HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő2020.10.20.Varga Judit: Az Országgyűlés elfogadta a feltételes szabadságra
bocsátás szigorításáról szóló törvénymódosítást.


A szigorítás célja az életellenes bűncselekmények túlélőinek és a társadalom minden tagjának védelme, hogy a győri kettős gyermekgyilkossághoz hasonló tragikus eset többé ne fordulhasson elő Magyarországon.

Többek között az alábbi szigorításokról döntött az Országgyűlés:
1. Az élet szándékos kioltásával járó bűncselekmények miatt kiszabott határozott tartamú szabadságvesztésből a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárása.

2. Szélesebb bűncselekményi körben csak kivételesen lesz biztosítható, hogy a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kellően alapos vizsgálat mellett, egyedi mérlegelés alapján engedélyezhesse.

3. A súlyos személy elleni erőszakos bűncselekmények esetén, ha a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéről rendelkezett, ahhoz kötelezően kapcsolódik a pártfogó felügyelet elrendelése, valamint kötelező az áldozatok védelmét szolgáló magatartási szabály (távoltartás) megállapítása.

4. A hozzátartozók sérelmére elkövetett kevésbé súlyos, de személy elleni erőszakos bűncselekmények esetén, ha a szabadságvesztés végrehajtását a bíróság felfüggesztette, ugyancsak kapcsolódik a pártfogó felügyelet kötelező elrendelése, valamint az áldozatok védelmét szolgáló magatartási szabály megállapítása, amely csak indokolt esetben mellőzhető.

5. Az egészségügyről szóló törvényben meghatározott kötelező pszichiátriai gyógykezelés kezdeményezésének a korábbinál szélesebb körben történő előírása.

2020.10.18.Miért veszélyesek az érzékenyítő mesék és foglalkozások gyerekeinkre?


Az "érzékenyítő" mesék és foglalkozások hívei azzal érvelnek, hogy a kutatások szerint az örökbefogadó homoszexuális párok gyerekei sem válnak "meleggé", pedig ott van előttük a másság mintája. Ehhez első körben azt lehet hozzátenni, hogy ezeknek a kutatásoknak az eredményeit vagy elhisszük, vagy nem. Ugyanis a mi szép új világunkban igen sok a meghamisított kutatás bármilyen témában, ahol az ideológiai és/vagy a pénzügyi érdek fontosabb az igazságnál. – Na de tegyük fel jóindulatúan, hogy ezek a kutatások relevánsak...

Tehát, mint a legtöbb "emberi jogi aktivistánál", az érzékenyítés híveinél is megfigyelhető egyfajta túlkompenzáció, fanatizmus, küldetéstudat. És ez teszi igazán veszélyessé a tevékenységüket. Az, hogy a másságot valamiféle vonzó, nagyszerű, különleges "sztár" szerepként mutatják be. A gyermek ezt minden kritika nélkül elfogadja, és belé programozódik. A pszichoszexuális fejlődés során aztán a normál heteroszexualitás mellett ez a lehetőség is felmerül. Hiszen az emberi élőlény jellemzőire a sokféleség mondható el.

Az átlagos heteroszexualitás mellett kisebb mértékben megmutatkozhatnak egyéb más gyengébb tendenciák is, ami teljesen normális. A korábbi érzékenyítések egyfajta megerősítést adhatnak, igen, ez is egy jó út, érdemes kipróbálni. Vagy akár a korábbi mesék, vagy foglalkozások hatása alapján kialakuló téves öndiagnózis is elvezethet más irányba. Pláne, ha ez az irány még vonzó is a számára.

Mindemellett a fejlődő gyermek számára egyértelmű, stabil fogalmakra van szükség a nemi alapfogalmak terén is. Melyek a férfiak ill. nők alapvető viselkedési jellemzői. Nem elég a genetikai alapozottság, férfivá vagy nővé nevelni kell a gyermeket! Persze nem minden áron, hiszen ha egy adott korban kiderül, hogy ez nem megy, időben változtatni kell.

És a másik alapfogalom, hogy alapvetően a férfi a nőhöz, a nő a férfihez vonzódik. (A gyerekek fogalmai szerint, vele házasodik) (Nyíri Pál)

2020.01.15.Teljessé vált Kanadában a genderlobbi nyomulása


Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. "Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket" – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

Szakállas Katalin, négygyermekes családanya

– akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézett – a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt Anyának lenni Kanadában címmel. A szerző megjegyezte, hogy négy gyermeket nevelni sehol sem könnyű, de Kanadában végképp nem az.

A genderpropaganda miatt költöztek haza 20 év után. Elmondta, hogy azért döntöttek a hazaköltözés mellett, mert a gyermekeiket szerették volna megtartani magyarnak, átadni nekik azokat az értékrendeket, amelyek számukra fontosak. Az ottani világ szelleme képes elsodorni a gyermekeket a családjaiktól, a szülőt ellenségként állítják be az iskolában is – tette hozzá.

Farkas Zsolt, szőgyéni plébános megdöbbentőnek nevezte mindazt, amit Szakállas Katalintól hallott. A plébános beszélt arról, hogy ismerték, hogy a genderideológia milyen veszélyeket rejt. A gyerekeknél ezek az elvek krízishelyzeteket képesek előidézni a nemi identitásukkal kapcsolatban is...

A genderelmélet óvodától az egyetemig kötelező tananyag, amelyben fontos szerepet kap a mássággal szembeni érzékenyítés is. A plébános felhívta arra a figyelmet, hogy ez az elmélet fokozatosan Közép-Kelet-Európába is beszivárog, és próbál teret nyerni az oktatásban is.

Ezért is fontos minderről beszélni. Mindezeken túl elhangzott, hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikációja is a genderelméletet erősíti, mivel ez a szerződés magába foglalja a társadalmi nem kifejezés bevezetését is, amely lehetővé teszi, hogy valaki eldöntse ki a férfi, ki a nő vagy "egyéb". (pestisracok.hu)

2020.10.07.Tüntetésre hívnak az LMBTQ-mesekönyv ellen! * Teljes cikk itt!


Tüntetésre hív öt civil szervezet a közelmúltban megjelent Meseország mindenkié című érzékenyítő mesekönyv miatt október 8-án csütörtökön. A tiltakozók hangsúlyozzák: az LMBTQ-lobbi által tett lépés komoly probléma a társadalom számára. "Nem nemes jellemet építő mese, nem irodalom, hanem súlyos, mentális nemtelenítést eredményező, politikai hatalomváltást előkészítő propagandairat az, amit az Írók Boltja, a Pagony Könyvesbolt, a Líra, a Massolit Könyvesbolt és a Book24 mesekönyvbe borítékolt méregkészítménye szolgál" – olvasható a civil szervezetek által kiadott közleményben, melyben tiltakozásra hívnak az Írók Boltja elé az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv megjelenése miatt.

Az Alfa Szövetség, az Anya-Ország Alapítvány, a Magyar Újságírók Közössége, a Magyar Nemzeti Írószövetség és a Magyar Szülők Országos Egyesülete október 8-án, csütörtökön 15 órától tiltakozik a homoszexuális lobbi legújabb akciója ellen Budapesten, az Andrássy út 45. előtt.

Mint írják, rendezvényükön tanúságot tesznek a férfi és nő szerelme mellett egy "olyan korban, amikor nemzeti egészségünket a gender áramlattal jelentkező új ordas eszme zsarnoksága fenyegeti". A szervezők leszögezik: az efféle könyv súlyosan sérti a magyar írókat és szülőket, aláássa a védelmünkre szoruló, legkisebb gyermekek mentális egészségét, rombolása pedig egész létünket megkérdőjelezi.

"Felkérjük az összes magyar szülőt és minden alkotóművész honfitársunkat, hogy túlélésünk érdekében szálljanak szembe a nemzet közjavát a koronavírusnál is hevesebben romboló gender-jelenségekkel. Törvényhozóinkat bátorítjuk, hogy választói kérésünknek eleget téve minden törvényes eszközökkel védjék családjainkat a gender-irányzatok európai és magyar keresztényüldözése ellen" – olvasható a szervezők közleményében. (vasarnap.hu)

2020.10.05.Gajdics Ottó: A gyerekeket ne! * Teljes cikk itt!


A libernyákok már megint provokálnak. Szépen hangzó emberjogi ­sztaniolba csomagolva vágják a képünkbe, hogy magasról tesznek minden értékre, ami nekünk fontos. Nem érdekli őket, mit tartunk természetesnek, ugyanolyan megítélést követelnek aberrációiknak az élet minden területén. Eddig legalább a gyerekeinket békén hagyták, de a Meseország mindenkié kiadvánnyal átlépték ezt a határt is...

Azok közé tartozom, akik hangosan kiabáltak már akkor, amikor még csak a híre jutott el hazánkba a saját csemetéiket hormonnal teletömő degenerált angol szülőknek, akik azt hiszik, attól lesznek egyenlőbbek felnőtt korukban az így megnyomorított szerencsétlenek, ha nem lehet tudni, fiúk-e vagy lányok.

Óvatlan szülő minden további nélkül a karácsonyfa alá teheti azt a könyvet, amelyben gyermeke egy olyan világot ismerhet meg, amilyen egyáltalán nem létezik. Mert bár a mesék világa nagyon sok mindenben eltér a valóságtól, mégis a leghatékonyabb módon segíti a fejlődő gyermeki lélek eligazodását a való világban... Mondjuk ki bátran, elég volt! (magyarnemzet.hu)

2020.03.09.Az Egyszülős központ vezetője Magyar Anna. Szegénységi kockázat az egyszülősség
A gyerekeknek ingyenes korrepetálást és felvételi-előkészítőt is szerveznek


Hazánkban mintegy 300 ezer olyan szülő – 260 ezer anya és 40 ezer apa van – aki egyedül nevel összesen mintegy félmillió gyermeket. Az egyszülősség vezető szegénységi kockázatnak számít, az átlagosnál lényegesen gyakrabban kell nélkülözniük azoknak a gyerekeknek, akik csak egyik szülőjükkel élnek közös otthonban. A fogyatékossággal élő gyermekek aránya is magasabb az egyszülős családokban, hiszen sokszor éppen akkor hagyja el párját az egyik szülő, amikor a gyermek fogyatékossággal vagy tartós betegséggel születik. (magyarnemzet.hu)Betegség, egészség a Biblia tükrében - Mézesné Dr. Marozsán Ibolya

bel- és tüdőgyógyász kardiológus, lelkész feleség Ellel Ministries tanítója

Az "5G"-ről FEHÉREN-FEKETÉN - Spiritual Tv. 135. adás
Történjenek megfelelő egészségügyi vizsgálatok az 5G bevezetése előtt!
Az állampolgároknak joga van az egészséges környezethez.Aktivisták megmérték és videóra vették az 5G sugárzás szintjét a Glastonbury Fesztiválon


A távközlési iparág elismerte, hogy nincs tudományos bizonyítékuk arra vonatkozóan, hogy az 5G vezeték nélküli hálózat biológiailag biztonságos, és sok kutató azt állítja, hogy egyáltalán nem az. Sajnos ezt figyelmen kívül hagyták, és a látogatók százezrei voltak kitéve ennek a káros technológiának, akár tudtak róla, akár nem.

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett
lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé


Miután számos gyermeket diagnosztizáltak rákos daganatokkal egy mobil-átjátszó torony közvetlen közelében lévő kaliforniai általános iskolában, a szülők a kibocsátott elektromágneses sugárzást teszik felelőssé a gyermekrák kialakulásáért. A torony leállítását követelik azok a családok, melynek gyerekei a Weston Elementary School-ba járnak Ripon-ban és a 4G (hamarosan 5G) torony miatt káros sugárzásnak vannak kitéve. A tulajdonos cég szerint a torony biztonságos és jóval még a szövetségileg megállapított biztonságos határ alatti értékkel sugároz. (alternativhirek.com)Sprint leállította a mobiltelefon-tornyot a kaliforniai általános iskola campusán!


Egy iskolában több gyermekkori rák esetén a szülők megkérdőjelezik a sejttorony sugárzását. Sprint leállította a mobiltelefon-tornyot a kaliforniai általános iskola campusán, miután néhány szülő kijelentette, hogy ez összekapcsolódhat a gyermekkori rák számos újabb esetével. Azok a családok, akik a riponi Weston Általános Iskolában élnek, azt állítják, hogy a torony veszélyes sugárzásnak teheti ki a gyerekeiket. Carter Evans beszélt a viták középpontjában álló családokkal. (ujvilagtudat.blogspot.com)

5G sugárzásról fontos témák itt!

Több nemzetközi szervezet szerint a képernyő használat súlyos károkat okozhat a gyermekek agyi és társas fejlődésében;
5G háború az emberiség ellen és amerikai beavatkozás szerte a világon.
A francia bíróság elismerte az elektromágneses érzékenységet, mint foglalkozással összefüggő megbetegedést. (ujvilagtudat.blogspot.com)

2020.04.16.A mai videóban a Covid-19-re bevethető arzenált tekintjük át.


Nemcsak terápia, kezelés hanem megelőzés is szóba kerül. A mitigáció célja, hogy az összes beteg beférjen az egészségügyi ellátó rendszerbe, miközben a leginkább veszélyeztetett személyeket megóvja a fertőzéstől. A szupresszió célja a járvány növekedésének megfordítása, csökkentése. Az esetek száma alacsony szintre esik, és ezt az esetet határozatlan ideig fenn kell tartani.

Gyógyszeres kezelés két fajtája:
1. Megelőzés * Személyes védekezéssel: immunrendszer erősítése vitaminokkal /főleg C és D3 vitamin/ Korai alvás zavartalansága fontos. Hidriterápia/szauna
2. Vakcinák: 1. Természetes antitest kezelésnél aki kigyógyult a Covid-19 ből, az menjen vissza dolgozni. A gazdaság visszaállításában ezeknek az embereknek nagy szerepe lehet.
2. Szintetikus antitest kezelés Kaliforniai kutatók SARS antitestekből kiindulva fejlesztenek Covid antitesteket, melyet tömegesen is lehet gyártani majd. Szeptemberre kész lehet a gyógyszer.A KORONAVÍRUSRÓL 2015-ből RAI 3 olasz TV műsorából


Lázban tartja Olaszországot a RAI olasz állami televízió egy 2015-ből előkerült tudományos, ismeretterjesztő riportja, ami arról szól, hogy kínai tudósok kísérleti céllal denevérek véréből mesterséges szuper-koronavírust állítottak elő laboratóriumi célra, amely az ember tüdejét támadja. Köszönet a videó lefordításáért a Pesti Srácok -nak.

2020.03.24.Öt hete él karanténban Milánóban egy magyar nő és a családja


Ötödik hete él karanténban Bognár Annamária és családja Milánóban. A magyar nő többek között arról beszélt az M1-nek, hogy a karantén elején az emberek eleinte úgy viselkedtek mintha a tavaszi szünet, vagy a szabadság ideje jött volna el. Szerinte az olaszok akkor ijedtek meg igazán és vették komolyan a helyzetet, amikor a tömeges megbetegedésekről és halálesetekről érkeztek a hírek. Bognár Annamária friss helyzetjelentése következik Milánóból. (M1 - Híradó)Mit tegyünk a COVID-19 terjedése ellen? Gyakorlatias tapasztalatok


A kínaiak már értik a COVID19 vírus viselkedését az általuk elvégzett boncolásoknak köszönhetően. A virus jellemzője, hogy a légutakat egy sűrű váladékkal zárja el, ami megszilárdul és elzárja a légutakat és a tüdőt. Szóval rájöttek arra, hogy mielőtt bármilyen gyógyszert tudnánk alkalmazni, előtte ki kell nyitni ezeket a légutakat, hogy a gyógykezelést hatásosan alkalmazhassuk. Viszont ez is néhány napot vesz igénybe.

A következőket javasolják az elővigyázatosság érdekében: 1. Igyál sok meleg folyadékot: kávét, levest, teát, meleg vizet. Ez nedvesen tartja a szájat és lemossa a vírust. A gyomorsav pedig elpusztítja.
2. Gargalizálj naponta! Ez lehet ecet, só vagy citrom és víz oldata.
3. A virus a hajon és ruhán tapad meg. Bármilyen mosószer vagy szappan megöli. De azonnal meg kell fürdeni vagy lezuhanyozni, miután hazaértél. Még mielőtt akár leülnél is fürödj meg vagy zuhanyozz meg. Ha nincs lehetőség a ruháidat minden nap kimosni, terítsd ki a napra. A közvetlen napfény is semlegesíti a vírust.

4. Gondosan tisztítsd meg a fémfelületeket! Mivel a virus 9 napig életképes marad ezeken a felületeken. Figyelj, hogy kerüld el a fogók, ajtó kilincsek, stb. érintését! Gondolom, ez érvényes a saját lakásodon belül is. Figyelj rá, hogy rendszeresen és alaposan tisztán tartod őket.
5. Ne dohányozz!
6. 20 percenként moss kezet! Bármilyen szappan jó erre, ami habzik. Ügyelj rá, hogy 20 másodpercig és alaposan moss kezet.
7. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget! Próbáld megerősíteni a cink szintedet, és ne csak a C vitamin szintjére hozd fel.

8. Az állatok nem terjesztik a vírust az emberre. Csak emberről, emberre terjed.
9. Kerüld el az általános influenzát. Gondolom, mert ez alapból legyengíti az immunrendszeredet. Kerüld hideg étel/ital fogyasztását!
10. Ha valami kellemetlenséget érzel a torkodban, vagy érzed hogy kezd fájni azonnal alkalmazd a fent említetteket! A virus így kerül a szervezetbe és a torokban ül 3-4 napig, mielőtt bejut a tüdőbe. (Róka Edina fordította spanyolból)Hun volt, hun nem volt - koronavírus volt vagy nem volt?
2019.09.16.Magyarországon a gyermek az első! Babaváró támogatás
Családvédelmi akcióterv friss híreit itt olvashatjuk


Július elseje óta már 50 ezernél többen igényelték a családvédelmi akcióterv valamelyik formáját. A legnépszerűbb a babaváró támogatás, amiből már 22 ezernél is több szerződést kötöttek meg. (Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárság)Teljessé vált Kanadában a genderlobbi nyomulása


2019.08.05.Bencsik András: Ki akar inni meleg Colát?
Miért Finnország akar minket kioktatni jogállamiségból?
A kóla hatása a szervezetre!
Dr. Tóth Piroska misszionárius a migrációról videó


EGY AFRIKÁBÓL HAZATÉRT MAGYAR BAPTISTA MISSZIONÁRIUS VÉLEMÉNYE A MIGRÁCIÓRÓL

2019.01.01.Silvana Heißenberg (színésznő): Mi lett Németországból?


Három esemény, amikor magyar segítséggel állt talpra Németország:
- 1954. júl. 4. - a német győzelem az aranycsapattal szemben visszaadta a II. világháborúban elveszett önbecsülését a németeknek
- 1989. nov. 9. - amikor leomlott a berlini fal
- 2015. jún. 17-én döntött arról a MAGYAR kormány, hogy lezárja a zöldhatárt

2016.01.22.Miért kellene nekünk, gyermekeknek félelemben felnőnünk?
- teszi fel kérdését Angela Merkelnek címezve a 16 éves Bibi.


A 16 éves Bibi Wilhailm megdöbbentő és félelmetes dolgokat mesél a németországi helyzetről. Videóját leszedték a Facebookról, ezért kénytelen volt kirakni a Youtube-ra. Bibi a többi európai polgár segítségét kérte, mert szerinte Németország reménytelen helyzetbe került.

Bibi egy átlagos német tinédzser, élete azonban teljesen megváltozott, mióta Németország mindennapjait leginkább a migráció és annak kezelése határozza meg. A fiatal lány elkeseredetten mesél a videóban eddigi élményeiről. Szerinte a téma túlságosan is megtévesztő, de nem szabad elsiklani az igazság felett. Videóját először ismerőseinek és barátainak címezve, facebook adatlapjára posztolta ki, a közösségi oldal azonban letiltotta a felvételt. Bibi ezután rakta fel a Youtube-ra, azóta vírusként terjed.
Köszönöm Angela Merkel, hogy megölted Németországot!" - mondja a a hazáját féltő, elkeseredett lány. Bibi szerint most nagyon nehéz nőnek lenni Németországban. Videójában több történetet is elmesél, köztük azt, hogy délután 6-kor boltba menet halálfélelme volt, miközben az utcán sétált, mert a migráns férfiak kiguvadó szemekkel követték minden lépését, és közben egymásnak sugdostak mindenféle, vélhetően perverz dolgot.

Ezeket az embereket nem nevezném menekülteknek. Nem vagyok xenofób és ez a videó nem a valódi menekülteknek szól." Bibiben a szilveszteri események után fogalmazódott meg először, hogy valami nincs rendben Németországban. A lány szerint a helyzet azóta egyre rosszabb lett.

Németország egy remek hely volt, és ti tönkre tettétek!" - üzeni a migránsoknak.

Bibi azt is megemlíti, hogy pár nappal ezelőtt afrikai migránsok Berlin utcáin azt kiabálták, hogy "megölnek minden egyes németet". A videóban Bibi elmondja, hogy látott 17, 15 és 12 éves kislányokat is a kölni erőszakcselekmények áldozatai között. Miért kéne nekünk, gyerekeknek félelemben felnőnünk? - teszi fel kérdését Angela Merkelnek címezve, hozzátéve, hogy egy 75 éves nőt is megerőszakoltak a migránsok Kölnben.

A barátnőim már vettek paprikasprayt és sokkolót. Abszurd, de ez van. Múltkor az utcán sétálva tüntető arabokba botlottunk. Azt kiabálták, Allah az egy Isten, öljétek meg a hitetleneket. Ilyenkor mit kéne tennem? Hordjak burkát? Vegyem fel az iszlám hitet? Ez elkeserítő..." /Horváth József György (888.hu/westernjournalism)

Bibi Wilhailm - 16 yr old girl - Censored on Facebook - Afraid of refugeesHogyan védjük meg magunkat támadások ellen? Hasznos tanácsok itt!


Budapest és a magyar városok európai szinten biztonságosnak számítanak, mégis napi rendszerességgel lehet hallani támadásokról, legyenek azok rablások, vagy drogfüggők által elkövetett, motiváció nélküli erőszakos cselekmények.

Hogyan kerülhetjük el és mit is tehetünk, ha mi is szenvedő alanyai leszünk egy ilyen eseménynek?

Jó tanácsok: mindig legyünk tisztában a környezetünkkel! Ne merüljünk el mobiltelefonunk nyomkodásában, mert nem észleljük a ránk leselkedő veszélyeket. Ne hallgassunk zenét fülhallgatóval, ha elhagyatott környéken megyünk, vagy este sötétben hazafele tartunk. Egy, a kézben tartott drága mobiltelefon már támadásra/rablásra ösztönözhet valakit. Kihalt, nem forgalmas utcákban a járda külső szegélyén menjünk, így nem tudnak minket egy kapualjból meglepetésszerűen megtámadni. Ha úgy érezzük, valaki követ minket ne menjünk haza - lehet, hogy pont erre kíváncsi a személy. Tegyünk egy nagyobb kört a városban és menjünk fel egy ismerősünkhöz vagy akár üljünk be egy kávézóba, ahonnan taxival menjünk haza, így lerázhatjuk a gyalogosan követőt. Ha sokat ittunk és érezzük, hogy nem lennénk képesek megvédeni magunkat, menjünk taxival vagy kérjünk barátainktól segítséget.

Fussunk: "Szégyen a futás, de hasznos" - ahogy a mondás is tartja. Amennyiben lehetőségünk van, vonjuk ki magunkat a veszélyes szituációból. Ha látjuk, hogy a helyzet átláthatatlan - pl.: verekedés, késelés vagy egy olyan csoportosulás, amely veszélyes lehet - amilyen gyorsan csak lehet, hagyjuk el a környéket. Ha éppen akkor parkoltunk le, üljünk vissza autónkba, zárjuk le az ajtókat és hajtsunk el pár utcányit, majd hívjuk a rendőrséget, hogy gyanús személyeket észleltünk. Ezt tanácsoljuk akkor is, ha egy éjszakai magányos környezetben láthatóan támadás készül ellenünk (a tettes, tettesek már kiszemeltek maguknak és csak azt várják, hogy közelebb legyünk egymáshoz). Mérjük fel a távolságot és saját képességeinket. Tegyük fel magunkban gyorsan a kérdést: van esélyem elfutni pl., a főútig, ahol már van forgalom, esetleg elérni az autómat? Ha igen, akkor sprinteljünk, és ha biztonságos terepre érünk, kérjünk segítséget, és hívjuk a rendőröket.

Trükkök: Ha pl. egy nő magas sarkú cipőben, csomaggal nem képes a menekülésre akkor trükközni kell. Ugorjunk be az első kapualjba és nyomjuk meg az összes csengőt, biztos, hogy valaki kinyitja a kaput vagy kiszól a kaputelefonon, ekkor kiabálhatunk, hogy megtámadtak segítséget kérünk. A támadók a legtöbb esetben kerülik a konfrontációt, ezért is támadnak fizikailag gyengébbekre, ha erősítést kapunk elfutnak. Lehetőségünk nyílhat a menekülésre, ha futás közben magunk mögé hajítjuk táskánkat vagy pénztárcánkat. Amennyiben a támadó csak rabolni akar, ezzel meg fog elégedni és elfut a zsákmánnyal. Ahogy biztonságba értünk, hívjuk a rendőrséget, tiltassuk le a bankkártyánkat. Ha lakcímkártyánk és lakáskulcsunk is odaveszett, cseréltessünk, lakásunkon azonnal zárat valamint jelentsük irataink eltűnését. Ha nincs időnk a csengős trükkre, mert már megragadtak minket, akkor segíthet a hangos kiabálás, segítségért sikoltozás. Rendőri tapasztalatból tudom, hogy ez mindig hasznos. Ha mást nem, ilyenkor valaki hívja a rendőrséget, jó esetben több járókelő, vagy lakó is odasiet, hogy kimentsenek minket a szorult helyzetből. (Forrás: Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft.)"Az iszlám fog uralkodni Ausztriában!" - migránsok egymás közt
Stoffán György: Így foglalták el Bécset a muszlimok
Pogányok a Grabenen...Teljes cikk itt!


A kávéház terasza a tavaszi napsütésben szinte megtelt. Csak néhány asztal árválkodik üresen, mindössze az ártábla és a hamutartó díszeleg rajtuk. A Graben emberforgataga azonban olyan képet mutat, amilyet legutóbbi látogatásomkor még elképzelni sem tudtam volna. Fekete ruhában, gyermekkocsikat toló pogány asszonyok, fehér, hosszú köntösben őgyelgő férfiak töltik meg az utcát, s a tereket. Kis csoportokban beszélgetnek a Kärtner és a Graben sarkán, majd tétován tovasétálnak, s ha elébük kerül egy bécsi, akit ki kell kerülniük, megvető pillantást és valami olyan gyűlöletet vetnek rá, amilyen azoknak a szemében lehetett, akik az egri vár fokára hágtak, hogy onnan beugorva a várvédők közé, lekaszabolják a vitézeket...
- Ha máskor jöttél volna, egyet sem látsz közülük. Mert, ha valahol Európában terrorcselekményt követ el egy harcosuk, akkor eltűnnek egy-másfél napra. Megvárják az "odújukban", amíg a felületes, önbecsülés nélküli európainak elszáll a haragja, s figyelik, hogy nem készül-e ellenük valamilyen bosszú. S ha meggyőződnek arról, hogy az európai ettől sem ébredt fel, s önbecsülését sem nyerte vissza, ismét előbújnak és még lenézőbben, megvetőbben szemlélik ezt a botor csőcseléket, amely művelt európainak mondja magát.. Úgy tartják, hogy a keresztényeket pont a vallási követelményrendszer által lehet megsemmisíteni. És igazuk van... - mondja szomorúan Bécsben dolgozó barátom.

A mellettünk lévő asztaltól feláll egy fiatalember és tüzet kér... Kap. Majd elkezd kérdezősködni. Kíváncsi, hiszen kolléga, mint kiderül. Mindent tudni akar Bécsről, s miután megtudja, hogy magyarok vagyunk, Budapestről is érdeklődik... Szépnek tartja a migránsok által megszínesedett Európát és olyan nézeteket fejteget, amelyeket mi magyarok sajnos jól ismerünk a beteglelkű soros-fullajtárok szószedetéből.
Csak példaként: - Mindenkinek joga ott élni, ahol akar... azt a vallást gyakorolni, amiben hisz, s azon a nyelven beszélni, ami az anyanyelve... jogokat követelni magának… szembe szállni a rasszizmussal... Hiába magyarázzuk e szerencsétlennek, hogy mi nem egészen így látjuk itt Európában a migráns-helyzetet, barátunk tántoríthatatlanul értetlen.
Még egyszer próbálkozom: Na, figyelj ide - próbálom elmagyarázni az dolgot -, ha felveszel egy takarítónőt, akin megesik a szíved, mert azt hazudja, hogy otthon bántották és elmenekült... Ő, ezután elsőként leveszi a keresztet a falról, mondván, hogy őt ez vallási szempontból zavarja... mit szólsz?
Két nap után odaköltözik a férjével együtt a te lakásodba, és a férje megerőszakolja a feleségedet és a lányodat? Mit szólsz? Utána megöli az anyádat, mert útjában van, és mert azt akarja, hogy félj tőle... - mit szólsz? Majd mindezek után kizabálja a hűtődet és jól elver, mert nem mentél le a boltba, hogy hozz neki másik élelmet az elfogyasztott helyett... mit szólsz?
Az amerikai csak ostobán bámul, mert nem érti, miről beszélek.. Azt mondja: - Hááááát az más... az a saját lakásom, ott nem csinálhat ilyet senki. Ott én parancsolok.

- És a hazád nem ugyanaz? Bemennek, robbantanak, boltokat fosztanak ki, erőszakolnak, elvágják az emberek nyakát...az nem a te fennhatóságod? Nem a te hazád? Nem a családod biztonsága is?  Hiszen ha a lakásodból kilép a feleséged, a lányod, vagy akár a fiad is, nincs veszélyben?
Nem láttad a felvételeket Nizzából, Brüsszelből, Berlinből vagy Svédországból? Otthon nem azt tekinted vendégnek, akit te hívsz? Vagy mindenki bemehet hozzád hívatlanul? Nem mi vagyunk rasszisták, hanem ők, akik hívatlanul idejönnek, papírok nélkül beszöknek a határon, hazudoznak korukról, nemzetiségükről, otthoni helyzetükről, majd jogokat követelnek és feljelentgetik azokat, akik törvénytelenségeikre hivatkozva megtagadják a toleranciát, a szánalmat tőlük.. Mi itt élünk, saját kultúránk van, saját szokásaink vannak, de soha nem utasítottuk el azokat, akik rászorulnak a segítségre és elfogadják a mi kultúránkat, és nem lázadoznak ellenünk, miközben mi tartjuk el őket...
Érted már? Nem megyek fedetlen fővel zsinagógába, és leveszem a sapkámat, ha betérek egy keresztény templomba...
- Értem-értem! - mondja, de bárgyú mosolyából nem ez látszik tükröződni.
Nem érti. Mert a haza fogalma, a saját hazám fogalma, a hazaszeretet fogalma, a haza iránti kötelesség fogalma ismeretlen a számára. Hazátlan... Amerikában is. Nem tehet róla, így és ilyennek szocializálódott... Nem érti a lényeget, miszerint a hazájában van a háza... is...
A maradék immár hideg kávé hosszan tartó elkortyolgatása után elköszöntünk a pincérlánytól... Alig értünk ki a Stephansplatzra, emberünk lélekszakadva szaladt felénk...
- Igazad lehet... - mondja zavartan. - Londonban is gyilkoltak... és a svédeknél kézigránáttal támadnak a rendőrökre... és hisztérikusan szalad tovább.
Mi, a megszokott hírek hallatán csak egymásra nézünk barátommal, és megpróbáljuk még – talán utoljára, talán nem – megcsodálni a Burg-ot, a régi bécsi házacskák maradékát, s a Grinzing, finomkrumplisalátás "Wienerschnitzlit" meleg kenyérrel és egy viertel-lel vagy Rieslingspritz-el kínáló kisvendéglőit, a stájercitera sváblelket melengető dallamait. Hiszen lehet, hogy ehelyett, egy év múlva a müezzin idegesítően félelmetes hangja lesz csak hallható itt is... (vilaglato.info)

2018.01.24.Újabb úttörő lépés Európa leépítésében: bonni uszoda muzulmán függönnyel


Nincs nap, hogy ne "örvendeztessen meg" bennünket az európai valóság önkéntes térdre hullásának újabb példájával. A Voice of Europe hírportál most azzal a hírrel szolgált, hogy Bonn városában, azaz a volt NSZK egykori fővárosában olyan új uszoda nyílt, ahol a muzulmán nőket átláthatatlan függöny védi.

Genovában muzulmán panaszra harang hallgat el. Franciaországban bírósági ukázra kell János Pál pápa köztéri szobráról a keresztet eltávolítani. Németországban egy városi bíróság önként veszi le a tárgyalóterméből a keresztet, nehogy a muzulmán vádlott érzéseit megsértse. A német Lidl egy belgiumi templomról retusálja le a keresztet, miután egy görög templomról már megtette. Csak hogy az elmúlt napok történéseire emlékeztessünk.

Szegény muzulmánok, akik otthon oly érzékenyek. Szinte alig várjuk, hogy Rijadban, Szaúd-Arábia fővárosában megnyíljon az első "Ihaj-csuhaj" vendéglő, tele finom szeszesitalokkal, utcán lévő terasszal, ahol az ott csevegőknek poharukat felemelve lehet integetni az arra elhaladó vallási rendőröknek, míg Bahreinben meztelen strandolási lehetőséget biztosítanak azon ultramerész németeknek, akik a bonni uszodából kiszorultak, és az egy nappal korábban megnyílt bikinis tengerparttal sincsenek megelégedve. Ja, hogy a szaúdiak és a bahreiniek nem hülyék, és hogy Guterres ENSZ-főtitkár elfelejti megszidni őket, amiért nem fogadnak be egyetlenegy, a saját vallási- és kultúrkörükből való menekültet sem? (magyaridok.hu)Ezzel a szép verssel szeretnénk megemlékezni a Reformáció ünnepéről, október 31-ről!
A zenei aláfestés: Bach - D-moll Toccata és Fuga - Túrmezei Erzsébet: OKTÓBER 31 UTÁN
A muszlim bevándorlás időzített bomba - német pszichiáter véleménye


Elkészült a Scientológia egyház új főhadiszállása! * Teljes cikk itt!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket egy szervezetten működő, kifejezetten ártalmas, rosszindulatú kampánytevékenységre, melyet hazánk oktatási intézményeit célozva egyre élénkebben folytat egy gazdasági célzatú szervezet. A magunk részéről annyit szeretnénk elérni, kérni Önöktől, hogy ha az alább részletezett jelenségre intézményükben felfigyelnek, akkor a legjobb döntés érdekében széleskörűen tájékozódjanak. Ehhez, természetesen több információforrást is megjelölünk, illetve közvetlenül is szívesen válaszolunk kérdéseikre. Levelünkben megjelölünk olyan forrásokat is, melyek híven tükrözik a valós veszélyeket. A szóban forgó kampánytevékenység célja tagok toborzása a Szcientológia Egyház néven bejegyzett, gazdasági, pénzszerzési célzattal működő szervezet részére. A szervezet minden hasonló irányú tevékenységét igen nagy gonddal álcázza valamilyen karitatív, társadalmilag elfogadott, segítségnyújtásnak látszó működésnek. Ebből a célból igen hangzatos üzeneteket fogalmaz meg, ugyanakkor teljesen nyilvánvalóan felfedezhetők tevékenységében a valódi célok is. Az álcázás részét képezik elsősorban, hogy mindig újabb formában, különböző alapítványokat létrehozva próbálják egyik vagy másik módszerüket, tanfolyamukat értékesíteni, melynek első lépése az érdeklődők adatainak begyűjtése.

A "Szcientológia Egyház" szervezetei Magyarországon * Teljes cikk itt!

Drogmentes Maraton; Alkalmazott Oktatástan; Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért CCHR; Az út a boldogsághoz Alapítvány; Narconon; Mondj nemet a drogokra; Criminon; Magyarországi Föld Egyesület; Értelem Alapítvány; Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért (ABLE Magyarország); Fiatalok az Emberi Jogokért; Művészet az Életért Alapítvány; Sciennet; Először Pokorni oktatási miniszter úr, tavaly (2007) pedig Hiller oktatási miniszter úr vívott harcot a terjeszkedésükkel.

Miért is veszélyes ez a szervezet?

Az "egyház" alapítója egy L.Ron Hubbard nevű sci- fi író volt, aki pszichotikus depresszióban szenvedett, tanait erős drogok befolyása alatt írta. A szcientológia előfutára a "DIANETIKA" c. könyve volt, ami az elmével foglalkozik, hamis, szuggesztív állításokkal hálózza be az olvasót. Amikor Dianetika előadásra, valamint különböző ingyenes tesztekre, olcsó (beetető) tanfolyamokra invitáló szórólapokat osztogatnak a gyanútlan járókelőknek, , nem említik egy szóval sem a szcientológiát. Az emberek, aki kapcsolatba kerülnek ezzel a szektával egy idő után anyagi csődbe jutnak, mivel az egyház kifosztja őket. Elhagyják családjukat, mert már csak a SZENT CÉL (a világ megmentése) az egyetlen, ami érdekli őket, vagy ÖNGYILKOSSÁG-ba menekülnek, amikor rájönnek, hogy átverték őket, tönkrement az életük. (csaladi-kalandklub.hu)A FÉLELEM BIRODALMA : az iszlámról 10 másodpercben

Lovas István: Demokratikusan szétlőni


A katalóniai erőszakról hallgató EU még egyszer hitelesen nem állhat ki az emberi jogok és a demokrácia mellett. A spanyol rendőrség vasárnap Katalóniában a függetlenségről tartott népszavazáson olyan barbár módon esett neki ártatlan embereknek, mintha Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök adta volna ki a parancsot. Csak azonosító számukat nem parancsolták le a „rend” vadállatokként fellépő őreiről. Nyolcszázkilencvenhárom ember sérült meg. A katalán tűzoltóság is élő pajzsot alkotva védte a szavazni akaró polgárokat a rájuk rontó spanyol rendőrségtől.
Az erőszak láttán az ottani szakszervezetek általános sztrájkot hirdettek, de, nyilatkozta egyik vezetőjük az El País napilapnak, sokkal többről lesz szó, mint általános munkabeszüntetésről.
Az egész világ láthatta a spanyol rendőrség iszonyatos kegyetlen fellépését. Magyarországon és Lengyelországban is, amely két ország polgárai pontosan tudták, mi lenne, ha rendőrségük így lépne fel, akár őket dobálók ellen. (magyarhirlap.hu)

Afrikai migránsok Berlin utcáin azt kiabálták, hogy "megölnek minden egyes németet".Újszülött nem engedi el édesanyját
Áldott ünnepi készülődést! Látszik a szeretet, öröm, békesség.


Példás család. Jó látni egyszerűségüket. Minden megnyilvánulásuk arra indít, hogy milyen jó lehet így élni. A példát a szülők adják, a gyerekek viszik tovább. A család egy biztos háttér!New Yorkban az egyik iskola törölte Krisztust a Csendes éjből
Teljes cikk itt!


Ezek után nem lehet csodálkozni, hogy miért van annyi gonoszság, gyilkosság. Nem engedik, hogy Jézus Krisztusról tanítsanak!A "Csendes éj" dal keletkezésének története, zenéje itt!


Jézus Krisztus a Megváltónk, az Üdvözítőnk!Ben Stein üzenete a CBS rádió vasárnapi kommentárjában


Úgy tűnik, a Fehér Ház a karácsonyfát "ünnepi fá"-nak nevezte, ebben az évben első alkalommal, amely tény arra késztette a CBS műsorvezetőjét, Ben Steint, hogy az alábbiakat írja meg - melyeket szeretnék megosztani veletek. Úgy gondolom, ezek a gondolatok ugyanúgy érvényesek sok más országra, mint Amerikára...

Az alábbiakat Ben Stein írta és olvasta fel a CBS rádió vasárnapi kommentárjában.

Bevallom: Zsidó vagyok és mindegyik ősöm zsidó volt. És engem nem zavar egy csöppet sem, ha az emberek ezeket a gyönyörűen kivilágított, feldíszített fákat karácsonyfának nevezik. Nem érzem magam fenyegetve. Nem érzem, hogy meg lennék különböztetve. Ezek a fák azok, amik: karácsonyfák. S egyáltalán nem zavar, amikor az emberek 'Boldog karácsonyt!' kívánnak nekem. Nem gondolom, hogy megaláznának, vagy gettóba akarnának csukni. A tény az, hogy valamiképpen kedvelem is. Azt bizonyítja nekem, hogy mi mindannyian testvérek vagyunk, akik együtt ünnepeljük az évnek ezt a boldog időszakát. S egyáltalán nem zavar az sem, hogy egy jászoljelenet van felállítva az egyik forgalmas útkeresztezésben, közel a tengerparti házamhoz, Malibu-ban. Ha az emberek egy betlehemet akarnak, az ugyanúgy rendben van számomra, mint a Menorah néhány száz yardnyira arrébb. Nem szeretem, ha piszkálnak amiatt, hogy zsidó vagyok, és ugyanúgy nem gondolom, hogy a keresztények kedvelik, ha piszkálják őket azért, mert keresztények. Gondolom, az istenhívők belefáradtak és belebetegedtek a piszkálások időszakaiba. Fogalmam sincs, honnét származik az ötlet, miután Amerika kifejezetten ateista ország. Nem található az Alkotmányban, és nem szeretem, ha le akarják nyomatni a torkomon.
Vagy akár kifejezhetem másképp is: honnét jött az ötlet, miszerint imádnunk kell a hírességeket, de tilos Istent imádnunk? Lehet, hogy ez is annak a jele, hogy öregszem. Viszont vagyunk egy csomóan, akik elgondolkodnak azon, honnan jönnek ezek a hírességek, s hova lett az az Amerika, amit mi ismertünk. Annak fényében, hogy mennyi viccet küldünk egymásnak, hogy megnevettessen, ez egy kissé különböző: Ez nem szándékozik viccnek lenni; ez nem vidám, ez elgondolkodtat."Ha olyanok nem lesztek, mint a gyermekek..." Gyermek kacagása


"Ügyeljünk arra, hogy egymást kölcsönösen szeretetre
és jó cselekedetre buzdítsuk." (Zsid 10:24)


Élet az anyaméhben – 9 hónap csodájaA halálos mobiltelefon - The Truthseeker
Nagy-nagy veszélyben van a fiatal generáció, különösen a gyermekek!
Mi folyik itt Európában?
Imádkozzatok értünk!


Hadd idézzek két rövid sms-t, azaz mobiltelefonra írt szöveges üzenetet:
"Körülvettek, halálra vagyunk ítélve... Imádkozzatok értünk!"
"Kérd meg a mamát, hogy nagyon erősen imádkozzon értünk, ezek mindnyájunkat meg fognak ölni..."
Mindkét idézet az elmúlt hónapokban jelent meg a világsajtóban, különböző híradásokban. Az egyik Irakból, a másik Kenyából. Amiben megegyeznek: mindkettőt olyan keresztyének írták, küldték szeretteiknek, utolsó híradásként magukról, akiket kizárólag keresztyén hitük vállalása miatt végeztek ki, szó szerint.

"...testvéreim, imádkozzatok értünk, hogy terjedjen az Úr Igéje..." (2Thess 3:1)Talán emlékszel a híradásra, 2015. április 2-án, nagycsütörtökön reggel egy szélsőséges terrorszervezet fegyveresei a kenyai egyetem kollégiumának szobáiban felriasztották, s egymás után megkérdezték a diákokat, ki keresztyén közöttük. Aki ezt megvallotta, azt ott a helyszínen agyonlőtték, a többiekkel később végeztek, összesen 142 fiatal életét kioltva. Egyikük írta apjának a másodjára idézett sms-t.
Pár óra múlva pedig az egyik terrorista felhívta az apát, s közölte: épp most lőtte le a 21 éves lányát.Mit kér Pál apostol? Imádkozzatok értünk! Igen, sokszor hallottuk már, hogy az apostolnak milyen szenvedéseket kellett elviselnie szolgálatai során. Hányszor elzavarták, bántalmazták, megalázták. Igen, tudjuk: börtön és bilincs... Ha az ő szájából, tollából halljuk: imádkozzatok értünk -, talán már meg sem halljuk. Megszokott szófordulat, semmi egyéb.De gondolj erre a 142 fiatalra, tizen-huszonévesekre, akik egy reggel arra ébrednek, hogy sorra kérdezik őket, s ha Krisztus nevét ki merik mondani, kivégzik őket. S utolsó mondatuk ez a világ felé: imádkozzatok értünk. Talán újra jobban át tudod élni a szavak súlyát. S talán eszedbe jut, hogy amikor legközelebb a kényelmes karosszékedben hátradőlve, félelem és kényszer érzete nélkül kinyitod a Bibliádat; amikor fenyegetettség érzete nélkül útnak indulsz templomod felé, talán eszedbe jut, hogy másokért is mondj egy közbenjáró imádságot. Azokért az ismeretlenekért, akik talán ugyanabban az órában szabadságukkal vagy életükkel fizetnek az evangélium ügyéért. Az apostol is sok esetben olyan embereket kér, buzdít, ösztönöz, kikkel személyes kapcsolata soha nem volt, egyetlen dolog köti őket össze: hogy ugyannak a Krisztusnak a nevében hisznek, ugyanazt az evangéliumot szolgálják. Légy nyitott szemmel és lélekkel: a közbenjáró imádság nem elcsépelt szólam csupán! (Gyallai Henrietta)

Európa kulturális hanyatlása - Isten és Sátán egyenjogusítása

FRANKLIN GRAHAM NYILATKOZATA

Isten áldja meg Franklin Graham-et a bátorságáért és az igazság-szeretetéért, aki a hír hallatán a következő nyilatkozatot tette: "A beszédében Barack Obama elnöknek igaza volt egy dologban, amit a Meleg Büszkeség eseményen mondott a Fehér Házban tegnap.
Ezt mondta: "Hihetetlen változás állt be országszerte a (homoszexualitáshoz való) viszonyulásban."
Igen, ez igaz – de nem Amerika javát szolgáló változás. A hozzáállásban történt változás, valójában erkölcsi hanyatlás, éppen az, amit naponként látunk magunk körül. A helytelent elfogadni helyesnek – és a bűnt elfogadni valami olyannak, amire büszkék lehetünk? Igen, ez nyilvánvaló változás. Meg kellene lepődnünk azon, hogy az LGBT-nek (Leszbikusok/Gay-homoszexuálisok/Biszexuálisok/Transzneműek közösségének) megköszönte mindazt a segítséget, amit nyújtottak számára az elnöksége óta eltelt időben?
Ezt mondta: "Nektek köszönhető sok minden amit elértünk az elmúlt hat és fél évben. Megjegyezte azt is, hogy amikor hivatalba lépett, akkor még csak két államban volt törvényes a homoszexuálisok házassága, mostanra már 37-ben. Az elnök ezt a nemzetet bűnös útra téríti, és Isten ezért meg fogja ítélni őt és nemzetünket egyaránt, hacsak meg nem térünk."Anya bánata - Fazakas László bemutatja Kiskőrösön
VÁLASZD AZ ÉLETET, JÉZUS KRISZTUST!
Legyünk éberek!!! Nem mindegy, hogy mit néz a gyerek!
Billy Graham (a prédikátor) lányával interjút készítettek.


Az Early Show-n Jane Clayson (a riporter) ezt kérdezte: 'Hogyan lehetséges, hogy engedte meg Isten, hogy ilyesmi mint a Katrina hurrikán megtörténjék?' Anne Graham egy rendkívül mélységes és éles elméjű választ adott.
Azt mondta, 'Úgy hiszem, Isten mélyen elszomorodott emiatt, ahogy mi is, hogy évek óta mondjuk Istennek, hogy takarodjék ki az iskoláinkból, takarodjék ki a kormányzatunkból és takarodjék ki az életünkből. S mivel, úgy vélem, Ő egy igazi Úriember, végül csendben kihátrált. Hogyan várhatjuk el Istentől, hogy áldását adja ránk és védelmezzen minket, ha mi azt követeljük Tőle, hogy hagyjon minket békén?
A legutóbbi események fényében... terrorista támadások, iskolai lövöldözések, stb. én úgy gondolom, ez akkor kezdődött, amikor Madelaine Murray O'Hare /Megölték, tetemét néhány éve találták meg!/ arról panaszkodott, hogy nem akart imádkozást az iskoláinkban, és mi azt mondtuk, rendben van. Aztán valaki azt mondta, jobb, ha nem olvassuk a Bibliát az iskolában. A Biblia mondja: ne ölj, ne lopj és szeresd felebarátodat, mint tenmagad. És mi azt mondtuk, rendben van. Aztán Dr. Benjamin Spock azt mondta, ne fenyítsük gyerekeinket, amikor csintalankodnak, mert kicsiny személyiségük eltorzul és meglehet, hogy megrongáljuk önbecsülésüket. /Dr. Spock fia öngyilkos lett!/ Azt mondtuk, egy szakember kell, hogy tudja, miről beszél. És mi azt mondtuk, rendben van.
Most meg azt kérdezzük magunktól, miért van az, hogy a gyerekeknek nincs lelkiismeretük, hogy miért nem tudják, mi a jó és mi a rossz, és miért nem zavarja őket, ha idegeneket ölnek, osztálytársaikat és saját magukat. Valószínű, ha hosszan és elég keményen elgondolkodunk ezeken, lehet, hogy végül is rájönnénk. Úgy vélem, nagy része van ebben, annak, hogy 'AZT ARATJUK, AMIT ELVETÜNK'. Vicces, milyen egyszerű az embereknek megvetniük Istent, aztán csodálkozni azon, miért halad a világ a Pokolba.


Vicces, mennyire elhisszük, amit az újságok mondanak,
de megkérdőjelezzük, amit a Biblia mond.

Elgondolkodtató, hogy email-en küldünk 'vicceket', amelyek aztán futótűzként terjednek, de, ha üzeneteket kezdünk küldeni, amelyek az Úrra vonatkoznak, az emberek kétszer is meggondolják, mielőtt megosztják azokat. Elgondolkodtató az is, hogy fajtalan, durva, vulgáris és obszcén cikkek mennek át szabadon a világhálón, de nyilvános vita Istenről tilos az iskolákban és a munkahelyeken.

Tetszenek már nevetni?

Vicces, mikor ezt az üzenetet továbbítod, nem küldöd sokaknak a címlistádon, mert nem vagy biztos, miben hisznek, vagy éppenséggel mit gondolnak rólad, hogy ilyesmit küldesz. Ugyancsak vicces, hogy jobban aggódunk amiatt, amit mások gondolnak rólunk, mint amiatt, hogy Isten mit gondol rólunk.
Megbecsüléssel, őszintén és tisztelettel, Ben Stein
(Forrás: http://kapu.biz/php/main.php?tart=cikkek&primary_id=5456)

Nightlight rádió - A nagy megtévesztés

A Nightlight rádió műsorvezetője, Simon Peterson és Joseph a háromrészes beszélgetés utolsó szakaszában a bukott angyalok témakörének folytatásaként megvitatják milyen hamis jeleket és megtévesztéseket használhat az Antikrisztus a világ elhitetésére. Vajon ez lesz a történelem eddigi legnagyobb megtévesztése? "Mindenfelé nagy földrengések, járványok és éhínségek lesznek, rettenetes dolgok történnek, és hatalmas jelek tűnnek fel az égen." Lukács 21:11 "A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival." - II. Thessalonika 2:9 A beszélgetés során említett bibliai részletek: Máté 24:24, 37; II Thessalonika 2:9; Lukács 21:11; II Thessalonika 2:3; Jelenések 13:12-15; Máté 24:29-31; Efézusbeliek 6:12; Jelenések 12:7-12; Zsidók 13:2 (idokjelei.hu)

Történetek az amerikai iskolai mészárlásokhoz!A tanár felfüggesztést kaphat, mert idézett a Bibliából * Teljes cikk itt!


A New Jerseyi Phillipsburg iskolájának helyettesítő tanára 90-napos felfüggesztést kaphat, mert megosztott egy bibliai verset az egyik diákkal, majd egy Bibliát adott neki ajándékba. Az iskolatestület azt mondta, Walter Tutka két szabályt is megsértett. Az egyik megtiltja a vallásos irodalom terjesztését az iskola területén, a másik pedig előírja a tanároknak, hogy semlegesek maradjanak a vallásos kérdések megvitatásában. A vallási közösségek körében az intézkedés felháborodást váltott ki és többen azt állítják, Tutka-t csupán azért "üldözik" mert keresztény. Walter Tutka, aki már nyugdíjas, a helyi közösség köztiszteletben álló tagja. "Visszataszító, amit csinálnak," mondta Joe Imhof, Tutka egyik barátja. "Felolvasták neki a csoportosulás elleni törvény szövegét és olyan kifejezéseket használtak, mint az egyház és az állam szétválasztása és a nem kirekesztő magatartás, aztán hazaküldték, azzal, hogy megszegte az iskolakerület szabályzatát." Mr. Imhof és Tutka a Bibliák ingyenes terjesztéséről híres Gideons International munkatársai. Egy októberi napon Tutka a bejáratnál állva várta, hogy a gyerekek bemenjenek az épületbe. Az egyik diák lemaradt a többiektől, mire Tutka megjegyezte: "Emlékezz fiam, sok elsőből lesz utolsó és sok utolsóból első." (...) "A Gideons társaság egyik helyi munkatársa még a Szovjetunióból érkezett annakidején," mondta Imhof. "A legtöbb országban megengedik, hogy Bibliákat adjunk a diákoknak, de mivel ez Amerika, itt nem tehetjük meg." "A Szovjetunió összeomlása után beengedték a Bibliákat az iskolákba és imádkozni is szabad az oktatási intézményekben. Úgy tűnik az Egyesült Államokban erősebb az üldöztetés, mint Oroszországban." (idokjelei.hu)

Biblia vagy diploma? Az egyetem szerint választani kell * Teljes cikk itt!

Egy Augusta állambeli egyetem diákja beperelte az egyetemet miután közölték vele, hogy keresztény hitének megváltoztatása nélkül kizárják az egyetem tanácsadóképző programjából. "Ilyennek nem szabadna megtörténni, hogy egy egyetemista diákot elbocsátással fenyegessenek, amiért nem hajlandó nyilvánosan megtagadni keresztény hitét, itt viszont pontosan ez történik," magyarázza David French, az Alliance Defense Fund tanácsadója. "Ha sarkítva fogalmazunk az egyetem a gondolatok reformját akarja kötelezővé tenni." (...) "Az ember saját vallási meggyőződésének feladása nem lehet egy állami egyetemi diploma megszerzésének előfeltétele," nyilatkozta David French az ADF-től. "Ez a baloldali zéró tolerancia elv túl sok egyetemen van érvényben és ennek véget kell vetni. Jennifer egyetlen 'bűne', hogy kitartott hite mellett." (idokjelei.hu)Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata itt olvasható!Minden gyermek Isten áldása! ÁRONI ÁLDÁS
CSALÁDI ÖRÖMÖK - 4 KISBABA KACAGÁSA

Nem csak anyának lenni jó, hanem apának is!
Ő készíti a felvételt, és nevetteti meg a családot.


Rövid összefoglaló az abortuszról, meglepő adatokkal.

Raffai Péter: Az abortuszról * Olvassátok el, nagyon érdekes!
Derek Prince: Férjek és atyák 1. rész


A bölcsesség Isten útján vezet"De a bölcsesség megment a más asszonyától,

a hízelgő szavú idegen nőtől,
aki elhagyja ifjúkorának társát, és megfeledkezik
az Isten előtt kötött szövetségről." (Példabeszédek 2:16-17)Kiáltó hang az éjszakában: a világhírű szívsebész nem temeti a nemzetet

(Fotó: Hegedüs Róbert)

"Elsődleges ok a nemzeti tudat elvesztése, valós történelmünk tagadása és az, hogy a pénz válik az emberek számára a legfontosabb értékké" - jelentette ki a lapunknak adott interjúban Papp Lajos szívsebészprofesszor arról, hogy miért magas hazánkban a terhességmegszakítások száma. A professzor azonban bizakodó, mert változást tapasztal a Kárpát-medencében. "Megindult egy pozitív folyamat, amelynek hatása a gazdasági nehézségek, a politikai veszekedések, a bizonytalanság miatt még nem érezhető. Meggyőződésem, hogy négy-öt éven belül, akárhogy rosszabbodik a világ helyzete, Magyarország népessége növekedni fog" - mondta. Papp Lajos szerint tömeges az Isten felé fordulás, a nemzeti tudat erősödése, a valós magyar történelem kutatása és megélése. (Jobbágyi Zsófia)

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Van kérdésed? Ide írhatsz!ÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Hogyan segíthet a szülő a gyermekének?

[ ELRAGADTATÁS | MI LESZ A VILÁGGAL?|
|Hiszek Jézus Krisztusban |Bemerítés a Biblia alapján|
|Nóé története a BIBLIÁBAN| A páskabárány elrendelése|
|A kereszt szükséges | HARMADNAPON FELTÁMADOTT!|
|Akik Krisztusban vannak| PÜNKÖSD | TÖRTÉNETEK|
|Szabadulások, rehabilitáció | ÉLETRAJZOK]

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!