezhetetlen struktúra eldönt." (Bogár László)2017.06.05. Az Iszlám Állam magára vállalta a londoni terrortámadást
"Nincs semmi bűntudatom" - Steve Kroft interjúja Soros Györggyel


Soros György az interjúban elmondja, hogyan élte túl 1944-ben a deportálásokat, és miért nem érez bűntudatot amiatt, hogy szemtanúja volt, amint látta, hogy kifosztják és haláltáborokba küldik a budapesti zsidókat.
Steve Kroft: Amikor a nácik 1944-ben elfoglalták Budapestet, Soros György apja sikeres ügyvéd volt. A Duna közepén fekvő szigeten éltek, és az apa szeretett komppal közlekedni a munkába. De mivel tudta, hogy a zsidók problémák előtt állnak, ezért úgy döntött, hogy felosztja a családját. Hamis okmányokat vásárolt a számukra, és megvesztegetett egy kormánytisztviselőt, hogy vegye magához a 14 éves Soros Györgyöt, és esküdjön meg róla, hogy ő a keresztfia. A túlélésnek azonban drága ára volt. Miközben magyar zsidók százezreit haláltáborokba szállították, Soros György ál-keresztapjával együtt razziákon vett részt, amelyek során zsidó vagyonokat foglaltak le. Ezek a képek 1944-ből azt mutatják, mi történt Soros György barátaival és szomszédjaival.
Kroft: - Ön egy magyar zsidó, aki megmenekült a holokauszt elől, azáltal, hogy kereszténynek adta ki magát.
Soros György: - Így van.
- És látta, amint sokakat a haláltáborokba szállítanak.
- Igen, 14 éves voltam. Elmondhatom, hogy akkor alakult ki a személyiségem.
- Milyen tekintetben?
- Olyan értelemben, hogy az embernek előre kell gondolkodnia, és meg kell érteni és előre kell érezni az eseményeket, amikor az embert fenyegetés éri. Ez a gonosz erős fenyegetése volt. Úgy értem, hogy nagyon személyes módon tapasztaltam meg a gonoszt.
- Úgy tudom, hogy a védelmezőjével együtt járt-kelt, aki megesküdött, hogy ön az ő örökbefogadott keresztfia.
- Igen, igen.
- Valójában együtt ment vele és segített neki a zsidó vagyonok elkobzásában.
- Igen. Ez így volt, igen.
- Úgy tűnik nekem, mintha ez egy olyan megtapasztalás lenne, ami miatt sokan hosszú-hosszú éveken át pszichiáterhez kényszerülnének. Nem volt nehéz ez önnek?
- Nem, egyáltalán nem. Egyáltalán nem. Talán gyerekként az ember nem látja az összefüggést. De ez nem okozott semmi, de semmi problémát.
- Semmi bűntudatot nem érzett?
- Nem.
- Például olyat, hogy "Zsidó vagyok és itt állok, látom, amit ezeket az embereket elviszik. Könnyen én is ott lehetnék. Ott kellene lennem." Semmi ilyen nem volt?
- Nos, természetesen ott lehettem volna a másik oldalon vagy egyike lehettem volna azoknak, akiket elvisznek. De nincs értelme annak, hogy miért ne lettem volna ott, mert ez - nos, tulajdonképpen vicces módon - olyan ez, mint a pénzpiacokon. Ha én nem vagyok ott, akkor természetesen én nem csinálom meg, de mindenképpen elviszi helyettem valaki más. És akár ott voltam, akár nem, csak egy szemlélődő voltam, a vagyont tőlem függetlenül elvették. Ezért nem volt semmi szerepem abban, hogy azt a vagyont elvették. Ezért aztán nincs bűntudatom.
- Vallásos?
- Nem.
- Hisz Istenben?
- Nem.CEU, Soros és a szervezett magánhatalom
Dr. Drábik János a CivilMultiMédia TV PTK műsorának vendége
Kiss Lajos: MIGRÁNS MESE


Hosszú, 3 hónapos utazás után megérkezett Muhammad migráns Németországba. Az állomás melletti járdán guggolt, és szotyit köpködött a csorba fogai között a földre. Ekkor hirtelen megjelent egy angyal.
- A szocialista-liberális angyal vagyok, és azért jöttem, hogy teljesítsem három kívánságodat. Muhammad alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstől, de kipróbálta, hogy igaz-e, amit hallott.
- Nézd, milyen rossz fogaim vannak! Szeretném, ha meglenne az összes, és hibátlanul.
Még be sem tudta fejezni a mondanivalóját, azonnal érvénybe lépett a menekülteket védő és megsegítő törvény, amely kimondja az ingyenes szociális ellátást. Muhammadnak máris gyönyörű hófehér fogsora lett, ami úgy csillogott, akár egy hollywoodi filmsztáré. Erre Muhammad azt mondja:
- Vágyakozom a négy feleségem és a 15 gyermekem után, valamint a szüleim és testvéreim után is valamint a feleségeim szülei és testvérei után is... Szeretném, ha mind együtt laknánk egy szép nagy luxus villában, és legyen rengeteg pénzünk.
Még el sem mondta Muhammad, és máris egy gyönyörű villában találta magát. Körülötte az összes, azaz 119 rokona. Mind boldogan és gazdagon. Az asztalon egy kivonatot talált, amely a bevándorlók családjainak egyesítési jogairól szólt, valamint a segélyezésekről, és tele volt banki csekkekkel és a pénzhez való jutás magyarázataival, valamint a külföldiek segélyezési javainak megszerzési menetével. A ház teljesen be volt bútorozva, és elektromos gépek arzenálja a konyhában. Legalább a feléről azt sem tudtam mire szolgál. Csak azt, hogy neki... Pontosan megfelelt annak a törvénynek, amely előírja az idegen bevándorlók háztartási segélyezéseit. Muhammad annyira boldog volt, hogy nem is tudta, mit is kérjen harmadiknak a tündértől.
Végül megszólalt: – Szeretnék én is egy igazi német lenni, és nem kizárólag csak állampolgárként. Szeretnék én is szőke, kék szemű lenni, mint az igazi németek, és a nevem ne Muhammad legyen, hanem Fritz Schultz.
Még be sem fejezte a mondatot, máris ott találta magát az állomáson, guggolva, és a szotyolát köpködve a foghíjas szájával.
Elképedve kérdezte meg a tündért: - Mi történt?!
A tündér ezt válaszolta: - Nem szégyelli magát, Schultz úr?! Itt guggol, és az államtól várja a segítséget?! Nem kaphat segélyt, egyedül kell megoldania a jövőjére nézve minden anyagi gondját! Szedje össze magát, és menjen el dolgozni minél hamarabb! Így hogyan tudjuk segíteni a szerencsétlen migránsokat, ha maguk nem dolgoznak?Félmillió migránst lát el segéllyel a német állam


2017.05.03.Hogyan vált Svédország nemi erőszak fővárosává?


Mi a helyzet valójában Svédországban? Mi történik, ha a világ legnagyobb jóléti államát idegen kultúrából érkező migránsok özönlik el? Miért hívják Svédországot a világ nemi erőszak fővárosának?Muzulmánok terve Franciaországban


2017.04.17.Sajtóklub: Egyre agresszívabb az a mag,


amelyik a törvényes tüntetések befejezése után nekiáll demonstrálni. Napi szinten olvasható bizonyos oldalakon az is, hogy ki, milyen erőszakot szeretne alkalmazni. Mindig tovább egy lépéssel?
Miként is hangzik Saul Alinsky radikális baloldali gondolkodó 12 pontos szabálya? A Sajtóklubban elhangzik: a csendes többség nem dőlt be ennek a hisztinek, a társadalom többsége nyugodt. Az adásból kiderül az is, hogy mi folyik valójában a Soros-egyetemen, amire egy volt CEU-s közgazdász hallgató vallomása világít rá.

2017.03.23."Európa háborúban áll, de ezt nem veszi tudomásul"


Földi László, titkosszolgálati szakértőt kédezték:
- Számítottak Londonban terrortámadásra?
- A készültség ott is maximális szinten van, a rendvédelmi szervek az unióban mindent megtesznek. Csak hogy ez nagyjából semmit sem ér, hiszen nem az számít, hány rendőr van az utcán, hanem hogy ismerik-e a támadások "forgatókönyvét".
- Hol vannak a hiányosságok?
- Egyrészt úgy vélem, minimális belső információ áll rendelkezésre az ilyen támadások elkövetésére képes szervezetekről. A felderítés le van maradva, ez változni fog, de most hátrányban vannak. A nagyobbik gond, hogy nem ismerik fel, Európában háború van, a szó szoros értelmében. Az egyik fél ezt tudja, tüzérsége és légiereje ugyan nincs, de jól szervezett hálózata, eltökéltséget biztosító ideológiája igen. A merényletekkel történő hadviselét katonák végzik, nem terroristák. Európa ezzel szemben nem veszi tudomásul az objektív valóságot, s a kérdést úgy próbálja kezelni, ahogyan az a békeidő törvényei között lehetséges. Az ártatlanság vélelme rendkívül fontos a társadalomban, de háborús helyzetben öngól.
- Nem készültek jobban a brüsszeli évforduló miatt?
- De, Brüsszelben. Csakhogy Európa egésze célpont. Amennyiben az időzítés nem véletlen, ésszerű, hogy nem ott támadtak, ahol számítanak is rá. A jövőben egyszerre több országban is támadhatnak. (magyarhirlap.hu)

2017.03.03.Holland-török diplomáciai háború
Echo Tv vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.


Egyre feszültebb a Török-EU viszony. A két fél közötti tárgyalások, amelyeket - nem mellesleg - a németek készítenek elő, megakadtak - és tovább romlott a helyzet az áprilisi török népszavazás közeledtével, amely az elnöki rendszer bevezetéséről szól.

2017.02.15.Elengedték a 6 éves kislányt megerőszakoló migránst Németországban!


Húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a német bíróság azt a 27 éves pakisztáni bevándorlót, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini migránsközpontban. A történet a világsajtót is körbejárta, ugyanis a tragédiának itt még nincsen vége: a gyermek apja később rátámadt az elkövetőre, de a rendőrség ekkor már jelen volt és golyót repített a dühöngő édesapába, aki nem sokkal később egy közeli kórházban meghalt. Az erőszakolónak nem esett bántódása, elfogták, és sorsát az igazságszolgáltatásra bízták. (...) A kislánnyal történteket egy 18 éves szíriai menedékkérő mesélte el részletesen, aki végignézte a szeptember 27-i kezdetű tragédia kezdetét. Elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült, és mobilján zenét hallgatott. Nem sokkal később mindketten eltűntek, és egy fészer mögött találtak rájuk. A férfi a ruhátlan kislányon feküdt, le kellett róla cibálni.
Új városba menne az erőszakoló
A bíró azzal védekezett, hogy a támadás viszonylag "rövid ideig tartott", és az erőszakoló bevallotta tettét, így a többi esethez hasonlóan ő is csak enyhébb büntetést kap. Azt is hozzátette, hogy mivel a vádlott mindent töredékesen elmesélt, a kislánynak nem kell elmesélnie azt, hogy mi történt vele. Az erőszakoló 2015-ben érkezett Berlinbe, politikai menekültként szerepel a nyilvántartásban. Felfüggesztett börtönbüntetése után kérelmezte, hogy töröljék nevét a berlini regisztrációs rendszerből, hogy "az incidens" után egy másik városban kérhessen menedéket. (hirado.hu)

2017.02.02.LELEPLEZETT MECSETEK a Channel4 dokumentumfilmje


A Channel 4 brit TV angliai mecsetekben készített megdöbbentő felvételeit 2007. január 15-én adták le. Előtte egy éven keresztül gyűjtötték az anyagot Nagy-Britannia mecseteiben. A videóban megfigyelhető a kettős beszéd, amit a mohamedánok folytatnak, és hogy teljesen idiótának nézik a nyugati hatóságokat és embereket. A film nagy felháborodást keltett a mecsetben elhangzottak miatt, ebből egy rövid ízelítő:
Abu Usamah: "Senki sem szereti a kafírokat. Az itteni muszlimok közül egy sem szereti a kafírokat, legyenek akár britek vagy amerikaiak. Mi az iszlám embereit szeretjük és gyűlöljük a kafír embereket, utáljuk a kuffaarokat. "A muszlimoknak nem szabad megelégedniük kevesebbel, ... mint hogy egy teljes iszlám államban éljenek."
"Bárkit aki a vallását az iszlámról valami másra cseréli... öljétek meg az iszlám államban. Ha az imám keresztre akarja feszíttetni, akkor keresztre kell feszíteni. A személyt a keresztre kell feszíteni és ott kell hagyni három napig, hogy elvérezzen.

Magyarország elítéli a keresztényüldözést

"Magyarország a keresztényüldözés ellen fellépő szervezetek központjává és támogatójává akar válni - jelentette ki Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Az összefogás új lehetőségei az üldözött és diszkriminált keresztény közösségek érdekében elnevezésű nemzetközi konferencián pénteken Budapesten. Rétvári Bence úgy vélekedett, hogy ma nagyobb mértékű a keresztényüldözés a világban, mint Néró korában; minden öt vallási üldözött közül négy keresztény. ... a magyar Országgyűlés valamennyi párt támogatásával közös határozatot fogadott el arról: elítéli a keresztényüldözést, az Iszlám Állam tevékenységét, és felszólítja a nemzetközi büntetőbíróságot, hogy kezdeményezzen eljárást népirtás miatt."Gulácsy Lajos (1925 - 2016) ny. ref. püspök élete
Kárpátalján a református egyházban végzett tevékenysége miatt a szovjet hatóságok 1949-ben letartóztatták és 10 évre ítélték.
Kapható Földi László könyve


2017.01.20.Földi László: Gondolatok Európa védelméről a Mélymagyarban


Mindenki terrortámadásnak tekinti a szilveszter éjjelén elkövetett isztambuli merényletet, de Földi László szerint katonai merénylet történt. A titkosszolgálati szakértő úgy véli, a katonai merényletek sorozata alatt az elkövetők különböző technikákat alkalmaznak, legyen az teherautó, molesztálás, vagy éppen önkéntes robbantó. Isztambulban egy családapa gyilkolt, ami még inkább félelmetessé teszi a helyzetet, ugyanis az Európába érkezett 2 millió emberből bárki része lehet ennek a katonaságnak. Hisznek abban, hogy amit tesznek, az a családjuk érdeke, vagyis bebizonyosodott: életteret keresnek.

Ami kimaradt a történelem könyveinkből! A szovjet sztori c. film

Ebből a lett dokumentumfilmből megtudhatjuk, hogyan fonódott össze a marxizmus, a sztálinizmus és a nácizmus. Sokat tanulhatunk belőle! Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz író a kommunistákról: "A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."Orbán Viktor: Európa lerohanása történik előadása hallható


Ez áll az embercsempészek több tízezer embert foglalkoztató hálózatából, az üzletemberek által fizetett jogvédők csapatából, áll az EU egyes vezető politikusaiból.

2016.09.12.A bombázott Kadhafi üzenete 2011-ből


"Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy afrikai tömegek és  velük az Al-Kaida terroristái elinduljanak Európába!" - hirdette Al Kadhafi utolsó napjaiban, mielőtt az utcán saját népe bőszített csőcseléke, az emberiség szemetje "forradalom" címén tömegesen megerőszakolta, majd elvágta a torkát... (ujszeged.hu)

Drábik János Líbia helyzetéről beszél

2016.11.03.Putyin ritkán szólal meg migrációs ügyekben, de ez a brutalitás és botrányos eset őt is kiakasztotta!


Az oroszok felhívása Európa népeihez

2016.09.19.

A svédeknek integrálódniuk kell a migránsok érdekében

STOCKHOLM, 15:28
Megdöbbentő társadalmi célú kampányt sugároznak a svéd televízióban, mely többek közt kifejti: a tősgyökeres svédeknek meg kell tanulniuk integrálódni az újonnan érkező bevándorlók közé. A IM nevű svéd civilszervezet égisze alatt elkészített "Az új ország" című alkotás egészen célzottan próbálja megtámadni minden olyan tősgyökeres svéd állampolgár identitását és a kultúrájáról alkotott koncepcióját, aki a tömeges bevándorlást árnyaltabb problémának látja, mint Brüsszel.
Ráadásul az már csak a kampány külön pikantériájaként értelmezhető, hogy egy civil szervezet kijelenti: nincs visszaút. Ez lenne az inkluziv, toleráns és a sokszínű társadalom jövőképe? Velünk tartasz, vagy velünk tartasz? Ez aztán a nyitott mentalitás. (888.hu)Mi keresztények vagyunk! "Nekünk meg kell védenünk Európát"


2016.09.29.Látogasson már el Olaszország északi részén egy gyönyörű városba, Ferraraba!


Ha nem mer majd kiszállni kocsijából, talán megváltozik a véleménye a bevándorlók okozta helyzetről és mégis elmegy vasárnap (október 2) a népszavazásra és NEM-et mond brüsszel önkényuralmára, NEM-et mond a migránsok áradatára melyből pár könnyen a szomszédjává is válhat hamarosan. Sokkal összetettebb kérdés ez, mint egynéhány szegény ember megsegítése. Ferraraban élek, szemmel látható tényekről számolok be.

Az emberek már terrorban élnek a drogkereskedésből élő bevándorlók miatt, akik ellepték a parkokat, ahová eddig anyukák vitték játszani csemetéjüket, az újonnan született színes bőrű "parkolóőrök" tangentet szednek, hogy "nyugodtan" hagyhasd a kocsid a parkolóban, a motyósok, akik adómentes árújukkal ellepik a Lidi-t, a strandokat, a városokat és még sorolhatnám. Itt már nem egy pár intelligens beilleszkedni vágyóról van szó, hanem egy mindenre elszánt sokszor tudatlan és a mi kultúránkkal ellentétes tömegről.

Több oknál fogva nem engedhetjük meg magunknak, hogy odahaza Magyarországon is ilyen helyzet kialakulhasson. Ezért is hoztam fel Ferrara példáját, ahol a félelem mindennapjaink részévé vált már.

Én is sajnálom ezeket az embereket, de Európa nem képes eltartani egy egész afrikai kontinenst. Nincs ereje hozzá. Ha a bevándorlási áradat folytatódik, az olyan gazdasági katasztrófához fog vezetni, amit maga sem kíván gyermekeinek. A túrizmus már érzékeli ezt a nyomást. Ezek az emberek még nem alkalmazhatók bármely munkakörben, sok idő kell nekik mire megtanulják a nyelvet, szakmát, sokan soha sem lesznek rá képesek. Ki tartja el őket addig? Az éhes ember pedig bármire képes a túlélésért. Ez az eredménye, amikor az adott ország nem képes munkát biztosítani számukra. Nem az a megoldás, hogy a házunkba engedjük, hanem a saját hazájukban kell segíteni őket. Itt lépnek fel a politikai hátterek. Ennek a helyzetnek politikai érdekei vannak, melyek mögött a nagyhatalmak fegyverkezési politikája áll és ha nem állítjuk meg mindezt, az még háborúhoz is vezethet. Továbbá igen, mi is bevándorlók vagyunk, de munkával keressük a kenyerünket, senki sem tartott el bennünket külföldön és nem is fog. Ennek ellenére mi sohasem lázadoztunk ez ellen, nem követeltünk ingyen szállást 4* os szállodában wi-fi vonallal és tv vel, nem lázadoztunk hogy nem jó a kaja... Én a mai napig megköszönöm, ha valaki nekem segít. Tisztelettel írtam mindezt Ferraraból (Kerekes István)

2016.09.27.

Tímea üzenete Svédországból

"Sziasztok! Mivel úgy hozta a sors, hogy én most közelről látom a menekültkérdés gyakorlati hatásait, (tanítom őket svédre, általános iskolában, és felnőtteket is,), látok olyanokat, amiket a Magyarországon élők (még?) nem tapasztalhattak.

Szeretném megosztani Veletek a népszavazás előtt. Mint nyilván tudjátok, Németországgal együtt Svédország is rengeteg menekültet befogadott. A baj az, hogy most nem tudnak mit kezdeni velük. Egyrészt kiderült, hogy jó része nem a háború elől menekült, csak valakik elhitették velük, hogy itt munka nélkül is jómódban élhetnek. (Szinte mind fiatal férfi. Érdekes, a nőket elkerülte a háború...)

Olyan ellátást kapnak, hogy egy átlag magyar család boldogan cserélne velük, mégis rendszeresek a tüntetések, mert elégedetlenek, és csalódottak. Az elégedetlenséget (nem elég a pénz, amit kapnak, nem elég finom a kaja, stb) sokszor az alkalmazottakon verik le, esetleg szétverik a szállás berendezését, legutóbb egyet felgyújtott egy gyerek, mert kevesellte a zsebpénzt, amit kapott. Aki dolgozna, annak sincs sok esélye nyelvtudás hiányában és munkahelyek híján.
Svédország "picit" gazdagabb, mint Magyarország, mégsem győzi finanszírozni, és ezért megemelte az adókat kölcsönt vett fel hatalmas összegeket vont el: az egészségügyből, oktatásból, idősek ellátásából szociális juttatásoktól. De ugyanez van Németországban is. Ha két ilyen gazdag ország nem győzi, Magyarország miből fogja eltartani őket, a meglévő eltartottak mellett? És még így sem működik, ezért akarnak megszabadulni tőlük. Szerintetek kiket fognak lepasszolni hozzánk? Az aranyos, beilleszkedni igyekvő, esetleg már munkát kapott embereket, vagy akik problémásak, akik ellen esetleg már eljárás folyik nemi erőszakért, lopásért, betörésért? Az iskolákban lehetetlen tőlük tanítani, a női tanárokra egyáltalán nem hallgatnak, a fehér gyerekeket és a női alkalmazottakat terrorizálják, bántalmazzák. Kérlek szépen, hogy menjetek el szavazni és védjétek meg az országot. Ettől még nyugodtan lehet utálni Orbánt, és a Fideszt, ez most egyáltalán nem pártállás kérdése! Ha belerokkan az ország, elsősorban az átlag ember szívja majd meg. (Érdekes módon gazdagok, vezetők által lakott környékekre nem szállásolnak el migránsokat.) Mindenkinek felelőssége, hogy ne hagyja a hazáját tönkretenni! Mi a garancia, hogy nem történik folyamatosan újabb és újabb betelepítés? A svédek már nagyon szabadulnának minél többtől! És továbbra is jönnek az ottmaradottak, családegyesítés címén folyamatosan. Nektek a kezetekben van a lehetőség, hogy megvédjétek Magyarországot. A svéd emberek irigylik a népszavazás lehetőségét. Nekik nem volt lehetőségük állást foglalni, a kormány a nyakukba tette a "menekülteket", és kész. Szóval október 2-án NEM! Üdv: Tímea"

Álomból rémálom - Bevándorlás Svédországban

Svédország sikersztori volt. Gazdag, egészséges, békés emberekkel. A bevándorlók tervezettnél sokkal többen érkeznek. Az iskoláskorú fiatalság, a nők a legnagyobb veszélyben vannak. Börtönökben a bevándorlók aránya 30 %-os. A költségek elképzelhetetlenül magasak! Ez a multikulturalizmus káosza! Magyar keresztény hazafiak NEM-et mondunk erre!Nógrádi György: Európa jelene és jövője a migráció tükrében


2016.09.23.Így buzdított 2016.09.4-én, 800.000 pogány előtt a Főimám, Abdul Rahman Al-Sudais Mekkában.


"Óh, Allah, add meg a győzelmet, a becsületet és a hatalmat a mi testvéreinknek, a dzsihádistáknak Jemenben, Szíriában, Irakban, és a világon mindenütt, hogy diadalt arathassanak az alattomos zsidókon, és a rosszindulatú, megbízhatatlan, képmutató keresztényeken!"
A liberális, és feltehetően értelmi fogyatékos uniós vezetőktől, és az Európát nem kedvelő és nem is értő pápától azonban azt halljuk, hogy szegény szerencsétlen menekülteket be kell fogadni, hogy nem vallási háborúról van szó, hanem a háborús övezetekből idemenekültekről (akik vissza-visszamennek nyaralni oda, ahonnan elüldözték őket...) (Stoffan György blogja)

Nógrádi György: Európa jelene és jövője a migráció tükrében

Közzététel: 2016. szept. 21. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a város vendége, aki Európa jelenéről és jövőjéről tartott teltház előtt előadást a migráció tükrében a Tamási Áron Művelődési Központban pénteken este.

2016.09.18.Lomnici: Nagyon durva két hét áll előttünk


"Az uniós alapszerződés 78. cikkelye kimondja: ha harmadik országbeli állampolgárok hirtelen beáramlanak az Európai Unióba, akkor azokat a tagállamokat, amelyeket a beáramlás a leginkább megterhel, meg kell segíteni. Ebből azonban nem következik, hogy kötelező diktátumokkal kell őket sújtani, például betelepítéssel – tette egyértelművé ifj. Lomnici Zoltán." ...

Az alkotmányjogász szerint sokkal szigorúbbá kellene tenni az unóból való kiutasítást. Az európai hatóságok nyilatkozatai alapján a bevándorlókkal együtt körülbelül 1700 "dzsihádturista” érkezett az EU-ba, akik az európai polgárok biztonságára komoly kockázatot jelentő tervvel rendelkezhetnek." ...

Brüsszel vélhetően azért taktikázik a kvótareferendum ügyében, mert ha a népszavazás érvényes és eredményes lesz, akkor "egyfajta újabb pofont kap". Ekkor el kell ismernie, hogy hibás volt a betelepítési politikája, ahogy a Brexitnél meg kellett tennie ezt az integráció tekintetében jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 Ma reggel című műsorában. (hirado.hu)

2016.09.05.Nógrádi: ez már Merkel élethalálharca


A német kancellár pártja a hétvégén katasztrofális vereséget szenvedett a tartományi választáson, ezért Merkelnek villámgyorsan, akár már a G20-csúcson reagálnia kell - értékelte a hétvége eseményeit a 180 percben a biztonságpolitikai szakértő. Merkel pártja, a CDU a katasztrofális vereséget szenvedett a vasárnapi mecklenburg-elő-pomerániai tartományi törvényhozási (Landtag-) választáson, ezért a kancellárnak akár már a mostani G20-csúcson reagálnia kell, hiszen gőzerővel feljött az a párt, az Alternatíva Németországért (AfD), amely nyíltan meghirdette, hogy egyetlen célja a migránsok leállítása. A kelet-német tartományban Nógrádi György számolgatása szerint elvileg kétfajta kormány jöhet létre: marad a mostani nagykoalíció (SPD/CDU), de elképzelhető az is, hogy a CDU olyan vereséget szenvedett el, hogy elvileg egy baloldali kormány is felállhat, a szociáldemokraták vezetésével, a zöldekkel és a kommunista utódpárttal. (hirado.hu)

2016.09.01.Merkel migránsai megerőszakoltak egy magyar nőt


Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben – közölte a Thüringer Allgemeine című német lap. A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki. Harko Krieg főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóan történt Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál. A főügyész szerint mindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba. Mindhárman megerőszakolták a magyar származású nőt. /MTI/

2016.08.19.

Óbudán csapott le az afrikai migráns! Gyanútlan anyát zaklatott!

A szomáliai menekült hirtelen beugrott a budapesti nő kocsijába, és nem volt hajlandó kiszállni. A halálra rémült asszony kisfia csak távolról látta az ijesztő esetet, ám így is hangos zokogásban tört ki... Rémisztő pillanatokat élt át kedden az az édesanya, aki egy csendes óbudai utcában mit sem sejtve sétált vissza autójához. Éppen edzésre vitte a fiát, és amikor visszatért a parkoló járműhöz, egy idegen, fekete férfi ugrott be az autójába, és azt üvöltötte angolul, hogy azonnal induljanak el.

A Híradónak sikerült elérnie az áldozatot, aki napokkal később is remegő hangon idézte fel az ijesztő jelenetet. Egyetlen szerencséje az volt, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy magához ragadta a táskáját, és a kocsiból kiugorva visszafutott segítséget kérni az edzőterembe. A szomáliai származású migráns közben mindent szétszedett az autóban, még az elsősegélydobozt is. Csak a kiérkező rendőröknek sikerült őt kirángatni. O. Andrea elmondta, csak az nyugtatta meg, hogy a kisfia már az edzésen volt, és nem ült mellette az autóban. Akkor sokkal jobban megviselte volna a történet, bár a gyerek így is zokogott a recepciónál, mert azt hitte, hogy az édesanyját bántani akarja az idegen... A rendőrség később egy hivatalos közleményben tudatta, hogy a szomáliai férfit előállították, és garázdaság, illetve kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. (ripost.hu)

2016.08.02.Bayer Zsolt: A pápa esze


"Ferenc pápa: Ha szóvá teszem az iszlám erőszakot, akkor szóvá kell tenni a katolikus erőszakot is Helytelen az iszlámot a terrorizmussal azonosítani - jelentette ki Ferenc pápa újságíróknak vasárnap. A pápa Lengyelországból a Vatikánba utazva a repülőgépen tartott sajtótájékoztatót. Itt egy újságíró a Franciaországban július 26-án meggyilkolt 84 éves római katolikus papról kérdezte. A támadás elkövetését az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalta. Ferenc pápa a válaszában azt mondta, hogy minden vallásban van egy kisebb fundamentalista csoport. Így van ez a katolikusoknál is.
"Nem szeretek az iszlám erőszakról beszélni, mert az újságokból naponta értesülök az erőszakról Olaszországban, valaki megöli a barátnőjét, más az anyósát. Ezek mind megkeresztelt katolikusok. Ha szóvá teszem az iszlám erőszakot, akkor szóvá kell tenni a katolikus erőszakot is. Nem minden muszlim erőszakos." Szerinte a terrorizmusnak különböző okai vannak, és ezt ugyan veszélyes kijelenteni, de a terrorizmus akkor fokozódik, ha nem marad más lehetőség, és amikor a pénzt bálványozzák az ember helyett, amikor azt helyezik a világgazdaság középpontjába.
"Ez a terrorizmus első megjelenési formája. Ez az alapvető terrorizmus az emberiség ellen. Beszéljünk inkább erről. Megkérdeztem magamtól, hány munkanélküli fiatalt fosztottunk mi meg Európában eszményeitől. Ezután ők a kábítószerhez, az alkoholhoz fordulnak, vagy jelentkeznek az Iszlám Államba." (MTI, 444) A pápa esze el van menve – hogy ennyire magyartalanul mondjam, felháborodástól fuldokolva. Ha jól értem (jól értem!), akkor Ferenc pápa szerint, amikor egy megkeresztelt katolikus gyilkosságot követ el, megöli a barátnőjét vagy az anyósát, az egyenlő azzal, amikor egy muszlim telerakja a testét robbanóanyaggal, és Alah akbar! üvöltéssel felrobbantja magát valami nyilvános helyen, hogy minél több embert pusztítson el. Vagy ha egy muszlim kamionba ül, és belehajt a tömegbe, hogy annyi embert öljön meg, ahányat csak bír.

Ez még akkor is elmebeteg állítás lenne, ha a megkeresztelt katolikus Jézus segíts! üvöltéssel ölné meg a barátnőjét vagy az anyósát. Ugyanis az összehasonlítás kizárólag abban az esetben állná meg a helyét, ha egy megkeresztelt katolikus robbanóanyagot erősítene a testére (telerakva fémdarabokkal, hadd pusztuljanak minél többen!), elmenne mondjuk Szaúd-Arábia fővárosába, és egy ottani bevásárló központban robbantaná fel magát, miközben azt üvöltené, hogy Jézus segíts! S ez még mindig nem elég az összehasonlítás teljes jogosságához, ugyanis arra is szükség lenne, hogy létezzen a világon bárhol egy magát katolikusnak valló terrorszervezet, terror-állam, amely fennen hangoztatná, hogy egyetlen programja van: kiirtani a muzulmánokat, és eltüntetni a föld színéről a muzulmán civilizációt.


És arra is szükség lenne, hogy megkeresztelt katolikusok milliói özönöljenek a muszlim országokba, tengeren, szárazföldön, a határon őrjöngve követeljék, hogy engedjék át őket, méghozzá oda, ahová nekik tetszik, és ezen milliók közé bújva megkeresztelt katolikus terroristák ezrei, tízezrei próbáljanak bejutni mondjuk a gazdag öböl-államokba, ölni, ölni, ölni, másodsorban pedig párhuzamos társadalmakat kialakítani, katolikus gettókat, ahová a muszlim rendőrség be sem merné tenni a lábát, arra lenne szükség, hogy a megkeresztelt katolikusok milliói odaérve a muszlim világba, soha, semennyire se akarjanak integrálódni, beilleszkedni, és egyáltalán ne tartsák tiszteletben a muszlim társadalom törvényeit, ellenben ellentmondást nem tűrő módon követeljenek jogokat maguknak, letépjék a burkát és a fejkendőt a muszlim nőkről, és azzal a lendülettel meg is erőszakolják őket.
Ha létezne ilyen, a pápa összehasonlítása jogos lenne. Mivel ilyen nem létezik, a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. Most hirtelen nem jut eszembe harmadik lehetőség. Bármennyire is sajnálom. És ez még akkor is így van, ha például a pénz bálványozásának ostorozásában vagy a fogyasztói társadalom elítélésében tökéletesen igaza van. (Bádog - Bayer Zsolt blogja)Álljon itt néhány bizonyíték arról, hogy a pápa nem Isten földi helytartója


Nem tévedhetetlen hit dolgában, ugyanis az Ige ellen cselekszik. A saját eszközével, a Bibliával tudom bizonyítani ezt.
1./ A pápa kijelentette, hogy a muszlimok ugyanahhoz az Istenhez imádkoznak, ezzel szemben az Ige így szól: "Valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől, és az az Antikrisztus lelke, ..." (1Jn 4:3a) Az iszlám nem ismeri el Jézust Krisztusnak! Tehát Allah az Antikrisztus!

2./ Húsvét előtt a pápa megmosta a muszlimok lábát. Jézus a tanítványok lábát mosta meg:
"Aki megfürdött, annak csak arra van szüksége, hogy a lábát mossák meg, különben teljesen tiszta." Itt a pápa a kegyesség látszatát gyakorolta annak ereje nélkül! "Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől!" (2Tim 3:5) /Stadler Mari/

2016.07.16.A migráció kéz a kézben jár a terrorizmussal


"Ez a migrációs folyamat kéz a kézben jár a terrorizmussal, ezt a terrorszervezetek maguk sem tagadják – mondta Kósa Lajos. A Fidesz frakcióvezetője debreceni sajtótájékoztatóján szombaton kifejtette: nizzai terrortámadás után újabb döbbenet lett úrrá Európán, ez már a sokadik ilyen eset volt, az áldozatok száma az elmúlt fél évben több százra tehető. A támadások mindegyike bevándorlókhoz köthető, és közük van az iszlám radikalizmushoz, az Iszlám államhoz.” Kósa Lajos szerint nemcsak emberek életét oltják ki ezekkel az akciókkal a terroristák, hanem egyszersmind támadást intéznek a nyugati kultúra, életforma ellen. Mint mondta: világos, hogy összefüggés van az Európába ellenőrizetlenül beáramló milliók és a terrorizmus fokozódása között. „Ez a migrációs folyamat kéz a kézben jár a terrorizmussal” – szögezte le, megjegyezve: ezt a terrorszervezetek maguk sem tagadják. Aki nem dugja homokba a fejét, ezt tudja, ugyanakkor jogos a kérdés: minek kell még történnie ahhoz, hogy Brüsszelben észrevegyék, hogy migrációs politikájuk tarthatatlan? – fogalmazott a fideszes politikus. Ma már a részvétnyilvánítás nem elég, üres szavaknak tűnnek azok a nyilatkozatok, melyeket azok a politikusok tesznek, akik egyébként támogatják a tömeges migrációt – mutatott rá, hozzátéve: Európa végleg megváltozott. Szerinte Brüsszelnek fel kellene adnia azt az álláspontot, mely szerint akadály mentesebbé, gyorsabbá kellene tenni a tömeges bevándorlást. Már a brüsszeli és párizsi merényletek is rámutattak arra, hogy a bevándorláspolitikát meg kell változtatni – húzta alá. Kósa Lajos kitért arra is, hogy álláspontjuk szerint az Európai Unió nem bízhatja saját határainak védelmét másokra. Ennek kapcsán hangsúlyozta: nem elég szerződéseket kötni különböző államokkal, hogy az EU határait biztosítsák. Az EU-török megállapodás fontos, de nem elégséges – fűzte hozzá. Egyúttal felidézte, hogy az a kötelező mechanizmus sem működik, ami alapján 130 ezer migránst osztanának szét a tagállamok között. Ezzel szemben hazánk képes az ország és az unió határait megvédeni, képes betartani és betartatni a schengeni egyezményt és a dublini jegyzőkönyvek tartalmát – emelte ki. Hozzátette: Magyarország példája jól mutatja, hogy van más kezelési módja a migrációs válságnak. Nem kérünk a migránsokból és felháborítónak tartjuk az unió részéről azokat a megnyilvánulásokat, amelyek büntetést helyeznek kilátásba, ha egy tagállam nem hajlandó fogadni a bevándorlókat – utalt azokra a tervekre, melyek szerint megvonnák a támogatásokat az ellenszegülő országoktól. A magyar rendőrség példamutatóan végzi a feladatát és azt dokumentálni is tudja - reagált a Fidesz frakcióvezetője a rendőrségi fellépést az utóbbi napokban ért nemzetközi bírálatokra, amelyeket hazugságnak nevezett. Hozzátette: minderről az Országgyűlés általa vezetett honvédelmi és rendészeti bizottsága hétfőn a röszkei határátkelőnél a helyszínen is tájékozódni fog. Kósa Lajos elfogadhatatlannak nevezte, hogy az EU szankcionálni akarja azokat az országokat, amelyek nem kérnek a kényszerbetelepítésből, és maguk akarják eldönteni, kivel kívánnak együtt élni. Ezért is kérdezik meg októberben a választókat a kvótareferendum keretében - mondta a politikus. Hangsúlyozta: összefogással, a határok megvédésével, ellenőrzésével kell véget vetni a milliós migránshullámnak Végül felszólította a baloldalt – melyhez a Jobbik is csatlakozott ebben a kérdésben -, hogy hagyják abba a felelőtlen politikát. (fidesz.hu)

2016.06.09.A migránsok gyújtották fel a düsseldorfi menekülttábort


Mint kiderült maguk az ott lakó "menedékkérők" gyújtották fel a Düsseldorf városában található hangárt, ami menekülttábornak volt átalakítva. Egy 26 éves arab férfi és társai először azon háborodtak fel, hogy a ramadán alatt miért osztanak nappal ételt a muszlimoknak. Majd miután mégis átvették az ebédet akkor annak a mennyiségével volt baj. Azt állították, hogy sokkal kevesebbet kaptak, mint általában más napokon. Benzinnel lelocsolták ágyaikat és meggyújtották azokat. 31-en megsérültek és a kár pedig 10 millió Euró. A tetteseket őrizetbe vették. (Georg Spöttle)

2016.06.02."Freedom" - Folytatódik a menekültek demonstrációja


Újra összegyülekeztek és folytatják a tegnap megkezdett demonstrációt  a migránsok a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Szegedi úti objektumában. Nem csillapodtak a kedélyek, újra "freedom, freedom" skandálásoktól hangos a a tábor, melyet egy-egy szónoklat szakít meg. Rendbontás egyelőre nem történt, de jelentős erőkkel van jelen a rendőrség.
Nézzük meg mindkét oldalt! Migránsok: követelőző, agresszív, az európai törvényeket és szokásokat semmibe vevő, szinte kezelhetetlen tömeg. Rendőreink: erős idegzetű, pszichikailag stabil, nagy tűrőképességű, szakszerűen eljáró, fáradtságot nem ismerő (a szolgálat 24 óra) emberek. Lányom férje, mikor hazaér a 24 óra után "ájultan" dől az ágyba. De rövid időn belül össze tudja szedni magát, mert jó állóképességű. Tegnap leesett az állam, mikor a cirkuszos nap után azt mondta, hogy ő szereti a munkáját! Hazaszeretetből, elhivatottságból csillagos ötöst adtam neki! /U. I. Ircsi/

2016.05.22."N", azaz názáreti film


Ez egy film arról, hogy mi is történik Szíriában, Irakban, Nigériában, Pakisztánban és számos más országban. Ezeken a helyeken a keresztények csupán a templomba járásért is az életükkel fizethetnek. A filmrendező szerint az Iszlám Állam olyan képződmény, amelynek nincs helye a XXI. században. "Kézzelfogható, élő barbarizmus; de nem maga az Iszlám Állam a bűn, hanem az már a bűn következménye. A bűn a nagyhatalmak politikája, amely megengedte e szervezet létrejöttét, manapság tolerálja létezését, amely mögött számos zsíros üzlet húzódik meg" - jelentette ki a dokumentumfilmes. (magyaridok.hu)

2016.05.07.

Az Unió alapítója bevallotta, hogy a cél a nemzetek eltörlése az Európai Egyesült Államok létrehozása volt

"Georges Berthoin az egyetlen túlélő tagja, akik megalapították az Európai Szén és Acél Közösséget egy interjúban bevallotta, hogy  a céljuk mindig is az volt, hogy létrehozzák a központosított Európai Egyesült Államokat és megszüntessék a nemzetállamokat." Mr. Berthoin felfedte azt a hosszútávú tervet, amit az egykori alapítók kitaláltak. "Az álmunk egy békés, stabil, megbízható, jóléti Európa volt, ami folyamatosan fejlődik. Minden a tervek szerint alakult hiszen 1957-ben létrejött a  Európai Gazdasági Közösség majd a következő nagy lépés az 1973-as brit csatlakozás volt. A 90-es években reálissá vált, hogy a volt szocialista országok is csatlakoznak az Európai Unióhoz, ami létre is jött 2005-ben. Eddig minden konfliktust el tudtak simítani az unió országai, de most a migránsválság úgy tűnik végleg meghiúsítja a nagy tervet az Európai Egyesült Államok létrejöttét. Nagy-Britannia népszavazást tart Június 23.-án a kilépésről. Ha a britek kilépnek minden bizonnyal más országok is követik majd őket és több évtizedre vagy évszázadra elfelejthetjük az egységes Európát. Illúzióink ne legyenek! Természetesen nem az európai átlagemberek jóléte volt a cél hanem az európai elit hatalmának kiterjesztése és gyorsabb és könnyebb vagyonosodása." (hirorigo.net)

2016.02.20.

Megerőszakolta az ételszállítót egy migráns a belga menekültszálláson

Őrizetbe vettek egy tizenéves afgán menedékkérőt, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy nőt a vöröskereszt meneni befogadóközpontjának pincéjében - erősítették meg pénteken a helyi hatóságok. Az eset múlt szerdán történt. A nő annak a cégnek dolgozik, amely ételt szállít a befogadóközpontnak. A La Libre Belgique napilap honlapja szerint az afgán fiú követte a nőt a pincébe, majd megerőszakolta. Előtte állítólag szóban is sértegette. A nő szexuális kényszerítés és nemi erőszak miatt tett feljelentést. A fiú elismerte, hogy ő támadta meg a nőt - írja az MTI. A vöröskereszt szóvivője az üggyel kapcsolatban közölte, hogy az elmúlt 25 évben nem történt hasonló a segélyszervezet által fenntartott belgiumi befogadóközpontokban. (faktor.hu)"Két héttel ezelőtt tartottunk egy kurzust arról, hogyan kell helyesen bánni a nőkkel, és
a fiú jelen volt rajta" - mondta a szóvivő.

Ennyit ért a felkészítésük!

2016.01.26.

A nyugati sajtószabadság - Teljes cikk itt!

Twitteren sokallta a migránsok számát – már csöngettek is a rendőrök! "Nem várt hatásai is vannak az Európa-szerte mind nagyobb politikai feszültséget okozó krízisnek. Hollandiában a rendőrség szisztematikusan felkeresi az interneten az ügyben kritikusan megnyilvánuló polgárokat, és tevékenységük befejezésére szólítja fel őket. Elég meredek sztorit közöl holland sajtóbeszámolók alapján a neweurope.eu portál. Az írás szerint a rendőrség felkeresi a migránsválsággal kapcsolatban kritikus embereket, és lényegében megfenyegeti őket.

Az uniós kérdésekre szakosodott portál szerint az NRC Handelsblad napilap  arról ír: a 28 éves, Sliedrecht városában élő Mark Jongeneelt az anyja hívta fel azzal, hogy két rendőr jött hozzájuk. A hatósági emberek, az érintettet munkahelyén személyesen felkeresve, közölték: arra kaptak parancsot, hogy kérjék meg: csavarja lejjebb a hangerőt, mert Twitter-üzenetei "lázító" hangvételűek.

A tudósítás alapján Jongeneel nem kifejezett náci szöveggel uszított: egyszerűen kifejezte egyetnemértését, hogy városába 250 menedékkérőt terveznek elhelyezni." (valasz.hu)

2016.01.16.

A román határrendőrség hőkamerái vettek észre körülbelül 60 migránst péntek éjjel.

A 20 és 40 év közötti férfiak a Szerbia és Románia közötti zöldhatáron akartak Romániába jutni. A kunszőlősi határrendőrök vették észre éjjel háromnegyed kettőkor a 60 fős csoportot. Azonnal a határrendőrség zsombolyai székhelyére vitték a férfiakat. A román határrendőrök kihallgatták őket, azt mondták, hogy Pakisztánból, Irakból, Afganisztánból, Szomáliából és Marokkóból jöttek. A román hatóság már felvette a kapcsolatot a szerbekkel, ugyanis a két ország között visszafogadási egyezmény van érvényben, így a románok hamarosan visszaküldik az elfogott migránsokat Szerbiába - írja az MTI.

2016.01.15.

Rendőrökre támadtak a migránsok a Szegedi úton!

Internethasználat miatt három menekültügyi őrizetes férfi között dulakodásba forduló vita alakult ki a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Szegedi úti objektumában 2016. január 15-én 16 óra 55 perckor. A fegyveres biztonsági őrség a rendőrökkel közösen szétválasztotta a verekedőket. Az őrizetesek összeverődött 20-25 fős csoportja kövekkel dobálta meg az egyenruhásokat. A rendőrség megnövelte a helyszínen tartózkodó rendőri erők létszámát, megakadályozta a fogva tartottak kitörését, a további rongálást, a hangadókat kiemelte. A helyszínen jelenleg minden fogva tartottra két rendőr jut. Az összetűzés során két rendőr megsérült. A rendőrség beavatkozását követően a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban helyreállt a rend. halasinfo.hu/police.hu

Rendőrség megnövelte a jelenlétét a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban

2016.01.13.Migránsok támadtak meg egy francia zsidót Németországban


Egy szíriai és egy afgán migráns belekötött, a földre rántott és kizsebelt egy kipát viselő, francia zsidó férfit az észak-németországi Puttgardenben. A tengerparti várost kompjáratok kötik össze Dániával, az eset a kompkikötő várótermében történt. A rendőri jelentés szerint a 30 éves szír és a 19 éves afgán menekült szombat reggel kötött bele a 49 éves francia zsidóba: zsidózták és szidták, majd a földre rántották őt, a kezére tapostak és elvették tőle a táskáját, benne a pénztárcájával, vonatjegyével és mobiltelefonjával, majd elmenekültek. A zsidó férfi egyébként Dániából tartott monacói lakhelye felé. A két migránst végül egy vonaton fogták el, de az ellopott tárgyak már nem voltak náluk.

Előbb vizsgálati fogságba kerültek, de most szabadlábon vannak. A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi az esetet megelőzően Skandináviába akart utazni, de a dán hatóságok személyigazoló papírjaik hiányában nem engedték be őket Dániába. Visszaútjuk eredeti célja a németországi, neumünsteri menekülttábor volt. (erecpress.com)

2016.01.12.Valami nagyon megváltozott Németországban


"Hétfő este a városban tartotta egyéves jubileumát a Lepida, a muzulmán- és bevándorlóellenes Pegida lipcsei szárnya. Mintegy 2500-3400 követőjük vonult fel, köztük a Pegida vezetője, Lutz Bachmann is. A felszólalok legfontosabb témája a kölni szilveszteri erőszak volt, ami egyikőjük szerint terrortámadás volt a nők ellen, "egy szex-dzsihád hírnöke". Merkelt lemondásra szólították fel, a felvonulás elején pedig egy olyan táblát is lehetett látni, amelyen Orbán Viktor arca látható azzal a magyar felirattal, hogy "köszönöm". Ellentüntetésre szólított fel a város szocialista polgármestere, Burkhard Jung is a tolerancia és a nyitottság jegyében, itt 2500-2900 jelentek meg.

2016.01.11. Tüntetés Lipcsében a menekültek mellett - és ellen

A menekültek ellen és mellett egyaránt tüntettek Lipcsében: a bevándorlásellenes Pegida helyi testvérszervezete, a Legida csaknem kétezer támogatója a kölni támadások miatt tiltakozott:
"Merkel, menj, és vidd magaddal a muszlimjaidat!" - hirdették transzparenseiken.

Egyre többen tartják vállalhatatlannak a helyzetet

A német alkotmánybíróság korábbi elnöke, Hans-Jürgen Papier is erős kritikát fogalmazott meg a Handelsblatt című német lapnak adott interjújában. Papier arról beszélt, hogy szerinte a kölni eset megmutatta, hogy a német állam kudarcot vallott a polgárok szabadságának és biztonságának garantálásában. A bűnöző külföldiekkel szembeni keményebb fellépés és gyorsabb kiutasítás szerinte szükséges lenne, de ezek a megoldások csak a felszínt kapargatják, a probléma gyökerei mélyebbre nyúlnak... (vs.hu/kozelet)

2015.12.28.Lopakodó orbanizációról írnak Németországban


Orbán Viktor szólamait egyre inkább átveszik populista politikusok Európában, ezek a jobb- és baloldali populisták pedig egyre népszerűbbek - olvasható a Die Welt című német lapban. A cikk szerzője szerint az orbanizáció ellen úgy lehetne harcolni, ha Európa megmutatja az egység előnyeit. Azt írta, hogy a magyar kormányfő az európai joggal összhangban cselekedett, amikor egy magas és erősen védett kerítéssel lezárta a határokat a menekültek előtt. Szerinte a fenyegető humanitárius katasztrófát az osztrák és a német kancellár állította meg a határok megnyitásával, de a menekültválság nyomán kiderült, hogy az EU-s jogrend extrém helyzetben annyit sem ér, mint a papír, amelyre a sok hivatalos nyelven kinyomtatták".

A Die Welt szerzője egyebek között hozzátette: a "máshol gyűlölt Orbánt Magyarországon csak még népszerűbbé tette a muzulmánok áradata elleni harcias retorikája", és példáját külföldön is követték a "jobboldali populisták", de "szocialista szellemiségű néptribunok is", mint Robert Fico és Milos Zeman. Szerinte meg kell mutatni, milyen  előnyöket kínál Európa az erős nemzetállamokkal szemben. Ha ez nem történik meg, "nem lesz megállítható a kontinens fenyegető orbanizációja". (origo.hu)

Hozzászólások: Szóval a nacionalizmus erősödése nagyobb probléma, mint a nyelvet nem ismerő szakképzetlen muszlim százezrek Európába özönlése.

A nagynéném, aki Kölnben lakik, nem merte elmondani a véleményét telefonban, mert félt, hogy baja lesz. Mondtam, hogy írja le emailben, azt sem merte.

Putyin beszéde * VILÁGREND: ÚJ SZABÁLYOK VAGY JÁTÉK SZABÁLYOK NÉLKÜL?

2015.12.22.

"Belpolitikai feszültséghez vezetett Olaszországban egy csoport afrikai bevándorlónak a tiltakozása,

akik a számukra biztosított ingyenes szálláson és ellátáson túl internethez való hozzáférést és ideiglenes otthonaik takarítását is követelték. A kétezerszáz lakosú Cerenova településen elhelyezett huszonnégy afrikai bevándorló a főutcán rendezett ülősztrájkkal követelte, hogy ingyenes internetes összeköttetést biztosítsanak számukra, valamint a helyi önkormányzat takarítónőt fogadjon fel szállásaik rendben tartására. Követeléseik nyomatékosítására a bevándorlók Cerenova utcáin felborították a hulladéktárolókat is. (atv/MTI)

2015.11.25.

Liberális barátaim, ti lesztek az elsők!

"2011-es adatok szerint Saint-Denis lakosságának 30 százaléka Európán kívül született. A 18 évnél fiatalabbak körében viszont már több mint 70 százalék azok aránya, akiknek legalább az egyik szülője bevándorló, mégpedig többnyire magrebi, fekete-afrikai, vagy török."

"Ezzel el is jutunk 'a kisebbség illúziójának' nevezhető jelenséghez: egy mostani pillanatfelvételen hiába tűnik többséginek egy bizonyos csoport, ez a helyzet akár - mint ebben az esetben is - már egyetlen emberöltő alatt gyökeresen megváltozhat.

"Az ezekben az évtizedekben Nyugat-Európába érkezőket már nem a hatvanas évek rideg beilleszkedési kényszere, hanem - az állami rendszerek mellett - egy kiépült muszlim infrastruktúra is várja: boltok, éttermek, mecsetek, medreszék, egyesületek és adott esetben lángoló tekintetű iszlamista aktivisták. Valamint jó eséllyel a munkanélküliség és a kilátástalanság, amely pedig az előzőkkel együtt kiváló táptalajt biztosít a radikalizálódáshoz."

"Szóval... Kedves liberális barátaim! Ti, akik a svéd, francia és kanadai elvtársaitok pálfordulása után is őrzitek magatokban az 'emberi humánum' tüzét, s továbbra is valljátok, hogy Európának szüksége van még több bevándorlóra, valljátok, hogy a migránsokból sosem lesz terrorista, kérlek, figyeljetek ide!

  Most szólok: ha a Nyugat nagyvárosaiban általánossá válik, hogy a 18 év alattiak 70 százaléka (muszlim) bevándorlótól született, akkor nektek nemigen lesz nyugtotok ebben a világban. Nekünk sem, de nektek még kevésbé. Nincs többé elszivárványosított profilkép a Facebookon, nincs pride-ozás, nincs melegházasság-kampány, hanem kuss van, félelem van. Nem a terroristák miatt, hanem az új többség értékrendje miatt. Vége lesz annak a kornak, hogy velünk, széles mosolyú keresztényekkel kell vitatkoznotok a szabadságjogok kiterjesztéséről. Az új srácok szóba sem állnak majd veletek." (valasz.hu)

2015.11.20.

Letartóztatott a francia rendőrség négy fiatalembert

mert egy expresszvonat utasait fenyegették. Megölünk mindenkit, ezt kiabálták francia fiatalok egy vonaton - arabul imádkoztak a hangosbeszélőn, majd rablással fenyegetőztek. Már a beziers-i állomáson botrányt csináltak, megszerezték valahogy az állomás hangosbeszélőjét, kiabálni kezdtek, majd arabul imádkoztak és énekeltek. Utána felszálltak a Perpignan felé induló vonatra, ott több utast életveszélyesen megfenyegettek, azt mondták, megölik őket. Később pedig azzal fenyegetőztek, hogy kirabolják az utasokat, elveszik a mobiltelefonjukat. A rendőrség elfogta őket. A legfiatalabb 19, a legidősebb 23 éves. Hivatalosan életveszélyes fenyegetéssel és terrorizmus nyilvános mentegetésével, terjesztésével vádolják őket. Vagyis, feltehetően éltették a hétvégi öngyilkos merényletsorozatot is. (faktor.hu)2015.11.13.

Terroristák támadtak Párizsra késő este,

 hajnali hírek 158 halottról szóltak. Később ezt a Figaro úgy pontosította, hogy 126-an haltak meg, 215 sérült van, abból 83 nagyon súlyos állapotban. Hét helyen robbantottak vagy lövöldöztek. Köztük volt a nemzeti stadion, a Stade de France, ahol éppen francia-német futballmeccs volt. Ott volt a francia elnök is, ki kellett menekíteni. Egy neves klubban a terroristák túszokat ejtettek, közülük legalább 118-at megöltek, negyvenen a város más részein haltak meg. Öt terrorista halt meg, egyet lelőttek, négyen magukat robbantották fel.
Többen elmenekültek. Rendkívüli állapot és gyülekezési tilalom van az egész országban. Visszaállították a határellenőrzést. A terrortámadás központi helyszíne a Bataclan zenei központ volt. Éppen 1500-an voltak az Eagles of Death Metal kaliforniai rockzenekar koncertjén, amikor terroristák két szám között lövöldözni kezdtek. Szemtanúk szerint legalább 10-15 percig tartott a mészárlás. Voltak, akik a vészkijáratokon kimenekültek, de több száz embert a terroristák túszul ejtettek. Közülük többen a twitteren arról számoltak be, hogy a terroristák egyenként végzik ki a túszokat. Ezután a rendőrök megrohamozták az épületet. Az első hírek szerint 118 halottat találtak a klubban, a négy terroristából egyet lelőttek, a másik három felrobbantotta magát. Későbbi hírekből úgy tűnik, nagyjából 30-al kevesebb lehet az áldozatok száma a klubban. (faktor.hu)

2015.09.18.

Lefegyvereztek a magyarok 40 horvát rendőrt, mert átjöttek a migránsokkal

Bakondi György a magyarbólyi üggyel kapcsolatban elmondta: példátlan, hogy mintegy ezer migráns vasúton, felfegyverzett horvát rendőrök kíséretében, bejelentés nélkül érkezzen Magyarországra. Hangsúlyozta: a mozdonyvezető őrizetbe vétele mellett lefoglalták a vonatot, a negyven horvát rendőrt pedig lefegyverezték. (hirado.hu)

2015.09.18.

Szijjártó: Magyarország javaslatai a migrációs válság kezelésére

A tárcánál kifejtették: Szijjártó Péter magyarázatot kért arra, hogy Horvátország miért hordja ezrével a regisztrálatlan bevándorlókat a horvát-magyar határra. Mivel Vesna Pusic "egy állítólagos belügyminiszteri-rendőrségi megállapodásra hivatkozott, a magyar miniszter világossá tette, hogy ez színtiszta hazugság, nincs és nem is volt ilyen megállapodás" – írták. Kimelték: Szijjártó Péter utasította Magyarország zágrábi nagykövetét, hogy adjon át tiltakozó jegyzéket a horvát külügyminisztériumban, amelyben Magyarország elítéli Horvátországnak "az európai joggal teljes mértékben ellentétes magatartását". (magyaridok.hu)

Szijjártó javaslatokat tett az uniós biztosnak a válság megoldásáraNógrádi György: a migránsok radikalizálódni fognak!
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 stúdiójában.


2015.09.07.

Európa nem képes ellenőrizni külső határait! Teljes cikk itt!

A kvótarendszer a következményeket akarja orvosolni, mielőtt az okot orvosolná; a fő ok pedig az, hogy Európa nem képes ellenőrizni külső határait - jelentette ki Orbán Viktor a misszióvezetői értekezleten. Orbán Viktor a nagykövetek szokásos éves eligazításán felidézte, a legutóbbi nagyköveti értekezleten arról beszéltek, hogy Magyarországnak önálló külpolitikával kell rendelkeznie. Ez azóta sem változott - jegyezte meg. A miniszterelnök arra kérte a nagyköveteket, hogyha külföldön minél jobban támadják őket, annál erőteljesebben fogalmazzák meg az álláspontjukat. A kormányfő szerint képmutató világban élünk, és Magyarországnak ebből több évszázados lemaradása van. A francia külügyminiszter megtámad bennünket a kerítésünk miatt, a miniszterelnöke pedig felavat egy kerítést - jegyezte meg. (fidesz.hu)

A szerb-magyar határon és Vajdaságban tapasztaltak

"Minden képzeletet felülmúl az, amit menekültügyben a szerb-magyar határon és Vajdaságban tapasztalt a PestiSrácok.hu. Miközben gőzerővel épül a déli határzár, a zöldhatáron ötpercenként bukkannak fel 10-12-20 fős csoportok és lépnek papírok nélkül, illegálisan magyar területre. A portálunk által készített videóból egyértelműen kiderül, hogy gyakorlatilag átjáróház a zöldhatár, és özönlenek Magyarországra a menekültek. A PestiSrácok.hu Szerbiában, Vajdaságban is forgatott, ahol több ezer menekült vár arra, hogy az embercsempészek Magyarországra segítsék őket. Portálunk szerbiai embercsempészbe is belebotlott, aki szemünk és fülünk hallatára alkudozott migránsokkal a tarifáról. Megdöbbentő, hogy a szerb oldalon várakozó, de Budapestre tartó menekültek azt is elmondták a PestiSrácok.hu-nak, hogy a szerb rendőröket lazán és minden gond nélkül le tudják fizetni, ugyanakkor társaiktól azt hallották, hogy a magyar hatóságok nem korruptak, amely megnehezíti a helyzetüket." (PestiSrácok.hu)

A menekültekkel bárki bejuthat hazánkba

2015.07.24.

Kiderült telefonlehallgatások által, ki irányítja a földközi-tengeri emberkereskedelmet és illegális bevándorlást

Megerősítette a La Repubblica című olasz napilap pénteken azokat a brit sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Líbiából az olasz partokra irányuló emberkereskedelmet az etiópiai Ermas Ghermay irányítja, akit az olasz terrorizmusellenes hatóságok régóta megfigyelés alatt tartanak. A Sky News hírcsatorna egyik brit tudósítója nevezte meg a földközi-tengeri emberkereskedelmet irányító férfit és állampolgárságát olasz rendőrségi forrásokra hivatkozva. A La Repubblica közölte Ermas Ghermay fantomképét. Az olasz napilap arra emlékeztetett, hogy a szicíliai Palermo maffiaellenes nyomozóigazgatósága (DIA) azonosította elsőként a nemzetközi emberkereskedő szervezet vezetőjét. A 2013 októberében a délolasz Lampedusa szigeténél történt hajószerencsétlenséget követően, amelyben 366 bevándorló veszett a tengerbe, az olasz hatóságok több mint 30 ezer telefonbeszélgetést hallgattak le az Olaszország területén tartózkodó és hatósági megfigyelés alatt levő emberkereskedők és az Afrikában maradt "főnökeik" között...(MTI)

2015.07.02.

Szegedtől kétszáz kilométerre lobog az Iszlám Állam zászlaja * Teljes cikk itt!

Terrorizmus, kegyetlen kivégzések, Iszlám Állam. Bár Szegeden is tömegesen jelennek meg a muszlim migránsok, úgy tűnhet, szerencsére egyelőre nem érinti közelebbről e téma közvetlen lakóhelyünket. Pedig a magyar határtól mintegy száz kilométerre, Szegedtől kettőszázra az Iszlám Állam zászlaja lobog. 2014-ig mintegy 200 fő csatlakozott Bosznia-Hercegovinából az ISIS-hoz vagy arab nevén Da’eeshhez. Szinte mindennap beszámolnak a hírportálok, hírműsorok az ISIS által a keresztények, civilek, különböző kisebbségek ellen elkövetett kegyetlen cselekedetekről. Ismert az is, hogy az e szervezet keretében tevékenykedők egy része a Nyugat-Európába korábban bevándorolt migránsok vagy azok leszármazottai közül kerültek ki. A közvélemény azonban keveset tudott arról, hogy a boszniai Gornja Maoča településen korábban kitűzték az Iszlám Állam zászlaját, sőt a nyugat-balkáni országból évek óta indulnak harcolni terroristák. Több tucat terrorista tért haza Boszniába Közel-Keletről... (szegedma.hu)

2015.07.01.

Lukács Csaba: Európa önvédelme * Teljes cikk itt!

Az Iszlám Állam kimondta: terroristákat küld a menedékkérők között. Néha nem árt szétnézni kicsit az archívumokban: február közepén a világsajtóban arról írtak, hogy az Iszlám Állam azt tervezi, Líbiából menekülteknek álcázott harcosokat küld a Földközi-tengeren keresztül Dél-Európába, hogy ámokfutást rendezzenek a városokban. A francia Le Figaro február tizenkilencedikén a következő címmel hozott le terjedelmes írást e témában: Az Iszlám Állam azzal fenyeget, hogy félmillió bevándorlóval árasztja el Európát. Akkor még túlzásnak tűnt, ami ma valóság – egyre nő az emberáradat. A dzsihadisták támogatóinak levelezéséből - amelyet egy brit terroristaellenes csoport fülelt le - kiderült, hogy a rettegett szervezet Szíriából és Irakból toborzott fegyveresekkel akarja elárasztani a Kadhafi megbuktatása után káoszba fulladt Líbiát, és onnan indítana háborút egész Európa ellen. Az észak-afrikai ország ugyanis alig ötszáz kilométerre van a kontinensünktől, és ez a táv akár még kezdetleges csónakokkal is megtehető. A terveket az Iszlám Állam egyik propagandistája dolgozta ki – a Líbiába átdobott terroristák mintegy gyakorlatként kivégeztek huszonegy kopt keresztény túszt. A gyilkosságról közzétett videón egy fegyveres megmutatja véres kezét, és azt kiáltja: „Allah segítségével meghódítjuk Rómát!” Arról még nem születtek cikkek, hogy mi van akkor, ha a terrorszervezet stratégiát váltott, és a szárazföldi útvonalat preferálja: Szíriából Törökországon át indítja el az embereit, akik aztán a szerb–magyar határon tervezik az unióba való belépést. Biztonsági szakértők teljesen életszerű stratégiának tartják azt, hogy a terrorszervezet fegyveresei menekülteknek adják ki magukat, és így próbálnak bejutni a gyűlölt kontinensre. A dolog roppant egyszerű – nem hoznak magukkal iratokat, és a magyar – vagy bármelyik országbeli – hatóságnak olyan nevet és élettörténetet mondanak, amilyet akarnak. Sőt akár azt is megtehetik, hogy éppen az általuk elüldözötteknek álcázzák magukat – egészen életszerűen tudnak arról mesélni, hogy milyen borzalmak történtek akkor, amikor rátörtek a védtelen civilekre. Az unióban fegyvert és robbanószert szerezni nem reménytelen vállalkozás, csak pénz vagy kapcsolatok kérdése, és máris sok ezer főnyi magányos, mindenre elszánt terrorista várja az utasítást. (mno.hu)

2015.07.01.

Bayer Zsolt: Allah akbar! * Teljes cikk itt!
Hétfőn a debreceni befogadó táborban összeveszett két bevándorló.


"A hírek szerint az egyik megtaposta a másik Koránját. Erre föl vagy száz igaz iszlámhitű kiözönlött a közeli utcára, és randalírozni kezdett. Kukákat gyújtott fel, flaszterrel és kövekkel dobálta az arra járók autóit, közben azt üvöltözte, hogy „Allah akbar!”. Egy percig sem vonom kétségbe, hogy létezik olyan kultúra, amelyben ha összeveszik valaki valakivel Korán-taposás ügyben, akkor az utcára vonul, és azokat kezdi dobálni és vegzálni, akik nem taposták meg a Koránt, viszont etetik és fedelet adnak a feje fölé. Nem vonom tehát kétségbe ennek a kultúrának a létezését, viszont a: teszek én az ilyen kultúrára, b: kétségbe vonom, hogy az ilyen kultúrának létjogosultsága van a hazámban és Európában. Továbbá: egy kicsit sem érdekel, hogy szegény bevándorlók sokat gyalogoltak és fáradtak, valamint frusztráltak. Ám ha valaki eljön otthonról a jobb élet reményében, az ne hajigáljon köveket, ne fenyegetőzzön, és ne üvöltse a reformáció fellegvárában demonstratíve, hogy Allah akbar..." (magyarhirlap.hu)

2015.06.29.

Hatalmas balhé van a debreceni menekülttáborban

Tudósítónk Sámsoni úton élőktől megtudta, hogy délután több száz migráns kijött a táborból, egyesek leültek az útra, mások kukákat borogattak és fel is gyújtottak kukát. A Dehir.hu információi szerint a tűzoltóknak több kukát kellett eloltaniuk. Dobó Dénes rendőrségi szóvivő azt mondta, több migráns a tábor területén kívül is balhézott, a buszfordulóban kövekkel dobálták az autósokat. A rendőrök lezárták a főutat, a garázdákat visszaterelték a táborba, majd visszaadták az utat az autósoknak. A rendőrség mellett tűzoltóautók és mentőautók is vannak a Sámsoni úton. A rendőrök és kommandósok megérkeztével a migránsok visszahúzódtak a táborba. Kollégáink jelezték, hogy még mindig érkeznek rendőrautók a táborhoz. A befogadó állomás kerítése mellett délután fél hatkor ötméterenként állt egy rendőr.

Nemrégiben Röszkén volt balhé, annál a hangárnál, amelyben több száz illegális bevándorlót helyeztek el ideiglenesen. A Szegeden elfogott illegális migránsok közül 30-40 ember az esti élelmiszerosztás előtt "lázítani kezdte a többieket": az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés miatt tiltakoztak. (dehir.hu)

2015.06.29.

Dippold Pál: Botka rendje - Magyarországot elöntötte a menekültáradat

A színes tömeg Szegedre a Tisza árterében menetel be. Ám Szegeden, Botka László szocialista polgármester szerint legalábbis, semmi gondot nem okoznak. Érthetetlen farkasvakság. Hiszen a menekültek egyre nagyobb csoportjai járják be a várost, mint Európát egykor a kommunizmus kísértete. Jönnek-mennek ezek a szerencsétlenek, éhesek, szomjasak, piszkosak, büdösek, és szabadok akarnak lenni. Röszkén, Botka városának közvetlen szomszédságában gyűjtik össze őket, nyilvántartásba veszik, és továbbszállítják a tömeget, ám erről Botka nem hallott, Szegedet ez nem érinti, Szegeden csak a nyomorult menedékhordák masíroznak fel-alá, fekszenek a közparkokban, piszkítják tele ürülékükkel a várost. Botka nem lát, nem hall, nem szagol. Botka szerint rend van. Szocialista rend. A másik szomszéd, Mórahalom polgármestere nem ilyen derűlátó. A települést ellepő menekülthullámról azt mondja, lehetetlenné teszi az életüket. Gyerek, nő nem mer kimenni az utcára, az utak és terek pokoli mocsokban, és csak jönnek és jönnek. Éppen Mórahalomban nyomorítottak be százhat menekültet az embercsempészek egy teherautó fémbódéjába, csak igen kevés hiányzott megfulladásukhoz. Ha szerencséjük volt, kiszabadulásuk után eljuthattak a bicskei, háromszáz ember befogadására alkalmas menekültállomásra, ahol már ezernél jóval többen vannak. A Fejér megyei kisváros népe erősen tart tőlük. Okkal. A migránsok lopnak, szemetelnek, nőket molesztálnak. Egy fekete ember a bicskei Tescóban késsel támadt a biztonsági emberekre. Botka Lászlónak ez bizonyára nagyon tetszene. (magyarhirlap.hu)

Nógrádi György: Csak idő kérdése a radikalizálódás

Az Európai Unió csodálatos értekezleteket tart, rendkívül konstruktív, de a gyakorlatban semmi sem történik, pedig, ami most történik csak a bevándorlás első hulláma. A jövőben még több, őrületes számú menekült fog útra kelni – közölte Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Echo Tv Napi aktuális című műsorában. Elmondta: ezeket a menekülteket úgy szedik össze Afrikában, hogy közlik velük: Európában állást kapnak, gyönyörű lakást kapnak és autót kapnak. Majd idejönnek ezek a szerencsétlenek, és rájönnek, hogy semmi nem stimmel. Csak idő kérdése, hogy az elkeseredett ember radikalizálódjék, nem is tud mást csinálni, hiszen nem találja a helyét egy olyan Európában, amely a 2008-as gazdasági válságból mind a mai napig nem tudott kitörni.

2015.06.24.

Magyarország megtelt, ezért felfüggeszti a menekültek visszafogadását más uniós országokból

Technikai okokból, határozatlan ideig a folyamatban lévő ügyekben felfüggeszti "a Magyarországra irányuló dublini transzferek fogadását" - a menekültek visszafogadását más uniós országokból - a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal - közölte a Belügyminisztérium. A közlemény szerint erről az illetékes a DubliNet rendszeren keresztül tájékoztatta Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Norvégia, Olaszország, Svédország és Szlovákia hatóságait. Hozzátették, hogy az illegális bevándorlással érintett uniós tagállamok közül a legleterheltebb Magyarország erején felül veszi ki részét a helyzet kezeléséből, az ország kimerítette a rendelkezésére álló kapacitásokat. A közleményben hangsúlyozták, hogy a magyar rendőrség június 22-ig az ország schengeni külső határain 60 620 ember - ezen belül a magyar-szerb határszakaszon 60 089 embert - fogott el tiltott határátlépés miatt. "Magyarország a rendelkezésére álló kapacitásokat kimerítette" - tették hozzá, azzal együtt, hogy a helyzet gyors cselekvést kíván, Magyarországnak lépnie kell még az Európai Unió döntései előtt. Magyarország az uniós szolidaritás jegyében arra kérte a dublini rendszer tagállamait, hogy ne indítsák el az előre tervezett menekült transzfereket, illetve újabbak indítását egyelőre ne tervezzék. A magyar hatóságok dolgoznak a kapacitások bővítésén, ez időt vesz igénybe - tették hozzá. (MTI)

Lovas István, politikai újságíró emlékeztet rá, hogy tavaly tizenegymillió embernek kellett menekülnie a világon az országában folyó erőszak miatt. Legtöbbjük Szíriában, Irakban, Ukrajnában és Afganisztánban lett földönfutó. Vagyis pontosan azon országokban, ahol a Nyugat avatkozott be akár közvetlenül katonailag, akár a fennálló hatalom ellen támadó terroristák segítésével. ( Magyar Hírlap)

Nick Griffin angol EU képviselő az európaiak irtásáról

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban. Ezt nem-fehér bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését.

2015.02.11.

Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen. Teljes cikk itt!

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön. A Pán-Európai Mozgalom megszületése Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak. Egy sötétlelkű emberről van szó, akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. Neve: Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fűztek a Kallergis elnevezésű bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. Richard Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait. 1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. (nyomaban.blogger.hu)

2015.05.29.

SZABADSÁGOT ASIA BIBINEK! - újabb bizonyíték

A film Asia Bibi két fő vádlójának állításait tartalmazza: Mohammed Idris-ét (a fölterület tulajdonosáét, ahol Asia állítólagosan istenkáromlást követett el) és Mohammed Salim-ét (a helyi vallási vezetőét). Mindketten beismerik, hogy nem hallották Asia Bibi istenkáromló szavait. Ezek a kijelentések szükségessé teszik az ügy újbóli kivizsgálását. Biztosak vagyunk Asia Bibi ártatlanságában. Hisszük, hogy az egyértelmű bizonyíték fényében az igazságtalan első fokú ítéletet megváltoztatják és Asia Bibi kiszabadul. (citizengo.org/hu)Segítsünk, hogy elérjük 200 000 aláírást.
Petíció aláírása itt!


2015.03.01.

"Kivégeztek tíz lelkésztársammal együtt. Én túléltem." Teljes cikk itt!

Egy rendszeresen Afrikában szolgáló magyar misszionárius kapta az alábbi beszámolót a Közép-Afrikai Köztársaságból. A terrortámadás egyetlen túlélője nagybátyja annak a lelkésznek, akinek a gyülekezetében a magyar misszionárius három hónapja előadássorozatot tartott.
"Ngakobóban voltunk, 405 km-re Banguitól, a fővárostól. Mi, lelkészek tízen imaösszejövetelen vettünk részt egy társunk otthonában. Délután 4 órakor arra lettünk figyelmesek, hogy lövéseket hallunk. Azt gondoltuk, hogy mindez távol történik tőlünk, ahogyan általában lenni szokott.  Hirtelen azonban körül voltunk véve a Szeleka (az ország keresztény lakosságát terrorizáló muszlim milícia - a szerk.) katonáival. Utasítottak bennünket, hogy azonnal jöjjünk ki. Mondtuk nekik, hogy lelkészek vagyunk. Azt válaszolták, hogy őket nem érdekli, hogy keresztény pásztorok vagyunk, vagy nem. Azonnal jöjjünk ki! Én voltam az első, aki kimentem, ők kitépték a Bibliát a kezemből és ledobták a földre. Azután a többi kilenc pásztort is kényszerítették, hogy jöjjenek ki. Főnökük szemben helyezkedett el valamennyiünkkel, engem is beleértve, fegyverrel a kezében. Adott jelre a katonák egyszerre lőttek ránk. Mindannyian a földre estünk.  Kilenc társam ott helyben meghalt Csodálatos módon én voltam az egyetlen, akit a golyó csupán a bal karján talált el. A főnök kiadta a parancsot, hogy még egyszer lőjenek a földön heverő valamennyi holttest fejébe, és ők újra lőttek, de az Úr ezúttal is közbeavatkozott értem.  A többiek feje szétroncsolódott, de engem a golyó a bal fülemen talált el. Amikor a milicisták elmentek, én az egész éjszakát a többiek holtteste között töltöttem reggelig, vérben úszva. Reggel az idősebb fiam megpróbált kórházba juttatni, de nem volt ott senki. Végül a Szangarisz (európai uniós francia alakulat) katonái segítettek, hogy eljussak Banguiba, a fővárosba.  A kórházban amputálni akarták a szétroncsolódott karomat, de az Úr még egyszer közbeavatkozott. Az orvosok végül egy szimpla operációt végeztek, hogy megmentsék a karomat, hogy újra foghassam a Bibliát és hirdethessem az Igét. Ami az egészben a legcsodálatosabb, hogy a betegágyamon 19 személynek tudtam hirdetni az evangéliumot, köztük 5 orvosnak is. Nem tudom, hogyan köszönhetném meg Istennek, hogy ő a nagy hatalmából megengedte nekem, hogy életben maradjak. Szolgálni fogom őt egész életemben!" (vigyazo.blog.hu)

"Akit magyarnak teremtett az Úr Isten, és nem fogja pártját nemzetének, nem derék ember." (Széchenyi István)

Az igazság soha nem késő 1/3

AZ ARANYSZABÁLY
"Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek,
ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény,
és ezt tanítják a próféták." (Máté evangélium 7:12)

Európa kulturális hanyatlása - Isten és Sátán egyenjogusítása

Drábik János: Kik finanszírozták Hitlert?

Drábik János: Kommunista forradalom Oroszországban

Nagyenyed legnagyobb pusztulása a magyar szabadságharc idején, 1849. január 8-án volt.

Ami a történelem könyvekből kimaradt: a nagyenyedi magyarok kiirtása
Teljes cikk itt!


2015.01.02.

Most mi ez? Bemutatjuk az új ellenzéket!

2014.11.25.

A nácizmus, újnácizmus és egyéb olyan gyakorlatok...
Teljes cikk itt!


"Az ENSZ közgyűlése harmadik bizottsága elé Oroszország terjesztett egy határozatot ezzel a címmel: "A nácizmus, újnácizmus és egyéb olyan gyakorlatok dicsőítése elleni harc, amelyek a rasszizmus, negatív faji megkülönböztetés, idegengyűlölet és a velük kapcsolatos türelmetlenség szításához járul hozzá". A beterjesztett szöveg tartalmazza annak tilalmát is, hogy a Waffen SS-nek emlékművet állítsanak." A 115 igen szavazat és 55 tartózkodás mellett 3 volt a "nem" szavazatok száma. És mely államok szavaztak ellene? Az Egyesült Államok, amelynek budapesti helytartója, André Goodfriend a témában naponta rugdal a magyar jobboldalba. Nemmel szavazott még az USA és a nyugati szövetséges rendszer „darlingja” (drágalátos új barátja), Ukrajna, és a nyugati világ egyik leggyávább kormánya, a kanadai. Az uniós országok tartózkodtak. Ausztrália és Új-Zéland is. (flagmagazin.hu)

2014.11.22.

Kik vagytok és mit akartok? * Teljes cikk itt!

Kik ők és mit akarnak? - tehetjük fel a kérdést mi, szemlélődők a hétfői tüntetés szónokait és gondolataikat látva, hallva. De ennél is fontosabb lenne, ha önmaguknak tennék fel ezt a kérdést: „kik vagyunk és mit akarunk?” Szögezzük le: a jogrendszer keretein belüli véleménynyilvánítás, tüntetés, felvonulás alkotmányos alapjog. Kifejezetten üdvözlendő, ha az általában közéleti passzivitást választó magyar állampolgárok élnek a jogaikkal, és artikulálják véleményüket. Tisztul ezzel a kép: mind a kormány, mind a vele elégedetlenek jobban látják, ki kivel áll szembe, mennyire mozdíthatóak az emberek; és ha már itt egy lehetőség, mégis milyen véleményeket tudnak megfogalmazni a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt a szónokok. (flagmagazin.hu)

Marin Katusa új könyve: "A hidegebb háború"

Kivégzés fenyegeti a lelkészt Iránban * Teljes cikk itt!

Behnam Irani lelkész 2011 óta van rács mögött. Az új vádak alapján már halálbüntetést szabhatnak ki rá. Behnam Irani 1992-ben elhagyta az iszlámot és kereszténységre tért. A lelkész 2002-ig több gyülekezet vezetője volt. 2011-ben börtönbe került, büntetése leghamarabb 2017-ben jár le. Az ártatlan egyházvezetőt a fegyházban többször megkínozták és magánzárkába zárták. A kegyetlen bánásmód következtében gyomorfekélyt és súlyos bélbetegséget kapott. Az orvosi ellátást azonban mindaddig megtagadták tőle, míg állapota odáig fajult, hogy 2014 februárjában azonnal meg kellett operálni. Június folyamán újra többször órákon át vallatták és ismét magánzárkába helyezték. Teherán azt is a lelkész szemére veti, hogy kapcsolatot tart a médiával, ezért büntetése meghosszabbításával fenyegetik. (csi-magyarorszag.hu)

Vlagyimir Putyin orosz elnök figyelemreméltó beszédet tartott. * Teljes cikk itt!

A Nyugat kulturális hanyatlását szimbolikusan arra vezette vissza, hogy minden téren egyenlővé tették a Sátánt az Istennel: a gyermekeket nevelő családot a végbélfetisizmussal, gyermekek felnevelését a magzatelhajtással, a politikát a pedofíliával, a békét a háborúval, a demokráciát a bankárfeudalizmussal. Putyin szerint Európának ez a hanyatlása keresztény gyökereinek a megtagadására vezethető vissza. A nyugati civilizáció a keresztény értékrendre épült. A keresztény hagyományaikat elutasító államokban megtagadják a nemzeti, a vallási, a kulturális, sőt még a nemi identitást is. Egy sokgyermekes család egy szintre került az azonos neműek partneri kapcsolatával. Ez a politika egyenlőségjelet tett az Istenben és a Sátánban való hit közé. “Mi lehetne a nyugati társadalom erkölcsi válságának az erősebb bizonyítéka, mint az, hogy elveszíti a reprodukciós képességét az élet továbbadására?” – tette fel a kérdést Putyin, hozzátéve, hogy “ma már csaknem valamennyi fejlett nyugati ország – még tömeges bevándorlással is – képtelen népességének a pótlására.” Putyin saját hazáját az Új Világrend elleni ellenállás lehetséges támaszpontjának tekinti. Azokkal kíván szövetkezni, akik elutasítják az Egyesült Államok hegemóniáját. Putyin abban bízik, hogy Oroszország meglévő nukleáris védőernyője elég lesz ahhoz, hogy megvédje hazáját a világ seriffjének az erőszakos jogrendjétől. (drabikjanos.com)Takaró Mihály előadása V. Nagybányai Horthy Miklósról!


2014.11.07.

Gólyatábori erőszak
Az ELTE dékánja törvénymódosítást tart indokoltnak * Teljes cikk itt!


A felsőoktatási törvény módosítását tartja indokoltnak a gólyatáborokban történt erőszakos cselekmények nyomán az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karának dékánja. Király Miklós az MTI érdeklődésére pénteken elmondta: a jelenlegi szabályozás miatt egyelőre nem távolíthatják el az intézményből a feltételezett erőszaktevőt. Király Miklós szerint sem helyénvaló, hogy az ELTE tavalyi gólyatáborában történt szexuális erőszakkal összefüggésbe hozott hallgató továbbra is egyetemi polgár, miközben a tábor szervezői közül többen már súlyos fegyelmi büntetést kaptak. A felsőoktatási törvény hatályos szövege „megköti a kezünket, nem tehetünk semmit, mert fegyelmi szempontból a cselekmény öt hónap után elévült. A rendőrségnél természetesen azonnal feljelentést tettünk, amikor az esetre fény derült, hiszen a büntetőjog értelemben vett elévülés idő még messze nem telt el” – mondta a dékán. (mno.hu)

2014.10.11.

A hírek hamisítása - Ismert német újságíró vallomása * Teljes cikk itt!

Dr. Udo Ulfkotte, ismert német újságíró és szerző megelégelte, és felfedi, hogy számos jelentős újságban a hírszerző ügynökségek írják a cikkeket, kémként beépítve az újságírókat, meghamisítva az eseményeket.

2014.09.14.

Észak-Koreában hat évi kényszermunkára ítéltek egy amerikait * Teljes cikk itt!

Hat évi kényszermunkára ítélte "ellenséges cselekményekért" Matthew Todd Miller amerikai állampolgárt vasárnap egy észak-koreai bíróság - jelentette a KCNA, az ország hivatalos hírügynöksége. Az ítélet szerint az amerikai "ellenséges cselekményeket" követett el a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság ellen, amikor áprilisban "turistának álcázva magát" az ország területére lépett. A KCNA jelentése ugyanakkor nem közölt semmit arról, hogy konkrétan milyen tetteket tulajdonítanak az elítéltnek. Matthew Todd Millert áprilisban 26-án tartóztatták le, mert az országba turistaként való belépésekor állítólag - ahogy akkor a helyi tájékoztatási eszközök fogalmaztak - "agresszív magatartást" tanúsított a bevándorlási hivatal munkatársaival szemben. Rajta kívül további két amerikai állampolgár van fogságban Észak-Koreában. A júniusban letartóztatott Jeffrey Edward Fowle "bűne" az volt, hogy egy Bibliát hagyott hátra hotelszobájában. Kenneth Bae misszionáriust még 2012-ben vették őrizetbe, és 15 évi kényszermunkára ítélték azzal a váddal, hogy a phenjani vezetés megdöntésén munkálkodott. (MTI)

2014.08.29.

Imádkozzunk az üldözött keresztényekért!
Gyertyagyújtás Pesten * Teljes cikk itt!


Péntek este 6-kor az üldözött keresztényekért gyúlnak a gyertyák a Március 15. téren két ifjúsági szervezet kezdeményezésére. Péntek 18 órára csendes gyertyagyújtást szervez a pesti Március 15. térre két, fiatalokat tömörítő szervezet, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidelitas. A cél: szolidaritást vállalni az Irakban hitük miatt életveszélyben élő és a mártíromság sorsára jutó keresztényekkel - tudta meg az MNO. A Közel-Keleten az ISIS iszlám szervezet brutális támadásokat hajt végre az ott élő keresztények ellen. Vallásuk, állampolgárságuk miatt emberek százait végzik ki folyamatosan különös kegyetlenséggel, nemrégiben James Foley újságíró kegyetlen megölése vált ismertté. A nemzetközi szervezetek tiltakozása ellenére a vérontás folytatódik - tájékoztat a gyertyagyújtás eseményére létrehozott Facebook-oldal. (mno.hu)

2014.08.18.
Megfenyegették a kormánypárt szegedi jelöltjét * Teljes cikk itt!

"Na ide figyelj, te kis mocskos lelenc gyerek" megszólítással, névtelen levélben fenyegették meg Kothencz Jánost, a Fidesz-KDNP szegedi polgármesterjelöltjét. A hittanár, gyermek- és ifjúságvédelmi szakember, a Szeged-csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója főigazgatójának közlése szerint a levelet a képviselőjelöltek múlt szerdai bemutatása előtt néhány órával helyezték el a postaládájában. "Ne hidd, hogy a hozzád hasonló lelencek pátyolgatásával meg tudod nyerni a választást! Hagyd abba a kavarást, mert rosszul jársz! Olyan sztorit találunk ki rólad, hogy elsüllyedsz szégyenedben!" - idézte közleményében Kothencz János a levél egy részét. (magyarhirlap.hu)

Hajrá igaz magyarok, hazafiak! Nem kérünk a gonoszságból, az alattomos mocskolódásokból, az erőszakból, a hazugságaikból, a rezsiáremelésekből, a megtévesztésekből, a garázdaságból, magánlaksértésekből, a hamis videókból, rágalmakból! A gyűlölet rossz megoldás. Veled vagyunk Jani! Köszönjük a sok szerető gondoskodást! Sajnos sokan csak hazugságokat tudnak mondani. Azt hiszik, hogy a név nélküli mocskolódás érv, holott csak maguknak ártanak. "A jó ember jó kincséből hoz elő jót, a gonosz ember gonosz kincséből hoz elő gonoszt." (Mt 12:35) Legyünk éberek! Nézhetitek a feltett videókat! SOHA NEM KÉSŐ! (MR)

2014.08.11.
Megdöbbentően brutális az Iszlám Állam * Teljes cikk itt!

Többeket keresztre feszítettek és lefejeztek az Irakban és Szíriában is előrenyomuló, Iszlám Állam (IÁ) nevű szélsőséges szunnita szervezet tagjai, miközben felszámoltak egy ellenállási gócpontot Kelet-Szíriában - tudatta hétfőn az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH). A londoni székhelyű emigráns szervezet tájékoztatása szerint az IÁ harcosai az elmúlt öt napban huszonöt embert végeztek ki, közülük négyet keresztre feszítettek. (hirado.hu)

2014.08.10.
A magyar kormány elítéli a keresztények elleni akciókat
Teljes cikk itt!


A magyar kormány határozottan elítéli az észak-iraki keresztény közösség elleni esztelen erőszakos, a közösség megsemmisítésére irányuló szélsőséges akciókat - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-vel. (www.kormany.hu)

2014.07.21.
Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatot adott közre, amelyben ismerteti álláspontját a Szabadság téri emlékművel kapcsolatban.
Teljes cikk itt!


"A tegnapi napon a magyar kormány eleget tett kötelességének, amellyel az alkotmányos rendnek, az egykori áldozatoknak és ma élő magyaroknak tartozunk. Helyére emeltük azt a köztéri alkotást, amely arra hivatott, hogy kifejezze azt a fájdalmat és megpróbáltatást, amelyet szabadsága elvesztése miatt a magyar nemzet érzett és elszenvedett. Mindannyiunkat arra emlékeztet, hogy hazánk függetlenségének elvesztése tragikus következményekkel járt. Sok százezer ember életét követelte, és további millióknak okozott tengernyi szenvedést." (mno.hu)

VilágPanoráma: Légből kapott puccsok

"Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek. Az emberek ugyanis önzők, pénzsóvárak lesznek, dicsekvők, gőgösek, istenkáromlók, szüleikkel szemben engedetlenek, hálátlanok, szentségtelenek, szeretetlenek, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, féktelenek, jóra nem hajlandók, árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, akik inkább az élvezeteket szeretik, mint az Istent. Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől!" (2Tim 3:1-5)Az erőszakosság elterjedt a Földön /1Mózes 6:5-22/


2014.05.13.
KDNP: sok áldozatnak elégtétel a Biszku-ügy ítélete * Teljes cikk itt!

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a Biszku Béla ügyében született keddi ítélet elégtétel sok áldozatnak, akik mind a mai napig kárvallottjai "a Biszku és társai által üzemeltetett rendszer"-nek. "Végre az áldozatoknak vannak jogaik, nem az elkövetőknek" - fogalmazta meg Rétvári Bence, a kisebbik kormánypárt alelnöke az MTI-nek azután, hogy a 92 éves Biszku Béla volt állampárti vezetőt az 1956-os forradalmat követő megtorlások miatt felbujtóként, több emberen elkövetett emberöléssel és bűnpártolással megvalósított háborús bűntett és más bűncselekmények miatt öt és fél év szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék első fokon, nem jogerősen. A kormánypárti politikus kiemelte: nem hiába dolgozott az előző Fidesz-KDNP-kormány és teremtette meg a kommunista rendszer működtetőinek és legfőbb haszonélvezőinek felelősségre vonásáról szóló törvényt. Az alaptörvény negyed évszázados adósságot törlesztett, amikor megnyitotta lehetőségét a történelmi igazságtételnek - jelentette ki Rétvári Bence. (hirado.hu)

Gaudi-Nagy élő adásban fenyegetőzött

2014.05.04.
Gyurcsány: Hogy megbotránkoztassak mindenkit... * Teljes cikk itt!

Elkészült a Gyurcsány-párt azonos neműek házasságát lehetővé tevő törvényjavaslata, az előterjesztés nemsokára a parlament elé kerülhet. A DK elnöke külföldi példákra és a pápára hivatkozik, bár azt is elismeri, hogy a kezdeményezés felháborítja a magyar társadalom egy részét. A Bajnai-párt támogatná az előterjesztést, az MSZP-frakció még nem tárgyalt a kérdésről. Gyurcsány Ferenc az országgyűlési választások előtt, egy zárt körű fórumon beszélt először terveiről. "Hogy megbotránkoztassak mindenkit, én vagyok az egyetlen párt, aki egyébként támogatja az azonos neműek házasságát és gyerek-örökbefogadásának az ügyét. Csak azért nem nyújtottuk be a törvénytervezetünket erre vonatkozóan, mert nem akarjuk az összefogást megzavarni, mert ettől csuklanának a szocialisták, azt hiszem." Gyurcsány Ferencet a parlamentbe jutva már nem zavarja a szocialisták véleménye. (mno.hu)

Drábik János az események hátteréről beszél

Jó, ha tudjuk, mi a történelmi igazság! NYÍLT LEVÉL Zoltai Gusztávnak, a Mazsihisz vezetőjének Vitéz Nagybányai Horthy Miklósról

Schiffer András az ATV-ben videó

2014.04.08.
Elfajult a kormányellenes tüntetés a Belvárosban! * Teljes cikk itt!

Kedd este tüntetők megbontották azt a kordont, amelyet a német megszállás áldozatainak emlékére a budapesti Szabadság térre tervezett emlékmű talapzata köré állítottak az építők. A rendőrség nem avatkozott közbe, a téren kár nem keletkezett. A helyszínre a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja, Kerék-Bárczy Szabolcs jelentett be sajtótájékoztatót és villámcsődületet. A politikus a sajtótájékoztató elején bejelentette, hogy a felszólalások végén elbontják az építkezést elkerítő mobilkerítést. Miután a demonstrálók lebontották a kordon egyik oldalát, és bejutottak az elzárt területre, ott kaddist (a héber-arámi szó jelentése: szent, a kifejezés Istent dicsőítő imát jelent) mondtak. A szervezők arra kérték a demonstrálókat, hogy semmit ne romboljanak le, ami az elzárt területen van. Az Index helyszíni tudósítója szerint a szervezők azt mondták, állandó őrszolgálatot állítanak, mindig lesz ott valaki közülük, aki vigyáz majd arra, hogy ne állítsák vissza a kordonokat. "Saját testünkkel fogjuk megakadályozni, hogy megépülhessen" - mondták. Az akciónál körülbelül 300 ember vett részt. Jelen volt Kulka János, Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Vadai Ágnes, Tamás Gáspár Miklós illetve Mécs Imre. (magyartudat.com)

2014.04.05.
Felvidék- Vádat emeltek Malina Hedvig ellen * Teljes cikk itt!

A vádemelés politikai megrendelés Malina Hedvig ellen. Hamis tanúzás miatt vádemelést kezdeményezett Malina Hedvig ellen a szlovák főügyészség. A felvidéki magyar nőt 2006-ban verték meg, mert anyanyelvén beszélt, a hatóság hét év után zárta le az ügyet. A pozsonyi főügyészség azért kezdeményezett eljárást a nő ellen, mert a rendőrség vizsgálata szerint nem verték meg a lányt, vagy legalábbis nem úgy, ahogyan vallomásaiban állította. A Magyar Közösség Pártja szerint a Malina Hedvig elleni pénteki, április 4-ei vádemelés azt bizonyítja, hogy a szlovák igazságszolgáltatás politikai megrendelésre dolgozik, akár egy ártatlan nő meghurcolásának árán is. Ettől a naptól a jogállam léte alapjaiban rendült meg ismételten. Bízunk benne, hogy Malina Hedvig új hazájában, Magyarországon megtalálja a biztonságot saját maga és családja számára, melyről itt olvashatnak. (Az MKP sajtóosztálya/magyartudat.com)

Mit keres Vona Gábor a Vidám Vasárnapban?

2014.03.03.
SZDSZ-tartozások: csalás gyanúja miatt indult nyomozás * Teljes cikk itt!

A IX. Kerületi Ügyészség különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el az SZDSZ tartozásával összefüggésben. (...) Egyrészt vannak a be nem fizetett számlák - amikor a Magyar Nemzet erről kérdezte Kuncze Gábort, ő egyszerűen lecsapta a telefont -, másrészt van egy jelentős, 1,1 milliárd forintos, állami kezességvállalással folyósított, a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott hitelük, amelyből egyetlen forintot sem törlesztettek eddig. Összesítve: az SZDSZ tartozik a magyar államnak, a Magyar Fejlesztési Banknak, több szolgáltatónak, egy társasháznak, több piaci cégnek és önkormányzatnak. Mint a Pesti Srácok összefoglalójából kiderül, az SZDSZ nagylelkű segítségként a kialakult helyzetben csak annyit tudott tenni, hogy felajánlotta segítségét az egykori székházak értékesítéséhez. (mno.hu)

A NYUGDÍJASOKNAK ELEGÜK LETT A GYURCSÁNY TÁRSASÁGÁBÓL!!!
A nyugdíjasok és az elmúlt 8 év (közvélemény)


2014.02.06.
Tandíjat akar Gyurcsány * Teljes cikk itt!

2014.02.04.
Simon Gábor: egy karrier vége * Teljes cikk itt!

Az MSZP elnökhelyettesének várhatóan le kell mondania mind az országgyűlési képviselői mandátumáról, mind a fogyasztóvédelmi bizottság élén betöltött posztjáról, és a pártban viselt tisztségeiről is; legalábbis erről számoltak be nem hivatalos forrásaink. Az ügy kezelését az mindenképpen nehezíti, hogy Mesterházy Attila pártelnök (többek között Tóbiás József frakcióigazgató és Horváth Csaba főpolgármester-jelölt társaságában) éppen az Egyesült Államokban tartózkodik, a Jókai utcai központban pedig jelenleg épp Simon lenne a "rangidős tiszt". Ugyanakkor forrásaink megerősítették, hogy Mesterházy telefonon beszélt a politikussal, és egyértelművé tette a párt elvárásait vele szemben, a pártvezetés tagjai közül pedig Gúr Nándor alelnök és több elnökségi tag beszél személyesen az érintettel. Hivatalos döntés és közlés még nincs; úgy tudni, hogy Simon Gábor várhatóan egy közleményben fogja bejelenteni a döntést. (nol.hu)

2014.01.20.
Az emlékmű főhajtás az áldozatok előtt! * Teljes cikk itt!

Az áldozatok sorsa mellett nem lehet főhajtás nélkül elmenni, ez emberség és nem politikai nézetek vagy pártállás kérdése - fogalmazott Orbán Viktor a budapesti Szabadság térre tervezett emlékművel kapcsolatban a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) vezetőinek írt válaszlevelében. A Heisler András elnöknek és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgatónak címzett levelet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatta el az MTI-hez. (...) Orbán Viktor tudatta: a levél elolvasása után megerősödött benne az a meggyőződés, hogy "a jövőben is közösen dolgozhatunk azért, hogy Magyarországon a kölcsönös tisztelet, egymás megértése és hazánk közösségeinek együttműködése tovább erősödjék". Ebbe a sorba illeszkedik a német megszállás áldozatai előtt tisztelgő emlékmű is - tette hozzá. "Meggyőződésem, hogy az áldozatok iránti tisztelet nem engedi meg, hogy a bebörtönzöttek, elhurcoltak, meggyilkoltak sorsa mellett főhajtás és szó nélkül elmenjünk" - fogalmazott válaszlevelében Orbán Viktor, hozzáfűzve: márpedig a veszteség rettenetes volt. (MTI/fidesz.hu)

Rogán Antal sajtótájékoztatója

A választásokon a magyar családoknak és a magyar polgároknak kell megvédeniük Magyarországot Gyurcsány Ferenc visszatérésétől - hangsúlyozta Rogán Antal.

Nemzeti összefogás hazánkért és a keresztény értékekért!

"...ha valaki nem akar dolgozni, ne is egyék." (2Thess 3:10b)


Zimányi József lelkipásztor Sztálin lágereiben a hitéért!
2011.10.27.
Személyiségi jogi pert indít Wittner Mária

Személyiségi jogi pert indít és az ügyvédi kamara etikai bizottságához fordul Wittner Mária fideszes képviselő, egykori '56-os halálraítélt Dániel Péter ügyvéd Facebookon közzétett gyalázkodó írása miatt. Wittner Mária a HírTV-nek nyilatkozva elmondta: annak ellenére fordul a bírósághoz és az ügyvédi kamarához, hogy nem "feljelentgető típus", sőt iszonyodik a feljelentésektől. Dániel Péter azonban túllépett egy határt, amit már nem lehet szó nélkül hagyni - mondta. A politikus hozzátette: ezt várják el tőle az '56-osok és a társadalom tisztességes része. (MTI-fidesz.hu)

Dániel ügyvéd prostinak nevezte Wittner Máriát2013.09.21.
Szolzsenyicin-kiállítás a Terror Házában

Szolzsenyicin nem egyszerűen leleplezte a kommunista terror brutalitását, hanem azoknak az embereknek, köztük több százezer magyarnak a krónikása lett, akiknek már nem adatott meg a lehetőség, hogy elmondhassák saját történetüket - mondta Orbán Viktor a megnyitón. Szolzsenyicin arra biztat minden posztkommunista országot, hogy térjen meg és újuljon meg - mondta miniszterelnök a megnyitón. Orbán Viktor miniszterelnök a megnyitón felidézte: "Szolzsenyicin könyveinek szamizdat kiadásai kézről kézre jártak a hetvenes és a nyolcvanas években. Mikor elolvastuk őket, úgy éreztük, rettenetesen hosszú álomból ébredtünk" - tette hozzá. Kiemelte: Szolzsenyicin nem egyszerűen leleplezte a kommunista terror brutalitását, hanem azoknak az embereknek, köztük több százezer magyarnak a krónikása lett, akiknek már nem adatott meg a lehetőség, hogy elmondhassák saját történetüket.
A kormányfő azt mondta, Szolzsenyicin tollát a holtak iránti kötelesség és az élők iránti felelősség vezette, és ugyanez a törekvés hozta létre 2002-ben a Terror Házát is. Hangsúlyozta, hogy a szabadság érzése az író számára a hazája iránti elkötelezettségből is fakadt. Orbán Viktor emlékeztetett: Szolzsenyicin aggódva figyelte, miként "falja fel" a kapitalizmus azokat az országokat, amelyeket évtizedeken át pusztított a kommunizmus, ahogy a szocializmus volt káderei lesznek a kapitalizmus legnagyobb támogatói. "Szolzsenyicin arra biztat minden posztkommunista országot, hogy térjen meg és újuljon meg" - mondta el a miniszterelnök.
Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon még soha nem mutatta be kiállítás Szolzsenyicin életútját. "A kommunista diktatúra legnagyobb ellenfelét nem a szabad világ, hanem maga a diktatúra földje adta" - jegyezte meg, hozzátéve: az író tanúságát adta annak, hogy vannak, akik a legsötétebb elnyomás idején is az igazság hangján tudnak szólni. A főigazgató közölte: a kiállításhoz időzítve az Európa Kiadó új Szolzsenyicin-kötettel jelentkezett Orosznak lenni - vagy nem lenni? címmel, ebben az író esszéiből, cikkeiből, beszédeiből olvasható válogatás.
Ljudmila Szaraszkina irodalomtörténész, Szolzsenyicin életrajzírója "európai szintű, rendkívüli kulturális eseménynek" nevezte a Terror Háza kiállításának létrejöttét. Emlékeztetett, Moszkvában 2001-ben hozták létre a Gulag múzeumát, amely rémisztő képet mutat be a sztálini üldöztetések méretéről, néhány éve ugyanakkor olyan hangokat is lehet hallani, amelyek a sztálini elnyomás politikáját szükségesnek ítélik, és Szolzsenyicint kárhoztatják. Ljudmila Szaraszkina felvetette egy sok évtizedre elhúzódó társadalmi vita lehetőségét, hiszen beszámolója szerint a neosztálinisták úgy gondolják, csak egy Sztálinhoz hasonló, erőskezű vezér képes a korrupciót és a visszaéléseket megszüntetni. A Gulag szigetvilág ma már kötelező olvasmány az orosz iskolákban, Szolzsenyicin mégis az egyik legvitatottabb alak Oroszországban - mondta el az irodalomtörténész.

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!

ÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza!
Vissza a főoldalra!