HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő

"Árváknak atyja, özvegyek védője az Isten szent hajlékában." (Zsolt 68:6)


2022.06.26.Liberals cannot master the concept of the rule of law
and force a one-sided adjustment to their expectations.
A liberálisok nem sajátíthatják ki a jogállamiság fogalmát
és nem kényszeríthetik ki az elvárásaikhoz való egyoldalú igazodást.


Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy bizonyos érdekcsoportok megkérdőjelezik a jogállamiság melletti elkötelezettségünket, azért, mert magyarok másként gondolkodnak migráció kezeléséről, vagy a család szerepéről. Ha valódi jogi vitáról van szó, mindig is nyitottak voltunk az uniós intézményekkel, vagy más tagállamokkal folytatott konstruktív párbeszédre. Végrehajtottuk a Bíróság ítéleteit.

Sikeres párbeszédet folytattunk a Bizottsággal a jogi keretekről és alaposan megválaszoltuk a kötelezettségi eljárásokban felmerült aggályokat. Nem szabad elfelejteni, hogy az EU szuverén államok szabad akaratából jött létre, akik megegyeztek, hogy bizonyos hatásköröket közösen gyakorolnak a nagyobb közös siker érdekében. Az integráció azonban nem jelenti azt, hogy tagállamok feladják a nemzeti identitásuk lényegi elemeit. Ezért az alkotmányos identitás védelmének keretét a jövőben is fenn kell tartani. (Varga Judit)2022.06.20.Szijjártó: A globális minimumadó munkahelyeket sodorna veszélybe


Szijjártó Péter hangsúlyozta, a fegyelmezett költségvetési politika miatt Közép-Európában az egyik legalacsonyabb a társasági adó, ami beruházásokat és gyárépítéseket hoz ebbe a régióba. A globális minimumadó viszont megemelte volna a társaságok terheit, ami áremelkedést és újabb inflációt hozott volna. Magyarország ezért utasította el ezt a tervet - hangzott el az M1 híradójában.

A magyar kormány többször is világossá tette, hogy nem tudja támogatni az adó bevezetését, mert az a jelenlegi gazdasági helyzetben nem segítené az országot. Ma Magyarországon a társasági adókulcs 9 százalék. A minimumadóval viszont ez 15 százalékra emelkedett volna... Egy ilyen döntés az európai vállalatoknak versenyhátrányt jelentene. A terv ugyanis az volt, hogy Európába már jövőre vezesse be a minimumadót, miközben a világ többi részén nincsenek ilyen tervek.

A világ más pontjain csúszik a globális minimumadó bevezetése. Magyarország és más államok ezért is ellenzik - erről a Századvég szakértője beszélt az M1-en. Regős Gábor szerint ennek az adónak pont az lenne a lényege, hogy az adóelkerülés - ami miatt kitalálták - a világon mindenhol, egyszerre szűnjön meg.

2022.06.16.Orbán Viktor: Magyarország fellép a családok
elszegényedésével fenyegető EP-javaslatokkal szemben


Válaszlevelet írt Orbán Viktor miniszterelnök annak a 44 európai parlamenti képviselőnek, akik a napokban közös levelet intéztek hozzá az ukrajnai háború kapcsán; a kormányfő válaszában kiállt a béke és Ukrajna megsegítése mellett, ugyanakkor elutasította Magyarország sértegetését, egyházi vezetők kitiltását és a józan ésszel szembemenő szankciós javaslatokat - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Orbán Viktor szerint az orosz-ukrán háború kapcsán Magyarország álláspontja kezdettől fogva világos volt, "elítéljük az Ukrajna területi szuverenitása elleni orosz támadást, a Budapesti Egyezmény megsértését. Békét akarunk. A fegyveres konfliktust be kell fejezni, a vitákat tárgyalás útján kell rendezni. Segíteni kell Ukrajnát, és gondoskodni kell a menekültekről. Eddig közel 800 ezer menekült érkezett Ukrajnából Magyarországra, akiket élelemmel, szállással, gyógyszerrel láttunk el.

A gyermekek számára oktatást, a felnőttek számára munkát biztosítunk. Magyarok tízezrei fogadták be az otthonukból menekülőket, gyűjtöttek adományt, vállaltak önkéntes munkát. Mindeközben Ukrajna számára humanitárius segítséget, adományokat, élelmet, üzemanyagot, gyógyszert küldtünk és küldünk". Orbán Viktor leszögezte, mindezért Magyarország és polgárai nem sértő és kioktató hangnemet, hanem elismerést és köszönetet érdemelnek.

"Magyarország alkotmánya védi a vallásszabadságot, ezért egyházi vezetők szankciós listára helyezését, a hívektől való elszigetelését Magyarország soha nem fogja támogatni. A béke az egyházak tevékeny szerepvállalásával állhat csak helyre. Ez a véleményünk előzetesen valamennyi tagország előtt ismert volt" - húzta alá a miniszterelnök. Hozzátette: Magyarország az eddigi hat szankciós csomag elfogadása során mindent megtett annak érdekében, hogy az európai egység fennmaradjon.

"Tettük ezt úgy, hogy egyre nehezebb volt érvényre juttatni azt a korábban konszenzuson alapuló elvet, hogy a bevezetett szankciók ne okozzanak nagyobb kárt nekünk, mint Oroszországnak".

2022.06.08.Környezetvédők! Mentsük meg a vizünket!
Betömtük a bányavíz-kifolyót Alsósajón


2022. jún. 3. Tiltakozásul kollégáimmal betömtük a bányabejáratot, és elállítottuk a szennyvizet! A Sajókatasztrófa 94. napján Varga Tiborral (Krasznahorka) és Ján Korpával (Betlér) tiltakozásul fél órára eltorlaszoltuk a bányavízkifolyást, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy már így is bődületes az a szennyezőanyag mennyiség, ami a Sajó folyóba került. Nincs mire várni, el kell kezdeni a szűrőberendezés beszerelését is!

A vízhozam és a szennyvíz ismert összetétele alapján ezidáig 3,4 kilotonna szulfát, 385 tonna vas, 156 tonna cink, 46 tonna mangán és nem egész fél tonna arzén került a folyóba. Döbbenetes az állam felelőtlen hozzáállása és a tétlensége, hiszen az a munkafolyamat, amibe tegnap belekezdtek a tervek szerint sem lesz képes megállítani a szennyezést, csupán mérsékelni fogja. 94 nap sem volt elég ahhoz, hogy a rendkívüli helyzetet kihirdessék? A Szövetség petícióját már 11 000-en aláírták, /Őrs Orosz/

2022.05.22.Üzenet Pozsonynak. Petíció a Sajó folyó megmentésért!


Harmadik hónapja tart az ökológiai katasztrófa a Sajón. Naponta 1 500 000 liter erősen szennyezett víz kerül a folyóba, mely 4,2 tonna vasat, 38 tonna szulfátot, 1,7 tonna cinket, fél tonna mangánt és 5 kg arzént tartalmaz. Az alábbi pár perces videóban elmagyarázom, hogy hogyan, hol és miért történt mindez és azt is, te magad hogyan segítheted a Sajó folyó és a magukra hagyott gömöri emberek ügyét!

Támogasd a petíciónkat! Link a videóban, illetve alább, kommentben! A petíciós bizottság: MUDr. Varga Tibor (Krasznahorka), Ján Korpa (Betlér), Beke Beáta (Lekenye), Nagy Gyuri (Várhosszúrét) és Burdiga Pali (Rozsnyó), valamint a magam nevében is köszönöm a segítséged! /Őrs Orosz/

2022.06.09.Az EP elutasította a klímaadóról szóló javaslatot.
Tóth Edina, a Fidesz EP-képviselője úgy fogalmazott:


a szavazás eredménye világosan mutatja, hogy a klímacsomag több sebből vérzik, és nem sikerült sem politikai, sem társadalmi támogatottságot a javaslat mellé állítani. Az Európai Bizottság tavaly nyár óta tervezi, hogy megadóztatja az európai emberek lakásait és autóit. Sajtóhírek szerint a jelenlegi energiaválság is közrejátszhatott, hogy az Európai Parlament végül nem fogadta el a klímacsomagot. (M1 - Híradó)

2022.06.07.Magyar diplomatát választottak az ENSZ-közgyűlés elnökévé
Kőrösi Csaba a 77. ülésszakának elnöke.


43 országban 49 millió ember éhezik. Globális, többszörös és egymással összefüggő élelmiszer, energia és adósságválságban élünk. Miközben úgy tűnik, hogy a vízhiány a következő közvetlen fenyegetés. Az óceánok még soha nem voltak olyan melegek és savasak mint 2022-ben. A globális konfliktusok pedig a múlt század vége óta nem voltak ilyen hevesek. Az ukrajnai háború pedig újabb dimenziót ad a kihívásokhoz. (euronews)

2022.05.31.Orbán Viktor: megvédtük a rezsicsökkentést


Megvédtük a rezsicsökkentést - jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben, a rendkívüli uniós csúcstalálkozó első napja után. A kormányfő hangsúlyozta: sikerült visszaverni az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, amely betiltotta volna az Oroszországból származó olaj használatát Magyarországon. Hozzátette: a megállapodás szerint azok az országok, amelyek az olajat csövön keresztül kapják, továbbra is a régi feltételekkel folytathatják a gazdálkodásukat. (mtva.hirado)2022.05.29.Varga Judit: Újra előkerült a politikai nyomásgyakorlás Brüsszelben.


Az uniós forráselosztás az energiaválság miatt nem felel meg a realitásoknak. Nyugaton térjenek vissza az alapító atyák szellemiségéhez, a konszenzuskultúrához. Az európai demokráciákat tisztelni kell. A tagállam kezében a vétójog az pontosan arról szól, hogy nemzeti elementáris érdekeit védje. Inflációs rekordok dőlnek meg Európában. Az aacheni magyarok is "bőrükön" érzik az inflációt. (Európai híradó)

2022.05.26.Fidesz - Magyar Polgári Szövetség: Nekünk Magyarország az első!
Megvédjük a rezsicsökkentést, megvédjük a magyar családokat.


Ülésezett a kormány, áttekintette az ország gazdasági helyzetét. A háború elhúzódik, a brüsszeli szankciós politika nem javul, és ez együtt drasztikus áremelkedésekhez vezet. A kormány ezért úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizeti majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit.

Kötelezi a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extra profitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be. Ennek az a célja, hogy megvédjük a magyar családokat és alacsonyan tartsuk a rezsiszámlát. /Fidesz/2022.05.23.Varga Judit: Őszintén az energiaszankciókról.
Megújítjuk Európát! Honestly about energy sanctions


A mai tanácsülésen napirendre került az Unió jövőjéről szóló konferencia, melynek kapcsán hangot adtam a magyar emberek aggodalmainak. A hazai ajánlásokból ugyanis egyértelműen kiderült, hogy a Lisszaboni szerződés rendszere kudarcot vallott, mivel utat engedett a lopakodó hatáskörbővítésnek. Ennek megálljt kell parancsolni, meg kell védenünk a nemzetek szuverenitását!

Azt gondolom, hogy alapvető kiindulópont a Versailles-i nyilatkozat, ahol a tagállamok egyhangúlag megállapodtak abban, hogy csak akkor lehet előre haladni a szankciók tekintetében, ha valóban figyelembe veszik az összes nemzeti sajátosságot és a saját energia mixhez való jogot.2022.05.19.Varga Judit beszéde a CPAC Hungary-n
Kultúrharc a médiában.


2022.05.19.Donald Trump a CPAC-en: Orbán Viktor nagyszerű vezető
CPAC Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött!


Igazán fontos harcot vívunk és vívnak Önök is! Kiválóan helytállnak, és ezt mindenki nagyra értékeli. Ha már a SPAC Hungary-ről van szó, mint azt bizonyára tudják, mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz. Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy támogatásomról biztosítsam... (HÍR TV)

2022.05.18.Szánthó Miklós Alapjogokért Központ igazgatója: Holnap
kezdődik az első európai CPAC Budapesten, a Bálnában.


A konferencia mottója: Isten, haza, család hármas egysége. Ez fejezi ki legjobban, amiben mi konzervatívok hiszünk. Ezek azok az értékek, melyek a legnagyobb támadásnak vannak kitéve. A nemzeti erők együtt tudnak működni nemzetközi szinten. Matt Schlapp SPAC vezető az USA: Mindent megteszünk, hogy mindenki meghallja a konferencia üzeneteit. Védjétek meg a szabadságot Amerikában!

2022.05.15.Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyilatkozik.
Helyzetjelentés - rendkívüli NATO értekezlet


Mindenki pontosan tudja, hogy Magyarország a béke pártján áll, és pontosan tudják azt is, hogy mi mint szomszédos ország egy speciális helyzetben vagyunk, hiszen nekünk a legfontosabb az, hogy meggátoljuk ennek a háborúnak a tovább terjedését. Szerencsére a józan ész hangja elég erős a NATO-n belül, és mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy ne jöhessen létre egy közvetlen NATO-Oroszország konfliktus, mert az hatalmas bajt jelentene.2022.05.10.Földi László: Megőrültek a világ vezetői
Az USA elfoglalta Európát? Ultrahang hírmustra


Földi László titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumának elnöke volt a vendégünk. Beszéltünk az Európai Bizottság tervezett szankcióiról, az orosz-ukrán háború aktualitásairól, a deepstate törekvéseiről és a nemzetállamok jövőjéről is.

2022.05.04.Amikor az EP ebédidőben vitatja meg a magyar és lengyel jogállamiság helyzetét
When the EP discusses the state of the rule of law in Hungary and Poland at lunchtime


Az EP-képviselők szó szerint menekültek az ülésteremből. Ennyire nem érdekel már senkit Európa megfáradt, beteg eljárása, a 7-es cikkelyes eljárás...lyen sokan aggódtak a magyar és lengyel jogállamiság helyzete miatt az Európai Parlament keddi strasbourgi ülésén. A többszáz fős ülésteremben maradt nagyjából 10-20 embernek Didier Reynders biztos kifejtette: "nem tudok pozitív fejleményekről beszámolni a jogállamiság helyzetével kapcsolatban sem Magyarország, sem Lengyelország esetében".

Ideje lenne beismerni, hogy a jogállamisági boszorkányüldözés valójában az ideológiai nyomásgyakorlás eszköze, ami kizárólag egy szűk kör érdekeit szolgálja a brüsszeli buborékban, hogy lejárathassák az erős nemzetek erős Európája iránt elkötelezett tagállamokat, akik nemet mondanak a birodalmi törekvésekre.

2022.05.02.Nyugdíjemelés lesz júliusban
Ha 8,9 százaléknál is magasabb lesz a 2022-es infláció,
akkor novemberben újabb emelés jön.


Újabb nyugdíjemelést jelentett be a kormány. A vártnál magasabb infláció miatt az év eleji 5 százalékot további 3,9 százalékkal megnövelik, így összességében 8,9 százalékkal emelkedik a nyugdíj a tavaly év végi szinthez képest. A második félévtől kapnak nagyobb összeget a nyugdíjasok, de januárig visszamenőleg, tehát júliusban lesz egy extra utalás vagy extra kézbesítés - attól függően, ki hogyan szokta megkapni a pénzét. (M1-Híradó)Fricz Tamás kutatási tanácsadó Alapjogokért Központnál
Brüsszel büntetné a magyarokat


A választások után szinte azonnal elindította a jogállamisági eljárást az Európai Bizottság. A Fidesz szerint Brüsszel folytatja az ideológiai dzsihádot Magyarország ellen, ahelyett, hogy elfogadná az emberek akaratát. Hazánkat május 30-án hallgatják meg ismét a 7-es cikk szerinti eljárásban. (M1-Híradó)

2022.04.26.HÍR TV Napi aktuálisban Nógrádi György
Orosz-ukrán háború 62. napja


Kitörhet a harmadik világháború? Az orosz külügyminiszter szerint ez reális veszély. Szergej Lavrov azt is mondta, hogy Oroszország már a NATO-val háborúzik. Nógrádi Györggyel elemeztünk.Varga Miklós: Van egy ország, van egy ház
Ez az ország a hazád dal itt!
2022.02.18. Szijjártó Péter: A véletlenek és találgatások helyett
Itt van egy ezer éves államisággal rendelkező keresztény nemzet.


2022.04.10.Jóváhagyták az európai tagállamok az Oroszország elleni szankciók ötödik körét.
Elindítja Magyarország ellen a jogállamisági eljárást az Európai Bizottság.


Ursula Von Der Leyen: Küldtünk egy levelet kérdéseinkkel, ők válaszoltak. Magyarország ellen korrupció miatt indul eljárás, amely megakadályozná a koronavírus utáni gazdasági károk felszámolását célzó helyreállítási alap pénzeinek kifizetését. A gyermekvédelmi törvénnyel több mint 3 millió ember fejezte ki egyetértését. (Európai Híradó)Varga Judit: Szeretnénk emlékeztetni a Bizottságot,
hogy az eljárás elindításának vannak feltételei.


Szavaznia kell róla a Biztosok Kollégiumának, és kapnia kell hivatalos értesítést erről a magyar kormánynak. Kiemelte, hogy a kormány politikai nyilatkozatokkal nem foglalkozik, és várja a konkrétumokat tartalmazó hivatalos értesítést.

FIDESZ-KDNP végleges eredmény 135 mandátum;
Több mint 3 millió szavazat; Köszönjük Magyarország!Brüsszel büntetné a magyarokat


A választások után szinte azonnal elindította a jogállamisági eljárást az Európai Bizottság. A Fidesz szerint Brüsszel folytatja az ideológiai dzsihádot Magyarország ellen, ahelyett, hogy elfogadná az emberek akaratát. Hazánkat május 30-án hallgatják meg ismét a 7-es cikk szerinti eljárásban

2022.04.06.BRÜSSZEL TARTSA TISZTELETBEN A MAGYAR VÁLASZTÓK DÖNTÉSÉT!


A Fidesz óriási arányú győzelme egyértelmű üzenet: nekünk, magyaroknak, végleg elegünk van az állandó kioktatásból. Háború dúl és gazdasági válság fenyeget. Most egységre van szükség! El a kezekkel tehát Magyarországról és Lengyelországról!2022.03.26.Deák Dániel: Védjük meg a rezsicsökkentést április 3-án!


Nem hitt a szemének az egykori tévés, Valkó Eszter, amikor legutóbb megkapta a gázszámláját Hollandiában. Míg korábban 56 ezret, most közel negyedmillió forintot kellett fizetnie! "Hát sokszor látom, a hollandok nem annyira szeretik a függönyöket, simán belátsz a nappaliba, és mikor sétálok a kisfiammal, látom, hogy az emberek nagykabátban ülnek a nappaliban, és úgy nézik az újságot vagy úgy nézik a televíziót."

NEM! Pont ezt akarjuk elkerülni! Mi ezt nem akarjuk! Magyarországon a rezsicsökkentés megvéd minket mindettől! A baloldal azonban mindezt megszüntetné! Április 3-án erről is döntünk, ne hagyjuk!

MZP a baloldal miniszterelnök jelöltje egy német lapnak kijelentette, hogy csatlakozni kell minden Oroszországgal szembeni szankcióhoz, még akkor is, ha ez Magyarországnak gazdaságilag árt. Kocsis-Cake Olivio jelentette ki, hogy az oroszok megbüntetése érdekében simán elzárná a magyar energiaellátást biztosító olcsó gázt.2022.03.12.Dr. Drábik János: Kik és miért robbantották ki az ukrán válságot?
Uzsoracivilizációból a harmonikus világrend felé.


Dr. Drábik János tavaszi előadássorozatának 6. része a Magyarok Házában. Az USA ma már nem rendelkezik saját akarattal. Felvásárolta a nemzetközi pénzhatalmi világelit. Ez egy nemzetközi integrált hatalmi struktúra. Magja 300 szupergazdag bankár dinasztia. Ez mintegy 7000 embert jelent. Rendelkezik 147 óriásbankkal. Ehhez csatlakozik 30 000 alapítvány.

2022.03.23.Lavrov egyértelmű üzenetet küldött a NATO-nak


NATO-békefenntartók Ukrajnába vezénylése közvetlen összeütközéshez vezethet Oroszország és a szövetség között - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Nemzetközi Kapcsolatok Moszkvai Állami Egyetemén (MGIMO) elmondott szerdai előadásában. Lengyel kollégáink már bejelentették, hogy közeledik a NATO-csúcs, és békefenntartókat kell küldeni (Ukrajnába).

Remélem, értik, miről van szó. Ez a legközvetlenebb összeütközés lesz Oroszország és a NATO fegyveres erői között, amelyet mindenki nemcsak hogy el akart kerülni, de azt hangoztatta, hogy elvileg soha nem történhet meg." Elmondta, nehezen haladnak az orosz és az ukrán delegáció közötti tárgyalások, ennek oka szerinte az, hogy Kijev folyamatosan változtatja álláspontját.

Moszkva nem ellenzi a nyugati közvetítést, de hangsúlyozta, hogy Oroszország világosan meghúzta a "vörös vonalait". Megismételte az állítást, miszerint Moszkva olyan dokumentumok birtokába jutott, amelyek megerősítették gyanúját, hogy Kijev a Donyec-medence erőszakos elfoglalására készül. Emlékeztetett rá, hogy több, mint 100 ezer ukrán katonát vontak össze a demarkációs vonalnál, amely mentén felerősödtek a támadások.

2022.03.14.Őrizzük meg hazánk biztonságát! Álljunk ki együtt Magyarországért!


Találkozzunk március 15-én Budapesten a Margit híd budai hídfőjénél,
a Komjádi uszoda előtt 12.30-kor a Békemeneten!2022.03.11.Kiszélesedett a háború.
Még egy olyan fejlemény, amelyik kedvezőtlennek nevezhető magyar szempontból.


Az orosz haderő légicsapást hajtott végre Dnyiproban, Ukrajna középső részén, eddig itt nem vol-tak háborús események. És nagy hatótávolságú fegyverekkel - ahogy fogalmaztak Moszkvában - üzemképtelenné tették a lucki és az ivano-frankivszki katonai repülőteret. Ezeket mutatjuk a tér-képen is. Légiriadók már voltak Ukrajnának a nyugati felén, de lőni eddig nem lőtték. Ivano-Frankivszk légvonalban 170-180 kilométerre van a magyar határtól.2022.03.09.A Kérdezzen Nógrádi Györgytől! legfrissebb adásában Nógrádi György
biztonságpolitikai szakértő ismét az orosz-ukrán
háborúval kapcsolatos kérdésekre válaszol.


Foglalkozunk Törökország kérdésével, az állítólagos vegyifegyver üzemekkel, Putyin követeléseivel, a holnapi tárgyalásokkal és a nukleáris támadások lehetőségével is. 00:00 Bevezető 00:14 Hol lehet kérdezni? 00:25 Nógrádi György dedikált könyveinek rendelése 00:51 Iratkozzanak fel a csatornánkra!

01:06 Nógrádi György következő előadásai 02:28 Törökország és a Boszporusz lezárása 04:18 Vita a német televízióban 06:09 A magyarországi ukrán nagykövet nyilatkozata 07:47 Mi várható a holnapi béketárgyalásokról? 11:01 Németország és Hollandia már nem támogatja Ukrajna EU-s csatlakozását 11:45 Biológiai fegyverek Ukrajnában? 12:58 Mit fejlesztettek az ukránok? 13:43 Ukrajna és a nácik 15:46 A NATO és Kárpátalja 17:19 A NATO repüléstilalmi zónát hozna létre Ukrajna felett? 18:08 Magyarország figyelmeztet az atomcsapás esetén?

19:50 Hova lehet elmenekülni? 21:30 Hogyan hathat egy nukleáris csapás? 22:45 Putyin egy személyben dönthet az atomcsapásról? 23:33 Villámháború vagy elhúzód háború? 25:30 Lehetnek sikeresek a törökországi tárgyalások? 28:24 Zelenszkij önkéntes katonákat toboroz 30:16 Zelenszkij személyes ambíciói 31:17 Oroszország benézte vagy minden a terv szerint halad? 33:05 Hosszútávú gazdasági következmények 34:16 Frans Timmermans nyilatkozata 35:17 Kína rideg távolságtartása

2022.03.08.Készüljetek! Beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.
A Békemenet március 15-én 12 órás gyülekezési időponttal,


a Császár-Komjádi Sportuszoda melletti Elvis Presley térről indul. A résztvevők a Margit híd, Szent István körút, Alkotmány utca útvonalon érkeznek a Parlament elé, a Kossuth Lajos térre. Beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök. Kovács István: Talán még soha nem volt olyan fontos, hogy mindannyian ott legyünk. Mi békét és stabilitást szeretnénk!2022.03.04.Rákay Philip: A baloldal az emberekkel fizettetné meg a háború árát.


Nézd meg a videót akkor is, ha egyébként nem szoktál politikai tartalmakat nézni, mert ez téged is érint! A baloldal az emberekkel akarja megfizettetni a háború árát. Ugyanazt csinálnák, mint 2010 előtt, bármelyik válság idején. És ez sajnos nem túlzás. A videóban elmagyarázom, hogy miért!2022.03.05.Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára megérti, hogy elkeseredett
az ukrán elnök, de nem akar "teljeskörű háborút" Európában.
Zelenszkij gyávasággal vádolta a NATO-t.


2022.03.01.Helyzetjelentés a Nyugati pályaudvarról.
Rendőrök és segélyszervezetek fogadják a bajbajutottakat Budapesten.


Hajnali öt órától utaztak vonattal Ukrajnából. Mi azért jöttünk át, mert megijedtünk. Azt mondják, hogy lentebb már nagy a baj. Az első nap egy telefonhívásra ébredtem. Anyukám sírva hívott, hogy a háború elkezdődött. Hihetetlen, hogy ilyen előfordulhat a 21. században. Teljesen más, amikor az ember saját szemével látja a történteket, mintha a képernyőn követi.

Testvéreim ott vannak pont a háborúban. Szólt nekem, hogy bekerítették Bergyánszkot. A Zsitomirban is lövöldöznek. Ott is testvérem van. Nem tudok ott maradni, és úgy gondoltam, hogy kettős állampolgársággal magyar is vagyok. Elhozom a családomat. Hálás vagyok azért, hogy segíteni tudnak. Nagy köszönet a magyar népnek, hogy így fogadják őket.

2022.02.28.Nógrádi György: Putyin nem áll meg Ukrajnánál, újabb háborúk jöhetnek?
Nógrádi György könyvének bemutatója 2022. február 28-án 17 órakor a Stefánia Palotában.


Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk, akivel a legfrissebb hallgatói kérdéseket beszéltük át. Sokan felvetették, hogy Putyin nem áll meg Ukrajna határainál, a NATO főtitkár pedig már többek között az orosz elnök Magyarországgal kapcsolatos terveiről is beszélt. A hallgatók kíváncsiak voltak arra is, hogy átgyűrűzhet-e a mostani helyzet további területekre, lehetnek-e újabb és újabb háborúk a világon. Mi a helyzet Kijev elfoglalásával, az ukrán hadsereggel, meddig tudják tartani magukat és mikor történhet kapituláció? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat. (ultrahang)

2022.02.25.Megemelkedett a sugárzási szint Csernobilban


Az ukrán nukleáris ügynökség pénteken közölte, hogy megnövekedett sugárzási szintet mért a megszűnt csernobili atomerőmű területéről. Az ügynökség szakértői nem közöltek pontos sugárzási szinteket, de azt mondták, hogy a változást az okozta, hogy a területen nehéz katonai felszerelések mozgása radioaktív port juttatott a levegőbe. (Reuters)

Moszkva, 2022. február 25., péntek (MTI) - Orosz légideszantosok teljes ellenőrzésük alá vonták a csernobili atomerőmű körüli területet - jelentette ki Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője pénteken Moszkvában.

Csernobili atomerőmű-baleset 1986. április 26. A csernobili atomerőmű-baleset 1986. április 26-án történt az ukrajnai Pripjaty és Csernobil városok melletti Vlagyimir Iljics Lenin atomerőműben. Ez az eset volt az atomenergia felhasználásának történetében a majaki 1957-es Kistim-tragédia után a legsúlyosabb katasztrófa. (Wikipédia) Hely: Ukrajna, Csernobil, Csernobili atomerőmű, Pripjaty, Ukrán Szovjet Szocialista Köztársaság

2022.02.24.Mi lehet Oroszország valódi célja az invázióval?
Bende Balázs a közmédia vezető külpolitikai újságírója
és Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő beszélget


2022.02.22.Benkő Tibor honvédelmi miniszter: Helytállnak a magyar katonák
Von der Leyen: Az EU tagországai megállapodtak
az Oroszország elleni új szankciókról


2022.02.18.Szijjártó Péter: A véletlenek és találgatások helyett
Itt van egy ezer éves államisággal rendelkező keresztény nemzet.


Ami még a következő időszakban szerintem várható, nagyon durva beavatkozások a magyar választási folyamatba, annak kampányába és annak reménybeli kimenetelébe. Mert nyilvánvalóan teljesen véletlen, hogy először közvetítik az Európai Bíróság ítélethirdetését élőben, és egy magyar nyelvet nagyon-nagyon távolról ismerő, ezért aztán jól hallhatóan nem beszélő ember, a világ legszánalmasabb módján próbál valamit felolvasni magyarul...2022.02.14.Győri Enikő: Ellen kell állni a baloldal nyomásának ahhoz,
hogy meg tudjuk fékezni az inflációt és Európa eladósodását.


Az Európai Központi Bank feladata az árstabilitás feletti őrködés. Résen kellene lenni, mert az élelmiszer, de különösen az energiaárak annyira elszálltak...2022.02.12.Orbán Viktor miniszterelnök úr 23 évértékelő beszéde
Előre menjünk, ne hátra! Magyarország nem hagyja magát!


Orbán Viktor: 16 ellenzékben és 16 kormányon töltött év után, 5 gyerekkel és 5 unokával a háta mögött igazán tisztában lehet azzal, hogy kicsoda is ő. Mi, akik most itt összejöttünk különbözőek vagyunk, de egy dolog közös bennünk, magyarok vagyunk, akiknek közös szenvedélye Magyarország...

2022.02.05.Tudod ki vagy te, Vera? Egy nemkívánatos személy!
Věra Jourová a magyar választások tisztaságáért aggódik.


Hasonló arrogáns módon nyilatkozott Oroszországról is, meg is kapta a magáét. Jourovát kitiltották Oroszországból! Vége van annak az időszaknak, amikor bármelyik brüsszelita csinovnyik belénk törölhette a lábát! Jourová szerint a magyar emberek "nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak." Magyarországon a magyar emberek döntenek, és nem holmi brüsszeli, senki által meg nem választott, korrupt politikusok! (szamokadatok)Putyin előre szólt, hogy ha valakik végleg el akarják égetni a hidakat,
akkor az orosz válasz aszimmetrikus, gyors és kemény lesz.

Ennek első lépését láthatjuk most.

2022.01.31.Tanay Zsófia jogász személyes tapasztalatai alapján írt egy
50 oldalas angol nyelvű tanulmányt az uniós intézmények rejtett világáról.


Átfogó reformokra lenne szükség. Interjúban elmondta, hogy szűk liberális elit irányítja az intézményeket saját érdekeik és liberális szemléletük szerint. Az unió és Soros is tolja az ellenzéket.Brüsszel, a Soros-birodalom és a liberális újságírók is beszálltak a magyar választási kampányba az ellenzék oldalán. A harc elkezdődött! Itt a teljes riport!

Magyarország Soros György ellen Tucker Carlson filmje
Magyarország nem akarja megsemmisíteni önmagát.


Soros György befolyása itt sokkal erősebb mint az USÁban. Magyarország egy komoly és modern ország mely gondoskodik állampolgárairól. Magyarország nem akarja megsemmisíteni önmagát. Család, nemzet, kereszténység, emberiesség - egy helyen vannak egy magyar elmében.

2022.01.26.Tucker Carlson eljött Magyarországra, hogy tájékozódjon a valós helyzetről.
Hamis vádak helyett a látottak alapján készített műsort.


Nem úgy van, hogy egy párt irányítja Magyarországot.
A film mától lesz elérhető az Egyesült Államokban.2021.08.06.FOX NEWS CHANNEL Orbánnal leültünk egy pár hosszú beszélgetésre.
Tucker Carlson ma este videó - Tucker Carlson Tonight


A közel 200 különböző megyéből a föld színén, pontosan egy választott vezetővel rendelkezik, aki nyilvánosan azonosítja a nyugati stílusú konzervatívokat. Orbán Viktornak hívják, ő pedig Magyarország miniszterelnöke. Magyarország egy kis ország Közép-Európa közepén. Nincs haditengerészete vagy atomfegyvere. A GDP-je kisebb, mint New York államé. Nem gondolnád, hogy Washingtonban a vezetők nagy figyelmet fordítanak Magyarországra, de ők igen, megszállottan.

Orbán Viktor a neoliberalizmus alapelveinek elutasításával feldühítette őket. Orbán mit hisz? Néhány évvel ezelőtt nézetei mérsékeltnek és konvencionálisnak tűntek. Szerinte a családok fontosabbak a bankoknál. Szerinte az országoknak szükségük van a határokra. Hogy ezeket a dolgokat hangosan kimondta, Orbánt szidalmazták. A baloldali civil szervezetek fasisztának, a demokrácia lerombolójának minősítették.

Joe Biden tavaly ősszel azt mondta, hogy totalitárius diktátor. Washington hivatalnok olyan alaposan megveti Orbán Viktort, hogy a külügyminisztériumban és környékén sokan, köztük a neokonok is támogatják az ellene induló nyílt antiszemitákat a jövő áprilisi választásokon. Mindezt megnéztük az Egyesült Államokból, és elgondolkodtunk azon, hogy igaz-e, amit hallottunk. A héten Magyarországra jöttünk, hogy megnézzük a saját szemünkkel. Orbánnal leültünk egy pár hosszú beszélgetésre.Of the nearly 200 different counties on the face of the earth, precisely one has an elected leader who publicly identifies a western-style conservative. His name is Viktor Orbán, and he's the prime minister of Hungary. Hungary is a small country in the middle of Central Europe. It has no navy or nuclear weapons. Its GDP is smaller than New York State's. You wouldn't think leaders in Washington would pay much attention to Hungary, but they do, obsessively.

By rejecting the tenets of neoliberalism, Viktor Orbán has enraged them. What does Orbán believe? Just a few years ago, his views would have seemed moderate and conventional. He thinks families are more important than banks. He believes countries need borders. For saying these things out loud, Orbán has been vilified. Left wing NGO's have denounced him as a fascist, a destroyer of democracy.

Last fall, Joe Biden suggested he's a totalitarian dictator. Official Washington despises Viktor Orbán so thoroughly that many, including neocons in and around the state department, are backing the open anti-Semites running against him in next April's elections. We've watched all of this from the United States, and wondered if what we'd heard could be true. This week we came to Hungary to see for ourselves. We sat down with Orbán for a couple of long conversations.

2022.01.24.Hidvéghi Balázs: Brüsszelben nem tudják megbocsátani,
hogy sikeres jobboldali kormányzás van Magyarországon!


Ezért jönnek sorban az olyan lejárató akciók, mint most Daniel Freund választási megfigyelőket követelő levele. Ők azt akarják, hogy Magyarországon olyan kormány legyen, amely enged az LMBTQ-lobbinak és enged a bevándorlás kérdésében. A Gyurcsány-féle baloldal ilyen lenne. Nem véletlen, hogy a Momentum és a DK európai parlamenti képviselői is aláírták a levelet. Ne engedjünk ennek a nyomásnak! Áprilisban küldjünk világos üzenetet Brüsszelnek! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!2022.01.19.Új elnöke van az EP-nek


Egy 43 éves máltai politikusnőt választottak az Európai Parlament elnökének, a néhány nappal ezelőtt elhunyt David Sassoli helyére. Roberta Metsola a megválasztása utáni első beszédében kiállt az LMBTQ-közösség mellett és hangsúlyozta, hogy számára rendkívül fontos a jogállamiság. (M1 - Híradó)

2022.01.01.Dr. Csizmadia László: Március 15-én kétszer ennyien kell legyünk.
Bizonyítanunk kell Brüsszel felé, és itthon is meg kell mutatnunk az erőnket.


A hordószónok nem veszi észre, hogy egypártrendszer képeznek a legnagyobb hataloméhséggel. Egészen világos, hogy Gyurcsány irányít. Ha megnézzük a jelenlegi kormányzást, csodálatos emberek vannak, akik éjt nappallá téve dolgoznak az országért, és ez nem pártkérdés. Azt kell megnézni, hogy milyen széles sávban kapja a javakat a lakosság.

2021.12.31.Szijjártó Péter: Még javában tart az év.
Mi is történt a 2021 – ben? Interjú Russia Today-ben magyar feliratos.


Vlagyimir Putyin és Joe Biden beszélgetése a NATO bővítéséről és az ukrajnai helyzetről. Biden elnök igéretet tett, hogy nem fog támadófegyvereket telepíteni Ukrajnába. Hisszük, hogy semmi sem tudja helyettesíteni a két elnök közötti közvetlen párbeszédet. Európában elsők vagy másodikak voltunk a 60 % átoltottság elérése terén, ezért tudtuk újraindítani gazdaságunkat. Lehetőséget adtunk a munkáltatóknak arra, hogy kötelezővé tehetik az oltást munkavállalóik körében...2021.12.16.Győri Enikő: Határolódjon el az EP a kereszténygyalázó aktivistától!
Riccardo Simonetti magát rendszeresen az
"Európai Parlament LMBTQ* jószolgálati nagykövetének" adja ki,


azt a hamis látszatot keltve, hogy ezt az intézményt képviseli. Nincs is ilyen tisztség az Európai Parlamentben. Az aktivista visszaél intézményünk nevével. Emiatt ma hét konzervatív delegació, köztük a Fidesz is, levélben fordult az EP elnökéhez, hogy végre intézkedjen az ügyben.2021.12.13.A francia elnök Magyarországon
The President of the French Republic in Hungary


Köszönjük szépen, hogy megtisztelte Magyarországot látogatásával. 2007-ben járt nálunk Három dologban biztosan egyet fogunk érteni ma. Az első, hogy mindketten szeretjük hazánkat. A második, hogy mindketten Európa megerősítésért dolgozunk. Európának stratégiai autonómiára van szüksége.2021.12.10.Orbán Viktor: Már a 13. havi nyugdíj is emelt összeggel érkezik!
Orbán Viktor a Kossuth rádióban. Köszönjük ezt a gondoskodást.


2021.12.03.Hidvéghi Balázs: Egy tapodtad sem hátrálunk a gyermekvédelem ügyében.


Bármivel is fenyeget Brüsszel, Magyarországon nem mehetnek be LMBTQ-aktivisták az iskolákba. Erről, és egyéb brüsszeli aktualitásokról beszéltem a Hir TV studiójában.2021.11.26.Macron: a briteket most nem lehet komolyan venni.
Boris Johnson nem fogadja a migránsokat.


Folytatódik a brit-francia vita a migrációs válságról: ezúttal Emmanuel Macron bírálta Boris Johnson kommunikációs módszereit. (euronews magyarul)

2021.11.22.Szijjártó Péter: Illegális bevándorlás és határvédelem /magyar felirattal/
Péter Szijjártó: Illegal immigration and border protection


Azok, akik megsértik határunkat, nem lehetnek hősként feltüntetve. Nemzetközi jogszabályok vonatkoznak arra, hogyan lehet bejutni agy ország területére. Az nem emberi jog, hogy megsértjük egy ország határát. A mi határunk Szerbia és Horvátország felől áll nyomás alatt. Ebben a két országban nincs háború. Senkinek az élete nincs veszélyben. Ha valaki menekülni kényszerül, akkor jogában áll, az első biztonságos országban maradni.2021.11.08.MZP figyelmébe ajánljuk. Ma reggel Fehéroroszországban:
egy szervezett migránsoszlop halad a lengyel határ felé


2021.11.07.Varga Judit: Nemet mondunk az európai birodalomra! 1.rész
Magyarország 7 pontja Európa jövőjéről egyenesen a józan ész védelmében.


Az elmúlt időszakban szemtanúi lehetünk egyfajta lopakodó úniós hatáskör bővítésnek. Ezt láthatjuk Lengyelországban, ahol a brüsszeli bürokrácia bosszúhadjáratot indítot, mert a Varsói Alkotmánybíróság ki merte mondani, hogy az uniós jognak is vannak korlátai, és azokon nem terjeszkedhet túl. Az uniós intézmények Magyarországot sem kímélik. Erőszakosan bele akarnak szólni abba, hogy a magyar szülők hogyan neveljék gyermekeiket.

Ránk akarják kényszeríteni, hogy beengedjük az iskoláinkba az LMBTQ lobbit. Azonban a magyar gyermekek nevelése egyedül a magyar szülők joga, ennek biztosítása nemzeti hatáskörbe tartozik. Első tézisünk, hogy nemet mondunk arra az európai birodalomra, amelyet Brüsszelben építenek, és amelyre soha senkitől semmilyen felhatalmazást nem kaptak az uniós intézmények.2021.11.03.Helyszíni beszámoló a migrációs helyzetről a déli határról, Mórahalomról...


Van egy illető, aki Szerbiából jár át ide Mórahalomra dolgozni, és meséli, hogy elnéptelenednek a falvak, mert a migránsok mindenütt ott vannak. Nagy csoportokban jönnek, mennek. Megtámadják a lakosokat. Számunkra nagy áldás a kerítés, annak ellenére, hogy még így is komoly tömeg érződik a túloldalon. Megvédjük a hazát minden áron, ahogy a magyarok tették is mindig.2021.10.27.A nemzetközi szervezetek kezdik teljesen elveszíteni
a józan eszüket a migráció kérdésében...


Elképesztő, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztosa tegnap a letteket arra szólította fel, hogy fogadjanak be mindenkit, aki megjelenik a határaikon, hogy mindenkinek biztosítsák a menekültügyi státusz iránti kérelem beadásának jogát. Tehát olyan embereket akarnak befogadni Európába, az Európai Unióba, akik megtámadják a lengyel határőröket.

Olyan embereket akarnak befogadni, akik semmilyen módon nem akarják elfogadni a mi viselkedési szabályainkat, a törvényeinket, jogszabályainkat, akik agresszíven viselkednek velünk szemben. Ez egy rendkívül veszlyes politika Brüsszel és az ENSZ részéről. Nekünk Közép-Európában így azzal kell számolnunk, ha mi nem védjük meg saját magunkat, akkor minket megvédeni nem fog senki.2021.10.21.Napi aktuális - Nógrádi György a HÍR TV-ben
Egyre több ország mondja, hogy a magyaroknak igazuk volt.


Egyre erősödik a migrációs nyomás. Ezért - Magyarország szerint - Brüsszelnek változtatnia kell az eddigi álláspontján, nem pedig támadnia a határaikat megvédő államokat. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel elemezzük a kialakult helyzetet. Európa ismét komoly migrációs nyomás alatt áll. Nehéz egyezkedés várható Németországban. (Napi aktuális)

2021.10.18.Rákay Philip: Ki az a Márki-Zay Péter?


Márki-Zay Péter lesz a baloldal jelölte 2022-ben. De ki az a Márki-Zay Péter? Kinek a politikáját fogja képviselni? Ki finanszírozza a kampányát? A videóban sorra megválaszolom a kérdéseket, de a legfontosabbat a végére hagytam. (Patrióta)2021.10.15.Kövekkel, husángokkal, csapatosan ostromolják Magyarország határait a migránsok
2021.10.12.Orbán Viktor: Szövetség a migráció ellen


Minden eddiginél rosszabb a migrációs helyzet. Az Európai Unió szövetségesek nélkül nem képes megvédeni a határait. A nehéz helyzetben Egyiptom egy kulcsország. (Magyarország Kormánya)2021.10.01.A miniszterelnök a nyugdíjprémiumról, a nyugdíjkorrekcióról és a 13. havi nyugdíjról


Orbán Viktor: Nyugdíjprémiumot fogunk fizetni november hónapban, ennek összege 80 ezer Ft lesz. Sokan nem mertek volna arról álmodni, hogy amit a kormány vállalt, vagyis hogy fölhúzza 5,5%-os szint fölé az éves gazdasági növekedést, az megtörténhet. (Magyarország Kormánya)2021.09.25.Cseh Katalin és a Momentum kétszínű kommunikációt folytat,
ami semmiben sem különbözteti meg őket Gyurcsányéktól


Több milliárd közpénzt kell gyanús módon felhasználni? Ki kell egyezni a levitézlett baloldallal? Teljesíteni kell Gyurcsány parancsait? Nekik minden belefér a hatalomért. Ennyit az "új generációról"! (Trombitás Kristóf)2021.07.29.Ez teljesen elképesztő. Ma kiderült: Cseh Katalin
nemcsak kétszínű, hanem korrupt is! Részletek a videóban
2021.07.29.Sikkasztó Katka a cégvezetői múltjára hivatkozva pályázott a Momentum elnökségébe
Cseh Katalin apja, Cseh Tibor által alapított Pannónia Nyomda Kft., * Teljes cikk itt!


amelynek 2013 és 2018 között Cseh Katalin volt az ügyvezetője, két részletben összesen 285 millió forintot nyert EU-s pályázatokon. A Pannónia Kft.-vel azonos címekre bejegyzett telephelyekkel rendelkező cégek összesen több mint 4,5 milliárd forintot nyertek uniós pályázatokon.

Cseh alábbi kijelentései: " A magyar emberek érdeke is az, hogy (az EU) megpróbáljon mindent megtenni azért, hogy az EU-s pénzek a szegénység csökkentésére jussanak, az önkormányzatokhoz, a civilekhez."

"Ezeknek a pénzeknek semmi keresnivalójuk a pénzéhes oligarchák zsebében vagy a markukat tartó családtagoknál. Ezeknek a forrásoknak oda kell eljutniuk, ahová valóban szánják azokat – az emberekhez!"

Ugyancsak másként tűnik fel a fejlemények tükrében, hogy Cseh Katalin korábban többször is azért lobbizott, hogy az EU érvényesítse Magyarországgal szemben a jogállamisági mechanizmust, korlátozza az EU-támogatások kifizetését.Cseh Katalin politikai pályára lépése

Cseh Katalin 2012-től a Liberális Fiatalok Egyesületének (LiFE) nemzetközi kapcsolattartója volt. Cseh Katalin újságírói kérdésre maga is beismerte, már az egyetemi évei alatt elkezdett politizálni, ifjúsági szervezetekben, például a Bajnai-féle Együtt aktivistája is volt.

Cseh Katalin 2015-ben alapítója volt a Momentum Mozgalom elődjének számító Momentum Mozgalom Egyesületnek. Ugyan a párt első vezető testületébe nem került be, de 2017-ben, a Momentum párttá alakulását követően az új politikai formáció első, ötfős elnökségének tagja lett. (www.vadhajtasok.hu)

A Momentum ugyanaz a politikában, mint az Antifa az utcákon. * Teljes cikk itt!

Anarchista, szélsőbaloldali, erőszakos, gyűlölködő és romboló csűrhe. Ez a botrány megtépázza a Momentum hitelességét, felerősödhetnek a párton belüli feszültségek is, amik akár politikai leszámolásokhoz is vezethetnek.

2021.09.20.Deák Dániel: Így osztotta ki Orbán Viktor a parlamentben az ellenzéki képviselőket,
akik több kérdésben is álhíreket terjesztettek.


Mint fogalmazott a miniszterelnök: "Nagy lelkesedés nincs bennem, mert az egész helyzet nagyon szürreális. Itt a tények és a múlt sem számít, mindenki arról beszél, amiről akar."

Kocsis Máté is helyretette a baloldali politikusokat.
"Önök számára mindig van lejjebb"
Böszmeség az őszödi beszéd. Gyurcsány a baloldal vezetője
Orbán Viktor: Őszödi beszéd 15 - DERMESZTŐ velünk élő múlt!


2021.09.14.Hidvéghi Balázs felszólalása az Európai Parlamentben
A BEVÁNDORLÁS NEM MEGOLDÁS!


Csak a brüsszeli elit hiszi, hogy a születésszám-csökkenést és a munkaerőhiányt kizárólag bevándorlókkal lehet kezelni. Mi, magyarok, igenis a saját családjaink támogatásában hiszünk, és nem fogjuk hagyni, hogy uniós bürokraták ennek keresztbe tegyenek!2021.09.11.Szíjjártó Péter: Komoly dolog! Miközben mindenki arról beszél,
hogy nem szabad a 2015-ös hibákat megismételni,
ahhoz képest mindenki ugyanazt csinálja, mint 2015-ben.


Hiba volt Orbán Viktort hibáztatni. Aki most megjelent a határunkon, mindenki Afganisztánból jött. Ez egy 39 milliós ország. Az ország lakosságának a fele, már a talibán hatalomátvétel előtt is humanitárius segélyen élt...2021.09.08.Andrej Babiš cseh miniszterelnök a migrációs helyzetről:
egyetlen schengeni határ működött 2015-ben, a magyar.
Czech Prime Minister Andrej Babiš on the migration situation:
there was only one Schengen border in 2015, the Hungarian.
2021.09.01.Orbán Viktor miniszterelnök úr beszéde a Bledi Fórumon.
Speech by Prime Minister Viktor Orbán at the Bled Forum.
Nem a migráció, hanem a keresztény családpolitika a megoldás
It is not migration but Christian family policy that is the solution.


Tehetnék egy megjegyzést a migrációról? Természetesen, hogyne. Azért, mert talán emlékeznek néhányan önök közül, hogy én voltam az első, aki harcba szálltam az Európai Parlament elnökének koncepciójával 2015-től kezdve. Az első perctől kezdve azt mondtam, hogy ez a politika lerombolhatja Európa kulturális identitását, sok biztonsági szempontból kockázatos csoportot hozhat Európába, ami terrorizmust és számos társadalmi nehézséget eredményezhet, amire nincsenek válaszaink és nem is vagyunk felkészülve ilyen új kihívásokra.

És most az afganisztáni események után azt hiszem újra ez a realitás. Az egyetlen mód arra, ha el akarjuk kerülni, hogy a migrációról szóló vita lerombolja az Európai Unió egységét, az egyetlen mód akkor az, hogy visszaadunk a migrációval kapcsolatban minden jogot a tagállamoknak. Ez az egyetlen út, máskülönben sokat kell szenvednünk....Mi abban hiszünk, hogy csak a hagyományos keresztény családpolitika segíthet ki bennünket ebből a demográfiai válságból...

Szerbia kulcsország. Igazság szerint nekünk európaiaknak, az Európai Unió országainak nagyobb szükségünk van Szerbia tagságára, mint amennyire szüksége van Szerbiának az Európai Unió tagságára. Ez tehát stratégiai kérdés, a megközelítésnek geopolitikai alapúnak kell lenni...Földi-Kovács Andrea és Földi László voltak a Kossuth Rádió
Vasárnapi újság c. műsorának vendégei.


2021.08.04.Földi László: Háború a normalitásért, Földi-Kovács Andrea új műsora, Pegasus ügy


Földi László, a nemrég zászlót bontott Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke volt az Ultrahang mai vendége. Moys Zoltán író, rendező és Szakács Árpád újságíró, könyvkiadó alapította meg a szervezetet, a tagok között ott van Földi-Kovács Andrea, Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt is.

Szó esett arról, hogy mi is az alapítvány célkitűzése, hogyan viszonyulnak a kormányhoz, de kíváncsiak voltunk rá, hogy a HírTV-től nemrég távozó Földi-Kovács Andrea visszatérhet-e az alapítvány műsoraiban. A beszélgetés második felében pedig a Pegasus üggyel foglalkoztunk, a lehallgatási botrány részleteiről kértük ki a titkosszolgálati szakértő véleményét. Műsorvezető: Király Tamás

Továbbra is várjuk a kérdéseket a kerdes.ultrahang@gmail.com email címre!
00:00 A Védett Társadalom Alapítvány a Nyílt Társadalom Alapítvány antitézise?
01:39 Mit fog a az alapítvány a gyakorlatban csinálni?
02:49 Mit kell tudni az Alapítvány kutyájáról?
03:02 Milyen programokat szervez a Védett Társadalom Alapítvány?
05:05 Milyen a viszonyuk a Kormánnyal és terveznek-e résztvenni a kampányban?
08:46 Működik az alapítvány pénz nélkül?
13:01 Földi-Kovács Andrea jövőjéről
13:48 A Pegasus-ügy
17:18 A tényfeltáró újságírók manipulálhatták az eredményt?
19:10 Hagyhat nyomokat a kémszoftver?
22:42 Kapott ellenzéki szereplők megfigyelésére parancsot Földi László?
23:38 Miért lehet ebbe belebukni?
24:48 Szijjártó Péter jachtozásának felderítése
25:21 Magánbiztonsági cégek akciója?Szijjartó Péter: Magyarország harca az illegális bevándorlással szemben
Hungary's fight against illegal immigration
Tucker Carlson ma este videó - Tucker Carlson Tonight
FOX NEWS CHANNEL Orbánnal leültünk egy pár hosszú beszélgetésre.


2021.08.04.Nógrádi György: Ausztria katonákat küld a magyar határra, fahiány, világvége...


A Kérdezzen Nógrádi Györgytől! mai adásában német kérdésekkel, az osztrák katonai szerepvállalással és az afgán helyzettel is foglalkoztunk, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy miért van fahiány Európában, és mit gondol Nógrádi György az Apokalipszisről.
Műsorvezető: Király Tamás

00:15 Mit tanácsolna a Merkel után érkező kancellárnak?
02:24 A német lelkiismeretfurdalásról és a világ szkepticizmusáról
04:58 Az európai országok közül egyedül Németország lehetne globális játékos?
05:44 Miért küld Ausztria ennyi katonát a magyar határra?
07:35 Magyarországon rekedtek a migránsok?
08:35 Kik támogatják a migrációt?
09:02 Mi történik, ha mindenki lezárja a határait?
10:50 Az embercsempészeket kell büntetni?
11:47 Magyarország katonákat küldene Afganisztánba?
14:14 Ki dönt a külföldi szerepvállalásokról?
14:55 A fahiányról 16:30 A kanadai fa megvámoltatása
18:36 Az épülő Isztambul-csatornáról
20:10 Kazahsztán politikája
22:21 Hisz Ön Istenben, az apokalipszisben és a világvégében?

2021.07.31.Deák Dániel: Karácsony Gergely körül feltűnően sok
a külföldi érdekekekt szolgáló politikus


A "Kabul Rózsája" becenevet viselő Szabó Tímea mellett vajon még ki az Karácsony Gergely közvetlen környezetében, aki úgy jön-megy Amerika és Magyarország között, hogy szinte lehetetlen követni? Miért gondolják sokan, hogy külföldi érdekeket szolgál? Mit lehet tudni róla? Itt a válasz!Jurák Kata tényfeltáró írása: Az Ügy: Dorosz Dávidot az Egyesült Államokban
képezték ki arra, miként manipulálhatják a választókat


Dorosz Dávid Karácsony Gergely kampányáért felel. Napokban Jurák Kata tényfeltáró írásából kiderült, hogy az Egyesült Államokban képezték ki arra, hogy miként manipulálhatják a választókat. Dorosz Magyarországon végezte egyetemi tanulmányait. 2008-ban már az őszi szemesztert Isztambulban végezte el. Majd a DK-s Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodánál volt gyakornok. 2009 tavaszán lépett be az LMP-be. 2010-ben már a párt országos kampányának menedzserévé vált...AZ ÜGY LEGÚJABB ADÁSA VISSZANÉZHETŐ A PESTI TV HONLAPJÁN, IDE KATTINTVA!

2021.07.27.A telephelyekkel is trükközött az uniós pénzek elszivattyúzásában jártas Cseh Katalin.
Ha a fővárosban nem megy, menjen vidékre! * Teljes cikk itt!


Újabb részletekre derült fény a momentumos Cseh Katalin közpénzbotrányáról. A Magyar Nemzet azt írja, a hivatalos céges és pályázati adatokra hivatkozva, hogy a politikushoz köthető Pannónia Nyomda Kft. – melynek 2013 és 2018 között éppen ő volt az ügyvezetője, rafinált módon, többször vidéki településeken nyitott telephelyeket, ahol úgy fest, semmilyen munkavégzés nem történt, a fiktív üzemek mindössze azt a célt szolgálták, hogy minél nagyobb eu-s támogatás áramoljon a politikus és üzlettársai zsebébe...

Cseh Katalinék nem mindennapi körülmények között szerezték meg azt a nagyjából hetvenmillió forintos támogatást, amelyhez a megbuktatott hazai olimpiára is hivatkozva jutottak hozzá. A trükk: a pályázat előtt tíz nappal jegyezte be a Pannónia Nyomda telephelyét Vácon, mert így jóval nagyobb támogatáshoz jutott...

...a Pannónia Nyomda Kft. – melynek 2013 és 2018 között Cseh Katalin volt az ügyvezetője – adott esetben olyan fióktelepet választott magának, amellyel nagyobb arányú európai uniós támogatást lehetett megszerezni.

A Pannónia Nyomda Kft. több éven át kizárólag egy Budapest XIII. kerület Frangepán utcai címre bejegyzett székhellyel rendelkezett. A helyzet éppen 2016 közepén változott meg: 2016. június 27-én, vagyis a pályázat megnyílása után nem sokkal egy váci fióktelepre jegyezték  be a céget. Pályázatát pedig a társaság 2016. július 8-án már be is nyújtotta. Mindez azért lényeges, mert ha a cég a budapesti székhellyel pályázik, akkor nem kap egy fillér uniós támogatást sem, de a váci telephelyen már akár 55 százalékos uniós dotáció is elérhető volt. Cseh Katalinék majdnem el is érték a maximumot...

Cseh Katalin és pártja éppen ezért évek óta azért lobbizik, hogy az unió függessze fel a hazánknak járó európai uniós támogatások kifizetését. Politikai elemzők úgy látják, túl azon, hogy a botrány megtépázza a Momentum hitelességét, felerősödhetnek a párton belüli feszültségek is, amik akár politikai leszámolásokhoz is vezethetnek. (pestisracok.hu)

2021.07.18.Deák Dániel: Kötelezettségszegési eljárást indított Brüsszel


Hiába indult számtalan kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen a migráció ügyében is, nem változott a magyar álláspont. Ez várható a gyermekek védelme kapcsán is, amelyben a kormány szintén a magyarok többségének álláspontját osztja Brüsszellel szemben.

A HírTV Európai Híradó vendége voltam.2021.07.09.A szlovén miniszterelnök is kiállt a gyermekvédelmi törvény mellett


Szlovénia az uniós csatlakozása óta hagyományosan jól együttműködik a visegrádi csoporttal, és gyakran koordinálják prioritásaikat - jelentette ki Janez Jansa szlovén kormányfő a visegrádi csoport és Szlovénia pénteki miniszterelnöki csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón Ljubljanában.

Örülök neki, hogy ezt megtehetjük, főleg, hogy Szlovéniának további felelőssége van az Európai Unió Tanácsa elnökségének élén” – mondta, hozzátéve: az Európai Unió számos kihívás előtt áll, amelyekre meg kell találnia a válaszokat. Örömének adott hangot, hogy vendégül láthatja a visegrádi országok miniszterelnökeit, egyben megköszönte azt a támogatást, amelyet Szlovéniának nyújtottak a világjárvány alatt. Amíg az Európai Unió nem tudta a segítséget megszervezni, ezek az országok védőfelszereléssel és oltóanyaggal támogatták Szlovéniát – mondta...

Újságírói kérdésre válaszolva az EU több tagállama által vitatott magyar gyermekvédelmi törvényről elmondta: sok olyan dokumentum van, amely válaszokat ad ezekre a kérdésekre, de gyakran elfelejtik őket. Megemlítette az Európai Unió Alapjogi Chartáját, majd idézte annak 14. cikkét, amely az oktatás szabadságával foglakozik. … Morawiecki megerősítette azt a közös álláspontot is, hogy a központosítás helyett az uniónak inkább egymással együttműködő, erős nemzetállamokból álló szervezetnek kell lennie.... (hirado.hu)2021.07.08.Orbán: Brüsszel azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük
az iskolákba és az óvodákba. Nem hagyjuk!


Orbán Viktor úgy értékelt: hasznos vita volt, az álláspontok teljesen letisztultak. Minden világos és érthető, azonban  Magyarország nem akarja megtenni azt, amit az Európai Parlament, az Európai Bizottság és az LMBTQ-aktivisták szeretnének. (pestisracok.hu)Brussels wants to send LGBTQ activists to Hungarian schools.
We will not let this happen!
Hidvéghi Balázs a gyermekvédelmi törvényről az Európai Parlamentben


2021.06.30.Georg Spöttle biztonságpolitikai elemzővel beszélgetés
Néhány napja történt a würzburgi merénylet,


és ezzel együtt rengeteg a megválaszolatlan kérdés. Például az, hogy iszlamista merénylet történt-e? A gyanúsított, aki állítólag mintegy öt éve él Németországban, és legutóbb egy hajléktalanszállón lakott, már ismert volt a rendőrség előtt a támadás előtt is. Titanilla kérdezi németországi tudósítónkat, és járja körül a témát vendégével...

2021.06.23.Afganisztáni menedékkérők gyilkoltak meg egy tizenhárom éves lányt
Nőgyilkosság Bécsben: az áldozat csak 13 éves volt
Frauenmord in Wien: Opfer war erst 13 Jahre alt


A két gyanúsított, egy tizenhat és egy tizennyolc éves afganisztáni menedékkérő egyikét hétfőn egy pizzériában tartóztattak le, a másikat két órával később a Duna-szigeten – adta hírül a Mandiner a Kronen Zeitung tudósítására hivatkozva. A bűncselekményt az egyik gyanúsított lakásában követték el, és jelenleg más elkövető-társakat sem zárnak ki. A legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a tizennyolc éves fiatalember ellen már három bírói ítélet volt érvényben tavaly, még börtönbe is került, ennek ellenére mégsem deportálták.

Az APA információi szerint a fiatalokat lebuktató koronatanú egy szíriai menedékkérő volt, aki a holttest megtalálása után a tizennyolc éves férfi nyomára vezette a hatóságokat. A tizenhat éves fiatal csak idén érkezett Ausztriába, és még nem volt büntetve, de társa aktája igencsak vastag volt már: 2015-ben kísérő nélküli kiskorú menekültként érkezett Ausztriába, majd menedékjogot kért, 2016-ban pedig kiegészítő védelmet kapott.LASSÚ ÉS BÜROKRATIKUS A KITOLONCOLÁS FOLYAMATA * Teljes cikk itt!


Bűnöző magatartása miatt 2019 júliusában kezdeményeztek menedékjog visszavonási eljárást a fiú ellen, a Szövetségi Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BFA) ugyanezen év októberében visszavonta az úgynevezett kiegészítő védelmet. Kitoloncolását követően hat évig nem léphetett volna Ausztria földjére, ám a kitoloncolás egy emberi jogi egyezmény miatt egyelőre nem engedélyezett.

Eszerint, mivel az érintett személy érkezésekor még kiskorú volt, kitoloncolását az Emberi Jogok Európai Egyezménye (EJEE) nem engedélyezi. Tekintettel a fiú többszörös bűnelkövetésére, a Szövetségi Közigazgatási Bíróságnak lehetősége lett volna a deportálás elleni védelem feloldására, és a gyorsítási követelmény értelmében lehetővé tehetné afgánok kitoloncolását, ahogy nagykorúvá válnak. A Kroner Zeitung információi szerint az ügy egyszerűen elakadt... (pestisracok.hu)

2021.06.23.Varga Judit: A haza becsületét megvédtük, a nemzetközi sajtót szembesítettük
az igazsággal és tételesen megcáfoltuk a gyűlöletkeltő álhíreket.


Mindig ki fogunk állni Magyarországért, meg fogjuk védeni a magyar gyerekeket és a magyar szülők azon jogát, hogy ők dönthessék el elsősorban, hogy gyermekeik milyen nevelésben részesüljenek. Ebből nem engedünk!2021.06.18.A liberális gőzhengerek ismét elindultak Magyarország ellen
Orbán Viktor szerint a szülők joggal várják el azt is,


hogy olyan felületeken, amelyeket gyermekeink korlátozás nélkül használnak, se pornográfia, se öncélú szexualitás, se homoszexualitás, se nemváltoztató programok ne legyenek elérhetőek. Ezeket a korlátozásokat is sebészi pontossággal meg kell határozni.

Magyarországon senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek. Felfogásunk szerint a felnőtt szabad embernek nem valamiféle világi hatóság előtt kell számot adnia az életéről, hanem a Jóisten ítélőszéke előtt, ha annak eljön az ideje. Ezért a magyar törvény nem vonatkozik a 18 év feletti felnőttek életére, szexuális szokásaira, sem az ő saját, felnőtt nyilvánosságukra.

Sőt, a magyar társadalom európai kontextusban az egyéni szabadság és a tolerancia mellett leginkább elkötelezett európai népek közé tartozik. Ennek okai a kulturális hagyományainkban, a keresztény szabadságban, a nemzeti szabadságért vívott harcokban és a kommunizmus és a kommunista önkény mély megvetésében gyökereznek.

A magyar szabadság nemcsak a politikai szabadságot, választást, szólás-, gyülekezési és egyesülési szabadságot jelent, hanem jogot, hogy saját belátásunk szerint védjük a családjainkat, és neveljük a gyermekeinket – véli a miniszterelnök. Törvényünk méltó folytatása az európai szabadsághagyományoknak. Éppen most indult a vita Európa, vagyis gyermekeink jövőjéről. Itt vagyunk, állunk a viták elébe. (pestisracok.hu)

2021.06.14.Beperelné az Európai Parlament az Európai Bizottságot
Az Európai Parlament plenáris ülésen tárgyalta a jogállamisági feltételrendszert,


akár perbe is fogná az Európai Bizottságot, ha az nem kezdené el alkalmazni – számolt be a Kossuth Rádió Európai idő című műsorára hivatkozva a hirado.hu.... Az Európai Parlament magyar tagja, Cseh Katalin felvetette az eheti vitában, ha ezt nem teszi meg az Európai Bizottság, akkor az Európai Parlament kész az uniós bizottság ellen az unió bíróságához fordulni.

A politikai vitákban gyakran elhangzanak olyan jelzők, bélyegek, mint az euroszkepticizmus, Európa-ellenesség Magyarországgal, Lengyelországgal, vagy bizonyos politikai erőkkel kapcsolatban. Számos tanulmány alátámasztotta, hogy az európai állampolgárok esetében is nagyon komolyan elválasztódik az európai uniós intézményekkel kapcsolatos kritikák, valamint az európai projektek támogatásának kérdésköre – hangsúlyozta Halkó Petra.

A Századvég vezető elemzője azt is kifejtette: az európai állampolgárok – így egyébként az ő politikai vezetőik is – úgy gondolják, hogy az európai intézmények azok, amelyek reformra szorulnak. Azt láthatjuk, hogy amikor komoly akadályok, vagy válsághelyzetek teremtődnek, akkor nem tudnak hatékonyan fellépni annak érdekében, hogy megóvják az európai állampolgároknak az érdekeit.Cseh Katalin kedvenc abortuszimádói támadásba lendültek /2019-ben/


2021.06.11.Magyarország élőben Deutsch Tamással
Pert indít az Európai Parlament az Európai Bizottság ellen,


amiért még mindig nem alkalmazza a jogállamisági mechanizmust. A politikus arról is beszélt, hogy Dobrev Klára EP-képviselőként Brüsszelben az európai baloldal magyar baloldalnak nyújtandó kampánysegítségét szervezi. Az Európai Parlament baloldali többsége úgy gondolja, hogy nekik arra van joguk, hogy saját politikai véleményüket a büntető jog eszközével akarják a riválisaikra, a velük egyet nem értőkre kényszeríteni. (HÍR TV)

2021.06.06.Berlin felújításra szorul. A témáról Georg Spöttlével beszélgettünk.
Visszaélések, merényletek, zsidó ellenesség, iskolai erőszak Berlinben.


A német főváros liberális vezetésének mulasztásait veszi sorra az egyik helyi képviselő, a nemrégiben megjelent könyvében. Marcel Luthe úgy fogalmaz: Berlin teljes felújításra szorul. /M1 Hiradó/

2021.06.04.Magyarország élőben extra Varga Judittal /Hir TV/
Lassú és sajnos papírforma-eredmény született az Európai Bíróságon
a Sargentini-jelentés kapcsán: elutasították Magyarország keresetét.


2021.05.30.Célkeresztben Magyarország – Szabó Tímea és a hírszerzői tevékenység
MIGRÁCIÓ ELŐKÉSZÍTÉSE, HATÁRMEGFIGYELÉS, ELTITKOLT MÚLT * Teljes cikk itt!


A Magyar Helsinki Bizottság 2005. július 8-án szakmai kerekasztalt rendezett Budapesten a készülő új Bv-kódexról.  A rendezvényre meghívást kaptak azon állami és civil szervezetek, amelyek részt vesznek a büntetések és intézkedések végrehajtásáról szóló törvénytervezet megalkotásában, illetve amelyek észrevételeket tettek az eddigi jogalkotási folyamat során...

A Helsinki Bizottság és az Országos Rendőr-Főkapitány találkozójára az ORFK Teve utcai székházában került sor, melyen dr. Bencze József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Kádár András Kristóf, a Helsinki Bizottság társelnöke 2007. augusztus 3-án a Helsinki Bizottság és a Rendőrség kapcsolata volt a téma. A találkozót az országos rendőr-főkapitány kezdeményezte az együttműködés értékelése érdekében...

De a fő feladat Magyarország megfigyelése volt. Ennek részét képezte a határmegfigyelő program, amit Szabó Tímea koordinált. Tevékenysége során elérte, hogy a Magyar Helsinki Bizottság tagjai beléphettek civilek által nem látogatható helységekbe, adatokat gyűjthettek és kihallgathattak személyeket, iratokba tekinthettek be. És még olyan személyek aktáit is megismerhették, akik már nem is tartózkodtak Magyarország területén... (pestisracok.hu)

2021.05.19.Hidvéghi Balázs felszólalása a migrációról az Európai Parlamentben


Brüsszel képzetlen migránsok tömegeit akarja Európába hozni. Pedig most a válság miatt sok itt élő embernek sincs munkahelye. Ráadásul a demográfiai problémákat sem csak bevándorlókkal lehet megoldani. A magyar családtámogatási rendszer kitűnő példa erre. Nyugat-Európa mégis a bevándorlást erőlteti. Ezzel azonban hosszútávon a kultúrájukat adják fel. Magyarország nem fogja ezt az utat járni.

2021.05.15.Minden kornak megvannak a maga moslékkoalíciói * Teljes cikk itt!


A második világháború és a magyarországi moslékkoalíció összefüggésein merengett egy sort a delíriumos ember a Facebookon. Bizonyos szempontból szórakoztatóra sikerült. Azt írta: "A II. világháború menetét a szövetséges hatalmak fordították meg. Az Egyesült Államok, Nagy Britannia és a Szovjetunió. Egy korábbi gyarmat, annak gyarmattartója és a kommunista ősellenség országa. Kövér görcsember moslékkoalíciónak hívná őket. Most is széles szövetség alakul korábbi riválisok között. Most itt, Magyarországon."

És milyen jól tenné a házelnök úr, ha mosléknak nevezné a szövetségeseket is. Tudniillik azok voltak: moslékok. Előtte és utána is a fél világot elfoglaló, kifosztó, emberek millióit legyilkoló és rabszolgasorba kényszerítő moslékok. Az atombombáival civilek százezreit elpusztító Egyesült Államok, amely azóta is országok sorát foglalta el, tette tönkre. Vietnámtól Irakon át Afganisztánig bezárólag ártatlanok millióit bombázták bele a földbe nagy jóságukban.

Nagy-Britannia, amely már a világháborúk előtt föltalálta a koncentrációs tábort és az iparosított népirtást. S amely a második világháborúban szőnyegbombázások sorát hajtotta végre polgári lakosság ellen, kizárólag a tömegpusztítás szándékával. És az a Szovjetunió, amelynek generalisszimuszához képest Adolf Hitler "ipari tanuló" volt (idézet Hofitól). Sztálin is milliószámra irtotta az embereket, de ő – valami különös hóbortból – leginkább a sajátjait...

A valóság viszont az, hogy a második világháborúban elvetemült, gonosz tömeggyilkosok néztek egymással farkasszemet. Két rossz oldal volt.  A két oldal nagyhatalmai egyaránt emberiség és emberiesség elleni bűnök sorát követték el, s ezért valamennyi vezetőjüket (nemcsak Hitlert, hanem Sztálint, Churchillt, Rooseveltet és Trumant is!) az utókor örök megvetése kéne, hogy sújtsa. Ha már az igazságszolgáltatás sajnos nem érhette utol őket...

Ha volt jó oldal a második világháborúban, az például Lengyelország volt, amelyet a németek és a szovjetek is lerohantak, s ezért a háború után ugyanazt kapták "jutalmul", amit mi büntetésként: negyvenöt évnyi szovjet rabigát. Milyen érdekes: a szövetséges hatalmak, az állítólagos "jók" csak a németeknek üzentek hadat Lengyelország megtámadása után – a Szovjetuniónak nem. Inkább összefogtak vele. Pedig Sztálin elvtárs a finneket is ok nélkül lerohanta, elfoglalta a balti államokat. Ez lenne a jó oldal, ugye? (pestisracok.hu/Pilhál Tamás)Vlagyimir Putyin: Európa kulturális hanyatlása
Isten és Sátán egyenjogusítása 2013.09.13.


Oroszország miniszterelnöke Európa kulturális hanyatlásáról beszél, illetve az egész nyugati világ kulturális hanyatlásáról. Kivonat Vladimir Putin Valmai Fórumon elhangzott beszédéből.

2021.05.15.Földi László: A V4-eket szét akarják robbantani


Kinek az érdeke lehet a cseh lőszergyár felrobbantása? Biztos az orosz titkosszolgálat volt. A bizonyíték nulla. CÖF TV-ben biztonságpolitikai szakértő válaszol. A jogállam lényege a jog betartatása. Lengyelországra az amerikai befolyás rendkívüli módon kiterjedt az elmúlt években. Lengyel, olasz, magyar hármas alternatívát kínál a néppárti viszonyrendszerhez képest. (CÖF TV)

2021.04.27.Stella Kyriakides EU biztos korrupciós botránya


Korrupciós ügybe keveredett az Európai Unió egészségügyi biztosa. Ő az, aki aláírta a szerződéseket több gyártóval a vakcina-beszerzésről. Sajtóhírek szerint 4 millió euró, vagyis átszámítva jóval több mint 1 milliárd forintos összeg "jelent meg váratlanul" az uniós biztos és férje közös számláján. Azt találgatják többen, hogy honnan lehet a pénz.

A pénz az állami tulajdonban lévő Ciprusi Szövetkezeti Bank révén landolt a biztos asszony családi számláján és a botrányt elkerülendő, megpróbálták valamiféle hitelnek, kölcsönnek álcázni. Nagyon kilóg a lóláb, ugyanis az EU egészségügyi biztosának semmiféle fedezete nincs egy ekkora kölcsön felvételéhez...

Próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy a vesztegetési pénzt minden jel szerint az oltóanyaggyártó cégek dobták össze, a nekik kedvező feltételekkel megkötött, a késlekedő, akadozó szállítást lehetővé tevő szerződésekért.MÁR NEM EZ AZ ELSŐ KORRUPCIÓS ÜGYE * Teljes cikk itt!


Az uniós egészségügyi biztos és családja egyébként nem először keveredik egészségüggyel kapcsolatos korrupciós botrányba. Évekkel korábban ők voltak azok, akik egy bank mögé bújva privatizálták az összes onkológiai kezelést Ciprus szigetén, aztán, ahogy az lenni szokott, az egekbe srófolták a kezelések árát. A rákbetegeken gazdagodó család neve szitokszó lett az országban. Amikor már tűrhetetlenné vált a helyzet, a ciprusi parlament elé került az ügy. Minden képviselő a rákkezelések államosítása, a kezelés árának csökkentésére szavazott, kivéve egyetlen egy képviselőt. Ő ma az EU egészségügyi biztosa, a már mindenki által bírált vakcinaszerződések aláírója. (pestisracok.hu)

2021.04.13.Varga Judit: Az egyetemistákon a sor, hogy tanulmányaik végeztével


az "egység a sokféleségben" jeligének megfelelően vigyék tovább hazánkat a megkezdett úton. Egy olyan Európában, ahol az egység és a különböző tagállamok sokszínűsége azonos súlyú, egyenrangú értékek. Csak nemzeti sajátosságaink megtartása és továbbvitele mellett lehetünk hű és elkötelezett európaiak.

Ehhez a vállalkozáshoz adhat muníciót a tudományos diákkörökben való részvétel, valamint az országos és nemzetközi versenyeken történő megmérettetés. Ezúton is gratulálok valamennyi hallgatónak, aki pályaművet nyújtott be az idei OTDK-ra.

2021.04.08.Bekérette a külügyi tárca a német ügyvivőt Petry Zsolt ügyében * Teljes cikk itt!


„Németországnak, ahogyan Magyarországnak, közvetlen történelmi tapasztalatai vannak a legteljesebb véleményterrorról, így a szólásszabadság alapjoga feletti őrködés közös erkölcsi kötelességünk. Bármely világnézeti alapon is történjék, a szabad véleménynyilvánítás korlátozása a magyarok számára elfogadhatatlan, mert egy olyan rendszert idéz, amely elleni küzdelmükben honfitársaink ezrei adták életüket...

A történtek előzménye, hogy azonnali hatállyal megvált Petry Zsolt kapusedzőtől a német bajnokságban szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata az ötvennégy éves szakembernek a Magyar Nemzetnek adott interjúban a bevándorlással és az azonos neműek házasságával kapcsolatban tett kijelentései miatt.

A Hertha kedden közleményben jelentette be, hogy a klub vezetése nem tudott az interjúról, de a lap hétfői számában megjelent beszélgetés tartalmának megismerése után a kapusedző menesztése mellett döntött. Hozzátették: elégedettek a kapusedző munkájával, nyilatkozata azonban nem illeszkedik a Hertha toleranciával és esélyegyenlőséggel kapcsolatos szellemiségéhez." (pestisracok.hu)

2021.03.29.Miért szeretik a ballibek egyszerre az iszlamistákat és az LMBTQ-"közösséget"?


A kérdésben rejlő abszurditás szöget ütött a fejembe. Hogyan lehetséges, hogy az általuk elvárt lelkesedésre képtelen embereket mindkét esetben fóbiával, azaz pszichés rendellenességgel vádolják? Miközben köztudott, hogy ahol az iszlám hívei többségbe kerülnek, ott az LMBTQ és a hasonló mozgalmak minden megnyilvánulását a lehető legerőszakosabban üldözik.

Ez a jelenség egy nagyobb kép része csak. Mióta kiderült, hogy a proletariátusnak nevezett munkásosztály az evilági középosztályhoz akar tartozni, és nem egy utópiát szeretne megvalósítani, azóta keres a baloldal és a vele összeolvadt liberálisok új védenceket. Ami nem változott: a bolsevikokéra hasonlító élcsapat-tudat, a társadalom felosztása elnyomottakra és elnyomókra, és a társadalmi rend felforgatásának az igénye egy utópia nevében.

A francia és német gondolkodók által kidolgozott új eljárás a hatalom megszerzésére a következő: addig-addig hasítanak le a társadalomról újabb és újabb kisebbségeket – amelyeket a többség által elnyomottnak mutatnak be –, amíg az egykori többség kisebbségbe nem szorul a saját hazájában, gyűlölködő kisebbségek által körülvéve. A korábbi többségnek még azt is el kell viselnie, hogy folyamatosan elnyomónak állítják be, történelmi bűneit hangoztatják, és csak az kaphat közülük feloldozást, aki átáll a ballibek oldalára. Bár Európában született, ez a hatalomtechnika Amerikában aratta legnagyobb sikereit.

NÉHÁNY PÉLDA ARRA, HOL TARTANAK MÁR AMERIKÁBAN

Bostonban felfüggesztették az általános iskolák felső tagozatosainak kidolgozott tehetséggondozó programot, mert túl sok a tehetséges gyerekek között a fehér. Igaz, hogy teszttel lehetett bejutni a tehetségesek közé, akik sokkal több házi feladatot kaptak, mint a többiek, de mit számít a tehetség, képesség, szorgalom, teljesítmény, ha egyszer a bőrszín nem megfelelő? Amíg nem tudják "sokszínűbbé" tenni a programot, addig nincs tovább... (pestisracok.hu)APRÓ–DONÁTH-CSALÁD: PÁRHUZAMOS ÉLETRAJZOK * Teljes cikk itt!
Apró Antal és Rákosi Mátyás látható a fényképen


2021.03.22.Győri Enikő EP fideszes képviselő: Az ellenzék ne keltse Magyarország
rossz hírét Brüsszelben! Az EP nem képes leállni.


Az ellenzék ne keltse Magyarország rossz hírét Brüsszelben! Győri Enikő, a Fidesz EP-képviselője felidézte: 2020 decemberében született megegyezés a 7 éves költségvetésről és a helyreállítási alapról az Európai Unióban. A jogállamisági eljárással kapcsolatban leszögezte: Magyarország szuverenitását és az országnak járó forrásokat megvédte a magyar kormány.

Szerinte azonban az Európai Parlament "nem állt le", megint "hasonló manőverre készül" és ismét "büntetőpadon" akarja látni Magyarországot és Lengyelországot. Felhívta a figyelmet: az erről szóló javaslat egyik társzerzője Cseh Katalin Momentumos EP-képviselő.

A balliberális és a jobbikos magyar EP-képviselőket azzal vádolta, hogy a költségvetési tárgyalások alatt minden energiájukat arra fordították, miként tudnának ártani Magyarországnak, hogy elvegyék, csökkentsék a Magyarországnak jutó támogatásokat, így a válságból hasznot húzva politikai előnyt szerezzenek a 2022-es választásokon.

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy ne keltsék Magyarország rossz hírét, hanem a jelenlegi nehéz helyzetben segítsék a munkát, a válságkezelést és a vakcinaszerzést, ne pedig akadályozzák. Köszönjük ezt a bátor felszólalását.

2021.03.10.Szíjjártó Péter: A térségben Azerbajdzsán rendelkezik
az egyik legjelentősebb földgázvagyonnal.


Ennek komoly szerepe lehet Közép-Európa és benne Magyarország energiaellátásának biztonságosabbá tételében. Köszönjük ezt a sokrétű munkáját.

2021.03.09.A nemzetközi erőtér kimutatta foga fehérét * Teljes cikk itt!


Kívülről képezik ki az ellenzéki összefogás aktivistáit - utal a capitoliumi ostrom várható 2022-es importálására – Földi László. A nemzetbiztonsági ezredessel azért kezdeményeztünk beszélgetést, mert Barack Husszein Obama, az USA 44. elnöke szerint Trump leváltásával a harc nem ért véget, Magyarország még hátravan. Ennek a kereszténységre, a demokráciára és az eljövendő országgyűlési választásokra nézvést különösen hátborzongató üzenetnek a hátteréről, a szolgálatok felelősségéről, a rendszerről, a módszerről és az alkalmazott technikákról faggattuk a szakértőt.

A "demokrácia exportőr" hazájából, pláne az elnök szájából
ilyen nyílt fenyegetést nem meglepő hallani?

Nem, mert Amerikában nincs demokrácia, így sehová sem exportált demokráciát, hanem olyan ügyesen megformázott diktatúrát, aminek az a lényege, hogy az embereket úgy verik át, hogy nem veszik észre, valójában mi történik. A jóléti társadalmak lényege volt Amerikában és Nyugat-Európában, hogy rendkívül stabil szociális feltételrendszert teremtettek a lakosságnak. Jó munkahelyeket jó fizetéssel, jó nyugdíjakat, jó oktatást, képzést.

Egy feltétellel; hogy nem kell gondolkodni az embereknek, mert beléjük sulykolták, hogy a politika mindig helyesen dönt a lakosság érdekében, védelmez, munkát ad. Tehát generációk nőttek fel ebben a kábításban. A lényeget vették el tőlük; az önálló gondolkodást, akaratot és a politikai tisztánlátás lehetőségét. Azért nem értjük sokszor mi itt Közép-Európa keleti részén, hogy mi történik Nyugaton, mert képtelenek vagyunk elvonatkoztatni a realitásoktól, és a politika kényszerjátékaitól, amit a magyar társadalom ötven éven át naponta a saját bőrén érzett. Az idősebb generáció tagjai ezért pontosan tudják, hogyan és hol akarják átverni őket.

Mire számíthatunk a "hadüzenet" után?

Szinte biztos, hogy bárki is nyer a hazai országgyűlési választásokon, lesznek zavargások. Amennyiben a Fidesz nyer, sokkal nagyobb lesz a felfordulás, mert majd azt kommunikálják a médiában, hogy az egész egy nagy csalás volt. Ha az ellenzék nyer, akkor is számíthatunk zavargásra, mert elképzelhetetlen, hogy a forgatókönyvek írói a társadalmi nyugalmat szeretnék megvalósítani. Semmi spekuláció nincs ebben, mert Biden beiktatása idején is megvoltak a zavargások Washingtonban, csak éppen nem Trump hívei, hanem az Antifások erőszakoskodtak... (magyarforum.info)

2021.02.25.Věra Jourová ismét a magyar demokráciát becsmérelte * Teljes cikk itt!


"Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke ismét a magyar demokráciát becsmérelte, megsértve ezzel Magyarországot és a magyar embereket. Ezzel a bizottság hírnevét is rontja" – írta Twitter-oldalán Kovács Zoltán, hozzátéve, hogy ezzel ismét bizonyította, alkalmatlan a munkájára.
A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár ezzel arra reagált, hogy a cseh politikus ismét bírálta, "beteg demokráciának" nevezte Magyarországot. A Népszava tudósítása szerint Věra Jourová ezúttal a Central European University (CEU) budapesti székhelyű Demokrácia Intézetének szervezésében tartott videokonferencián köszörülte a nyelvét Magyarországon.

"Számomra a magyarországi helyzet a legaggasztóbb. Ezt már sokszor elmondtam diplomatikus és kevésbé diplomatikus nyelven. Továbbra is úgy vélem, hogy az egy beteg demokrácia" – idézte a lap a liberális politikust. Mindezt azzal indokolta, hogy szerinte Magyarországon nincs független igazságszolgáltatás, valamint szabad és tisztességes választások. Az alelnök azt ígérte, hogy az Európai Bizottság átfogóan kívánja megvizsgálni a magyarországi jogállam helyzetét.

"Értékelnünk kell a teljes képet, az igazságszolgáltatás, a média, a civil szervezetek, az oktatás helyzetét. Ha a kedvezőtlen folyamatok összeadódnak egy tagállamban, akkor súlyos csorbát szenved a demokrácia, márpedig a demokratikus elvek betartását minden országtól elvárjuk" – fogalmazott. Nem ez volt az első alkalom, hogy Věra Jourová bírálta hazánkat... (magyarnemzet.hu)

2021.02.19.Horváth József: Összeesküvés végzett Trumppal * Teljes cikk itt!


Meggyőződésem, hogy az elmúlt hetek egyik legfontosabb írása az amerikai Time magazinban jelent meg. A cikk írója, Molly Bell talán butaságból, talán hiúságból indíttatva részletesen leírta, hogyan befolyásolták a 2020-as amerikai elnökválasztást. Maga a szerző használja az összeesküvés kifejezést, azzal a sajátos felhanggal, hogy ezzel a többlépcsős művelettel mentették meg az amerikai demokráciát. Sajátos nézőpont, amikor alapvetően antidemokratikus, ám a törvény betűjével nehezen ütköztethető módszerekkel kell megvédeni a demokráciának nevezett valamit...

Már a 2016-os elnökválasztási kampányban címoldalra került, hogy Hillary Clinton és Donald Trump küzdelmében az amerikai titkosszolgálatok is szerepet kaptak. A CIA és az FBI információit felhasználva igyekezett mindkét tábor lejáratni a másikat. A váratlan Trump-győzelem után azt láthattuk, hogy az elnök gyakorlatilag négy évig belpolitikai támadások kereszttüzében volt kénytelen kormányozni.

Folyamatos védekezésre kényszerült az állítólagos orosz, kínai kapcsolatai, befolyás miatt. Szinte nem volt olyan hónap, hogy ne szivárgott volna ki valami kényesnek tűnő információ, amelyek döntő részéről később bebizonyosodott, hogy álhír, dezinformáció volt. Ebben a kommunikációs küzdelemben az elnök és legszűkebb köre magára maradt. Ugyanis nem tudta saját oldalára állítani sem a külügyi, sem a titkosszolgálati vezetést, és ami ennél még fontosabb, a szakmai apparátust sem.

Így történhetett meg, hogy már legalább 2019-től megindult az az összeesküvés – persze csak a demokrácia "védelme" érdekében! –, amelyről az elnöknek halvány gőze sem volt. Legalábbis az eredmény ezt mutatja. Nézzük tömören, mit is fecsegett ki Molly Bell! A baloldali szakszervezetek, a liberális álcivil jogvédő szervezetek az internetes óriáscégekkel szövetkezve hajtották végre ezt a többlépcsős műveletet. A szakszervezetek négyszázezer aktivistával (!) szálltak be... (magyarnemzet.hu)

2021.02.09.Gulyás Gergely: álhír, hogy az Európai Bizottság a közbeszerzési
törvény módosítását kérte * Teljes cikk itt!


Álhírnek nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt a sajtóértesülést, amely szerint az Európai Bizottság a közbeszerzési törvény módosítását kérte a magyar kormánytól. A kormány semmilyen, sem hivatalos, sem informális megkeresést nem kapott a brüsszeli testülettől a közbeszerzések ügyében – jelentette ki Gulyás Gergely kedden az MTI-nek, miután előző nap a Reuters hírügynökségre hivatkozva több magyarországi médium is az európai bizottsági felszólításról cikkezett.

Gulyás Gergely hangsúlyozta, hogy a kormány elvárja az Európai Bizottságtól, hogy teremtsen tiszta helyzetet, és azonnal cáfolja a megjelent felvetéseket. A Miniszterelnökség vezetője hozzátette: a kormány folyamatosan egyeztet a bizottsággal a helyreállítási alapról és a következő hétéves költségvetésről, Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár jelenleg is Brüsszelben tárgyal. A miniszter azt mondta, a kormány elvárja az Európai Bizottságtól, hogy teremtsen tiszta helyzetet, és azonnal cáfolja a megjelent felvetéseket, mert az ilyen jellegű álhírek aláássák és veszélyeztetik a saját forrásokkal kapcsolatos határozat ratifikációjához szükséges közbizalmat.

Kiemelte továbbá, hogy a brüsszeli testület saját adatai alapján Magyarországon a közbeszerzési gyakorlat a döntési szempontokat illetően kifejezetten jó, a közbeszerzési eljárások átláthatósága kiemelkedő, a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos információk 98 százaléka nyilvános. "A közzététel nélküli közbeszerzési eljárások száma az elmúlt hat évben 3600-ról 274-re csökkent..." (pestisracok.hu)

2021.01.26.Cseh Katka elárulta a Momentum féltve őrzött titkát * Teljes cikk itt!
Rákay Philip: CSEH KATALIN A CEU-N FEKETELISTÁT ÉS VÁDEMELÉST KÖVETELT...


Cseh Katka nagyon elemében volt, az alábbi mondatok hagyták el a száját – a teljesség igénye nélkül néhány gyöngyszem Rákay Philip posztja nyomán: "[...] Nem azt kérem az Európai Uniótól, hogy avatkozzon be a választásokba, vagy váltsák le a magyar kormányt, hiszen ez az ellenzék feladata.

De azért érdeklődnék, mikor tesznek valós lépéseket a magyar jogsértések ellen, hiszen a Bizottságnak minden eszköze megvan ehhez. Miért nem használja ezeket hatékonyabban? Például a Magyarországnak járó uniós pénzek befagyasztásával. [...]

A CEU, vagy épp a menedékkérőkről szóló törvény ügyében elvárom az EU-tól, hogy valós lépéseket tegyen a magyar kormány ellen. [...] Európai feketelistát kell létrehozni, és keményen vádat kell emelni azon üzletemberekkel szemben, akik politikai kapcsolataik révén gazdagodtak meg. [...]"

Cseh Katka, bár nem állt szándékában, mégis elárulta saját magát és pártját is. Hiszen mondataiból kristálytisztán látszik a Momentum és vele együtt az egész ellenzéki összefogás politikai krédója. (magyarnemzet.hu)

2021.01.23.Biden első intézkedései
Migráció, koronavírus-járvány és gazdaság.


Ezeket a területeket érintik az Egyesült Államok új elnökének első intézkedései. Joe Biden szerdán lépett hivatalba, és máris eltörölte Donald Trump azon intézkedéseit, amelyek ellentétben állnak az általa képviselt nézetekkel, pl. az illegális bevándorlással kapcsolatban. Elemzés következik Fábián Barnától és vendégétől, Erdélyi Rezső Krisztiántól.

2021.01.22.Kiszelly Zoltán politológus volt a Ma este vendége.
Vera Jurová megfenyegette hazánkat


Megfenyegette Magyarországot az Európai Bizottság alelnöke. Vera Jourová - a szokott lemezt vette elő -, megint a jogállamisággal kapcsolatban mondta, hogy pénzt, uniós támogatást vehetnek el Magyarországtól, ha nem tartja be az uniós szabályokat a magyar kormány.

2021.01.20.Georg Spöttle: Joe Biden és Gyurcsány Ferenc kapcsolata


Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a Hit Rádió Gyújtópont című műsorának vendége. Szó esett arról, hogy szükség van-e a beiktatáshoz ilyen mértékű rendvédelmi erőre, miért nevezett ki Biden egy transznemű egészségügyi miniszter-helyettest, és mi várható Magyarországon.

2021.01.12.Egy Bogár Naplója: Amerikai tragédia, avagy egy elnök virágvasárnapja


A Capitoliumon lezajlott történések méltó befejezését adják annak a drámának, amit Donald Trump átélt az elmúlt négy év során. Akárcsak Sütő András Egy lócsiszár virágvasárnapja című drámájának főhőse, Trump is úgy vélte, hogy a liberális demokrácia rendje alapvetően jó, csak most helyre kell igazítani. Bukásuk annak köszönhető, hogy ez tragikus félreértés, a rend már végzetesen felbomlott. E káosz urai már képesek a rend megbontójaként vád alá helyezni azt, aki csak helyreállítani szeretné a rendet.

Elcsalták a választást, és az ebben is tehetetlennek bizonyuló elnököt még csapdába is csalták, amikor a világ legjobban őrzött épületébe beinvitált ügynökök dúlását, mint a rend erőszakos megdöntésére törő Trump puccs-kísérletét mutatják be. Igazi oktatófilm ez, lássuk hogyan és miért.

2021.01.08.Mi is történt a Capitoliumban? - a valóság nyomában...
Figyeljünk nagyon az eseményekre! Magyar feliratos videó


2021.01.07.Nógrádi György a washingtoni tüntetésről: bármikor kitörhet a háború Biden beiktatásáig


Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük a washingtoni tüntetések kapcsán. Szó esett a Capitolium biztonsági helyzetéről, a republikánus szavazók csalódottságáról, egy esetleges háborúról Irán és az USA között a következő napokban és az amerikai politika jövőjéről is. (Gyújtópont)

2021.01.06.Trump szerint Pence megfordíthatja a választási eredményeket


Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa a mai napon, január 6-án számolja meg és hitelesíti az elektori szavazatokat. Az utolsó lépés az új elnök megválasztásának folyamatában idén azonban várhatóan hosszabb ideig fog tartani, és több vitát szül majd, mint általában – tudatja az NBC News amerikai híroldal.

Az elektorok december 14-én tették le voksukat, és az eredményeket már tudni lehet: ezek alapján Joe Biden demokrata párti elnökjelölt nyerte meg a választást 306 szavazattal, szemben Donald Trump amerikai elnök 232 szavazatával. Az Egyesült Államok alkotmányában előírt kongresszusi szavazatszámlálás egyfajta formális eseménynek számít, amely a választás kimenetelét általában már nem befolyásolja.

A szövetségi törvény azt is meghatározza, hogy a szavazatszámlálás folyamatát a szenátus elnöke, ez esetben Mike Pence vezeti. Donald Trump reggel Twitter-üzenetében fejezte ki véleményét, miszerint alelnöke, Pence a szavazatok hiteltelenítésével megfordíthatja az állást:

– Ha Mike Pence helytáll, megnyerjük a választást. Számos állam szeretné eltörölni a hibáját, hogy a helytelen és tisztességtelen számokat az állami törvényhozó testület jóváhagyása nélkül hitelesítette... Mike ezt visszafordíthatja! (magyarnemzet.hu)

2021.01.01.Földi László: Janus-arcú 2021


AKI TÁMOGATJA EURÓPA, EZEN BELÜL MAGYARORSZÁG ILLEGÁLIS MEGSZÁLLÁSÁT, AZ NEMCSAK HAZAÁRULÓ, HANEM KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ IS... Az Észak-Amerika és Európa meghódítására tett kísérlet első lépése a biztonsági fékek kiiktatása. Úgymint a határok sérthetetlenségének feladása, a vallási fanatizmus hallgatólagos támogatása, vagy a nemzetek saját biztonsági önrendelkezésének megkérdőjelezése. Az összeesküvés-gyakorlatban nem a rend stabilizálása a cél, hanem az anarchikus állapotok gerjesztése. Naponta megélt tények bizonyítják a fenti állításokat.

A forrongó Franciaországban például bírósági határozat tiltotta meg, hogy tüntetéseket, tömeggyűléseket drónokkal biztosítsanak. A döntéssel azt érték el, hogy rendbontás, merénylet, atrocitás esetén a hatóság nem tud közbelépni, és utólag se képesek kideríteni a drónok által regisztrált felvételek hiány miatt, mi is történt valójában. Amikor 2020-ban szinte minden a modern technika világáról szólt, furcsa fordulat a drónmegfigyelés kitiltása a rendvédelem területéről.

Miközben mobilszolgáltató cégek a zsebünkben felejtett okostelefonunkon keresztül – retorzió nélkül – hallgatnak le bennünket, elfogadhatatlan a bírói döntés, a közrend védelmének akadályozása. Egyértelmű, hogy az intézkedés nem drónkérdés, hanem a rendvédelem szétzilálása, a törvénytisztelő emberek érdekeinek a negligálása...

Egy ország biztonságának megsértése kimeríti a hazaárulás fogalmát, és felveti a retorzió szükségességét. Az illegális bevándorlás nemcsak a biztonság erodálására példa, hanem egyesek számára jól jövedelmező üzlet is. Vannak táborok, ahol naponta egy ember élelmezésére körülbelül 35 eurót számláznak ki. Ezt az Európai Unió, illetve a táborokat fenntartó országok kormányai fizetik. A tényleges költség tíz euró fejenként... A szerző titkosszolgálati szakértő (magyarnemzet.hu)

2020.12.31.Ismét migránsok akartak betörni a magyar határon
ÉJJELLÁTÓ KAMERÁVAL FELSZERELT DRÓNOKKAL SZÚRTÁK KI
A KERÍTÉS TÚLOLDALÁN A HARCIAS TÖMEGET


Idén negyedszer próbáltak erőszakosan betörni az országba migránsok Szerbia felől, ezúttal Röszke helyett Kübekházánál próbálkoztak sikertelenül a határsártők, akiket becsaptak az embercsempészek. Becsapták az embercsempészek azt a több tucat migránst, akikkel elhitették, hogy szilveszter hajnalán a magyar határt védő rendőrök és katonák pihennek és át tudnak szökni a zöldhatáron Szerbiából Magyarországra.

Csakhogy az embercsempészek ezúttal is hazudtak a több száz euróért a szerb–magyar határt védő kerítés szerb oldalához szállított migránsoknak. A magyar rendőrök és katonák, mint mindig, ezúttal is éberek és határozottak voltak. (magyarnemzet.hu)

2020.12.09.Varga Judit: Győztünk! Győzött a lengyel-magyar barátság!


Add tovább! Magyarország győzött! Ismét bebizonyosodott, hogy mindig, minden helyzetben megéri kiállni a magyar érdekekért. Érdemes volt harcolnunk azért, hogy a világjárvány idején ne kössék ideológiai elvárásokhoz a pénzügyi támogatásokat. A megállapodás tiszteletben tartja az uniós szerzödéseket, a nemzeti identitásunkat és védelmet nyújt a politikai zsarolással szemben. Mi mindig, minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért.

2020.12.08.Mateusz Morawiecki: A vétó az unió javát szolgálja * Teljes cikk itt!
Követeljük az egyenlőséget és az alapszerződések tiszteletben tartását!


A mostanihoz hasonló krízis évszázadonként egyszer fordul elő. A koronavírus-járvány okozta veszteségek teljes mértéke később válik világossá számunkra. Már ma is látjuk azonban az emberek nehézségeit, a kárt szenvedett gazdasági szektorokat, a hozzátartozóik elvesztése miatt kétségbeesett családokat. És bár az oltóanyag felbukkant a horizonton, gondjaink nem fognak egyhamar megoldódni. Az európaiak még nem látják a reménysugarat, amelyre várnak. Az Európai Uniótól, annak erejétől, szolidáris erőfeszítésétől, valamint az államok hozzáértésétől függ, hogy az európai emberek visszanyerik-e jövőbe vetett hitüket.

A Covid–19 okozta világjárvány a legnagyobb válság a második világháború óta. Első alkalommal van lehetőségünk közösen, önálló és 1989 után egyesült Európaként válaszolni a krízis okozta kihívásra. Ez nagy esély. Ugyanakkor nagy kérdőjel is: eleget tudunk-e tenni e történelmi súlyú próbatételnek? Hiszem, hogy a történészek ezt a pillanatot majd úgy írják le, mint az Európa elé állított nagy tesztet. Csakhogy ebben a döntő, kölcsönös szolidaritást követelő pillanatban a megosztás szelleme éledt fel Európában...

Az alapszerződés tiszteli és óvja a szuverenitást, az új mechanizmus viszont sérti és komolyan korlátozza azt. A beleegyezés hiánya a mostani helyzetre, vagyis a vétó nem vezet az EU meggyengüléséhez. Ez olyan eljárás, amely az uniós struktúrák valóságában gyökerezik, megegyezik a közösség szellemével és demokratikus természetével. Biztonsági szelep, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az unió egyáltalán létezzék. A kompromisszum védelmének módszere, és gátja annak, hogy az aktuálisan erősebbek ránk erőszakolják akaratukat. Megerősítése annak, hogy minden tagország hangja egyformán fontos.

Charles de Gaulle egyszer ezt mondta: "Feláldozzuk a jövőt a jelen nevében csak azért, mert képtelenek vagyunk nemet mondani." Lengyelország közös felelősséget érez Európa jövője iránt. Ezért a most ajánlott mechanizmusra adott "nem" szavazatunk egyúttal "igen" a sokszínűségében is valóban egyesült, szabad, egyenlő és szolidáris Európára. A szerző Lengyelország miniszterelnöke (magyarnemzet.hu)

2020.12.04.Orbán Viktor válasza Webernek: Balfácánnak néztek bennünket


Manfred Weber azt állította december 3-án a Németországba akkreditált tudósítóknak, hogy nem Magyarország és Lengyelország ellen hozzák létre a hírhedt jogállamisági mechanizmust. Továbbá azt is, hogy a cél a jogállamisági kérdések depolitizálása, kivonása a pártpolitikai vitákból. Az igazság azonban ennek éppen az ellenkezője.

Ezt bizonyítják az alábbi nyilatkozatok:

Európai Bizottság
Jourová: Orbán beteg demokráciát épít.
Reynders: Néhány tagállamban jogállamisági válság van. Különösen Magyarországon és Lengyelországban.
Timmermans: A szabad sajtó szinte nem létezik Magyarországon.
Dalli: Ez a mechanizmus a módja annak, hogy a tagállamokat betereljük a sorba.

Európai Parlament
Barley alelnök: Magyarországot és Lengyelországot ki kell éheztetni.
Verhofstadt: Nem kell bizonyítani, hogy Magyarország és Lengyelország működése összhangban áll-e a most felállítandó szisztémával. Ez már bizonyítva van. Most azonnal működésbe kell hozni.

Kormányok
Maas: Most lesz végre egy eszközünk, amely nagyon fájdalmas lesz Magyarország és Lengyelország számára.
Asselborn: Semlegesíteni kell ezt a rákos daganatot. Magyarország ugyanolyan diktatúra, mint Belarusz.

A helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok. Az Európai Bizottság, az Európai Parlament és felelős nemzeti kormánypolitikusok nyilatkozatainak fényében ezt többé nem tudjátok letagadni. És azt várjátok, hogy mi, magyarok elfogadjuk ezt. A németek sok mindent kértek már tőlünk, magyaroktól a történelem során, de Ti vagytok az elsők, akik balfácánnak is néztek bennünket. Nem vagyunk azok. Orbán Viktor (magyarnemzet.hu)

2020.12.03.A volt hírszerző titkosszolgálati akciót sejt a Szájer-ügy mögött
Szájer József minden bizonnyal egy titkosszolgálati művelet áldozata


– nyilatkozta a lapunknak adott interjúban Földi László. Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója mindazonáltal úgy véli, a posztjáról távozó európai parlamenti képviselő végzetes hibát követett el, éppen akkor, amikor Magyarország élet-halál harcot vív Brüsszellel és a Soros-hálózattal.

– Összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot, mivel nem kizárt, hogy titkosszolgálati akció húzódott a Szájer-ügy mögött. A már nyilvánosságra került információk alapján ön mint a hírszerzés egykori műveleti igazgatója, mit gondol a történtekről?

– Azt valószínűsítem, hogy titkos­szolgálati művelet áldozata lett a magyar politikus, aki mint célszemély nyilván maga is tett azért, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ez Szájer József részéről végzetes hiba volt.

– Konkrétan mik utalnak az akcióra? – A koronavírus-járvány jó alkalmat és megfelelő körülményeket teremtett a művelet kivitelezésére. A kijárási tilalom elrendelése után indulhatott be a gépezet. Innentől kezdve csupán rá kellett venni Szájer Józsefet arra, hogy vegyen részt az összejövetelen...

– Pontosan mire gondol? – A magyar–lengyel vétó miatt hatalmas az érdekellentét az unió egyes tagállamai között. Ez magyarázatot ad az időzítésre. A média pedig furcsa módon csupán Szájer József könnyed beazonosítását tette lehetővé. A bulin részt vevő diplomaták kiléte azonban homályban maradhat. A politikus lépre csalása egy igen komoly jelzés volt valahonnan, hogy vigyázat, sokat tudunk rólatok... (magyarnemzet.hu)

2020.12.02.Varga Judit: Ezúttal uniós ügyekkel foglalkozó kormányülést tartunk,
melyet az EU ügyekért felelős miniszterként vezetek.


A célt nem téveszthetjük szem elől akkor sem, ha megpróbálják megzavarni figyelmünket: a magyar emberek érdekeit képviseljük Brüsszelben, ha kell akkor Brüsszellel szemben is!

2020.11.28."Mit gondol, Isten helyezte Önt ebbe a pozícióba?"
Deepstate, Obama-árulás és a Biden féle radikális baloldal is szóba került


A Hetek fordításában most magyarul is elérhető exkluzív interjúban Donald Trump amerikai elnök beszélt a Legfelsőbb Bíróság LMBT-döntéséről, a George Floyd halálát követő zavargáshullámról és a koronavírus járvány kezeléséről is. A CBN politikai elmezője, David Brody rákérdezett az egykori tanácsadó, John Bolton botrányos könyvére, a Fox News kettős identitására és az evangéliumi keresztények felé való viszonyára is.

Ha Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke, mit fog ez jelenteni Amerika számára?

Azt el tudom mondani, hogy mit fog jelenteni az Önök hite számára. Abortuszt. Azt jelenti majd, hogy egy radikális balost fognak berakni a (Legfelsőbb) bíróságba. Ezzel vége lesz az életpártiságnak. Esély sem lesz rá többé. Ezt fogja jelenteni. Senki sem volt még ennyire életpárti, ez már sokszor hallhattad. Talán te magad is mondtad már. Nem volt még olyan életpárti elnök, mint én. Nemrég még el is mentem egy fantasztikus rendezvényre, mindössze három háztömbnyire innen, a parkban. Én voltam az első elnök, aki elment oda. Meg is ünnepelték. Az Élet Menetére, igen.

A nézőink közül sokan talán nem ismerik a Mexikóváros Irányelvet (életpárti törvény, amit Trump terjesztett ki az abortuszklinikák kárára - szerk.), amit kiterjesztettem. Ronald Reagan óta senki nem ment el idáig, és ő is félvállról csinálta. Mexikóváros Irányelv féloldalas volt. Én 100 százalékosan képviseltem. Ha Biden lesz az elnök, ő… De ő nem lesz, mert Joe félénk. Aki a vezető lesz, az radikális baloldali bírákat fog betenni a Legfelsőbb Bíróságba és más bíróságokba, hasonlóan, ahogyan most mi tesszük az ellenkező irányban. Talán 300 bírót iktattunk már be, mire véget ér az első ciklusunk, de talán ennél sokkal többet is. Ez rekordszámú beiktatás. És ezek életpárti bírák! Szóval most a Legfelsőbb Bíróság életpárti...

Nézzék, mit tettem Izrael fővárosával kapcsolatban! Ha elutazik Jeruzsálembe, gondoljon bele, hogy minden elnök megígérte, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként. De miután beiktatták őket, egyikük sem tette meg. Egyikük sem, és ez évtizedeken keresztül így ment. És meg tudom érteni, hogy miért nem. Ugyanis miután hivatalba kerültem, ahogy tudomást szereztek arról, hogy ezt fontolgatom, rengeteg nemzetközi vezető politikus hívott fel és a leghatározottabban kérte, hogy ezt ne tegyem meg. Végül mindnyájan változtattak az álláspontjukon. Mások nem lépték meg, de én megléptem. Segítettem a Golán-fennsíkkal kapcsolatban is. Talán a legnagyobb dolog, amit tettem Izrael érdekében, hogy kiléptem abból a szörnyűséges egyezményből, amelyet Obama kötött Iránnal. 150 milliárd dollár, 1.8 milliárd készpénzben... (www.hetek.hu)

2020.11.26.

Trump ünnepel: jogi siker Pennsylvaniában és Michiganben is

Egy nevadai bíró rábólintott arra, hogy Donald Trump jogi csapata bemutassa a stáb birtokában álló bizonyítékokat az államban történt választási csalásokra és törvénytelenségekre vonatkozóan, sajtóelemzések szerint pedig az eset példát mutathat más államok számára is. Mark Meadows, a Fehér Ház kampányfőnöke a Twitteren azt írta, a tárgyalásra december 3-án kerül sor. A hivatalban lévő elnök kampánystábja azt tervezi, hogy bemutatja azokat a bizonyítékokat, amelyek szerint több tízezer postai szavazatot utasítottak el a demokrata győzelemmel záruló Clark megyében, ahol Joe Biden megválasztott elnök 91 ezer szavazattal győzött Trump ellen. Emellett a stáb azt is állítja, hogy a szavazatszámlálást végző tisztviselők a postán beérkező szavazatok közül több százezret nem igazoltak, ezzel pedig megsértették a törvényi előírásokat.

Pennsylvaniában is behúzták a kéziféket

Közben helyi idő szerint szerdán egy pennsylvaniai szövetségi bíró leállította a választási eredmények hitelesítését, egy nappal azt követően, hogy a tagállam választási bizottsága igazolta az eredményeket. Patricia McCullough bírónő elrendelte a hitelesítési folyamat leállítását november 27-ig, amikor a bíróság meghallgatást tart az eredményt vitatók által benyújtott perkereset ügyében.

A perkeresetet republikánus képviselők és kongresszusi jelöltek nyújtották be Pennsylvania állam, Tom Wolf demokrata párti kormányzó és a helyi törvényhozás ellen, azzal az indokkal, hogy a levélszavazással a kormányzó és a helyi hatóságok megsértették a pennsylvaniai alkotmányt. A perkeresetet benyújtók szerint "széles körűen és alapjaiban" sértették meg a pennsylvaniai szavazási törvényt és "jogellenesen engedélyezték" a levélszavazást.

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök szerdán személyes ügyvédjével, Rudy Giulianival telefonon egyeztetve arra szólította fel a pennsylvaniai republikánus szenátorokat, hogy "fordítsák meg" a választási eredményt. Az elnök úgy nyilatkozott, hogy a demokraták "elcsalták a választást". (magyarnemzet.hu)

2020.11.20.Varga Judit: Az Európa Tanács intézményei és a tagállamok
nem a sajtón keresztül tartják a kapcsolatot.


Ezért is nyilvánvaló, hogy Dunja Mijatović-ot, az Európa Tanács Emberi jogi biztosát politikai szempontok vezérlik, amikor a sajtón keresztül üzenget. Az Országgyűlés és a parlamenti képviselők végzik a munkájukat, a jogszabálytervezetekkel kapcsolatban érdemi viták zajlanak. Bár a biztos asszonyt szemmel láthatóan nem érdeklik a tények, azért mégsem árt összefoglalni:

1. A megfogalmazott vádakkal szemben az Egyenlő Bánásmód Hatóságot (EBH) teljes jogkörével venné át az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala. A jogvédelem szintje egyáltalán nem csökken, például ezután is bírságolható lenne az a szerv, amelyik megsértette az egyenlő bánásmód követelményét. Az intézményi megoldások kiválasztása minden állam szuverén joga, ennek minősítése nem tartozik az emberi jogi biztos feladatkörébe.

2. Az Alapvető Jogok Biztosa, az EBH-val ellentétben, az Alaptörvényben nevesített alkotmányos intézmény. Az alapvető jogok biztosát az Országgyűlés választja. Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos panaszok elbírálása a jelenleginél erősebb alkotmányos garanciákkal körülbástyázott intézményhez kerül.

3. Az egyenlő bánásmód hatékony érvényesítésével kapcsolatos uniós kötelezettségeinknek az új intézményi megoldás maradéktalanul megfelel. Kérem az Európa Tanács Emberi jogi biztosát, hogy a tények alapján informálódjon, ne pedig valótlan információkra támaszkodva nyilvánítson sommás véleményt.

2020.11.16.USA: Venezuelában fejlesztett szoftverrel csalták el a választásokat?


Apáti Ildikóval, a Hetek újságírójával az elnökválasztás során felmerült csalási gyanúk témakörét jártuk körbe. Mint ismert, Donald Trump jogászai állítják, hogy számos perdöntő bizonyítékuk van arra nézve, hogy valóban történtek különféle csalások az államokban. A trükközés formáiról, a lehetséges végkifejletekről és Trump esetleges esélyeiről is kérdeztük Apáti Ildikót. (hitradio.hu)

2020.11.11.Trump munkásságáról hallhatunk a videóban
Amerika szégyene - Trump vs. Biden


Feltárások az amerikai elnökválasztás csalásaira, ahol a demokrácia újbóli megcsúfolása történt. A játszma folytatódik. Halott emberek is szavaztak. Sokféle technikát ismerhetünk meg, melyeket eddig még nem is láthattunk.

2020.11.16.Jöhet a magyar vétó Brüsszelben * Teljes cikk itt!
Kiterítik a kártyáikat a tagállamok az uniós pénzek ügyében


Hétfő délután az EU-tagállamok nagykövetei elé kerül a többéves pénzügyi keret és az uniós mentőalap számos eleme. Magyarország és Lengyelország hivatalosan most mondhat először nemet a november elején előzetesen elfogadott, általuk csak politikai zsarolásnak titulált jogállamisági mechanizmusra.

Varga Judit igazságügyi miniszter az ülést felvezető Facebook-bejegyzésében azt írta: nem Magyarország zsarolja és helyezi nyomás alá Brüsszelt az uniós költségvetési forrásokról döntő tárgyalások során, hanem fordítva...

A 2021 utáni, következő hétéves pénzügyi keretről és az európai költségvetés új saját forrásainak bevezetéséről szóló politikai megállapodáshoz viszont egyhangúság szükséges. Ez a kapcsolat enged mozgásteret a jogállamisági vitában kritikus tagállamoknak. (magyarnemzet.hu)

2020.11.11.Varga Judit: Összesen 34 törvényjavaslatot és az Alaptörvény módosítást
fog az Országgyűlés a következő időszakban megvitatni.


Mert ha az ország is dolgozik, az Országgyűlésnek is dolgoznia kell. Ezek közül a legfontosabb témák: 1. A kamu pártok elleni fellépés, a választási törvény módosításával - ez minden tisztességes politikus érdeke.

2. A családok védelméről szóló Alaptörvény módosítás, amely az édesanyák, édesapák és a gyermekek érdekeinek a védelméről és képviseletéről szól.

3. Az egyetemek védelmére születő Alaptörvény módosítás. Amely biztosítja a felsőoktatás autonómiáját és függetlenségét, hogy politikától, kormányoktól és külső befolyástól mentesen tudják végezni a munkájukat.

4. És végül az átláthatósági záradék, amely biztosítja. hogy a közpénzek felhasználásának a lehetőségei mindenki számára egyértelműek legyenek A munka az Országgyűlésben sem áll le, ahogy az országnak is működnie kell.

2020.09.30.Az EU kérdéseiről vitázott Varga Judit és Donáth Anna


Beismerte a Momentum európai parlamenti képviselője, hogy jó viszonyt ápol Vera Jourovával. Donáth Anna az igazságügyi miniszterrel folytatott vitán a bizottság alelnökét védte. Varga Judit szerint Jourová a megszólalásával átlépett egy határt. (HÍR TV)

2020.09.30.Az EB ma megjelent 2020-as jogállamisági jelentése abszurd és valótlan,


így nem szolgálhat alapul semmilyen jogállamisági vitához az Európai Unióban. A jelentés koncepciója és módszertana elhibázott, forrásai kiegyensúlyozatlanok, tartalma megalapozatlan.

1. A jelentés hatálya önkényes, és egyetlen olyan objektív referenciaértéket sem határoz meg, amely minden tagállamra nézve egyformán alkalmazható lenne.

2. A jelentés forrásainak kiválasztása elfogult és nem átlátható. Elfogadhatatlan, hogy a jelentést valójában olyan szervezetek írták, amelyek a Magyarország ellen összehangolt politikai kampányt folytató, központilag finanszírozott nemzetközi hálózat részei. A jelentés magyar fejezete 12 civil szervezetre hivatkozik. Ezek közül 11 civil szervezet kapott az elmúlt években pénzügyi támogatást a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítványoktól.

3. Magyarország azon kevés tagállam egyike, ahol valódi pluralizmus érvényesül a médiában, az ideológiai vitákban és a közvéleményben. A baloldali és liberális médiacsatornák által nagymértékben uralt nyugat-európai médiával ellentétben Magyarországon a konzervatív és kereszténydemokrata nézetek is eljutnak a nyilvánossághoz.

4. Magyarország Alaptörvénye és állami berendezkedése a jogállamiságon alapul. Magyarország alkotmányos identitásának védelme az állam minden szervének kötelessége.

5. A magyarországi helyzetre vonatkozó összes megbízható információ objektív és pártatlan elemzése csak arra a következtetésre vezethet, hogy Magyarországon az Európai Unió alapvető értékeit tiszteletben tartják, és a jogállamiság elve érvényesül. /Varga Judit/

2020.09.29.

Nyílt levél a třebíči Verocskának! * Teljes cikk itt!

Tudja Verocska, ha egy magafajta - třebíči ganyéhordó - stílusú teremtmény meg akarna sérteni, hát nehéz dolga volna. Mert ha megfeszül, akkor sem sikerülne a sértegetés... Tartsa magát ehhez Verocska! És mind saját népét, mind az én népemet tisztelje meg azzal, hogy - immár érdemtelenül - jól fizetett bársonyszékéhez illőn próbál viselkedni.

Mert maga nem egy alamóci bérház viceházmestere, vagy a třebíči gazdaság ganyéhordója – ahogyan az viselkedéséből leszűrhető volna, hanem az EU egyik jelentős hivatalának vezetője. Ha ez nehéz magának Verocska, akkor menjen vissza Alamóc mellé ganyét hányni. Azonban ott is vigyázzon a szájára, mert Třebíčben még a ganyé is értékesebb mint maga…maguk... Stoffán György

2020.09.28.Vizsgálja az elhárítás Soros karmesterének tevékenységét * Teljes cikk itt!
Eldöntendő, hogy Gerald Knaus elkövet-e bűncselekményt hazánk ellen


A titkosszolgálatnak kell eldöntenie, hogy bűncselekményt követ-e el hazánkkal szemben Gerald Knaus és a Soros György pénzelte lobbiszervezet a tevékenységével vagy sem. Amennyiben felmerül bűncselekmény gyanúja, az elhárítás feljelentést tesz. A magyar elhárítás (Alkotmányvédelmi Hivatal, AH) szakemberei előtt van a Magyar Nemzet tényfeltáró cikksorozata, amely Gerald Knaus, továbbá a European Council on Foreign Relations nevű lobbiszervezet Magyarország elleni tevékenységéről szól – erősítették meg lapunknak belügyi forrásból...

Amennyiben feljelentés születik, a nyomozást vagy a rendőrség, vagy a nyomozó ügyészek folytatják le. A lapunk által bemutatott tevékenység egyértelműen hazánk ellen irányul, ám azt mi nem tudjuk eldönteni, hogy kimeríti-e például az alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntettét vagy sem.

Ennek eldöntése gyanú szintjén az AH feladata, a többi pedig a nyomozó hatóságoké, illetve az igazságszolgáltatásé. (A Btk. szerint, aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.)... (magyarnemzet.hu)

2020.09.22.Szijjártó Péter: A magyar kormány nem a nemzetközi sajtónak akar megfelelni


A koronavírus-járvány megfékezésére a rendkívüli jogrend idején hozott és a parlament által jóváhagyott magyarországi intézkedések kiállták minden nemzetközi jogrendszer próbáját, és semmilyen módon nem voltak károsak az emberi és szabadságjogok szempontjából – emelte ki Szijjártó Péter Strasbourgban az MTI-nek telefonon nyilatkozva kedden...

A magyar kormány nem a nemzetközi szervezeteknek vagy a nemzetközi sajtónak akar megfelelni. Magyarország a következő hetekben és hónapokban is a magyar emberek életének, egészségének és munkahelyeinek védelmén, az ország működőképességének megőrzésén fog dolgozni függetlenül attól, hogy annak milyen visszhangja lesz egyes nemzetközi szervezetekben – húzta alá.

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta azt is, hogy az Európa Tanács elnökségét a jövő év májusa és novembere között betöltő Magyarország három fő, különösen érzékeny témakörre fog összpontosítani. Ezek között a nemzeti kisebbségek, a keresztény közösségek, valamint a családok és a gyermekek védelme szerepel. (magyarnemzet.hu)

2020.09.19.Varga Judit: Szeretnénk biztosítani a jogállamiságot és a szabadságot az online térben is
"Zsarolásra akarnak felhasználni politikai és ideológiai elvárásokat"


A mai Európában sokszor nem a jog, hanem a zsarolók uralma érvényesül. Ősszel lezárulhat a börtönbiznisz felszámolása. Az áldozatsegítés, valamint a családvédelem területén is fontos előrelépések történnek. Nem igaz, hogy értelmét vesztette a magyar parlamenti munka. A megalapozatlan vádaskodások ellenére hazánkban érvényesül a jog uralma.

Nem akarjuk a Facebook-ot cenzurázni, hanem épp azt vizsgáljuk, hogy milyen jogi garanciák mentén cenzúrázza a Facebook a magyar állampolgárokat. Fontos, ha például valakinek az adatait eltüntetik az oldaláról, akkor az állampolgár egy tiszta, átlátható rendszerben jogorvoslatot kaphasson. A techóriások által uralt világban párhuzamos jogrendszerek kialakulását látjuk.

A Facebooknak saját felügyelőbizottsága van, amiről nem tudjuk, melyik állam joga szerint bírálja el a panaszokat. Mindezért párbeszédet alakítunk ki a techóriásokkal, hogy a magyar állampolgárok jogait biztosítani tudjuk. Nemzetközi fellépésre is szükség van, hiszen az érintett cégek nem kötődnek egyes országokhoz. Ráadásul gyakran mesterséges intelligencia segítségével működnek ezek az oldalak, előfordulhat tehát, hogy nem egy ember, hanem valamilyen algoritmus által elkövetett cselekménnyel állunk szemben.

A Miskolci Egyetemen jól működik az új alapítványi struktúra. Minden egyetem más. Miskolcon jó együttműködést sikerült kialakítanunk az intézménnyel. Az első perctől partnerként fogadtak bennünket, lehetőségként tekintve az új konstrukcióra. Az állam egyszerre több mint húsz felsőoktatási intézményért felelt, amelyek úgy érezhetik, hogy húszfelé oszlik a figyelem, de a kuratóriumi struktúrában önállóan és szabadon tudnak létezni, sokkal szorosabb viszonyt kialakítva a fenntartóval. Az alapítványi működés tehát – az államháztartási szabályoktól való függetlenedés révén – több figyelmet, rugalmasabb működést és nem utolsósorban a versenyképesség növelését teszi lehetővé az érintett egyetemeknek is. Egyszóval nő az autonómiájuk.

Mielőbb le kellene zárni a kettős mércén alapuló, a jogállamiság köré felépített, álságos vitákra épülő szomorú fejezetet az Európai Unió történetében, mert ez csak bizalmatlanságot és megosztottságot szült. (magyarnemzet.hu)

2020.09.16.Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a mai napon tartotta meg
az Unió helyzetéről szóló első évértékelő beszédét.


1. Leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni. Magyarország ezzel egyetért, ez szerintünk sem lehet alku tárgya. Ahogyan a tagállamok vezetőinek júliusi megállapodása sem, ami kimondta, hogy az uniós forrásokat nem lehet politikai nyomásgyakorlásra felhasználni. Az európai értékek ugyanis nem eladóak, az uniós források pedig nem adományok.

2. A Bizottság elnöke megerősítette, hogy a testület szeptember végén közzéteszi az összes tagállamra kiterjedő jogállamisági jelentését.

3. Bízom benne, hogy a Bizottság környezetvédelmi célkitűzéseit nem a Soros-NGO-k korábbi vádaskodásainak újrahasznosításával kívánja elérni.

4. Az elkövetkező napokban érdekes jogállamisági tényekkel és összehasonlításokkal jelentkezem majd. A jelentésre hangolódva így szeretnék hozzájárulni egy valódi jogállamisági párbeszédhez. És persze érdeklődéssel várom, hogy a Bizottság jelentése elfogulatlan elemzés lesz vagy politikai pamflet. (Varga Judit)

2020.09.09.Tudatos hadjárat Orbán Viktor ellen * Teljes cikk itt!
Íme, ilyen eszközökkel dolgozik Soros karmesterének álhírgyára


Orbán Viktor: "Az állításom az, hogy amit most tapasztalunk, egy korszaknak, egy szellemi-ideológiai korszaknak a vége. Mellőzve minden nagyképűséget, ezt egyszerűen a liberális blabla korszakának nevezzük. Ennek a korszaknak van most vége, és ez óriási kockázatokat rejt magában, de egyben egy új esélyt is kínál arra, hogy a nemzeti-keresztény eszmerendszer, gondolkodásmód, megközelítés visszanyerje a dominanciáját immáron nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában."...

Tudatos hadjárat Orbán Viktor ellen: Ugyanígy járt el Soros György fizetett szakértője abban az általunk talált, 2020. márciusi tévéműsorban, ahol arról beszélt (11:05):

"Emlékezzen, Orbán Viktor mondta négy évvel ezelőtt, hogy ez a menekültválság lehetőséget teremtett arra, hogy megszabaduljunk attól, amit ő a nemzetközi univerzális emberi jogok álszentségének nevezett."

Ilyen idézet Orbán Viktortól szintén nem lelhető fel, feltehetően ismét a fenti beszéd primitív és aljas kiforgatásáról és megmásításáról lehet szó. Knaus hálózatának felfogása szerint Magyarország térdre kényszerítésében döntő szerepet kell kapnia az Európai Bizottságnak és az EU Bíróságának, és hazánk ellen is a lengyelekkel szembeni intézményi bánásmódot kell alkalmazni...(magyarnemzet.hu)

2020.09.07.Gerald Knaus a Soros-hálózat karmestere * Teljes cikk itt!
Fizetett lobbista a hazánk elleni lejárató kampány fő szervezője


A Magyar Nemzet hosszas kutatómunka során beazonosította azt a személyt, aki – a Soros-hálózat tagjaként – a hazánk elleni lejárató akciók irányítója, végrehajtója. Lapunk a következő napokban cikksorozatban mutatja be, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel végzi munkáját Gerald Knaus, a European Stability Initiative elnöke, aki az elmúlt hónapokban újabb kommunikációs offenzívát indított Magyarország ellen.

Politikai elemző, migrációkutató, migrációs szakértő, az EU–török migrációs alku atyja – sokféleképpen emlegetik Gerald Knaust. Az osztrák születésű, ötvenéves társadalomtudós, a European Stability Initiative (ESI, Európai Stabilitási Kezdeményezés) alapító elnöke előtt láthatóan úgy nyílik meg a fősodratú liberális média, ahogyan csak kevesek előtt.

A személyes ajánlásból úgy tűnik, hogy a holland riporter Knaus ismerőse. A műsor hitelességét a Helsinki Bizottság és a Political Capital, tehát két Soros-NGO megszólalóin kívül Németh Athina partnernője, Szeleczki Lilla festőművész "emelte". (Emlékezetes, Németh Athina, valamint Szeleczki Lilla volt a főszereplője annak az MSZP által készíttetett videónak, amelyet a párt később kénytelen volt eltávolítani, hiszen az álhírgyártók lebuktak. A hamis videó ügyét már az OLAF is vizsgálja.) ... (magyarnemzet.hu)

2020.09.06.Drabik János: Az államok feletti hatalom háborúja az emberiség ellen.


A talmudista államok feletti világbirodalom stratégiájának a része a megtervezett migráns-invázió, a klímahisztéria, a koronavírus-járvány, világméretű káosz és anarchia előidézése, hogy a globális nagytakarítás után a megfélemlített emberiség feletti uralmát megszilárdíthassa.

2020.08.19.Földi László: Jogos lett volna, ha elsüllyesztik a Szijjártó Pétert fotózók csónakját


Földi László biztonságpolitikai szakértő volt a Hit Rádió Gyújtópont című műsorának a vendége. A szakértőt arról kérdeztük, hogy miként fordulhatott elő az, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a nyaralása közben fotózták le az Átlátszó munkatársai. Földi László szerint ami történt, az kimeríti a merénylet fogalmát, a miniszter védett személy, ezért akár az is indokolt lehetett volna, ha az őt védő személyzet elsüllyeszti az újságírók csónakját.

2020.08.14.Varga Judit: Hosszabb várakozás után ma megjelent az interjúm a Die Weltben.


Ahogy korábban is hangsúlyoztam, ősszel egy újabb támadássorozat indulhat ellenünk Brüsszelben, de a magyar kormány továbbra is Magyarország és a magyar emberek érdekében cselekszik. Álláspontunk határozott és egyértelmű: elvárjuk, hogy az uniós források elosztása politikamentes legyen! Azt is elmondtam, hogy számítunk Angela Merkel, német kancellár ígéretére, miszerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a Magyarországgal szembeni 7. cikk szerinti eljárást még az Európai Unió Tanácsának német elnöksége alatt lezárják.

A jogbiztonság már önmagában tiltja egy olyan homályos fogalom bevezetését európai uniós kötelezettségként, mint a jogállamiság – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Die Welt című német napilapnak adott, pénteken megjelent interjúban.Úgy fogalmazott, "a Covid-19 válság idején is az EP a probléma, nem pedig a megoldás része volt. Ahelyett, hogy a járványt kezelték volna, az EP-képviselők az egyes országok védelmi intézkedéseit támadták, főleg természetesen minket". Hozzátette, az EP-ben még olyan álhírek is terjedtek, hogy az Országgyűlést felfüggesztették. (PestiSracok.hu)Varga Miklós: Van egy ország, van egy ház
Ez az ország a hazád dal itt!


2020.08.09.Fricz Tamás : Akarjuk a győzelmet! * Teljes cikk itt!
A konzervatív ember önkorlátozása és a mai cselekvés szükségessége


Ma már tudjuk – amire az elmúlt hetek Black Lives Matter-féle romboló tüntetései különösen felhívták a figyelmet –, hogy kétféle embertípus van. Az egyik abban éli ki magát, abban leli örömét, hogy örökké lázad, örökké meg akarja változtatni a dolgokat, állandóan valami idealisztikus eszmét akar megvalósítani itt a földön, legyen az a kommunizmus, a nácizmus vagy éppen az egyenlő és egyformává gyúrt emberek világtársadalma. Ők az úgynevezett balliberálisok, akik állandóan egy szép, új világ felépítésében gondolkodnak, s még csak véletlenül sem zavarja meg őket ebben, hogy a világtörténelemben még soha sehol nem valósult meg ez a bizonyos paradicsomi állapot.

A másik embertípus ezzel szemben megbecsüli a meglévő, évszázadok óta fennálló intézményeket, normákat, emberi kapcsolatrendszereket; abból indul ki, hogy ezek az intézmények nem véletlenül jöttek létre és állták ki az évszázadok próbáját, ezek jelentik a biztos alapokat a mindennapi létünk számára. Éppen ezért ez az embertípus, a konzervatív arra törekszik, hogy megvédje és óvja a nem is mindig tökéletesen, de mégis működő és a társadalmakat fenntartó intézményeket, normákat és erkölcsöket, mert ebben látja az emberi lét fennmaradásának és a jó életnek a garanciáját.

Ez a két embertípus kétféle politizálást és világszemléletet jelent, amelynek mentén a pártok és politikusok is két nagy táborra oszlanak, de nemcsak ők, hanem a civil társadalom, a tudomány, a média és a sajtó, a kultúra és a gazdaság is megoszlik e két mentalitás mentén. Két szó jellemzi talán a legjobban a két világlátás, mentalitás közötti szakadéknyi különbséget: amíg a balliberális politikusokra és mozgalmárokra az önmegvalósítás a jellemző, addig a konzervatívokra az önkorlátozás... (magyarnemzet.hu)

2020.07.26.Lengyelország is kilép az Isztambuli Egyezményből * Teljes cikk itt!


A lengyel kormány is követi Magyarországot azzal, hogy elutasítja az Isztambuli Egyezményt, és elkezdi a kilépési folyamat végrehajtását – jelentette be szombaton Zbigniew Ziobro igazságügy-miniszter. A kormány hétfőn formálisan is megkezdi az egyezmény felmondásához vezető jogi folyamatot – írja a BBC. A lengyel kormány – a magyarhoz hasonlóan – azért nem hajtja végre az egyezményt, mivel az egy kiskaput nyújt a gender-ideológia népszerűsítésének. Ráadásul Ziobro szerint az egyezmény a szülői jogokat is sérti. A miniszter szerint egyébként is az országban az utóbbi években életbe lépett jogszabályok elégséges védelmet nyújtanak a családon belüli erőszakkal szemben.

A lengyel Jog és Igazságosság pár (PiS) erős kapcsolatokat ápol a katolikus egyházzal is, amelyhez hasonlóan a párt a konzervatív családmodellt tartja normálisnak. A jobboldali-konzervatív lengyel kormány politikája számos elemében hasonló az Orbán Viktor vezette magyar kormányéhoz. A magyar kormány ugyanis szintén elutasította az egyezményt azzal az indokkal, hogy az Isztambuli Egyezmény becsempészi a jogrendbe a genderelméleti megközelítést, továbbá lopakodva kicsavarja az országok kezéből a migráció önálló kezelésének jogát.

Andrzey Duda lengyel elnök már régóta küzd a liberálisok ellen. Határozott gondolatainak pedig hangot is ad. A nemrégiben újraválasztott elnök választási kampányában beszélt például arról, hogy szerinte maga az LMBT nem egy embercsoport, hanem egy ideológia, és mint ilyen, egyenesen a kommunizmushoz és a bolsevizmushoz hasonlítható. Duda szerint a szülőknek joguk van ahhoz, hogy beleszóljanak, mit taníthatnak a gyerekeiknek, például a szexuális témákat illetően, hogy ne sulykoljanak liberális elveket beléjük. (pestisracok.hu)

2020.07.23.Szájer: Mi megharcoltunk a jogállamiságunkért * Teljes cikk itt!


Szájer József: "Sokat beszélnek ebben a Házban a jogállamiságról, olyanok is akiknek halvány fogalmuk sincsen arról, hogy az mit jelent! Nekünk a jogállam a szabadságot, a nemzeti függetlenséget és a demokráciát jelenti. Az én nemzedékem harminc éve azért harcolt, hogy ez ne csak Európa nyugati felén élők örökölt privilégiuma legyen. Mi ezért megharcoltunk.

Azt is elmondom önöknek, hogy mi mindent nem jelent a jogállam, amire sokan itt felhasználni szeretnék. Nem jelenti előre nem rögzített, le nem írt szabályok számonkérését. Nem jelenti a kettős mércét, azt amikor valakit megbüntetnek ugyanazért, amiért valaki mást megdicsérnek. Nem jelenti az egyeseknek nem tetsző politikai ideológiák szankcionálását vagy elhallgattatását.

Pedig itt egyesek erre használják a jogállam jelszavát. Azok, akik a jogállamiság fogalmát legtöbbször használják nem tesznek mást, mint kiüresítik, pártpolitikai céloknak rendelik azt alá." Aki a jogállam híve az ne ijedjen meg az eltérő véleményektől, az adja meg a szót a vádlottnak, hogy védekezhessen. Érthető, egyértelmű megfogalmazás. Egyetértek minden szavával képviselő úr!! Hajrá Magyarország!!! (hirtv.hu)2016.10.01. ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE BESZÉD A MIGRÁCIÓRÓL!


Maróth Miklósnak, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökének meglepően nyílt eszmefuttatása volt az európai migrációval kapcsolatosan egy konferencián!

2020.07.11.Belgrádban több százan próbáltak meg behatolni a parlament épületébe * Teljes cikk itt!


Több százan próbáltak meg behatolni péntek este a szerb parlament épületébe Belgrádban, tiltakozásul az ellen, hogy szerintük az államfő önkényes intézkedéseket tesz. A demonstráció negyedik napja tart, a tüntetők dacolva a koronavírus miatt elrendelt csoportosulást tiltó szabályokkal, üvegpalackokkal, kövekkel dobálták meg a törvényhozás épületét védelmező rendőröket. A biztonsági erők tagjai pajzsaikkal igyekeztek visszaszorítani az embereket, megakadályozva őket abban, hogy behatoljanak a parlamentbe.

Vucic cáfolta, hogy befolyása lenne azokra a "huligánokra", akik a békés tüntetőkre támadtak a héten. Szerinte ezeket az embereket az ellenzékiek hozták magukkal. Pénteken a szerb kormányfő, Ana Brnabic arról számolt be, hogy egy nap alatt 18 haltak meg a koronavírusban, ez a legmagasabb halálozási adat a járvány megjelenésének kezdete óta. Háromszáznyolcvanhat embernél mutatták ki egyébként a fertőzést az elmúlt 24 órában. Március óta 17 300-an betegedtek meg a kórban, 352-en meghaltak a balkáni országban. (pestisracok.hu)Nagy Szilárd - Ragány Misa: Európa 2020 (hivatalos klip)"A remény himnusza" üzenetének gondolatiságában gondoltuk újra a nagy klasszikus dalt és jelent meg ez a klipünk, amit a kontinensünket sújtó vírusjárvány motivált. A klipben feltűnik az eredeti dal szerzője, előadója, Varga Miklós is, aki elárulta: szívesen támogatott bennünket leghíresebb dalának megújításában.

Szilárd: "Súlyos kihívások előtt áll kontinensünk és hazánk is. A felmerülő sorskérdésekre igyekszik választ találni a mű, ami üzenetet fogalmaz meg minden egyes embernek: a felelős magatartást és az összefogás szükségességét kívánja hangsúlyozni ebben a nehéz helyzetben is."
Misa: "A dal felfrissült, de mégis fennkölt hangzásvilágában nagyon mély üzenetek érintik meg a nézőt-hallgatót. Emellett igyekszik csillapítani a bennünk rejlő félelmeket, hittel és jóakarattal pedig bíztat mindannyiunkat. Soraiból mindvégig kicseng a reménykedés és a szép jövő képe."

Varga Miklós: "Szilárdot ismerem, mint érzékeny művészt, mint komoly üzletembert és ifjú családapát. Tudtam, hogy jó kezekbe adom ezt a számomra oly fontos dalt. Ebben a kritikus helyzetben hitelesen és új tartalommal frissítették meg a dalt. Büszke vagyok az alkotásukra és kívánom, hogy valóban a "remény himnusza legyen az Európa 2020".
Az eredeti mű (Európa) szerzői: Szövegíró: Varga Mihály Zeneszerző: Varga Miklós
Európa 2020 szerzők: Szöveg: Dr. Nagy Szilárd, Ragány Misa, Nagy Szilárd, Toldi Tamás

2020.07.08.Szánthó Miklós: Az élet nagy kérdéseiről * Teljes cikk itt!
Minden, amit az ateista materializmusról tudni szükséges


Az ateista gyökerű materializmus szerint igen: az egész univerzum és benne az ember igazából egy véletlen műve, a körülmények speciális összjátékának eredménye. Megszületünk, élünk és meghalunk, se előttünk nem volt semmi, halálunk utána pedig mi leszünk semmivé. E tételezésnek azonban nagyon lényeges – szerintem hátborzongató – társadalmi következményei vannak. Ha ugyanis az életünk véges, erre a földi egzisztálásra behatárolt, akkor viszont mindent, amit vágyaink, érzelmeink, óhajaink alapján "jónak" vagy "szükségesnek" tételezünk, itt, a földön kell megvalósítani, elérni – hiszen máskor nem lesz rá lehetőség. Ráadásul mindez "történelmi szükségszerűség" is egyben, hiszen a világ halad, a "fejlődés" megállíthatatlan.

Mindezzel szemben a transzcendens létezését elfogadó és valló szellemiség azt vallja, hogy az élet a maga totalitásában nem véges (sőt örök), hogy létezik túlvilág, és – bármilyen kényelmetlen is ebbe belegondolni – hogy az evilági lét pusztán egy rövid intermezzo, előkészítése az emberi fogalmak szerint felfogott halál utáni létezésnek. Azonban e felfogás (hit) alapvetően kitágítja a boldogság horizontját: mert persze az a cél, hogy boldogok legyünk, de a boldogsághoz teljesen más út vezet, mint amit a materializmus állít. ("Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”.) Az alapvető cél a túlvilági életre való felkészülés, nem pedig a vágyak, igények kibontakoztatása, esetleg azokon keresztül és mindenáron az anyagi értelemben vett jólét elérése. Mivel van Mennyország (és Pokol), egyiket sem kell létrehozni itt a földön – az élet ilyen értelemben vett "korlátlanságából" (örökkévalóságából) így éppen hogy az evilági létezés korlátosságainak tudomásulvétele és tisztelete fakad.

Az átalakításhoz, a társadalmi mérnökösködéshez pedig egy szubjektív mérce társul: az egyéni vágyak, akarások, érzések. Ezeket kell kifejezésre juttatni, megvalósítani, kiteljesíteni – itt és most, hisz időnk véges. Pusztán az a probléma, hogy ha nincsenek korlátok, akkor az emberek, ha nem tudnak uralkodni a saját érzelmeiken, elkezdik mások viselkedését kontrollálni. Majd gondolják végig ezt a "társadalmi igazságosság" nevében zajló következő felszabadító forradalomnál pár éve múlva, mikor a "Black LGBT+ Lives Matter" mozgalom nevében nemcsak a heteroszexualitást, de a fehér embert is betiltják hatóságilag. Ne nevessenek! Nézzenek csak nyugati irányba. A szerző az Alapjogokért Központ igazgatója (magyarnemzet.hu)

2020.07.06.Rántsuk le a civil leplet a Soros-hálózat irodáiról! * Teljes cikk itt!


Mikor a Soros-birodalomról beszélünk, két hamis politikai toposz fordítja rossz irányba figyelmünket. Azonosítjuk a globális politikai hálózatot George Soros személyével, pedig nem egy emberről van szó. Ahogy az is téves olvasata a jelenségnek, hogy valami ördögien gonosz célokkal, sunyin háttérben dolgozó emberkéket látunk magunk előtt. Sokkal közelebb áll a valósághoz az az értelmezési keret, amely szerint olyan világosan megfigyelhető, jól szervezett aktivista csoportokról, társult ügyvédi irodákról, és alapítványok mögé bújt lobbiszervezetekről van szó, melyek a Soros György által megteremtett anyagi bázis segítségével politizálnak világszerte. Ha tetszik egy adott ország lakosságának, ha nem. Ha tetszik egy választott parlamenti többségnek vagy egy kormányzatnak, ha nem. Nem választott szervezetként – a demokráciát megcsúfolva – indirekt befolyást szereznek, nemzet-, család-, és vallásellenesek, és úgy általában (akár a marxisták valaha), a hagyományos társadalmi rendet akarják szétbombázni Magyarországon is, a nyílt társadalom szent nevében.

A sokat idézett nyílt társadalomnak nincs egyértelmű és röviden definiálható fogalma. Tágabb értelemben a hagyományos nemzetállami kereteket meghaladó, azokat a gyakorlatban lebontani akaró, multikulturális társadalmakat értik ezalatt. Hívői olyan társadalmat szeretnének teremteni, ahol nem köti a polgárok autonóm interakcióit semmiféle hagyományos közösségi forma, mint norma, amely az életünket meghatározza. Tehát a nyílt társadalom hívői a hagyományos közösségeket "ellenségként" kezelik, így a férfi és a nő között kötettett házasságon alapuló családot, a több száz vagy ezer éves kollektív tudattal, közös kultúrával és nyelvvel létező történelmi entitást: a nemzetet; és minden hitbéli csoportot, melynek rögzült tradíciói vannak. A nyílt társadalom eszméje család-, nemzet- és vallásellenes, illetve az egyházakat is az elveik akadályának tartják....

Coudenhove-Kalergi elképzelése szerint az "Új Világrend" vezető államai az Amerikai Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderációt alkotó európai országok lennének, az új világrendet pedig a föderáció tagjai által megválasztott világkormány irányítaná. Az új világrendhez vezető első lépés Coudenhove-Kalergi teóriája alapján a föderális Európa, vagyis az Európai Egyesült Államok megteremtése. Ehhez pedig sok-sok nyílt társadalom szükséges, melyben eltűnik a nemzeti közösség körvonala, a hagyományos család értéke és a transzcendens hit, mint a vallások alapja. Tehát minden természetes és hagyományos közösség... (pestisracok.hu)

2020.06.25.Hungarian lives also matter! A magyar élet is számít!
Tudtommal ma még ez az ország Magyarország


Ez a világ tényleg teljesen megveszett! Az elmúlt hetekben megtapasztaltuk, hogy egy priuszos bűnöző miatt gyakorlatilag polgárháborús állapotok alakultak ki, ahol idióta fehér nők ordítják a fekete rendőr szemébe, hogy náci, hogy megszűnt a rend, és mély szomorúsággal és gyásszal a szívükben rabolják ki az üzleteket az afroamerikaiak. Fekete bűnözők (nem a szín számít, de akkor is tény, hogy csak a "black lives matter", ezt ők mondják) bakancsait csókolgatják retardált, mazochista szőke nők...

Ők most már ledöntik a szobrokat is, Jefferson, Lincoln, Churchill, Kolumbusz szobrát, lesz majd helyette Michael Jackson meg néhány transzgender. Egy frászt, az sem lesz, mert ezek képtelenek egy gyurmafigurát is készíteni, nemhogy szobrot. Kíváncsi vagyok, Mátyás kolozsvári szobrára mikor festik fel, hogy egy rasszista görény volt. Ahogy ezt a világot elnézem, elkövetkezik. Nem akarok ötleteket adni, de hát van még néhány szobor a hazában: Zrínyi, Wesselényi, Török Bálint. Ja, Árpád és Attila pláne nácik voltak.

És itt eljutunk oda, hogy most, a mai Magyarországon, Budapest szívében, a XII. kerületben a turulszobrot le akarják bontani. Vagy áthelyezni. Vagy átnevezni. Vagy legutóbb: átminősíteni. Ez is egy érdekes formula. Tehát többé nem a második világégésben meghalt hősök emléke lenne, nem, hanem valami szép sztaniolba csomagolt akármi, hogy mindenki boldog legyen, virágozzék ezer virág és hajrá Pride. Ez a szobor, maga a turul: nemzetünk jelképe. Hogy aki nem magyar, ezt nem érzi, az az ő baja.

Tudtommal ma még ez az ország Magyarország, a turul jelkép, és aki hozzányúl, minimum letöröm a kezét. Jómagam a Székelyföldön eddig két turulszobor talapzatára írtam feliratot, Csíkszentkirályon és Sepsiszentgyörgyön. Még rémálmaimban sem gondolok arra, hogy ehhez valaki hozzányúljon. Mert van egy határ. Hungarian lives also matter! A szerző György Attila író. (magyarnemzet.hu)Máté Péter: Ez itt az én hazám
Interjú Georg Spöttle a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértőjével
Hamburgi genocídium kutató szoborrombolást követel Németországban

2020.06.21.Cseh Katalin is a Black Lives Mattert népszerűsíti
Karácsony Gergely is támogatja a polgárháborús állapotokat okozó, szélsőséges szervezetet


Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője a Black Lives Matter (BLM) nevű szélsőséges amerikai szervezetet népszerűsítette Facebook-oldalán a rasszizmust elítélő minapi bejegyzésében, korábban pedig Karácsony Gergely főpolgármester adott hangot szimpátiájának az egyébként vállalatként működő társaság iránt. Cseh kétszer is képet tett közzé a BLM logójáról, legutóbb az Európai Parlamentnek a "Black Lives Matter" szlogennel fémjelzett antirasszista álláspontját üdvözlő bejegyzése mellé.

"Támogató empátiával követem az amerikai eseményeket, a Black Lives Matter mozgalmat, érteni vélem a dühöt, de a tiszta gondolattal és a jogos akarattal összeférhetetlennek tartom a rombolást" – ezt már Karácsony írta szintén a Facebook-oldalán, miután a napokban vandálok a szervezet logóját, valamint a "náci" szót firkálták a városligeti Churchill-szoborra...

A Washington Times még 2016-ban számolt be arról, hogy a BLM legalább 33 millió dollárt kapott a Soros-hálózattól. Közben a szervezet magyar megfelelője is szerveződik, Black Lives Matter Hungary néven. A privát csoportként működő Facebook-oldaluknak jelenleg 860 tagja van. Az oldal leírásában a rasszizmushoz kapcsolódó tartalmak posztolására kérik a csatlakozókat. "Ha közömbös vagy az igazságtalansággal kapcsolatban, ellenünk vagy" – írták. Ugyanakkor a George Floyd nevű tengerentúli bűnöző halála miatt a BLM által szervezett budapesti szimpátiatüntetést érdeklődés hiányában törölték. Néhány nappal később ismét próbálkoztak, ekkor néhány száz, zömében külföldi demonstráló jelent meg. (magyarnemzet.hu)

2020.06.18.Interjú Georg Spöttle a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértőjével
Hamburgi genocídium kutató szoborrombolást követel Németországban


Magyarországon a világ vezetői autó cégei jelen vannak. Mi jó kapcsolatokat ápolunk. A hamburgi Dr. Jürgen Zimmerer a német közszolgálati TV a ZDF reggeli magazinjában azt követelte, hogy rombolják le Németországban Hindenburg, második Vilmos császár és minden volt gyarmati tiszt szobrát, de legalább is állítsák őket fejjel lefelé talapzatukra. Mivel Németországnak is voltak afrikai gyarmatai és német katonák részt vettek, többek között, a herero törzs leigázásában így el kell tüntetni a gyarmatosítók emlékeit.

Zimmerer szerint hiba volt a berlini Humboldt egyetem renovált épületére visszatenni a keresztet, mivel ez a keresztény vallás dominanciáját sugallja. Az USA-ban és Nagy-Britanniában ledöntötték Christopher Columbus, valamint más felfedezők és gyarmati tisztek emlékműveit a Black Lives Matter zavargások alatt.

Igaz, volt hogy tévedésből pont a rabszolgaság ellen harcoló politikusok szobrát verték szét, de lehet, hogy pont hiányoztak aznap, amikor töriből őket oktatták. Viszont aggasztó, hogy az agyamentség és a rombolás átcsapott Nagy-Britanniára is és nem kétlem, hogy Németországban is lesznek anarchisták, akik kalapácsot ragadnak

2020.06.12.Magyarország élőben Földi László biztonságpolitikai szakértővel


Egyre többen gondolják azt, hogy az Egyesült Államok lassan egy bukott államra hasonlít. Közel százezer ember életét követelte a járvány, lángolnak a városok. Fel akarják oszlatni a rendőrséget, és közben az erőszakos "antifasiszták" arról győzködik a lakosságot, hogy fogadják be az anarchiát a szívükbe.

Lényeg az, felfordulás legyen. A káoszon keresztül olyan helyzetet építsenek és alakítsanak ki, hogy maga a tömeg fogja követelni a rend csinálást. Az antifa egy terrorszervezet. Tőr, zúz. A törvényeket figyelmen kívül hagyja. Tettekkel kell bizonyítanunk, hogy meg akarjuk védeni azt a világot, amelyet normálisnak tartunk. (HÍR TV)

2020.06.13.Interjú ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal, a Civil Összefogás Fórum tanácsadójával.


EP: Teljesen mindegy, hogy nem sértett európai jogot Magyarország a rendeleti kormányzással, akkor is el kell ítélni. Ez ellen a legjobb eszköz maga a bíróság. Az Alaptörvényt nem szabadna kikerülni a mindenkori bíróságoknak. A gyöngyöspatai ítélet széles rétegekben megrengette az igazságszolgáltatásba vetett hitet. (civilosszefogas.hu)

2020.05.12.Varga Judit: Az Európai Parlament szocialista elnöke David Sassoli hivatalos levélben


utasította el, hogy akár személyesen, akár online bejelentkezés keretében felszólaljak a hazánkról szóló holnapi EP vitában. A demokratikus legitimációjára oly büszke EP úgy kíván jogállamiságról, demokratikus alapértékekről vitatkozni, hogy a tisztességes eljárás alappillérét, az érintett fél személyes meghallgatását kívánja ellehetetleníti.

Az elmúlt hetekben Magyarországot soha nem látott mértékű, megalapozatlan politikai támadás érte az Európai Unióban, holott már az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová is kijelentette, hogy a magyar koronavírus-törvény nem sérti az európai jogot. Az EP ennek ellenére ismételten hazánkról kíván vitázni ahelyett, hogy a tagállamok járvány elleni védekezésének elősegítésére összpontosítaná erejét. Egy demokratikus vita alapja, hogy az érintett félnek lehetőséget kell adni arra, hogy elmondhassa véleményét. Az Európai Parlament azonban - nem először – szembe menve az európai alapértékekkel, nem kívánja biztosítani ezt a lehetőséget.

Ma telefonon egyeztetek ez ügyben Vera Jourová bizottsági alelnök asszonnyal és hivatalos választ küldök David Sassoli-nak, az Európai Parlament elnökének, melyben felszólítom az Európai Parlamentet, hogy tegye lehetővé, hogy a Magyar Kormány tagjaként kifejthessem álláspontunkat egy Magyarországról megrendezésre kerülő vitában.

2020.05.11.Az ország demokratikus mivoltát senki nem kérdőjelezheti meg


Ma három órára berendeltük a Külügyminisztériumba annak az öt észak-európai országnak a budapesti nagykövetét, akik az elmúlt hét végén egy újabb lendületet adtak a Magyarországgal szembeni álhírgyártásnak – kezdte a Facebookon Szijjártó Péter.

Most éppen az Európa Tanács főtitkárának írtak levelet a magyarországi koronavírus-törvénnyel kapcsolatban, amiben a jól ismert vádakat fogalmazták meg – tette hozzá a miniszter. Mi egy több, mint ezer éves nemzetet képviselünk. Senki nem engedheti meg magának, hogy Magyarország demokratikus mivoltát megkérdőjelezze! (magyarnemzet.hu)

2020.05.08.A valódi kérdés nem az unió alapvető értékeiről szól


A magyar kormány ellen a koronavírus-járvány legyőzésére adott válaszai miatt intézett támadások egy erős és egységes Európa elleni támadást jelentenek – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter az Euractiv című brüsszeli hírportálon megjelent írásában pénteken.

A miniszter arra emlékeztetett, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság (EB) alelnöke nemrégiben megerősítette, az uniós testületnek nincs oka kötelezettségszegési eljárást indítani Magyarország ellen. Az, hogy az alelnök azt is hangsúlyozta, még nincs ok az eljárás megindítására, gúnyt űz a tagállamokkal szembeni egyenlő bánásmód elvéből...

"Európának manapság, jobban, mint valaha, közös álláspont kialakítására és együttműködésére van szüksége. Magyarország készen áll arra, hogy együtt dolgozzon azokkal, akik hajlandóak politikai konszenzust kialakítani e nehéz kérdésekben" – húzta alá az igazságügyi miniszter. (MTI)

2020.04.24.Kettes számú Soros-terv


Kettes számú Soros-tervnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök úr reggel a Kossuth Rádióban Soros György legújabb javaslatát. A milliárdos pénzügyi megoldásáról szólva a kormányfő hangsúlyozta: annak súlyos következményei lennének az Európai Unióra nézve.

Soros György a hét elején tette közzé elképzelését. Ez alapján az Uniónak úgynevezett örök lejáratú kötvények kibocsátásából kellene finanszírozni a koronavírus-járványt követő, gyors gazdasági talparaállást segítő uniós újjáépítési alapot. Az örök lejáratú kötvényeknél nem kell visszafizetni a hitel tőkéjét, viszont az adósnak az idők végezetéig kamatokat kell fizetnie. (hirado.hu)

2020.04.20.Varga Judit: Nem kérünk a kioktatásból


Nem ellenkeznek az uniós joggal a járvány miatt hozott magyar intézkedések - mondta az Európai Bizottság alelnöke. A Magyarország élőben vendége Varga Judit igazságügyi miniszter volt, aki szerint itt az idő leállítani a nemzetközi dezinformációs kampányt.

Varga Judit kiváló, modellértékű válaszai a liberális támadásokra

Varga Judit igazságügyi miniszter asszony meglehetősen markáns válaszokat ad a liberális-globalista hálózatnak a kormány, illetve hazánk elleni támadásaira, jöjjön az a sajtóból vagy a médiából, Brüsszelből vagy balliberális politikusoktól. Ezt már hónapok óta teszi, de az utóbb hetekben-napokban – hogy fiatalosan fejezzem ki magam – különösen hatásos módon "nyomta". Gondolok itt arra, hogy először a Die Welt című (elvileg konzervatív, gyakorlatilag "természetesen" liberális) lap támadásaira reagált. A lap állítására, mely szerint a vészhelyzeti törvény "kiüresíti a demokráciát", közölte, hogy ez nem más, mint a liberális véleménydiktatúra által keltett fake news, vagyis álhír, hiszen a parlament működik, s a különleges helyzet csak addig tart, amíg a világjárvány véget nem ér. Viszont, hogy mikor szüntetjük meg a veszélyhelyzetet, azt mi fogjuk eldönteni, nem pedig mások.

Varga visszautasította Věra Jourovának, az Európai Bizottság európai értékekért és átláthatóságért felelős biztosának döbbenetes követelését, hogy a kormány adja vissza a különleges felhatalmazását... így egy biztosnak különösen nincs joga semmire felszólítani egy tagállam kormányát. És milyen érdekes: vasárnap, a személyes találkozójuk után Věra Jourova már egészen másképp nyilatkozott a magyar veszélyhelyzeti törvényről. Segített a határozott fellépés! A miniszter asszony ezenkívül keményen „leoltotta” Heiko Maas német külügyminisztert, aki szokásosan aggódott egy nagyot a kormány különleges jogai miatt: figyelmeztette, hogy Németországnak talán a következő féléves elnökségi periódusára kellene koncentrálni, nem pedig Magyarország vegzálására... (Fricz Tamás blogja)

2020.04.06.Gazdaságvédelmi akcióterv: Orbán Viktor miniszterelnöki bejelentése


Amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, mi annyi munkahelyet hozzunk létre. A 2020-as költségvetéstől a megváltozott helyzet miatt el kell térnünk. Első programunk a munkahelymegőrzés. Második programunk a munkahelyteremtés... Visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat.

2020.03.18.

Lezárták a török-görög és a török-bolgár határt a járvány miatt

Törökország az új típusú koronavírus-járvány miatt lezárta Görögországgal és Bulgáriával közös határátkelőit a személyforgalom előtt - jelentette szerdán az NTV török hírtelevízió. A beszámoló szerint a teherforgalmat nem korlátozzák. Az értesülést a török állami hírtelevízió, a TRT Haber is közölte. Törökországnak három-három határátkelője van Bulgáriával és Görögországgal, utóbbiból az egyik kizárólag vasúti.

Az NTV ismertette, hogy Ankara a Törökország és Görögország között, az Égei-tengeren közlekedő kompjáratokat is leállíttatta. A hírtelevízió tudatta, hogy a görög és a bolgár állampolgárok, valamint azon a harmadik országok állampolgárai, akik az utóbbi 14 nagyban Görögországban és Bulgáriában tartózkodtak, csütörtök 0 óra után már nem léphetnek be Törökországba. A sajtóhír megjelenésével egy időben Recep Tayyip Erdogan török elnök a járvány elleni küzdelmet koordináló ülésen elnökölt Ankarában.

Törökországban az új típusú koronavírusnak hivatalosan 98 fertőzöttje van, a kórban eddig egy ember vesztette életét. A török vezetés a járvány terjedésének megállítása céljából a napokban az egész ország területén bezáratta egyebek mellett az iskolákat, a színházakat, a mozikat, a koncerttermeket, a kávézókat, a vidámparkokat és az uszodákat. Törökország ezen túlmenően 20 országgal - köztük több európai országgal is - leállította a légiközlekedést. (magyarhirlap.hu)

2020.03.12.

Szerda éjjel újra kiéleződött a konfliktus a görög-török határon,

ahol a török oldalról vélhetően az ott állomásozó rendőrök segítségével újra megpróbálták áttörni a határzárat az illegális bevándorlók. Sajtójelentések szerint az evrosi határátkelőnél Molotov-koktélokkal dobáltak ismeretlenek a görög oldal és az ott állomásozó rendőrök felé, majd megpróbálták ledönteni a határkerítést is.  A görög rendőrök válaszul könnygázgránátokat lőttek a migránsok irányába, hogy így tartsák őket távol a kerítéstől. Eddig 348 embert tartóztattak le illegális határátlépés miatt Görögországban. (pestisracok.hu)

Molotov-koktéllal támadják a határkerítést a migránsok a török oldal irányából

2020.03.06.Bohár Dani az Informátor stábbal a helyszínről ad tájékoztatást.


Nagyon súlyos a helyzet a török-görög határon. Erdogán elengedte a Törökországban levő migránsokat. Görögország pedig védi a saját és az Unió határait. A határ mindkét oldaláról látunk riportokat. (HÍR TV)

2020.03.05.Továbbra is feszült a helyzet a török-görög határon


Migránsok ezrei tartják nyomás alatt az Európai Unió külső határát, már csaknem egy hete. A török kormány szerint már 130 ezren átjutottak a határon, Görögország ezt tagadja. Közben folyamatosan erősítik a határvédelmet, amelyhez az Uniótól is érkezik a segítség. Szlovénia 35 rendőrt küldött Görögországba, a Frontex pedig már több mint 500 emberét vezényelte a térségbe. A török belügyminiszter azt közölte: a különleges rendőri erők 1000 tagját küldik a görög szárazföldi határra, hogy megakadályozza a migránsok visszatoloncolását. (hirado.hu)

2020.03.04.Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő


és Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője fejtette ki véleményét a görög-török határon kialakult migránsválság kapcsán. Olyanok akarnak Nyugat-Európába vándorolni, akik nem háborús menekültek. 2015-hoz képest teljesen új helyzet van. Európa észrevette, hogy a helyzet veszélyes, és egyáltalán nem kér a migránsokból. (Heti Terror)

2020.03.04.
Bayer Zsolt: Hajrá, görögök! * Teljes cikk itt!


Pokoli jelenetek tanúi lehetünk a török–görög szárazföldi határon és a tengeren is. A görög rendőrség és a hadsereg emberfeletti erőfeszítéseket tesz, hogy megakadályozza a migránstömeg bejutását az országba. Állandó a könnygáz használata, hang- és fénygránátokkal, gumilövedékekkel lövik a tömeget, egy ember állítólag meghalt, ezt a görög belügyminiszter határozottan cáfolta.

Az illegálisan görög földre jutó migránsok tucatjait ítélik el gyorsított eljárásban, és több mint három évre börtönbe zárják őket. Eközben a görög hadsereg éleslőszerrel hajt végre gyakorlatot a határ leginkább veszélyeztetett szakaszán. A tengerről érkező felvételek és hírek még felkavaróbbak.

Leszboszon a helyi lakosok akadályozzák meg erőszakkal, hogy a migránsok szárazföldre lépjenek. Botokkal tolják el a csónakjaikat a parttól, aki mégis partra lép, azt megverik, de megvertek már NGO-aktivistát is. Ennél is döbbenetesebb látni, amikor a görög parti őrség hajója figyelmeztető lövésekkel (!) fogadja a migránsok zsúfolt gumicsónakját, és a parti őrség egyenruhása szintén bottal tolja el a hajótól a felkéredzkedni akaró migránsokat... (magyarnemzet.hu)"Bizony, bizony mondom nektek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába,
hanem máshonnan mászik be, az tolvaj és rabló." (Jn 10:1)


2020.03.04.

Györgyi írja, aki a görög török határon él. Ott van, ahol most a menekültek akarnak áttörni.


"Kedves ismerőseim, barátaim! Tudjátok, hogy Görögországban élek, de azt valószínűleg sokan nem, hogy pont itt a görög-török határon. Nagyon bosszant, hogy otthon milyen hamis hírekkel tömik az emberek fejét, és megy a propaganda a görögök ellen. Ezért kérek mindenkit, hogy olvassa el ezt a cikket! Valós dolgokat írnak, de pár dologgal kiegészítem.

A helyzet súlyos, mert a törökök folyamatosan szállítják a határra az úgynevezett menekülteket, holott a legtöbb nem az. Rengeteg köztük az, aki börtönben ült különböző bűncselekmény miatt. Most szabadon engedték és közölték vele, hogy irány Európa. Rengeteg, aki jó lehetőségnek látta a szíriai háborút arra, hogy elinduljon szerencsét próbálni, majd megrekedt Törökországban különböző okokból. Most nem csak hogy engedik őket felénk, hanem minden segítséget megkapnak a határra jutáshoz.

Most nem tízezrek, hanem milliós számban fognak özönleni, ha átjutnak. Mégsem kapunk segítséget. Ez kell Európának? Itt mindent megtesznek a görögök, hogy tudják tartani a határt, nem csak a hadsereg, a rendőrök, határőrök, de a lakosság is példás összefogással! Nem a görögöket kell szidni! Itt az elmúlt években is sok gondot okoztak már a "menekültek". Több százezer van a szigeteken, és hogy az ország területén mennyi az összes, azt csak becsülni lehet, hiszen eddig is naponta érkeztek különböző útvonalakon.

Most viszont hatalmas a baj, vörös kód van érvényben. Már a civilek is várhatják a behívást. Mutogatják nektek, hogy milyen kegyetlenül bánnak a görögök szegény menekültekkel. Azt miért nem mutogatják, hogy verik a saját gyereküket, hogy sírjon, aztán futnak vele a kamerák elé? Miért nem mutatják, hogy amikor visszaszorítják őket, a török katonák lőnek, és könnygránátot dobnak közéjük, hogy az ijedt tömeg még nagyobb erővel rohamozzon?

Miért nem mutatják, hogy török katonák vágják át nekik a kerítést? Hogy a "menekültek" el vannak látva különböző gránátokkal, ami mind török gyártmányú? Hogy mit művelnek akik átjutnak? Hogy több helyen felgyújtják az erdőszakaszokat? S legfőképpen nem mutatják, hogy az átjutott, elcsigázott emberek még mindig nem ütleget kapnak, hanem ellátást. Még mindig emberségesek a görögök, bár tele a hócipőjük!

Most megkérdezem: ha ez a tömeg rászabadul Európára, mi lesz? Menekült áradat ez, vagy jól kitervelt, irányított akció?"

2020.03.02.Magyarország minden körülmények között megvédi a határait * Teljes cikk itt!


Nem fogunk beengedni egyetlen illegális bevándorlót sem – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Belgrádban a magyar sajtónak. "Számunkra az ország és a magyar emberek biztonsága az első" - magyarázta, majd úgy folytatta: "meg fogjuk védeni magunkat, ahogy megvédtük 2015-ben és azóta is".

Azt is közölte, ha a szerbeknek segítségre és támogatásra van szüksége a saját déli határuk megvédése érdekében, akkor Magyarország készen áll erre, ahogy az előző években is, hiszen több váltásban eddig már több mint hatszáz magyar rendőr segített Szerbia déli határának a megvédésében, és jelenleg is húsz magyar rendőr van a szerb-észak-macedón határon. Erről Nebojsa Stefanovic belügyminiszterrel tárgyalt a külügyi tárca vezetője...

"Elmondtam, hogy mi megvédtük magunkat 2015-ben, és erre bíztattam a görög kollégát is" - tette hozzá. Szijjártó Péter hozzátette, a jelenlegi helyzet is világosan mutatja, hogy milyen fontos a Nyugat-Balkán európai integrációja, hiszen minél délebbre van Európa védelmi vonala, annál jobb, ezért továbbra is azt szorgalmazzák, hogy a szerbekkel gyorsítsák fel az uniós csatlakozási tárgyalásokat. Szerbia készen áll arra, hogy öt új csatlakozási fejezetet megnyisson, "mi azt kérjük a horvát uniós elnökségtől, hogy ezeket a fejezeteket haladéktalanul nyissák is meg" - mondta. (demokrata.hu)

2020.01.30.Bayer Zsolt beszéde a Niedermüller Péter elleni tüntetésen


Niedermüller Péter kereszténygyűlölő, rasszista kijelentései ellen szervezett tüntetést a helyi Fidesz és a Fidelitas ma /2020.01.30./ 17 órára a VII. kerületi polgármesteri hivatal elé. A Hír TV műsorvezetője, Bayer Zsolt is felszólalt.

2020.01.25.Niedermüller Péter: A fehér heteró keresztények "rémisztő képződmények"


Mi ez, ha nem keresztényüldözés? Niedermüller fehéremberellenes, heterofób, és keresztényellenes kijelentései miatt azonnal mondjon le!

2020.01.17.Bűnbakot csinálnak Magyarországból
Derk Jan Eppink: A konzervatívok frakciója tárt karokkal várja a Fideszt


Az európai történelem meghatározó mozzanata volt, amikor Magyarország megvédte az EU külső határait – erről Derk Jan Eppink, az Európai Parlament Konzervatívok és Reformerek (ECR) frakció­jának vezetőhelyettese beszélt lapunknak. A holland politikust a sokat vitatott jogállamisági eljárásról és a Fidesz ECR-tagságának esélyeiről is kérdeztük Strasbourgban. (magyarnemzet.hu)

2020.01.11.Szintet lépnek az ellenzék támadásai


Deutsch Tamás EP-delegációvezető szerint a Fidesz erős Európai Néppártban érdekelt. Az ellenzék mesterterve az, hogy még 2020-ban újabb, az általuk kitalált hazugságokra alapozott eljárás induljon Magyarország ellen a 7. cikkely szerint – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjúban Deutsch Tamás. A kormánypártok európai parlamenti delegációjának vezetője szerint a legfontosabb kihívás, amely Európa előtt áll, idén is a bevándorlás.

A klímakérdésről szólva a Fidesz alapító tagja elmondta: úgy, ahogyan Brüsszelben, Magyarországon sem folyik a politikai szereplők között vita arról, milyen célokat kell követni a környezetvédelemben. – A baloldali és a zöldszereplők viszont bosszúsak és elégedetlenek: úgy gondolják, kizárólag ők lehetnek klímabajnokok – szögezte le Deutsch Tamás. (magyarnemzet.hu)Miért ég Ausztrália? A zöld politikai erők meggátolták a tározók építését...


2019.12.27.A helyzet fokozódik! Régi bolsevik módszer


a társadalom politikai eszközökkel történő fellazítása. Célja elbizonytalanítani a polgárok azon többségét, amely az országgyűlési választásokon győztesen fejezte ki akaratát. Nyilvánvaló, hogy ez a jelenség akkor virágzik, amikor a szocliberális ellenzék kisebbségbe szorul, és egyértelműen a kormányzás elleni bizalom csökkentésére irányul. Elkezdődik az állami intézmények támadása, a zsidó-keresztény civilizáció vívmányainak igaztalan becsmérlése. Folyamatosan keresik az egészségügy, az oktatás, a kultúra és a szociális intézkedések területén az állami működtetés lejáratásának lehetőségeit. Teszik ezt a pártpolitikai nyerészkedés érdekében, elfeledve azt az időszakot, amikor a mostani ellenzék kezében volt a kormánypálca, és a felsorolt területeken csak a rombolást láthattuk....

Nem véletlenül ébredtek fel a magyarok 1956-ban és 1989-ben. Akkoriban betelt a pohár. Ma már nem lehet a Fővárosi Önkormányzat épületéből ellenzéki várat és migránsközpontot építeni. Sokan leszünk, akik nem engedjük Köztársaság téri pártházzá változtatni a Városházát. Ezért üzenjük a főpolgármester úrnak, hogy jó lesz, ha a fiókjában tartja az alkalmatlanságát beismerő lemondólevelet. Hátrébb az agarakkal, amíg nem késő. Jöhet a vidék, amely a budapestiekkel kiegészülve visszaköveteli jussát, szeretett fővárosát. Érdemes ezen elgondolkozni, mert történelmi időkben a vidék és Budapest összefogása hagyomány... (magyarhirlap.hu)

2019.12.07.Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Európai híradó vendége volt


A NATO évfordulójára összehívott éves csúcstalálkozót idén Londonban rendezték meg. Az eseményen 29 tagállam vezetői vettek részt. Hazánkat Orbán Viktor kormányfő és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter képviselte. A témával kapcsolatban az Európai híradó vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt. (magyarnemzet.hu)

2019.12.04.Orbán Viktor: A NATO végre kimondta, hogy a tömeges migráció biztonsági kihívást jelent


A NATO először mondta ki, hogy a délről érkező tömeges migráció biztonsági kihívást jelent, és a szövetségnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel – mondta miniszterelnök a szerdai londoni NATO-csúcs után a közmédiának. Orbán Viktor elmondta: Magyarország számára mindig is fontos volt, hogy a nyugati katonai szövetséghez tartozzon, ezért 1999-ben csatlakozott. Orbán Viktor nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy a csatlakozási dokumentumot ő írhatta alá.

Kiemelte: a NATO-tagság fontos identitási elem politikai közösségének is, hiszen a keresztény nemzeti erők voltak, amelyek bevitték az országot a NATO-ba első kormányuk idején. Az azóta eltelt időben új kihívások is megjelentek a világban. Az egyik a tömeges migráció, és az annak nyomán fellépő biztonsági kockázatok, mint a terrorizmus – tette hozzá a miniszterelnök. (magyarnemzet.hu)

2019.11.08.Szentesi Zöldi László: Én, a kipcsak


Hálásak lehetünk azért, hogy Orbán Viktor részt vett a Türk Tanács bakui ülésén. Ha nincs ott, és nem hozza szóba, hogy Magyarországon is élnek kipcsakok, akiket mi kunoknak nevezünk, soha nem derül fény arra a rasszista előítélet-halmazra, amelyet – nem először – a baloldali sajtó volt szíves produkálni nekünk.

A kipcsak név említésére és arra, hogy Orbán Viktor szóba hozta a kunok nemzeti, tudati különállását, valamint a kurultáj nevű törzsi gyűlésre célzott, azonkívül megemlítette, hogy sok magyarban van kipcsak (értsd: kun) vér, és hogy Nazarbajev elnök úr a hazai kunság jelképes vezetője, valóban elszabadult a pokol.

Nem pusztán arról van szó, hogy a magyar társadalom kunokat nem látott része hisztérikus görcsökben tört ki, de mindazok, akik egynemű masszának látják Magyarországot, és egységes nyugati etikett szerint igazgatnák, sikítófrászt kaptak a hírre, hogy a magyarságnak keleti kapcsolódásai is vannak... (demokrata.hu)Feszty körkép - Duna Tv tudósítása. Készítette: Makói Videóműhely


2019.11.04."Végezzenek gyorsan!" - Sajtóklub - HÍR TV


1956. november 4-e egy hősies, önfeláldozó, emberfeletti küzdelem kezdete. Vidéken is számos helyen folytatódott az ellenállás. Az itt állomásozó szovjet hadsereg megkapta az engedélyt Nyugattól a forradalom leverésére. "Végezzenek gyorsan!" (HÍR TV)

2019.10.30.Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin közös sajtótájékoztatója


Magyarország abban érdekelt, hogy a Nyugat és Oroszország közötti együttműködés minél inkább javuljon - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután szerdán Budapesten tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.
8 milliárd dolláros exportlehetőség a hazai vállalkozásoknak az orosz piac, amellyel az EU tagállamok is egyre szorosabb együttműködésre törekednek. (M1 Hiradó)

2019.10.23.Orbán Viktor beszéde a forradalom kitörésének 63. évfordulóján a Zeneakadémián


Emlékezés az '56-os forradalom hőseire. "Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad." Gloria victis! (PSvideó)

2019.10.22.Felemelő hangulatban zajlott a fáklyás menet


Szerte a Kárpát-medencéből érkeztek fiatalok az 1956-os forradalom és szabadságharc megünneplésére. Mintegy háromezren vonultak fáklyákkal tegnap a Műegyetemtől a Bem József térig, ahol beszédet mondott többek között Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, aki kihangsúlyozta, hogy a hazaszeretet ma is és a múltban is szemben állt az kommunizmussal és azokkal, akik nem a saját hazájukat tartották fontosnak, hanem külföldi birodalmak helytartóiként élősködtek Magyarországon.

A PestiSrácok.hu stábja élőben közvetítette a fáklyás menetet, melyen több fiatallal és idősebb résztvevővel is beszéltünk az 1956-os forradalom üzenetéről, jelenlegi aktualitásáról és fiatalok szerepéről. Hihetetlen ereje volt a Felvidékről, Erdélyből, Kárpátaljáról, Délvidékről és az anyaországból érkező magyar fiatalok közös vonulásának, akik fáklyákkal a kezükben, énekelve sétáltak a Műegyetemtől egészen a Bem térig. A menetet a szokásoknak megfelelően Csepel teherautók vezették fel, melyen korhű ruhába öltözött fiatalok lengették büszkén a magyar zászlókat.

Mi pedig ismét megtapasztalhattuk, hogy milyen jó magyarnak lenni és összetartozni a minket elválasztó határok ellenére is. A programot a Csík zenekar koncertje zárta le. Kameránk elé állt Rétvári Bence, valamint Huth Gergely az R56-os sörözőben interjút készített Csík Jánossal, az együttes alapítójával is. (PSvideó)

2019.10.19.Bayer Zsolt, Bencsik András, Szentesi Zöldi László, Huth Gergely és Lomnici Zoltán
beszédei az olasz nagykövetség előtti szimpátiatüntetésen.


Budapesti szimpátiatüntetés az olasz patrióták, Salvini mellett. Patrióták megvédik hazájukat! Hatékony határvédelem szükséges. Nem hagyjuk győzni az idiótákat. Európa a miénk, és Európa mi vagyunk!
Éljen Matteo Salvini! Éljen Orbán Viktor! Az ő harcuk, a mi harcunk. Hajrá Olaszország, hajrá Magyarország! Viva Italia! (PSvideó)

2019.10.16.Európa határa védtelen - Tiltakozásra gyülekező 14:15
Többek között beszédet mond: Ifj. Lomnici Zoltán, CÖF szóvivő


Az olasz határon át szabadon jönnek az illegális bevándorlók. Schengeni engedményekkel ruháztuk fel a személyazonosságukat igazolni nem tudó, nem akaró ismeretlen személyeket. Az új olasz kormány tárt karokkal várja az embercsempészek által utaztatott, ellenőrzés nélkül érkező bevándorlókat, akiknek célja a balkáni útvonalon Nyugat-Európába vezet.
A Frontex és a NATO is képtelen a szerződésekben rábízott feladatokat ellátni.
Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter megmutatta, miként kell védeni Európa tengeri határait. Az új olasz kormány azonban szolgai módon szállítja a gazdasági bevándorlókat a balliberális pártok megrendelésére. Előre számítanak az Uniótól az ország vészes adósságának kompenzálására... (civilosszefogas.hu)

2019.10.16."Avanti Ragazzi di Buda!" Október 19-én, 15 órakor szolidaritási nagygyűlés
Budapesten, az olasz nagykövetség előtt. Cím: Budapest, Stefánia út 95.


Matteo Salvini által meghirdetett római nagygyűlés idejében tartunk szimpátiatüntetést október 19-én, Budapesten. "Mutassuk meg, hogy az olasz nép éppúgy számíthat ránk, ahogyan mi is számíthatunk rájuk! Lebegjen szemünk előtt, hogyan fogadták ők Orbán Viktort, hogyan énekelték neki, hogy "Avanti Ragazzi di Buda!" – fogalmazott felhívásában Bayer Zsolt.
Hozzátette, Matteo Salvini harca a magyarok harca is, az olaszok pedig megérdemlik, hogy kiálljunk mellettük. (demokrata.hu)Előre gyerekek! "Avanti Ragazzi di Buda!" TMG Dabas elődásában itt!


2019.09.30.Bayer Zsolt: Kérés a miniszterelnökhöz - Teljes cikk itt!

Kérjük a magyar miniszterelnököt, hogy ezeket a kérdéseket vitassa meg finn kollégájával.


1. Nem veszélyezteti-e a finn jogállamiságot, hogy Finnországban nincs alkotmánybíróság, hanem a parlament alkotmányügyi bizottsága látja el a normakontrollt?
2. Mi a helyzet a számi kisebbséggel? Rendjén van-e, hogy a finn Legfelsőbb Közigazgatási Bíróság olyan döntést hozott, amely sértette a számik önrendelkezési jogát?
3. Az előzővel szoros összefüggésben: miért van Finnországban elkülönült közigazgatási bíróság, ha Magyarország ellen eljárást indítottak azért, mert vissza akartuk állítani a közigazgatási bíráskodást, amely egyébként a magyar közjogi hagyományok szerves része volt, és a kommunisták szüntették meg?
4. Nem aggályos-e, hogy Finnországban a bírákat az igazságügyi miniszter javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki, továbbá a bíróságok központi igazgatása az igazságügyi minisztérium hatáskörébe tartozik? Nem sérti ez a hatalmi ágak szétválasztásának elvét?
5. Mit szól ahhoz, hogy az EU 2019-es igazságügyi eredménytáblája szerint a magyar igazságszolgáltatás hatékonyabb és progresszívabb, mint a finn?
6. Nem érzi-e aggályosnak, hogy európai összehasonlításban Finnországban kiemelkedően magas a rasszista indíttatású, a kapcsolaton belüli és a nők elleni erőszakos cselekmények száma?
7. Nem ad-e okot aggodalomra ön szerint az, hogy a finn média a pluralizmusa és tulajdonosi hátterének átláthatósága szempontjából meglehetősen kritikus állapotban van, miképpen ugyanilyen kritikus állapotban van a szerkesztői szabadság, amelyet a tulajdonos tetszése szerint befolyásolhat? Mit szól ahhoz, hogy csak a Sanoma-portfólió egyedül eléri és befolyásolja a finn lakosság kilencvenöt százalékát? (mindenszo.hu)

2019.09.26.Csizmadia László a CÖKA elnöke: Azonnali, általános uniós népszavazást! - Teljes cikk itt!


Merkel asszony, Macron és Conte sem intézkedhet a sorsunkról, még akkor sem, ha Soros György és Frans Timmermans zrt.-je így kívánja. A civilek úgy tartják, hogy a népfelség tiszteletben tartása a demokratikus jogállamiság alapja. Ha hatalmat gyakorolsz, azt a nép nevében és népedért kell tenned. Ha visszaélsz választóid bizalmával, és nem tudsz azonosulni a többség akaratával, akkor az egód vezet, zsarnokká válhatsz. Bármilyen közösség irányítása, kormányzása – (ideértve az Európai Uniót is) nem lehet független a tagjai akaratától.

A demokrácia és a jogállamiság tiszteletben tartása az uniós intézmények területén általában formailag megvalósul. A törekvés a hatalmi hierarchiára sokszor az Európai Parlament képviselőit egyes pártok meghatározott szolgálatába állítja. Az EU szövetséges közösségének irányítása, a demokrácia és jogállamiság szolgálata azonban a népek nélkül nem lehetséges. A közösséghez tartozás előfeltétele az unió szabályrendszerének elfogadása. A csatlakozni kívánó országok erről – nem véletlenül – népszavazással döntenek.

Az unió alapszabálya így minden tagjára kötelező érvényű. A belépő nemzetek szuverenitásuk meghatározott részéről lemondanak, mert úgy vélik, hogy az átadott joggyakorlás területe és az ahhoz kapcsolódó politikai és gazdasági út követendő, és számukra erősödést jelent. A tagállamok azonban megtartott szuverenitásuk függvényében önállóan, szabadon dönthetnek közösségük sorsáról.

Tudjuk, hogy az emberek a szabadságukat csakis választott közösségeik normái szerint élhetik meg. Világos tehát, hogy az EU és közösségeinek szövetsége mindkét fél számára elfogadott korlátozott szuverenitást jelent, amit kötelező betartani... (civilosszefogas.hu)

2019.09.22.Szijjártó: Ismét le akarják nyomni az európai országok torkán a kötelező migrációs kvótát


Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Emlékezetes, Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában azt mondta: "betelepítési kvótát nem, de szállítási kvótát vállalunk"... (pestisracok.hu)

2019.08.23.Kormányinfó: 9 ezer forintos rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok


Ezt a nyugdíjasok szeptember 31-ig megkapják. A 9000 forintos rezsiutalvány március 31-ig használható fel, ebből gáz- és áramszámla fizethető.

Gulyás Gergely kiemelte, a kormány nyugdíjprémiumot is fog fizetni és nyugdíj-kiegészítés kifizetésére is sor kerül. A részleteket a következő napokban fogják ismertetni a közvéleménnyel. Aki 2019. január 1 és július 31. között legalább három hónapig állt közfoglalkoztatotti jogviszonyban és ez augusztus 1-ig fennáll, ők összesen nettó 54 forint

A német kancellár hétfői soproni látogatásával kapcsolatban Gulyás Gergely örömét fejezte ki, hogy Angela Merkel világossá tette, a visegrádi együttműködés Európa egészének érték, és elismerően beszélt az EU-s pénzek magyarországi felhasználásáról, ami a miniszter szerint rendkívüli fontosságú az új, hétéves uniós költségvetés elfogadása előtt. (hirtv.hu)

2019.07.17.Szijjártó Péter: Nem lehet a migránsoknak egy adott ország lakosaival egyenjogú egészségügyi ellátása


A magyar külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon elmondta: a New York-i értekezleten leszögezte, hogy nem lehet gyakorlatilag ugyanolyan egészségügyi ellátási jogokat biztosítani azok számára, akik törvénytelenül jutottak be egy országba, mint amilyen jogokat biztosítanak azon lakosoknak, akik évtizedek óta becsületesen fizetik adóikat egyebek közt az egészségügyi ellátás fenntartására...
A miniszter emlékeztetett arra, hogy a globális migrációs csomag lényege az illegális bevándorlás legalizálása nem törődve azzal, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent. Hozzátette, hogy a magyar álláspont szerint az illegális migráció veszélyes, nem szabad legalizálni, sem megszervezni, hanem meg kell állítani a biztonsági kockázatai miatt. (magyarnemzet.hu)

2019.07.02.Közhely, kommersz és gluténmentes politikai piknik.
Sértődések, hiányos öltözet? Mi történt a héten?


Mozgalmasan kezdődött a Keménymag legújabb adása. Divattanácsok. Mit érdemel az a kapitány, aki migránsokat utaztat Olaszországba?

2019.06.17.Nagyszerű beszámolókat, bejátszásokat láthatunk 1989-ben átélt eseményekről


A Hír TV Sajtóklub című műsorában a fő témaként a 30 évvel ezelőtti júniusi eseményeket vitatták meg a vendégek.Vásárhelyi Mária és dühös ellenzéki társai megzavarták a Szabadságkoncertet a Hősök terén


A néhány tucat kormányváltó Donáth László, Eörsi László, Jánosi Katalin, Rainer M. János, Rajk László, Ungváry Rudolf, Vásárhelyi Mária vezetésével egy molinóval és egy perc csenddel tüntettek, majd elhagyták a helyszínt. A demonstrálók állítólag azért vonultak az utcára, hogy kifejezzék nemtetszésüket "az 1989/90-es rendszerváltás immár naponta meghamisított emléke" miatt. (pestisracok.hu)

2019.05.27.Itt van, mit gondolnak a Fidesz meghatározó politikusai a választásról - PS videó!


Jurák Kata: A Fidesz eredményváróján a párt vezető politikusaival beszélgettünk, akik közül többen is kemény kritikát fogalmaztak meg a hazai ellenzék teljesítményéről. Megtudhattuk, hogy miként élték meg a kormánypárti EP-képviselők az elmúlt ciklusban a hazájuk ellen indított vehemens támadásokat.

2019.05.14.Orbán Viktor és Donald Trump közös sajtótájékoztatója
Az Egyesült Államok elnöke szerint Orbán Viktor jó munkát végez
Donald Trump a Fehér Házban tárgyalt tegnap a magyar miniszterelnökkel


Orbán Viktor miniszterelnök jó munkát végez Magyarország biztonságának megőrzésében – jelentette ki tegnap Donald Trump a washingtoni Fehér Házban, ahol a magyar kormányfőt fogadta munkalátogatáson. A mintegy egyórásra tervezett találkozójuk hétfőn este ért véget. Az amerikai elnök úgy fogalmazott az MTI szerint: a magyar miniszterelnököt egész Európában tisztelik.
Kiemelte, hazánk büszke és jó tagja a NATO-nak, és méltatta azokat az erőfeszítéseket is, amelyeket a magyar kormány tesz az illegális migráció ellen.
Orbán Viktort 1998-ban, első miniszterelnöksége idején fogadta az Ovális irodában Bill Clinton. A 2010-es kormányváltást követően Barack Obama demokrata párti kormánya nem ápolt jó viszonyt Budapesttel, ezért ennek fényében különösen áttörésnek számít a mostani találkozó.
A két szövetséges kapcsolata 2017 januárjában, Trump beiktatása után kezdett javulni. (magyarnemzet.hu)2019.05.06. Változások előtt áll Európa!


Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemzését nézhetjük. Nem tudjuk elképzelni a helyünket egy bevándorláspárti többségű EPP-ben. Orbán Viktor: Magyarország a déli határszakaszán Ausztria határát is védi.2019.05.02. Orbán Viktor és Matteo Salvini nemzetközi sajtótájékoztatója


2019.05.02.Gulyás Gergely: Pártcsaládot nem keresünk, de szövetségeseket igen


"Amíg tagja a Fidesz az Európai Néppártnak, addig erre a szövetségre koncentrál. Az EP választásokon pedig a Néppárt tagjaként veszünk részt." – mondta Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter interjújában az Ungarn Heute-nak. Szerinte politikai amatőrök, akik választási kampány idején vitáznak a Fidesz tagságáról. Az Európai Bizottság elnökségére aspiráló Manfred Webernek pedig úgy tűnik fontosabb, hogy legnagyobb politikai ellenfeleinek az elismerését kivívja, mint hogy pártcsaládja tagjaival vagy akár a német kormánnyal szolidáris legyen. ***
Először lesz olyan választás Európában, ahol van egy nagy, közös, valóban az európai választók érdeklődésére számot tartó politikai vita. Ez pedig arról szól, hogy milyen Európát képzelünk el a jövőben. Hajrá Magyarország!!! (magyarnemzet.hu)

2019.03.19.Elítélte a brüsszeli tervet Szijjártó Péter * Teljes cikk itt!


Az Európai Bizottság kötelezővé tenné a migrációs csomagot! Kézzelfogható bizonyíték van arra, hogy vannak olyan elkötelezett pártfogói az ENSZ migrációs csomagjának, akik azt jogilag kötelezővé akarják tenni minden európai uniós tagállam számára – jelentette ki az MTI szerint a magyar külgazdasági és külügyminiszter az EU-tagországok tegnapi, brüsszeli külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Brüsszel eddigi legsúlyosabb hazugsága látott napvilágot, ugyanis komoly és elkötelezett munka folyik, hogy megtalálják a jogalapot, hogyan lehet hosszú, körmönfont jogi érveléssel azt állítani, hogy a migrációs csomag mégiscsak kötelező a tagállamokra nézve. Noha a dokumentum, amelyben mintegy nyolcvanszor szerepel a kötelező szó, nem az EB szándéka szerint került nyilvánosságra, a bizottság elismerte a létezését – közölte a miniszter. (magyarnemzet.hu)Beolvasott Dr. Gottfried Curio AfD-s képviselő a Bundestagban


2019.03.12.Demagógia felsőfokon - Európa kormányzójának képzeli magát


az a Jean-Claude Juncker, aki Luxemburgban a kreatív könyvelés és az adóelkerülés állami szintű nagymestere volt. Szívbéli barátjával, Soros Györggyel nemcsak az uniós pénzügyek uraivá váltak, hanem kontinensünk társadalmi rendjének szisztematikus feldúlói is.

Időskorukra maguknak kívánnak szobrot állítani. Ez meggondolatlan elképzelés csakúgy, mint a bevándorláspártiság párosítása a nyitott társadalom eszméjével. A személyi kultuszra utaló hatalmi építkezésük jutalma csakis a népharag és a "szobor"-döntés lesz.

Az európai parlamenti választások előtt a pártok egymásnak feszülnek, sokszor nemtelen eszközökkel próbálják térdre kényszeríteni ellenfeleiket. E tekintetben élenjárók a szocliberálisok, hiszen a legutolsó ciklusban ugyan uralták a többséget, mégis elhibázott a politikájuk, így sikerült az európai polgárok nagy többségének elégedetlenségét kiváltaniuk...

A magyar kormány népszavazáson, népi konzultációkon, valamint országgyűlési választáson kapott legitim felhatalmazást politikájához. Kérdezzük: a választópolgárok felhatalmazása nélküli Európai Bizottság kinek a jogán tapossa a demokráciát, a szabad véleménynyilvánítást és a szubszidiaritás szentségét? Elég volt az idiotizmusból, reméljük, hogy még lidérces álmainkban sem fogunk rájuk emlékezni. (Csizmadia László CÖF-CÖKA elnöke)

2019.03.10.A nyolcas műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő úgy látja,


hogy ma Európa a végveszély szélén van. Nem igaz, hogy minden migráns terrorista, de köztük vannak a terroristák, akiket szörnyen nehéz felfedezni.

2019.02.22.Orbán Viktor: Az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel


Az európai parlamenti (EP) választás tétje a bevándorlás, az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kijelentette: a kormány mostani tájékoztatókampányából a magyarok is megérthetik, milyen migrációs eszközöket akar bevetni Brüsszel. "A brüsszeli bürokraták terveit egy ilyen kampány leleplezi" - fogalmazott. Szavai szerint a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli többség növelni akarja a bevándorlást, ami azt jelentené, hogy Európa nem marad az európaiaké.

A kormányfő azt is mondta, hogy Brüsszel semmilyen valóságos segítséget nem ad a nemzetállamoknak a határvédelemhez, ellenben olyan programokat hirdet meg, amelyekkel a migránsokat immár törvényesen szabályozott keretek között behozná az Európai Unióba.

2019.02.19.Péter Szijjártó told Euronews it was "not fair to confuse migration with the free flow of labour within the European Union."...
Szijjártó és egy aljasan bekérdező riporter! - Videó itt!


"Nem tudok arról, hogy 400 ezer magyar illegális bevándorlóként végigmasírozott volna az Egyesült Királyság területén, figyelmen kívül hagyták volna a törvényeket, valamint a helyi emberek életét. Ugyanis az én országomban ez történt" - mondta Szijjártó Péter az Euronews riporterének azon kérdésére, miért nem foglalkozik a kormány a "magyar migránsokkal" is?
Akik ugye nem migránsok, hanem európai uniós polgárok, akik élnek a szabad munkaerőáramlás jogával. Ugyan Szijjártó követhette volna a hülye kérdésre hülye válasz elvét, de inkább higgadtan elmagyarázta ez utóbbit is. Emellett megkérte az őt interjúvoló újságírót: ne sértse meg azzal azokat a magyarokat, akik az Egyesült Királyságban dolgoznak, hogy összemossa őket, illegális bevándorlókkal.
"Büszke vagyok arra a nagyjából 200 ezer magyarra, aki az Egyesült Királyságban munkát vállalva hozzájárul mind a britek, mind pedig az Európai Unió sikereihez. Aki összemossa őket az unión kívülről érkező illegális bevándorlókkal, az megsérti Magyarországot." (figyelo.hu)

2019.02.04.Valóság Nagybátyánk végre látogasson el újra hozzánk! - Videó itt!


A C12 csoport egy olyan szakértői testület, melyben számos szakág, így közgazdászok, politológusok, titkosszolgálati szakértők és még egy Kossuth díjas irodalmár is részt vesz. Ez a 12 fő bármikor ki tud állni közös ügyeink mellett és képes segíteni a CÖF-CÖKA munkáját – mondta el a Magyarország élőben műsorában Csizmadia László, a CÖF elnöke.
A "politikai korrektség" eredetileg a kifogásolt és sértő nyelvi diszkrimináció megszüntetését szolgálta, mára azonban a hazugság szinonímájává lett. Ha a sajtót nézzük, egyre több a negatív PC beszéd, a hazugság, csúsztatások, ami nem áll meg a hazai sajtóban – mutatott rá Csizmadia László.
"Azok a brüsszeli bürokraták, akik 5 év alatt lejáratták magukat, most egy színpadot ácsoltak maguknak, ahonnan folyamatos rágalmakkal és csúsztatásokkal támadják Magyarországot.–mondta a CÖF elnöke. A Soros György féle szervezetek ripacsai, ezek az emberek egyszerűen előadásokat közvetítenek, amihez a jegyet az európai polgárok fizetik. Ezért kötelességünk olyan támogató szervezeteket alapítani, melyek révén, Cseh Tamás szavaival élve valóság nagybátyánk jöjjön el végre hozzánk – mondta Csizmadia László aki szerint nincs szükség Békemenetre március 15-én, ha a politika visszatér rendes keretei közé...péntek, 2019. február 08. (hirtv.hu)

2019.02.05.Nyílt levél René van Hell úrnak, Hollandia budapesti nagykövetének * Teljes cikk itt!


Tegnap reggel, egy átvirrasztott, nehéz éjszaka után arra az elhatározásra jutottam, hogy delegációt alakítok, s néhány barátommal Hollandiába utazunk megvizsgálni a holland jogállam és demokrácia állapotát. Ebben kérem az ön segítségét. Jómagam és delegációm tagjai nagyon komolyan aggódunk a holland jogállamiság és demokrácia miatt, s ezzel szoros összefüggésben elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk, hogy megvizsgáljuk Judith Sargentini patella-, pupilla-, továbbá musculus masseter-reflexeit.
A legfőbb indok a következő: a holland alkotmány 120. cikkelye szerint a hollandiai bírók nem jogosultak (ismétlem: nem jogosultak!) a holland törvények, továbbá a nemzetközi szerződések alkotmányosságáról véleményt mondani és ítélkezni. Vagyis: a holland bírák függetlensége és hatásköre olyan sérelmet szenved el Hollandiában, amely egész egyszerűen összeegyeztethetetlen az európai értékrenddel és jogrenddel egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy fenti alkotmányos rendelkezésből logikusan következik az is, miszerint Hollandiában egész egyszerűen nincs alkotmánybíróság.
Ideje tehát feltenni a kérdést: miképpen nevezhető jogállamnak és demokráciának egy olyan ország, ahol nincs alkotmánybíróság? Miképpen lehet tagja az Európai Uniónak egy olyan ország, ahol ez megtörténhet? Éppen ezért, e súlyos és nyugtalanító problémák miatt érezzük elengedhetetlenül fontosnak, hogy delegációnkkal elutazzunk Hollandiába, ott feltegyük ezeket a kérdéseket, s ezzel egy időben felszólítjuk a holland kormányt, hogy haladéktalanul kezdje meg a holland alkotmány megváltoztatását. (magyaridok.hu)

2019.01.30.Emberi jogok - Morvai Krisztina hozzászólása az EU parlamentben


2019.01.27.Morvai Krisztina sajtóközleménye


Miközben szerdán Sargentini asszony vezényletével ismét a magyar jogállamiság helyzetén nyűglődik majd az Európai Parlament, az AFP francia hírügynökség jelentése szerint Franciaországban elképesztő méreteket öltött a kormányellenes tüntetőkkel szembeni rendőri brutalitás. Mi sem természetesebb annál, hogy az Európai Unió fittyet hány a francia rendőrök által okozott 77 súlyos fejsérülésre, a 15 szemkilövési esetre. Hogyan is lenne idejük ilyen "apróságokkal" foglalkozni, amikor Magyarországon olyan kirívó emberi jogi jogsértések vannak, mint a közigazgatási bíróság felállítása vagy a túlóratörvény elfogadása. "Pikáns", hogy miközben sargentiniék a magyarországi sajtószabadság hiányát ostorozzák macronék az újságírókat sem kímélik a rendőri bántalmazásoktól, munkavégzésük ellehetetlenítésétől. (Az erről szóló tudósítást valamint az AFP összefoglalóját e közlemény alatt angol nyelven lehet elérni.)
Minden gondolkodni képes, értelmes embernek világosan kell látnia: az Európai Unió a balliberális illetve a bevándorláspárti kormányok részéről mindent eltűr (Gyurcsány szemkilövetései ugyanúgy belefértek az emberi jogokról alkotott elképzelésükbe, mint Macronéi), de azt nem tűri el, hogy bárhol bevándorlás ellenes, "Európai Egyesült Államok" - ellenes, s az ötven különböző nemi identitással jellemezhető bizarr értékrendet visszautasító nemzeti, konzervatív kormány legyen.
Ezért gyalázzák folyamatosan hazánkat, ezért akarják destabilizálni Magyarországot és nyilvánvalóan egy Macronhoz hasonló balliberális bábot, egy újabb szemkilövetőt kívánnak az ország élére ültetni. (Az sem kizárt persze, hogy egy régi, jól beváltat, akit Hibbant Néró néven emlegettünk 2006 véres őszén...)
Minden hazaszerető embernek azon kell lennie, hogy ezt megakadályozzuk. Olyan módon lépjünk fel a magyarországi korrupció, munkahelyi kiszolgáltatottság vagy egyéb létező sérelmek ellen, hogy eközben nemzeti önrendelkezésünket megőrizzük, és hazánkat a szemkilövetésekben örömüket lelő gyurcsányoktól, macronoktól megvédjük.

Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Morvai Krisztina
I. AZ AFP francia hírügynökség a rendőri brutalitásokról, számokkal, tényekkel
https://www.thelocal.fr...…/french-police-under-fire-as-yello...
II. Rendőri erőszak újságírók ellen https://rsf.org…/police-violence-against-reporters-during-...

2019.01.25.Soros el akarja foglalni az európai intézményeket


A Magyarországgal foglalkozó újabb európai parlamenti (EP) vita egy Soros György-féle szeánsz, választási gyűlés, kampányesemény lesz - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2019.01.17.Szijjártó Péter: "El akarják venni a pénzt a bevándorlásellenes országoktól."


Szégyenletesnek nevezte az Európai Bizottság elmúlt négy-öt évének migrációs politikáját Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szerint annyit sikerült "elérni", hogy Európában soha nem tapasztalt módon megnőtt a terrorfenyegetettség.

A migráció megállítása helyett az EB menedzselni kezdte a bevándorlást. Ez pedig oda vezetett, hogy napjainkban több millió illegális bevándorló tartózkodik Európában.

A tárcavezető egyértelműen a politikai nyomásgyakorlás eszközének tartja azt, hogy az Európai parlament csütörtökön elfogadta az uniós források kifizetésének jogállamisági kritériumokhoz kötéséről szóló indítványt.

2019.01.15.Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője úgy vélte,


hogy az ellenzéki független képviselők értelmetlen tetteinek célja, hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról és azt a látszatot próbálják elhitetni az emberekkel, hogy Magyarországon diktatúra van.
Felháborító! Az MTVA épületében aludt Szél és Hadházy. Szél Bernadett és Hadházy Ákos még mindig nem hagyott fel az ellenzéket is lejárató botránypolitizálással, a köztelevízió épületében töltötték az éjszakát. A független országgyűlési képviselők - a decemberi akciójuk után - azért tértek vissza az MTVA-ba, hogy a vezérigazgatóval találkozzanak.Nyílt levél Szél Bernadettnek!


Képviselő asszony! Mivel befejezte a szappanoperát Hadházy Ákossal, jó lenne, ha figyelne a választó polgárokra is! Először is! Ön nem képvisel senkit! Az LMP listáján lett képviselő, de mivel kilépett, most "független". Igen! Az emberektől!
És képzelje el, nem csak a köztévé igazgatóját fizetjük, hanem azokat a képviselőket is, akik senkit nem képviselnek! És most a lényeg: az ön és Hadházy Ákos viselkedése túlment minden határon! Vélt, vagy valós sérelmeiket önbíráskodással, más emberek megalázásával kívánják orvosolni! Politikusok önök? Olyanok, akiknek van tisztessége és méltósága? Nem! Ön egy senki, aki visszaél azzal a lehetőséggel ami az ölébe pottyant! Beszédstílusa, modora mint egy falusi kofáé! Mit várnak el a választópolgárok az országgyűlési képviselőktől, akiket ők fizetnek? Először is kulturált viselkedést, a törvények ismeretét, és betartását! Önnek lehetősége van bizonyos állami vállalatokhoz bemenni, ott információt kérni! De semmi több jogot nem ad! Az információt elektronikus levélben megkapták! Arra nem kaptak senkitől felhatalmazást, hogy hamis tűzriadót keltsenek, hogy erőszakkal hatoljanak be olyan helyekre, ahová nincs joguk bemenni! Erre a viselkedésre nincs mentség! Aztán újból "csellel" mentek be az tv székházba, bejelentés nélkül, és ott alvásra készültek fel!
Ehhez már pofa kell. Kaptak választ Papp Dánieltől! Sokkal kulturáltabbat, mint ahogy viselkedtek! Aztán ott aludtak, és azon sopánkodtak, hogy nem kapnak díszkivilágítást. És ma is kaptak válaszokat a kérdéseikre. Bár nem láttam a szappanoperájuk elejét, és nem tudom ki volt a beszélgető partnere, de mint egészséges lelkületű állampolgár lévén úgy éreztem, hogy egy ÁVO-s kihallgatáson veszek részt! És ez betette a kiskaput! Tisztelt pufajkás asszony! Már rég nem érdekel, mit akar mondani, csupán arra vagyok kíváncsi mennyi törvényszegést követ el még azon a jogcímen, hogy van egy képviselői kártyája? Ha rajtam múlna elvenném és elégetném! Szégyellje magát! Nem méltó sem képviselőnek, sem politikusnak! (B. Rózsika)

2019.01.08.Sargentini nem meri Magyarországra betenni a lábát


Judith Sargentini, a Magyarországot elmarasztaló jelentés készítője is ott lesz azon a brüsszeli tüntetésen, amit a magyar ellenzék szervezett kedd délutánra.
Morvai Krisztina, európai parlamenti képviselő az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott: amikor destabilizálni akarnak egy országot, akkor Sargentini asszony barátnői oda szoktak menni a helyszínre. Például Ukrajnában odamentek a Majdan térre, és ott lázították az embereket.

TUDTAD?
Btk. 332. § "Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve annak tagja ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel - erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2019.01.02.Milyen fontosabb események befolyásolják a közbeszédet 2019-ben?


Megtárgyalták azt is, mennyire különülnek el egymástól a nyitott társadalom, a családellenes és a migránspárti fogalmak.

2018.12.19.Itt az újabb megmondó! MAGYARORSZÁG ÉLŐBEN - Összenőtt?


A balliberális pártokkal vállvetve indult a Jobbik a közmédia elleni csatába és a parlament ülésteremben lezajlott csetepatéban is teljes volt az ellenzéki összhang. Minek köszönhető a fordulat és várhatók-e további erőszakos fellépések a párt részéről, kérdeztük Jakab Péter országgyűlési képviselőt, a Jobbik szóvivőjét.

2018.11.29.Magyarország a globális migrációs csomag egyetlen pontját sem * Teljes cikk itt!


fogja betartani, közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azon a megbeszélésen, amelyet szerdán Genfben folytatott António Vitorinóval, a Nemzetközi Migrációs Szervezet főigazgatójával. Mint a találkozó után magyar újságíróknak nyilatkozva elmondta, a tárgyaláson leszögezte, hogy a csomag teljes mértékben ellentétes Magyarország érdekeivel, mert migrációra inspirál ahelyett, hogy a folyamatok megállítását tűzné ki célul.
"Az ENSZ-csomag elköveti ugyanazt a bűnt, amelyet az Európai Unió követett el a kötelező kvótákkal: gyakorlatilag meghívással ér fel" - fogalmazott, hozzátéve, hogy eközben Európa környezetében mintegy 30-35 millió olyan ember él, aki élethelyzetéből adódóan könnyen hozhat olyan döntést, hogy elhagyja otthonát. (mindenszo.hu)

2018.11.15.Dr. Drábik János: Akikről nem beszélhetünk II. rész
Mennyire szabadon választhatjuk meg vajon a szövetségeseinket?


2018.11.16.Földi László: Tanulságok az idén hetvenéves zsidó államtól * Teljes cikk itt!


Az elmúlt évek során Európa nyugati fele megtapasztalta azt, hogy milyen a félelem légkörében élni. A 2015-ös párizsi támadássorozat óta alig telik hónap úgy, hogy ne történjen terrortámadás földrészünkön. Ez pedig szinte sokkolóan hat az emberekre, hiszen évtizedeken keresztül abban a hitben éltek, hogy ilyen tragikus képeket csak a televízió híradásaiban láthatnak, nem pedig a közvetlen környezetükben. A hidegháború vége, a szovjet befolyási övezet felbomlása óta pedig már az európai katonai védelmi erő szükségessége is politikai vitatémává vált. Az iszlám radikalizmus terjedésének veszélye, a terrorizmus új módszereinek megjelenése, a kívülről jövő inváziós fenyegetés ellenére sem sikerült az elmúlt évek során az Európai Unió vezetésének megfelelő módon reagálnia ezekre az új kihívásokra.
Nemrég Izraelben jártam, és azt hiszem, az idén hetvenéves zsidó állam sok tanulsággal szolgálhat nekik. Az alig 8,5 milliós országban közel 1,5 millió muzulmán él. Határai mentén pedig több száz milliós gyűrű, amely államok döntő része Izraelt tekinti legfőbb ellenségének. Ezt a súlyos biztonsági feladványt három fő elem révén oldotta meg a zsidó állam.
Az első a hadsereg. Az éves nemzeti jövedelmének több mint kilenc százalékát fordítják védelmi kiadásokra. Ez hatalmas szám, de sikeres üzleti modelljük a hadiipari kutatás-fejlesztés és gyártás területén bevételi oldalról ellensúlyozza ennek egy jelentős részét. A hadsereg mintegy 170 ezer fős, ötvenezres tartalékosállománnyal....
A biztonság második eleme kevésbé látványos. Ez a belső biztonság. Az persze szembeötlő, hogy a bevásárlóközpontokba belépés előtt detektoros biztonsági kapukon keresztül, csomagátvizsgálás után lehet belépni. A biztonsági cégek emberei is éleslőfegyverrel felszerelve végzik ezt a munkát. A gázolásos merényletekre reagálva lezárták az üzletközpontok főbejáratait, oda csak oldalsó ajtókon lehet belépni. A főutak melletti buszmegállókat két, fektetett T betűre emlékeztető betonakadállyal védik....
A biztonság harmadik eleme szintén jól látható. Ez pedig a hazafias érzés erősítése, a nemzeti összetartozás tudatának elmélyítése. Minden izraeli közintézményen, szállodán kint van a nemzeti lobogó. De a települések legmagasabb pontjain is, csakúgy, mint a szórakozóhelyek és a kibucok bejáratánál is. Az is természetes, hogy nem kifakult, szakadt zászlók vannak kitűzve. A hadsereg alapkiképzését lezáró menetgyakorlatokat is úgy tervezik, hogy azok végpontja az izraeli történelem egy-egy emblematikus helyszíne legyen. Mintha nálunk Eger, Szigetvár vagy Drégely vára lenne.... (magyaridok.hu)

2018.11.05.MAGYARORSZÁG ÉLŐBEN – Morvai Krisztina az EP-választásokról beszélt


Nem lesz uniós képviselő a következő ciklusban, de úgy látja a jövő évi EP választás a büntetésről fog szólni, a bevándorlás pártiakat fogják büntetni az emberek. A stúdióban Morvai Krisztina.

2018.10.15.Fricz Tamás: Soros álmai tegnap és ma * Teljes cikk itt!


Megvalósulni látszanak a három évvel ezelőtt ismertetett bevándorláspárti elképzelések. Emlékszünk még arra, hogy néhány hónappal ezelőtt a hazai baloldali és liberális ellenzék azt mantrázta, hogy valójában nincs is Soros-terv a migrációs válság kezelésére? ("Íme, a tervem a menekültválság megoldására", Soros György, Market Watch, 2015. szeptember 29., illetve: "A mi tervünknek a menekültek védelme a célja és a nemzeti határok jelentik az akadályt." Soros György, Bloomberg Business, 2015. október.)
Egy ideje már - különösen a kétharmados győzelemmel végződött áprilisi választások óta - az ellenzék mélyen hallgat erről. Nem véletlenül.
Íme, a forgatókönyv, amelyet Soros általánosságban, a Foreign Affairs szerzője pedig a maga konkrétságában fogalmazott meg, megvalósulni látszik. Úgy hírlik, Soros György az ENSZ legutóbbi közgyűlésén, az egyik kapcsolódó tanácskozáson személyesen lépett fel és tartott beszédet. Csak egy kérdést tennék fel: vajon melyik ország képviseletében tette ezt? Vajon kit képviselt ott, ahol országok vezetői lépnek fel? Vagy talán az volt a névtáblájára írva: Soros György- Globális Birodalom? Jó lenne végre tiszta lapokkal játszani. (magyaridok.hu)

2018.09.17.A jognak semmilyen értéke nincs az európai parlementi intézményrendszerben


- jelentette ki a csaknem 15 éve EP-képviselőként dolgozó Szájer József Bayer show című műsorunk vasárnapi adásában arra reagálva, hogy a lisszaboni szerződéssel ellentétes módon, a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született meg Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés elfogadásához szükséges kétharmados többség. Az Európai Néppárt alelnöke Bayer Zsoltnak kiemelte, Közép-Európa végre felismerte a saját érdekeit, nem egy európai egyesült államokat akar, hanem egy olyan uniót, ahol fontos a tagállamok nemzeti szuverenitása. A kormánypárti politikus szerint Magyarország azért szálka Európa és a világ szemében, mert jobbra, a bevándorlásellenes irányba akarja húzni az Európai Néppártot, mint az európai politika legnagyobb erejét.

2018.09.17.A cseh rendőrség őrizetbe vett egy terrorakcióra készülő szlovák származású iszlamistát, aki robbantani akart.


Eszményképe az Iszlám Állam dzsihadista szervezet volt, eszmei vezetőjeként pedig arra a prágai imámra tekintett, aki ellen az ügyészség vizsgálatot indított terrorizmus támogatásának gyanújával. Földi László biztonságpolitikai szakértő úgy fogalmazott, a terroristák ellen lehet védekezni, a terrorizmus azonban nagyon nehezen megelőzhető.

2018.09.11.Magyarország nem enged a zsarolásnak


Azért ítélik el hazánkat, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy nem leszünk bevándorlóország - válaszolt Orbán Viktor a Magyarországot érő vádakra ma az Európai Parlamentben, ahol a Sargentini-jelentés vitáját tartják.

2018.09.10.Mexikói felállás Svédországban


Bárhogyan is alakulnak a tárgyalások, a politikai patthelyzet nem sok jót ígér a svédeknek. Skandináviától alapvetően idegen a felforrósodott politikai hangulat, szeretnek mindent a szőnyeg alá söpörni, majd úgy csinálni, mint akiknek fogalmuk sem volt róla. Ezt már nem tehetik meg, a polgárháborús retorika az életük része lett.
Ezentúl nem csak a migrációval, a beilleszkedni képtelen tömegekkel, az egyre növekvő bűnözéssel kell együtt élniük, hanem azzal is, hogy elmúltak a társadalmi béke napjai, amikor a csinos kis szőke fejüket csak azon kellett egész nap törni, hogy hogyan alakíthatnának még jobb képet ki magukról a Föld országaiban. (pestisracok.hu)A FÉLELEM BIRODALMA : az iszlámról 10 másodpercben


Pakisztáni muszlim lett a Svéd Örökségvédelmi Hivatal új vezetője! /5 perces videó/

Kulturális dzsihád! A muszlim Mahmood elismerte, hogy semmit sem olvasott a svéd kulturális örökségről. A célja nem is az, hogy megőrizze a svéd örökséget ... éppen ellenkezőleg.

2018.09.03.CÖF Civil Akadémia előadása - Vendégek: G. Fodor Gábor politológus,


a 888.hu főszerkesztője, a Századvég Alapítvány startégiai igazgatója, Horváth Zsófia pszichopedagógus elemzik a jelenlegi helyzetet.

2018.08.29.Orbán Viktor találkozója Salvinivel reményt keltő!


Az olasz belügyminiszterrel találkozott Orbán Viktor miniszterelnök. Milyen hozadéka lehet a megbeszélésnek a migráció kezelésében? Az LMP-s Ungár Péter a bevándorlás kérdésében egyetért a Fidesszel, a Momentum viszont elfelejtené ezt a témát, és újat hozna be a jövő évi választási kampányba. (ECHO TV)

2018.07.13.Az EU-n belüli durva jövedelemkülönbségek hatása a magyar nőkre
("forró vita" Brüsszelben)


Morvai Krisztina: "Mi is az Európai Unió tagállama vagyunk, és ugyanazok a jogok illetnek meg bennünket, mint például osztrák barátainkat. Csodálatos lenne, ha a nők, akik annyi szolidaritást éreznek nőtársaik iránt, ebben a kontextusban is éreznék azt. Köszönöm szépen." Morvai felszólalásában szó volt a magyar női munkavállalók helyzetéről s a kivándorlás (idősebb nőkre, anyákra) nőkre gyakorolt hatásairól is.

2018.07.09.Csizmadia László: Gólpassz előtt az uniós népek összjátéka


Első lelkesedésünkben úgy éreztük, hogy Magyarország "aranygólt" rúgott a brüsszeli miniszterelnöki csúcson. Megszenvedtük, és kormányunk is megdolgozott a migránspolitika fordulatáért. A politikusi "sztárokkal" teletűzdelt, az illegális bevándorlást támogató, sőt szervező ellenfeleink hátrébb léptek. A V4-ek és a hozzájuk csatlakozók csapatmunkája végre komoly sikert aratott. A brüsszeli adminisztrációt elérte a paradigmaváltás számukra hűvös szele.
Azonban még most sem érzik, hogy vihar közeledik, hogy nem packázhatnak tovább. Európa népeit nem tekinthetik a csicskásaiknak. Ha mégis így hiszik, jön a forgószél, az össznépi elégedetlenség. Ez a természetes erő kisöpri az áporodott levegőt az EU intézményrendszeréből. Megszünteti az ultraliberális tébolyt, amely az egyéni szabadságjogokat a közösség és a többség szabadságvédelmi jogosultsága elé helyezi.
Az unióban acélosodnak az olyan politikai vezetők, akik küldetésükkel népük bizalmát tiszteletben tartva szolgálnak. Kötelességük a pénzhatalmasságok által szervezett bűnügyekkel átszőtt népvándorlás megállítása. Az unió alapítóinak tézisei meghatározzák, miként kell megvédeni kontinensünk szuverenitását. Sziklaszilárd döntések hozhatók a szubszidiaritás betartásával. Nehéz történelmi pillanatokban közvetlenül a néphez kell fordulni. Az a kormány, kormánypárt vagy pártszövetség lehet stabil, amelyik mögött ott áll az emberek többsége. A népek feletti öncélú politikai ármánykodás akkor is megbukik, ha hajtóereje a mammon.
Nyugat-Európa népei több mint hetven éve békés körülmények között, jólétben élhettek. Keresztény civilizációjuk jó ideig vallotta az erkölcs primátusát, és alakította a jogalkotást. Megteremtődtek a rend és a rendszer feltételei, biztos talajon állt a demokrácia és a jogállamiság. A brüsszeli adminisztráció azonban széttöri ezeket a vívmányokat... (magyaridok.hu)

2018.07.03.Bogár László: VÁLASZÚTON - Teljes írás itt!


"Orbán Viktor pontosan tudja, korunk legsúlyosabb kihívása az, hogy a modern Nyugat egy, az egész emberiséget végzetes zsákutcába vezető létszerveződési módot jelent."
Bár a kezdetben kizárólag Orbán Viktor által képviselt stratégia most fényes győzelmet aratott a legutóbbi EU-csúcson, ám a miniszterelnök nemcsak szerénységből nem ünnepli látványosan egyébként teljesen megérdemelt győzelmét. Visszafogottságának oka alighanem az, hogy ő maga is tudja, hogy ez csupán az első nyertes csata, ám a háború még csak most kezdődik igazán. Érdemes eltöprengenünk azon, hogy vajon mi is ennek a háborúnak a lényege, miféle tektonikai erők mozgatják a szereplőket (kik is ők?), és legfőképpen hogy mi lehet ennek a most már permanensnek látszó globális háborúnak a kimenetele...
A történelem azt látszik bizonyítani, hogy számos adekvát narratíva bukott el azért, mert az adott emberi közösség benne rekedt abban a köréje épített hamis valóságban, amely aztán a vesztét okozta. (Bogár László írása a Magyar Hírlapban)

2018.06.27.Stoffán György: Gondolatok a tűzeső előtt... avagy Sargentini mint etalon


Ülök a kávéház teraszán, és kortyolgatva a kesernyés, mégis csodás ízű nedűt. Nem várok már semmit a mai világtól, csak a még rosszabbat, a még degeneráltabbat, mint például a gyermekpornó liberalizálását, amelyet ma már egyes filmek szabadon - kissé azért visszafogottan - mutatnak be és szoktatják hozzá a népeket. S gondolom ez az utolsó csepp lesz abban a pohárban, amely drámai következményekkel járó büntetést hoz hamarosan. Mert nem elég, hogy az "anyák" megölik magzataikat, de akik megszületnek, ők is a beteges liberális aberráció áldozataivá lesznek nyolc-tíz évesen… korán bekövetkező halálukig. Mert a világ átértékelődött. A normális ma már büntetendő, a hazug és erkölcstelen pedig európaivá vált, követendő lett, normálissá nyilvánították...
Szóval az a világ, ahol Sargentini asszony az igazmondás etalonja, az nem számíthat másra, mint ama bizonyos tűzesőre, vagy a szintén bibliai vízözönre, amelyben az Ararát tetején kikötött bárka volt az egyetlen menedék... de ezt akarjuk. Ezért dolgozott az emberiség - civilek, katonák, papok és főrendek - évszázadokon keresztül... hogy végül a kőműveskanál is kiessen a kőműves-kezekből, hiszen a tűzesőt vagy a vízözönt a kőművesek sem élik túl.

2018.06.16.A migránsvitában nem lehetséges a kompromisszum, de nincs is rá semmi szükség - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Európa-beszéd címmel szombaton a fővárosban rendezett konferencián.


2018.06.12.Szijjártó Péter telefonon egyeztetett az olasz belügyminiszterrel


Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfő este telefonon egyeztetett Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel - közölte a tárca tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára kedden az MTI-vel.
Menczer Tamás kifejtette: a megbeszélésen Szijjártó Péter elmondta, hogy a magyar kormány nagyra becsüli az új olasz kormány egyértelmű elkötelezettségét Európa és az európai emberek biztonságának helyreállítása mellett. Az olasz kormány legutóbbi döntéseivel egyértelműen bebizonyította, hogy Európa határait - köztük a tengeri határt - igenis meg lehet védeni, az embercsempészetnek pedig gátat lehet szabni - mutatott rá.
Hangsúlyozta: az olasz kormány lépései "még inkább rávilágítanak a brüsszeli bevándorláspolitika alkalmatlanságára, amely az elmúlt három és fél évben képtelen volt az európai határok megvédéséhez szükséges kapacitások kiépítésére és folyamatosan azokat támadta, akik őszintén beszéltek a migráció biztonsági kockázatairól". (kormany.hu)

2018.06.13.A brüsszeli eurokraták bort isznak és vizet prédikálnak


Ha olyan remek dolog, hogy az őshonos európai gyermekek migránsokkal együtt járnak iskolába, akkor Önök miért exkluzív elitiskolákba járatják a gyerekeiket, ahol migránsoknak nyoma sincs? - tette fel a logikus kérdést képviselőtársának Morvai Krisztina az Európai Parlamentben.

2018.06.08.Népességcsere zajlik Európában


Népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens "tönkretételével" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

2018.05.15.Fogalmuk nincs a magyar jogszabályokról és így bírálnak minket


Az Európai Bizottságnak láthatóan halvány fogalma nincs a magyar jogszabályokról, és ebben a tudatlanságában dagonyázva folytatja ellenünk a 7. cikk szerinti eljárást a "jogállamiság megsértése miatt"- szembesítette Vera Jourova EU biztost a tényekkel Morvai Krisztina Brüsszelben.

2018.05.07.Szintet lép az Európai Unió - Teljes cikk itt!


A tagországokat sújtó közösségi költségvetés-megvonás ellentétes az alapszerződéssel! Elérkezett az idő két újabb petíció benyújtására. Az első arra irányulna, hogy az Európai Bizottság mondja ki, hogy egyetlen uniós szerv sem dönthet az Európai Unió állampolgárainak, illetve a harmadik országból érkezett menekültek vagy bevándorlók akarata ellenére - kvótaszámok meghatározásával - arról, hogy mely tagállam hány bevándorlót köteles befogadni.

Miután a gazdasági bevándorlók esetében a római szerződés kimondja a tagállami szuverenitást, Soros György és társai - akik afrikai és muszlim tömegek Európába vándorlásában érdekeltek, és számos gazdasági migránst igyekeznek menekültnek beállítani - zsákutcába kerültek. A menekültekre ugyanis elsősorban ENSZ-egyezmények vonatkoznak, és a befogadható menekültek számáról a gazdasági bevándorlókkal ellentétben sem a római, sem pedig a maastrichti szerződés nem tartalmaz rendelkezést.

A másik petíció arra kérné a bizottságot, hogy mondja ki: az Európai Unió szuverén nemzetállamok szövetsége, ahol a tényleges fő hatalom a maastrichti szerződés értelmében a tagállamokat illeti. Az uniós hatáskörök a jövőben kizárólag összeurópai megerősítő népszavazással legyenek bővíthetők. Tekintettel arra, hogy fenti kérdésben az európai polgárok döntő többsége egyetért, várható, hogy az őshonos nyelvi kisebbségek számunkra oly fontos kérdéséhez hasonlóan a jogszabály által megkövetelt egymillió európai polgárnál jóval többen állnak majd a kezdeményezés mögé. (magyaridok.hu)

2018.05.02.Juncker úr, nem hagyjuk zsarolni magunkat!


Morvai Krisztina volt az első magyar, aki reagált azt követően, hogy szerdán Juncker hivatalosan is bejelentette: a "jogállamisághoz" fogják kötni az EU kohéziós/felzárkóztatási pénzeit, nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetve. Emlékeztetőül: e két ország ellen folyik a hírhedt 7. cikkely szerinti eljárás a "jogállamiság megsértése" miatt.
Nincs gond - szerintük - a jogállamisággal például Spanyolországban, ahol százszámra verhette véresre a rendőrség a katalánokat, de Magyarországon sem jelentettek problémát a szemkilövetések az EU számára, hiszen akkor még "mertünk kicsik lenni", ahogy azt elvárták tőlünk...
Krisztina Juncker urat s egyúttal az európai választópolgárokat szólította meg egyperces felszólalásában.

2018.04.26.

Visszautasította és minősített hazugsággyűjteménynek nevezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az úgynevezett Sargentini-jelentést Brüsszelben, az Európai Parlament belügyi-, állampolgári jogi-, és igazságügyi bizottságának a magyarországi jogállamisággal foglalkozó ülésén. A magyar külügyi tárca vezetője leszögezte, Magyarország nem lesz bevándorló ország, s arra lehet készülni, hogy az a kíméletlen vita, ami a migrációról zajlik fenn fog maradni a magyar emberek és Brüsszel között. (Az MTVA engedélyével)

2018.04.26.Jönnek a másfajta eszközök


A globalista erők nyilvánvalóan csalódtak a magyarországi ellenzékben, miután az képtelennek bizonyult rá, hogy megállítsa az Orbán-kormányt. Úgyhogy most jönnek a másfajta eszközök, a külföldről irányított csoportok, a mozgalmi elemek, a tüntetések. Új személyeket keresnek, akiket először a mozgalomban próbálnak ki, hogy aztán ezekből az emberekből új pártvezéreket próbáljanak kinevelni – nyilatkozta a Demokratának Fricz Tamás. (civilosszefogas.hu)

2018.04.12.Dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő közleménye "visszahívásáról"


"A sajtóból értesültem róla, hogy a Jobbik elnöksége "visszahívott" európai parlamenti képviselői tisztségemből. Az európai parlamenti képviselők jogállasáról szóló jogszabály ilyen jogi lehetőséget nem ismer, így mandátumom lejártáig, 2019 júliusáig tisztségemben maradok. Az eddigi következetességgel, elszántsággal fogom képviselni Magyarország érdekeit, összhangban saját lelkiismeretemmel és a Jobbik 2009 évi illetve 2014 évi európai parlamenti választási programjával, amelynek végrehajtására a választók felhatalmaztak."Pitiáner jobbikos bosszú: visszahívják az EP-ből Morvai Krisztinát


Nem bírja megemészteni a Jobbik, hogy csúfos vereséget szenvedett a vasárnapi választáson. Vona Gábor pártelnök Facebook-üzenetében még azt írta, vállalja a felelősséget az eredményért, ám most a jelek szerint elkezdték a bűnbakkeresést. Az első áldozat Morvai Krisztina, akit a párt elnöksége ma visszahívott európai parlamenti mandátumából. A balra tolódott egykori nemzeti pártot nyilván zavarja, hogy Morvai a kampány során végig tükröt tartott az elfajzott párt elé, és emlékeztette a közvéleményt arra, eredetileg milyen célokat képviselt a Jobbik. A visszahívással egyébként elsősorban nem a jogvédőként és jogászként is ismert Morvai Krisztinával szúrnak ki, hanem Magyarországgal. Morvai ugyanis a kötelező betelepítési kvóta elleni harc egyik meghatározó európai politikusa. Hazánk Brüsszellel szembeni ellenállását gyengítené és a betelepítéspártiakat erősítené, ha Morvai EP-mandátuma megszűnne. (pestisracok.hu)

2018.04.06.Fidesz-kampányzáró: Orbán Viktor teljes beszéde - ECHO TV


Utolsó nagy hajrát kell indítani. A választás a végén dől el.
Mindig a végén van vége! Hajrá magyarok!

2018.04.01.A miniszterelnök azt üzeni, hogy akinek Magyarország az első, az ne maradjon otthon


Az ellenzéki pártok a nemzetközi érdekeket tartják szem előtt, és egy olyan hálózatnak a részei, amely cenzúrázza a migrációról szóló híreket - jelentette ki a miniszterelnök Bayer Show című műsorunkban. Orbán Viktor elmondta, Magyarország kultúrájában nagyon fontos szerepet játszik a nemzeti identitás, és ezért nem szabad engedni, hogy a Soros György által finanszírozott szervezetek, sikerrel járjanak. A kormányfő egyúttal bejelentette, hogy a Fidesz április 6-án pénteken tartja kampányzáróját Székesfehérváron, ahová várja mindazokat, akiknek fontos Magyarország jövője. (Bayer show)

2018.03.26.Orbán Viktor leleplezi a háttérhatalmi világelitet - Vezető cikk az InfoWars-ban:


"Magyar politikus figyelmeztet az emberellenes 'globális kormányzás' veszélyeire" - vezető cikkben foglalkozik az InfoWars portál Magyarország jelentőségével a háttérhatalmi hálózat céljainak leleplezésében - ezzel a címmel írt ma cikket az Infowars.com  Kitér a cikk a felszólalás szó szerinti idézésével, hogy a Soros-maffiát a magyar kormány előhozta a fényre és leleplezte annak eddig is titokban zajló tevékenységét.
"Olyan erők jelentek meg, amelyeket már régen látott a világ. Ha Európa nem tesz semmit, ránk fogják rúgni az ajtót. És Brüsszel nem védi meg Európát, a bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja. Fel akarja hígítani, ki akarja cserélni Európa népességét, odadobja kultúránkat, életformánkat és mindazt, ami minket, európaiakat elválaszt és megkülönböztet a világ más népeitől."
"Még sohasem feszültek egymásnak ilyen nyíltan a nemzeti és a globalista erők. Egyik oldalon mi, a nemzeti érzelmű milliók, a másik oldalon a világpolgár elit. Egyik oldalon mi, akik hiszünk a nemzetállamokban, a határok védelmében, a család és a munka értékében, és velünk szemben azok, akik nyitott társadalmat, határok és nemzetek nélküli világot, újfajta családokat, leértékelt munkát és olcsó munkást akarnak, amely fölött átláthatatlan és számonkérhetetlen bürokraták serege uralkodik. Nemzeti és demokratikus erők az egyik, nemzetek feletti és antidemokratikus erők a másik oldalon." (vilagfigyelo.com)Nézzétek! A nem létező "háttér hatalom" emberei épp eligazítják a pápát, csak hogy tudja, kik parancsolnak neki.


A felvételen nem a Pápának csókolnak kezet, hanem a Pápa csókol kezet "főnökeinek", a Rothschild és Rockefeller családnak... Húsvétkor a migráncsok lábát mosta, nem pedig a tanítványokét, mint Jézus tanította.

2018.03.20.Nagyon helyes! Ki kell zárni az ilyeneket a választásból is!


Feljelentést tesz a Fidesz a Jobbik ellen a választás rendjének megsértése és korrupció gyanúja miatt. Hangfelvétel bizonyítja, hogy Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje pénzt ajánl az LMP jelöltjének, hogy lépjen vissza. (echotelevizio)

2018.03.19.Magyarul osztotta ki Szijjártó az ENSZ-ben Soros civiljeit és az állítólagos emberi jogvédőket


2018.03.20.Az Európai Parlament minden évben elfogad egy ajánlást arról,


hogy mi legyen a következő évre vonatkozó uniós költségvetésben. A költségvetési javaslatot az Európai Bizottság nyújtja majd be, és az EP és az Európai Tanács (állam és kormányfők testülete) együtt fogadja el. Az EP álláspontjában egy migrációval kapcsolatos bekezdésben azt mondja ki, hogy az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a menekülteket befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket
(stresses, to this end, that the EU budget must fund measures in the countries of origin of migrants and in the host countries of refugees, including, but not limited to, measures to tackle poverty, unemployment, educational and economic challenges, and instability). Ez pedig pontosan a magyar álláspont. (mindenszo.hu)

Nick Griffin angol EU képviselő az európaiak irtásáról

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban. Ezt nem-fehér bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését.Magyarország nem ért egyet az ENSZ globális migrációs javaslatcsomagjának alapállításával,


amely szerint a migráció jó – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban. Az ENSZ globális migrációs csomagjáról folytatott kormányközi tárgyaláson felszólalásában a tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország álláspontja szerint a nemzetközi erőfeszítéseknek nem a migráció szervezésére, ösztönzésére, hanem annak megállítására kellene összpontosítaniuk.

Kijelentette: – Azzal, hogy a világszervezet azt sulykolja, a migráció jó, és ezért ösztönözni, szervezni kell, veszélybe sodorja minden ország, így Magyarország biztonságát, szuverenitását és identitását. Kiemelte: a magyar kormány azt akarja elérni, hogy az ENSZ végre mondja ki, a migráció veszélyes, továbbá adja fel azt a képmutató és a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodó politikáját, amelynek részeként a világ fejlődéséhez szükségesnek nevezi a migrációt. (magyaridok.hu)

2018.03.12.Késelések Ausztriában! Heti terror (2018-03-12) - ECHO TV


Mai adásunkban a múlt heti bécsi késeléses támadás kapcsán arról beszélgetünk, hogy veszélyesebbek lettek-e az európai nagyvárosok. Kis túlzással már-már baráti a viszony Észak-Korea és az Egyesült Államok között. Miért változott meg minden ilyen hirtelen? És a rejtélyes idegméregről is szó lesz, amivel az egykori orosz kémet, Szergej Szkripalt és lányát mérgezték meg Angliában.Lázár János Bécsben ezt látta
Vendég: Frank Füredi szociológus professzor.
Kegyetlen kultúrharc folyik Európában. Célkeresztben Magyarország.


2018.03.02.Morvai Krisztina az Európai Parlament "Lengyelország-vitájában"


Lengyelország súlyos jogsértő, de például a polgárokat véresre verő spanyol állam nem... "A vasfüggöny mögött eltöltött 40 év alatt elegünk lett a diktátumokból. Magyarországot és Lengyelországot számos jogtalan és igaztalan támadás érte az Európai Unió intézményei részéről a közelmúltban..." - idézte a magyar Országgyűlés 2/2018. (II. 21.) számú határozatát a Lengyelország melletti kiállásról Brüsszel nyomásgyakorlásával szemben... Mint ismeretes, Lengyelországgal szemben az Európai Unió - történetében első ízben - bevetette az "atombombát", azaz az ún. 7. cikkelyt.

2018.02.22.Az utolsó idők jelei: Az új német családmodell:
egy Ahmed, két feleség, hat gyerek, akik mind segélyből élnek


Komoly érdeklődést és döbbenetet váltott ki a német közéletben a két feleségével és hat gyermekével Németországban élő szíriai menekültről szóló dokumentumfilm. A Spiegel TV-n bemutatott filmből az derült ki, hogy a teljes egészében csak segélyekből élő, iszlám vallású szír család a német jogrendszerrel teljesen szembemenve poligámiában, azaz többnejűségben él, ráadásul úgy, hogy a család nőtagjai mind kiskorúként mentek feleségül a családfőhöz. A szír férfi Aleppóból érkezett 2015-ben az észak-németországi Schleswig-Holstein tartományba.
A német hatóságoktól menedékjogot kapott szír férfit hamarosan követte a családja is, így a család - ami a férj mellett két feleséget és hat gyermeket jelent - most egy kétemeletes házban él. Bár a poligámia törvényellenes Németországban, Ahmadnak mégis megengedték a német hatóságok, hogy második feleségét is maga után hozassa az országba arra való tekintettel, hogy ő a férfi négy gyermekének az anyja.
A poligámia mellett a német hatóságokat az sem zavarta, hogy a szíri férfi második felesége, Lina 13 éves korában - a német beleegyezési korhatár alatt - ment férjhez, illetve, hogy az első feleség, Betool éppen csak 14 éves volt a házasságkötése idején. A Spiegel TV története ezen a ponton vett egy igazán érdekes fordulatot, amikor is Ahmad – amúgy mellesleg – elmondta azt is, hogy neki egyébként van egy harmadik felesége is Szíriában, de mint azt az újságíróknak tréfásan elmondta: Ahhoz a háznak (ami most csak kétemeletes) nagyobbnak kellene lennie, hogy ő is jöjjön. Egyébként pedig a jövőben négy feleséget és tíz gyermeket szeretnék." A német tévéseknek nyilatkoztak a feleségek is. Lina és Betool azt mondták, ők örülnek, hogy megoszthatják egymással a férjüket.
A poligámiában élő nők szerint "Allah akarata" volt, hogy a dolgok így legyenek. Vallásos muzulmánként Ahmad nem lát abban semmilyen problémát, hogy neki joga van több feleséget is tartani, hiszen ez összhangban van a saría törvényével, amelyet ő követ. A filmből az is kiderült, hogy a feleségek az ötszobás ház második emeletén külön helyiségekben laknak, hogy ne lehessen vita közöttük. A család hálószobája az első emeleten helyezkedik el. Ahmad elmondása szerint ő pedig csak egy feleséggel alszik egy időben.
Ahmad családja a német állam által biztosított szociális ingatlanban él, ami mellé az állam még jövedelmet is biztosít. A segélyek, juttatások kapcsán az interjúban Ahmad nagy örömét fejezte ki, és hozzátette, hogy amikor elhagyta Szíriát, akkor a számára már eleve Németország volt a kívánt célpont. Nagyon, nagyon köszönöm, Merkel mama. Ő az egyetlen ember, aki átérzi a szíriaiak szenvedéseit. És köszönöm a németeknek.
Még akkor is, ha vannak közöttük rasszisták is. A németek tudják milyen a háború, és nagy együttérzést mutatnak a szíriaiak irányába" - mondta a hálás Ahmad. Ahmad családja jelenleg egy három évre szóló menekültstátusz birtokában él Németországban.
Ahmad dolgozhatna is akár, mivel hivatalosan munkát kellene keresnie. Azonban saját elmondása szerint analfabéta, tehát teljesen írástudatlan és minden szakképzettség nélküli férfi, így inkább otthon marad a családjával.
Amikor megkérdezték a német tévések, hogy mennyi segélyt kapnak kézhez, erre Ahmad nagyvonalúan azt mondta, hogy ő azt nem tudja pontosan, mivel nem foglalkozik ilyen kérdésekkel. Ő csak azt tudja, hogy a bankszámlájára utalja a pénzt a német állam. (888.hu)Derek Prince: Az ellenségek, akikkel szemben állunk 3 - 4. rész
Rómából szeretettel egy bencés szerzetes


Akárki - akármit mond - Orbán eddig többet tett az országért, mint elődei, akik csak a nagy adósságot halmozták fel! Sajnos, a magyarokat, mint mindig, 1945 óta az a média irányította, ami nem magyar kézben van. Agymosást csinálnak ... nagyon sokan a médiának dőlnek be, és nem a tényeket nézik. Becsmérlik, befeketítik Orbánt: az Istentelen Európai Unió, a külföldi multik, bankok és államok is (mint pl. USA és Németország), amelyeknek érdeke, hogy Magyarország csődbe maradjon, hogy felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot). Erre még rájön a többi párt sárdobálása (főleg a szabadkőműves baloldalé, amelyek megpukkadnak az irigységtől, mert ők sohasem tudtak ilyen teljesítményt felmutatni, és nem is fognak. Amit viszont nagyon jól tudnak, kérni az IMF-től a rengeteg pénzt, amit aztán külföldre menthetnek.
Senki sem tökéletes, Orbán sem. De Ő legalább egy bölcs ember, és mérlegeli mindazt, amit elért, azzal szemben, amit elmulasztott. Megkapta az országot egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások, mint: árvíz, a vörös iszap, a veres pataki cián szennyezés.
Ezzel szemben megállította az ország adósságának további növekedését, védi a keresztyénséget/kereszténységet és a család szentségét az Unióval szemben. Más államban az ilyen embert tisztelik és megbecsülik. Nálunk? Ez miért van pont fordítva? Hát imádkozzunk érte! (Kühár Ede bencés atya)

A ti bűneitekben fogtok meghalni
"Majd Jézus ismét szólt hozzájuk: 'Én elmegyek, és keresni fogtok engem,
és a bűnötökben haltok meg: ahova én megyek, oda ti nem jöhettek. '" (Jn 8:21)


2018.02.05.Gratulálunk! Szuper jók! BEJÁRJA AZ ORSZÁGOT AZ ECHO TV SAJTÓKLUBJA


Országjárásra indul az Echo Televízió Sajtóklub című műsora, amelynek első adását az Újszínházban rögzítették. Az adást szombaton 19.05-kor, ismétlésként 23.05-kor láthatják a képernyőn. A műsor további ismétléseit vasárnap 17.05-től, illetve kedden 10.05-től sugározzák. (mindenszo.hu)

2018.01.30.Orbán: Egyetértünk abban, hogy a kötelező kvóta nem megoldás - Teljes cikk itt!


Nem működik a menekültek Európai Uniós elosztásának rendszere, az illegális migrációt meg kell állítani – ezt mondta az osztrák kancellár miután Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalt.
Meg kell védeni Európa jövőjét, amelyre a legnagyobb fenyegetést a népvándorlás, a migráció jelenti – ezt már Orbán Viktor mondta a közös sajtótájékoztatón. A magyar miniszterelnök megköszönte, hogy Ausztria partner volt Magyarország déli határainak védelmében. A kormányfő kiemelte: van egy keresztény kultúra, az a mód, ahogy élünk, és ezt az életormát szeretnénk megvédeni.
A sajtótájékoztatón Orbán Viktor miniszterelnök elmondta, hogy Sebastian Kurz-cal egy politikai közösséghez tartoznak az európai porondon. Hozzátette, Európában komoly átrendeződés zajlik. "A jövőt meg kell védeni!" - mondta Orbán Viktor a sajtótájékoztatón. Szerinte a legnagyobb fenyegetés a népvándorlás kérdése. Kiemelte: van egy keresztény kultúra, az a mód, ahogy élünk, és ezt az életormát szeretnénk megvédeni, ez az identitás fontos, meg kell őrizni a keresztény alapokat. (hirado.hu)

2018.01.08.Sajtóklub az ECHO TV-n


2018.01.06.

Konrád György könyve: A látogató - Teljes cikk itt!

A múlt század hatvanas éveinek végén megjelent Konrád György könyve a szociográfus igényességével, valódi társadalomkritikát fogalmazott meg a szocialista diktatúráról. Egy gyámügyes hivatalnok dokumentarista jelentése a megalázottak, a szegény sorba taszítottak mélyvilágából, a lumpenélet minden borzalmáról. Úgy tűnt, A Látogató írója ezzel a művével a jelentős magyar írók táborát gazdagítja majd. Nem így történt.
Életét a Szabad Kezdeményezések Hálózatán át a Szabad Demokraták Szövetségén keresztül az úgynevezett Soros-féle Nyílt Társadalom befolyásolta, amibe belefért a kommunista rendszerrel, Aczél Györggyel történt alkuk sora, a besúgás, az árulás, majd a világútlevél. Akkoriban egy világútlevél különleges kincsnek számított, csak igen megbízható vagy beszervezett elvtárs rendelkezhetett ilyesmivel....

2015.12.17.Németországban alig ismert betegségek jelenhetnek meg a menekülthullám miatt!


"Németországban alig ismert, vagy nagyon ritkán előforduló betegségek jelenhetnek meg a menekülthullám miatt, és erre fel kell készülnie az egészségügyi rendszernek - írta csütörtöki közleményében a német belgyógyászati társaság (DGIM). A DGIM szerint már most látható, hogy a németországi orvosok a menekülthullám miatt akár olyan betegségekkel is találkozhatnak, amelyeket csak "tankönyvből ismernek". Ilyen a sarlósejtes megbetegedés, egy ritka, öröklődő betegség, amely főleg Afrikában fordul elő, és csecsemők vagy gyerekek esetében halálos is lehet, ha nem ismerik fel időben. A Robert Koch országos járványügyi intézet jelentései szerint Németországban egy sor fertőző betegség "legtöbbször migrációs hátterű embereknél" fordul elő. Ilyen a tuberkulózis (tbc), a diftéria (torokgyík) és a meningitisz (agyhártyagyulladás).„ (atv.hu)

2015.12.10.Véleményterror van Ausztriában!


Eva Maria Barki nemzetközi jogász kiemelte, tilos a migráció ellen szót emelni Ausztriában. Aki így tesz, azt kirúgják az állásából.
  – A migráció és a terrorizmus között van összefüggés? – Igen. Ezért is hatalmas probléma, hogy Európa vezetői, Angela Merkel német kancellár és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a valóságtól elrugaszkodva, álhumánus és álszolidáris tézisek mögé bújva nem védik meg a kontinens lakóit.
  – Az osztrák kancellár azt mantrázza, amit Angela Merkel, a német kancellár, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pedig azt, amit Washingtonból meghatároznak nekik. És az amerikai politikában a pénzoligarchia és a fegyveripar, a tanácsadók még mindig nagyon befolyásosak.
  – Nemcsak a migránsáradattal érkező kiképzett „katonák”, terroristák jelentenek veszélyt, de az uniós állampolgárként már itt élő, második és harmadik generációs migránsok némelyike is. Az ő apjuk, nagyapjuk még örült, hogy béke van, dolgozhat, víz folyik a csapból, fedél van a feje felett, étel az asztalán, de leszármazottaik már nem tudnak vagy nem akarnak beilleszkedni. Miért? – Nem akarnak és nem is tudnak integrálódni. Mert teljesen más a kultúrájuk, a mentalitásuk, másak a motivációik.
  – A migrációs probléma mutatja, hogy ez a fajta jogállam csődöt mondott. A helyzet már ellenőrizhetetlen. A hatóságok mégsem mernek fellépni a minél nagyobb bűnözés ellen, és ha igen, akkor ezt nem szabad nyilvánosságra hozni, hogy ne legyen lázadás. Ha pedig az érintettek bírósághoz fordulnak, az nekik ad majd igazat, mert azt mondják, számításba kell venni az ő kultúrájukat és szokásaikat. Attól tartok, polgárháború lesz, ha Európa több államában – leginkább a németeknél, a franciáknál és az olaszoknál –, több helyszínen lesznek terrorakciók. Hogy mi jön utána? Diktatúra, csak nem lehet tudni, hogy jobb- vagy baloldali.
   A német ajkú sajtó – tisztelet a kivételnek – által a migrációval kapcsolatban írtak számtalan esetben köszönőviszonyban sincsenek az igazsággal. A németeknél gyakorlatilag utasításba kapták az újságírók, hogyan kell beszámolni a menekültválságról. – A média sok esetben hazudik, a hatalom eszköze. Élni kellene a panaszokkal és keresetekkel.
  – Az osztrák kedves, jóindulatú, kellemes nép, mégsem lehet hallani, hogy a "félrebeszélő" politikusaik, a művészeti világ, a kultúra területén amúgy sikeres, de a valóságtól elrugaszkodott emberek véleménye ellen szót emelnének. Miért? – Sok minden nem tetszik itt az embereknek, de Ausztriában véleményterror van. A vállalatoknál, a hivatalokban, a bankoknál tilos az alkalmazottaknak a migráció ellen bármilyen negatív véleményt megfogalmazniuk. Elbocsátják azokat, akik mégis szólni mernek.
  – Ilyen nálunk is volt, úgy hívták, kommunizmus. – Ez, ami Ausztriában történik, sok tekintetben még annál is rosszabb. Például be kell jelenteni azt a kollégát, aki a migráció ellen szólni mer, kvázi besúgóhálózatot építenek ki. (magyaridok.hu)

2015.12.10.Németországgal szemben kellene eljárást kezdeményeznie az Európai Bizottságnak


Az Európai Bizottság súlyos szabálysértést követ el akkor, amikor a tagországok döntését, akaratát fölülbírálva megpróbálja rákényszeríteni a kötelező betelepítési kvótát a tagországokra - mondta Lázár János a 34. Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy a december 10-én kézhez kapott, Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást politikai bosszúnak tartja, valamint méltánytalannak is, hiszen Magyarország betartotta a schengeni egyezményt, megvédte a saját határát és ezzel az Európai Unióét is. Azt is megjegyezte, hogy Németországban 300 ezer menedékkérőnek három éve nincs elbírálva a kérelme, ezért inkább Németországgal szemben kellene eljárást kezdeményezni.

Norvégia bejelentette, hogy csökkenti a bevándorlók juttatásait.
Szinte azonnal tüntetés kezdődött a menekülttáborban, ahol norvég zászlót égettek. (maivalosag.com)

"Merkel nem tiszta fejjel hoz döntéseket..."

Donald Trump amerikai elnökjelölt egy reggeli rádióinterjúban azt mondta, hogy "Merkel nem tiszta fejjel hoz döntéseket. Európa a vesztébe rohan ezt az őrült német nőt elmegyógyintézetbe kellene zárni."
Az elnökjelölt arra figyelmeztet, hogy Európa már az utolsó másodpercben van és ha nem tüntetik el Merkelt a hatalomból heteken belül és nem lesz gyökeres változás akkor Európának vége. Az Iszlám hordák fogják uralni a kontinenst!
Trump nyílt bevándorlás ellenes politikájáról híresült el. A milliárdos üzletember azt mondta, hogy ha elnök lesz belőle 5 millió dél és közép amerikai illegális bevándorlót tesz ki az Egyesült Államokból és falat épít a mexikói határra. (maivalosag.com)

Amikor a tél megérkezik a migránsokra, mi lesz?

Lázadások."Mi arabok vagyunk, nem bírjuk ezt az időjárást!"
"75 éves vagyok, én a Közel-Keletről jöttem. Erre egy olyan helyre küldenek engem, mint ez itt." - mutat a jeges aszfaltra az állítólag Szíriából érkezett férfi.
"Nekem veszélyes itt élni" "Vagy elvisznek minket innen egy jobb helyre, vagy éhségsztrájkba kezdünk!"
"Igen, mi nem sok mindent kérünk. De most nyolcan kell egy szobában laknunk, különböző korú és hátterű embereknek. Kint hideg van, de itt bent a szobában is hideg van. Kétlem, hogy Németországban is így bánnának a menekültekkel!"
"Olyan eseteket látunk, amikor a bevándorlóknak már vannak bizonyos elvárásaik, várakozásaik Svédországgal kapcsolatban, de ez nagyon távol van a valóságtól, és ez feszültségeket okoz. A problémák csak nőnek! Nem érzik úgy, hogy amit látnak, az megfelelne az elvárásaiknak. Annál a bevándorló mennyiségnél, amivel ebben az évben Svédországnak szembe kellett nézni, mi nem is tudjuk ott elhelyezni őket, ahol ők akarják!" - mondta a Bevándorlást Koordináló Szervezet szóvivője, Fredrik Bengtsson.  Gondoljunk csak bele: az Európa szerte itt lévő, már megérkezett és sok százezer még úton lévő bevándorló hogyan fog reagálni a tél közeledtére!?
  Hogyan fognak reagálni a bevándorló-szállásokon, utcákon egymással, de velünk befogadókkal szemben is?!
Hogyan fognak viselkedni, ha nem teljesülnek kívánságaik, követeléseik, elvárásaik, amiket vagy tudatlanságukból vagy embercsempészek és szervezők megtévesztése miatt magukba tápláltak?!
Hogyan fognak viselkedni egymással Európa utcáin törökök és kurdok, siíták és szunniták, pakisztániak, afgánok és szírek..... az afrikai kontinensről érkezőket nem is említve....de sorolhatnám...  (/vilaghelyzete.blogspot.hu)

2015.11.27.

"Zöld utat kapott Brüsszelben a Magyarország elleni kezdeményezés

- írja az EUrológus. Úgy értesültek: politikai döntés született az Európai Bizottság (EB) biztosi kollégiumában arról a polgári kezdeményezésről, amely ha sikerrel záródna, arra kérné a Bizottságot, hogy indítsa el hetes cikk szerinti eljárást, és vigye 'a magyar ügyet' a döntéshozó Miniszterek Tanácsa elé. Navracsics Tibor nem volt jelen az ülésen, mert ugyanabban az időpontban az oktatási és kulturális miniszterek tanácsülésén vett részt Brüsszelben. (vg.hu)

2015.11.24. ENIGMA TV - Beszélgetés Drábik Jánossal
Az európai migrációs politika és ami mögötte van
Orbán Viktor beszéde Máltán 2015.11.16.

Orbán Viktor viszontválasza a napirend előtti felszólalását követően

Bevándorlás: ettől most tényleg megijedtem

"Az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker szerint nincs szükség a párizsi események után az európai befogadásügyi rendszer radikális megváltoztatására. "Azok az emberek, akik kitervelték és végrehajtották ezeket a támadásokat ugyanazok az emberek, akik elől a menekültek menekülnek. Vagyis nincs szükség arra, hogy az európai menekültügyi kérdéseket általánosságában felülvizsgáljuk" - mondta. Én meg azt mondom, hogy na, most kezd baromi nagy baj lenni, pedig már korábban kétszer is azt hittem, hogy épp baromi nagy a baj. Ha Európa első embere szerint nem gond, hogy százezrek kószálnak az Európai Unió területén csak úgy, mindennemű beazonosítás és beazonosíthatóság nélkül, akkor ezt a meccset már el is vesztettük. Márpedig ez a vereség rettenetesen fájni fog." (valasz.hu)

Nógrádi György: "Merkel beleöregedett a migráns-válságba"

2015.11.06.

Bohózatnak nevezték a bevándorlók európai elosztását

"Zaia úgy látja, hogy a jelenlegi "undorító" helyzet az illegális bevándorlást segíti elő, mivel a bevándorlók kétharmada gazdasági okokból illegálisan érkezik, sérti az országok és régiók szuverenitását, és ösztönzi a bűnözést. A Venetót 2010-től vezető Zaia bohózatnak nevezte a bevándorlók tagállamok közötti elosztásának "nagy tervét, amely már meg is bukott". Hangsúlyozta, hogy néhány kis létszámú csoport utaztatása az egyik tagállamból a másikba nem jelent megoldást. Olaszországból október eleje óta több mint száz eritreait és szíriait helyeztek át Svédországba, Finnországba, Spanyolországba és Franciaországba.
Luca Zaia véleménye szerint az áthelyezések a római kormány gyengeségét bizonyítják: "Itália minden pofont elvisel a bevándorlás kérdésében, ha ezért cserébe Merkeltől néhány milliós engedményt tud elérni" az EU diktálta megszorítások teljesítésében.
Luca Zaia hozzátette, hogy teljesen új bevándorlási politikára van szükség a bevándorlás kiinduló országainak segítésével, az emberkereskedelemmel szembeni küzdelemmel, "ha kell, fegyveres fellépéssel is". Kijelentette: az igazi menekülteket tárt karokkal kell fogadni, a többiekkel szemben azonban zérótoleranciát kell alkalmazni. "Aki nem menekül, annak el sem kell indulnia, de ha már megérkezett, azonnal és feltétel nélkül vissza kell toloncolni" - mondta az olasz politikus." (magyaridok.hu)

Nógrádi: Oroszország megtorolhatja a légikatasztrófát
2015.11.05. - tv2.hu/mokka


2015.10.31.

Napnál világosabb: Sorosnak útjában áll Orbán és a nemzetállamok

"Orbán tervének lényege a nemzeti határok megőrzése, amiben a migránsok képezik az akadályt. A mi tervünk a migránsok megsegítését célozza meg, amiben a nemzeti határok képeznek akadályt" - zárul a cikk egy utolsó idézettel. Ez volt az első alkalom, amikor Soros György nyíltan felfedte a kártyáit. Az utolsó mondatban egyértelműen beismerte, hogy a migránsokat támogatja és a segítségükkel le akarja bontani az európai nemzetek határait. Nos ez eddig sem volt titok, de a beismerés nélkül a liberális média mindig megpróbálta összeesküvés elméletnek titulálni azokat a kísérleteket, amelyek a mozaik darabkáiból összerakták a teljes képet, és megmutatták a Soros-féle, civilnek nevezett szervezetek földalatti, az emberi jogok védelmében csomagolt romboló tevékenységét." (magyaridok.hu)

2015.10.30. Orbán Viktor beszéde - Az idők jelei

2015.10.30.Európa népei kezdenek felébredni


Orbán Viktor miniszterelnök szerint "Európa népei kezdenek felébredni", rájöttek arra, hogy a bevándorlás kulturális kérdés: "az identitásunk forog kockán". Brüsszeltől azonban nem várhatunk megoldást, a problémát a nemzetállamoknak kell megoldaniuk, ahogyan azt Magyarország a maga részéről meg is tette - mondta a kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Nem elfogadható a kvótarendszer

Felhívta a figyelmet arra, hogy a Magyarország által ellenzett, jogtalannak, ésszerűtlennek és unfairnek tartott európai uniós kvótarendszer terve "átnőtt egy még nagyobb veszélybe", mert az Európába beérkezők szétosztását állandó mechanizmussá alakítanák. "Ezt végképp nem fogadjuk el" - jelentette ki Orbán Viktor, közölve: az EU-tagsággal az nem jár együtt, hogy valaki más - Magyarország akarata ellenére - meghatározza, hogy a magyarok Európába illegálisan érkezett embereket fogadjanak be.

Orbán Viktor szerint a migránsözönt - amelyet inváziónak nevezett - egyrészt az embercsempész-hálózat "biznisze" mozgatja, másrészt azok az aktivisták, akik "mindent támogatnak, ami gyengíti a nemzetállamokat". E nyugati gondolkodásmódot és aktivistahálózatot talán Soros György neve fémjelzi a legerősebben - jegyezte meg, hozzátéve: a bevándorlókat segítő aktivisták akaratlanul is részévé válnak az illegális nemzetközi embercsempész-hálózatnak. Kifogásolta továbbá, hogy "olyan véleménynyomás alakul ki Európában, hogy azzal szemben politikusok nem mernek egy másik koncepció jegyében megszólalni". Példaként azt említette, hogy a kerítés szót nem lehet kimondani. A magyar kabinetet kritizáló Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet szavaira a kormányfő úgy reagált: "ez már reálpolitika (...), ez már meztelen nemzeti vagy birodalmi érdek".

Az Egyesült Államok nem támogatja azt a bevándorláspolitikát, amelyet Magyarország képvisel - jelezte. Az Egyesült Államok ENSZ-nagykövetének New York-i felszólalásából egyértelműen kiderült - folytatta -, hogy Amerika érdekeivel nem ellentétes, ha Európába hirtelen több millió bevándorló érkezik háború tépázta térségekből. "Miközben persze az ő érdekeikkel ez nem ellentétes, azért kíváncsi lennék, hogy ha valaki vízum nélkül be akar jutni az Egyesült Államokba, sikerülne-e élve. Aligha!" - mondta Orbán Viktor, megjegyezve, hogy ha Magyarország a felét megtenné annak, amit az Egyesült Államok tesz - ahol kerítést, falakat építenek és "tűzparancs van" -, akkor "a keresztvizet is leszednék rólunk". (kormany.hu)

2015.10.25.Menekültkrízis Németországban! 10 pontos javaslat itt!


Németország integráció helyett "importálja az iszlamista szélsőségességet és az arab antiszemitizmust, behozza más népek nemzeti és etnikai konfliktusait, és beereszt egy más jog- és társadalomfelfogást" - áll a Welt am Sonntagban idézett ismeretlen szerzőjű, bizonytalan státusú dokumentumban.
A német biztonsági szervek nem tudják, és nem is lesznek képesek kezelni ezeket az importált biztonsági problémákat... Azonnal le kell zárni a határt a németországi tartózkodásra jogcímmel nem rendelkező emberek előtt. Továbbá meg kell tagadni a menedékjogi eljárás megindítását mindazon kérelmezőktől, akik biztonságos harmadik országból érkeztek Németországba.  (portfolio.hu)

Német eredeti cikk itt!

2015.10.23.Éjjel Németországban 29 várostáblát átírtak arabra, alatta "egykor..." a város neve - Európának vége, elfoglalják... /Képek itt!/


Németországból érkezett: Most péntekről-szombatra virradó éjjel 29 várostábla itt a Baden-Württemberg megyében - ahol mi is lakunk - át lett ragasztva, masszívan arab írásra! - "Ezek a helységek már hozzánk tartoznak" - volt meg mellette jelölve.....
Ezek az emberek csak békésen élni akarnak, - mondja a Média (és Angéla Merkel).
Valakik ráragasztották a régi helység-táblákra ezeket a lapokat - arab írással - és alatta kiegészítésül: "egykor..." a város régi neve. A hadsereg úgy vonul, mint annak idején: Családostul, pereputtyostul, mindenestül, ami könnyen szállítható. Elfoglalják, ami tetszik nekik, aztán jönnek a hátrahagyottak, a hátrahagyott javakkal stb. Európának vége! S ha megpróbálunk ellenállni, az szörnyű lesz! (www.pz-news.de)

2015.10.22.

Menekültválság: Orbán új ötlettel állt elő * Teljes cikk itt!

"Ha az Európai Unió nem tudja megvédeni a határait a Balkán keleti kapujának számító Görögországnál, akkor a térség nyugati kapujánál kell azt megtenni, Magyarországnál és Szlovéniánál - jelentette ki Orbán Viktor az Európai Néppárt madridi kongresszusán.  A magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy Európa jelenleg gazdag és gyenge, ez pedig a lehető legveszélyesebb kombináció. Orbán Viktor kiemelte, hogy Törökország fontos stratégiai partner, azonban ha másoktól várjuk a megoldást, akkor kiszolgáltatottá válunk. "Ha ezt nem akarjuk, akkor meg kell védenünk a határainkat" - hangsúlyozta. (privatbankar.hu)

2015.10.09.Így viselkedj, ha Németországba jössz!


Viselkedési szabályokat határozott meg egy 4600 lelket számláló német település /Hardheim/ polgármestere azoknak a menekülteknek, akiket a törvényt szerint jelenleg el kell szállásolniuk.
- Vallásszabadság van mindenkinek.
- A nők maguk dönthetik el, milyen életet élnek, ugyanazokkal a jogokkal rendelkeznek, mint a férfiak. A férfi tisztelettel bánik a nővel.
- Németországban tiszteljük a másik tulajdonát. Nem lépünk be magánterületre, a másik kertjébe, vagy házába és nem szedjük le a gyümölcsét és a zöldségét.
- Németország tiszta ország és szeretnénk, ha az is maradna! A szemét a szemetesbe való. Ha nincs a közelben kuka, akkor a szemetet elvisszük magunkkal a legközelebbi szemetesbe.
- Németországban először kifizetjük az árut, csak azután bontjuk ki a boltban.
- Németországban a vizet főzésre, mosakodásra és takarításra használjuk. Emellett a WC-K öblítésére is. Vannak nyilvános mellékhelyiségeink, amelyek mindenki számára elérhetőek. Ha ilyet használunk, ebben az országban tisztán hagyjuk magunk után.

- Németországban 22 órától él a csendrendelet. Ezután ennek megfelelően nyugodtan viselkedünk, hogy ne zavarjunk másokat..
- A kerékpárosok számára szintén vannak szabályok Németországban, hogy a vezetés biztonságos legyen és ne veszélyeztessünk másokat. Éppen ezért nem kerékpározunk a járdán, nem ülünk fel rá hárman és nem a lábunkkal fékezünk.
- A gyalogosok a járdát használják, ha az nincs, akkor egymás után mennek az út szélén. De semmiképpen nem az úton és nem is egymás mellett.
- Ha ránk jön a szükség, azon kizárólag mosdókban könnyítünk, nem kertekben, parkokban, bokroknál.
- A fiatal lányok zaklatva érzik magukat, ha a telefonszámuk vagy a Facebook elérhetőségük felől érdeklődnek, és nem akarnak házasodni sem.
- A kialakult helyzet sem az önök, sem pedig a mi számunkra nem egyszerű, de ne feledjék, szívesen láttuk önöket. Amennyiben pedig ezeket a szabályokat önök is betartják, akkor a közös életünk működni fog. (blikk.hu)

2015.10.04.

Megsemmisítő csapást mért az orosz légierő... * Teljes cikk itt!

Néhány nap leforgása alatt megsemmisítő csapást mért az orosz légierő az Iszlám Állam háttérgazdaságára. A terrorszervezet alapjai megrendültek; az Iszlám Állam új bevételi források után kell nézzen, miközben megkezdődött az eddig "olajozottan" működő zsoldoshadsereg felbomlása. (napimigrans)

2015.09.25. Orbán Viktor sajtótájékoztatója Bécsből

2015.09.30.

"Nem a liberális Németországnak kell megváltoznia, hanem néhány menekültnek."

A kereszténydemokraták elnökhelyettesének nincsenek kétségei a hogyant illetően, alkalmazkodásra szólította fel a migránsokat, és kijelentette: "Nem a liberális Németországnak kell megváltoznia, hanem néhány menekültnek."

Julia Klöckner úgy véli, ez a menekültek integrációjának négy pontja:
  1. Felvilágosítás az egyenjogúságról
"A férfiak és nők egyenjogúsága a mi felvilágosult társadalmunk egyik alappillére" – jelentette ki a politikusnő, aki szerint ezt a muszlim férfiaknak is el kell fogadniuk. Ahogy azt is, hogy Németországban sok női vezető van, és ezt nem fogják megváltoztatni csak azért, hogy középkori szemlélettel rendelkező férfiak is legyenek a munkaerőpiacon. 
"Az a gondolkodás, amely szerint a nők alsóbbrendűek, elfogadhatatlan számunkra" - mondta Klöckner.
2. Hűség az alkotmányhoz A vallás fontos, de nem fontosabb, mint az alkotmány – véli a képviselő.  A nők egyenjogúságát és a német törvényeket mindenkinek be kell tartania.
3. Kötelező nyelvtanfolyam Julia Klöckner a nyelvtudást nevezte a siker egyik kulcsának.  Csak ezzel lehet sikeresen beilleszkedni a munkaerőpiacon. Úgy véli, a menekülteknek biztosított nyelvtanfolyam nem adomány a német államtól, hanem kötelezettség is a bevándorlók számára. 
4. Szankciók az integrációt elutasítókkal szemben  A politikus azt javasolja, hogy a befogadott menekültekkel kössenek szerződést a jogokról és a kötelezettségekről, és abban az esetben,  ha valaki nem tartja be a szabályokat, attól meg lehessen vonni az állami juttatásokat. (origo.hu)

Németország öngyilkossága (Iraki menekülttábor)

A németek bevándorlás politikája, búcsúlevele magyar és angol felirattalKaptam egy fotót Bajorországból: Orbán, segíts nekünk!


2015.09.27.

Horvát szocialista erkölcsi mérce

"Barcs szeme" figyeli a határt - a migránsok már a hídon vannak
2015.09.21. Drezda tüntetés


Svédországban is bemutatkoztak a bevándorlók!

2015.09.24.

Nógrádi György: Európa fut a történések után

Felemásan ítélték meg az EU-csúcsot a résztvevők. Több tagállam sikeresnek nevezte a találkozót, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter viszont elégedetlen. Úgy látszik a tárgyalóasztalnál egyetértettek a felek, konkrét döntés viszont nem született. Vajon tényleg közelebb került Európa a migránskrízis okozta megoldáshoz, vagy csak futunk a történések után? (echotv.hu)

2015.09.23.

A migránsok taposnak az ételen és pénzt követelnek

Egy fiatalasszony ki a napokban utazott Budapestről Bécsbe a vonaton, ugyan azon, melyet megrohamoztak a migránsok. Minden a szeme láttára történt, és nem ismerve az arab nyelvet lehet, hogy más benyomásai lettek volna, de az történt hogy a beszélgetőpartnerünk Aida Bolevár, mindent értett amit a háta mögött mondtak. Nos ezeket hallotta.

Nógrádi György: a migránsok radikalizálódni fognak!
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 stúdiójában.


2015.09.21.

Magyarországnak történelmi és erkölcsi kötelessége megvédeni Európát

Magyarországnak történelmi és erkölcsi kötelessége megvédeni Európát, és amikor Magyarország a határait védi, akkor Európát is óvja - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt. (Forrás: Parlament TV)

2015.09.18.

2000 Euro netto zsebpénzt követelnek a menekültek havonta, éhségsztrájkba kezdtek.

2015.09.17.

A keresztény Európa és az iszlám 1. - népvándorlás 2015.

Ki a kék hátizsákos lány?

Sok találgatás volt az elmúlt napokban arról ki lehet a kék hátizsákos lány, aki lefújatta magát gázzal a határnál. Talán most ennek vége, és kiderül végre minden!

Szándékosan fújatják le magukat a migránsok!

Magyarország határán is hamisítják, szó szerint sajtósok megrendezik és legyártják a híreket a feltehetően lefizetett szereplőkkel sajtósok fújatnak le migránsokat, hogy meglegyen a megfelelő dráma a sajtófotó díjhoz...

2015.09.13.

Németország össze-vissza beszélt!

"Tegnap még várták a migránsokat, ma a rend helyreállításáról beszélnek. Tegnap még felfüggesztették a határellenőrzést és mindenkit beengedtek, ma meg már lezárták a határt és felfüggesztették Schengent. Ha lenne kedvünk nevetni azt mondanánk, kész röhej. Csak ne emlékeznénk még tisztán a tegnapi fellengzős mesékre, miszerint nincs felső határa a menekültek befogadásának. Vajon ki viseli a felelősséget a felbiztatott családok szenvedéséért, akik a könnyelműen nyilatkozó politikusok miatt indultak hosszú és veszélyes útra?" (ripost.hu)

"Éhezik-e az, akinek akad 5000 eurója arra, hogy szerezzen magának egy embercsempészt?

Miért van szüksége olyasvalakinek, aki éppen Franciaországban van, és menekül, hogy a Nagy-Britannia felé vezető alagútba vegye az irányt? Talán Franciaországban nem érzi magát biztonságban? Nem tudom elfogadni azt, hogy valaki úgy dönt, hogy dolgozni akar Európában s ezért határsértést követ el. Illegálisan átlépi a határt, mi pedig üdvözöljük" – mondta Fico. (hirek.sk)2015.09.13.

Bayer Zsolt beszéde a Magyar Narancs elleni tüntetésen

A Magyar Narancs szerkesztősége előtti demonstráción beszédet mondott Bayer Zsolt, aki hangsúlyozta Európa lakossága nem akar bevándorlókat látni. A Magyar Hírlap újságírója hozzátette: a magyar miniszterelnök az ő véleményüket képviseli, és kimondja az igazságot. Bayer Zsolt kiemelte, jelenleg a kontinens középső fele képviseli a normalitást. Kiemelte: Odarajzolhatják a Hitler bajuszt a felsorolt országok, miniszterelnökeinek orra alá is és 450 millió európai polgár orra alá is. Mi viszont jó szándékkal és egy elmeorvos türelmével figyelmeztetjük őket, ahol mindenki náci ott már senki sem náci.2015.09.12.

Orbán Viktor interjúja a német Bildben * Teljes cikk itt!

Jövő keddtől lezárulnak Magyarország határai. Hova menjen az a sok menekült?
- Vissza.

Vissza, hova?
- Oda, ahonnan jöttek. Ezek a migránsok ugyanis nem háborús területről érkeznek hozzánk, hanem a Szíriával szomszédos államokban található táborokból is: Libanonból, Jordániából, Törökországból. Ott biztonságban voltak. Ezek az emberek tehát nem veszély elől menekülnek, attól már elmenekültek és már nem kell(ett) az életüket félteniük. Ezek az emberek nem azért jönnek Európába, mert biztonságot keresnek, hanem mert jobb életet akarnak, mint a menekülttáborokban. Német életet akarnak élni, talán svédet. A Görögországban, Macedóniában, Szerbiában, Magyarországon és Ausztriában található életkörülményekkel nem elégszenek meg. Személyesen ezt meg tudom érteni. De a helyzet  az, hogy a jobb élethez nincs alapvető jog, csak a biztonsághoz és az emberi méltósághoz.

Sok európai kormányfő mégis be akar fogadni menekülteket...
- Az európai vezető politikusok pillanatnyilag álomvilágban élnek. Fogalmuk sincs arról a tényleges veszélyről, amelyet a bevándorlók jelentenek számunkra. És a probléma nagyságrendjéről sem: hiszen több millió emberről beszélünk. Az utánpótlás végtelen: Pakisztánból, Bangladesből, Maliból, Etiópiából, Nigériából. Ha őket mind beengedjük, Európa megsemmisül, tönkremegy.

Mit kell akkor Európának tennie?
-  Van egy tervünk, amit az EU többi miniszterelnökének a következő találkozásunkkor fel fogok vázolni. Ennek része, hogy Szíria szomszédos országainak masszív pénzügyi támogatást adunk. Ide tartozik Törökország, Libanon, Jordánia. Maga Törökország is rendkívülit teljesít a menekültkérdésben. Nekünk, európaiak tulajdonképpen minden héten misét kellene mondanunk Erdogan elnöknek, függetlenül mindenféle politikai nézetektől. Nem szabad olyan országokat, mint Törökország, cserbenhagynunk, ebben nem lehetünk fukarok.

Mit jelent ez pontosan? 
- Javaslom, hogy minden ország plusz egy százalékot fizessen be az EU költségvetésébe. Egyúttal csökkentjük az egyéb célokra fordított kiadásokat általánosságban egy százalékra. Ez így kitesz három milliárdot, amivel Szíria szomszédos államait támogatni tudjuk. És ha még több pénzre van szükség, megemeljük a támogatásokat, amíg a menekültáradat lecsökken. Ez az eljárás megakadályozza, hogy egymás között a végtelenségig vitatkozzunk költségvetési kérdésekről. Most gyors segítségre van szükség.

- Mi van a menekültekkel, akik már Európában vannak?
Nem ámíthatjuk magunkat: közülük senki nem akar visszamenni. Attól tartok, mind itt maradnak.

Mi szól az ellen, hogy ezeket az embereket, akik már nálunk vannak, kvóták szerint igazságosan osszuk szét az EU országai között?
- Két pont szól ellene. Először is: A kvótának akkor van értelme, ha a határaink zárva vannak. Addig egyetlen kormány sem tudja, konkrétan hány emberről is van szó. Mert egyre több lesz.
Másodszor: Tényleg meg tudjuk akadályozni a migránsokat abban, hogy oda menjenek, ahová szeretnének? Oda kellene kötnünk őket az európai fővárosokba, hogy ne térjenek vissza Németországba? Ki tudja őket Észtországban, Szlovéniában vagy Portugáliában tartani, ha Németországba akarnak menni? Ez illúzió.

Kitart a kvótára adott NEM mellett akkor is, ha az EU büntetés megfizetésével vagy szankciókkal fenyeget?
- Én higgadtan látom ezt, még senkit nem bírságoltak meg, mert az EU-jogot betartja. Ehelyett, ha kvótákon gondolkodunk, Brüsszelnek inkább Görögországra kellene nagyobb nyomást gyakorolnia. Mert ott már évek óta nincsenek az EU külső határai megvédve. Ha Görögország eleget tenne a kötelezettségeinek, nem lenne ez az egész menekült válság. Sem Berlinben, sem Budapesten. De hát végső soron ettől vagyunk európaiak: szeretnénk rendes emberek lenni. A szegény görögökkel és a nagyszámú menekülttel szemben is. Csak éppen a következményekkel nem akarunk szembenézni. (magyaridok.hu)

2015.09.11.

Az osztrákok többsége a migránsok befogadása ellen van (M1)

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel c. műsorában elemzi a bevándorlóhelyzetet, valamint az ukrán válság Magyarországra és a V4-ekre gyakorolt lehetséges következményeit.

2015.09.07.

Európa nem képes ellenőrizni külső határait! Teljes cikk itt!

A kvótarendszer a következményeket akarja orvosolni, mielőtt az okot orvosolná; a fő ok pedig az, hogy Európa nem képes ellenőrizni külső határait - jelentette ki Orbán Viktor a misszióvezetői értekezleten. Orbán Viktor a nagykövetek szokásos éves eligazításán felidézte, a legutóbbi nagyköveti értekezleten arról beszéltek, hogy Magyarországnak önálló külpolitikával kell rendelkeznie. Ez azóta sem változott - jegyezte meg. A miniszterelnök arra kérte a nagyköveteket, hogyha külföldön minél jobban támadják őket, annál erőteljesebben fogalmazzák meg az álláspontjukat. A kormányfő szerint képmutató világban élünk, és Magyarországnak ebből több évszázados lemaradása van. A francia külügyminiszter megtámad bennünket a kerítésünk miatt, a miniszterelnöke pedig felavat egy kerítést - jegyezte meg. (fidesz.hu)Milos Zeman a közel-keleti és az afrikai migránsok befogadása ellen
Teljes cikk itt!


Milos Zeman cseh köztársasági elnök szerint az illegális bevándorlókat senki sem hívta Csehországba, de ha már itt vannak, be kell tartaniuk az ország törvényeit. "Ha pedig ez nem tetszik, menjenek el" – üzente a cseh államfő az illegális bevándorlóknak abban a vasárnapi interjúban, amelyet a Blesk című prágai bulvárlap internetes kiadása hozott nyilvánosságra. "Ezeknek az embereknek legjobban saját hazájuk területén tudunk segíteni" – vélekedett Zeman, aki már többször is nyilvánosan kifejezte ellenkezését a közel-keleti és afrikai menekültek csehországi befogadásával szemben. (MTI/karpatalja.ma)

 

Simándy József: Katona J.-Erkel F.-Bánk bán-Hazám, Hazám

"Hazádnak rendületlenül, Légy híve, ó magyar; Bölcsőd az s majdan sírod is, Mely ápol s eltakar." (Vörösmarty Mihály)

2015.08.26.

Budapest főpolgármestere a migránsokról 12 percben


"Budapest főpolgármestere elmondta, fenntartják a humanitárius szolgáltatásokat a tranzitállomásokon a migránsoknak, de ha így folytatódik a helyzet, nem biztos, hogy a főváros szívében lesz ennek a helye. Tarlós István azt mondta, a migránsok száma alapján ez egy népvándorlás, megszállás, és az lenne a legjobb, ha az országba sem engednék be őket.  Mint mondta, a tranzitzónákat a humanitárius segítség mellett azért is jelölték ki, hogy "ne szóródjanak szanaszét a városban" az emberek, akiket következetesen migránsokként említett, mondván, legtöbbjük esetében nem bizonyított, hogy háború elől menekültek, jelentős hányaduk pedig - iratok hiányában – nem azonosítható. Ezeket az embereket nem lehet tovább ellenőrizetlenül beengedni – mondta Tarlós István."

Isten óvja ettől Magyarországot! Az amerikai CBN televízió lesújtó filmje a francia helyzetről.Dr. Völgyesi Miklós: Az erőszakos bevándorlásról


Segítségnyújtás vagy bűncselekmény? Hol húzódik a határ a hazánkba érkező illegális bevándorlókon való humanitárius segítség és aközött, hogy valaki illegális határátlépőket, vagyis bűncselekmény elkövetőit támogatja?

Dr. Drábik János: Az amerikai demokrácia végnapjai

Felfegyverkeztek a gazdák a déli határ túloldalán!

"Félnek a tömegével érkező menekültektől a szerb határ túloldalán élő gazdák, mert - ahogy mondják - a most érkezők már agresszívebbek a többinél. Sokan már fegyvert is vásároltak, mert a menekülők közül többen napokra elfoglalják a tanyákat és szép szóval már nem lehet őket kimozdítani onnan. Ottjártunkkor egy férfi ült le egy porta sarkában, a társait várta. A tanya tulajdonosa hiába kérlelte, nem mozdult, végül a rendőrök tudták mozdulásra bírni. A helyiek attól tartanak, hogy a kerítés megépítése után, beragadnak hozzájuk a menekültek."

Aktuális sorok Ady Endrétől: Mintha ma írták volna

Ady Endre írta  1906-ban (!) : "Venezuela köztársaság dolgáról pár soros táviratot közöltek a magyar lapok. Pedig ennél érdekesebb esemény századok óta nem esett. Castro elnök és üzlettársai voltak e köztársaság urai. Ezt a szatócsoligarchiát kellett megbuktatni. Az Egyesült Államok pénzemberei részvénytársaságot csináltak e célból. Forradalmat szítottak, hogy Venezuelát megnyissák az Unió vállalkozásainak, melyeket Castro és társai kiszorítottak. Ötmillió dollárba került a new-yorki Lipótvárosnak ez a forradalom. De sikerült. Az emberiség pedig belenézhet a jövőbe. Államok sorsa felett a Pénz urai fognak dönteni." ("A pénz",Budapesti Napló, 1906 április 19.) – (megtalálható: Ady Endre összes prózai műve – MEK 7. kötet. Függelék 224.)Trianonon lehet változtatni. Drábik János videója


Valamilyen módon megoldást kell találni erre a nyitott sebre, mégpedig úgy, hogy az mindenkinek jó legyen, mert van ilyen megoldás. De ezt ki kell dolgozni, le kell tárgyalni, valamint végre kell hajtani, és ehhez igazi magyar hazafiakra van szükség, akik nem csak beszélnek, de tenni is hajlandóak. (Drábik János)

2015.01.13.Lovas István: Elhallgatott hírek 17. rész * Teljes cikk itt!


- Jacenyuk történelemhamisító, szuperkínos kijelentése után Merkel a feje búbjáig zavarban – a német sajtó cinkosul hallgat. - Az osztrák sajtó egy része is elhallgatja, hogy népi kezdeményezést írtak ki Ausztria kilépéséről az EU-ból. - 1000 korbácsütés egy szaúd-arábiai bloggernek, mert megsértette az iszlámot. - Rabbi: aki nem tiltakozik a vád ellen, hogy Alan Dershowitz - Izrael legelvakultabb védelmezője az USÁ-ban – fiatalkorú lányt erőszakolt, Izraelt támadja és antiszemita. - Ráadás: miként manipulál ismét Orbán Viktorral kapcsolatban a francia sajtó? (flagmagazin.hu)

Szájer József felszólalása az EU Parlamentben 2014.10.21-énOrbán Viktor: Magyarország a békében érdekelt

Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról

A Washington-i döntéshozók keményen dolgoznak azon, hogy felhúzzák a vasfüggönyt Berlin és Moszkva között. Így akarják megakadályozni az eurázsiai térség kereskedelmi integrációját. Egy nagyobb méretű Ukrajnában segítheti ennek a célnak az elérését. A pénzhatalmi világelit egyelőre azt akarja, hogy Angela Merkel német kancellár a helyén maradjon és eldöntse: a Nyugatnak vagy Oroszországnak ad elsőbbséget? Bismarck kancellár is tisztában volt azzal, hogy ha Németország és Oroszország tartós szövetséget köt, akkor a pénzhatalmi világelit nem tudja az eurázsiai térségre kiterjeszteni hegemóniáját. II. Vilmos német császár és kancellár utódai ezt nem értették meg és hagyták megromlani a német-orosz kapcsolatokat.Orbán Viktor tanúságtétele
Minden politika, de a politika nem minden


2005. Advent, Balás Béla kaposvári püspök kezdeményezése nyomán a KÉSZ Kaposvári Csoportja és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében létrejött közönségtalálkozón Orbán Viktor ezúttal nemcsak politikáról beszél, hanem elsősorban saját hitéről, a hit és a politika viszonyáról valamint a keresztény felelősségről a politikai, társadalmi életben. Orbán Viktor beszélgetőtársai Balás Béla kaposvári püspök és Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

Petőfi Sándor: Nemzeti dal * Damjanich János imája

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!