HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő

Ezt mondja Jézus ezekről az időkről: "Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég. Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhinségek és földrengések lesznek mindenfelé. De mindez pedig a vajúdás kínjainak kezdete." (Mt 24:6-8)Berkes Sándor: Góg Rós háborúja - Az északi király Ez 38-39.
Dániel, Ézsaiás, Zakariás, Jóel, Mikeás, Abdiás, Mt 24-25, Jelenések könyve alapján.


Az emberiség történetének utolsó nagy világháborúja elevenedik meg előttünk Ezékiel próféciája alapján. Olyan háborút ír le nekünk a prófécia, amelyben már nem léteznek modern harci eszközök és módszerek. A régi idők harci eszközeit használja. Lándzsákkal, nyilakkal, íjakkal és pajzsokkal vívják. Lovas seregek érkeznek Armageddonba, hogy Isten hadserege ellen harcoljanak. A föld minden hadakozó népe összefog, hogy harcoljon az Úr serege ellen. Az antikrisztusi béke időszaka lesz ez az idő, amikor a hamis messiás felvonultatja a föld minden hadakozó népét, hogy Isten és Jézus Krisztus hadserege ellen harcoljon. Góg is vele tart ebben a háborúban. (Apokaliptika)2023.09.10.DOLGOZÓSZOBA - Dr. Drábik János sorozata.
Az előadás, dr. Drábik János készülő új filmjének témájára épül.


"Háború Európa ellen" és a "Civilizációk Harca" munkacímeket viselő dokumentumfilmek már nem pusztán a világhatalom ellenünk, nemzetünk ellen elkövetett merényletének valós háttereit tárják fel, hanem folyamatában, a kezdetek óta napjainkig, lépésről lépésre követi, magyarázza, bizonyítja a történések eddigi, valós mozgatórugóit és előre vetíti a ránk váró, ellenünk, az egyetemes emberi világ ellen készülő, sötét erők tervét. Főbb szakaszok 1914, 1939, 1990-91, 2014. Mi történt Ukrajnában? Mi az orosz nemzetiség helyzete a Krím félszigeten?

Kínában fegyelmezetten, pártfegyelem szigorúan betartva, megtanulja, hogy kell ösztönözni, hogy a kapitalizmus jó működj9n, mert akkor tudjuk növelni az életszínvonalat. USA ma ott tart, hogy nemzedékről nemzedékre kevesebbet keres az új nemzedék. Ezt meg kell változtatni. Felmerül a kérdés, hogy nem arra lenne szükség az emberiségnek, hogy ez a két nagyhatalom egymás hasonló gondjainak egymás segítése az egész emberiség számára jót hozva. (Nexus TV)"Kedves Barátaim, ügyünk Pártolói!
Nehéz időket élünk régóta, s Ti, akik látjátok azt is,


hogy a színfalak mögött mi, miért történik, tudjátok, hogy a vihart hozó, életveszélyes felhők még csak gyülekeznek. Mikor csap le a kultúrát, szabad, emberi világot elpusztítani készülő orkán - csak sejteni lehet. Az erőviszonyok alapján bármilyen lehetetlennek is tűnik, bármennyire is reménytelen a vihar szítóival szembeni ellenállás, küzdelem, az igazságot felismerő és képviselő ember az utolsó lélegzetig küzd. Kell, hogy küzdjön a szabad, emberi világ fennmaradásáért.

Isten, a Haza, és a Jövő Nemzedéke iránti szent kötelesség ez. Ajánlom becses figyelmetekbe és kérem pártoló, segítő támogatásotokat, hogy a "100 évvel Trianon után" című alkotás után barátaimmal együtt elkészíthessük a "Háború Európa ellen" és a "Civilizációk Harca" munkacímeket viselő dokumentumfilmeket. Ezek a filmek már nem pusztán a világhatalom ellenünk, nemzetünk ellen elkövetett merényletének valós háttereit tárják fel, hanem

folyamatában, a kezdetek óta napjainkig, lépésről lépésre követi, magyarázza, bizonyítja a történések eddigi, valós mozgatórugóit és előre vetíti a ránk váró, ellenünk, az egyetemes emberi világ ellen készülő, sötét erők tervét. Ezért ejteni kellene az államok feletti hatalomnak azt a célját, hogy feldarabolja Oroszországot, kikapcsolja a világhatalmát, és fölveszi a küzdelmet Kína legyőzésére gazdaságilag is, pénzügyileg is, adott esetben katonailag is, hogy ő továbbra is egyedül megtarthassa az államok feletti hatalom a világhatalmát. (Nexus TV)

2023.09.11.Szergej Lavrov: a világ békét akar. Ukrán különleges egységek állítólag elfoglaltak
egy orosz olajfúrótornyot a Krím-félsziget közelében.


A létesítményről azt állítják, hogy a fekete-tengeri orosz hadiflotta egyik fontos raktáraként szolgált. Az orosz vezetés nem kommentálta a hírt. Közben a német külügyminiszter hétfőn újabb humanitárius és fegyveres támogatást ígért Ukrajnának. /M1-Híradó/

2023.09.08.Somkuti Bálint: Ukrajnában mozgolódnak az oroszok,
óriási átcsoportosítást hajtanak végre.


Az Ultrahang legfrissebb adásában Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, az MCC Geopolitikai Műhely elemzője volt a vendégünk, akivel az orosz-ukrán háború legfrissebb híreiről, az orosz átcsoportosításokról, a 16 halálos áldozatot követelő ukrán rakétáról és Antony Blinken ukrajnai látogatásáról beszélgettünk.

2023.06.10.Jeffrey Sachs nem kertel: Amerika gőgje vezetett az ukrán háborúhoz.


Jeffrey Sachs politikai elemző, tudós, közgazdász. Ő volt Mr. Sokkterápia, aki latin-amerikai és európai országoknak adott gazdasági tanácsokat. Az ENSZ Fejlesztési Bizottságánál volt vezető és a Columbia Egyetemen tanított. Ő vezette a Lancet brit orvosi szaklap koronavírus eredetét kutató bizottságát. Ő mondta ki először, hogy amerikai kutatóprogram keretében jöhetett létre a világjárványt okoz vírus. Az elsők között vetette fel, hogy Amerika áll az Északi Áramlat felrobbantása mögött. A háborúról pedig azt mondta, hogy a washingtoni gőg vezetett a vérontáshoz. Nem volt oka ennek a háborúnak.

A Szovjetunió 1991 végén felbomlott. 1992-ben pedig az USA belépett az arrogancia birodalmába, ami elképesztő volt. Vezetői megfogalmazták, hogy az USA lesz a világ egyetlen szuperhatalma. Így azt tehet, amit akar. Azt képzelték, ha a NATO kibővül, az tovább erősíti az amerikai katonai birodalmat. Bush megígérte Gorbacsovnak, hogy egy arasznyit sem fog kelet felé terjeszkedni. Amerika belekezdett a NATO bővítésébe. Először Magyarországot, Lengyelországot és Csehországot vették fel. Putyin 2007-ben Münchenben figyelmeztetett a NATO bővítések veszélyeire. Még nem készek az igazság kimondására az európai politikusok. Orbán Viktor az egyetlen, aki fel tudta ismerni a veszélyt. Büszkék is vagyunk rá. (Globál/HírTV)2023.09.05.Putyin-Erdogan találkozó: mérlegen az ukrán gabonaexport kérdése


Szocsiban elhangzott a lényeg: a török elnök megkérte orosz kollégáját, hogy térjenek vissza az ukrán gabonamegállapodáshoz, amely szerint Kijev továbbra is szállíthat és értékesíthet gabonát fekete-tengeri szállítással. Putyin elnök ezt viszont ahhoz kötötte, hogy a nyugatnak először fel kell oldania az orosz agrártermékekre kirótt embargót. Ha ez megtörténik, akkor szabadon szállíthat az ukrán fél gabonát az ország kikötőiből. A nyugati országok szankciói a háború kitörése óta érintik az orosz terményeket, a műtrágyát és a mezőgazdasági gépeket. (GEOrgPOLITIKA)2023.08.30.Horváth József: Katonai puccs fenyegeti Zelenszkijt a jelek szerint?


Az Ultrahang legfrissebb adásában Horváth József biztonságpolitikai szakértő, az Alapjogokért Központ elemzője volt a vendégünk, akivel az orosz-ukrán háború aktuális híreiről, a fronthelyzetről, a titkosszolgálati játszmákról, a Wagner-vezér haláláról és egy Zelenszkij elleni esetleges puccsról beszélgettünk.

2023.08.23.Rendkívüli: Meghalt Prigozsin, lelőtték a repülőgépét?


Az Ultrahang rendkívüli adásában Jevgenyij Prigozsin rejtélyes balesetéről beszélgettünk Robert C. Castel, Hidegkuti Konstantin és Stier Gábor részvételével.

2023.08.18.Covid-rulett, migráció, háború, és még a
Soros-szervezetek is kivonultak az Európai Unióból...


Reakció - Amit a mainstream média elhallgat, de mi beszélünk róla. Konteó vagy valóság? Döntse el maga, miután megnézte a műsort! Jurák Kata beszélgetőpartnerei a Paláver című műsorból jól ismert és kedvelt "A" Balogh Zsuzsa és Vajda Miklós, de természetesen meglepetés vendégeket is láthatnak a Reakció követői. (Reakció-Jurák Kata műsora)

2023.08.13.Elindult Kupjanszk felé az orosz hadsereg, miközben Kijev


drónokkal támadta Moszkvát és Szevasztopolt. Ukrajna még nem kapta meg a nyugat által beígért F16-os vadászbombázókat, egy amerikai tábornok szerint a késlekedés oka, hogy félnek az oroszok reakciójától. A CNN kutatása szerint az amerikaiak többségének elege van az ukrán háborúból, és leállítaná Ukrajna támogatását. (M1 - Híradó)

2023.08.10.Ukrajna: közel az összeomlás? - Vukics Ferenc


A Támaszpont legfrissebb adásában Vukics Ferenc, a Szilajcsikó főmunkatársa, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója az elmúlt napok híreiről számolt be és válaszolt a hallgatóság kérdéseire is. Komoly katona és szakemberhiánnyal küzd Ukrajna? Meddig tarthat a háború? (Ultrahang)Végső idők eseményei a Biblia alapján. Góg Rós háborúja tanítás videón.


Ady Endre: Góg és Magóg fia vagyok én versében már említést tett. /Verecke, Dévény/ Mit keres Ukrajna Góg vezetése alatt, akit Gómer törzsként említ a Biblia? Ukrajna is Góg vezetése alatt jelenik meg a végső nagy háborúban. Honnan is jöttek a magyarok? Lenin sátánizmusa az ateizmust teremtette meg Oroszországban. Az ateizmus Isten elleni harcot jelent. Góg népe kihívta Isten haragját maga ellen. Az Antikrisztus Krisztus elleni harcosként jelenik meg. Góg népe pedig a pogányok harca Isten ellen. Válasz a 2. Zsoltárban van. (Apokaliptika)Ady Endre (1877-1919): Góg és Magóg fia vagyok én
Mensáros László és Latinovits Zoltán előadásában is hallhatóGóg és Magóg fia vagyok én,
Hiába döngetek kaput, falat
S mégis megkérdem tőletek:
Szabad-e sírni a Kárpátok alatt?

Verecke híres útján jöttem én,
Fülembe még ősmagyar dal rivall,
Szabad-e Dévénynél betörnöm
Új időknek új dalaival?

Fülembe forró ólmot öntsetek
Legyek az új, az énekes Vazul,
Ne halljam az élet új dalait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

De addig sírva, kínban, mit se várva
Mégiscsak száll új szárnyakon a dal
S ha elátkozza százszor Pusztaszer,
Mégis győztes, mégis új és magyar.

/Forrás: https://mek.oszk.hu/00500/00588/html/Kijev a "bika" jegyében | GEOrgPOLITIKA


Kijevi források szerint egy HIMARS-lövedék eltalálta az orosz hadsereg egyik kiképzőközpontját, és 200 katona vesztette az életét. A bázis a Herszon régióban, Dzsarilgacs szigetén található. Amennyiben a hír igaz, az orosz hadsereg megfelelően kemény válaszlépésére számíthatnak az ukránok."Válaszd az életet, hogy élhess te és utódaid is!" (5Móz 30:19b)
Folyik az emberiség megtévesztése.
Berkes Sándor A Teremtés könyve V. Bűnbe ejtés


Ebben az előadásban folytatódik a Teremtés előadás sorozat. Témája az ember bűnbe ejtése. Arra kerestem válaszokat a történetben, hogy az embernek miért volt zárva a szemük, miért voltak mezítelenek? Miért kígyó képében ment hozzájuk Lucifer, aki Istennek ellenségévé - Sátánná - lett. Ádámot miért nem tudta megcsalni a kígyó? Isten miért engedte meg a kígyónak, hogy az embert megkísértse? Ádám miért evett a gyümölcsből, amikor az asszony már evett belőle? Milyen trükköket vetett be a kígyó, hogy elérje, a célját? (Apokaliptika)Berkes Sándor: A Teremtés könyve IV. Az ember teremtése.


Ebben a szakaszban az ember teremtése kerül bemutatásra. Bemutatom, hogy a Biblia hogyan beszél az emberről, mint Istenhez hasonló teremtményről, akit a Trónszéken teremtett. Onnét indítja el az ember pályafutását, és majd oda is várja vissza ítéletre. Az örökkévalóságban, örök életre teremtette Isten az embert, és az Ő dicsőségébe öltöztette. Abba az öltözékbe, amelyen nincs mit szégyelleni még akkor sem, ha a dicsőség öltözéke alatt nem volt rajtuk mez, vagyis mezítelenek voltak.
Azonban a mezítelenség nem egyenlő a csupaszsággal. Éppen ezért az Isten abba az öltözetbe öltözötten várja vissza azokat, akik az élet és a halál választásban az ÉLETET választják, és Jézus Krisztusban üdvösségre jutnak. Azt az Öltözetet azonban csak Jézus Krisztustól vásárolhatja az ember. (Apokaliptika)

2023.07.06.Jevgenyij Prigozsin különbözó parókákban (La Vanduardia)
A Wagner csoport alapítójának fényűző kastélyában aranyrudakat,


nagy mennyiségű készpénzt, fegyvereket, lőszert, valamint különböző színű és fazonú parókákat találtak. A szentpétervári kastélyban többek között saját imaszoba is van a falon ikonokkal, privát úszómedence piros műanyagcsúszdával, jól felszerelt orvosi szoba, egy bekeretezett fotó, rajta Prigozsin ellenségeinek a levágott feje, útlevelek, és egy preparált krokodil. (Kanal13)

2023.05.07.Dr. Drábik János: Valószínűsíthető reális jövőkép.


Orwell regényének utópikus társadalma és világbirodalma, a pénzhatalom magánbirodalma, Orwellia, mára már valóság. Bizonyítható-e, hogy létezik, vagy nem létezik a látható államok nemzetközi rendszerének láthatatlan irányító hatalma, vagy marad összeesküvés elmélet? Miféle gyarmatosító folyamat fejeződött be, aminek mi magyarok is a részesei vagyunk? Ki hogyan értelmezi Orwelliát? Mi köze van ennek a magyarsághoz? Mivel kell ma szembenéznie a magyar nemzetnek? (NEXUS TV)

2023.04.14.Orbán Viktor: ha világháború lesz, akkor atomháború lesz


- erről Orbán Viktor beszélt reggel a Kossuth rádióban. A kormányfő hangsúlyozta, hogy hétről hétre romlik a helyzet és nő a világháború veszélye. A legutóbbi hírek szerint a britek szegényített urántartalmú lövedéket küldenének az ukrán frontra, Oroszország pedig taktikai atomfegyvereket telepít Fehéroroszországba. Orbán Viktor kiemelte, hogy ez még nem atombomba, de a nukleáris eszközrendszer világához viszi közelebb a háborút. A miniszterelnök hozzátette: nem irodalmi túlzás az a félelem, hogy a háború további kiterjedése előbb-utóbb valamilyen atomfegyver bevonásával is járhat. (M1 - Híradó)Ukrajna: Putyin új útra lépett, ez már több mint háború?
2014.04.07-én Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár egy hátborzongató kijelentést tett!


Ukrajna 1991.12.25. óta nem regisztrálta határait. Ukrajna mint szuverén állam határainak regisztrálása nem történt meg az ENSZ-ben. (Twitter Port 2023.03.01.)

2023.03.01.Nem hatályosak többé az Európa Tanács Oroszországra
vonatkozó nemzetközi szerződései


Aláírta Vlagyimir Putyin az Európa Tanács nemzetközi szerződéseinek Oroszországra vonatkozó hatályát megszüntető törvényt, azaz nem hatályosak többé az Európa Tanács Oroszországra vonatkozó nemzetközi szerződései. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak. Gajdics Ottó: Ha a III. VH úgy terjed ki, hogy mindenütt lőni fognak, az automatice magával fogja hozni, hogy be fogják vetni az atomfegyvert, akkor pillanatok alatt vége, és nem lesz min vitatkozni A III. VH veszélyes, egyre inkább a mindennapjainkat is érinti. (HÍR TV)Zelenszkij is ugyanolyan eldobható, mint Greta Thunberg volt?
Mit kell tudni Yuval Noah Harariról?
Az emberiség jövője, a jövő emberisége


2022.08.02.Rekord árvíz söpör el autókat, és tölti meg folyókkal a sivatagot az ománi Rustaqban


Az ománi Al Batinah régióban található Rustaq városában heves esőzések okozta árvíz sújtotta a Wadi Alhokain folyót. az Ománi Királyi Légierő hatóságai egyebek mellett több száz embert evakuáltak otthonaikban és járműveikben a Madha-völgyek elöntése után. Az ománi hírügynökség szerint menedéket hoztak létre azok számára, akik kénytelenek elhagyni otthonaikat.

Ekkor a Meteorológiai Főigazgatóság arról számolt be, hogy az Al-Hadzsar keleti és nyugati hegyvonulatai mentén eltérő mennyiségű csapadék hullik majd, amelyet a szomszédos területekre osztanak szét. A természeti veszélyek 2021-ben egyre gyakoribbá váltak. Nem tudjuk, mi vár ránk 2021-ben. Hogyan érinti Földünket a globális felmelegedés és a klímaváltozás. Nézze meg csatornánkon a természeti katasztrófákkal kapcsolatos legfrissebb híreket. (Vulnerability)Az egyik legrosszabb természeti katasztrófa, amelyet valaha látunk


Al Rustaq árvíz Ománban. Áradás az Egyesült Arab Emírségekben, Dubai és környékén is. Fujairah 12 óra alatt hatalmas eső árasztotta el. (Planet News)

2022.07.28.Döbbenet Kínában! Megrázó felvételek az ország történetének legrosszabb tájfunjáról!


Mit gondolsz? Miért van mostanában annyi természeti katasztrófa? Ez egy Haarp, vagy Jézus Krisztus második eljövetelének előjele? Talán a tudomány már megadta a választ, és ez a globális felmelegedés?

2022.05.15.Ursula férje a német Pfizer igazgató tanácsában foglal helyet
2022. május 22. és 28. között új WHO-szabályokat fogadnak el


A Pfizer és a Moderna gyógyszeripari cégek részt vettek az USA által Ukrajnában folytatott biológiai fegyverek kutatásaiban. A nyilvánosságra hozott dokumentumok állítólag a német fegyveres erők részvételéről is tanúskodnak. Ezt Igor Kirillov, az orosz védelmi minisztérium a sugárzás-, vegyi és biológiai védelmi erőinek vezetője mondta a szerdai tájékoztatón. Elmondta, hogy ezzel a nemzetközi biztonsági előírások megkerülésével a kutatási költségeket csökkentették.Kirillov azzal vádolta a biofegyver-kutatásban résztvevőket,
hogy tesztelték Ukrajna polgári lakosságán.


"A tuberkulózis kórokozójával a Stepovoj településen fertőzött hamis bankjegyek formájában készült szórólapokat osztogattak a kiskorúak között. A bűncselekmény szervezői figyelembe vették a gyermekek viselkedésének sajátosságait, akiknek szokásuk, hogy "mindent a szájukba vesznek". A WHO szervezetnek egyedül lesz hatalma arra, hogy közvetlenül beavatkozzon a demokratikus államokba.
A jövőben már nem egy RKI vagy egy egészségügyi miniszter, hanem a New York-i vagy genfi WHO fogja meghatározni, hogy influenza esetén egy gombnyomásra "leállítsák" az ABC vagy XXZ államot. A WHO utasításait be kell tartani, és a légitársaságok, a bankok és a kereskedelmi forgalom is ezek hatálya alá tartozik. Már nem a nép által választott kormánynak kellene döntenie saját népének javáról és rosszáról, hanem a WHO távoli főtitkárának. /M.Roman/

2022.06.05.Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna: Kiszivárgott amerikai jelentések
Veszélyben az USA hadseregének hadrafoghatósága!


A Covid-19 oltások 1048 %-kal növelték az idegrendszeri betegségek számát a katonaság körében 2021-ben az USA hivatalos kormányzati adatbázisa szerint. A magasvérnyomásos megbetegedések 20 szorosára nőttek, az idegrendszeri megbetegedések 9-10 szeresére, a légcső és gégerák 8 szorosára, az SM 6 szorosra, a bél és gyomorrákok 5 szörösére, az arc lemerevedés 5 szörösére, a női katonák között a mellrák 3,9 szeresére, a női terméketlenség és vetélések 3,4 szeresére, tüdőembólia 3,7 szeresére, a férfiaknál a hererák 2,7 szeresére, szív- és egyéb rendellenességek kb. 2 szeresére növekedtek. A katonák orvosai nem tudják ezt mással magyarázni, mint a beadott oltásokkal. Kívánjuk, hogy legyen a világ a szeretet forradalma.

2022.05.15.Átveheti a WHO az irányítást az országok felett?
Can the WHO take control of the countries?


Annak néztem utána, hogy mi az igazság abból, hogy állítólag a WHO egészségügyi vészhelyzetet hirdethet, akár az államok hozzájárulása nélkül. Bill Gates arról posztól, hogy az egész világot 6 hónap alatt be kellene oltani azokkal a vakcinákkal, amelyek hosszútávú hatásáról még mindig kevés ismerettel rendelkeznek. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz (Aszmara, 1965. március 3. -) tigré származású etióp politikus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója 2017 óta. /Wikipédia/

2022.05.31.Afrikán kívül Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika,
Irán és Malajzia is elutasította a "reformokat",


és közölte, hogy inkább kilép a WHO-ból, minthogy alávesse magát az új szerződésnek. Bolsonaro Brazíliában nem akarja aláírni a WHO világjárvány elleni egyezményt. Nem akarja rákényszeríteni a polgárokat a védőoltásokra. Ez az emberek szeretete Jair Bolsonaro brazil elnök iránt. Hallgatott a népére, nem volt hajlandó semmilyen keretben kikényszeríteni az oltást, nem volt hajlandó aláírni a járványügyi szerződést. Látható a videón. /M.Roman/2022.03.25.Ember, aki már látott világháborút - Dr. Drábik János
Miért folyik ma a legnagyobb küzdelem? A pénzért? A kőolajért?


Nem! Az emberek tudatáért! Kik, és hogyan tudják meghódítani az emberi tudatot? Mennyire előrehaladott állapotban van a tudatért vívott világháború? Hol van az irányítás központja? Vannak-e határai annak, hogy milyen eszközöket vethetnek be az emberiség ellen?

A világ felett álló szuperhatalom látható, hogy minden, csak nem emberi. Nem véletlen most a totális, tudatos információs káosz kialakítása sem. A hazugság világkultuszát éli. Egy világrend, egy hadsereg, egy vallás. Ez a tudat feletti hatalom vágya. Történelmi jelentőségű válaszút előtt állunk. Hova akarunk tartozni? Dr. Drábik János és Jakab István beszélgetése.Nóé története a Bibliában, Mózes első könyvében
Az erőszakosság elterjedt a Földön /1Mózes 6:5-22/


2022.03.04.Az ukrán-orosz háború hátterén mit is jelent az új világrend fogalma? - 2. rész
Egy kis történelem. Gorbacsov azt mondta, hogy 2700 db rakétájuk volt atomtöltettel.


Ha abból csak egyet kilőttek volna, az 100-szorosan nagyobb pusztítást végzett volna, mint Csernobil. 1986. április 26-án felrobbant a csernobili atomerőmű. Összeroppantotta a Szovjetuniót. Megszünt, és létrejött az orosz föderáció. 1990. aug. 2-án egy mondvacsinált ürüggyel Szaddám Huszein iraki elnök megtámadta Kuvaitot. Az új világrend ura az USA. Próféciák szerint jön egy vallási és politikai hatalom. Folytatás a Jelenések 17. fejezetében.

George W. Bush amerikai elnök elnöklése alatt az iraki háború egy nyolc évig elhúzódó fegyveres konfliktus volt, amely 2003-ban kezdődött az Egyesült Államok által irányított katonai koalíció által Irakba indított invázióval, amely megdöntötte Szaddám Huszein kormányát és kaotikus helyzetet idézett elő az országban. (Wikipédia)Az ószövetségi próféciák sorban telnek be a Jelenések könyvének lapjain.


Jézus Krisztus második eljövetele előtti eseményekkel foglalkozunk, a harag 7 poharának kitöltésével és a harmagedoni csata eseményeivel.A csernobili csata igaz története 1. rész
A Discovery Channel kiváló dokumentumfilmje
az 1986-os csernobili katasztrófáról.
Az idők jelei - teljes film
A mai kor embere napról napra azzal szembesül,
hogy a világ, amelyben él, folyamatosan változik.


Az elmúlt években a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre közösen dolgozott. 2018-ban született meg Az idők jelei c. film, mely az erények megjelenési formáit, mindennapi szerepét, fontosságát mutatja be újszerű, izgalmas módon.

Joggal merül fel tehát mindenkiben a kérdés, vajon milyen értékekben hihetünk, milyen elveket követhetünk, mi az, ami kiállja az idő próbáját, és segít eligazodni a jelen útvesztőiben. Ezzel magyarázható, hogy már a bemutatón nagy sikert aratott a film, mely megszólít minden jóakaratú embert, korra, nemre és felekezetre való tekintet nélkül.2022.01.24. Németh Sándor: Közeleg a Nagy Nyomorúság?
Területi szellemek, szellemi központok


Németh Sándor volt a Hit Rádió vendége. A műsor elején a karácsonnyal kapcsolatos személyes emlékekről kérdeztük, majd az utolsó időkről kérdeztük a Hit Rádió Gyülekezete vezető lelkészét. Szóba kerültek a szellemvilág konfliktusai is, kíváncsiak voltunk arra, hogy az angyalok, démonok, Isten országa és a Sátán királyságának küzdelme hogyan hat az emberek mindennapi életére. Beszéltünk az elhívás áráról, a valódi prófétaságról, a szellemi harc jelentőségéről és az erő ajándékáról is.Jézus beszédei az utolsó napokról és az utolsó vacsora
Szodoma katasztrófájának aktuális üzenete


Szodoma, Gomora története nagyon fontos prófétai üzenetet tartalmaz. /ld.1Móz 19:1-16./ A figyelmeztetés az Isten törvényét tagadó kultúrákra, nemzetekre vonatkozik. Isten katasztrófára itéli azokat, akik Szodoma, Gomorához hasonlóan próbálják a kultúrájukat átalakítani, azt Isten katasztrófára itéli. Nóé korát vízzel büntette meg Isten, de most hamvasztásról, azaz tűzzel való elégetésről van szó. A jóléti társadalmakat tűzzel és kénkővel itéli meg. /ld. 2Pt 2:6-; Lk17:28-32; 1Kor 5/2020.05.21.Elfeketedett az ég Pekingben, mialatt a kormány a vallásellenes törvényről tárgyalt


15:45-kor 10 perc alatt nappali világosságból éjszakai sötétség lepte el Pekinget. A jelenségről azóta több videó került fel a netre. Ezeken a koromfekete sötétségbe borul város látható és arra hogy mindez nappal történik, csak a nappali nyüzsgő forgalom és az utcai világítás hiánya enged következtetni. Az egyik videó vége előtt egy hatalmas villám szakítja meg a sötétséget.

A riporter szerint ezután masszív vihar csapott le a városra. Az eset további érdekességét az adja, hogy a sötétség pontban a kínai parlament ülése alatt borult a városra. Az ülésen a kommunista ország 2057 képviselője vett rész, hogy megvitassák az egyház új szabályozását. Kínában a vallások gyakorlatilag tiltva vannak, a keresztény egyház földalatti szinten, félig-meddig megtűrve működik.

Az elmúlt két évben azonban kormányzati részről egyre több támadás éri a hívőket. A Kommunista Párt most a koronavírus-járványra hivatkozva újabb nyomást gyakorol az egyházra, és új törvényi szabályozással próbálják meg felszámolni azt. Ezért sokan Isten jelét látják a soha nem látott nappali sötétség mögött. (630.hu)Ezen a koromfekete sötétségbe borul város látható
Isten jelét látják a soha nem látott nappali sötétség mögött.
Jézus visszajövetelekor megreccsen az Univerzum


A karizmatikus keresztények rendszeresen lealacsonyítják Istent, pedig minél több időt jár együtt az ember a Földön Istennel, annál jobban érzi, hogy milyen hatalmas és fenséges. Olyan, mint egy nagy vihar, amikor érezzük, hogy milyen kicsik vagyunk azokhoz az erőkhöz képest, amik körülöttünk tombolnak. Amikor Jézus visszatér majd, akkor jövetelében nem csak a Föld fog megremegni, hanem az egész világmindenség megreccsen, elolvadnak az emberi szívek az Isten félelmétől.

Jézus Krisztus él, és vár Téged is.Akár most itt is megteheted.


        

Hogyan találkoztam Istennel HELSINKIBEN?Tilda Galambos-Sárkány bizonyságtételének 2. része
Sárkány Viktor lelkész és Tilda testvérnő a Scarlett Road-i gyülekezetben
GALAMBOS TILDA TESTVÉRNŐ BIZONYSÁGÁNAK 3. része

ifj. Lehotzky József: Bábel tornya - Isten temploma

Mi lesz a világgal a jövőben?

Alexander Seibel: A Biblia rávilágít...

BROOKÉK NYUGAT-HOLLYWOODBAN

Földrengés Messzinában, Katrina 2005.

Gazdag István: AMIT SENKI NEM AKAR HALLANI


Egy asszony, aki látta a Mennyországot
Louisa Vaughan misszionárius bizonyságtételeAnja Vyyrylainen: Tiszta-e menyasszonyi ruhád?
Sárkány Győző: "Ímé, eljövök hamar!"
Jelenések 3:7-13 magyarázata

REICHERT GYULA
AMA FÉNYES HAJNALI CSILLAG

Részletek a Jelenések könyvének magyarázatából

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comÉLETRAJZOK, OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN
VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAK

Makai Rozália írásai
[ ELRAGADTATÁS | MI LESZ A VILÁGGAL?|
|Hiszek Jézus Krisztusban |Bemerítés a Biblia alapján|
|Nóé története a BIBLIÁBAN| A páskabárány elrendelése|
|A kereszt szükséges | HARMADNAPON FELTÁMADOTT!|
|Akik Krisztusban vannak| PÜNKÖSD | TÖRTÉNETEK|
|Szabadulások, rehabilitáció | ÉLETRAJZOK]Mátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza!
Vissza a menüre!