HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő
2020.09.26.Fricz Tamás: A Nyugat hűlt helyét találtuk * Teljes cikk itt!


Ez nem a megbékélés korszaka, vállalni kell a világnézetek harcát, különben feledésbe merülünk. Jelenlegi korszakunkat két ideológia, két értékrend, de még inkább úgy mondanám: két világlátás (s valójában két világ) konfliktusa határozza meg.

Az egyik oldalon állnak azok a globalista és liberális erők, amelyek a nemzettudat, a nemzetállamok, a hagyományos keresztény értékek és erkölcsök, valamint az évszázadok óta működő intézmények és szokások felszámolásával fel akarnak építeni egy szép új világot, amelyben létrejön a világtársadalom és világállam, ahol a vallások feloldódnak egymásban és hosszú távon eljelentéktelenednek, ahol a fajok keverednek egymással, ahol mesterségesen jelentéktelenítik az emberek közötti természetes különbségeket, s a hagyományos családok helyét fokozatosan átveszik a genderelmélet szerinti ­LMBTQ-együttélési formák, s minden egyén kozmopolita világpolgárrá (de legelsősorban szolgalelkű fogyasztóvá) válik.

A másik oldalon pedig azok a nemzeti szuverenista, konzervatív és kereszténydemokrata emberek állnak, akik minderre nemet mondanak, és meg akarják védeni életünknek azokat a hagyományos kereteit – családot, államot, nemzetet, kereszténységet, természetes, velünk született identitásainkat –, amelyek évszázadok, sőt évezredek óta bizonyítják létük jogosságát. Nem akarnak részei lenni egy olyan, XXI. századi ember- és társadalomkísérletnek, amelyet a kommunisták egyszer már eljátszottak és szörnyű pusztítást okoztak vele, ma pedig a globalista liberálisok akarnak egy általuk vizionált világot ránk erőltetni. (magyarnemzet.hu)

2020.09.20.Az elmebaj világába tekinthetünk be a Bayer show-ban
Az USA-ban az egyetemi felvételiken bőrszín alapján kvótákat állítottak fel.


Ha van kalap, az a baj, ha nincs kalap, az a baj. Ilyen politikát folytat a magyarországi ellenzék. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint nehéz őszre készülünk.

A politikus erről a HírTV Bayer show című műsorában beszélt rámutatva arra, hogy változatlanul azt látni, a baloldali pártok "a vírusnak szurkolnak" és csak a kormány, valamint az egészségügyi vezetők támadásával vannak elfoglalva.

2020.07.19.Egy magyar ember felkavaró levele Szabó Tímeának * Teljes cikk itt!
Felhévizy Félix írt egy rövidke nyílt levelet a Párbeszéd nagyasszonyának, Szabó Tímeának.


Tisztelt Képviselő Asszony!

Mint azt Ön is nagyon jól tudja, az idei nyár más, mint a többi, hiszen a pandémia árnyékában nem tudnak az emberek úgy nyaralni, kikapcsolódni, ahogy és ahol szeretnének. A környező országokban sajnálatos módon emelkedik a megbetegedések száma, ami óvatosságra kell hogy intsen valamennyiünket.

Orbán Viktor ezért mondta, hogy idén több Balaton, kevesebb Adria, hogy ezzel a szellemes szlogennel is segítse, megvédje a magyar embereket attól, hogy berobbanjon nálunk is a koronavírus fertőzés. De őszinte sajnálattal vettem észre, hogy Önök, kedves Tímea, fittyet hányva a magyar emberek vitathatatlan érdekeire és a magyar emberek egészségének védelmére, gúnyt próbálnak űzni ebből a nagyon fontos, mindenkit személyesen érintő veszélyhelyzetből is.

"Több Balatont. És fizeted is, Viktor?" – ezzel a nem túl elegáns kísérő szöveggel osztott meg az Ön pártja, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom egy, a siófoki Petőfi sétányon működő, felkapott strand vendéglátóegységéből származó blokkot. Amit azt követően Ön is előszeretettel használt fel a Facebook-oldalán, kicsinyes politikai érdekből.

A baloldal gyűlöletkampányt folytat, és nem csak a kormány ellen. Most már tisztán látszik, hogy a Balaton és a hazai turizmus is a céltáblájukra került. Ez egy szánalmas és meglehetősen demagóg húzás volt. Önök, kedves Tímea, a magyar emberek ellen harcolnak! Ki vagy kik lesznek azok, akik ellen legközelebb uszítani és gyűlölködni fognak?

Sokunk nevében mondom: elég volt!
Maradok tisztelettel: Felhévizy Félix hírlapíró (magyarnemzet.hu)

2020.08.24.Szivárványzászlóval provokálnak a momentumos aktivisták * Teljes cikk itt!


Ásotthalmon közfelháborodást okozott a Momentum hétvégi akciója, ugyanis pártaktivisták szivárványzászlót tűztek ki a polgármesteri hivatal épületére. Toroczkai László, a település polgármestere a Magyar Nemzetnek azt mondta: elindítják a szabálysértési eljárást és feljelentést tesznek garázdaság miatt.

– Gyáva módon kitették, lefotózták, majd le is szedték a Momentum aktivistái. Jelenleg a térfigyelő kamerák felvételeit elemzik. Ha meg tudjuk állapítani, ki és mikor tette ki a zászlót, akkor a jegyzőnk elindítja a szabálysértési eljárást, és mindenképpen megtesszük a feljelentést. Véleményem szerint ez garázdaság és közbotrányokozás is egyben – sorolta Toroczkai, aki hozzáfűzte: a Momentum akciója megbotránkoztatta az ásotthalmi lakókat.

– Aljas, antidemokratikus és nagyon agresszív, momentumos törpe kisebbségről beszélünk – jellemezte az elkövetőket a polgármester.

Toroczkai Lászlót, a hétvégén választották újra a Mi Hazánk elnökének, az új vezetés első dolga népszavazás kezdeményezése lesz az LMBTQ-mozgalom megfékezésére. (magyarnemzet.hu)

2020.06.28.Az Európai Unió Bírósága holnap tárgyalja Magyarország megsemmisítési keresetét
a jogsértő szavazatszámítással elfogadott Sargentini-jelentéssel szemben.


Talán emlékszünk még arra, hogy 2018. szeptember 12-én a szavazás során az Európai Parlament tagjai 448 igen, 197 nem és 48 tartózkodó szavazatot adtak le. A hazug Sargentini-jelentést az EP bevándorláspárti többsége erőltette át azért, hogy ezzel is nyomást gyakoroljon Magyarország bevándorlás politikájára.
A 7-es cikket elindító határozat elfogadásához előírt kétharmados támogatottsághoz az összes leadott szavazat (693) kétharmadára, azaz legalább 462 IGEN szavazatra lett volna szükség. Ez egyszerű matematika. Az EP azonban önkényes módon úgy döntött, hogy a tartózkodás nem számít leadott szavazatnak, így azokat mellőzte a kétharmad megállapításakor. Egyszerű matematikai számítás az is, hogy így könnyebb elérni a kétharmadot.

Az Uniós Szerződések, valamint az EP eljárási szabályzata és eddigi gyakorlata is egyértelműen bennünket igazol. De ha valaki nem akar elmerülni jogi szövegek elemzésében, annak elég, ha egy pillantást vet az EP szavazógépére. Egy EP-képviselő három gombot nyomhat meg, azaz háromféle szavazatot adhat le: igen, nem és tartózkodás. Aki pedig nem akar szavazni, az egyik gombot sem nyomja meg vagy be se megy a terembe – és bizony ilyen EP-képviselő is akadt 2018. szeptember 12-én.
Tudatos döntés volt ugyanis minden EP-képviselő részéről, hogy a háromféle szavazati lehetőség és a szavazógomb be nem nyomása közül melyiket választotta a nyilvános jegyzőkönyvben is rögzített voksolás során. Az EP jogértelmezése a tartózkodó szavazatot megfosztaná minden tartalmától és úgy tekintené, hogy a képviselő egyáltalán nem szavazott. Ez nemcsak a joggal és a józan ésszel ellentétes, de felveti a képviselői szabad mandátum korlátozásának kérdését is.

Ebben a szellemben, határozott és erős jogi érvekkel készülünk a holnapi tárgyalásra. Bízom benne, hogy az uniós intézmények magukra nézve is kötelezőnek tekintik a jogállamisági elveket, köztük az eljárási szabályok átláthatóságát, amelyek tiszteletben tartását oly nagy lelkesedéssel kérik számon másokon. Az EU jogállamisági kezdeményezései szempontjából szerintem ez alapvető hitelességi kérdés.
Az már csak hab a tortán, hogy a szavazás előtt néhány nappal maga Sargentini is sejthetett valamit a számításról, amikor azt tanácsolta a hezitáló EP képviselőknek, hogy a magyar szavazás alatt inkább menjenek kávézni... Vajon miért?

2020.06.12.Deutsch Tamás dörgedelmes posztban tette helyre Cseh Katalint...
A Fidesz-KDNP Európai Parlamenti képviselője tételesen cáfolta

egy nagyon kemény Facebook-bejegyzésben a Momentumos Cseh Katalin állításait:

'Cseh képviselő asszony minapi Facebook-bejegyzésében az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának ülése kapcsán így fogalmazott: "Nagy örömömre minden fél hangoztatta korrupció vagy csalás miatt elítélt cégek feketelistázásának fontosságát, amelyet én terjesztettem be, és amely Magyarországon csak Lex Mészáros néven híresült el."

Hát akkor nézzük, hogy a Momentum politikusa mennyi hazugságot is tudott belezsúfolni ebbe a nem túl hosszú mondatba. (Azt csupán zárójelben jegyzem meg, hogy Cseh Katalin egyelőre kizárólag csak a botmixer, a nehezen definiálható üléstermi vihogás és a saját hazájának szűnni nem akaró indulattal történő folyamatos ostorozása miatt híresült el.)

1. Az Európai Bizottság 2018. évi gazdálkodásáról szóló európai parlamenti zárszámadási jelentéshez terjesztettek be egy módosító indítvány, amelyik "a korrupció vagy csalás miatt elítélt cégek feketelistázását" célozta.

2. A módosítót nem Cseh Katalin, hanem Olivier Chastel és Ramona Strugariu liberális (Renew) képviselők nyújtották be.

3. Cseh Katalin neve egyáltalán nem szerepel a benyújtók között, csak utólagosan kérte, hogy az ő neve alatt is fusson a módosító. Ezt az előterjesztésről történő plenáris szavazás után a szavazólista alján feltüntették, tehát hivatalosan így utólag az övé is lett a módosító, de az eredeti beterjesztők közt nem szerepel Cseh Katalin neve. Szimpla hazugság tehát az a szöveg, hogy "amelyet én terjesztettem be"!

4. A zárszámadási jelentések nem jogalkotási előterjesztések, az elfogadott szövegek nem jogszabályok, így azok egészével vagy bármely részével kapcsolatban a "lex", azaz "törvény", "jogszabály" kifejezés használata szándékosan félrevezető, valótlan állítás. Cseh állítása tehát nettó hazugság, az előterjesztés, amiről szó van nem jogalkotási előterjesztés, tehát hazug dolog jogszabályként hivatkozni a szövegre.

5. Összefoglalva: Cseh azt állítja, hogy beterjesztett valamit, ami lex (törvény, jogszabály). Cseh bejegyzésével szemben az igazság viszont az, hogy mások nyújtottak be módosító indítványt, amihez csupán utólag csatlakozott (és próbálja lenyúlni a módosítás benyújtásának érdemét) és az előterjesztés, amiről szó van, állításával szemben nem jogalkotási előterjesztés, tehát hazug dolog jogszabályként hivatkozni a szövegre... (magyarnemzet.hu)

2020.05.16.Vadai Ágnes DK-s politikus szélsőséges feljelentése
ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője ellen.


Deutsch Tamás fideszes EP képviselő Facebook-bejegyzésében így reagált

Deutsch Tamás írta: Egyetlen tiltakozó félmondatot, egyetlen jajveszékelő posztot, egyetlen Magyarországot a világ valamennyi szóbajöhető szervezeténél feljelentő levelet, állásfoglalást nem lehet hallani, nem lehet látni a jogszerűtlenségekre oly érzékeny liberális politikusoktól és jogvédőktől annak kapcsán, hogy egy ellenzéki párt főkorifeusa, a DK-s Vadai Ágnes rémhírterjesztés miatt feljelentette ifj. Lomnici Zoltán elemzőt, aki ellen büntetőeljárás indult, ahol végül megállapították, hogy semmiféle törvénytelenséget nem követett el.

Kiderült, hogy az igazság nem rémhír. És kiderült, hogy helyzetével, politikai befolyásával visszaélve minden ok nélkül akart egy elemzőt meghurcolni egy vezető ellenzéki politikus. Hát akkor most ezt így hogy? Ennyi. (888.hu)

2020.05.14.Sara Cunial képviselőnő felszólalása az olasz parlamentben 2020. május 14-én!


A legfontosabb parlamenti felszólalás hangzott el az olasz parlamentben 2020. május 14-én, amely ülést a koronavírus és a világjárvány körüli helyzet miatt tartottak.
Sara Cunial képviselőnő páratlan bátorságról tett bizonyságot, amikor egyetlen felszólalásban a lehető legfontosabb nem-főáramú összefüggést napirendre vette:
A szabadság mindenféle ürügyekkel létrehozott korlátozását
A vírus okán egy megfigyelőállam létrejöttét és a fiatalok manipulálását
Az államok felett álló oligarchák beleszólását a világ irányításába
Bill Gates totális befolyását a WHO-ra és a világjárvány kezelésére az oltás,- és vírusipari, egészségügyi korrupció és a legfelső szintű politika kapcsolatát
Bill Gates bűncselekményeit, aminek következtében több százere gyerek bénult meg és nő vált meddővé
a már tavaly EVENT 201 néven szimulált járványt
az ID 2020 nevű programot,a hol vakcinákkal digitális azonosítót adnak be a pácienseknek
Egyszerűen annyira ütős, szókimondó és az igazságot tudni akaró, tabuként kezelt és teljesen elhallgatott kérdéseket feltevő felszólalás volt, hogy le a kalappal. Muszáj voltam lefordítani nektek! (SBG Buddha - VilagHelyzete)"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." /Benjamin Disraeli/
Találtam egy nagyon érdekes fotót még 2001-ből.


Csak hogy értsétek, ki kicsoda az 'Elit' felső köreiben és hová tartozik. Egyetlen fotón rajta van jó pár prominens tagja. Utánanéztem, mit kell tudni róluk.


Nézzük sorban:
Bill Moyers (Billy Don Moyers) - A Fehér Ház sajtótitkára Johnson elnök idején 1965 -67 között, a Demokrata Párt újságírója és politikai kommentátor 10 éven át hírcsatornákon. Később a korporációk uralta hírszolgáltatás nagy kritikusává vált. https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Moyers
Ted Turner - amerikai médiamágnás Az üzletember alapította meg a TBS-t és az első 24 órás hírcsatornát, a CNN-t.
Idősebb Bill Gates, "az eugenika egyik nagyapja, még ma is is elég kemény történet" az USA-ban. Az ABC több ezer nőről számol be, akiket erőszakkal sterilizáltak és meddővé tettek 1929 és 1974 között az államokban.
Anthony Fauci - jelenleg a Covid-19 elleni operatív törzs vezetője. Ronald Reagan óta minden egyes amerikai elnök 'tanácsadója'. Szoros üzleti és ideológiai kapcsolat fűzi a Bill & Melinda Gates Alapítványhoz és a vakcina-iparhoz.
David Rockefeller - Nem kell bemutatni. Amerikai bankár, John D. Rockefeller, Jr és felesége, Abby Aldrich Rockefeller utolsó gyermeke, egyben az olajmágnás és bankár, John D. Rockefeller, a Standard Oil (ExxonMobil), a Rockefeller Egyetem és a Rockefeller Alapítvány megalapítójának utolsó unokája. A nagy háttérhatalmi 13 családhoz tartozó Rockefeller-dinasztia tagja "Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részvettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át. Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettük volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt. De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé. Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk." (-mondta David Rockefeller a Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszédében)
George Soros - Nem kell bemutatni. Most nem is fogom, mert mindent tudunk róla és az összeesküvéseiről.
Richard Dean "Dick" Parsons - A Citigroup bankárcsoport és a Time Warner elnök vezérigazgatója, a CBS csatorna igazgatója. Anyai nagyapa apja volt anno a John D. Rockefeller birtok vezetője 2016 óta a Rockefeller Alapítvány igazgatótanácsának tagja https://www.rockefellerfoundation.org/pr…/richard-d-parsons/
David McCullough - kétszeres Pulitzer-díjas író a Truman és John Adams-ről szóló könyveiért, narrátor.
Barbara Walters - újságíró és televíziós személyiség, a Today, The View, 20/20 és az ABC Evening News vezetője.
Roberta Brooke Astor - Amerikai filantróp, a nagy háttérhatalmi 13 családhoz tartozó Astor-dinasztia tagja
Leonore Annenberg - Üzletasszony, filantróp és diplomata. Az Egyesült Államok protokollfőnöke a Fehér Házban 1981 és 1982 között. Az amerikai elnök, alelnök és külügyminiszter tanácsadója és protokolfőnöke. Férje Walter Annenberg, az USA brit nagykövete és mágnás.
Irene Diamond - filantróp,főleg az AIDS elleni küzdelemben vett részt alapítványaival.
Judy Woodruff - újságíró, televíziós személyiség. A PBS NewsHour vezetője. 1976 óta minden elnökválasztási vitát ő vezetett. Az NBC News fehér házi tudósítója, 2005-ig a CNN-nél dolgozott.
Tom Brokaw - újságíró és televíziós személyiség. 22 éven át vezette az NBC Nightly News műsorát. A '3 NAGY" televíziós személyisége egyike >> Peter Jennings volt ABC News, Dan Rather a CBS News, Tom Brokaw pedig az NBC News arca. A három nagy műsorvezető újságíró uralta az 1980-as, 1990-es és még a 2000es évek elején is a politikai újságírást és véleményformálást. https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Brokaw.
Mamphela Ramphele - dél-afrikai politikus, orvos, üzletember. A Világbank dél-afrikai vezetője. 2013-ban politikai pártot alapított. https://en.wikipedia.org/wiki/Mamphela_Ramphele Csak egy megjegyzés, hogy a Times írt anno arról, hogy ifj. Bill Gates milliárdosoknak tartott titkos találkozót, ahol Michael Bloomberg, David Rockefeller és Soros György jelenlétében kerestek megoldást a "túlnépesedés problémájára"... https://www.thetimes.co.uk/…/billionaire-club-in-bid-to-cur…
"Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el." - John F. Kennedy
"Az ember nehéz helyzetben van, mert oly hatalmas összeesküvéssel szembesül, ami számára már teljességgel elképzelhetetlen." - J Edgar Hoover (az FBI volt igazgatója) (vilaghelyzete.com)
Kit képviselnek? Mit is akarnak? Isten Igéje ezt mondja a Bibliában: "Jaj azoknak, akik azt mondják, hogy a rossz jó, és a jó rossz, és akik azt állítják, hogy a sötétség világosság, és a világosság sötétség..." (Ézs 5:20)

2020.03.24.Itt az újabb feljelentés: járványügyi szabálysértés miatt
vehetik elő a Momentum kecskeméti képviselőjét


Járványügyi szabálysértés miatt újabb momentumos önkormányzati képviselővel összefüggésben fordult a hatósághoz Tényi István. A feljelentéseivel ismertté vált tanár ezúttal Bodrozsán Alexandrát, a Momentum kecskeméti önkormányzati képviselőjét, az újpesti önkormányzat titkos tanácsosát jelentette fel, miután kiderült, a képviselőnő brüsszeli útja után hazatérve a leginkább veszélyeztetett idősekkel ment koszorúzni március 15-én, holott a veszélyhelyzet miatt országszerte elmaradtak az ünnepségek.

Bodrozsán mellett Tényi pár napja a Momentum paksi képviselőjét is feljelentette, mert Barnabás István olaszországi magánútja után senkinek sem jelezte, hogy a koronavírus európai gócpontjának számító országban járt, majd mintha mi sem történt volna, részt vett az önkormányzat munkájában, sőt, munkahelyére, a Paksi Atomerőműbe is bement. (pestisracok.hu)

2020.03.02.Parlamentben Azonnali kérdések órája
Orbán Viktor miniszterelnök úr válaszai


Klímaválság elérte a jobbikot is. Jakab Péter: "Ne gondolja, hogy nekem olyan egyszerű Dobrev Klárával egy színpadon állni. Igenis akkor nyelnem kell nagyokat. Meg ki kell lépnem a konfortzónámból." Orbán Viktor miniszterelnök úr válasza: Jó nyeldeklést kívánok önnek frakcióvezető úr! Köszönjük ezeket a bölcs és okos válaszokat. (MR)

2020.02.28.Fricz Tamás: Gyűlöletük tárgya közös * Teljes cikk itt!
A balliberális tábor, akár kormányon van, akár ellenzékben, ellenségként kezeli a jobboldalt.


Ferenc testvér, alias Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció a minap a következőket írta: "Soha a demokratikus Magyarország történetében nem volt olyan megosztott az ország, mint most." És ezért a megosztottságért természetesen az Orbán-kormány tíz évét teszik felelőssé. Vérlázító mondat, mégis nézzünk utána: igaz-e, hogy most a leginkább megosztott az ország, s ha igen, akkor ezért ki a felelős?...

A jelenlegi politikai megosztottság innen ered: a velünk élő, a demokráciában is velünk maradt posztkommunista gondolkodásmód, kiegészülve a globalista liberális mentalitással. Márpedig a demokrácia nagyon megsínyli azt, ha a vetélkedő politikai táborok egyike, amelyik már tíz éve ellenzékben van, képtelen tudomásul venni azt a tényt, hogy nem ő kormányoz.

Ebből következően pedig lázadást szít, az utcára vonul minden különösebb ok és magyarázat nélkül, bevonul a köztévébe és botrányt csap, a parlament munkáját elképesztően nívótlan, erkölcstelen, az emberi méltóságot és a Ház tekintélyét nem tisztelő módon próbálja ellehetetleníteni.

Ezenkívül nyilatkozataival és közéleti megnyilvánulásaival folyamatosan indulatokat szít a kormány és holdudvara ellen, s ezzel bizony rossz hangulatot kelt az országban, ami kihat a mindennapok emberére is. Ezért is óriási felelősséget viselnek a Tordai Bencék, Jakab Péterek és Had­házy Ákosok a jelenlegi hangulatért... (magyarnemzet.hu)

2020.01.22.Megtorlás a viharsarokban - videón a 45. perc után beszél Fekete Pali bácsi


Budapest közterületet kíván elnevezni Göncz Árpádról...Göncz Árpád titkos crédója: idegen nyelven – idegen szívvel! A Szegedi Katonai Bíróságon megtartott főtárgyaláson 1957. december 11-én ítélkezett dr. Mátyás Miklós hadbíró őrnagy első fokon eljáró katonai büntetőtanácsa: Fekete Pál 28 éves tanárt, a Békés Megyei Forradalmi Tanács elnökét bűnösnek mondta ki a társadalmi rend elleni, a népköztársaság államrendjének megdöntésére irányuló szervezkedés bűntettében, és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.

Az I. rendű vádlott az ítélet hallatán hangtalanul összecsuklott, látszott rajta, hogy tudatzavarban van. Az első fokú ítéletet az ügyész még 1957 decemberében jóváhagyta, a vádlottak védői enyhítésért nyújtottak be fellebbezést. A Budapesten a Legfelsőbb Bíróság Katonai Kollégiumán (Fő u. 1.) 1958. március 14-én megtartott másodfokú tárgyalás előtt a folyosón megjelent Kelemen Imre honvéd főhadnagy, hadbírósági irodavezető és a XIV. rendű vádlotthoz fordulva a következőket mondta: „Visszavonni a fellebbezést, azonnal visszavonni! Azonnal a belépés után, különben a két elsőrendűt felhúzzák, de az is lehet, hogy még egy harmadikat is."

Fekete Pál 1963-ban szabadult a börtönből az ENSZ által kikényszerített részleges amnesztia révén. Szegeden egykori békéscsabai kínzója, a rendőrség politikai osztályvezetőjeként alezredesi zubbonyban feszítő Fetter Ferenc fogadta, aki – ígéretet téve arra, hogy a latin, francia és német nyelven is tudó szabadult rab visszakapja a tanári katedráját, állást kap a József Attila Tudományegyetem Idegen Nyelvi Lektorátusán – megpróbálta beszervezni a Belügyminisztérium III/III. Főcsoportfőnökség ügynökének, vagyis besúgónak.

Fekete Pálból azonban nem lett áruló – inkább elment segédmunkásnak a szegedi építőiparba. A Bajai úti téglagyárban dolgozott, és a családjával egy padlásfeljáróban élt a Tisza-parti megyeszékhelyen. (Míg a börtönéveit töltötte, a Békés megyei Dombegyházra száműzött felesége két gyermekkel tizennégyszer költözködött. Mindenhonnan elkergették.)

Fekete Pál Szegeden egy ízben munkája közben találkozott egyik egykori váci rabtársával, Göncz Árpáddal, amint egy csatornában dolgozott. Csak a feje látszott ki belőle. A későbbi szabad demokrata politikus, majd köztársasági elnök Göncz – felette állva – meglepetten konstatálta Fekete sanyarú helyzetét, akinek elárulta, hogy ő bizony az idegen nyelvi lektorátuson tanít. Majd megjegyezte: "Mondtam én neked, Pali, hogy nincs elég magadhoz való eszed!"

A hat idegen nyelvet felső fokon ismerő tanár, Fekete Pál börtönből való szabadulása után kubikosnál többre sohasem vitte, és még 26 évig, 1989-ig hetente kellett jelentkezzen a rendőrségen....(Mvsz Sajtószolgálat)

2020.01.15.Teljessé vált Kanadában a genderlobbi nyomulása


Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. "Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket" – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

Szakállas Katalin, négygyermekes családanya

– akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézett – a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt Anyának lenni Kanadában címmel. A szerző megjegyezte, hogy négy gyermeket nevelni sehol sem könnyű, de Kanadában végképp nem az.

A genderpropaganda miatt költöztek haza 20 év után. Elmondta, hogy azért döntöttek a hazaköltözés mellett, mert a gyermekeiket szerették volna megtartani magyarnak, átadni nekik azokat az értékrendeket, amelyek számukra fontosak. Az ottani világ szelleme képes elsodorni a gyermekeket a családjaiktól, a szülőt ellenségként állítják be az iskolában is – tette hozzá.

Farkas Zsolt, szőgyéni plébános megdöbbentőnek nevezte mindazt, amit Szakállas Katalintól hallott. A plébános beszélt arról, hogy ismerték, hogy a genderideológia milyen veszélyeket rejt. A gyerekeknél ezek az elvek krízishelyzeteket képesek előidézni a nemi identitásukkal kapcsolatban is...

A genderelmélet óvodától az egyetemig kötelező tananyag, amelyben fontos szerepet kap a mássággal szembeni érzékenyítés is. A plébános felhívta arra a figyelmet, hogy ez az elmélet fokozatosan Közép-Kelet-Európába is beszivárog, és próbál teret nyerni az oktatásban is.

Ezért is fontos minderről beszélni. Mindezeken túl elhangzott, hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikációja is a genderelméletet erősíti, mivel ez a szerződés magába foglalja a társadalmi nem kifejezés bevezetését is, amely lehetővé teszi, hogy valaki eldöntse ki a férfi, ki a nő vagy "egyéb". (pestisracok.hu)

2019.12.11.Tordai Bence ezúttal is játszóháznak nézte az Országgyűlés épületét


Az aranyozott stukkókon és faragott korláton átugrálva hancúrozott a Parlamentben Tordai Bence, a Párbeszéd botrányhőse a keddi éjszakába nyúló ülésnapon.

2019.12.10.Orbán Viktor a parlamentben:
"Meghallgatva az Ön kérdését, nekem Süsü jutott eszembe"


Orbán Viktor miniszterelnök az azonnali kérdések és válaszok órájában ismét brillírozott, először Jakab Pétert, majd Harangozó Tamást tette helyre, de Csárdi Antal sem maradt ki a sorból, aki viszont nem tudta kellően higgadtan kezelni, hogy a miniszterelnök leiskolázta. (PSvideó)

2019.12.09.Börtönnel fenyegeti a fideszeseket a DK-s Vadai


"Amikor ez a rendszer elbukik, mert el fog, akkor nem vádalku, nem lesz amnesztia és nem lesz ejnyebejnye. Akkor nem lesz szükség a nyelvükre, csak a fenekükre, mert nem nyalni, hanem ülni fognak. Nem azért, mert baloldali Handó Tündék lesznek majd, hanem mert a független igazságszolgáltatás a törvény betűje és szelleme szerint fog eljárni önökkel szemben egytől-egyig" – így fenyegette a fideszeseket a Parlament mai ülésén a gyurcsányista Vadai Ágnes. (PSvideó)

2019.11.24.Mit engedhet meg magának egy képviselő?


Jakab Péter beült Orbán Viktor miniszterelnök úr székébe. Kocsis Máté elmagyarázta, hogy miért kell szigorítani a képviselők magatartására vonatkozó törvényeket. Összefoglalást láthatunk erről. (HÍR TV)

2019.11.23.Gulyás Gergely hadat üzent a fake news gyáraknak, feljelentette őket rágalmazás miatt


A kancelláriaminiszter Facebook oldalán tette közzé, hogy rágalmazás miatt büntetőfeljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen és a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az utóbbi időkben elszaporodó álhíroldalak ellen, amelyek sorozatosan közölnek valótlan információkat a kormány intézkedéseiről és soha el nem hangzott kijelentéseket kormánypárti politikusoktól. (pestisracok.hu)

2019.11.19.Parlamentben Orbán Viktor válaszai és viszontválaszai az azonnali kérdések órájában


2019.10.27.Bayer showban témák a Parlament őszi ülésszakán történtek


Egy független képviselő táblákat tartott fel a megválasztott magyar miniszterelnök beszéde közben. Hadházy a saját névjegyét tartotta a magasba a saját helyén is.

Milyen példát mutat ez az alak a jelenlevőknek, vagy a nézőknek, akik éppen pl. 18 év alatti fiatalok? Beszélgetés a témáról Kocsis Mátéval. (HÍR TV)

2019.10.25.Földi László megdöbbentő elemzése az önkormányzati választásról


Ha valaki, hát a magyar miniszterelnök tudja, hogy a világban egyre nagyobb befolyásra szert tevő – főleg gazdasági, pénzügyi – erőterek mindent elkövetnek, hogy Magyarország is álljon be a sorba Európán belül, és önként kövessen el társadalmi öngyilkosságot. Vagyis szabaduljon meg identitásától, értékeitől, de leginkább szabad akaratától, és kerüljön végre rabszolgasorba. (mindenszo.hu)Szodoma katasztrófájának aktuális üzenete


2019.10.04.Üdvözlünk Kispesten. Na, figyelj ezt szívjátok föl,


a többit meg megcsinálom...Te nem szívsz? Az Informátor videója itt!
Miért járna jól Zugló Horváth Csabával?

2019.10.02.Újságírókat és fideszeseket fenyeget Czeglédy Csaba


Minden fideszes bűnöző a vádlottak padjára fog kerülni, és minden Fidesz-bűnöző el fogja nyerni a méltó büntetését - így fenyegetőzött Czeglédy Csaba korábban már elítélt és ismét vád alá helyezett bűnöző a PestiSrácok.hu általa bíróság elé rángatott vezetőinek ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság folyosóján.

A szocialista politikus, Gyurcsány Ferenc ügyvédje azt is nehezen viselte, hogy Huth Gergely főszerkesztő, Szarvas Szilveszter főszerkesztő-helyettes és Füssy Angéla főmunkatárs tőle néhány méterre kommentálta az általa indított "megfélemlítésre használt" pereket és azt, hogy Facebook-oldalán a PS ellen uszító bejegyzései alatt hívei és rajongói megerőszakolással és válogatott életellenes bűncselekményekkel fenyegették meg Füssy Angéla pár hónapos kisfiát.

Czeglédy húzásaival és mártírépítő, áldozati szerepben tetszelgő ömlengéseivel ma Szabó Bálint és Huth Gergely is szembesítette a bíróságot, mint ahogy a bírók általi rendszeres rendőri előállításokat, körözéseket és egyéb túlkapásnak is beillő eszközöket is kikértük a bíróságon. Nézze meg a mai tárgyaláson készült videót! (PSvideó)

2019.06.03.A büntetőeljárás folytatását indítványozta az ügyészség Czeglédy Csaba ellen!


Az ügyészség indítványozta a Szegedi Törvényszéken, hogy rendelje el az eljárás folytatását Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Szanka Ferenc közölte, a politikust bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják. Czeglédy Csaba, a DK európai parlamenti képviselőjelöltje volt, ezért – a választási eredmény jogerőssé válásáig – mentelmi jog illette meg. A politikus mentelmi jogát a Nemzeti Választási Bizottság fenntartotta, ezért a bíróság május 9-én megszüntette a büntetőeljárást ellene. A választási eredmény jogerőssé válásával azonban a politikus mentelmi joga megszűnt.

A vádirat szerint a Czeglédy Csaba által irányított bűnszervezet vállalkozásoknak, köztük több Magyarországon működő multinacionális cégnek közvetített diákmunkaerőt 2011-től 2017-ig. Az ügyészség szerint Czeglédy Csaba iránymutatásai alapján olyan számlázási láncolatot hoztak létre, amelynek az alsó szintjén iskolaszövetkezetek, középső szintjén ténylegesen gazdasági tevékenységet nem, csak átszámlázást végző gazdasági társaságok voltak, a legfelső szintjén pedig a Humán Operátor Zrt. állt...

Czeglédy Csaba a bűnszervezet egy részét közvetlenül - míg más részét közvetítőkön keresztül irányította, az iskolaszövetkezetek elnöki tisztségét betöltő strómanoktól át egészen a Humán Operátor Zrt. alkalmazásában álló vagy a részvénytársaságban más vezetői tisztséget betöltő vádlottakig. A bűnszervezet működtetésében a vádirat szerint huszonegyen vett részt nyolc iskolaszövetkezet, két korlátolt felelősségű társaság és egy részvénytársaság keretében. A bűnszervezet a vádirat szerint 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. (magyarnemzet.hu)

2019.09.08.Kocsis Máté egy rátermett politikus, kiemelkedő éleslátású


A videón elmondja, hogy mit is jelentenek a polgári értékek, becsület, hazaszeretet, hogyan értékeli Tarlós István főpolgármester úr és Kari Geri munkáját. (nyolcas)

2019.09.07.Jurák Kata leleplez! Kik vagytok ti? Külföldiek a magyar politikában
Szabó Tímea, a Párbeszéd üdvöskéje (3. rész) - Teljes cikk itt!


Izgalmas életút áll az alig negyvenhárom esztendős Szabó Tímea mögött, akinek érdemes jobban górcső alá venni eddigi tevékenységét. A Párbeszéd országgyűlési képviselőjéről akár egy James Bond film szereplőjét is mintázhatnánk, aki gyenge nőként már háborús konfliktusok megoldásában vesz részt, sőt, az afgán kormány felállításában is segédkezik. De vajon hogyan kerül a magyar lány Amerikába, majd rövid idő múlva Pakisztánba? Miért költözik Kabulba, hogyan segédkezik "civil" szervezeteknek nyomást gyakorolni a politikai erőkre?

És miért hagyja ott az afgánokat, akikbe saját bevallása szerint is beleszeretett? Hogyan landol végül Budapesten a Helsinki Bizottság tagjaként és tűnik fel újra, mint a Humanista Párt EP-képviselője? Mikor dönti el, hogy politikai pályán tevékenykedik tovább úgy, hogy egyébként egy interjúban arról beszél, hogy ez nagyon messze áll tőle? Miért alapít pártot, hogyan lesz önálló politikai entitás és miért titkolja jobbikos férjét?

Kicsoda valójában Szabó Tímea? A politikusnő életrajzában ezekre a kérdésekre keressük a választ. Amikor Szabó Tímea életrajzát olvastuk a Párbeszéd honlapján, rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennünk. JOBBIKOS FÉRJ, TITOKBAN TARTOTT HÁZASSÁG! A törékeny Szabó Tímea tehát férfiakat megszégyenítő bátorsággal, életét kockáztatva segítette a migránsokat jogaik érvényesítésében... (mindenszo.hu)

2019.09.05.Deák Dániel: Nincsen előre lefutott meccs - Teljes cikk itt!


A mondanivaló és a városvezetési tapasztalat teljes hiánya jellemzi az ellenzéket. Az EP-választáson a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció és a Momentum átvette az ellenzék vezető szerepét, miközben az MSZP, a Jobbik és az LMP marginalizálódott, jelentősen veszített támogatottságából. A választási siker és a közvélemény-kutatásokban is látható erősödés ellenére azonban a DK és a Momentum a közelmúltban kudarcot kudarcra halmozott, az EP-választás óta eltelt időszakban nem tudták a gyakorlatban is kamatoztatni erőfölényüket...

A leglátványosabb bukást Gyurcsány Ferencék szenvedték el azzal, hogy az ellenzéki előválasztáson Kálmán Olga csúfos kudarcot szenvedett, míg a Momentum esetében a ferencvárosi előválasztás jelentett hasonló vereséget, ahol Baranyi Krisztina simán legyőzte a momentumos jelöltet. Az MSZP ráadásul már az EP-választás előtt megkötötte a legfontosabb alkukat, így még a sok mostani engedmény ellenére is a legtöbb polgármesterjelöltet az ellenzéki oldalon a szocialisták adják.

Ebből a helyzetből fakadóan a DK és a Momentum számára az önkormányzati választás az egyik utolsó esély arra, hogy bebetonozzák az erőfölényüket. Ha most októberben nem tudnak bizonyítani és nem lesznek képesek az MSZP–Párbeszédnél több polgármesteri és képviselői helyet szerezni, akkor komoly esély látszik arra, hogy az MSZP a nagyobb erőforrásnak (állami támogatás, önkormányzati erőforrások) köszönhe­tően az elkövetkezendő három évben visszaállítsa a vezető helyét az ellenzéki oldalon. (magyarnemzet.hu)

2019.08.09.Nem lehet más a politika - Teljes cikk itt!


Karácsony Gergely holdudvarában hemzsegnek a volt SZDSZ-esek! Karácsony Gergely családi cége 2006 és 2009 között több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a szocialista—szabad demokrata Gyurcsány-kormánytól. A baloldal főpolgármester-jelöltje olyan SZDSZ-es politikusoktól tanult és dolgozott együtt, mint Demszky Gábor és Horn Gábor; és tanácsadói között is többségben vannak a volt liberális párt politikusai, valamint Soros György alapítványának munkatársai.

"A Medián a 2002-es SZDSZ-kampányban végzett felméréseket. Ennek révén személyesen is megismerkedtem néhány SZDSZ-es politikussal. Amikor Horn Gábor államtitkár lett, fölállított magának egy kisebb tanácsadó csapatot, ahová engem is meghívott. Az volt a dolgunk, hogy az SZDSZ politikai stratégiáját valamiképpen külső szemlélőként elemezzük, formáljuk. Nagyon élveztem, nagyon sokat tanultam ott a politikáról" – nyilatkozta a Beszélőnek 2013-ban Karácsony Gergely. Hornnak később nem elhanyagolható szerepe volt abban, hogy Karácsony lett 2017-ben az MSZP miniszterelnök-, majd 2019-ben főpolgármester-jelöltje.

A néhai SZDSZ közeléből induló, jelenleg zuglói polgármester 2002 és 2008 között a Miniszterelnöki Hivatal koordinációs államtitkárságának dolgozott politikai tanácsadóként, saját jogán, nem pedig a Medián kutatási igazgatójaként. Ebben az időszakban – 2006–2009 között – Karácsony cége, a Social Report Bt. tíz alkalommal, összesen mintegy 21,5 millió forintos megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól, de dolgozott az ­SZDSZ-es Demszky Gábornak is.

Ennek ellenére a cégadatok szerint 2002-ben volt a bt.-nek utoljára bevétele. Az is érdekes, hogy az SZDSZ-es zsoldban eltöltött évek máig nem szerepelnek Karácsonynak a Párbeszéd honlapján található önéletrajzában. A szivárvány­koalíció főpolgármester-jelöltje a Social Report Bt. állami megbízásai idején a már említett Mediánnak is dolgozott kutatásvezetőként, ez a cég 2006 és 2010 között 716,5 millió forint állami megbízást kapott... (magyarnemzet.hu)

2019.08.09.Bácskai Balázs: A teremtett világ védelme konzervatív érték


Két fogalom is adja magát. Az egyik a keresztény hitből következő "teremtett világ védelme", vagyis hogy vigyázzunk arra, amit Isten ránk bízott. A környezetvédelem viszont cselekvés. (mizujsotthon.hu)

2019.07.22.Kik vagytok ti? Külföldiek a magyar politikában (1.rész)
Jurák Kata döbbenetes leleplezése a Momentumról


Néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba egy "fiatalokból álló civil szervezet", akik azért kezdtek lelkesen aláírásgyűjtésbe, hogy megtorpedózzák az olimpia budapesti megrendezésének lehetőségét. Nos, már ekkor sem sikerült igazat mondaniuk, cikksorozatunkban pedig bemutatjuk a Momentum Mozgalom valódi arcát. Kezdjük rögtön az elején…

A momentum.hu domain nevet már 2012 április 3-án lefoglalták.  Ha visszapörgetjük egy kicsit az idő kerekét 2012-re, akkor láthatjuk, hogy a Momentum hivatalos megjelenése még a fasorban sem volt. De akkor vajon ki és miért foglalta le a domain nevet? A Momentum hivatalos történetének kezdete valahol a 2014 nyarára datálható, amikor Fekete-Győr kapcsolati hálóját használva felkereste volt gimnazista barátait és egyetemista csoporttársait az új politikai víziójának gondolatával. 

Szövetségeseket az akkori ELTE-s és corvinusos egyetemi diákságon belül talált; a 2014-es netadó bevezetése ellen tiltakozók egy vezérszónoka, az ELTE egyik szakkollégiumának az elnöke, az ELTE EHÖK egy korábbi vezetője mind ebben a korai fázisban csatlakoztak Fekete-Győrhöz, és apránként kialakult egy 10-12 fős asztaltársaság. (mindenszo.hu)

2019.07.06.Gyurcsány: Helyettem kellett ülniük
Több olyan ember van a DK elnöke körül, aki ellen korábban nyomozást indítottak


Jelenleg Gyurcsány egyik legfőbb bizalmasát, Czeglédy Csabát vádolják 6,3 milliárdos költségvetési csalással, míg a felesége által vezetett Altusnál jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt nyomoznak. Ennek ellenére Gyurcsánynét az Európai Parlament alelnökévé választották. Madarat tolláról, embert barátjáról – tartja a népi bölcsesség, ami sok más ok mellett nem vet jó fényt Gyurcsány Ferencre. A DK elnökének környezetéből ugyanis feltűnően sokan kerülnek kapcsolatba az igazságszolgáltatással, sőt magával a büntetés-végrehajtással is, miközben a volt miniszterelnök az Európai Ügyészséghez való csatlakozás egyik legfőbb szószólója.

Ilyen például Tátrai Miklós, aki Gyurcsány miniszterelnöksége idején volt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezetője, illetve Császy Zsolt, az MNV egykori értékesítési igazgatója, akiket a sukorói telekcsere miatt ítéltek letöltendő börtönre: Tátrai három, Császy pedig két és fél évet kapott. Ismert, a sukorói telekcsere ügye az egyik legnagyobb és legtovább elhúzódó vagyonkezelési botrány volt. A vád szerint a telekcsere során állami szervezetek vezetői kísérletet tettek arra, hogy egy idegenforgalmilag frekventált helyen lévő állami területet egy üzletemberrel kicseréljenek egy jóval csekélyebb értékű földterületre, amelyre az államnak az M4-es autópálya építéséhez volt szüksége.

A csere feltétele az volt, hogy a területek egymással értékarányosak legyenek, de a különböző értékbecslők által készített ingatlanértékelések jelentős különbséget mutattak, az államot a legkedvezőtlenebb értékbecslési adatok szerint a cserével durván 1,3 milliárd forintos kár érte volna. A Gyurcsány-kormány által kiemelt beruházássá nyilvánított ügylet még a Bajnai-kabinetnek is vállalhatatlan volt, amely aztán megtámadta a szerződést, amit a bíróság meg is semmisített. (magyarnemzet.hu)

2019.06.25.Kocsis Máté: A liberálisok balról előzik a kommunistákat


Kocsis Máté szerint Kálmán Olga egy perc alatt tapsolt el ezermilliárd forintot képzeletben. Gurmai Zita állítja, Karácsony az igazi politikus. Mirkóczkinak pedig nem ciki az ellenzéki összefogás. PS parlamenti videó!

2019.06.23.Tarlós Istvánnal, Budapest főpolgármesterével beszélget G. Fodor Gábor A nyolcas műsorában


Karácsony Gergely a külsőségekre alapoz – mondta Tarlós István a Hír TV A nyolcas című műsorában. A főpolgármester szerint Karácsony Gergely az elesett és kiszolgáltatott kinézetével operál, és bár ez lehet, hogy bizonyos nőknél bejön, azt azonban nem szabad elfeledni, hogy támogatta a zsidó képviselők listázását, nem ismeri a helyesírás szabályait, foghíjas a földrajztudása, és az általa vezetett kerületben veszteséges parkolási rendszert működtet... (hirtv.hu)

InfoRádió - Aréna - Tarlós István - 1. rész - 2019.06.21.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában.


InfoRádió - Aréna - Tarlós István - 2. rész - 2019.06.21.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában.


2019.06.17.Balliberális függetlenek - Ideje lenne már nyíltan és őszintén színt vallani az ellenzéki térfélen


Az egyik ellenzéki (pardon: független) internetes portálon negyedórás, igencsak jó hatásvadász-elemekkel tarkított videó látható, amint a független intézmény független kutatói sajnálkoznak intézetük beolvadása miatt, és emberileg, valamint szakmailag is rendkívül keserű jövőképet festenek fel saját magukat illetően. Már-már elkezdené sajnálni az ember a videó szereplőit, amikor ugyanezen a portálon néhány nappal később megjelenik egy fényképes beszámoló, amelyen a Hősök terén egy nagyobb létszámú csoport fekete ruhában álldogál.

Mögöttük kifeszítve egy, a Hősök terét ábrázoló molinó, rajta a hat koporsóval, melynek értelme az, hogy a résztvevők szerint a jelenlegi kormány történelmet hamisít, és saját emlékművét építgeti. A résztvevő fekete ruhába öltözött néhány tucatnyi ember ez ellen kívánt tiltakozni. A tüntetők között csupa-csupa balliberális, kormányellenes közéleti személyiség és művész jelent meg, és – amint a cikkből kiderül – hogy, hogy nem fekete felsőben megjelent a független és objektív 1956-os Intézet igazgatója is. Az a történész, aki az imént felemlített videóban kiemelte függetlenségüket és azt, hogy nincs politikai elköteleződésük, munkájukban mindig is az objektivitásra törekedtek... (magyarforum.hu)

2019.06.03.Megtárgyalták Szanyi Tibor párttársakhoz és szimpatizánsokhoz írt nyílt levelét,


amelyben nem kevesebbet állít, mint, hogy a tagság arany kulcsot adott a szakadék felé száguldó sofőrnek. A pártot Szanyi Tibor szerint sokan csak korrupt bandának nevezik, pozitív hírrel pedig képtelenek megjelenni a sajtóban.
Bayer Zsolt műsorvezető vendégei voltak: Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, akikkel a hét aktuális eseményeit véleményezték.

2019.05.10.Az Informátor című műsorának stábja leporolta az Apró-Dobrev-klán dossziéját.


Elirigyelhette Soros György veszélyes terveit Gyurcsány Ferenc Brüsszelbe készülő felesége, Dobrev Klára, aki Facebookra feltöltött új kampányvideójában vallotta be, hogy a milliárdos spekuláns mellett neki is van egy terve. Kicsit aggódunk, mert Dobrev családjának, felmenőinek is volt egy terve, és látjuk mindez hova vezetett.

2019.05.10.NYÍLT LEVÉL Joseph Daul úrnak, az Európai Néppárt elnökének


Kedves Európai (Nép)párt, több tiszteletet a magyar embereknek! Miután az Európai (Nép)párt úgy állapodott meg a magyarországi nagyobbik kormánypárttal, hogy korábbi osztrák mintára három képviselőjét küldi hazánkba a vitás kérdések elsimítására, abban bízhattunk, hogy a Néppártban elindult egy lassú józanodási folyamat és az egykor szebb napokat megélt politikai közösség belátta, hogy hibázott és barátságosabb hangot kíván megütni. (civilosszefogas.hu)

2019.05.03.Bécs vesztésre áll a migrációval szemben.


Az Informátor stábja a Bécsben készült felvételeket bemutatta Budapesten, a majálison különböző pártok képviselőinek. Rájuk jellemző válaszokat, reakciókat láthatjuk. Nagy a tétje a május 26-i EP választásnak!

2019.04.27.Ilyenek vezetnék az országot? Nem kérünk belőlük!


Megkezdődött a szokásos tavaszi tüntiszezon a Kossuth téren, egyelőre azonban a "csekély érdeklődés mellett" - jelző is barokkos túlzás a résztvevők számát tekintve. A pénteki demonstráció után azt gondoltuk, hogy nem tud meglepetés érni bennünket. Tévedtünk. Az oktogoni goa-partyban végződő tiltakozó megmozdulásokról rendszeresen tudósító PestiSrácok.hu a szombati "Orbán Viktort börtönbe zárjuk"- elnevezésű tüntetésen is jelen volt, hogy Önök, kedves olvasók és nézők, ne maradjanak le a gigantikus jelenetről, amely egyébként annyira abszurdra sikerült, hogy bármelyik újhullámos filmalkotó megirigyelte volna, de Kusturica egészen biztosan. (Jurák Kata)

2019.04.23.Márki-Zay Péter pert veszített: fizethet és bocsánatot is kell kérnie


Ha egy kormánypárti elveszít egy pert, három napig téma az összes ballibsi orgánumban. Most ez a becstelen, akasztással fenyegetőző gazember vesztett el mindjárt három pert. Többek között a saját városa kórházával szemben, amelyről képtelen és aljas módon hazudozott.

2019.03.29.Exkluzív interjút adott az Informátornak Baranyi Sándor


volt Szeviép-vezér, a szocialista politikusokhoz is köthető súlyos büntetőügy kulcsfigurája, akit a Szeviép-ügyben első fokon 6 év börtönbüntetésre ítélt a bíróság, és aki jelenleg házi őrizetben van Szegeden. Baranyi Sándor először szólal meg országos médiumban. Az építőipari vállalkozás korábbi vezérigazgatója az ECHO TV Informátor című műsorában rántja le a leplet az ügy hátteréről, MSZP-s nagyágyúk cég körüli legyeskedéséről és arról, hogy a balliberális kormányzás megcsapolta a nagy projekteket.

2019.03.19.A Párbeszéd-frakció három munkatársát kitiltották a Parlamentből


A Párbeszéd-frakció három munkatársát kitiltották a Parlamentből – értesült az Index. A munkatársak – hiába dolgoznak ott – hétfőn a helyszínen szembesültek azzal, hogy nem érvényes a kártyájuk a Képviselői Irodaházba és az Országházba sem. Hivatalos indoklás nincs, de összefüggésben lehet Tordai Bence képviselő március 15-i videójával, amelyen Áder Jánoshoz és Kövér Lászlóhoz lépett.

A videó láthatóan az Országháznak egy olyan részén készült (a Kossuth tér felé nyíló kapunál), ahol nem lehet házelnöki engedély nélkül forgatni. Pénteken egy másik videó is kikerült Tordai honlapjára, amelyen képviselőtársával, Kocsis-Cake Olivióval egy molinót lógatnak ki az Országház Duna felőli erkélyére (itt sem lehet kamerázni előzetes engedély nélkül a házelnöki rendelkezés szerint). Az elmúlt években a média több munkatársát, sőt, komplett szerkesztőségeket is kitiltott Kövér László az engedély nélküli forgatás miatt. (Magát Tordait 2017-ben örökre kitiltotta Kövér a Parlamentből, csak aztán Tordai képviselő lett.)

Az Index úgy értesült, hogy a Párbeszéd három munkatársa is hasonló szankciót kapott: megvonták tőlük a belépési engedélyt az Országházba és a Képviselői Irodaházba. Egyikük hétfőn a helyszínen szembesült a dologgal, ekkor – hiába dolgozik ott – el is vették a belépőkártyáját. Olyan munkatársakról van szó, akik március 15-én is az Országházban tartózkodtak, ezért lehet összefüggés a videózás és a kitiltás között.

A Párbeszéd megerősítette az értesülésünket, a sajtóosztály annyit mondott, várják a hivatalos indokolást. A Parlament sajtószolgálatát is megkérdeztük az esetről, onnan nem kaptunk választ. (index.hu)

2019.03.15.Tordai Bence két lábon járó illusztrációja egy dühödt bolsinak,


aki azt hiszi, hogy a Tanácsköztársaságban van. Ő az ellenzék közpénzből eltartott provokátora, aki a képviselői munka elvégzése helyett inkább balhézik - hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában annak kapcsán, hogy a Párbeszéd politikusa március 15-én megint tanújelét adta, nincs benne tisztelet.
"Tordai Bence közgazdász-szociológus, politikus, egyetemi oktató, a Párbeszéd Magyarországért párt szóvivője és kommunikációs igazgatója, valamint 2018-tól a párt országgyűlési képviselője.
Több demonstratív akció köthető nevéhez. Miután 2017-ben feliratokat helyezett el Orbán Viktor miniszterelnök dolgozószobájának ajtaján, tettéért Kövér László az Országgyűlés elnöke "örökre" kitiltotta a Parlamentből. 2018-ban képviselőként visszakerülve egy hozzászólásában letegezte a miniszterelnököt, majd "úgynevezett miniszterelnök"-ként aposztrofálta, pár nappal később pártelnöknek szólította, ezt követően pedig – egy törvényjavaslat tartalma elleni tiltakozásként – a kormányközeli CÖF rövidítésének ismételgetése miatt kapott újabb figyelmeztetést.
Barátnőjével párkapcsolatban élnek, négy gyermekük van." (Forrás: Wikipédia)Csizmadia László: Gólpassz előtt az uniós népek összjátéka


Az egyéni szabadságjogok és a szolidaritás erkölcsi tételeit elferdítő ultraliberális megélhetési politikusok kiárusítják Európát; lásd magyar képviselőit Niedermüller Péter, Jávor Benedek, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, Ujhelyi István személyében. Ezek a megélhetési politikusok önös érdekeik alapján vágóhídra küldenék embertársaikat. Mantrázzák, hogy az olcsó munkaerő importálása segíti Európa boldogulását.
Az illegális gazdasági bevándorlók azonban nem integrálhatók, Európába érve rájöttek, hogy jobb uralkodni, mint dolgozni. Nem kívánnak a modern Európa rabszolgái lenni. Az őslakos európai embereket ellenségnek tekintik, így számunkra megszűnik a biztonság, életünket terror fenyegeti. (civilosszefogas.hu)

2019.03.07.Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője a Néppárt ultimátumáról
Üzenjük Brüsszelnek! Üzenjük az Európai Néppártnak!


Orbán Viktor egy nagyon határozott, nagy formátumú államférfi, aki mindenek előtt a saját nemzete érdekeit képviseli minden körülmények között!

2019.03.06.Pénzbüntetést kaptak a renitens képviselők * Teljes cikk itt!


A 2018 decemberi botrányos parlamenti események miatt az Országgyűlés nyolc ellenzéki képviselő tiszteletdíját csökkentette, összesen több mint ötmillió forint értékben. Az MTI tudósítása szerint a legkisebb, 445 ezer forintos büntetést a szocialista Kunhalmi Ágnes kapta, amiért tavaly december 10-én a napirend elfogadását füttyszóval, hangos bekiabálásokkal, majd folyamatos sípszóval nehezítette.

Ugyanezen indokból a szintén MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, Harangozó Tamás és Szabó Sándor, valamint a DK-s Varju László tiszteletdíját egyenként 505 ezer forinttal csökkentették. A szocialisták elnök-frakcióvezetője, Tóth Bertalan 594 ezer forintos büntetést kapott a rendzavarásért. Az elnöki pulpitus december 12-i elfoglalásában részt vevő független Székely Sándor tiszteletdíjából 891 ezer forintot vettek el, míg a szintén független Szabó Szabolcs büntetése közel 1,070 millió forint. Az indoklás szerint a képviselők cselekményüket kifejezetten obstrukciós célzattal, fizikai erő alkalmazásával valósították meg...Rétvári Bence: A Jobbik a rasszizmusban fogant


Rétvári Bence válaszában emlékeztetett arra, hogy a Jobbik a rasszizmusban fogant, és azért ül a parlamentben, mert 2010 előtt szélsőségesen cigányellenes retorikát vitt, és a Magyar Gárda révén félelemkeltő felvonulásokat szervezett. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kiemelte: ma kétszer annyi cigány egyetemista van, mint 2010-ben volt, és a keresztény roma szakkollégiumi hálózat, illetve az Útravaló ösztöndíjprogram is sikeres.

Az Országgyűlés a köztársasági elnök észrevételeit figyelembe véve ismét elfogadta a jogalkotási törvénynek az alaptörvény hetedik módosításával összefüggő változtatását. A Trócsányi László igazságügyi miniszter által beterjesztett törvény célja, hogy a jogszabálytervezetekhez tartozó indoklások nyilvánossága biztosított legyen. (magyarnemzet.hu)

2019.03.05.Stoffán György: Nyílt levél Bangónénak és festékszórós bűntársainak * Teljes cikk itt!


Asszonyom! Mint szavazópolgárnak, mint adófizetőnek, mint magyar és egyben európai állampolgárnak, engedje meg nekem, hogy szemrehányást tegyek az Önök viselkedését illetően. A mai akciójuk, amely festékszóró sprayvel való rongálással párosult, minden aljasságnak a tetőpontja. Önök a parlamenti demokráciáról, amelyet oly nagy vehemenciával védtek Gyurcsány alatt, tudomást sem vesznek, s a harmadik birodalom kezdetének módszereit használják a magyarok, a tisztességes magyar választókkal, állampolgárokkal, adófizetőkkel szemben. Hazudozásaik égbekiáltóak, s az a módszer, amelyet az imént említettem, a magyar emberek szellemiségétől messze van.

Önök büntetendő cselekményt hajtottak végre, amikor a közvagyont megrongálták, és a magyar nemzet ellen, a bevándorlást támogató személyekről szóló plakátokat lefújták. A közvagyon rongálása nem csupán politikai tevékenység, hanem súlyos károkozás is, amelyre nagypofával azt mondta egyik képviselőtársa, hogy büszkén kifizetik a büntetést, ha valaki megbünteti Önöket tettük miatt... (stoffangyorgy.blogspot.com)

2019.02.26.Hidvéghi Balázs: Dobrev Klára csak a mentelmi jog miatt menekül Brüsszelbe


Dobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti listáját, ennek kapcsán kedden tartott sajtótájékoztatót Gyurcsány neje. A PestiSrácok.hu stábja is ellátogatott az eseményre, ahova azonban sajtóigazolványunk átadása után nem engedtek be minket, mondván, hogy későn érkeztünk az eseményre (12:30 perckor történt mindez, a meghirdetett esemény is ekkor kezdődött), Dobrev Klára különben is, már elkezdte a tájékoztatót öt perce, a terem berendezése pedig nem nyújt arra lehetőséget, hogy még mi is elférjünk ott.

Fotós kollégánk később azt mondta, Dobrev Klára nem kezdte korábban a sajtótájékoztatót, és hely is lett volna bőven. Az esemény végén próbáltuk mikrofonvégre kapni a Demokratikus Koalíció EP listavezetőjét, aki szemlátomást gyors léptekkel igyekezett elkerülni stábunkat, helyette Rónai Sándor, a párt szóvivője válaszolt kérdéseinkre.

Szerinte például a Jobbiknak voltak korábban vállalhatatlan megnyilvánulásai, azonban az Orbán utáni világ, vagyis az Európai Egyesült Államok csak egymás tiszteletben tartására, egymás iránt érzett méltóságra épülhet.

Később Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót, ahol világossá tette, a milliárdos adócsalással vádolt Czeglédy Csaba és Dobrev Klára kétes kapcsolata miatt a brüsszeli Európa Parlamenti pozícióval megszerezhető mentelmi jog állhat mindennek a hátterében. (PestiSrácok.hu)

2019.02.18.Jakab Péter korábban egyáltalán nem volt érzékeny az antiszemita kijelentésekre.


Jól látható ezen az eddig nem látott felvételen, hogy a politikus egy 2010-es miskolci lakossági fórumon Pörzse Sándor zsidózó viccén nevet.
A Jobbikban nem ez az első antiszemita botrány:
– Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő 2012-ben listázta volna a zsidó parlamenti képviselőket.
– Kulcsár Gergely, a parlament akkori tagja a Duna-parti holokausztemlékművet gyalázta meg.
– Szávay Istvánnak ezért kellett lemondania mandátumáról, mert egy zsidó nő megverésével dicsekedett.
– Sneider Tamás esküvőjéről pedig olyan videó szivárgott ki, amelyen felesége náci karlendítéssel pózol. (hirtv.hu)

2019.02.15.Mit mondanak az ellenzéki politikusok az összefogásról?


Lassan nincs olyan politikai közösség, melyet ne árult volna el Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke és főpolgármester-jelöltje. Az is sokat elárul róla, hogy korábban senkivel nem fogott volna össze, ma pedig már az ördöggel is lepaktálna. Az Informátor című műsorának stábja utánajárt, hogy Karácsony Gergely múlt heti alakítása után mit mondanak az ellenzéki politikusok az összefogásról.

2019.01.28.Véres támadás keresztények ellen a Fülöp-szigetek déli részén
Saját kalifátust akarnak létrehozni a szélsőségesek.


Legalább huszonheten vesztették életüket, több mint nyolcvanan pedig megsérültek a Fülöp-szigetek déli részén elkövetett pokolgépes merényletben tegnap. A támadássorozat a vasárnapi mise alatt, Sulu tartomány fővárosa, Joló egyik katolikus katedrálisában következett be: helyszíni beszámolók szerint az első detonáció a templomban történt, míg a második robbanás a mentési műveletek alatt volt. Az áldozatok között valószínűleg nagy számban vannak katonák és a biztonsági erők tagjai – jelentették nemzetközi sajtóforrások. (magyaridok.hu)Az utolsó idők jelei! Mindent megrázok 1-2. rész videók!


2019.01.20.Falak és zokni a vezérfonal a Bayer showban.


Meghívott vendég Kovács Zoltán szerint Magyarországnak mérlegelnie kell, érdemes-e részt vennie egy újabb, hazánkról szóló uniós vitán. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint soha nem volt szükség valós okra ahhoz, hogy egy uniós tagállamot politikai célokkal pellengérre állítsanak.Ne tévelyegjetek: "A jó erkölcsöt megrontja a rossz társaság!" (1Kor 15:33)


Ők ilyenek! Bangóné: "Kurva erős kép lenne, ha lefeküdnénk a lépcső elé tarkóra tett kézzel" – Így manipulál az ellenzék! Bősz Anett 2018.12.17.Kedves ellenzék! "Nem kell ide a háborútok és a vallásotok sem..." (3'03")


Szakmailag is zérók vagytok, ezért buktátok 2018-at is! (M. F. Árpád, D. Tibor)

2019.01.09.Leszerepelt a Momentum vezére


Előttem van, ahogy a Momentum elnöksége a hírhedt orosz télben festékszórókkal, "szrtájk" feliratú molinókkal és füstgránátokkal felszerelkezve térdig gázol a hóban, miközben csúnya szavakat skandál. Félelmetesek.
Egyébként pedig nehéz úgy a nyomor ellen tüntetni, ha tele a gyomor, és ha az embereket egy wellness-szállodában a rettegett kajakóma szögezi a foteljeikbe. Nehéz ilyen körülmények között kormányt buktatni.
A két ünnep között sem tört ki a forradalom. Az ünneplés annál inkább. Fegyőrék szerint a nyomorukat a kormánypropaganda miatt nem látók inkább ettek, ittak, ajándékoztak, karácsonyoztak, vásárokat látogattak.
Tehették, mert minden ellenkező híreszteléssel szemben mind a gazdaság, mind a bérek nőnek, az ország meg fejlődik, és minálunk még a karácsonyi vásárokat is karácsonyi vásárnak hívják. (magyaridok.hu)

2019.01.03.

-

Nem akarunk erőszakos tüntetést


Molnár Zsolt elismerte, hogy voltak közös ellenzéki egyeztetések a tüntetések, politikai akciók előtt, és véleménye szerint ez logikus is. Az MSZP budapesti elnöke Napi aktuális című műsorunkban az origo azon cikkére reagálva mondta ezt, amely szerint titkos megbeszélésen szervezték a tüntetéseket Soros magyarországi hálózatának tagjai. A szocialista politikus az elmúlt hetek ellenzéki akciója kapcsán megerősítette: azokat nem tartja erőszakos megnyilvánulásoknak. Műsorvezető: Velkovics Vilmos

2018.12.18.Külföldiek a randalírozók között Budapesten!


Titkosszolgálati szempontból is elemzésre kerültek az ellenzéki tüntetések az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a tüntetések sorozata támadást jelent Európa ellen, noha ez nem okoz meglepetéseket, várható volt, hogy az EP-választás előtt ilyen dolgok fognak történni - jelentette ki.Bayer Zsolt: A pápa esze


Álljon itt néhány bizonyíték arról, hogy a pápa nem Isten földi helytartója

Nem tévedhetetlen hit dolgában, ugyanis az Ige ellen cselekszik. A saját eszközével, a Bibliával tudom bizonyítani ezt.
1./ A pápa kijelentette, hogy a muszlimok ugyanahhoz az Istenhez imádkoznak, ezzel szemben az Ige így szól: "Valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől, és az az Antikrisztus lelke, ..." (1Jn 4:3a) Az iszlám nem ismeri el Jézust Krisztusnak! Tehát Allah az Antikrisztus!

2./ Húsvét előtt a pápa megmosta a muszlimok lábát. Jézus a tanítványok lábát mosta meg:
"Aki megfürdött, annak csak arra van szüksége, hogy a lábát mossák meg, különben teljesen tiszta." Itt a pápa a kegyesség látszatát gyakorolta annak ereje nélkül! "Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől!" (2Tim 3:5) /Stadler Mari/

2018.11.30.Már több, mint 100 embert őrizetbe vettek a brüsszeli tüntetésen


2018.11.24.Ostromállapot Párizsban - Beszélgetés Almássy Ferenc francia szakértővel


2018.11.19.Balliberális politikusokkal alakult meg Márki-Zay ellenzéki pártja


Kibújt a szög a zsákból, az országos politikai porondra tört Hódmezővásárhely celeb polgármestere. Márki-Zay Péter - aki az elmúlt hétvégét is Vásárhely ügyeinek intézése helyett országos politikai szervezkedéssel töltötte – vasárnap jelentette be, hogy megtartotta első hivatalos ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű vadiúj ellenzéki alakulat, melyet a városvezető és unokatestvére, az LMP-ből is kipottyant Hadházy Ákos "családi vállalkozásban" hozott tető alá a balliberális médiaügyvéd, Magyar György bábáskodása mellett. Az egyesület székhelye sem más, mint a celebügyvéd fővárosi irodája. (promenad.hu)

2018.11.15.Morvai Krisztina: "Ma is ölik az európaiakat, csak nem fegyverrel"


A politikus hangsúlyozta, Brüsszelben a mai napig ragaszkodnak a hatalmukhoz a balliberálisok, még mindig azt hiszik, hogy ők fújják a passzátszelet. Sajnálatosnak nevezte, hogy az Európai Néppártban is árulókká lettek egyesek, akik inkább liberálisok, mint konzervatívok, és egyértelműen bevándorláspártiak. "A Martin Schulzok, Junckerek, Verhofstadtok szellemileg mérgezik az európaiakat, akiket ma is gyilkolnak, csak nem fegyverrel, hanem eszmével. Én arra lennék kíváncsi, hogy ők tisztában vannak-e értékrendjük embertelenségével, hogy tényleg hisznek-e abban, amit képviselnek? Magyarországnak és a magyar kormánynak ma történelmi, sorsfordító szerepe van Európában" - fogalmazott Morvai Krisztina. (Polbeat)

2018.11.05.Több ezer migráns vonul az Egyesült Államok déli határa felé!


Az amerikai nem píszí sajtó egy része a migránskaravánt elkezdte Soros-karavánnak hívni, talán nem is véletlenül. A mostani vándor invázió beilleszkedik a valóban létező a Soros-tervbe, ami sokkal sátánibb, mint azt eredetileg gondoltuk volna.
Sajtóklub című műsorunkban elhangzott, az amerikai-mexikói határon olyan ostrom alakulhat ki, amelyet még nem látott a világ és amelynek a főpróbája 2015 őszén lezajlott a röszkei határon. Sajtóklub Huth Gergellyel, a PestiSrácok főszerkesztőjével, Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével és Szentesi Zöldi Lászlóval, a Magyar Demokrata főmunkatársával. Műsorvezető: Bayer Zsolt.Tartalmas felsorolás: DILIHÁZ a neved EURÓPA PARLAMENT!


Harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért, és százezer számra hívják be azokat, akik semmibe veszik a nőket.

Harcolnak a GYEREKEK jogaiért, és betelepítik azokat, akiknek a kultúrája megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak.

Harcolnak a JOGÁLLAMÉRT, és eltűrik a Sharia bíróságokat az országaikban.

Harcolnak a VALLÁSSZABADSÁGÉRT, és millió számra hívják be a keresztényüldözőket.

Megvádolják Magyarországot ANTISZEMITIZMUSSAL, és rászabadítják az európai zsidóságra az ősellenséget.

Naponta CIGÁNYOZZÁK le Orbán Viktort, majd megvádolják cigányellenességgel.

GENDEREZNEK meg Pride-oznak, és Európába hívják azokat, akik országaikban kinyírják a homoszexuálisokat.

EMBERI MÉLTÓSÁGRÓL beszélnek, miközben habzó szájjal üvöltenek, és személyében alázzák Magyarország miniszterelnökét.
VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról papolnak, de nem tűrnek más véleményt.

ESÉLYEGYENLŐSÉGET hazudnak, és a Magyarországot elítélő jelentésükhöz 90 %-ban ellenzékieket kérdeznek meg a magyar kormányról.

TOLERANCIÁRÓL beszélnek, és közben millió számra eresztik Európára az intoleranciát.

DEMOKRÁCIÁÉRT visítanak, de az utolsó pillanatban meg akarják változtatni az Európai Parlament szavazási rendjét.

AZ EURÓPAI HATÁRVÉDELMET fontosnak tartják, de közben azt mondják, hogy a bevándorlás jó dolog, és megbüntetik, aki védi Európa határait.

EURÓPAI ÉRTÉKEKET védenek, amibe már se kereszténység, se hagyományos családok, se nemzetek, se hazaszeretet, se biztonság nem férnek bele. Akinek igen, az úgy jár, mint Magyarország.

Bízom benne, hogy a jelenlegi Európa Parlament halálhörgését hallhattuk. (magyaridok.hu)Üzenet Macron miniszterelnök úrnak!


Macron miniszterelnök úr!
Néhány gondolat, hogy mi magyarok miért nem értünk egyet a bevándorlók szétosztásával:
1. Afrika kincseinek elrablásánál, a rabszolgák eladásánál valahogy nem került szóba a zsákmány szétosztása. Önök Afrika kifosztásával voltak elfoglalva, mi védtük Európát az iszlámtól.- Déli harangszó? Magyarország ezután három részre szakadt, lakossága nagyrészt kihalt.
2. A világháború után Nyugat Marshall – segélyt kapott, – mi Szovjetuniót.
3. 1945-ben egy tisztességes béke után nem lett volna szükség ’56-ban a szolidaritásra. A magyarok nem az iszlám államokba, hanem Burgenlandba, a volt hazánkba (most Ausztria) menekültek.
4. Segítettünk Európa egyesítésében, amikor 1989-ben megnyitottuk a német menekültek előtt a határokat.
5. Nem kerestük bombával az olajat Ázsiában sem. Házakat, hazát nem romboltunk.
6. Végül: Egyszer már volt szétosztás 1920-ban Trianonban. Önök vezetésével hazánkat, Magyarországot "osztották" szét! / Csitos László (felvidéki magyar)/

2018.09.14.Spöttle: tízezer ember nem elég az európai határok védelmére


A Nézőpont Intézet elemzője szerint tízezer ember nem elég az európai határok védelmére, az olasz határokat sem lennének képesek ennyien megvédeni.
George Spöttle az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint ki kell venni a nemzetállamok kezéből a határvédelmet, és a külső schengeni határok védelmét tízezer Frontex-dolgozóra bízná. Az elemző szerint ez "őrült terv", mert teljesen átjárhatóvá válnának az európai határok.
Hangsúlyozta, el lehetne képzelni közös hatékony határvédelmet a Frontexszel, ha az Európai Unió összes tagállama, valamint Brüsszel úgy döntene, hogy valóban lezárják a határokat a gazdasági bevándorlók előtt, és csak a menekülteket engednék be. A statisztikák szerint átlagosan tízből három bevándorló érkezik tényleg háborús területről, a többi gazdasági bevándorló - jelentette ki. (MTI)2018.08.17. Párttá alakul a Migration Aid


Ki van zárva, hogy külföldi támogatást vehessen fel, és az alaptörvénnyel ellentétes tevékenységet folytathasson a Migration Aid párttá alakulása esetén - jelentette ki Ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az alkotmányjogász ugyanakkor abszurdnak nevezte, hogy a Soros Györgyhöz köthető szervezet négy év múlva beszállhat a magyarországi választásokba. Véleménye szerint, egyértelműen Soros György politikai befolyásszerzéséről van szó.

2018.05.23.Frank Füredi professzor előadása – Európa jövője nemzetközi konferencia


Részlet Frank Füredi brit író, szociológus, kommentátor előadásából2013.06.23. Bátor kiállás a magyarok mellett!
Morvai Krisztina LIBE hozzászólása (kiabálással)


Morvai Krisztina ügyrendi felszólalása az Európai Parlament LIBE bizottságában, az "EU Dictatorship?" transzparens kifeszítésével. Egy Lopez nevű levezető elnök sakál módjára üvöltve próbálja megvonni a vélemény kifejezésének jogát.

2018.05.13.Bayer Zsolt saját maga által gyűjtött híreket kommentál,


és saját értelmezésében tálalja azokat a Bayer show-ban. A műsor második részében vendége Rogán Antal. "A globalizmusnak egy logikus gondolkodása... ahhoz, hogy a globális társadalomban az elitek akarata érvényesülni tudjon, ahhoz előbb a nemzeteket kell megtagadni." - Rogán Antal arra a kérdésre, hogy egy német képviselő miért nyilatkozta azt Németországról, hogy népet nép már nincsen.
"Az iszlám invázió azért tud úgy benyomulni Európába, mint kés a vajba, mert évszázadok alatt tudatosan a liberális-szabadkőműves-bolsevik ideológia, ami persze egy tőről fakad, ez a jakobinus hagyományok, tudatosan rombolták és próbálták szétverni a kereszténységet"-Semjén Zsolt, KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes.Beszélgetés Drabik Jánossal: A szabadkőművesség és az illuminátusok


2018.05.11.Lincselt volna a csőcselék - Teljes cikk itt!


Majdhogynem vígjáték volt a parlamenti alakuló ülésre időzített keddi Kossuth téri tüntetés. Majdhogynem komédia, méghozzá igazi csattanóval: a beborult égen villám csattant, s a néhány száz szereplőt hazakergette egy jégeső. Ám előtte, fényes nappal előállt egy sötét pillanat, és lendületbe jött a választási győztesek fizikai megsemmisítésére törő szándék.
A keddi tüntetésen kevéske, de sokféle népség volt. Diáklányok fújták az orbántakarodj-ot, genderpiszkált fiúkák pedig szappanhabbuborékokat eregettek a "Magyarországot szétlopó rezsimdikatúra" ellen. Volt kordonbontásra hiába készült jobbikos, volt rágózva nyilatkozó szélsőliberális (Vágvölgyi B.-féle kiadásban).
Voltak olyan alakok is, akik eséllyel szerepelnének egy Neander-völgyi ősemberekről szóló film castingján. Nos, ez a csőcselék támadt rá három, az Országházból kilépő református egyházi vezetőre, akikről azt hitte, kormánypárti politikusok, pedig meghívott vendégei voltak az időközben már lezajlott ünnepi fogadalomtételnek. Ha nem veszi őket körbe a készenléti rendőrök élő kordona, szinte bizonyosan meglincselik őket. Videófelvételen jól látható: újra meg újra megkísérlik a felindult, durva gyűlölködők, hogy rátegyék kezüket az ünnepi ruhás távozókra.
Eszelős lökdösődésük miatt csak nagyon lassan lehetett elérni a tér távoli pontját, ahol egy magányos taxi állt. Ebben a sárga taxiban Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke várta a bajba jutott társait: a csaknem nyolcvanéves Huszár Pál teológusprofesszort, Szenn Péter horvátországi református püspököt és Gér András zsinati tanácsost. (magyaridok.hu)

2018.05.03.Mi történik, ha egy képviselő nem tesz esküt az Alaptörvényre? - Teljes cikk itt!


Magyarországon a képviselői eskü egy törvényi feltétel, amelynek hiányában érvényesen nem jöhet létre a képviselői státusz. Az esküben az állam és az alkotmányos rend iránti hűség, az alkotmányos jogszabályok megtartásának igénye tükröződik – mondta ki korábban az Alkotmánybíróság. A testület korábban azt is megállapította, hogy esküokmány nem tartalmazhat lelkiismereti meggyőződésre utaló adatot. (Dr. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász)

Tim LaHaye: Kivezető út a depresszióból

Senki sem szereti a búskomor állapotot, bár mindenki átéli élete folyamán valamikor. Ki milyen mértékben ad helyet az önsajnálatnak, azzal arányosan van az egyik embernek több baja vele, és kevesebb a másiknak. A depresszió nem testi, kémiai reakciókból keletkezik, sem nem más emberek vagy stresszhelyzetek magyarázzák, hanem a mi beállítottságunk függvénye. Eljött például hozzám egy 24 éves nő, akit az utolsó négy évben 30-szor kezeltek elektrosokkal. Semmit nem javult, sőt még rosszabbul lett, mert emlékezőképessége is romlani kezdett. Depressziója miatt életének legalább két évét szanatóriumokban töltötte. Ránézve erre a fiatal nőre, azt kellett gondolnom, hogy a súlyos depresszió tipikus esete. Már a temperamentumánál fogva is - főként melankolikus volt -, inkább a dolgok sötét oldalát látta, érzékeny volt és túl sokat foglalkozott önmagával. A jövőre nézve minden reménységét elvesztette. Nehéz családi körülmények közül jött, nem kívánt gyermek volt. Az első lépést azzal tette gyógyulása felé, hogy Jézus Krisztust Urának és Megmentőjének fogadta el. Tőle kapta azt a bizonyosságot, hogy szereti, és hogy megbocsátott neki. Mindig erre vágyódott. Ő tette lehetővé számára, hogy legyőzze haragos és önsajnálkozó gondolatait. Az Úr segítségével meg tudott bocsátani szüleinek, és így eltűnt az a keserűség, ami éveken át megbénította. Megtérése után három hónappal a pszichiáter által elrendelt gyógyszereket elhagyta, mert pszichikailag stabilabb volt, mint valaha. Tanácsomra újra felkereste az orvost, bűnösnek érezve magát abban, hogy a kezelést nem szabályosan fejezte be. Az orvos nagyon boldog volt látva a változást, és rögtön arra következtetett, hogy az ő gyógyszerei és pszichoterápiája eredményezte a változást. Amikor a nő elmondta, hogy keresztyén lett és Jézus Krisztus alapjaiban megújította az életét, az orvos rátámadt. Biztosította volt betegét arról, hogy ez nem fog nála sokáig tartani, hiszen a keresztyénség csak mankó, és néhány héten belül sokkal rosszabb állapotba kerülve jön majd vissza hozzá. A nő azt is bevallotta, hogy nem szed már gyógyszert, és jobban alszik, mint valaha. Az orvos szidta a hitét és a butaságát. Jó, hogy rögtön utána hozzám jött. Szüksége volt rá, hogy a Biblia alapján megerősödjék az orvos szavaival szemben. Újból végignéztük azokat a lépéseket, melyek segítségével legyőzte a depressziót. Lassan visszakapta a bizalmát és örömét. Most már ezt a túláradó életet akarta élni, amit az Úr minden gyermekének megígért. Ha mankó lenne a keresztyénsége, akkor ez nagyon jó mankó, hiszen körülbelül egy éve már szabad a depressziótól, jóllehet családi körülményei rosszabbodtak. Fogadd el Jézus Krisztust megmentődnek! Szellemi képességei és akarata birtokában sincs az ember abban a helyzetben, hogy Isten segítsége nélkül kikerülje a depressziókat. A modern pszichológia egyik veszélyes tévedése az a feltételezés, hogy az ember nem szorul Istenre, ha szabadulni akar a depresszióból. Jézus Krisztus ezt mondta: "...nélkülem semmit sem tudtok cselekedni." (Jn 15:5b) Ez vonatkozik a depresszióra is!Ha egyszer s mindenkorra meg akarsz szabadulni tőle,
be kell fogadnod az Úr Jézust az életedbe.
Adósságban a magyar családok
2008.06.18.
Másfélszeresére nőtt egy év alatt a lakossági devizahitelek állománya, 300 ezer család már nem tudja fizetni kölcsöneit - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének adatsorából.
Egy magyar család ma már jövedelmének 13 százalékát költi hitelek visszafizetésére, ami magasabb az európai átlagnál. A lakossági hiteleik értéke összesen 5769 milliárd forint. Ennek nagy része devizaalapú kölcsön. (hírTV)

Uram, nézz szükségemre! dalt halljuk.Tánczos Katalin, hajléktalan megható verse és könyve
Szabadulások hiteles története
REHABILITÁCIÓS OTTHONOK ITT!


Dr. Csiba Gábor szerint milliárdokat lehetne spórolni a
kórházak gyógyszerellátásánál, ha lédig kiszerelésben kaphatnák a gyógyszereket.
Ebből az eü. dolgozók bérét lehetne emelni. (MR)


HÍREK
2007.12.18.
Klinikai szakpszichológusi állások szükségessége
Miközben az egészségügyi intézményekben sorra szüntetik meg a klinikai szakpszichológusi álláshelyeket, a magánrendelések többségében alig találnak időpontot az újonnan jelentkezőknek. A szakemberek szerint pszichoterápiára manapság már nem divatból járnak, a kliensek többsége valóban segítségre szorul.
Magyarországon egyre többen járnak rendszeresen pszichológushoz és pszichiáterhez. Az egészségügyi intézményekben egymás után szüntetik meg a klinikai szakpszichológusi álláshelyeket, így - kénytelen-kelletlen - a segítségre szorulók magánrendeléseken jelentkeznek. A lapunknak név nélkül nyilatkozó szakemberek azt mondják: manapság jellemzően nem divatból, hanem valós szükséglet miatt járnak egyéni terápiára. Úri passzióról már csak azért sem lehet beszélni, mert az olykor csillagászati árakat azok is kifizetik, akiknek ez komoly anyagi problémát okoz.
Úgy tudni, az akár több évig is elhúzódó egyéni terápiák óradíja az elmúlt években drasztikusan emelkedett. Információnk szerint egy-egy 45-50 perces foglalkozásért 6-10 ezer forint közötti összeget kérnek a lélekgyógyászok. Ezen a területen is létezik úgynevezett sztárgázsi, a nevesebb szakemberek óradíja akár a 15-20 ezer forintot is elérheti.
Az egyéni terápiával foglalkozó pszichológusok arról számoltak be, hogy pacientúrájuk összetétele az elmúlt időszakban nemigen változott. Jellemzően a 18-45 év közötti korosztály veszi igénybe a szakszerű segítséget. A kliensek zöme továbbra is a nők közül kerül ki, bár ha lassan is, de növekszik a férfiak aránya a magánrendeléseken. Az iskolázottságot nézve még mindig főként a közép- és a felsőfokú végzettségűek járnak pszichológushoz, pszichiáterhez. Ez természetes - mondják a hozzáértők, hiszen a terápia eredményességét nagymértékben meghatározza a beszédkészség fejlettsége, ez pedig a tanulással töltött idővel arányosan növekszik.


Érdekes tény, hogy bár a lélekgyógyászattal foglalkozók szobán kívül nem - vagy csak ritkán - beszélnek a terápia anyagi vonzatáról (a kollégák között is tabu téma az általuk kért óradíj), a klienssel már az első találkozáskor közlik ezzel kapcsolatos igényeiket. A terapeuták általában előre kérik az egy hónapra kalkulált díjat, de az sem ritka, hogy negyedévente előre számolnak. Az úgynevezett terápiás szerződésben ezt haladéktalanul rögzítik is.
A szakemberek azt mondják, a számla előre történő rendezése főként a páciens érdekét szolgálja. A terápiában ugyanis vannak olyan hullámvölgyek, amikor a kliens számára kellemetlen szakaszhoz érkeznek, és ő nem szívesen folytatja a kezelést. Ezekben az érzékeny szakaszokban kizárólag a már kifizetett óradíjak hatnak motiváló tényezőként, vagyis a páciens ha másért nem, hát azért folytatja a terápiát, mert nem akarja, hogy elvesszen a pénze.
A nyilatkozó szakemberek lapunknak elmondták azt is, hogy a pszichoipar fejlődésével az önjelölt segítők száma is hatványozódott. A lelki gondozással, illetve a pszichoterápiával kapcsolatban szinte teljes az anarchia. Jelenleg nincs olyan jogszabály, amely egyértelműen meghatározza, ki és milyen feltételekkel foglalkozhat pszichés problémákkal. Ezt a joghézagot kihasználva mind többen mindenféle jogosítvány nélkül terapeutának nevezik magukat.
Manapság bárki könnyedén nyithat a lakásában pszichológiai szakrendelőt. Nem kell mást tennie, mint a szükséges engedélyeket beszerezni a helyileg illetékes önkormányzattól, amely - a tisztiorvosi szolgálat rábólintását követően - általában haladéktalanul zöld jelzést ad.

A szakavatatlan segítség gyakorta hatalmas károkat okoz,

olyanokat, amelyeket később a legjobb szakember sem tud helyrehozni. Ráadásul az amatőr lélekbúvárok által elkövetett műhibák miatt aligha lehet bárkit is perbe fogni, hiszen lehetetlen bizonyítani.

"Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra,
hanem a betegeknek."
(Máté evangélium 9:12b)Dr. Szalay Károly pszichiáter élete (1894-1973)


        

Táplálkozási és életviteli tanácsokDr. Hummel Zoltán kutatóorvos * Táplálkozási tanácsok


Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!


ÉLETRAJZOK, OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK

Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKZimányi József prédikációi
Mátrainé F. Irma írásai Gazdag István tanításaiVissza!
Vissza a menüre!