HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő
2019.09.08.Kocsis Máté egy rátermett politikus, kiemelkedő éleslátású


A videón elmondja, hogy mit is jelentenek a polgári értékek, becsület, hazaszeretet, hogyan értékeli Tarlós István főpolgármester úr és Kari Geri munkáját. (nyolcas)

2019.09.07.Jurák Kata leleplez! Kik vagytok ti? Külföldiek a magyar politikában
Szabó Tímea, a Párbeszéd üdvöskéje (3. rész) - Teljes cikk itt!


Izgalmas életút áll az alig negyvenhárom esztendős Szabó Tímea mögött, akinek érdemes jobban górcső alá venni eddigi tevékenységét. A Párbeszéd országgyűlési képviselőjéről akár egy James Bond film szereplőjét is mintázhatnánk, aki gyenge nőként már háborús konfliktusok megoldásában vesz részt, sőt, az afgán kormány felállításában is segédkezik. De vajon hogyan kerül a magyar lány Amerikába, majd rövid idő múlva Pakisztánba? Miért költözik Kabulba, hogyan segédkezik "civil" szervezeteknek nyomást gyakorolni a politikai erőkre?

És miért hagyja ott az afgánokat, akikbe saját bevallása szerint is beleszeretett? Hogyan landol végül Budapesten a Helsinki Bizottság tagjaként és tűnik fel újra, mint a Humanista Párt EP-képviselője? Mikor dönti el, hogy politikai pályán tevékenykedik tovább úgy, hogy egyébként egy interjúban arról beszél, hogy ez nagyon messze áll tőle? Miért alapít pártot, hogyan lesz önálló politikai entitás és miért titkolja jobbikos férjét?

Kicsoda valójában Szabó Tímea? A politikusnő életrajzában ezekre a kérdésekre keressük a választ. Amikor Szabó Tímea életrajzát olvastuk a Párbeszéd honlapján, rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennünk. JOBBIKOS FÉRJ, TITOKBAN TARTOTT HÁZASSÁG! A törékeny Szabó Tímea tehát férfiakat megszégyenítő bátorsággal, életét kockáztatva segítette a migránsokat jogaik érvényesítésében... (mindenszo.hu)

2019.09.05.Deák Dániel: Nincsen előre lefutott meccs - Teljes cikk itt!


A mondanivaló és a városvezetési tapasztalat teljes hiánya jellemzi az ellenzéket. Az EP-választáson a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció és a Momentum átvette az ellenzék vezető szerepét, miközben az MSZP, a Jobbik és az LMP marginalizálódott, jelentősen veszített támogatottságából. A választási siker és a közvélemény-kutatásokban is látható erősödés ellenére azonban a DK és a Momentum a közelmúltban kudarcot kudarcra halmozott, az EP-választás óta eltelt időszakban nem tudták a gyakorlatban is kamatoztatni erőfölényüket...

A leglátványosabb bukást Gyurcsány Ferencék szenvedték el azzal, hogy az ellenzéki előválasztáson Kálmán Olga csúfos kudarcot szenvedett, míg a Momentum esetében a ferencvárosi előválasztás jelentett hasonló vereséget, ahol Baranyi Krisztina simán legyőzte a momentumos jelöltet. Az MSZP ráadásul már az EP-választás előtt megkötötte a legfontosabb alkukat, így még a sok mostani engedmény ellenére is a legtöbb polgármesterjelöltet az ellenzéki oldalon a szocialisták adják.

Ebből a helyzetből fakadóan a DK és a Momentum számára az önkormányzati választás az egyik utolsó esély arra, hogy bebetonozzák az erőfölényüket. Ha most októberben nem tudnak bizonyítani és nem lesznek képesek az MSZP–Párbeszédnél több polgármesteri és képviselői helyet szerezni, akkor komoly esély látszik arra, hogy az MSZP a nagyobb erőforrásnak (állami támogatás, önkormányzati erőforrások) köszönhe­tően az elkövetkezendő három évben visszaállítsa a vezető helyét az ellenzéki oldalon. (magyarnemzet.hu)

2019.08.09.Nem lehet más a politika - Teljes cikk itt!


Karácsony Gergely holdudvarában hemzsegnek a volt SZDSZ-esek! Karácsony Gergely családi cége 2006 és 2009 között több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a szocialista—szabad demokrata Gyurcsány-kormánytól. A baloldal főpolgármester-jelöltje olyan SZDSZ-es politikusoktól tanult és dolgozott együtt, mint Demszky Gábor és Horn Gábor; és tanácsadói között is többségben vannak a volt liberális párt politikusai, valamint Soros György alapítványának munkatársai.

"A Medián a 2002-es SZDSZ-kampányban végzett felméréseket. Ennek révén személyesen is megismerkedtem néhány SZDSZ-es politikussal. Amikor Horn Gábor államtitkár lett, fölállított magának egy kisebb tanácsadó csapatot, ahová engem is meghívott. Az volt a dolgunk, hogy az SZDSZ politikai stratégiáját valamiképpen külső szemlélőként elemezzük, formáljuk. Nagyon élveztem, nagyon sokat tanultam ott a politikáról" – nyilatkozta a Beszélőnek 2013-ban Karácsony Gergely. Hornnak később nem elhanyagolható szerepe volt abban, hogy Karácsony lett 2017-ben az MSZP miniszterelnök-, majd 2019-ben főpolgármester-jelöltje.

A néhai SZDSZ közeléből induló, jelenleg zuglói polgármester 2002 és 2008 között a Miniszterelnöki Hivatal koordinációs államtitkárságának dolgozott politikai tanácsadóként, saját jogán, nem pedig a Medián kutatási igazgatójaként. Ebben az időszakban – 2006–2009 között – Karácsony cége, a Social Report Bt. tíz alkalommal, összesen mintegy 21,5 millió forintos megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól, de dolgozott az ­SZDSZ-es Demszky Gábornak is.

Ennek ellenére a cégadatok szerint 2002-ben volt a bt.-nek utoljára bevétele. Az is érdekes, hogy az SZDSZ-es zsoldban eltöltött évek máig nem szerepelnek Karácsonynak a Párbeszéd honlapján található önéletrajzában. A szivárvány­koalíció főpolgármester-jelöltje a Social Report Bt. állami megbízásai idején a már említett Mediánnak is dolgozott kutatásvezetőként, ez a cég 2006 és 2010 között 716,5 millió forint állami megbízást kapott... (magyarnemzet.hu)

2019.08.09.Bácskai Balázs: A teremtett világ védelme konzervatív érték


Két fogalom is adja magát. Az egyik a keresztény hitből következő "teremtett világ védelme", vagyis hogy vigyázzunk arra, amit Isten ránk bízott. A környezetvédelem viszont cselekvés. (mizujsotthon.hu)

2019.07.22.Kik vagytok ti? Külföldiek a magyar politikában (1.rész)
Jurák Kata döbbenetes leleplezése a Momentumról


Néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba egy "fiatalokból álló civil szervezet", akik azért kezdtek lelkesen aláírásgyűjtésbe, hogy megtorpedózzák az olimpia budapesti megrendezésének lehetőségét. Nos, már ekkor sem sikerült igazat mondaniuk, cikksorozatunkban pedig bemutatjuk a Momentum Mozgalom valódi arcát. Kezdjük rögtön az elején…

A momentum.hu domain nevet már 2012 április 3-án lefoglalták.  Ha visszapörgetjük egy kicsit az idő kerekét 2012-re, akkor láthatjuk, hogy a Momentum hivatalos megjelenése még a fasorban sem volt. De akkor vajon ki és miért foglalta le a domain nevet? A Momentum hivatalos történetének kezdete valahol a 2014 nyarára datálható, amikor Fekete-Győr kapcsolati hálóját használva felkereste volt gimnazista barátait és egyetemista csoporttársait az új politikai víziójának gondolatával. 

Szövetségeseket az akkori ELTE-s és corvinusos egyetemi diákságon belül talált; a 2014-es netadó bevezetése ellen tiltakozók egy vezérszónoka, az ELTE egyik szakkollégiumának az elnöke, az ELTE EHÖK egy korábbi vezetője mind ebben a korai fázisban csatlakoztak Fekete-Győrhöz, és apránként kialakult egy 10-12 fős asztaltársaság. (mindenszo.hu)

2019.07.06.Gyurcsány: Helyettem kellett ülniük
Több olyan ember van a DK elnöke körül, aki ellen korábban nyomozást indítottak


Jelenleg Gyurcsány egyik legfőbb bizalmasát, Czeglédy Csabát vádolják 6,3 milliárdos költségvetési csalással, míg a felesége által vezetett Altusnál jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt nyomoznak. Ennek ellenére Gyurcsánynét az Európai Parlament alelnökévé választották. Madarat tolláról, embert barátjáról – tartja a népi bölcsesség, ami sok más ok mellett nem vet jó fényt Gyurcsány Ferencre. A DK elnökének környezetéből ugyanis feltűnően sokan kerülnek kapcsolatba az igazságszolgáltatással, sőt magával a büntetés-végrehajtással is, miközben a volt miniszterelnök az Európai Ügyészséghez való csatlakozás egyik legfőbb szószólója.

Ilyen például Tátrai Miklós, aki Gyurcsány miniszterelnöksége idején volt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezetője, illetve Császy Zsolt, az MNV egykori értékesítési igazgatója, akiket a sukorói telekcsere miatt ítéltek letöltendő börtönre: Tátrai három, Császy pedig két és fél évet kapott. Ismert, a sukorói telekcsere ügye az egyik legnagyobb és legtovább elhúzódó vagyonkezelési botrány volt. A vád szerint a telekcsere során állami szervezetek vezetői kísérletet tettek arra, hogy egy idegenforgalmilag frekventált helyen lévő állami területet egy üzletemberrel kicseréljenek egy jóval csekélyebb értékű földterületre, amelyre az államnak az M4-es autópálya építéséhez volt szüksége.

A csere feltétele az volt, hogy a területek egymással értékarányosak legyenek, de a különböző értékbecslők által készített ingatlanértékelések jelentős különbséget mutattak, az államot a legkedvezőtlenebb értékbecslési adatok szerint a cserével durván 1,3 milliárd forintos kár érte volna. A Gyurcsány-kormány által kiemelt beruházássá nyilvánított ügylet még a Bajnai-kabinetnek is vállalhatatlan volt, amely aztán megtámadta a szerződést, amit a bíróság meg is semmisített. (magyarnemzet.hu)

2019.06.25.Kocsis Máté: A liberálisok balról előzik a kommunistákat


Kocsis Máté szerint Kálmán Olga egy perc alatt tapsolt el ezermilliárd forintot képzeletben. Gurmai Zita állítja, Karácsony az igazi politikus. Mirkóczkinak pedig nem ciki az ellenzéki összefogás. PS parlamenti videó!

2019.06.23.Tarlós Istvánnal, Budapest főpolgármesterével beszélget G. Fodor Gábor A nyolcas műsorában


Karácsony Gergely a külsőségekre alapoz – mondta Tarlós István a Hír TV A nyolcas című műsorában. A főpolgármester szerint Karácsony Gergely az elesett és kiszolgáltatott kinézetével operál, és bár ez lehet, hogy bizonyos nőknél bejön, azt azonban nem szabad elfeledni, hogy támogatta a zsidó képviselők listázását, nem ismeri a helyesírás szabályait, foghíjas a földrajztudása, és az általa vezetett kerületben veszteséges parkolási rendszert működtet... (hirtv.hu)

InfoRádió - Aréna - Tarlós István - 1. rész - 2019.06.21.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában.


InfoRádió - Aréna - Tarlós István - 2. rész - 2019.06.21.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában.


2019.06.17.Balliberális függetlenek - Ideje lenne már nyíltan és őszintén színt vallani az ellenzéki térfélen


Az egyik ellenzéki (pardon: független) internetes portálon negyedórás, igencsak jó hatásvadász-elemekkel tarkított videó látható, amint a független intézmény független kutatói sajnálkoznak intézetük beolvadása miatt, és emberileg, valamint szakmailag is rendkívül keserű jövőképet festenek fel saját magukat illetően. Már-már elkezdené sajnálni az ember a videó szereplőit, amikor ugyanezen a portálon néhány nappal később megjelenik egy fényképes beszámoló, amelyen a Hősök terén egy nagyobb létszámú csoport fekete ruhában álldogál.

Mögöttük kifeszítve egy, a Hősök terét ábrázoló molinó, rajta a hat koporsóval, melynek értelme az, hogy a résztvevők szerint a jelenlegi kormány történelmet hamisít, és saját emlékművét építgeti. A résztvevő fekete ruhába öltözött néhány tucatnyi ember ez ellen kívánt tiltakozni. A tüntetők között csupa-csupa balliberális, kormányellenes közéleti személyiség és művész jelent meg, és – amint a cikkből kiderül – hogy, hogy nem fekete felsőben megjelent a független és objektív 1956-os Intézet igazgatója is. Az a történész, aki az imént felemlített videóban kiemelte függetlenségüket és azt, hogy nincs politikai elköteleződésük, munkájukban mindig is az objektivitásra törekedtek... (magyarforum.hu)

2019.06.03.A büntetőeljárás folytatását indítványozta az ügyészség Czeglédy Csaba ellen!


Az ügyészség indítványozta a Szegedi Törvényszéken, hogy rendelje el az eljárás folytatását Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Szanka Ferenc közölte, a politikust bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják. Czeglédy Csaba, a DK európai parlamenti képviselőjelöltje volt, ezért – a választási eredmény jogerőssé válásáig – mentelmi jog illette meg. A politikus mentelmi jogát a Nemzeti Választási Bizottság fenntartotta, ezért a bíróság május 9-én megszüntette a büntetőeljárást ellene. A választási eredmény jogerőssé válásával azonban a politikus mentelmi joga megszűnt.

A vádirat szerint a Czeglédy Csaba által irányított bűnszervezet vállalkozásoknak, köztük több Magyarországon működő multinacionális cégnek közvetített diákmunkaerőt 2011-től 2017-ig. Az ügyészség szerint Czeglédy Csaba iránymutatásai alapján olyan számlázási láncolatot hoztak létre, amelynek az alsó szintjén iskolaszövetkezetek, középső szintjén ténylegesen gazdasági tevékenységet nem, csak átszámlázást végző gazdasági társaságok voltak, a legfelső szintjén pedig a Humán Operátor Zrt. állt...

Czeglédy Csaba a bűnszervezet egy részét közvetlenül - míg más részét közvetítőkön keresztül irányította, az iskolaszövetkezetek elnöki tisztségét betöltő strómanoktól át egészen a Humán Operátor Zrt. alkalmazásában álló vagy a részvénytársaságban más vezetői tisztséget betöltő vádlottakig. A bűnszervezet működtetésében a vádirat szerint huszonegyen vett részt nyolc iskolaszövetkezet, két korlátolt felelősségű társaság és egy részvénytársaság keretében. A bűnszervezet a vádirat szerint 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. (magyarnemzet.hu)

2019.06.03.Megtárgyalták Szanyi Tibor párttársakhoz és szimpatizánsokhoz írt nyílt levelét,


amelyben nem kevesebbet állít, mint, hogy a tagság arany kulcsot adott a szakadék felé száguldó sofőrnek. A pártot Szanyi Tibor szerint sokan csak korrupt bandának nevezik, pozitív hírrel pedig képtelenek megjelenni a sajtóban.
Bayer Zsolt műsorvezető vendégei voltak: Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, akikkel a hét aktuális eseményeit véleményezték.

2019.05.10.Az Informátor című műsorának stábja leporolta az Apró-Dobrev-klán dossziéját.


Elirigyelhette Soros György veszélyes terveit Gyurcsány Ferenc Brüsszelbe készülő felesége, Dobrev Klára, aki Facebookra feltöltött új kampányvideójában vallotta be, hogy a milliárdos spekuláns mellett neki is van egy terve. Kicsit aggódunk, mert Dobrev családjának, felmenőinek is volt egy terve, és látjuk mindez hova vezetett.

2019.05.10.NYÍLT LEVÉL Joseph Daul úrnak, az Európai Néppárt elnökének


Kedves Európai (Nép)párt, több tiszteletet a magyar embereknek! Miután az Európai (Nép)párt úgy állapodott meg a magyarországi nagyobbik kormánypárttal, hogy korábbi osztrák mintára három képviselőjét küldi hazánkba a vitás kérdések elsimítására, abban bízhattunk, hogy a Néppártban elindult egy lassú józanodási folyamat és az egykor szebb napokat megélt politikai közösség belátta, hogy hibázott és barátságosabb hangot kíván megütni. (civilosszefogas.hu)

2019.05.03.Bécs vesztésre áll a migrációval szemben.


Az Informátor stábja a Bécsben készült felvételeket bemutatta Budapesten, a majálison különböző pártok képviselőinek. Rájuk jellemző válaszokat, reakciókat láthatjuk. Nagy a tétje a május 26-i EP választásnak!

2019.04.27.Ilyenek vezetnék az országot? Nem kérünk belőlük!


Megkezdődött a szokásos tavaszi tüntiszezon a Kossuth téren, egyelőre azonban a "csekély érdeklődés mellett" - jelző is barokkos túlzás a résztvevők számát tekintve. A pénteki demonstráció után azt gondoltuk, hogy nem tud meglepetés érni bennünket. Tévedtünk. Az oktogoni goa-partyban végződő tiltakozó megmozdulásokról rendszeresen tudósító PestiSrácok.hu a szombati "Orbán Viktort börtönbe zárjuk"- elnevezésű tüntetésen is jelen volt, hogy Önök, kedves olvasók és nézők, ne maradjanak le a gigantikus jelenetről, amely egyébként annyira abszurdra sikerült, hogy bármelyik újhullámos filmalkotó megirigyelte volna, de Kusturica egészen biztosan. (Jurák Kata)

2019.04.23.Márki-Zay Péter pert veszített: fizethet és bocsánatot is kell kérnie


Ha egy kormánypárti elveszít egy pert, három napig téma az összes ballibsi orgánumban. Most ez a becstelen, akasztással fenyegetőző gazember vesztett el mindjárt három pert. Többek között a saját városa kórházával szemben, amelyről képtelen és aljas módon hazudozott.

2019.03.29.Exkluzív interjút adott az Informátornak Baranyi Sándor


volt Szeviép-vezér, a szocialista politikusokhoz is köthető súlyos büntetőügy kulcsfigurája, akit a Szeviép-ügyben első fokon 6 év börtönbüntetésre ítélt a bíróság, és aki jelenleg házi őrizetben van Szegeden. Baranyi Sándor először szólal meg országos médiumban. Az építőipari vállalkozás korábbi vezérigazgatója az ECHO TV Informátor című műsorában rántja le a leplet az ügy hátteréről, MSZP-s nagyágyúk cég körüli legyeskedéséről és arról, hogy a balliberális kormányzás megcsapolta a nagy projekteket.

2019.03.19.A Párbeszéd-frakció három munkatársát kitiltották a Parlamentből


A Párbeszéd-frakció három munkatársát kitiltották a Parlamentből – értesült az Index. A munkatársak – hiába dolgoznak ott – hétfőn a helyszínen szembesültek azzal, hogy nem érvényes a kártyájuk a Képviselői Irodaházba és az Országházba sem. Hivatalos indoklás nincs, de összefüggésben lehet Tordai Bence képviselő március 15-i videójával, amelyen Áder Jánoshoz és Kövér Lászlóhoz lépett.

A videó láthatóan az Országháznak egy olyan részén készült (a Kossuth tér felé nyíló kapunál), ahol nem lehet házelnöki engedély nélkül forgatni. Pénteken egy másik videó is kikerült Tordai honlapjára, amelyen képviselőtársával, Kocsis-Cake Olivióval egy molinót lógatnak ki az Országház Duna felőli erkélyére (itt sem lehet kamerázni előzetes engedély nélkül a házelnöki rendelkezés szerint). Az elmúlt években a média több munkatársát, sőt, komplett szerkesztőségeket is kitiltott Kövér László az engedély nélküli forgatás miatt. (Magát Tordait 2017-ben örökre kitiltotta Kövér a Parlamentből, csak aztán Tordai képviselő lett.)

Az Index úgy értesült, hogy a Párbeszéd három munkatársa is hasonló szankciót kapott: megvonták tőlük a belépési engedélyt az Országházba és a Képviselői Irodaházba. Egyikük hétfőn a helyszínen szembesült a dologgal, ekkor – hiába dolgozik ott – el is vették a belépőkártyáját. Olyan munkatársakról van szó, akik március 15-én is az Országházban tartózkodtak, ezért lehet összefüggés a videózás és a kitiltás között.

A Párbeszéd megerősítette az értesülésünket, a sajtóosztály annyit mondott, várják a hivatalos indokolást. A Parlament sajtószolgálatát is megkérdeztük az esetről, onnan nem kaptunk választ. (index.hu)

2019.03.15.Tordai Bence két lábon járó illusztrációja egy dühödt bolsinak,


aki azt hiszi, hogy a Tanácsköztársaságban van. Ő az ellenzék közpénzből eltartott provokátora, aki a képviselői munka elvégzése helyett inkább balhézik - hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában annak kapcsán, hogy a Párbeszéd politikusa március 15-én megint tanújelét adta, nincs benne tisztelet.
"Tordai Bence közgazdász-szociológus, politikus, egyetemi oktató, a Párbeszéd Magyarországért párt szóvivője és kommunikációs igazgatója, valamint 2018-tól a párt országgyűlési képviselője.
Több demonstratív akció köthető nevéhez. Miután 2017-ben feliratokat helyezett el Orbán Viktor miniszterelnök dolgozószobájának ajtaján, tettéért Kövér László az Országgyűlés elnöke "örökre" kitiltotta a Parlamentből. 2018-ban képviselőként visszakerülve egy hozzászólásában letegezte a miniszterelnököt, majd "úgynevezett miniszterelnök"-ként aposztrofálta, pár nappal később pártelnöknek szólította, ezt követően pedig – egy törvényjavaslat tartalma elleni tiltakozásként – a kormányközeli CÖF rövidítésének ismételgetése miatt kapott újabb figyelmeztetést.
Barátnőjével párkapcsolatban élnek, négy gyermekük van." (Forrás: Wikipédia)Csizmadia László: Gólpassz előtt az uniós népek összjátéka


Az egyéni szabadságjogok és a szolidaritás erkölcsi tételeit elferdítő ultraliberális megélhetési politikusok kiárusítják Európát; lásd magyar képviselőit Niedermüller Péter, Jávor Benedek, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, Ujhelyi István személyében. Ezek a megélhetési politikusok önös érdekeik alapján vágóhídra küldenék embertársaikat. Mantrázzák, hogy az olcsó munkaerő importálása segíti Európa boldogulását.
Az illegális gazdasági bevándorlók azonban nem integrálhatók, Európába érve rájöttek, hogy jobb uralkodni, mint dolgozni. Nem kívánnak a modern Európa rabszolgái lenni. Az őslakos európai embereket ellenségnek tekintik, így számunkra megszűnik a biztonság, életünket terror fenyegeti. (civilosszefogas.hu)

2019.03.07.Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője a Néppárt ultimátumáról
Üzenjük Brüsszelnek! Üzenjük az Európai Néppártnak!


Orbán Viktor egy nagyon határozott, nagy formátumú államférfi, aki mindenek előtt a saját nemzete érdekeit képviseli minden körülmények között!

2019.03.06.Pénzbüntetést kaptak a renitens képviselők * Teljes cikk itt!


A 2018 decemberi botrányos parlamenti események miatt az Országgyűlés nyolc ellenzéki képviselő tiszteletdíját csökkentette, összesen több mint ötmillió forint értékben. Az MTI tudósítása szerint a legkisebb, 445 ezer forintos büntetést a szocialista Kunhalmi Ágnes kapta, amiért tavaly december 10-én a napirend elfogadását füttyszóval, hangos bekiabálásokkal, majd folyamatos sípszóval nehezítette.

Ugyanezen indokból a szintén MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, Harangozó Tamás és Szabó Sándor, valamint a DK-s Varju László tiszteletdíját egyenként 505 ezer forinttal csökkentették. A szocialisták elnök-frakcióvezetője, Tóth Bertalan 594 ezer forintos büntetést kapott a rendzavarásért. Az elnöki pulpitus december 12-i elfoglalásában részt vevő független Székely Sándor tiszteletdíjából 891 ezer forintot vettek el, míg a szintén független Szabó Szabolcs büntetése közel 1,070 millió forint. Az indoklás szerint a képviselők cselekményüket kifejezetten obstrukciós célzattal, fizikai erő alkalmazásával valósították meg...Rétvári Bence: A Jobbik a rasszizmusban fogant


Rétvári Bence válaszában emlékeztetett arra, hogy a Jobbik a rasszizmusban fogant, és azért ül a parlamentben, mert 2010 előtt szélsőségesen cigányellenes retorikát vitt, és a Magyar Gárda révén félelemkeltő felvonulásokat szervezett. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kiemelte: ma kétszer annyi cigány egyetemista van, mint 2010-ben volt, és a keresztény roma szakkollégiumi hálózat, illetve az Útravaló ösztöndíjprogram is sikeres.

Az Országgyűlés a köztársasági elnök észrevételeit figyelembe véve ismét elfogadta a jogalkotási törvénynek az alaptörvény hetedik módosításával összefüggő változtatását. A Trócsányi László igazságügyi miniszter által beterjesztett törvény célja, hogy a jogszabálytervezetekhez tartozó indoklások nyilvánossága biztosított legyen. (magyarnemzet.hu)

2019.03.05.Stoffán György: Nyílt levél Bangónénak és festékszórós bűntársainak * Teljes cikk itt!


Asszonyom! Mint szavazópolgárnak, mint adófizetőnek, mint magyar és egyben európai állampolgárnak, engedje meg nekem, hogy szemrehányást tegyek az Önök viselkedését illetően. A mai akciójuk, amely festékszóró sprayvel való rongálással párosult, minden aljasságnak a tetőpontja. Önök a parlamenti demokráciáról, amelyet oly nagy vehemenciával védtek Gyurcsány alatt, tudomást sem vesznek, s a harmadik birodalom kezdetének módszereit használják a magyarok, a tisztességes magyar választókkal, állampolgárokkal, adófizetőkkel szemben. Hazudozásaik égbekiáltóak, s az a módszer, amelyet az imént említettem, a magyar emberek szellemiségétől messze van.

Önök büntetendő cselekményt hajtottak végre, amikor a közvagyont megrongálták, és a magyar nemzet ellen, a bevándorlást támogató személyekről szóló plakátokat lefújták. A közvagyon rongálása nem csupán politikai tevékenység, hanem súlyos károkozás is, amelyre nagypofával azt mondta egyik képviselőtársa, hogy büszkén kifizetik a büntetést, ha valaki megbünteti Önöket tettük miatt... (stoffangyorgy.blogspot.com)

2019.02.26.Hidvéghi Balázs: Dobrev Klára csak a mentelmi jog miatt menekül Brüsszelbe


Dobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti listáját, ennek kapcsán kedden tartott sajtótájékoztatót Gyurcsány neje. A PestiSrácok.hu stábja is ellátogatott az eseményre, ahova azonban sajtóigazolványunk átadása után nem engedtek be minket, mondván, hogy későn érkeztünk az eseményre (12:30 perckor történt mindez, a meghirdetett esemény is ekkor kezdődött), Dobrev Klára különben is, már elkezdte a tájékoztatót öt perce, a terem berendezése pedig nem nyújt arra lehetőséget, hogy még mi is elférjünk ott.

Fotós kollégánk később azt mondta, Dobrev Klára nem kezdte korábban a sajtótájékoztatót, és hely is lett volna bőven. Az esemény végén próbáltuk mikrofonvégre kapni a Demokratikus Koalíció EP listavezetőjét, aki szemlátomást gyors léptekkel igyekezett elkerülni stábunkat, helyette Rónai Sándor, a párt szóvivője válaszolt kérdéseinkre.

Szerinte például a Jobbiknak voltak korábban vállalhatatlan megnyilvánulásai, azonban az Orbán utáni világ, vagyis az Európai Egyesült Államok csak egymás tiszteletben tartására, egymás iránt érzett méltóságra épülhet.

Később Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót, ahol világossá tette, a milliárdos adócsalással vádolt Czeglédy Csaba és Dobrev Klára kétes kapcsolata miatt a brüsszeli Európa Parlamenti pozícióval megszerezhető mentelmi jog állhat mindennek a hátterében. (PestiSrácok.hu)

2019.02.18.Jakab Péter korábban egyáltalán nem volt érzékeny az antiszemita kijelentésekre.


Jól látható ezen az eddig nem látott felvételen, hogy a politikus egy 2010-es miskolci lakossági fórumon Pörzse Sándor zsidózó viccén nevet.
A Jobbikban nem ez az első antiszemita botrány:
– Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő 2012-ben listázta volna a zsidó parlamenti képviselőket.
– Kulcsár Gergely, a parlament akkori tagja a Duna-parti holokausztemlékművet gyalázta meg.
– Szávay Istvánnak ezért kellett lemondania mandátumáról, mert egy zsidó nő megverésével dicsekedett.
– Sneider Tamás esküvőjéről pedig olyan videó szivárgott ki, amelyen felesége náci karlendítéssel pózol. (hirtv.hu)

2019.02.15.Mit mondanak az ellenzéki politikusok az összefogásról?


Lassan nincs olyan politikai közösség, melyet ne árult volna el Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke és főpolgármester-jelöltje. Az is sokat elárul róla, hogy korábban senkivel nem fogott volna össze, ma pedig már az ördöggel is lepaktálna. Az Informátor című műsorának stábja utánajárt, hogy Karácsony Gergely múlt heti alakítása után mit mondanak az ellenzéki politikusok az összefogásról.

2019.01.28.Véres támadás keresztények ellen a Fülöp-szigetek déli részén
Saját kalifátust akarnak létrehozni a szélsőségesek.


Legalább huszonheten vesztették életüket, több mint nyolcvanan pedig megsérültek a Fülöp-szigetek déli részén elkövetett pokolgépes merényletben tegnap. A támadássorozat a vasárnapi mise alatt, Sulu tartomány fővárosa, Joló egyik katolikus katedrálisában következett be: helyszíni beszámolók szerint az első detonáció a templomban történt, míg a második robbanás a mentési műveletek alatt volt. Az áldozatok között valószínűleg nagy számban vannak katonák és a biztonsági erők tagjai – jelentették nemzetközi sajtóforrások. (magyaridok.hu)Az utolsó idők jelei! Mindent megrázok 1-2. rész videók!


2019.01.20.Falak és zokni a vezérfonal a Bayer showban.


Meghívott vendég Kovács Zoltán szerint Magyarországnak mérlegelnie kell, érdemes-e részt vennie egy újabb, hazánkról szóló uniós vitán. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint soha nem volt szükség valós okra ahhoz, hogy egy uniós tagállamot politikai célokkal pellengérre állítsanak.Ne tévelyegjetek: "A jó erkölcsöt megrontja a rossz társaság!" (1Kor 15:33)


Ők ilyenek! Bangóné: "Kurva erős kép lenne, ha lefeküdnénk a lépcső elé tarkóra tett kézzel" – Így manipulál az ellenzék! Bősz Anett 2018.12.17.Kedves ellenzék! "Nem kell ide a háborútok és a vallásotok sem..." (3'03")


Szakmailag is zérók vagytok, ezért buktátok 2018-at is! (M. F. Árpád, D. Tibor)

2019.01.09.Leszerepelt a Momentum vezére


Előttem van, ahogy a Momentum elnöksége a hírhedt orosz télben festékszórókkal, "szrtájk" feliratú molinókkal és füstgránátokkal felszerelkezve térdig gázol a hóban, miközben csúnya szavakat skandál. Félelmetesek.
Egyébként pedig nehéz úgy a nyomor ellen tüntetni, ha tele a gyomor, és ha az embereket egy wellness-szállodában a rettegett kajakóma szögezi a foteljeikbe. Nehéz ilyen körülmények között kormányt buktatni.
A két ünnep között sem tört ki a forradalom. Az ünneplés annál inkább. Fegyőrék szerint a nyomorukat a kormánypropaganda miatt nem látók inkább ettek, ittak, ajándékoztak, karácsonyoztak, vásárokat látogattak.
Tehették, mert minden ellenkező híreszteléssel szemben mind a gazdaság, mind a bérek nőnek, az ország meg fejlődik, és minálunk még a karácsonyi vásárokat is karácsonyi vásárnak hívják. (magyaridok.hu)

2019.01.03.

-

Nem akarunk erőszakos tüntetést


Molnár Zsolt elismerte, hogy voltak közös ellenzéki egyeztetések a tüntetések, politikai akciók előtt, és véleménye szerint ez logikus is. Az MSZP budapesti elnöke Napi aktuális című műsorunkban az origo azon cikkére reagálva mondta ezt, amely szerint titkos megbeszélésen szervezték a tüntetéseket Soros magyarországi hálózatának tagjai. A szocialista politikus az elmúlt hetek ellenzéki akciója kapcsán megerősítette: azokat nem tartja erőszakos megnyilvánulásoknak. Műsorvezető: Velkovics Vilmos

2018.12.18.Külföldiek a randalírozók között Budapesten!


Titkosszolgálati szempontból is elemzésre kerültek az ellenzéki tüntetések az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a tüntetések sorozata támadást jelent Európa ellen, noha ez nem okoz meglepetéseket, várható volt, hogy az EP-választás előtt ilyen dolgok fognak történni - jelentette ki.Bayer Zsolt: A pápa esze


Álljon itt néhány bizonyíték arról, hogy a pápa nem Isten földi helytartója

Nem tévedhetetlen hit dolgában, ugyanis az Ige ellen cselekszik. A saját eszközével, a Bibliával tudom bizonyítani ezt.
1./ A pápa kijelentette, hogy a muszlimok ugyanahhoz az Istenhez imádkoznak, ezzel szemben az Ige így szól: "Valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől, és az az Antikrisztus lelke, ..." (1Jn 4:3a) Az iszlám nem ismeri el Jézust Krisztusnak! Tehát Allah az Antikrisztus!

2./ Húsvét előtt a pápa megmosta a muszlimok lábát. Jézus a tanítványok lábát mosta meg:
"Aki megfürdött, annak csak arra van szüksége, hogy a lábát mossák meg, különben teljesen tiszta." Itt a pápa a kegyesség látszatát gyakorolta annak ereje nélkül! "Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől!" (2Tim 3:5) /Stadler Mari/

2018.11.30.Már több, mint 100 embert őrizetbe vettek a brüsszeli tüntetésen


2018.11.24.Ostromállapot Párizsban - Beszélgetés Almássy Ferenc francia szakértővel


2018.11.19.Balliberális politikusokkal alakult meg Márki-Zay ellenzéki pártja


Kibújt a szög a zsákból, az országos politikai porondra tört Hódmezővásárhely celeb polgármestere. Márki-Zay Péter - aki az elmúlt hétvégét is Vásárhely ügyeinek intézése helyett országos politikai szervezkedéssel töltötte – vasárnap jelentette be, hogy megtartotta első hivatalos ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű vadiúj ellenzéki alakulat, melyet a városvezető és unokatestvére, az LMP-ből is kipottyant Hadházy Ákos "családi vállalkozásban" hozott tető alá a balliberális médiaügyvéd, Magyar György bábáskodása mellett. Az egyesület székhelye sem más, mint a celebügyvéd fővárosi irodája. (promenad.hu)

2018.11.15.Morvai Krisztina: "Ma is ölik az európaiakat, csak nem fegyverrel"


A politikus hangsúlyozta, Brüsszelben a mai napig ragaszkodnak a hatalmukhoz a balliberálisok, még mindig azt hiszik, hogy ők fújják a passzátszelet. Sajnálatosnak nevezte, hogy az Európai Néppártban is árulókká lettek egyesek, akik inkább liberálisok, mint konzervatívok, és egyértelműen bevándorláspártiak. "A Martin Schulzok, Junckerek, Verhofstadtok szellemileg mérgezik az európaiakat, akiket ma is gyilkolnak, csak nem fegyverrel, hanem eszmével. Én arra lennék kíváncsi, hogy ők tisztában vannak-e értékrendjük embertelenségével, hogy tényleg hisznek-e abban, amit képviselnek? Magyarországnak és a magyar kormánynak ma történelmi, sorsfordító szerepe van Európában" - fogalmazott Morvai Krisztina. (Polbeat)

2018.11.05.Több ezer migráns vonul az Egyesült Államok déli határa felé!


Az amerikai nem píszí sajtó egy része a migránskaravánt elkezdte Soros-karavánnak hívni, talán nem is véletlenül. A mostani vándor invázió beilleszkedik a valóban létező a Soros-tervbe, ami sokkal sátánibb, mint azt eredetileg gondoltuk volna.
Sajtóklub című műsorunkban elhangzott, az amerikai-mexikói határon olyan ostrom alakulhat ki, amelyet még nem látott a világ és amelynek a főpróbája 2015 őszén lezajlott a röszkei határon. Sajtóklub Huth Gergellyel, a PestiSrácok főszerkesztőjével, Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével és Szentesi Zöldi Lászlóval, a Magyar Demokrata főmunkatársával. Műsorvezető: Bayer Zsolt.Tartalmas felsorolás: DILIHÁZ a neved EURÓPA PARLAMENT!


Harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért, és százezer számra hívják be azokat, akik semmibe veszik a nőket.

Harcolnak a GYEREKEK jogaiért, és betelepítik azokat, akiknek a kultúrája megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak.

Harcolnak a JOGÁLLAMÉRT, és eltűrik a Sharia bíróságokat az országaikban.

Harcolnak a VALLÁSSZABADSÁGÉRT, és millió számra hívják be a keresztényüldözőket.

Megvádolják Magyarországot ANTISZEMITIZMUSSAL, és rászabadítják az európai zsidóságra az ősellenséget.

Naponta CIGÁNYOZZÁK le Orbán Viktort, majd megvádolják cigányellenességgel.

GENDEREZNEK meg Pride-oznak, és Európába hívják azokat, akik országaikban kinyírják a homoszexuálisokat.

EMBERI MÉLTÓSÁGRÓL beszélnek, miközben habzó szájjal üvöltenek, és személyében alázzák Magyarország miniszterelnökét.
VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról papolnak, de nem tűrnek más véleményt.

ESÉLYEGYENLŐSÉGET hazudnak, és a Magyarországot elítélő jelentésükhöz 90 %-ban ellenzékieket kérdeznek meg a magyar kormányról.

TOLERANCIÁRÓL beszélnek, és közben millió számra eresztik Európára az intoleranciát.

DEMOKRÁCIÁÉRT visítanak, de az utolsó pillanatban meg akarják változtatni az Európai Parlament szavazási rendjét.

AZ EURÓPAI HATÁRVÉDELMET fontosnak tartják, de közben azt mondják, hogy a bevándorlás jó dolog, és megbüntetik, aki védi Európa határait.

EURÓPAI ÉRTÉKEKET védenek, amibe már se kereszténység, se hagyományos családok, se nemzetek, se hazaszeretet, se biztonság nem férnek bele. Akinek igen, az úgy jár, mint Magyarország.

Bízom benne, hogy a jelenlegi Európa Parlament halálhörgését hallhattuk. (magyaridok.hu)Üzenet Macron miniszterelnök úrnak!


Macron miniszterelnök úr!
Néhány gondolat, hogy mi magyarok miért nem értünk egyet a bevándorlók szétosztásával:
1. Afrika kincseinek elrablásánál, a rabszolgák eladásánál valahogy nem került szóba a zsákmány szétosztása. Önök Afrika kifosztásával voltak elfoglalva, mi védtük Európát az iszlámtól.- Déli harangszó? Magyarország ezután három részre szakadt, lakossága nagyrészt kihalt.
2. A világháború után Nyugat Marshall – segélyt kapott, – mi Szovjetuniót.
3. 1945-ben egy tisztességes béke után nem lett volna szükség ’56-ban a szolidaritásra. A magyarok nem az iszlám államokba, hanem Burgenlandba, a volt hazánkba (most Ausztria) menekültek.
4. Segítettünk Európa egyesítésében, amikor 1989-ben megnyitottuk a német menekültek előtt a határokat.
5. Nem kerestük bombával az olajat Ázsiában sem. Házakat, hazát nem romboltunk.
6. Végül: Egyszer már volt szétosztás 1920-ban Trianonban. Önök vezetésével hazánkat, Magyarországot "osztották" szét! / Csitos László (felvidéki magyar)/

2018.09.14.Spöttle: tízezer ember nem elég az európai határok védelmére


A Nézőpont Intézet elemzője szerint tízezer ember nem elég az európai határok védelmére, az olasz határokat sem lennének képesek ennyien megvédeni.
George Spöttle az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint ki kell venni a nemzetállamok kezéből a határvédelmet, és a külső schengeni határok védelmét tízezer Frontex-dolgozóra bízná. Az elemző szerint ez "őrült terv", mert teljesen átjárhatóvá válnának az európai határok.
Hangsúlyozta, el lehetne képzelni közös hatékony határvédelmet a Frontexszel, ha az Európai Unió összes tagállama, valamint Brüsszel úgy döntene, hogy valóban lezárják a határokat a gazdasági bevándorlók előtt, és csak a menekülteket engednék be. A statisztikák szerint átlagosan tízből három bevándorló érkezik tényleg háborús területről, a többi gazdasági bevándorló - jelentette ki. (MTI)2018.08.17. Párttá alakul a Migration Aid


Ki van zárva, hogy külföldi támogatást vehessen fel, és az alaptörvénnyel ellentétes tevékenységet folytathasson a Migration Aid párttá alakulása esetén - jelentette ki Ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az alkotmányjogász ugyanakkor abszurdnak nevezte, hogy a Soros Györgyhöz köthető szervezet négy év múlva beszállhat a magyarországi választásokba. Véleménye szerint, egyértelműen Soros György politikai befolyásszerzéséről van szó.

2018.05.23.Frank Füredi professzor előadása – Európa jövője nemzetközi konferencia


Részlet Frank Füredi brit író, szociológus, kommentátor előadásából2013.06.23. Bátor kiállás a magyarok mellett!
Morvai Krisztina LIBE hozzászólása (kiabálással)


Morvai Krisztina ügyrendi felszólalása az Európai Parlament LIBE bizottságában, az "EU Dictatorship?" transzparens kifeszítésével. Egy Lopez nevű levezető elnök sakál módjára üvöltve próbálja megvonni a vélemény kifejezésének jogát.

2018.05.13.Bayer Zsolt saját maga által gyűjtött híreket kommentál,


és saját értelmezésében tálalja azokat a Bayer show-ban. A műsor második részében vendége Rogán Antal. "A globalizmusnak egy logikus gondolkodása... ahhoz, hogy a globális társadalomban az elitek akarata érvényesülni tudjon, ahhoz előbb a nemzeteket kell megtagadni." - Rogán Antal arra a kérdésre, hogy egy német képviselő miért nyilatkozta azt Németországról, hogy népet nép már nincsen.
"Az iszlám invázió azért tud úgy benyomulni Európába, mint kés a vajba, mert évszázadok alatt tudatosan a liberális-szabadkőműves-bolsevik ideológia, ami persze egy tőről fakad, ez a jakobinus hagyományok, tudatosan rombolták és próbálták szétverni a kereszténységet"-Semjén Zsolt, KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes.Beszélgetés Drabik Jánossal: A szabadkőművesség és az illuminátusok


2018.05.11.Lincselt volna a csőcselék - Teljes cikk itt!


Majdhogynem vígjáték volt a parlamenti alakuló ülésre időzített keddi Kossuth téri tüntetés. Majdhogynem komédia, méghozzá igazi csattanóval: a beborult égen villám csattant, s a néhány száz szereplőt hazakergette egy jégeső. Ám előtte, fényes nappal előállt egy sötét pillanat, és lendületbe jött a választási győztesek fizikai megsemmisítésére törő szándék.
A keddi tüntetésen kevéske, de sokféle népség volt. Diáklányok fújták az orbántakarodj-ot, genderpiszkált fiúkák pedig szappanhabbuborékokat eregettek a "Magyarországot szétlopó rezsimdikatúra" ellen. Volt kordonbontásra hiába készült jobbikos, volt rágózva nyilatkozó szélsőliberális (Vágvölgyi B.-féle kiadásban).
Voltak olyan alakok is, akik eséllyel szerepelnének egy Neander-völgyi ősemberekről szóló film castingján. Nos, ez a csőcselék támadt rá három, az Országházból kilépő református egyházi vezetőre, akikről azt hitte, kormánypárti politikusok, pedig meghívott vendégei voltak az időközben már lezajlott ünnepi fogadalomtételnek. Ha nem veszi őket körbe a készenléti rendőrök élő kordona, szinte bizonyosan meglincselik őket. Videófelvételen jól látható: újra meg újra megkísérlik a felindult, durva gyűlölködők, hogy rátegyék kezüket az ünnepi ruhás távozókra.
Eszelős lökdösődésük miatt csak nagyon lassan lehetett elérni a tér távoli pontját, ahol egy magányos taxi állt. Ebben a sárga taxiban Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke várta a bajba jutott társait: a csaknem nyolcvanéves Huszár Pál teológusprofesszort, Szenn Péter horvátországi református püspököt és Gér András zsinati tanácsost. (magyaridok.hu)

2018.05.03.Mi történik, ha egy képviselő nem tesz esküt az Alaptörvényre? - Teljes cikk itt!


Magyarországon a képviselői eskü egy törvényi feltétel, amelynek hiányában érvényesen nem jöhet létre a képviselői státusz. Az esküben az állam és az alkotmányos rend iránti hűség, az alkotmányos jogszabályok megtartásának igénye tükröződik – mondta ki korábban az Alkotmánybíróság. A testület korábban azt is megállapította, hogy esküokmány nem tartalmazhat lelkiismereti meggyőződésre utaló adatot. (Dr. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász)

Tim LaHaye: Kivezető út a depresszióból

Senki sem szereti a búskomor állapotot, bár mindenki átéli élete folyamán valamikor. Ki milyen mértékben ad helyet az önsajnálatnak, azzal arányosan van az egyik embernek több baja vele, és kevesebb a másiknak. A depresszió nem testi, kémiai reakciókból keletkezik, sem nem más emberek vagy stresszhelyzetek magyarázzák, hanem a mi beállítottságunk függvénye. Eljött például hozzám egy 24 éves nő, akit az utolsó négy évben 30-szor kezeltek elektrosokkal. Semmit nem javult, sőt még rosszabbul lett, mert emlékezőképessége is romlani kezdett. Depressziója miatt életének legalább két évét szanatóriumokban töltötte. Ránézve erre a fiatal nőre, azt kellett gondolnom, hogy a súlyos depresszió tipikus esete. Már a temperamentumánál fogva is - főként melankolikus volt -, inkább a dolgok sötét oldalát látta, érzékeny volt és túl sokat foglalkozott önmagával. A jövőre nézve minden reménységét elvesztette. Nehéz családi körülmények közül jött, nem kívánt gyermek volt. Az első lépést azzal tette gyógyulása felé, hogy Jézus Krisztust Urának és Megmentőjének fogadta el. Tőle kapta azt a bizonyosságot, hogy szereti, és hogy megbocsátott neki. Mindig erre vágyódott. Ő tette lehetővé számára, hogy legyőzze haragos és önsajnálkozó gondolatait. Az Úr segítségével meg tudott bocsátani szüleinek, és így eltűnt az a keserűség, ami éveken át megbénította. Megtérése után három hónappal a pszichiáter által elrendelt gyógyszereket elhagyta, mert pszichikailag stabilabb volt, mint valaha. Tanácsomra újra felkereste az orvost, bűnösnek érezve magát abban, hogy a kezelést nem szabályosan fejezte be. Az orvos nagyon boldog volt látva a változást, és rögtön arra következtetett, hogy az ő gyógyszerei és pszichoterápiája eredményezte a változást. Amikor a nő elmondta, hogy keresztyén lett és Jézus Krisztus alapjaiban megújította az életét, az orvos rátámadt. Biztosította volt betegét arról, hogy ez nem fog nála sokáig tartani, hiszen a keresztyénség csak mankó, és néhány héten belül sokkal rosszabb állapotba kerülve jön majd vissza hozzá. A nő azt is bevallotta, hogy nem szed már gyógyszert, és jobban alszik, mint valaha. Az orvos szidta a hitét és a butaságát. Jó, hogy rögtön utána hozzám jött. Szüksége volt rá, hogy a Biblia alapján megerősödjék az orvos szavaival szemben. Újból végignéztük azokat a lépéseket, melyek segítségével legyőzte a depressziót. Lassan visszakapta a bizalmát és örömét. Most már ezt a túláradó életet akarta élni, amit az Úr minden gyermekének megígért. Ha mankó lenne a keresztyénsége, akkor ez nagyon jó mankó, hiszen körülbelül egy éve már szabad a depressziótól, jóllehet családi körülményei rosszabbodtak. Fogadd el Jézus Krisztust megmentődnek! Szellemi képességei és akarata birtokában sincs az ember abban a helyzetben, hogy Isten segítsége nélkül kikerülje a depressziókat. A modern pszichológia egyik veszélyes tévedése az a feltételezés, hogy az ember nem szorul Istenre, ha szabadulni akar a depresszióból. Jézus Krisztus ezt mondta: "...nélkülem semmit sem tudtok cselekedni." (Jn 15:5b) Ez vonatkozik a depresszióra is!Ha egyszer s mindenkorra meg akarsz szabadulni tőle,
be kell fogadnod az Úr Jézust az életedbe.


2014.06.21.

Felhívás - botulizmus gyanú egy magyar pesto-nál! * Teljes cikk itt!

Alapos a gyanú, hogy Keksz Zsolt egri kistermelő készítményeitől betegedtek meg botulizmusban négyen is, földrajzilag különböző helyszíneken, ezért a NÉBIH elővigyázatosságból arra kéri a lakosságot, hogy a hivatal vizsgálatainak lezárásáig ne fogyasszanak e termékekből. A botulizmus a köznyelvben kolbászmérgezésnek ismert, legsúlyosabb élelmiszermérgezés, amely halállal is végződhet. A kistermelő készítményei (szarvasgombás pesto, humusz, különböző szarvasgombás zöldségkészítmények és zöldséglekvárok) kis üvegekben "guormand company" márkajelzéssel, Keksz Zsolt nevével jelzetten, bio piacokon, delikátesz boltokban, bio üzletekben, fesztiválokon, vagy internetes megrendeléssel kerültek forgalomba. Az egyik beteg az egy hete rendezett Hegyalja fesztiválon vásárolta. A NÉBIH az ügyben laboratóriumi vizsgálatokat folytat, a Heves megyei élelmiszerlánc felügyeleti hatóság pedig a kistermelő tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette és kötelezte a termékeinek visszagyűjtésére. A NÉBIH felhívja a figyelmet, ha valaki fogyasztott az elmúlt hetekben Keksz Zsolt termékeiből, és azt követően nehezen azonosítható tünetekkel megbetegedett, azonnal forduljon orvoshoz, a zöldségkészítményt, vagy annak maradékát, esetleg az üres, de címkével még azonosítható üveget pedig ne dobja ki, vigye magával. A NÉBIH ingyenesen hívható zöld számán (06-80-263-244) is fogadja a bejelentéseket: (nebih.gov.hu)

2014.02.24.

Egészségügy: tízmilliárdos plusz az alapellátásra * Teljes cikk itt!

Emelkedik a háziorvosok, a házi gyermekorvosok, a védőnők és az alapellátásban dolgozó fogorvosok finanszírozása és bére; a költségvetésben szereplő összesen tízmilliárd forint többletforrást áprilistól kapják meg a szolgáltatók - jelentette be Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter hétfőn Budapesten. Az emelés több tízezer forinttal növeli egy átlagos praxis bevételét, valamint a védőnők bérezését. Balog Zoltán elmondta: 1,8 milliárd forinttal nő az indikátor alapú finanszírozás, 2,1 milliárd forinttal pedig a háziorvosok kártyapénze. (mno.hu)

2013.12.14.

Béremeléssel startol az életpályamodell * Teljes cikk itt!

Bérpótlékot kapnak a szociális, a gyermekvédelmi és gyermekjóléti ágazatban dolgozók. A kormány elkezdi a szociális életpályamodell kidolgozását is, amelynek része a béremelés - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szombaton Sopronban. Balog Zoltán elmondta, az ágazati bérpótlék összege személyenként 5-11 százalékos béremelést jelent, ami havi 6-17 ezer forinttal emeli meg a szociális, a gyermekvédelmi és gyermekjóléti területen dolgozók fizetését. A kormány 9,2 milliárd forintot különített el az ágazati béremelésre - tette hozzá. Balog Zoltán elmondta: a szociális szférát érintő életpályamodellt kell kidolgozniuk, annak első lépése a béremelés. Ez összesen mintegy 73 ezer szakdolgozót és körülbelül 20 ezer technikai munkatársat jelent. A magasabb összeget először jövő márciusban kapják majd meg, de visszamenőleg, tehát az már a januári bérükre is vonatkozik. (mno.hu)

2013.11.25.

Emelt díj a beteg hozzátartozók ápolóinak * Teljes cikk itt!

Az Országgyűlés több mint harminc törvénymódosítást fogadott el hétfőn a jövő évi költségvetés végrehajtásának megalapozásaként. A képviselők bevezették a kiemelt ápolási díjat, amelyet a súlyosan fogyatékos, tartósan beteg hozzátartozóikat ápolók igényelhetnek, továbbá döntöttek arról is, hogy csak 2015. szeptember 1-jétől lesz kötelező az óvoda a gyermek hároméves korától. A parlament 244 igen szavazattal, 88 nem ellenében és egy tartózkodás mellett fogadta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter erről szóló változtatási javaslatait. A kiemelt ápolási díjat a legsúlyosabb, vagyis az önellátásra nem, vagy csak segítséggel képes betegek hozzátartozói igényelhetik, mértéke pedig az ápolási díj alapösszegének 180 százaléka. (mno.hu)

2013.11.07.

Szócska: A mostani emelt összegnek jövőre is megvannak a forrásai
Teljes cikk itt!


A háziorvos hozzáférhet páciense közfinanszírozott ellátásban igénybe vett összes adatához, így célzottabban szervezheti a betegutat is - hívta fel a figyelmet egészségügyért felelős államtitkár az M1 esti műsorában. Idén 8,7 milliárd, jövőre pedig újabb 10 milliárd forinttal növeli a kormány az egészségügyi alapellátásban dolgozók bérére fordítható összeget - jelentette be szerdán Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár. Az emelés az alapellátásban dolgozók teljes körét érinti, így a háziorvosokat, a védőnőket, a területi ellátási kötelezettségű fogorvosokat és az ügyeletben dolgozókat is. Egy háziorvosi praxis átlagosan havi 45-46 ezer forinttal kap többet, a védőnők területi díjazása 4-5 ezer forinttal nő, attól függően, hogy mekkora területet látnak el. A védőnők ellátottak után járó pontértéke is emelkedik, így átlagosan plusz 13,5 ezer forint havi növekedésre számíthatnak. A fogászati ügyelet alapdíja 45-60 ezer forinttal emelkedik havi szinten, és többletforrást kapnak az iskola-egészségügyi ellátásban dolgozók is. (hirado.hu)

2013.09.21.

Szócska: Folytatódik az egészségügy korszerűsítése * Teljes cikk itt!

Folytatódik az egészségügy korszerűsítése - mondta Szócska Miklós a Magyar Hírlapnak. Az egészségügyi államtitkár szerint bevált a már elindított országos méretű betegútszervezés. Ennek köszönhetően sokkal többen kapják meg helyben a szükséges ellátást, kevesebb embert fektetnek kórházba, és többeket látnak el az egynapos ellátásban. Szócska Miklós pozitívnak nevezte a népegészségügyi termékadót és a gyógyszerárak csökkentését. (mno.hu)2013.07.06.

Emberek ezreinek élete menthető meg * Teljes cikk itt!

Csaknem 10 milliárd forintból újul meg hazánkban az onkológiai ellátás. Ennek köszönhetően, pár éven belül, 4-6 százalékkal is javulhat a daganatos betegek túlélési esélye - mondta el a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat című műsorában a szakmai kollégium onkológia és sugárterápia tagozatának elnöke. Kásler Miklós hozzátette: évente csaknem 34 ezer ember hal meg Magyarországon rákos megbetegedésben. A támogatás és az ellátás újraszervezése pontosabb diagnosztikát és gyorsabb ellátást tesz majd lehetővé. A riporter Papp Endre. Ismert, pénteken jelentették be: tízmilliárd forint európai uniós fejlesztési forrást kap összességében tíz térségi onkológiai centrum. (mno.hu)

2013.06.03.

Megvan az OPNI utódja * Teljes cikk itt!

A Nyírő Gyula Kórház keretein belül áll fel az új pszichiátriai intézet, mely az OPNI utódja lehet. A kormány 3 milliárd forintot fordít mentálhigiénés egészségügyi fejlesztésekre. Még ebben az évben feláll az új pszichiátriai intézet, és megoldódhat azoknak a betegeknek a sorsa, akik az OPNI bezárása óta nem kaptak segítséget - erről beszélt Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter, amikor bejelentette az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet megnyitását. Balog Zoltán azt mondta: a Nyírő Gyula Kórház keretein belül megalakuló új intézet biztosítja majd a területi ellátást, és kutatómunkát is végez. A kormány 130 millió forintot biztosít az új intézet indulásához, ezen felül a népegészségügyi programból több mint hárommilliárd forintot költenek mentálhigiénés fejlesztésekre. (hirado.hu)

2013.05.14.

Üdvözlik az egészségügyi béremelést * Teljes cikk itt!

Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár hétfőn jelentette be, hogy különböző mértékben, de minden fekvő- és járóbeteg-ellátásban dolgozó egészségügyi dolgozó kap béremelést idén. Elmondta azt is, hogy a 30 milliárd forintos béremelés fedezete a dohány- és alkoholtermékek jövedéki adójából befolyó összeg. A diplomás szakdolgozók tavalyi béremelését 41 ezer forintra egészítik ki, ez "30-40 ezer forintot is jelenthet azoknál, akik tavaly csak néhány ezer forintos béremelést kaptak". A szakdolgozók bére 10 ezer, a kórházi gyógyszerészeké 45 ezer, a rezidensek bére 10 ezer forinttal fog emelkedni. A 450 ezer forint felett kereső orvosok 10 ezer, a 450 ezer forint alatt keresők pedig 40 ezer forintos béremelést kapnak. Összesen 94 843 egészségügyi dolgozó kap béremelést. A fizetésemelést januárig visszamenőleges, a szeptemberi fizetéssel kapják meg az érintettek. (mno.hu)

JELZÁLOG A HÁZON NYERŐAUTOMATÁK HATÁSAEgymillióan a kilakoltatás szélén
/OLVASÓK ÍRJÁK/

[krotak] [2010.dec.12. 20:58]
2005-re Trabantom kinőtt a "tinidzser" korból. Olyan szerencsés voltam, hogy volt elég pénzem új autóra. Aztán meglepődtem, mert kiderült, hogy készpénzért nem lehet autót venni (az eladók jutalékot kapnak a bankoktól) hosszas alkudozás után abban állapodtunk meg, hogy fizetek 1,6 milliót, a többi kölcsön lesz. Már a harmadik hónaptól kiegészítő csekkeket kaptam, az árfolyam változására hivatkozva .A postáskisasszony frusztrált lett, amikor 46 csekket adtam fel több mint 1,5 millió értékben. Jól jártam, mert csak 98 ezer Ft-ot buktam 420 000 Ft helyett.
[Bambika] [2010.dec.12. 19:42]
Kedves Magda, befizettük a 10-20%-ot, évek óta fizetjük a törlesztőt, a tartozás milliókkal több, mint amit felvettünk eredetileg.
A mi lett volna ha ...itt már nem segít. Továbbá, nyilván ha valaki arra figyelmezteti az embereket, hogy te barom, akkor is tudod fizetni, ha 80-100%-kal lesz több a törlesztő részlet, felvette volna valaki?
Ki az a barom, aki azért ment bele, hogy az utcára kerüljön? Fizettünk önerőt, illetéket a magyar államnak, évek óta fizetjük a részleteket. Ez volt a grátisz mindenkinek? Benyelték az illetéket, az önerőt, az eddig fizetett részleteket, az adóm, meg a járulékom azért jól jön továbbra is, magánnyugdíj befizetésemet is lenyúlják, a bank árverez, így nem lesz vesztesége, sőt... és még én legyek hajléktalan?

Fritz Berger: Üdvösség Krisztusban
Áhítatok minden napra /November 30./

"Kölcsönkér a bűnös, és nem adja vissza, de az igaz könyörületes és adakozó." (Zsolt 37:21) Általános szokás napjainkban adósságot csinálni, pénzt kölcsönkérni, dolgokat hitelbe vásárolni stb. S a kölcsönkérő nem szűkölködik ígéretekben, hogy mikor adja vissza a kölcsönkért pénzt vagy holmit. Sokan lelkiismeretlenül vesznek fel kölcsönöket, csak azért, hogy nagyzolhassanak! Az ilyen embereken átok nyugszik, és cselekedetik romlásba viszik őket.
Vannak azonban, akik szegénységük és nagy szükségük miatt csinálnak adósságokat. Megvan bennük a becsületes szándék, hogy visszaadják, amit kölcsönkértek, meg is ígérik azt, de sokszor nem tudják ígéretüket megtartani. Én is így tettem. S noha fizetni akartam, mégis átok volt rajtam, mert nem Isten útjain jártam, és nem maradtam meg mindabban, ami meg van írva. "Átkozott mindenki, aki nem marad meg abban, amiről megvan írva a törvény könyvében, hogy azt kell cselekedni." (Gal 3:10b)
Nagy különbség van az istentelen és az istenfélő közt. Az igaznak, aki bízik Istenben, nincs szüksége arra, hogy adósságot csináljon. Nem nagyravágyó, és megelégszik azzal, amije van. De még azt is látjuk az Írásból, hogy az igazak adakozni is tudnak. Miért? Mert ők az Úr áldottai. Dávid mondja: "Gyermek voltam, meg is öregedtem, de nem láttam, hogy elhagyatottá lett az igaz, sem azt, hogy gyermeke koldussá vált." (Zsolt 37:25) Megvan mindene, mert tud adni. Mert meg van írva: "Adjatok, és adatik nektek: jó, megnyomott, megrázott, megtetézett mértékkel adnak öletekbe." (Lk 6:38), és
"Többet ér a kevés az igaznak, mint a gazdagság sok bűnösöknek." (Zsolt 37:16)
"Nagyobb boldogság adni, mint kapni." (ApCsel 20:35b)

SZÜLŐFÖLDEMEN - Csodálatos hazaszeretet

Tinik a szünetben avagy alkohol nélkül nincs buli?

Felelősöket megnevezni, és a határidőket betartatni!

Lelkigondozók! S.O.S. Védjétek meg a családokat!

"Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra,
hanem a betegeknek."
(Máté evangélium 9:12b)

Beszélgetés Dr. Bene Éva orvossal
/ Református Egyház Félórája 2009. május 13. részlet /

Dr. Bene Éva orvos volt, ma könyvíró. A Megdőlt az életfa talán a legismertebb műve, amiben annak az okait keresi, miért születik ilyen kevés gyermek Magyarországon.

Bene Éva: "Az intézetben minden osztályvezető főorvosnak alá kellett írnia, hogy egy hónap alatt hány beteget bocsát haza. Ez olyan kötelezettséget rótt ránk, ami szöges ellentétben áll az orvosi esküvel. Erről mind a mai napig meg vagyok győződve. Én nem tudhatom, hogy ki milyen állapotba kerül be az intézetbe, tehát annak előre történő eldöntése, hogy egy beteget legfeljebb 8-10 napig tartunk bent, elfogadhatatlan volt számomra. Ketten nem írtuk alá ezt a papírt, és mindkettőnket nyugdíjaztak. Amikor erről az intézet igazgatója engem értesített, azt mondtam, hogy aki Istent szereti, annak minden a javát szolgálja. Az én esetemben ez így is van, mert a nyugdíjazásom óta minden évben megjelent egy könyvem. Isten egy teljesen más vágányra állított. Egy orvos mindenképpen gyógyítani szeretne, és ha nem tud a betegágynál, hát megpróbálja máshol.
Amikor egyik napról a másikra el kellett döntenem, hogy mit kezdjek magammal, eszembe jutott, hogy Magyarországon már évtizedek óta nincs egészségtan-oktatás. Ha valaki nem tudja, hogy milyen tünetek, panaszok esetén mi a teendő, akkor ez sok esetben tragédiához is vezethet. Arra jutottam, hogy egy egészségügyi felvilágosító könyvet kellene írnom, ami segítséget nyújt a betegnek. Mindezt keresztyén szellemiséggel átitatva gondoltam leírni. Így született meg a Védd magad! című könyvem. Utána a Csendes csodák következtek, amelyben Cseri Kálmánt kérdezgettem.
A harmadik könyvem már nem a személyes önvédelmet, hanem a kollektív önvédelmet szolgálta: a népességfogyással kapcsolatos jelenségek társadalombiológiai, társadalomlélektani elemzése a Biblia tükrében. Megdőlt az életfa a címe ennek a műnek. Ezután Döbrentei Kornéllal közösen írtuk meg a Magyarországgal Istennek terve van című művünket. Ezt követően a magyar egészségügy tönkretételéről írtam az Itt az ideje a rombolásnak címmel. Most, májusban a Magyarok Házában mutatták be a legújabb könyvemet, melynek Az erkölcs és egészség a címe. Ez úgy született, hogy számos beteg keresett meg azzal a kéréssel, hogy adjam oda az előadásaim szövegét. Egy idő után a katolikus rádió igazgatónője azt javasolta, hogy jelentessük meg, amit a Kairos Kiadó el is vállalt, és a Szent István Könyvhétre el is készült."Adósságban a magyar családok
2008.06.18.
Másfélszeresére nőtt egy év alatt a lakossági devizahitelek állománya, 300 ezer család már nem tudja fizetni kölcsöneit - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének adatsorából.
Egy magyar család ma már jövedelmének 13 százalékát költi hitelek visszafizetésére, ami magasabb az európai átlagnál. A lakossági hiteleik értéke összesen 5769 milliárd forint. Ennek nagy része devizaalapú kölcsön. (hírTV)

Uram, nézz szükségemre! dalt halljuk.Tánczos Katalin, hajléktalan megható verse és könyve
Szabadulások hiteles története
REHABILITÁCIÓS OTTHONOK ITT!


Dr. Csiba Gábor szerint milliárdokat lehetne spórolni a
kórházak gyógyszerellátásánál, ha lédig kiszerelésben kaphatnák a gyógyszereket.
Ebből az eü. dolgozók bérét lehetne emelni. (MR)


HÍREK
2007.12.18.
Klinikai szakpszichológusi állások szükségessége
Miközben az egészségügyi intézményekben sorra szüntetik meg a klinikai szakpszichológusi álláshelyeket, a magánrendelések többségében alig találnak időpontot az újonnan jelentkezőknek. A szakemberek szerint pszichoterápiára manapság már nem divatból járnak, a kliensek többsége valóban segítségre szorul.
Magyarországon egyre többen járnak rendszeresen pszichológushoz és pszichiáterhez. Az egészségügyi intézményekben egymás után szüntetik meg a klinikai szakpszichológusi álláshelyeket, így - kénytelen-kelletlen - a segítségre szorulók magánrendeléseken jelentkeznek. A lapunknak név nélkül nyilatkozó szakemberek azt mondják: manapság jellemzően nem divatból, hanem valós szükséglet miatt járnak egyéni terápiára. Úri passzióról már csak azért sem lehet beszélni, mert az olykor csillagászati árakat azok is kifizetik, akiknek ez komoly anyagi problémát okoz.
Úgy tudni, az akár több évig is elhúzódó egyéni terápiák óradíja az elmúlt években drasztikusan emelkedett. Információnk szerint egy-egy 45-50 perces foglalkozásért 6-10 ezer forint közötti összeget kérnek a lélekgyógyászok. Ezen a területen is létezik úgynevezett sztárgázsi, a nevesebb szakemberek óradíja akár a 15-20 ezer forintot is elérheti.
Az egyéni terápiával foglalkozó pszichológusok arról számoltak be, hogy pacientúrájuk összetétele az elmúlt időszakban nemigen változott. Jellemzően a 18-45 év közötti korosztály veszi igénybe a szakszerű segítséget. A kliensek zöme továbbra is a nők közül kerül ki, bár ha lassan is, de növekszik a férfiak aránya a magánrendeléseken. Az iskolázottságot nézve még mindig főként a közép- és a felsőfokú végzettségűek járnak pszichológushoz, pszichiáterhez. Ez természetes - mondják a hozzáértők, hiszen a terápia eredményességét nagymértékben meghatározza a beszédkészség fejlettsége, ez pedig a tanulással töltött idővel arányosan növekszik.


Érdekes tény, hogy bár a lélekgyógyászattal foglalkozók szobán kívül nem - vagy csak ritkán - beszélnek a terápia anyagi vonzatáról (a kollégák között is tabu téma az általuk kért óradíj), a klienssel már az első találkozáskor közlik ezzel kapcsolatos igényeiket. A terapeuták általában előre kérik az egy hónapra kalkulált díjat, de az sem ritka, hogy negyedévente előre számolnak. Az úgynevezett terápiás szerződésben ezt haladéktalanul rögzítik is.
A szakemberek azt mondják, a számla előre történő rendezése főként a páciens érdekét szolgálja. A terápiában ugyanis vannak olyan hullámvölgyek, amikor a kliens számára kellemetlen szakaszhoz érkeznek, és ő nem szívesen folytatja a kezelést. Ezekben az érzékeny szakaszokban kizárólag a már kifizetett óradíjak hatnak motiváló tényezőként, vagyis a páciens ha másért nem, hát azért folytatja a terápiát, mert nem akarja, hogy elvesszen a pénze.
A nyilatkozó szakemberek lapunknak elmondták azt is, hogy a pszichoipar fejlődésével az önjelölt segítők száma is hatványozódott. A lelki gondozással, illetve a pszichoterápiával kapcsolatban szinte teljes az anarchia. Jelenleg nincs olyan jogszabály, amely egyértelműen meghatározza, ki és milyen feltételekkel foglalkozhat pszichés problémákkal. Ezt a joghézagot kihasználva mind többen mindenféle jogosítvány nélkül terapeutának nevezik magukat.
Manapság bárki könnyedén nyithat a lakásában pszichológiai szakrendelőt. Nem kell mást tennie, mint a szükséges engedélyeket beszerezni a helyileg illetékes önkormányzattól, amely - a tisztiorvosi szolgálat rábólintását követően - általában haladéktalanul zöld jelzést ad.

A szakavatatlan segítség gyakorta hatalmas károkat okoz,

olyanokat, amelyeket később a legjobb szakember sem tud helyrehozni. Ráadásul az amatőr lélekbúvárok által elkövetett műhibák miatt aligha lehet bárkit is perbe fogni, hiszen lehetetlen bizonyítani.

"Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra,
hanem a betegeknek."
(Máté evangélium 9:12b)Dr. Szalay Károly pszichiáter élete (1894-1973)


        

20 éves a Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága

Táplálkozási és életviteli tanácsokDr. Hummel Zoltán kutatóorvos * Táplálkozási tanácsok


Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!


ÉLETRAJZOK, OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK

Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKZimányi József prédikációi
Mátrainé F. Irma írásai Gazdag István tanításaiVissza!
Vissza a menüre!