HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő


"Árváknak atyja, özvegyek védője az Isten szent hajlékában."
(Zsoltárok 68:6)
Simándi József 70 évesen énekli: Hazám, Hazám...


2016.01.16.Napló részlet Karinthy Ferenctől; Németország, 1970.
Emlékeztető! Ma is nagyon aktuális téma!


Karinthy Ferenc: Napló 2. kötet Littoria Könyvkiadó
1993, 32. oldal Kaiserslautern,1970. március 11.

"...A menzán szép szőke lányok és rengeteg arab. Tóth azt mondja, egész nap itt lógnak. A német államtól ösztöndíjat kapnak - ez a németek kisebbrendűségi érzése: hogy ugye ők már nem rasszisták, támogatják a színeseket.
De ezek nem tanulnak, tíz évig is elcsücsülnek itt, a vizsgáikat nem teszik le, és ha valamelyiket kizárják ezért az egyetemről, ordítanak, hogy fajüldözés.
Közben folyton a menzán lógnak, szidják a németeket, hogy nem elég forradalmárok, és időnként bombát dobnak egy zsidó aggmenhelyre, vagy felrobbantanak néhány repülőgépet. Az El Fatahnak München és Frankfurt a legfőbb európai támaszai. Istenem, és ezek a mi szövetségeseink!..." /Olvasónk küldte/Trianonon lehet változtatni. Drábik János videója


Valamilyen módon megoldást kell találni erre a nyitott sebre, mégpedig úgy, hogy az mindenkinek jó legyen, mert van ilyen megoldás. De ezt ki kell dolgozni, le kell tárgyalni, valamint végre kell hajtani, és ehhez igazi magyar hazafiakra van szükség, akik nem csak beszélnek, de tenni is hajlandóak. (Drábik János)

2020.12.09.Varga Judit: Győztünk! Győzött a lengyel-magyar barátság!


Add tovább! Magyarország győzött! Ismét bebizonyosodott, hogy mindig, minden helyzetben megéri kiállni a magyar érdekekért. Érdemes volt harcolnunk azért, hogy a világjárvány idején ne kössék ideológiai elvárásokhoz a pénzügyi támogatásokat. A megállapodás tiszteletben tartja az uniós szerzödéseket, a nemzeti identitásunkat és védelmet nyújt a politikai zsarolással szemben. Mi mindig, minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért.

2020.12.08.Mateusz Morawiecki: A vétó az unió javát szolgálja * Teljes cikk itt!
Követeljük az egyenlőséget és az alapszerződések tiszteletben tartását!


A mostanihoz hasonló krízis évszázadonként egyszer fordul elő. A koronavírus-járvány okozta veszteségek teljes mértéke később válik világossá számunkra. Már ma is látjuk azonban az emberek nehézségeit, a kárt szenvedett gazdasági szektorokat, a hozzátartozóik elvesztése miatt kétségbeesett családokat. És bár az oltóanyag felbukkant a horizonton, gondjaink nem fognak egyhamar megoldódni. Az európaiak még nem látják a reménysugarat, amelyre várnak. Az Európai Uniótól, annak erejétől, szolidáris erőfeszítésétől, valamint az államok hozzáértésétől függ, hogy az európai emberek visszanyerik-e jövőbe vetett hitüket.

A Covid–19 okozta világjárvány a legnagyobb válság a második világháború óta. Első alkalommal van lehetőségünk közösen, önálló és 1989 után egyesült Európaként válaszolni a krízis okozta kihívásra. Ez nagy esély. Ugyanakkor nagy kérdőjel is: eleget tudunk-e tenni e történelmi súlyú próbatételnek? Hiszem, hogy a történészek ezt a pillanatot majd úgy írják le, mint az Európa elé állított nagy tesztet. Csakhogy ebben a döntő, kölcsönös szolidaritást követelő pillanatban a megosztás szelleme éledt fel Európában...

Az alapszerződés tiszteli és óvja a szuverenitást, az új mechanizmus viszont sérti és komolyan korlátozza azt. A beleegyezés hiánya a mostani helyzetre, vagyis a vétó nem vezet az EU meggyengüléséhez. Ez olyan eljárás, amely az uniós struktúrák valóságában gyökerezik, megegyezik a közösség szellemével és demokratikus természetével. Biztonsági szelep, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az unió egyáltalán létezzék. A kompromisszum védelmének módszere, és gátja annak, hogy az aktuálisan erősebbek ránk erőszakolják akaratukat. Megerősítése annak, hogy minden tagország hangja egyformán fontos.

Charles de Gaulle egyszer ezt mondta: "Feláldozzuk a jövőt a jelen nevében csak azért, mert képtelenek vagyunk nemet mondani." Lengyelország közös felelősséget érez Európa jövője iránt. Ezért a most ajánlott mechanizmusra adott "nem" szavazatunk egyúttal "igen" a sokszínűségében is valóban egyesült, szabad, egyenlő és szolidáris Európára. A szerző Lengyelország miniszterelnöke (magyarnemzet.hu)

2020.12.04.Orbán Viktor válasza Webernek: Balfácánnak néztek bennünket


Manfred Weber azt állította december 3-án a Németországba akkreditált tudósítóknak, hogy nem Magyarország és Lengyelország ellen hozzák létre a hírhedt jogállamisági mechanizmust. Továbbá azt is, hogy a cél a jogállamisági kérdések depolitizálása, kivonása a pártpolitikai vitákból. Az igazság azonban ennek éppen az ellenkezője.

Ezt bizonyítják az alábbi nyilatkozatok:

Európai Bizottság
Jourová: Orbán beteg demokráciát épít.
Reynders: Néhány tagállamban jogállamisági válság van. Különösen Magyarországon és Lengyelországban.
Timmermans: A szabad sajtó szinte nem létezik Magyarországon.
Dalli: Ez a mechanizmus a módja annak, hogy a tagállamokat betereljük a sorba.

Európai Parlament
Barley alelnök: Magyarországot és Lengyelországot ki kell éheztetni.
Verhofstadt: Nem kell bizonyítani, hogy Magyarország és Lengyelország működése összhangban áll-e a most felállítandó szisztémával. Ez már bizonyítva van. Most azonnal működésbe kell hozni.

Kormányok
Maas: Most lesz végre egy eszközünk, amely nagyon fájdalmas lesz Magyarország és Lengyelország számára.
Asselborn: Semlegesíteni kell ezt a rákos daganatot. Magyarország ugyanolyan diktatúra, mint Belarusz.

A helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok. Az Európai Bizottság, az Európai Parlament és felelős nemzeti kormánypolitikusok nyilatkozatainak fényében ezt többé nem tudjátok letagadni. És azt várjátok, hogy mi, magyarok elfogadjuk ezt. A németek sok mindent kértek már tőlünk, magyaroktól a történelem során, de Ti vagytok az elsők, akik balfácánnak is néztek bennünket. Nem vagyunk azok. Orbán Viktor (magyarnemzet.hu)

2020.12.03.A volt hírszerző titkosszolgálati akciót sejt a Szájer-ügy mögött
Szájer József minden bizonnyal egy titkosszolgálati művelet áldozata


– nyilatkozta a lapunknak adott interjúban Földi László. Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója mindazonáltal úgy véli, a posztjáról távozó európai parlamenti képviselő végzetes hibát követett el, éppen akkor, amikor Magyarország élet-halál harcot vív Brüsszellel és a Soros-hálózattal.

– Összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot, mivel nem kizárt, hogy titkosszolgálati akció húzódott a Szájer-ügy mögött. A már nyilvánosságra került információk alapján ön mint a hírszerzés egykori műveleti igazgatója, mit gondol a történtekről?

– Azt valószínűsítem, hogy titkos­szolgálati művelet áldozata lett a magyar politikus, aki mint célszemély nyilván maga is tett azért, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ez Szájer József részéről végzetes hiba volt.

– Konkrétan mik utalnak az akcióra? – A koronavírus-járvány jó alkalmat és megfelelő körülményeket teremtett a művelet kivitelezésére. A kijárási tilalom elrendelése után indulhatott be a gépezet. Innentől kezdve csupán rá kellett venni Szájer Józsefet arra, hogy vegyen részt az összejövetelen...

– Pontosan mire gondol? – A magyar–lengyel vétó miatt hatalmas az érdekellentét az unió egyes tagállamai között. Ez magyarázatot ad az időzítésre. A média pedig furcsa módon csupán Szájer József könnyed beazonosítását tette lehetővé. A bulin részt vevő diplomaták kiléte azonban homályban maradhat. A politikus lépre csalása egy igen komoly jelzés volt valahonnan, hogy vigyázat, sokat tudunk rólatok... (magyarnemzet.hu)

2020.12.02.Varga Judit: Ezúttal uniós ügyekkel foglalkozó kormányülést tartunk,
melyet az EU ügyekért felelős miniszterként vezetek.


A célt nem téveszthetjük szem elől akkor sem, ha megpróbálják megzavarni figyelmünket: a magyar emberek érdekeit képviseljük Brüsszelben, ha kell akkor Brüsszellel szemben is!

2020.11.28."Mit gondol, Isten helyezte Önt ebbe a pozícióba?"
Deepstate, Obama-árulás és a Biden féle radikális baloldal is szóba került


A Hetek fordításában most magyarul is elérhető exkluzív interjúban Donald Trump amerikai elnök beszélt a Legfelsőbb Bíróság LMBT-döntéséről, a George Floyd halálát követő zavargáshullámról és a koronavírus járvány kezeléséről is. A CBN politikai elmezője, David Brody rákérdezett az egykori tanácsadó, John Bolton botrányos könyvére, a Fox News kettős identitására és az evangéliumi keresztények felé való viszonyára is.

Ha Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke, mit fog ez jelenteni Amerika számára?

Azt el tudom mondani, hogy mit fog jelenteni az Önök hite számára. Abortuszt. Azt jelenti majd, hogy egy radikális balost fognak berakni a (Legfelsőbb) bíróságba. Ezzel vége lesz az életpártiságnak. Esély sem lesz rá többé. Ezt fogja jelenteni. Senki sem volt még ennyire életpárti, ez már sokszor hallhattad. Talán te magad is mondtad már. Nem volt még olyan életpárti elnök, mint én. Nemrég még el is mentem egy fantasztikus rendezvényre, mindössze három háztömbnyire innen, a parkban. Én voltam az első elnök, aki elment oda. Meg is ünnepelték. Az Élet Menetére, igen.

A nézőink közül sokan talán nem ismerik a Mexikóváros Irányelvet (életpárti törvény, amit Trump terjesztett ki az abortuszklinikák kárára - szerk.), amit kiterjesztettem. Ronald Reagan óta senki nem ment el idáig, és ő is félvállról csinálta. Mexikóváros Irányelv féloldalas volt. Én 100 százalékosan képviseltem. Ha Biden lesz az elnök, ő… De ő nem lesz, mert Joe félénk. Aki a vezető lesz, az radikális baloldali bírákat fog betenni a Legfelsőbb Bíróságba és más bíróságokba, hasonlóan, ahogyan most mi tesszük az ellenkező irányban. Talán 300 bírót iktattunk már be, mire véget ér az első ciklusunk, de talán ennél sokkal többet is. Ez rekordszámú beiktatás. És ezek életpárti bírák! Szóval most a Legfelsőbb Bíróság életpárti...

Nézzék, mit tettem Izrael fővárosával kapcsolatban! Ha elutazik Jeruzsálembe, gondoljon bele, hogy minden elnök megígérte, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként. De miután beiktatták őket, egyikük sem tette meg. Egyikük sem, és ez évtizedeken keresztül így ment. És meg tudom érteni, hogy miért nem. Ugyanis miután hivatalba kerültem, ahogy tudomást szereztek arról, hogy ezt fontolgatom, rengeteg nemzetközi vezető politikus hívott fel és a leghatározottabban kérte, hogy ezt ne tegyem meg. Végül mindnyájan változtattak az álláspontjukon. Mások nem lépték meg, de én megléptem. Segítettem a Golán-fennsíkkal kapcsolatban is. Talán a legnagyobb dolog, amit tettem Izrael érdekében, hogy kiléptem abból a szörnyűséges egyezményből, amelyet Obama kötött Iránnal. 150 milliárd dollár, 1.8 milliárd készpénzben... (www.hetek.hu)

2020.11.26.

Trump ünnepel: jogi siker Pennsylvaniában és Michiganben is

Egy nevadai bíró rábólintott arra, hogy Donald Trump jogi csapata bemutassa a stáb birtokában álló bizonyítékokat az államban történt választási csalásokra és törvénytelenségekre vonatkozóan, sajtóelemzések szerint pedig az eset példát mutathat más államok számára is. Mark Meadows, a Fehér Ház kampányfőnöke a Twitteren azt írta, a tárgyalásra december 3-án kerül sor. A hivatalban lévő elnök kampánystábja azt tervezi, hogy bemutatja azokat a bizonyítékokat, amelyek szerint több tízezer postai szavazatot utasítottak el a demokrata győzelemmel záruló Clark megyében, ahol Joe Biden megválasztott elnök 91 ezer szavazattal győzött Trump ellen. Emellett a stáb azt is állítja, hogy a szavazatszámlálást végző tisztviselők a postán beérkező szavazatok közül több százezret nem igazoltak, ezzel pedig megsértették a törvényi előírásokat.

Pennsylvaniában is behúzták a kéziféket

Közben helyi idő szerint szerdán egy pennsylvaniai szövetségi bíró leállította a választási eredmények hitelesítését, egy nappal azt követően, hogy a tagállam választási bizottsága igazolta az eredményeket. Patricia McCullough bírónő elrendelte a hitelesítési folyamat leállítását november 27-ig, amikor a bíróság meghallgatást tart az eredményt vitatók által benyújtott perkereset ügyében.

A perkeresetet republikánus képviselők és kongresszusi jelöltek nyújtották be Pennsylvania állam, Tom Wolf demokrata párti kormányzó és a helyi törvényhozás ellen, azzal az indokkal, hogy a levélszavazással a kormányzó és a helyi hatóságok megsértették a pennsylvaniai alkotmányt. A perkeresetet benyújtók szerint "széles körűen és alapjaiban" sértették meg a pennsylvaniai szavazási törvényt és "jogellenesen engedélyezték" a levélszavazást.

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök szerdán személyes ügyvédjével, Rudy Giulianival telefonon egyeztetve arra szólította fel a pennsylvaniai republikánus szenátorokat, hogy "fordítsák meg" a választási eredményt. Az elnök úgy nyilatkozott, hogy a demokraták "elcsalták a választást". (magyarnemzet.hu)

2020.11.20.Varga Judit: Az Európa Tanács intézményei és a tagállamok
nem a sajtón keresztül tartják a kapcsolatot.


Ezért is nyilvánvaló, hogy Dunja Mijatović-ot, az Európa Tanács Emberi jogi biztosát politikai szempontok vezérlik, amikor a sajtón keresztül üzenget. Az Országgyűlés és a parlamenti képviselők végzik a munkájukat, a jogszabálytervezetekkel kapcsolatban érdemi viták zajlanak. Bár a biztos asszonyt szemmel láthatóan nem érdeklik a tények, azért mégsem árt összefoglalni:

1. A megfogalmazott vádakkal szemben az Egyenlő Bánásmód Hatóságot (EBH) teljes jogkörével venné át az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala. A jogvédelem szintje egyáltalán nem csökken, például ezután is bírságolható lenne az a szerv, amelyik megsértette az egyenlő bánásmód követelményét. Az intézményi megoldások kiválasztása minden állam szuverén joga, ennek minősítése nem tartozik az emberi jogi biztos feladatkörébe.

2. Az Alapvető Jogok Biztosa, az EBH-val ellentétben, az Alaptörvényben nevesített alkotmányos intézmény. Az alapvető jogok biztosát az Országgyűlés választja. Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos panaszok elbírálása a jelenleginél erősebb alkotmányos garanciákkal körülbástyázott intézményhez kerül.

3. Az egyenlő bánásmód hatékony érvényesítésével kapcsolatos uniós kötelezettségeinknek az új intézményi megoldás maradéktalanul megfelel. Kérem az Európa Tanács Emberi jogi biztosát, hogy a tények alapján informálódjon, ne pedig valótlan információkra támaszkodva nyilvánítson sommás véleményt.

2020.11.26.

Trump ünnepel: jogi siker Pennsylvaniában és Michiganben is

Egy nevadai bíró rábólintott arra, hogy Donald Trump jogi csapata bemutassa a stáb birtokában álló bizonyítékokat az államban történt választási csalásokra és törvénytelenségekre vonatkozóan, sajtóelemzések szerint pedig az eset példát mutathat más államok számára is. Mark Meadows, a Fehér Ház kampányfőnöke a Twitteren azt írta, a tárgyalásra december 3-án kerül sor. A hivatalban lévő elnök kampánystábja azt tervezi, hogy bemutatja azokat a bizonyítékokat, amelyek szerint több tízezer postai szavazatot utasítottak el a demokrata győzelemmel záruló Clark megyében, ahol Joe Biden megválasztott elnök 91 ezer szavazattal győzött Trump ellen. Emellett a stáb azt is állítja, hogy a szavazatszámlálást végző tisztviselők a postán beérkező szavazatok közül több százezret nem igazoltak, ezzel pedig megsértették a törvényi előírásokat.

Pennsylvaniában is behúzták a kéziféket

Közben helyi idő szerint szerdán egy pennsylvaniai szövetségi bíró leállította a választási eredmények hitelesítését, egy nappal azt követően, hogy a tagállam választási bizottsága igazolta az eredményeket. Patricia McCullough bírónő elrendelte a hitelesítési folyamat leállítását november 27-ig, amikor a bíróság meghallgatást tart az eredményt vitatók által benyújtott perkereset ügyében.

A perkeresetet republikánus képviselők és kongresszusi jelöltek nyújtották be Pennsylvania állam, Tom Wolf demokrata párti kormányzó és a helyi törvényhozás ellen, azzal az indokkal, hogy a levélszavazással a kormányzó és a helyi hatóságok megsértették a pennsylvaniai alkotmányt. A perkeresetet benyújtók szerint "széles körűen és alapjaiban" sértették meg a pennsylvaniai szavazási törvényt és "jogellenesen engedélyezték" a levélszavazást.

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök szerdán személyes ügyvédjével, Rudy Giulianival telefonon egyeztetve arra szólította fel a pennsylvaniai republikánus szenátorokat, hogy "fordítsák meg" a választási eredményt. Az elnök úgy nyilatkozott, hogy a demokraták "elcsalták a választást". (magyarnemzet.hu)

2020.11.20.Varga Judit: Az Európa Tanács intézményei és a tagállamok
nem a sajtón keresztül tartják a kapcsolatot.


Ezért is nyilvánvaló, hogy Dunja Mijatović-ot, az Európa Tanács Emberi jogi biztosát politikai szempontok vezérlik, amikor a sajtón keresztül üzenget. Az Országgyűlés és a parlamenti képviselők végzik a munkájukat, a jogszabálytervezetekkel kapcsolatban érdemi viták zajlanak. Bár a biztos asszonyt szemmel láthatóan nem érdeklik a tények, azért mégsem árt összefoglalni:

1. A megfogalmazott vádakkal szemben az Egyenlő Bánásmód Hatóságot (EBH) teljes jogkörével venné át az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala. A jogvédelem szintje egyáltalán nem csökken, például ezután is bírságolható lenne az a szerv, amelyik megsértette az egyenlő bánásmód követelményét. Az intézményi megoldások kiválasztása minden állam szuverén joga, ennek minősítése nem tartozik az emberi jogi biztos feladatkörébe.

2. Az Alapvető Jogok Biztosa, az EBH-val ellentétben, az Alaptörvényben nevesített alkotmányos intézmény. Az alapvető jogok biztosát az Országgyűlés választja. Az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos panaszok elbírálása a jelenleginél erősebb alkotmányos garanciákkal körülbástyázott intézményhez kerül.

3. Az egyenlő bánásmód hatékony érvényesítésével kapcsolatos uniós kötelezettségeinknek az új intézményi megoldás maradéktalanul megfelel. Kérem az Európa Tanács Emberi jogi biztosát, hogy a tények alapján informálódjon, ne pedig valótlan információkra támaszkodva nyilvánítson sommás véleményt.

2020.11.16.USA: Venezuelában fejlesztett szoftverrel csalták el a választásokat?


Apáti Ildikóval, a Hetek újságírójával az elnökválasztás során felmerült csalási gyanúk témakörét jártuk körbe. Mint ismert, Donald Trump jogászai állítják, hogy számos perdöntő bizonyítékuk van arra nézve, hogy valóban történtek különféle csalások az államokban. A trükközés formáiról, a lehetséges végkifejletekről és Trump esetleges esélyeiről is kérdeztük Apáti Ildikót. (hitradio.hu)

2020.11.11.Trump munkásságáról hallhatunk a videóban
Amerika szégyene - Trump vs. Biden


Feltárások az amerikai elnökválasztás csalásaira, ahol a demokrácia újbóli megcsúfolása történt. A játszma folytatódik. Halott emberek is szavaztak. Sokféle technikát ismerhetünk meg, melyeket eddig még nem is láthattunk.

2020.11.16.Jöhet a magyar vétó Brüsszelben * Teljes cikk itt!
Kiterítik a kártyáikat a tagállamok az uniós pénzek ügyében


Hétfő délután az EU-tagállamok nagykövetei elé kerül a többéves pénzügyi keret és az uniós mentőalap számos eleme. Magyarország és Lengyelország hivatalosan most mondhat először nemet a november elején előzetesen elfogadott, általuk csak politikai zsarolásnak titulált jogállamisági mechanizmusra.

Varga Judit igazságügyi miniszter az ülést felvezető Facebook-bejegyzésében azt írta: nem Magyarország zsarolja és helyezi nyomás alá Brüsszelt az uniós költségvetési forrásokról döntő tárgyalások során, hanem fordítva...

A 2021 utáni, következő hétéves pénzügyi keretről és az európai költségvetés új saját forrásainak bevezetéséről szóló politikai megállapodáshoz viszont egyhangúság szükséges. Ez a kapcsolat enged mozgásteret a jogállamisági vitában kritikus tagállamoknak. (magyarnemzet.hu)

2020.11.11.Varga Judit: Összesen 34 törvényjavaslatot és az Alaptörvény módosítást
fog az Országgyűlés a következő időszakban megvitatni.


Mert ha az ország is dolgozik, az Országgyűlésnek is dolgoznia kell. Ezek közül a legfontosabb témák: 1. A kamu pártok elleni fellépés, a választási törvény módosításával - ez minden tisztességes politikus érdeke.

2. A családok védelméről szóló Alaptörvény módosítás, amely az édesanyák, édesapák és a gyermekek érdekeinek a védelméről és képviseletéről szól.

3. Az egyetemek védelmére születő Alaptörvény módosítás. Amely biztosítja a felsőoktatás autonómiáját és függetlenségét, hogy politikától, kormányoktól és külső befolyástól mentesen tudják végezni a munkájukat.

4. És végül az átláthatósági záradék, amely biztosítja. hogy a közpénzek felhasználásának a lehetőségei mindenki számára egyértelműek legyenek A munka az Országgyűlésben sem áll le, ahogy az országnak is működnie kell.

2020.09.30.Az EU kérdéseiről vitázott Varga Judit és Donáth Anna


Beismerte a Momentum európai parlamenti képviselője, hogy jó viszonyt ápol Vera Jourovával. Donáth Anna az igazságügyi miniszterrel folytatott vitán a bizottság alelnökét védte. Varga Judit szerint Jourová a megszólalásával átlépett egy határt. (HÍR TV)

2020.09.30.Az EB ma megjelent 2020-as jogállamisági jelentése abszurd és valótlan,


így nem szolgálhat alapul semmilyen jogállamisági vitához az Európai Unióban. A jelentés koncepciója és módszertana elhibázott, forrásai kiegyensúlyozatlanok, tartalma megalapozatlan.

1. A jelentés hatálya önkényes, és egyetlen olyan objektív referenciaértéket sem határoz meg, amely minden tagállamra nézve egyformán alkalmazható lenne.

2. A jelentés forrásainak kiválasztása elfogult és nem átlátható. Elfogadhatatlan, hogy a jelentést valójában olyan szervezetek írták, amelyek a Magyarország ellen összehangolt politikai kampányt folytató, központilag finanszírozott nemzetközi hálózat részei. A jelentés magyar fejezete 12 civil szervezetre hivatkozik. Ezek közül 11 civil szervezet kapott az elmúlt években pénzügyi támogatást a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítványoktól.

3. Magyarország azon kevés tagállam egyike, ahol valódi pluralizmus érvényesül a médiában, az ideológiai vitákban és a közvéleményben. A baloldali és liberális médiacsatornák által nagymértékben uralt nyugat-európai médiával ellentétben Magyarországon a konzervatív és kereszténydemokrata nézetek is eljutnak a nyilvánossághoz.

4. Magyarország Alaptörvénye és állami berendezkedése a jogállamiságon alapul. Magyarország alkotmányos identitásának védelme az állam minden szervének kötelessége.

5. A magyarországi helyzetre vonatkozó összes megbízható információ objektív és pártatlan elemzése csak arra a következtetésre vezethet, hogy Magyarországon az Európai Unió alapvető értékeit tiszteletben tartják, és a jogállamiság elve érvényesül. /Varga Judit/

2020.09.29.

Nyílt levél a třebíči Verocskának! * Teljes cikk itt!

Tudja Verocska, ha egy magafajta - třebíči ganyéhordó - stílusú teremtmény meg akarna sérteni, hát nehéz dolga volna. Mert ha megfeszül, akkor sem sikerülne a sértegetés... Tartsa magát ehhez Verocska! És mind saját népét, mind az én népemet tisztelje meg azzal, hogy - immár érdemtelenül - jól fizetett bársonyszékéhez illőn próbál viselkedni.

Mert maga nem egy alamóci bérház viceházmestere, vagy a třebíči gazdaság ganyéhordója – ahogyan az viselkedéséből leszűrhető volna, hanem az EU egyik jelentős hivatalának vezetője. Ha ez nehéz magának Verocska, akkor menjen vissza Alamóc mellé ganyét hányni. Azonban ott is vigyázzon a szájára, mert Třebíčben még a ganyé is értékesebb mint maga…maguk... Stoffán György

2020.09.28.Vizsgálja az elhárítás Soros karmesterének tevékenységét * Teljes cikk itt!
Eldöntendő, hogy Gerald Knaus elkövet-e bűncselekményt hazánk ellen


A titkosszolgálatnak kell eldöntenie, hogy bűncselekményt követ-e el hazánkkal szemben Gerald Knaus és a Soros György pénzelte lobbiszervezet a tevékenységével vagy sem. Amennyiben felmerül bűncselekmény gyanúja, az elhárítás feljelentést tesz. A magyar elhárítás (Alkotmányvédelmi Hivatal, AH) szakemberei előtt van a Magyar Nemzet tényfeltáró cikksorozata, amely Gerald Knaus, továbbá a European Council on Foreign Relations nevű lobbiszervezet Magyarország elleni tevékenységéről szól – erősítették meg lapunknak belügyi forrásból...

Amennyiben feljelentés születik, a nyomozást vagy a rendőrség, vagy a nyomozó ügyészek folytatják le. A lapunk által bemutatott tevékenység egyértelműen hazánk ellen irányul, ám azt mi nem tudjuk eldönteni, hogy kimeríti-e például az alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntettét vagy sem.

Ennek eldöntése gyanú szintjén az AH feladata, a többi pedig a nyomozó hatóságoké, illetve az igazságszolgáltatásé. (A Btk. szerint, aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.)... (magyarnemzet.hu)

2020.09.22.Szijjártó Péter: A magyar kormány nem a nemzetközi sajtónak akar megfelelni


A koronavírus-járvány megfékezésére a rendkívüli jogrend idején hozott és a parlament által jóváhagyott magyarországi intézkedések kiállták minden nemzetközi jogrendszer próbáját, és semmilyen módon nem voltak károsak az emberi és szabadságjogok szempontjából – emelte ki Szijjártó Péter Strasbourgban az MTI-nek telefonon nyilatkozva kedden...

A magyar kormány nem a nemzetközi szervezeteknek vagy a nemzetközi sajtónak akar megfelelni. Magyarország a következő hetekben és hónapokban is a magyar emberek életének, egészségének és munkahelyeinek védelmén, az ország működőképességének megőrzésén fog dolgozni függetlenül attól, hogy annak milyen visszhangja lesz egyes nemzetközi szervezetekben – húzta alá.

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta azt is, hogy az Európa Tanács elnökségét a jövő év májusa és novembere között betöltő Magyarország három fő, különösen érzékeny témakörre fog összpontosítani. Ezek között a nemzeti kisebbségek, a keresztény közösségek, valamint a családok és a gyermekek védelme szerepel. (magyarnemzet.hu)

2020.09.19.Varga Judit: Szeretnénk biztosítani a jogállamiságot és a szabadságot az online térben is
"Zsarolásra akarnak felhasználni politikai és ideológiai elvárásokat"


A mai Európában sokszor nem a jog, hanem a zsarolók uralma érvényesül. Ősszel lezárulhat a börtönbiznisz felszámolása. Az áldozatsegítés, valamint a családvédelem területén is fontos előrelépések történnek. Nem igaz, hogy értelmét vesztette a magyar parlamenti munka. A megalapozatlan vádaskodások ellenére hazánkban érvényesül a jog uralma.

Nem akarjuk a Facebook-ot cenzurázni, hanem épp azt vizsgáljuk, hogy milyen jogi garanciák mentén cenzúrázza a Facebook a magyar állampolgárokat. Fontos, ha például valakinek az adatait eltüntetik az oldaláról, akkor az állampolgár egy tiszta, átlátható rendszerben jogorvoslatot kaphasson. A techóriások által uralt világban párhuzamos jogrendszerek kialakulását látjuk.

A Facebooknak saját felügyelőbizottsága van, amiről nem tudjuk, melyik állam joga szerint bírálja el a panaszokat. Mindezért párbeszédet alakítunk ki a techóriásokkal, hogy a magyar állampolgárok jogait biztosítani tudjuk. Nemzetközi fellépésre is szükség van, hiszen az érintett cégek nem kötődnek egyes országokhoz. Ráadásul gyakran mesterséges intelligencia segítségével működnek ezek az oldalak, előfordulhat tehát, hogy nem egy ember, hanem valamilyen algoritmus által elkövetett cselekménnyel állunk szemben.

A Miskolci Egyetemen jól működik az új alapítványi struktúra. Minden egyetem más. Miskolcon jó együttműködést sikerült kialakítanunk az intézménnyel. Az első perctől partnerként fogadtak bennünket, lehetőségként tekintve az új konstrukcióra. Az állam egyszerre több mint húsz felsőoktatási intézményért felelt, amelyek úgy érezhetik, hogy húszfelé oszlik a figyelem, de a kuratóriumi struktúrában önállóan és szabadon tudnak létezni, sokkal szorosabb viszonyt kialakítva a fenntartóval. Az alapítványi működés tehát – az államháztartási szabályoktól való függetlenedés révén – több figyelmet, rugalmasabb működést és nem utolsósorban a versenyképesség növelését teszi lehetővé az érintett egyetemeknek is. Egyszóval nő az autonómiájuk.

Mielőbb le kellene zárni a kettős mércén alapuló, a jogállamiság köré felépített, álságos vitákra épülő szomorú fejezetet az Európai Unió történetében, mert ez csak bizalmatlanságot és megosztottságot szült. (magyarnemzet.hu)

2020.09.16.Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a mai napon tartotta meg
az Unió helyzetéről szóló első évértékelő beszédét.


1. Leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni. Magyarország ezzel egyetért, ez szerintünk sem lehet alku tárgya. Ahogyan a tagállamok vezetőinek júliusi megállapodása sem, ami kimondta, hogy az uniós forrásokat nem lehet politikai nyomásgyakorlásra felhasználni. Az európai értékek ugyanis nem eladóak, az uniós források pedig nem adományok.

2. A Bizottság elnöke megerősítette, hogy a testület szeptember végén közzéteszi az összes tagállamra kiterjedő jogállamisági jelentését.

3. Bízom benne, hogy a Bizottság környezetvédelmi célkitűzéseit nem a Soros-NGO-k korábbi vádaskodásainak újrahasznosításával kívánja elérni.

4. Az elkövetkező napokban érdekes jogállamisági tényekkel és összehasonlításokkal jelentkezem majd. A jelentésre hangolódva így szeretnék hozzájárulni egy valódi jogállamisági párbeszédhez. És persze érdeklődéssel várom, hogy a Bizottság jelentése elfogulatlan elemzés lesz vagy politikai pamflet. (Varga Judit)

2020.09.09.Tudatos hadjárat Orbán Viktor ellen * Teljes cikk itt!
Íme, ilyen eszközökkel dolgozik Soros karmesterének álhírgyára


Orbán Viktor: "Az állításom az, hogy amit most tapasztalunk, egy korszaknak, egy szellemi-ideológiai korszaknak a vége. Mellőzve minden nagyképűséget, ezt egyszerűen a liberális blabla korszakának nevezzük. Ennek a korszaknak van most vége, és ez óriási kockázatokat rejt magában, de egyben egy új esélyt is kínál arra, hogy a nemzeti-keresztény eszmerendszer, gondolkodásmód, megközelítés visszanyerje a dominanciáját immáron nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában."...

Tudatos hadjárat Orbán Viktor ellen: Ugyanígy járt el Soros György fizetett szakértője abban az általunk talált, 2020. márciusi tévéműsorban, ahol arról beszélt (11:05):

"Emlékezzen, Orbán Viktor mondta négy évvel ezelőtt, hogy ez a menekültválság lehetőséget teremtett arra, hogy megszabaduljunk attól, amit ő a nemzetközi univerzális emberi jogok álszentségének nevezett."

Ilyen idézet Orbán Viktortól szintén nem lelhető fel, feltehetően ismét a fenti beszéd primitív és aljas kiforgatásáról és megmásításáról lehet szó. Knaus hálózatának felfogása szerint Magyarország térdre kényszerítésében döntő szerepet kell kapnia az Európai Bizottságnak és az EU Bíróságának, és hazánk ellen is a lengyelekkel szembeni intézményi bánásmódot kell alkalmazni...(magyarnemzet.hu)

2020.09.07.Gerald Knaus a Soros-hálózat karmestere * Teljes cikk itt!
Fizetett lobbista a hazánk elleni lejárató kampány fő szervezője


A Magyar Nemzet hosszas kutatómunka során beazonosította azt a személyt, aki – a Soros-hálózat tagjaként – a hazánk elleni lejárató akciók irányítója, végrehajtója. Lapunk a következő napokban cikksorozatban mutatja be, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel végzi munkáját Gerald Knaus, a European Stability Initiative elnöke, aki az elmúlt hónapokban újabb kommunikációs offenzívát indított Magyarország ellen.

Politikai elemző, migrációkutató, migrációs szakértő, az EU–török migrációs alku atyja – sokféleképpen emlegetik Gerald Knaust. Az osztrák születésű, ötvenéves társadalomtudós, a European Stability Initiative (ESI, Európai Stabilitási Kezdeményezés) alapító elnöke előtt láthatóan úgy nyílik meg a fősodratú liberális média, ahogyan csak kevesek előtt.

A személyes ajánlásból úgy tűnik, hogy a holland riporter Knaus ismerőse. A műsor hitelességét a Helsinki Bizottság és a Political Capital, tehát két Soros-NGO megszólalóin kívül Németh Athina partnernője, Szeleczki Lilla festőművész "emelte". (Emlékezetes, Németh Athina, valamint Szeleczki Lilla volt a főszereplője annak az MSZP által készíttetett videónak, amelyet a párt később kénytelen volt eltávolítani, hiszen az álhírgyártók lebuktak. A hamis videó ügyét már az OLAF is vizsgálja.) ... (magyarnemzet.hu)

2020.09.06.Drabik János: Az államok feletti hatalom háborúja az emberiség ellen.


A talmudista államok feletti világbirodalom stratégiájának a része a megtervezett migráns-invázió, a klímahisztéria, a koronavírus-járvány, világméretű káosz és anarchia előidézése, hogy a globális nagytakarítás után a megfélemlített emberiség feletti uralmát megszilárdíthassa.

2020.08.19.Földi László: Jogos lett volna, ha elsüllyesztik a Szijjártó Pétert fotózók csónakját


Földi László biztonságpolitikai szakértő volt a Hit Rádió Gyújtópont című műsorának a vendége. A szakértőt arról kérdeztük, hogy miként fordulhatott elő az, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a nyaralása közben fotózták le az Átlátszó munkatársai. Földi László szerint ami történt, az kimeríti a merénylet fogalmát, a miniszter védett személy, ezért akár az is indokolt lehetett volna, ha az őt védő személyzet elsüllyeszti az újságírók csónakját.

2020.08.14.Varga Judit: Hosszabb várakozás után ma megjelent az interjúm a Die Weltben.


Ahogy korábban is hangsúlyoztam, ősszel egy újabb támadássorozat indulhat ellenünk Brüsszelben, de a magyar kormány továbbra is Magyarország és a magyar emberek érdekében cselekszik. Álláspontunk határozott és egyértelmű: elvárjuk, hogy az uniós források elosztása politikamentes legyen! Azt is elmondtam, hogy számítunk Angela Merkel, német kancellár ígéretére, miszerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a Magyarországgal szembeni 7. cikk szerinti eljárást még az Európai Unió Tanácsának német elnöksége alatt lezárják.

A jogbiztonság már önmagában tiltja egy olyan homályos fogalom bevezetését európai uniós kötelezettségként, mint a jogállamiság – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Die Welt című német napilapnak adott, pénteken megjelent interjúban.Úgy fogalmazott, "a Covid-19 válság idején is az EP a probléma, nem pedig a megoldás része volt. Ahelyett, hogy a járványt kezelték volna, az EP-képviselők az egyes országok védelmi intézkedéseit támadták, főleg természetesen minket". Hozzátette, az EP-ben még olyan álhírek is terjedtek, hogy az Országgyűlést felfüggesztették. (PestiSracok.hu)Varga Miklós: Van egy ország, van egy ház
Ez az ország a hazád dal itt!


2020.08.09.Fricz Tamás : Akarjuk a győzelmet! * Teljes cikk itt!
A konzervatív ember önkorlátozása és a mai cselekvés szükségessége


Ma már tudjuk – amire az elmúlt hetek Black Lives Matter-féle romboló tüntetései különösen felhívták a figyelmet –, hogy kétféle embertípus van. Az egyik abban éli ki magát, abban leli örömét, hogy örökké lázad, örökké meg akarja változtatni a dolgokat, állandóan valami idealisztikus eszmét akar megvalósítani itt a földön, legyen az a kommunizmus, a nácizmus vagy éppen az egyenlő és egyformává gyúrt emberek világtársadalma. Ők az úgynevezett balliberálisok, akik állandóan egy szép, új világ felépítésében gondolkodnak, s még csak véletlenül sem zavarja meg őket ebben, hogy a világtörténelemben még soha sehol nem valósult meg ez a bizonyos paradicsomi állapot.

A másik embertípus ezzel szemben megbecsüli a meglévő, évszázadok óta fennálló intézményeket, normákat, emberi kapcsolatrendszereket; abból indul ki, hogy ezek az intézmények nem véletlenül jöttek létre és állták ki az évszázadok próbáját, ezek jelentik a biztos alapokat a mindennapi létünk számára. Éppen ezért ez az embertípus, a konzervatív arra törekszik, hogy megvédje és óvja a nem is mindig tökéletesen, de mégis működő és a társadalmakat fenntartó intézményeket, normákat és erkölcsöket, mert ebben látja az emberi lét fennmaradásának és a jó életnek a garanciáját.

Ez a két embertípus kétféle politizálást és világszemléletet jelent, amelynek mentén a pártok és politikusok is két nagy táborra oszlanak, de nemcsak ők, hanem a civil társadalom, a tudomány, a média és a sajtó, a kultúra és a gazdaság is megoszlik e két mentalitás mentén. Két szó jellemzi talán a legjobban a két világlátás, mentalitás közötti szakadéknyi különbséget: amíg a balliberális politikusokra és mozgalmárokra az önmegvalósítás a jellemző, addig a konzervatívokra az önkorlátozás... (magyarnemzet.hu)

2020.07.26.Lengyelország is kilép az Isztambuli Egyezményből * Teljes cikk itt!


A lengyel kormány is követi Magyarországot azzal, hogy elutasítja az Isztambuli Egyezményt, és elkezdi a kilépési folyamat végrehajtását – jelentette be szombaton Zbigniew Ziobro igazságügy-miniszter. A kormány hétfőn formálisan is megkezdi az egyezmény felmondásához vezető jogi folyamatot – írja a BBC. A lengyel kormány – a magyarhoz hasonlóan – azért nem hajtja végre az egyezményt, mivel az egy kiskaput nyújt a gender-ideológia népszerűsítésének. Ráadásul Ziobro szerint az egyezmény a szülői jogokat is sérti. A miniszter szerint egyébként is az országban az utóbbi években életbe lépett jogszabályok elégséges védelmet nyújtanak a családon belüli erőszakkal szemben.

A lengyel Jog és Igazságosság pár (PiS) erős kapcsolatokat ápol a katolikus egyházzal is, amelyhez hasonlóan a párt a konzervatív családmodellt tartja normálisnak. A jobboldali-konzervatív lengyel kormány politikája számos elemében hasonló az Orbán Viktor vezette magyar kormányéhoz. A magyar kormány ugyanis szintén elutasította az egyezményt azzal az indokkal, hogy az Isztambuli Egyezmény becsempészi a jogrendbe a genderelméleti megközelítést, továbbá lopakodva kicsavarja az országok kezéből a migráció önálló kezelésének jogát.

Andrzey Duda lengyel elnök már régóta küzd a liberálisok ellen. Határozott gondolatainak pedig hangot is ad. A nemrégiben újraválasztott elnök választási kampányában beszélt például arról, hogy szerinte maga az LMBT nem egy embercsoport, hanem egy ideológia, és mint ilyen, egyenesen a kommunizmushoz és a bolsevizmushoz hasonlítható. Duda szerint a szülőknek joguk van ahhoz, hogy beleszóljanak, mit taníthatnak a gyerekeiknek, például a szexuális témákat illetően, hogy ne sulykoljanak liberális elveket beléjük. (pestisracok.hu)

2020.07.23.Szájer: Mi megharcoltunk a jogállamiságunkért * Teljes cikk itt!


Szájer József: "Sokat beszélnek ebben a Házban a jogállamiságról, olyanok is akiknek halvány fogalmuk sincsen arról, hogy az mit jelent! Nekünk a jogállam a szabadságot, a nemzeti függetlenséget és a demokráciát jelenti. Az én nemzedékem harminc éve azért harcolt, hogy ez ne csak Európa nyugati felén élők örökölt privilégiuma legyen. Mi ezért megharcoltunk.

Azt is elmondom önöknek, hogy mi mindent nem jelent a jogállam, amire sokan itt felhasználni szeretnék. Nem jelenti előre nem rögzített, le nem írt szabályok számonkérését. Nem jelenti a kettős mércét, azt amikor valakit megbüntetnek ugyanazért, amiért valaki mást megdicsérnek. Nem jelenti az egyeseknek nem tetsző politikai ideológiák szankcionálását vagy elhallgattatását.

Pedig itt egyesek erre használják a jogállam jelszavát. Azok, akik a jogállamiság fogalmát legtöbbször használják nem tesznek mást, mint kiüresítik, pártpolitikai céloknak rendelik azt alá." Aki a jogállam híve az ne ijedjen meg az eltérő véleményektől, az adja meg a szót a vádlottnak, hogy védekezhessen. Érthető, egyértelmű megfogalmazás. Egyetértek minden szavával képviselő úr!! Hajrá Magyarország!!! (hirtv.hu)

2020.07.11.Belgrádban több százan próbáltak meg behatolni a parlament épületébe * Teljes cikk itt!


Több százan próbáltak meg behatolni péntek este a szerb parlament épületébe Belgrádban, tiltakozásul az ellen, hogy szerintük az államfő önkényes intézkedéseket tesz. A demonstráció negyedik napja tart, a tüntetők dacolva a koronavírus miatt elrendelt csoportosulást tiltó szabályokkal, üvegpalackokkal, kövekkel dobálták meg a törvényhozás épületét védelmező rendőröket. A biztonsági erők tagjai pajzsaikkal igyekeztek visszaszorítani az embereket, megakadályozva őket abban, hogy behatoljanak a parlamentbe.

Vucic cáfolta, hogy befolyása lenne azokra a "huligánokra", akik a békés tüntetőkre támadtak a héten. Szerinte ezeket az embereket az ellenzékiek hozták magukkal. Pénteken a szerb kormányfő, Ana Brnabic arról számolt be, hogy egy nap alatt 18 haltak meg a koronavírusban, ez a legmagasabb halálozási adat a járvány megjelenésének kezdete óta. Háromszáznyolcvanhat embernél mutatták ki egyébként a fertőzést az elmúlt 24 órában. Március óta 17 300-an betegedtek meg a kórban, 352-en meghaltak a balkáni országban. (pestisracok.hu)Nagy Szilárd - Ragány Misa: Európa 2020 (hivatalos klip)"A remény himnusza" üzenetének gondolatiságában gondoltuk újra a nagy klasszikus dalt és jelent meg ez a klipünk, amit a kontinensünket sújtó vírusjárvány motivált. A klipben feltűnik az eredeti dal szerzője, előadója, Varga Miklós is, aki elárulta: szívesen támogatott bennünket leghíresebb dalának megújításában.

Szilárd: "Súlyos kihívások előtt áll kontinensünk és hazánk is. A felmerülő sorskérdésekre igyekszik választ találni a mű, ami üzenetet fogalmaz meg minden egyes embernek: a felelős magatartást és az összefogás szükségességét kívánja hangsúlyozni ebben a nehéz helyzetben is."
Misa: "A dal felfrissült, de mégis fennkölt hangzásvilágában nagyon mély üzenetek érintik meg a nézőt-hallgatót. Emellett igyekszik csillapítani a bennünk rejlő félelmeket, hittel és jóakarattal pedig bíztat mindannyiunkat. Soraiból mindvégig kicseng a reménykedés és a szép jövő képe."

Varga Miklós: "Szilárdot ismerem, mint érzékeny művészt, mint komoly üzletembert és ifjú családapát. Tudtam, hogy jó kezekbe adom ezt a számomra oly fontos dalt. Ebben a kritikus helyzetben hitelesen és új tartalommal frissítették meg a dalt. Büszke vagyok az alkotásukra és kívánom, hogy valóban a "remény himnusza legyen az Európa 2020".
Az eredeti mű (Európa) szerzői: Szövegíró: Varga Mihály Zeneszerző: Varga Miklós
Európa 2020 szerzők: Szöveg: Dr. Nagy Szilárd, Ragány Misa, Nagy Szilárd, Toldi Tamás

2020.07.08.Szánthó Miklós: Az élet nagy kérdéseiről * Teljes cikk itt!
Minden, amit az ateista materializmusról tudni szükséges


Az ateista gyökerű materializmus szerint igen: az egész univerzum és benne az ember igazából egy véletlen műve, a körülmények speciális összjátékának eredménye. Megszületünk, élünk és meghalunk, se előttünk nem volt semmi, halálunk utána pedig mi leszünk semmivé. E tételezésnek azonban nagyon lényeges – szerintem hátborzongató – társadalmi következményei vannak. Ha ugyanis az életünk véges, erre a földi egzisztálásra behatárolt, akkor viszont mindent, amit vágyaink, érzelmeink, óhajaink alapján "jónak" vagy "szükségesnek" tételezünk, itt, a földön kell megvalósítani, elérni – hiszen máskor nem lesz rá lehetőség. Ráadásul mindez "történelmi szükségszerűség" is egyben, hiszen a világ halad, a "fejlődés" megállíthatatlan.

Mindezzel szemben a transzcendens létezését elfogadó és valló szellemiség azt vallja, hogy az élet a maga totalitásában nem véges (sőt örök), hogy létezik túlvilág, és – bármilyen kényelmetlen is ebbe belegondolni – hogy az evilági lét pusztán egy rövid intermezzo, előkészítése az emberi fogalmak szerint felfogott halál utáni létezésnek. Azonban e felfogás (hit) alapvetően kitágítja a boldogság horizontját: mert persze az a cél, hogy boldogok legyünk, de a boldogsághoz teljesen más út vezet, mint amit a materializmus állít. ("Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”.) Az alapvető cél a túlvilági életre való felkészülés, nem pedig a vágyak, igények kibontakoztatása, esetleg azokon keresztül és mindenáron az anyagi értelemben vett jólét elérése. Mivel van Mennyország (és Pokol), egyiket sem kell létrehozni itt a földön – az élet ilyen értelemben vett "korlátlanságából" (örökkévalóságából) így éppen hogy az evilági létezés korlátosságainak tudomásulvétele és tisztelete fakad.

Az átalakításhoz, a társadalmi mérnökösködéshez pedig egy szubjektív mérce társul: az egyéni vágyak, akarások, érzések. Ezeket kell kifejezésre juttatni, megvalósítani, kiteljesíteni – itt és most, hisz időnk véges. Pusztán az a probléma, hogy ha nincsenek korlátok, akkor az emberek, ha nem tudnak uralkodni a saját érzelmeiken, elkezdik mások viselkedését kontrollálni. Majd gondolják végig ezt a "társadalmi igazságosság" nevében zajló következő felszabadító forradalomnál pár éve múlva, mikor a "Black LGBT+ Lives Matter" mozgalom nevében nemcsak a heteroszexualitást, de a fehér embert is betiltják hatóságilag. Ne nevessenek! Nézzenek csak nyugati irányba. A szerző az Alapjogokért Központ igazgatója (magyarnemzet.hu)

2020.07.06.Rántsuk le a civil leplet a Soros-hálózat irodáiról! * Teljes cikk itt!


Mikor a Soros-birodalomról beszélünk, két hamis politikai toposz fordítja rossz irányba figyelmünket. Azonosítjuk a globális politikai hálózatot George Soros személyével, pedig nem egy emberről van szó. Ahogy az is téves olvasata a jelenségnek, hogy valami ördögien gonosz célokkal, sunyin háttérben dolgozó emberkéket látunk magunk előtt. Sokkal közelebb áll a valósághoz az az értelmezési keret, amely szerint olyan világosan megfigyelhető, jól szervezett aktivista csoportokról, társult ügyvédi irodákról, és alapítványok mögé bújt lobbiszervezetekről van szó, melyek a Soros György által megteremtett anyagi bázis segítségével politizálnak világszerte. Ha tetszik egy adott ország lakosságának, ha nem. Ha tetszik egy választott parlamenti többségnek vagy egy kormányzatnak, ha nem. Nem választott szervezetként – a demokráciát megcsúfolva – indirekt befolyást szereznek, nemzet-, család-, és vallásellenesek, és úgy általában (akár a marxisták valaha), a hagyományos társadalmi rendet akarják szétbombázni Magyarországon is, a nyílt társadalom szent nevében.

A sokat idézett nyílt társadalomnak nincs egyértelmű és röviden definiálható fogalma. Tágabb értelemben a hagyományos nemzetállami kereteket meghaladó, azokat a gyakorlatban lebontani akaró, multikulturális társadalmakat értik ezalatt. Hívői olyan társadalmat szeretnének teremteni, ahol nem köti a polgárok autonóm interakcióit semmiféle hagyományos közösségi forma, mint norma, amely az életünket meghatározza. Tehát a nyílt társadalom hívői a hagyományos közösségeket "ellenségként" kezelik, így a férfi és a nő között kötettett házasságon alapuló családot, a több száz vagy ezer éves kollektív tudattal, közös kultúrával és nyelvvel létező történelmi entitást: a nemzetet; és minden hitbéli csoportot, melynek rögzült tradíciói vannak. A nyílt társadalom eszméje család-, nemzet- és vallásellenes, illetve az egyházakat is az elveik akadályának tartják....

Coudenhove-Kalergi elképzelése szerint az "Új Világrend" vezető államai az Amerikai Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderációt alkotó európai országok lennének, az új világrendet pedig a föderáció tagjai által megválasztott világkormány irányítaná. Az új világrendhez vezető első lépés Coudenhove-Kalergi teóriája alapján a föderális Európa, vagyis az Európai Egyesült Államok megteremtése. Ehhez pedig sok-sok nyílt társadalom szükséges, melyben eltűnik a nemzeti közösség körvonala, a hagyományos család értéke és a transzcendens hit, mint a vallások alapja. Tehát minden természetes és hagyományos közösség... (pestisracok.hu)

2020.06.25.Hungarian lives also matter! A magyar élet is számít!
Tudtommal ma még ez az ország Magyarország


Ez a világ tényleg teljesen megveszett! Az elmúlt hetekben megtapasztaltuk, hogy egy priuszos bűnöző miatt gyakorlatilag polgárháborús állapotok alakultak ki, ahol idióta fehér nők ordítják a fekete rendőr szemébe, hogy náci, hogy megszűnt a rend, és mély szomorúsággal és gyásszal a szívükben rabolják ki az üzleteket az afroamerikaiak. Fekete bűnözők (nem a szín számít, de akkor is tény, hogy csak a "black lives matter", ezt ők mondják) bakancsait csókolgatják retardált, mazochista szőke nők...

Ők most már ledöntik a szobrokat is, Jefferson, Lincoln, Churchill, Kolumbusz szobrát, lesz majd helyette Michael Jackson meg néhány transzgender. Egy frászt, az sem lesz, mert ezek képtelenek egy gyurmafigurát is készíteni, nemhogy szobrot. Kíváncsi vagyok, Mátyás kolozsvári szobrára mikor festik fel, hogy egy rasszista görény volt. Ahogy ezt a világot elnézem, elkövetkezik. Nem akarok ötleteket adni, de hát van még néhány szobor a hazában: Zrínyi, Wesselényi, Török Bálint. Ja, Árpád és Attila pláne nácik voltak.

És itt eljutunk oda, hogy most, a mai Magyarországon, Budapest szívében, a XII. kerületben a turulszobrot le akarják bontani. Vagy áthelyezni. Vagy átnevezni. Vagy legutóbb: átminősíteni. Ez is egy érdekes formula. Tehát többé nem a második világégésben meghalt hősök emléke lenne, nem, hanem valami szép sztaniolba csomagolt akármi, hogy mindenki boldog legyen, virágozzék ezer virág és hajrá Pride. Ez a szobor, maga a turul: nemzetünk jelképe. Hogy aki nem magyar, ezt nem érzi, az az ő baja.

Tudtommal ma még ez az ország Magyarország, a turul jelkép, és aki hozzányúl, minimum letöröm a kezét. Jómagam a Székelyföldön eddig két turulszobor talapzatára írtam feliratot, Csíkszentkirályon és Sepsiszentgyörgyön. Még rémálmaimban sem gondolok arra, hogy ehhez valaki hozzányúljon. Mert van egy határ. Hungarian lives also matter! A szerző György Attila író. (magyarnemzet.hu)Máté Péter: Ez itt az én hazám
Interjú Georg Spöttle a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértőjével
Hamburgi genocídium kutató szoborrombolást követel Németországban

2020.06.21.Cseh Katalin is a Black Lives Mattert népszerűsíti
Karácsony Gergely is támogatja a polgárháborús állapotokat okozó, szélsőséges szervezetet


Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője a Black Lives Matter (BLM) nevű szélsőséges amerikai szervezetet népszerűsítette Facebook-oldalán a rasszizmust elítélő minapi bejegyzésében, korábban pedig Karácsony Gergely főpolgármester adott hangot szimpátiájának az egyébként vállalatként működő társaság iránt. Cseh kétszer is képet tett közzé a BLM logójáról, legutóbb az Európai Parlamentnek a "Black Lives Matter" szlogennel fémjelzett antirasszista álláspontját üdvözlő bejegyzése mellé.

"Támogató empátiával követem az amerikai eseményeket, a Black Lives Matter mozgalmat, érteni vélem a dühöt, de a tiszta gondolattal és a jogos akarattal összeférhetetlennek tartom a rombolást" – ezt már Karácsony írta szintén a Facebook-oldalán, miután a napokban vandálok a szervezet logóját, valamint a "náci" szót firkálták a városligeti Churchill-szoborra...

A Washington Times még 2016-ban számolt be arról, hogy a BLM legalább 33 millió dollárt kapott a Soros-hálózattól. Közben a szervezet magyar megfelelője is szerveződik, Black Lives Matter Hungary néven. A privát csoportként működő Facebook-oldaluknak jelenleg 860 tagja van. Az oldal leírásában a rasszizmushoz kapcsolódó tartalmak posztolására kérik a csatlakozókat. "Ha közömbös vagy az igazságtalansággal kapcsolatban, ellenünk vagy" – írták. Ugyanakkor a George Floyd nevű tengerentúli bűnöző halála miatt a BLM által szervezett budapesti szimpátiatüntetést érdeklődés hiányában törölték. Néhány nappal később ismét próbálkoztak, ekkor néhány száz, zömében külföldi demonstráló jelent meg. (magyarnemzet.hu)

2020.06.18.Interjú Georg Spöttle a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértőjével
Hamburgi genocídium kutató szoborrombolást követel Németországban


Magyarországon a világ vezetői autó cégei jelen vannak. Mi jó kapcsolatokat ápolunk. A hamburgi Dr. Jürgen Zimmerer a német közszolgálati TV a ZDF reggeli magazinjában azt követelte, hogy rombolják le Németországban Hindenburg, második Vilmos császár és minden volt gyarmati tiszt szobrát, de legalább is állítsák őket fejjel lefelé talapzatukra. Mivel Németországnak is voltak afrikai gyarmatai és német katonák részt vettek, többek között, a herero törzs leigázásában így el kell tüntetni a gyarmatosítók emlékeit.

Zimmerer szerint hiba volt a berlini Humboldt egyetem renovált épületére visszatenni a keresztet, mivel ez a keresztény vallás dominanciáját sugallja. Az USA-ban és Nagy-Britanniában ledöntötték Christopher Columbus, valamint más felfedezők és gyarmati tisztek emlékműveit a Black Lives Matter zavargások alatt.

Igaz, volt hogy tévedésből pont a rabszolgaság ellen harcoló politikusok szobrát verték szét, de lehet, hogy pont hiányoztak aznap, amikor töriből őket oktatták. Viszont aggasztó, hogy az agyamentség és a rombolás átcsapott Nagy-Britanniára is és nem kétlem, hogy Németországban is lesznek anarchisták, akik kalapácsot ragadnak

2020.06.12.Magyarország élőben Földi László biztonságpolitikai szakértővel


Egyre többen gondolják azt, hogy az Egyesült Államok lassan egy bukott államra hasonlít. Közel százezer ember életét követelte a járvány, lángolnak a városok. Fel akarják oszlatni a rendőrséget, és közben az erőszakos "antifasiszták" arról győzködik a lakosságot, hogy fogadják be az anarchiát a szívükbe.

Lényeg az, felfordulás legyen. A káoszon keresztül olyan helyzetet építsenek és alakítsanak ki, hogy maga a tömeg fogja követelni a rend csinálást. Az antifa egy terrorszervezet. Tőr, zúz. A törvényeket figyelmen kívül hagyja. Tettekkel kell bizonyítanunk, hogy meg akarjuk védeni azt a világot, amelyet normálisnak tartunk. (HÍR TV)

2020.06.13.Interjú ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal, a Civil Összefogás Fórum tanácsadójával.


EP: Teljesen mindegy, hogy nem sértett európai jogot Magyarország a rendeleti kormányzással, akkor is el kell ítélni. Ez ellen a legjobb eszköz maga a bíróság. Az Alaptörvényt nem szabadna kikerülni a mindenkori bíróságoknak. A gyöngyöspatai ítélet széles rétegekben megrengette az igazságszolgáltatásba vetett hitet. (civilosszefogas.hu)

2020.05.12.Varga Judit: Az Európai Parlament szocialista elnöke David Sassoli hivatalos levélben


utasította el, hogy akár személyesen, akár online bejelentkezés keretében felszólaljak a hazánkról szóló holnapi EP vitában. A demokratikus legitimációjára oly büszke EP úgy kíván jogállamiságról, demokratikus alapértékekről vitatkozni, hogy a tisztességes eljárás alappillérét, az érintett fél személyes meghallgatását kívánja ellehetetleníti.

Az elmúlt hetekben Magyarországot soha nem látott mértékű, megalapozatlan politikai támadás érte az Európai Unióban, holott már az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová is kijelentette, hogy a magyar koronavírus-törvény nem sérti az európai jogot. Az EP ennek ellenére ismételten hazánkról kíván vitázni ahelyett, hogy a tagállamok járvány elleni védekezésének elősegítésére összpontosítaná erejét. Egy demokratikus vita alapja, hogy az érintett félnek lehetőséget kell adni arra, hogy elmondhassa véleményét. Az Európai Parlament azonban - nem először – szembe menve az európai alapértékekkel, nem kívánja biztosítani ezt a lehetőséget.

Ma telefonon egyeztetek ez ügyben Vera Jourová bizottsági alelnök asszonnyal és hivatalos választ küldök David Sassoli-nak, az Európai Parlament elnökének, melyben felszólítom az Európai Parlamentet, hogy tegye lehetővé, hogy a Magyar Kormány tagjaként kifejthessem álláspontunkat egy Magyarországról megrendezésre kerülő vitában.

2020.05.11.Az ország demokratikus mivoltát senki nem kérdőjelezheti meg


Ma három órára berendeltük a Külügyminisztériumba annak az öt észak-európai országnak a budapesti nagykövetét, akik az elmúlt hét végén egy újabb lendületet adtak a Magyarországgal szembeni álhírgyártásnak – kezdte a Facebookon Szijjártó Péter.

Most éppen az Európa Tanács főtitkárának írtak levelet a magyarországi koronavírus-törvénnyel kapcsolatban, amiben a jól ismert vádakat fogalmazták meg – tette hozzá a miniszter. Mi egy több, mint ezer éves nemzetet képviselünk. Senki nem engedheti meg magának, hogy Magyarország demokratikus mivoltát megkérdőjelezze! (magyarnemzet.hu)

2020.05.08.A valódi kérdés nem az unió alapvető értékeiről szól


A magyar kormány ellen a koronavírus-járvány legyőzésére adott válaszai miatt intézett támadások egy erős és egységes Európa elleni támadást jelentenek – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter az Euractiv című brüsszeli hírportálon megjelent írásában pénteken.

A miniszter arra emlékeztetett, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság (EB) alelnöke nemrégiben megerősítette, az uniós testületnek nincs oka kötelezettségszegési eljárást indítani Magyarország ellen. Az, hogy az alelnök azt is hangsúlyozta, még nincs ok az eljárás megindítására, gúnyt űz a tagállamokkal szembeni egyenlő bánásmód elvéből...

"Európának manapság, jobban, mint valaha, közös álláspont kialakítására és együttműködésére van szüksége. Magyarország készen áll arra, hogy együtt dolgozzon azokkal, akik hajlandóak politikai konszenzust kialakítani e nehéz kérdésekben" – húzta alá az igazságügyi miniszter. (MTI)

2020.04.24.Kettes számú Soros-terv


Kettes számú Soros-tervnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök úr reggel a Kossuth Rádióban Soros György legújabb javaslatát. A milliárdos pénzügyi megoldásáról szólva a kormányfő hangsúlyozta: annak súlyos következményei lennének az Európai Unióra nézve.

Soros György a hét elején tette közzé elképzelését. Ez alapján az Uniónak úgynevezett örök lejáratú kötvények kibocsátásából kellene finanszírozni a koronavírus-járványt követő, gyors gazdasági talparaállást segítő uniós újjáépítési alapot. Az örök lejáratú kötvényeknél nem kell visszafizetni a hitel tőkéjét, viszont az adósnak az idők végezetéig kamatokat kell fizetnie. (hirado.hu)

2020.04.20.Varga Judit: Nem kérünk a kioktatásból


Nem ellenkeznek az uniós joggal a járvány miatt hozott magyar intézkedések - mondta az Európai Bizottság alelnöke. A Magyarország élőben vendége Varga Judit igazságügyi miniszter volt, aki szerint itt az idő leállítani a nemzetközi dezinformációs kampányt.

2020.04.06.Gazdaságvédelmi akcióterv: Orbán Viktor miniszterelnöki bejelentése


Amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, mi annyi munkahelyet hozzunk létre. A 2020-as költségvetéstől a megváltozott helyzet miatt el kell térnünk. Első programunk a munkahelymegőrzés. Második programunk a munkahelyteremtés... Visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a mai napon tartotta meg
az Unió helyzetéről szóló első évértékelő beszédét.
"Bizony, bizony mondom nektek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába,
hanem máshonnan mászik be, az tolvaj és rabló." (Jn 10:1)


2020.03.04.

Györgyi írja, aki a görög török határon él. Ott van, ahol most a menekültek akarnak áttörni.


"Kedves ismerőseim, barátaim! Tudjátok, hogy Görögországban élek, de azt valószínűleg sokan nem, hogy pont itt a görög-török határon. Nagyon bosszant, hogy otthon milyen hamis hírekkel tömik az emberek fejét, és megy a propaganda a görögök ellen. Ezért kérek mindenkit, hogy olvassa el ezt a cikket! Valós dolgokat írnak, de pár dologgal kiegészítem.

A helyzet súlyos, mert a törökök folyamatosan szállítják a határra az úgynevezett menekülteket, holott a legtöbb nem az. Rengeteg köztük az, aki börtönben ült különböző bűncselekmény miatt. Most szabadon engedték és közölték vele, hogy irány Európa. Rengeteg, aki jó lehetőségnek látta a szíriai háborút arra, hogy elinduljon szerencsét próbálni, majd megrekedt Törökországban különböző okokból. Most nem csak hogy engedik őket felénk, hanem minden segítséget megkapnak a határra jutáshoz.

Most nem tízezrek, hanem milliós számban fognak özönleni, ha átjutnak. Mégsem kapunk segítséget. Ez kell Európának? Itt mindent megtesznek a görögök, hogy tudják tartani a határt, nem csak a hadsereg, a rendőrök, határőrök, de a lakosság is példás összefogással! Nem a görögöket kell szidni! Itt az elmúlt években is sok gondot okoztak már a "menekültek". Több százezer van a szigeteken, és hogy az ország területén mennyi az összes, azt csak becsülni lehet, hiszen eddig is naponta érkeztek különböző útvonalakon.

Most viszont hatalmas a baj, vörös kód van érvényben. Már a civilek is várhatják a behívást. Mutogatják nektek, hogy milyen kegyetlenül bánnak a görögök szegény menekültekkel. Azt miért nem mutogatják, hogy verik a saját gyereküket, hogy sírjon, aztán futnak vele a kamerák elé? Miért nem mutatják, hogy amikor visszaszorítják őket, a török katonák lőnek, és könnygránátot dobnak közéjük, hogy az ijedt tömeg még nagyobb erővel rohamozzon?

Miért nem mutatják, hogy török katonák vágják át nekik a kerítést? Hogy a "menekültek" el vannak látva különböző gránátokkal, ami mind török gyártmányú? Hogy mit művelnek akik átjutnak? Hogy több helyen felgyújtják az erdőszakaszokat? S legfőképpen nem mutatják, hogy az átjutott, elcsigázott emberek még mindig nem ütleget kapnak, hanem ellátást. Még mindig emberségesek a görögök, bár tele a hócipőjük!

Most megkérdezem: ha ez a tömeg rászabadul Európára, mi lesz? Menekült áradat ez, vagy jól kitervelt, irányított akció?"

2020.03.02.Magyarország minden körülmények között megvédi a határait * Teljes cikk itt!


Nem fogunk beengedni egyetlen illegális bevándorlót sem – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Belgrádban a magyar sajtónak. "Számunkra az ország és a magyar emberek biztonsága az első" - magyarázta, majd úgy folytatta: "meg fogjuk védeni magunkat, ahogy megvédtük 2015-ben és azóta is".

Azt is közölte, ha a szerbeknek segítségre és támogatásra van szüksége a saját déli határuk megvédése érdekében, akkor Magyarország készen áll erre, ahogy az előző években is, hiszen több váltásban eddig már több mint hatszáz magyar rendőr segített Szerbia déli határának a megvédésében, és jelenleg is húsz magyar rendőr van a szerb-észak-macedón határon. Erről Nebojsa Stefanovic belügyminiszterrel tárgyalt a külügyi tárca vezetője...

"Elmondtam, hogy mi megvédtük magunkat 2015-ben, és erre bíztattam a görög kollégát is" - tette hozzá. Szijjártó Péter hozzátette, a jelenlegi helyzet is világosan mutatja, hogy milyen fontos a Nyugat-Balkán európai integrációja, hiszen minél délebbre van Európa védelmi vonala, annál jobb, ezért továbbra is azt szorgalmazzák, hogy a szerbekkel gyorsítsák fel az uniós csatlakozási tárgyalásokat. Szerbia készen áll arra, hogy öt új csatlakozási fejezetet megnyisson, "mi azt kérjük a horvát uniós elnökségtől, hogy ezeket a fejezeteket haladéktalanul nyissák is meg" - mondta. (demokrata.hu)

2020.01.30.Bayer Zsolt beszéde a Niedermüller Péter elleni tüntetésen


Niedermüller Péter kereszténygyűlölő, rasszista kijelentései ellen szervezett tüntetést a helyi Fidesz és a Fidelitas ma /2020.01.30./ 17 órára a VII. kerületi polgármesteri hivatal elé. A Hír TV műsorvezetője, Bayer Zsolt is felszólalt.

2020.01.25.Niedermüller Péter: A fehér heteró keresztények "rémisztő képződmények"


Mi ez, ha nem keresztényüldözés? Niedermüller fehéremberellenes, heterofób, és keresztényellenes kijelentései miatt azonnal mondjon le!

2020.01.17.Bűnbakot csinálnak Magyarországból
Derk Jan Eppink: A konzervatívok frakciója tárt karokkal várja a Fideszt


Az európai történelem meghatározó mozzanata volt, amikor Magyarország megvédte az EU külső határait – erről Derk Jan Eppink, az Európai Parlament Konzervatívok és Reformerek (ECR) frakció­jának vezetőhelyettese beszélt lapunknak. A holland politikust a sokat vitatott jogállamisági eljárásról és a Fidesz ECR-tagságának esélyeiről is kérdeztük Strasbourgban. (magyarnemzet.hu)

2020.01.11.Szintet lépnek az ellenzék támadásai


Deutsch Tamás EP-delegációvezető szerint a Fidesz erős Európai Néppártban érdekelt. Az ellenzék mesterterve az, hogy még 2020-ban újabb, az általuk kitalált hazugságokra alapozott eljárás induljon Magyarország ellen a 7. cikkely szerint – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjúban Deutsch Tamás. A kormánypártok európai parlamenti delegációjának vezetője szerint a legfontosabb kihívás, amely Európa előtt áll, idén is a bevándorlás.

A klímakérdésről szólva a Fidesz alapító tagja elmondta: úgy, ahogyan Brüsszelben, Magyarországon sem folyik a politikai szereplők között vita arról, milyen célokat kell követni a környezetvédelemben. – A baloldali és a zöldszereplők viszont bosszúsak és elégedetlenek: úgy gondolják, kizárólag ők lehetnek klímabajnokok – szögezte le Deutsch Tamás. (magyarnemzet.hu)Miért ég Ausztrália? A zöld politikai erők meggátolták a tározók építését...


2019.12.27.A helyzet fokozódik! Régi bolsevik módszer


a társadalom politikai eszközökkel történő fellazítása. Célja elbizonytalanítani a polgárok azon többségét, amely az országgyűlési választásokon győztesen fejezte ki akaratát. Nyilvánvaló, hogy ez a jelenség akkor virágzik, amikor a szocliberális ellenzék kisebbségbe szorul, és egyértelműen a kormányzás elleni bizalom csökkentésére irányul. Elkezdődik az állami intézmények támadása, a zsidó-keresztény civilizáció vívmányainak igaztalan becsmérlése. Folyamatosan keresik az egészségügy, az oktatás, a kultúra és a szociális intézkedések területén az állami működtetés lejáratásának lehetőségeit. Teszik ezt a pártpolitikai nyerészkedés érdekében, elfeledve azt az időszakot, amikor a mostani ellenzék kezében volt a kormánypálca, és a felsorolt területeken csak a rombolást láthattuk....

Nem véletlenül ébredtek fel a magyarok 1956-ban és 1989-ben. Akkoriban betelt a pohár. Ma már nem lehet a Fővárosi Önkormányzat épületéből ellenzéki várat és migránsközpontot építeni. Sokan leszünk, akik nem engedjük Köztársaság téri pártházzá változtatni a Városházát. Ezért üzenjük a főpolgármester úrnak, hogy jó lesz, ha a fiókjában tartja az alkalmatlanságát beismerő lemondólevelet. Hátrébb az agarakkal, amíg nem késő. Jöhet a vidék, amely a budapestiekkel kiegészülve visszaköveteli jussát, szeretett fővárosát. Érdemes ezen elgondolkozni, mert történelmi időkben a vidék és Budapest összefogása hagyomány... (magyarhirlap.hu)

2019.12.07.Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Európai híradó vendége volt


A NATO évfordulójára összehívott éves csúcstalálkozót idén Londonban rendezték meg. Az eseményen 29 tagállam vezetői vettek részt. Hazánkat Orbán Viktor kormányfő és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter képviselte. A témával kapcsolatban az Európai híradó vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt. (magyarnemzet.hu)

2019.12.04.Orbán Viktor: A NATO végre kimondta, hogy a tömeges migráció biztonsági kihívást jelent


A NATO először mondta ki, hogy a délről érkező tömeges migráció biztonsági kihívást jelent, és a szövetségnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel – mondta miniszterelnök a szerdai londoni NATO-csúcs után a közmédiának. Orbán Viktor elmondta: Magyarország számára mindig is fontos volt, hogy a nyugati katonai szövetséghez tartozzon, ezért 1999-ben csatlakozott. Orbán Viktor nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy a csatlakozási dokumentumot ő írhatta alá.

Kiemelte: a NATO-tagság fontos identitási elem politikai közösségének is, hiszen a keresztény nemzeti erők voltak, amelyek bevitték az országot a NATO-ba első kormányuk idején. Az azóta eltelt időben új kihívások is megjelentek a világban. Az egyik a tömeges migráció, és az annak nyomán fellépő biztonsági kockázatok, mint a terrorizmus – tette hozzá a miniszterelnök. (magyarnemzet.hu)

2019.11.08.Szentesi Zöldi László: Én, a kipcsak


Hálásak lehetünk azért, hogy Orbán Viktor részt vett a Türk Tanács bakui ülésén. Ha nincs ott, és nem hozza szóba, hogy Magyarországon is élnek kipcsakok, akiket mi kunoknak nevezünk, soha nem derül fény arra a rasszista előítélet-halmazra, amelyet – nem először – a baloldali sajtó volt szíves produkálni nekünk.

A kipcsak név említésére és arra, hogy Orbán Viktor szóba hozta a kunok nemzeti, tudati különállását, valamint a kurultáj nevű törzsi gyűlésre célzott, azonkívül megemlítette, hogy sok magyarban van kipcsak (értsd: kun) vér, és hogy Nazarbajev elnök úr a hazai kunság jelképes vezetője, valóban elszabadult a pokol.

Nem pusztán arról van szó, hogy a magyar társadalom kunokat nem látott része hisztérikus görcsökben tört ki, de mindazok, akik egynemű masszának látják Magyarországot, és egységes nyugati etikett szerint igazgatnák, sikítófrászt kaptak a hírre, hogy a magyarságnak keleti kapcsolódásai is vannak... (demokrata.hu)Feszty körkép - Duna Tv tudósítása. Készítette: Makói Videóműhely


2019.11.04."Végezzenek gyorsan!" - Sajtóklub - HÍR TV


1956. november 4-e egy hősies, önfeláldozó, emberfeletti küzdelem kezdete. Vidéken is számos helyen folytatódott az ellenállás. Az itt állomásozó szovjet hadsereg megkapta az engedélyt Nyugattól a forradalom leverésére. "Végezzenek gyorsan!" (HÍR TV)

2019.10.30.Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin közös sajtótájékoztatója


Magyarország abban érdekelt, hogy a Nyugat és Oroszország közötti együttműködés minél inkább javuljon - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután szerdán Budapesten tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.
8 milliárd dolláros exportlehetőség a hazai vállalkozásoknak az orosz piac, amellyel az EU tagállamok is egyre szorosabb együttműködésre törekednek. (M1 Hiradó)

2019.10.23.Orbán Viktor beszéde a forradalom kitörésének 63. évfordulóján a Zeneakadémián


Emlékezés az '56-os forradalom hőseire. "Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad." Gloria victis! (PSvideó)

2019.10.22.Felemelő hangulatban zajlott a fáklyás menet


Szerte a Kárpát-medencéből érkeztek fiatalok az 1956-os forradalom és szabadságharc megünneplésére. Mintegy háromezren vonultak fáklyákkal tegnap a Műegyetemtől a Bem József térig, ahol beszédet mondott többek között Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, aki kihangsúlyozta, hogy a hazaszeretet ma is és a múltban is szemben állt az kommunizmussal és azokkal, akik nem a saját hazájukat tartották fontosnak, hanem külföldi birodalmak helytartóiként élősködtek Magyarországon.

A PestiSrácok.hu stábja élőben közvetítette a fáklyás menetet, melyen több fiatallal és idősebb résztvevővel is beszéltünk az 1956-os forradalom üzenetéről, jelenlegi aktualitásáról és fiatalok szerepéről. Hihetetlen ereje volt a Felvidékről, Erdélyből, Kárpátaljáról, Délvidékről és az anyaországból érkező magyar fiatalok közös vonulásának, akik fáklyákkal a kezükben, énekelve sétáltak a Műegyetemtől egészen a Bem térig. A menetet a szokásoknak megfelelően Csepel teherautók vezették fel, melyen korhű ruhába öltözött fiatalok lengették büszkén a magyar zászlókat.

Mi pedig ismét megtapasztalhattuk, hogy milyen jó magyarnak lenni és összetartozni a minket elválasztó határok ellenére is. A programot a Csík zenekar koncertje zárta le. Kameránk elé állt Rétvári Bence, valamint Huth Gergely az R56-os sörözőben interjút készített Csík Jánossal, az együttes alapítójával is. (PSvideó)

2019.10.19.Bayer Zsolt, Bencsik András, Szentesi Zöldi László, Huth Gergely és Lomnici Zoltán
beszédei az olasz nagykövetség előtti szimpátiatüntetésen.


Budapesti szimpátiatüntetés az olasz patrióták, Salvini mellett. Patrióták megvédik hazájukat! Hatékony határvédelem szükséges. Nem hagyjuk győzni az idiótákat. Európa a miénk, és Európa mi vagyunk!
Éljen Matteo Salvini! Éljen Orbán Viktor! Az ő harcuk, a mi harcunk. Hajrá Olaszország, hajrá Magyarország! Viva Italia! (PSvideó)

2019.10.16.Európa határa védtelen - Tiltakozásra gyülekező 14:15
Többek között beszédet mond: Ifj. Lomnici Zoltán, CÖF szóvivő


Az olasz határon át szabadon jönnek az illegális bevándorlók. Schengeni engedményekkel ruháztuk fel a személyazonosságukat igazolni nem tudó, nem akaró ismeretlen személyeket. Az új olasz kormány tárt karokkal várja az embercsempészek által utaztatott, ellenőrzés nélkül érkező bevándorlókat, akiknek célja a balkáni útvonalon Nyugat-Európába vezet.
A Frontex és a NATO is képtelen a szerződésekben rábízott feladatokat ellátni.
Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter megmutatta, miként kell védeni Európa tengeri határait. Az új olasz kormány azonban szolgai módon szállítja a gazdasági bevándorlókat a balliberális pártok megrendelésére. Előre számítanak az Uniótól az ország vészes adósságának kompenzálására... (civilosszefogas.hu)

2019.10.16."Avanti Ragazzi di Buda!" Október 19-én, 15 órakor szolidaritási nagygyűlés
Budapesten, az olasz nagykövetség előtt. Cím: Budapest, Stefánia út 95.


Matteo Salvini által meghirdetett római nagygyűlés idejében tartunk szimpátiatüntetést október 19-én, Budapesten. "Mutassuk meg, hogy az olasz nép éppúgy számíthat ránk, ahogyan mi is számíthatunk rájuk! Lebegjen szemünk előtt, hogyan fogadták ők Orbán Viktort, hogyan énekelték neki, hogy "Avanti Ragazzi di Buda!" – fogalmazott felhívásában Bayer Zsolt.
Hozzátette, Matteo Salvini harca a magyarok harca is, az olaszok pedig megérdemlik, hogy kiálljunk mellettük. (demokrata.hu)Előre gyerekek! "Avanti Ragazzi di Buda!" TMG Dabas elődásában itt!


2019.09.30.Bayer Zsolt: Kérés a miniszterelnökhöz - Teljes cikk itt!

Kérjük a magyar miniszterelnököt, hogy ezeket a kérdéseket vitassa meg finn kollégájával.


1. Nem veszélyezteti-e a finn jogállamiságot, hogy Finnországban nincs alkotmánybíróság, hanem a parlament alkotmányügyi bizottsága látja el a normakontrollt?
2. Mi a helyzet a számi kisebbséggel? Rendjén van-e, hogy a finn Legfelsőbb Közigazgatási Bíróság olyan döntést hozott, amely sértette a számik önrendelkezési jogát?
3. Az előzővel szoros összefüggésben: miért van Finnországban elkülönült közigazgatási bíróság, ha Magyarország ellen eljárást indítottak azért, mert vissza akartuk állítani a közigazgatási bíráskodást, amely egyébként a magyar közjogi hagyományok szerves része volt, és a kommunisták szüntették meg?
4. Nem aggályos-e, hogy Finnországban a bírákat az igazságügyi miniszter javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki, továbbá a bíróságok központi igazgatása az igazságügyi minisztérium hatáskörébe tartozik? Nem sérti ez a hatalmi ágak szétválasztásának elvét?
5. Mit szól ahhoz, hogy az EU 2019-es igazságügyi eredménytáblája szerint a magyar igazságszolgáltatás hatékonyabb és progresszívabb, mint a finn?
6. Nem érzi-e aggályosnak, hogy európai összehasonlításban Finnországban kiemelkedően magas a rasszista indíttatású, a kapcsolaton belüli és a nők elleni erőszakos cselekmények száma?
7. Nem ad-e okot aggodalomra ön szerint az, hogy a finn média a pluralizmusa és tulajdonosi hátterének átláthatósága szempontjából meglehetősen kritikus állapotban van, miképpen ugyanilyen kritikus állapotban van a szerkesztői szabadság, amelyet a tulajdonos tetszése szerint befolyásolhat? Mit szól ahhoz, hogy csak a Sanoma-portfólió egyedül eléri és befolyásolja a finn lakosság kilencvenöt százalékát? (mindenszo.hu)

2019.09.26.Csizmadia László a CÖKA elnöke: Azonnali, általános uniós népszavazást! - Teljes cikk itt!


Merkel asszony, Macron és Conte sem intézkedhet a sorsunkról, még akkor sem, ha Soros György és Frans Timmermans zrt.-je így kívánja. A civilek úgy tartják, hogy a népfelség tiszteletben tartása a demokratikus jogállamiság alapja. Ha hatalmat gyakorolsz, azt a nép nevében és népedért kell tenned. Ha visszaélsz választóid bizalmával, és nem tudsz azonosulni a többség akaratával, akkor az egód vezet, zsarnokká válhatsz. Bármilyen közösség irányítása, kormányzása – (ideértve az Európai Uniót is) nem lehet független a tagjai akaratától.

A demokrácia és a jogállamiság tiszteletben tartása az uniós intézmények területén általában formailag megvalósul. A törekvés a hatalmi hierarchiára sokszor az Európai Parlament képviselőit egyes pártok meghatározott szolgálatába állítja. Az EU szövetséges közösségének irányítása, a demokrácia és jogállamiság szolgálata azonban a népek nélkül nem lehetséges. A közösséghez tartozás előfeltétele az unió szabályrendszerének elfogadása. A csatlakozni kívánó országok erről – nem véletlenül – népszavazással döntenek.

Az unió alapszabálya így minden tagjára kötelező érvényű. A belépő nemzetek szuverenitásuk meghatározott részéről lemondanak, mert úgy vélik, hogy az átadott joggyakorlás területe és az ahhoz kapcsolódó politikai és gazdasági út követendő, és számukra erősödést jelent. A tagállamok azonban megtartott szuverenitásuk függvényében önállóan, szabadon dönthetnek közösségük sorsáról.

Tudjuk, hogy az emberek a szabadságukat csakis választott közösségeik normái szerint élhetik meg. Világos tehát, hogy az EU és közösségeinek szövetsége mindkét fél számára elfogadott korlátozott szuverenitást jelent, amit kötelező betartani... (civilosszefogas.hu)

2019.09.22.Szijjártó: Ismét le akarják nyomni az európai országok torkán a kötelező migrációs kvótát


Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Emlékezetes, Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában azt mondta: "betelepítési kvótát nem, de szállítási kvótát vállalunk"... (pestisracok.hu)

2019.08.23.Kormányinfó: 9 ezer forintos rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok


Ezt a nyugdíjasok szeptember 31-ig megkapják. A 9000 forintos rezsiutalvány március 31-ig használható fel, ebből gáz- és áramszámla fizethető.

Gulyás Gergely kiemelte, a kormány nyugdíjprémiumot is fog fizetni és nyugdíj-kiegészítés kifizetésére is sor kerül. A részleteket a következő napokban fogják ismertetni a közvéleménnyel. Aki 2019. január 1 és július 31. között legalább három hónapig állt közfoglalkoztatotti jogviszonyban és ez augusztus 1-ig fennáll, ők összesen nettó 54 forint

A német kancellár hétfői soproni látogatásával kapcsolatban Gulyás Gergely örömét fejezte ki, hogy Angela Merkel világossá tette, a visegrádi együttműködés Európa egészének érték, és elismerően beszélt az EU-s pénzek magyarországi felhasználásáról, ami a miniszter szerint rendkívüli fontosságú az új, hétéves uniós költségvetés elfogadása előtt. (hirtv.hu)

2019.07.17.Szijjártó Péter: Nem lehet a migránsoknak egy adott ország lakosaival egyenjogú egészségügyi ellátása


A magyar külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon elmondta: a New York-i értekezleten leszögezte, hogy nem lehet gyakorlatilag ugyanolyan egészségügyi ellátási jogokat biztosítani azok számára, akik törvénytelenül jutottak be egy országba, mint amilyen jogokat biztosítanak azon lakosoknak, akik évtizedek óta becsületesen fizetik adóikat egyebek közt az egészségügyi ellátás fenntartására...
A miniszter emlékeztetett arra, hogy a globális migrációs csomag lényege az illegális bevándorlás legalizálása nem törődve azzal, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent. Hozzátette, hogy a magyar álláspont szerint az illegális migráció veszélyes, nem szabad legalizálni, sem megszervezni, hanem meg kell állítani a biztonsági kockázatai miatt. (magyarnemzet.hu)

2019.07.02.Közhely, kommersz és gluténmentes politikai piknik.
Sértődések, hiányos öltözet? Mi történt a héten?


Mozgalmasan kezdődött a Keménymag legújabb adása. Divattanácsok. Mit érdemel az a kapitány, aki migránsokat utaztat Olaszországba?

2019.06.17.Nagyszerű beszámolókat, bejátszásokat láthatunk 1989-ben átélt eseményekről


A Hír TV Sajtóklub című műsorában a fő témaként a 30 évvel ezelőtti júniusi eseményeket vitatták meg a vendégek.Vásárhelyi Mária és dühös ellenzéki társai megzavarták a Szabadságkoncertet a Hősök terén


A néhány tucat kormányváltó Donáth László, Eörsi László, Jánosi Katalin, Rainer M. János, Rajk László, Ungváry Rudolf, Vásárhelyi Mária vezetésével egy molinóval és egy perc csenddel tüntettek, majd elhagyták a helyszínt. A demonstrálók állítólag azért vonultak az utcára, hogy kifejezzék nemtetszésüket "az 1989/90-es rendszerváltás immár naponta meghamisított emléke" miatt. (pestisracok.hu)

2019.05.27.Itt van, mit gondolnak a Fidesz meghatározó politikusai a választásról - PS videó!


Jurák Kata: A Fidesz eredményváróján a párt vezető politikusaival beszélgettünk, akik közül többen is kemény kritikát fogalmaztak meg a hazai ellenzék teljesítményéről. Megtudhattuk, hogy miként élték meg a kormánypárti EP-képviselők az elmúlt ciklusban a hazájuk ellen indított vehemens támadásokat.

2019.05.14.Orbán Viktor és Donald Trump közös sajtótájékoztatója
Az Egyesült Államok elnöke szerint Orbán Viktor jó munkát végez
Donald Trump a Fehér Házban tárgyalt tegnap a magyar miniszterelnökkel


Orbán Viktor miniszterelnök jó munkát végez Magyarország biztonságának megőrzésében – jelentette ki tegnap Donald Trump a washingtoni Fehér Házban, ahol a magyar kormányfőt fogadta munkalátogatáson. A mintegy egyórásra tervezett találkozójuk hétfőn este ért véget. Az amerikai elnök úgy fogalmazott az MTI szerint: a magyar miniszterelnököt egész Európában tisztelik.
Kiemelte, hazánk büszke és jó tagja a NATO-nak, és méltatta azokat az erőfeszítéseket is, amelyeket a magyar kormány tesz az illegális migráció ellen.
Orbán Viktort 1998-ban, első miniszterelnöksége idején fogadta az Ovális irodában Bill Clinton. A 2010-es kormányváltást követően Barack Obama demokrata párti kormánya nem ápolt jó viszonyt Budapesttel, ezért ennek fényében különösen áttörésnek számít a mostani találkozó.
A két szövetséges kapcsolata 2017 januárjában, Trump beiktatása után kezdett javulni. (magyarnemzet.hu)2019.05.06. Változások előtt áll Európa!


Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemzését nézhetjük. Nem tudjuk elképzelni a helyünket egy bevándorláspárti többségű EPP-ben. Orbán Viktor: Magyarország a déli határszakaszán Ausztria határát is védi.2019.05.02. Orbán Viktor és Matteo Salvini nemzetközi sajtótájékoztatója


2019.05.02.Gulyás Gergely: Pártcsaládot nem keresünk, de szövetségeseket igen


"Amíg tagja a Fidesz az Európai Néppártnak, addig erre a szövetségre koncentrál. Az EP választásokon pedig a Néppárt tagjaként veszünk részt." – mondta Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter interjújában az Ungarn Heute-nak. Szerinte politikai amatőrök, akik választási kampány idején vitáznak a Fidesz tagságáról. Az Európai Bizottság elnökségére aspiráló Manfred Webernek pedig úgy tűnik fontosabb, hogy legnagyobb politikai ellenfeleinek az elismerését kivívja, mint hogy pártcsaládja tagjaival vagy akár a német kormánnyal szolidáris legyen. ***
Először lesz olyan választás Európában, ahol van egy nagy, közös, valóban az európai választók érdeklődésére számot tartó politikai vita. Ez pedig arról szól, hogy milyen Európát képzelünk el a jövőben. Hajrá Magyarország!!! (magyarnemzet.hu)

2019.03.19.Elítélte a brüsszeli tervet Szijjártó Péter * Teljes cikk itt!


Az Európai Bizottság kötelezővé tenné a migrációs csomagot! Kézzelfogható bizonyíték van arra, hogy vannak olyan elkötelezett pártfogói az ENSZ migrációs csomagjának, akik azt jogilag kötelezővé akarják tenni minden európai uniós tagállam számára – jelentette ki az MTI szerint a magyar külgazdasági és külügyminiszter az EU-tagországok tegnapi, brüsszeli külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Brüsszel eddigi legsúlyosabb hazugsága látott napvilágot, ugyanis komoly és elkötelezett munka folyik, hogy megtalálják a jogalapot, hogyan lehet hosszú, körmönfont jogi érveléssel azt állítani, hogy a migrációs csomag mégiscsak kötelező a tagállamokra nézve. Noha a dokumentum, amelyben mintegy nyolcvanszor szerepel a kötelező szó, nem az EB szándéka szerint került nyilvánosságra, a bizottság elismerte a létezését – közölte a miniszter. (magyarnemzet.hu)Beolvasott Dr. Gottfried Curio AfD-s képviselő a Bundestagban


2019.03.12.Demagógia felsőfokon - Európa kormányzójának képzeli magát


az a Jean-Claude Juncker, aki Luxemburgban a kreatív könyvelés és az adóelkerülés állami szintű nagymestere volt. Szívbéli barátjával, Soros Györggyel nemcsak az uniós pénzügyek uraivá váltak, hanem kontinensünk társadalmi rendjének szisztematikus feldúlói is.

Időskorukra maguknak kívánnak szobrot állítani. Ez meggondolatlan elképzelés csakúgy, mint a bevándorláspártiság párosítása a nyitott társadalom eszméjével. A személyi kultuszra utaló hatalmi építkezésük jutalma csakis a népharag és a "szobor"-döntés lesz.

Az európai parlamenti választások előtt a pártok egymásnak feszülnek, sokszor nemtelen eszközökkel próbálják térdre kényszeríteni ellenfeleiket. E tekintetben élenjárók a szocliberálisok, hiszen a legutolsó ciklusban ugyan uralták a többséget, mégis elhibázott a politikájuk, így sikerült az európai polgárok nagy többségének elégedetlenségét kiváltaniuk...

A magyar kormány népszavazáson, népi konzultációkon, valamint országgyűlési választáson kapott legitim felhatalmazást politikájához. Kérdezzük: a választópolgárok felhatalmazása nélküli Európai Bizottság kinek a jogán tapossa a demokráciát, a szabad véleménynyilvánítást és a szubszidiaritás szentségét? Elég volt az idiotizmusból, reméljük, hogy még lidérces álmainkban sem fogunk rájuk emlékezni. (Csizmadia László CÖF-CÖKA elnöke)

2019.03.10.A nyolcas műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő úgy látja,


hogy ma Európa a végveszély szélén van. Nem igaz, hogy minden migráns terrorista, de köztük vannak a terroristák, akiket szörnyen nehéz felfedezni.

2019.02.22.Orbán Viktor: Az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel


Az európai parlamenti (EP) választás tétje a bevándorlás, az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kijelentette: a kormány mostani tájékoztatókampányából a magyarok is megérthetik, milyen migrációs eszközöket akar bevetni Brüsszel. "A brüsszeli bürokraták terveit egy ilyen kampány leleplezi" - fogalmazott. Szavai szerint a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli többség növelni akarja a bevándorlást, ami azt jelentené, hogy Európa nem marad az európaiaké.

A kormányfő azt is mondta, hogy Brüsszel semmilyen valóságos segítséget nem ad a nemzetállamoknak a határvédelemhez, ellenben olyan programokat hirdet meg, amelyekkel a migránsokat immár törvényesen szabályozott keretek között behozná az Európai Unióba.

2019.02.19.Péter Szijjártó told Euronews it was "not fair to confuse migration with the free flow of labour within the European Union."...
Szijjártó és egy aljasan bekérdező riporter! - Videó itt!


"Nem tudok arról, hogy 400 ezer magyar illegális bevándorlóként végigmasírozott volna az Egyesült Királyság területén, figyelmen kívül hagyták volna a törvényeket, valamint a helyi emberek életét. Ugyanis az én országomban ez történt" - mondta Szijjártó Péter az Euronews riporterének azon kérdésére, miért nem foglalkozik a kormány a "magyar migránsokkal" is?
Akik ugye nem migránsok, hanem európai uniós polgárok, akik élnek a szabad munkaerőáramlás jogával. Ugyan Szijjártó követhette volna a hülye kérdésre hülye válasz elvét, de inkább higgadtan elmagyarázta ez utóbbit is. Emellett megkérte az őt interjúvoló újságírót: ne sértse meg azzal azokat a magyarokat, akik az Egyesült Királyságban dolgoznak, hogy összemossa őket, illegális bevándorlókkal.
"Büszke vagyok arra a nagyjából 200 ezer magyarra, aki az Egyesült Királyságban munkát vállalva hozzájárul mind a britek, mind pedig az Európai Unió sikereihez. Aki összemossa őket az unión kívülről érkező illegális bevándorlókkal, az megsérti Magyarországot." (figyelo.hu)

2019.02.04.Valóság Nagybátyánk végre látogasson el újra hozzánk! - Videó itt!


A C12 csoport egy olyan szakértői testület, melyben számos szakág, így közgazdászok, politológusok, titkosszolgálati szakértők és még egy Kossuth díjas irodalmár is részt vesz. Ez a 12 fő bármikor ki tud állni közös ügyeink mellett és képes segíteni a CÖF-CÖKA munkáját – mondta el a Magyarország élőben műsorában Csizmadia László, a CÖF elnöke.
A "politikai korrektség" eredetileg a kifogásolt és sértő nyelvi diszkrimináció megszüntetését szolgálta, mára azonban a hazugság szinonímájává lett. Ha a sajtót nézzük, egyre több a negatív PC beszéd, a hazugság, csúsztatások, ami nem áll meg a hazai sajtóban – mutatott rá Csizmadia László.
"Azok a brüsszeli bürokraták, akik 5 év alatt lejáratták magukat, most egy színpadot ácsoltak maguknak, ahonnan folyamatos rágalmakkal és csúsztatásokkal támadják Magyarországot.–mondta a CÖF elnöke. A Soros György féle szervezetek ripacsai, ezek az emberek egyszerűen előadásokat közvetítenek, amihez a jegyet az európai polgárok fizetik. Ezért kötelességünk olyan támogató szervezeteket alapítani, melyek révén, Cseh Tamás szavaival élve valóság nagybátyánk jöjjön el végre hozzánk – mondta Csizmadia László aki szerint nincs szükség Békemenetre március 15-én, ha a politika visszatér rendes keretei közé...péntek, 2019. február 08. (hirtv.hu)

2019.02.05.Nyílt levél René van Hell úrnak, Hollandia budapesti nagykövetének * Teljes cikk itt!


Tegnap reggel, egy átvirrasztott, nehéz éjszaka után arra az elhatározásra jutottam, hogy delegációt alakítok, s néhány barátommal Hollandiába utazunk megvizsgálni a holland jogállam és demokrácia állapotát. Ebben kérem az ön segítségét. Jómagam és delegációm tagjai nagyon komolyan aggódunk a holland jogállamiság és demokrácia miatt, s ezzel szoros összefüggésben elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk, hogy megvizsgáljuk Judith Sargentini patella-, pupilla-, továbbá musculus masseter-reflexeit.
A legfőbb indok a következő: a holland alkotmány 120. cikkelye szerint a hollandiai bírók nem jogosultak (ismétlem: nem jogosultak!) a holland törvények, továbbá a nemzetközi szerződések alkotmányosságáról véleményt mondani és ítélkezni. Vagyis: a holland bírák függetlensége és hatásköre olyan sérelmet szenved el Hollandiában, amely egész egyszerűen összeegyeztethetetlen az európai értékrenddel és jogrenddel egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy fenti alkotmányos rendelkezésből logikusan következik az is, miszerint Hollandiában egész egyszerűen nincs alkotmánybíróság.
Ideje tehát feltenni a kérdést: miképpen nevezhető jogállamnak és demokráciának egy olyan ország, ahol nincs alkotmánybíróság? Miképpen lehet tagja az Európai Uniónak egy olyan ország, ahol ez megtörténhet? Éppen ezért, e súlyos és nyugtalanító problémák miatt érezzük elengedhetetlenül fontosnak, hogy delegációnkkal elutazzunk Hollandiába, ott feltegyük ezeket a kérdéseket, s ezzel egy időben felszólítjuk a holland kormányt, hogy haladéktalanul kezdje meg a holland alkotmány megváltoztatását. (magyaridok.hu)

2019.01.30.Emberi jogok - Morvai Krisztina hozzászólása az EU parlamentben


2019.01.27.Morvai Krisztina sajtóközleménye


Miközben szerdán Sargentini asszony vezényletével ismét a magyar jogállamiság helyzetén nyűglődik majd az Európai Parlament, az AFP francia hírügynökség jelentése szerint Franciaországban elképesztő méreteket öltött a kormányellenes tüntetőkkel szembeni rendőri brutalitás. Mi sem természetesebb annál, hogy az Európai Unió fittyet hány a francia rendőrök által okozott 77 súlyos fejsérülésre, a 15 szemkilövési esetre. Hogyan is lenne idejük ilyen "apróságokkal" foglalkozni, amikor Magyarországon olyan kirívó emberi jogi jogsértések vannak, mint a közigazgatási bíróság felállítása vagy a túlóratörvény elfogadása. "Pikáns", hogy miközben sargentiniék a magyarországi sajtószabadság hiányát ostorozzák macronék az újságírókat sem kímélik a rendőri bántalmazásoktól, munkavégzésük ellehetetlenítésétől. (Az erről szóló tudósítást valamint az AFP összefoglalóját e közlemény alatt angol nyelven lehet elérni.)
Minden gondolkodni képes, értelmes embernek világosan kell látnia: az Európai Unió a balliberális illetve a bevándorláspárti kormányok részéről mindent eltűr (Gyurcsány szemkilövetései ugyanúgy belefértek az emberi jogokról alkotott elképzelésükbe, mint Macronéi), de azt nem tűri el, hogy bárhol bevándorlás ellenes, "Európai Egyesült Államok" - ellenes, s az ötven különböző nemi identitással jellemezhető bizarr értékrendet visszautasító nemzeti, konzervatív kormány legyen.
Ezért gyalázzák folyamatosan hazánkat, ezért akarják destabilizálni Magyarországot és nyilvánvalóan egy Macronhoz hasonló balliberális bábot, egy újabb szemkilövetőt kívánnak az ország élére ültetni. (Az sem kizárt persze, hogy egy régi, jól beváltat, akit Hibbant Néró néven emlegettünk 2006 véres őszén...)
Minden hazaszerető embernek azon kell lennie, hogy ezt megakadályozzuk. Olyan módon lépjünk fel a magyarországi korrupció, munkahelyi kiszolgáltatottság vagy egyéb létező sérelmek ellen, hogy eközben nemzeti önrendelkezésünket megőrizzük, és hazánkat a szemkilövetésekben örömüket lelő gyurcsányoktól, macronoktól megvédjük.

Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Morvai Krisztina
I. AZ AFP francia hírügynökség a rendőri brutalitásokról, számokkal, tényekkel
https://www.thelocal.fr...…/french-police-under-fire-as-yello...
II. Rendőri erőszak újságírók ellen https://rsf.org…/police-violence-against-reporters-during-...

2019.01.25.Soros el akarja foglalni az európai intézményeket


A Magyarországgal foglalkozó újabb európai parlamenti (EP) vita egy Soros György-féle szeánsz, választási gyűlés, kampányesemény lesz - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2019.01.17.Szijjártó Péter: "El akarják venni a pénzt a bevándorlásellenes országoktól."


Szégyenletesnek nevezte az Európai Bizottság elmúlt négy-öt évének migrációs politikáját Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szerint annyit sikerült "elérni", hogy Európában soha nem tapasztalt módon megnőtt a terrorfenyegetettség.

A migráció megállítása helyett az EB menedzselni kezdte a bevándorlást. Ez pedig oda vezetett, hogy napjainkban több millió illegális bevándorló tartózkodik Európában.

A tárcavezető egyértelműen a politikai nyomásgyakorlás eszközének tartja azt, hogy az Európai parlament csütörtökön elfogadta az uniós források kifizetésének jogállamisági kritériumokhoz kötéséről szóló indítványt.

2019.01.15.Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője úgy vélte,


hogy az ellenzéki független képviselők értelmetlen tetteinek célja, hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról és azt a látszatot próbálják elhitetni az emberekkel, hogy Magyarországon diktatúra van.
Felháborító! Az MTVA épületében aludt Szél és Hadházy. Szél Bernadett és Hadházy Ákos még mindig nem hagyott fel az ellenzéket is lejárató botránypolitizálással, a köztelevízió épületében töltötték az éjszakát. A független országgyűlési képviselők - a decemberi akciójuk után - azért tértek vissza az MTVA-ba, hogy a vezérigazgatóval találkozzanak.Nyílt levél Szél Bernadettnek!


Képviselő asszony! Mivel befejezte a szappanoperát Hadházy Ákossal, jó lenne, ha figyelne a választó polgárokra is! Először is! Ön nem képvisel senkit! Az LMP listáján lett képviselő, de mivel kilépett, most "független". Igen! Az emberektől!
És képzelje el, nem csak a köztévé igazgatóját fizetjük, hanem azokat a képviselőket is, akik senkit nem képviselnek! És most a lényeg: az ön és Hadházy Ákos viselkedése túlment minden határon! Vélt, vagy valós sérelmeiket önbíráskodással, más emberek megalázásával kívánják orvosolni! Politikusok önök? Olyanok, akiknek van tisztessége és méltósága? Nem! Ön egy senki, aki visszaél azzal a lehetőséggel ami az ölébe pottyant! Beszédstílusa, modora mint egy falusi kofáé! Mit várnak el a választópolgárok az országgyűlési képviselőktől, akiket ők fizetnek? Először is kulturált viselkedést, a törvények ismeretét, és betartását! Önnek lehetősége van bizonyos állami vállalatokhoz bemenni, ott információt kérni! De semmi több jogot nem ad! Az információt elektronikus levélben megkapták! Arra nem kaptak senkitől felhatalmazást, hogy hamis tűzriadót keltsenek, hogy erőszakkal hatoljanak be olyan helyekre, ahová nincs joguk bemenni! Erre a viselkedésre nincs mentség! Aztán újból "csellel" mentek be az tv székházba, bejelentés nélkül, és ott alvásra készültek fel!
Ehhez már pofa kell. Kaptak választ Papp Dánieltől! Sokkal kulturáltabbat, mint ahogy viselkedtek! Aztán ott aludtak, és azon sopánkodtak, hogy nem kapnak díszkivilágítást. És ma is kaptak válaszokat a kérdéseikre. Bár nem láttam a szappanoperájuk elejét, és nem tudom ki volt a beszélgető partnere, de mint egészséges lelkületű állampolgár lévén úgy éreztem, hogy egy ÁVO-s kihallgatáson veszek részt! És ez betette a kiskaput! Tisztelt pufajkás asszony! Már rég nem érdekel, mit akar mondani, csupán arra vagyok kíváncsi mennyi törvényszegést követ el még azon a jogcímen, hogy van egy képviselői kártyája? Ha rajtam múlna elvenném és elégetném! Szégyellje magát! Nem méltó sem képviselőnek, sem politikusnak! (B. Rózsika)

2019.01.08.Sargentini nem meri Magyarországra betenni a lábát


Judith Sargentini, a Magyarországot elmarasztaló jelentés készítője is ott lesz azon a brüsszeli tüntetésen, amit a magyar ellenzék szervezett kedd délutánra.
Morvai Krisztina, európai parlamenti képviselő az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott: amikor destabilizálni akarnak egy országot, akkor Sargentini asszony barátnői oda szoktak menni a helyszínre. Például Ukrajnában odamentek a Majdan térre, és ott lázították az embereket.

TUDTAD?
Btk. 332. § "Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve annak tagja ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel - erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2019.01.02.Milyen fontosabb események befolyásolják a közbeszédet 2019-ben?


Megtárgyalták azt is, mennyire különülnek el egymástól a nyitott társadalom, a családellenes és a migránspárti fogalmak.

2018.12.19.Itt az újabb megmondó! MAGYARORSZÁG ÉLŐBEN - Összenőtt?


A balliberális pártokkal vállvetve indult a Jobbik a közmédia elleni csatába és a parlament ülésteremben lezajlott csetepatéban is teljes volt az ellenzéki összhang. Minek köszönhető a fordulat és várhatók-e további erőszakos fellépések a párt részéről, kérdeztük Jakab Péter országgyűlési képviselőt, a Jobbik szóvivőjét.

2018.11.29.Magyarország a globális migrációs csomag egyetlen pontját sem * Teljes cikk itt!


fogja betartani, közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azon a megbeszélésen, amelyet szerdán Genfben folytatott António Vitorinóval, a Nemzetközi Migrációs Szervezet főigazgatójával. Mint a találkozó után magyar újságíróknak nyilatkozva elmondta, a tárgyaláson leszögezte, hogy a csomag teljes mértékben ellentétes Magyarország érdekeivel, mert migrációra inspirál ahelyett, hogy a folyamatok megállítását tűzné ki célul.
"Az ENSZ-csomag elköveti ugyanazt a bűnt, amelyet az Európai Unió követett el a kötelező kvótákkal: gyakorlatilag meghívással ér fel" - fogalmazott, hozzátéve, hogy eközben Európa környezetében mintegy 30-35 millió olyan ember él, aki élethelyzetéből adódóan könnyen hozhat olyan döntést, hogy elhagyja otthonát. (mindenszo.hu)

2018.11.15.Dr. Drábik János: Akikről nem beszélhetünk II. rész
Mennyire szabadon választhatjuk meg vajon a szövetségeseinket?


2018.11.16.Földi László: Tanulságok az idén hetvenéves zsidó államtól * Teljes cikk itt!


Az elmúlt évek során Európa nyugati fele megtapasztalta azt, hogy milyen a félelem légkörében élni. A 2015-ös párizsi támadássorozat óta alig telik hónap úgy, hogy ne történjen terrortámadás földrészünkön. Ez pedig szinte sokkolóan hat az emberekre, hiszen évtizedeken keresztül abban a hitben éltek, hogy ilyen tragikus képeket csak a televízió híradásaiban láthatnak, nem pedig a közvetlen környezetükben. A hidegháború vége, a szovjet befolyási övezet felbomlása óta pedig már az európai katonai védelmi erő szükségessége is politikai vitatémává vált. Az iszlám radikalizmus terjedésének veszélye, a terrorizmus új módszereinek megjelenése, a kívülről jövő inváziós fenyegetés ellenére sem sikerült az elmúlt évek során az Európai Unió vezetésének megfelelő módon reagálnia ezekre az új kihívásokra.
Nemrég Izraelben jártam, és azt hiszem, az idén hetvenéves zsidó állam sok tanulsággal szolgálhat nekik. Az alig 8,5 milliós országban közel 1,5 millió muzulmán él. Határai mentén pedig több száz milliós gyűrű, amely államok döntő része Izraelt tekinti legfőbb ellenségének. Ezt a súlyos biztonsági feladványt három fő elem révén oldotta meg a zsidó állam.
Az első a hadsereg. Az éves nemzeti jövedelmének több mint kilenc százalékát fordítják védelmi kiadásokra. Ez hatalmas szám, de sikeres üzleti modelljük a hadiipari kutatás-fejlesztés és gyártás területén bevételi oldalról ellensúlyozza ennek egy jelentős részét. A hadsereg mintegy 170 ezer fős, ötvenezres tartalékosállománnyal....
A biztonság második eleme kevésbé látványos. Ez a belső biztonság. Az persze szembeötlő, hogy a bevásárlóközpontokba belépés előtt detektoros biztonsági kapukon keresztül, csomagátvizsgálás után lehet belépni. A biztonsági cégek emberei is éleslőfegyverrel felszerelve végzik ezt a munkát. A gázolásos merényletekre reagálva lezárták az üzletközpontok főbejáratait, oda csak oldalsó ajtókon lehet belépni. A főutak melletti buszmegállókat két, fektetett T betűre emlékeztető betonakadállyal védik....
A biztonság harmadik eleme szintén jól látható. Ez pedig a hazafias érzés erősítése, a nemzeti összetartozás tudatának elmélyítése. Minden izraeli közintézményen, szállodán kint van a nemzeti lobogó. De a települések legmagasabb pontjain is, csakúgy, mint a szórakozóhelyek és a kibucok bejáratánál is. Az is természetes, hogy nem kifakult, szakadt zászlók vannak kitűzve. A hadsereg alapkiképzését lezáró menetgyakorlatokat is úgy tervezik, hogy azok végpontja az izraeli történelem egy-egy emblematikus helyszíne legyen. Mintha nálunk Eger, Szigetvár vagy Drégely vára lenne.... (magyaridok.hu)

2018.11.05.MAGYARORSZÁG ÉLŐBEN – Morvai Krisztina az EP-választásokról beszélt


Nem lesz uniós képviselő a következő ciklusban, de úgy látja a jövő évi EP választás a büntetésről fog szólni, a bevándorlás pártiakat fogják büntetni az emberek. A stúdióban Morvai Krisztina.

2018.10.15.Fricz Tamás: Soros álmai tegnap és ma * Teljes cikk itt!


Megvalósulni látszanak a három évvel ezelőtt ismertetett bevándorláspárti elképzelések. Emlékszünk még arra, hogy néhány hónappal ezelőtt a hazai baloldali és liberális ellenzék azt mantrázta, hogy valójában nincs is Soros-terv a migrációs válság kezelésére? ("Íme, a tervem a menekültválság megoldására", Soros György, Market Watch, 2015. szeptember 29., illetve: "A mi tervünknek a menekültek védelme a célja és a nemzeti határok jelentik az akadályt." Soros György, Bloomberg Business, 2015. október.)
Egy ideje már - különösen a kétharmados győzelemmel végződött áprilisi választások óta - az ellenzék mélyen hallgat erről. Nem véletlenül.
Íme, a forgatókönyv, amelyet Soros általánosságban, a Foreign Affairs szerzője pedig a maga konkrétságában fogalmazott meg, megvalósulni látszik. Úgy hírlik, Soros György az ENSZ legutóbbi közgyűlésén, az egyik kapcsolódó tanácskozáson személyesen lépett fel és tartott beszédet. Csak egy kérdést tennék fel: vajon melyik ország képviseletében tette ezt? Vajon kit képviselt ott, ahol országok vezetői lépnek fel? Vagy talán az volt a névtáblájára írva: Soros György- Globális Birodalom? Jó lenne végre tiszta lapokkal játszani. (magyaridok.hu)

2018.09.17.A jognak semmilyen értéke nincs az európai parlementi intézményrendszerben


- jelentette ki a csaknem 15 éve EP-képviselőként dolgozó Szájer József Bayer show című műsorunk vasárnapi adásában arra reagálva, hogy a lisszaboni szerződéssel ellentétes módon, a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született meg Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés elfogadásához szükséges kétharmados többség. Az Európai Néppárt alelnöke Bayer Zsoltnak kiemelte, Közép-Európa végre felismerte a saját érdekeit, nem egy európai egyesült államokat akar, hanem egy olyan uniót, ahol fontos a tagállamok nemzeti szuverenitása. A kormánypárti politikus szerint Magyarország azért szálka Európa és a világ szemében, mert jobbra, a bevándorlásellenes irányba akarja húzni az Európai Néppártot, mint az európai politika legnagyobb erejét.

2018.09.17.A cseh rendőrség őrizetbe vett egy terrorakcióra készülő szlovák származású iszlamistát, aki robbantani akart.


Eszményképe az Iszlám Állam dzsihadista szervezet volt, eszmei vezetőjeként pedig arra a prágai imámra tekintett, aki ellen az ügyészség vizsgálatot indított terrorizmus támogatásának gyanújával. Földi László biztonságpolitikai szakértő úgy fogalmazott, a terroristák ellen lehet védekezni, a terrorizmus azonban nagyon nehezen megelőzhető.

2018.09.11.Magyarország nem enged a zsarolásnak


Azért ítélik el hazánkat, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy nem leszünk bevándorlóország - válaszolt Orbán Viktor a Magyarországot érő vádakra ma az Európai Parlamentben, ahol a Sargentini-jelentés vitáját tartják.

2018.09.10.Mexikói felállás Svédországban


Bárhogyan is alakulnak a tárgyalások, a politikai patthelyzet nem sok jót ígér a svédeknek. Skandináviától alapvetően idegen a felforrósodott politikai hangulat, szeretnek mindent a szőnyeg alá söpörni, majd úgy csinálni, mint akiknek fogalmuk sem volt róla. Ezt már nem tehetik meg, a polgárháborús retorika az életük része lett.
Ezentúl nem csak a migrációval, a beilleszkedni képtelen tömegekkel, az egyre növekvő bűnözéssel kell együtt élniük, hanem azzal is, hogy elmúltak a társadalmi béke napjai, amikor a csinos kis szőke fejüket csak azon kellett egész nap törni, hogy hogyan alakíthatnának még jobb képet ki magukról a Föld országaiban. (pestisracok.hu)A FÉLELEM BIRODALMA : az iszlámról 10 másodpercben


Pakisztáni muszlim lett a Svéd Örökségvédelmi Hivatal új vezetője! /5 perces videó/

Kulturális dzsihád! A muszlim Mahmood elismerte, hogy semmit sem olvasott a svéd kulturális örökségről. A célja nem is az, hogy megőrizze a svéd örökséget ... éppen ellenkezőleg.

2018.09.03.CÖF Civil Akadémia előadása - Vendégek: G. Fodor Gábor politológus,


a 888.hu főszerkesztője, a Századvég Alapítvány startégiai igazgatója, Horváth Zsófia pszichopedagógus elemzik a jelenlegi helyzetet.

2018.08.29.Orbán Viktor találkozója Salvinivel reményt keltő!


Az olasz belügyminiszterrel találkozott Orbán Viktor miniszterelnök. Milyen hozadéka lehet a megbeszélésnek a migráció kezelésében? Az LMP-s Ungár Péter a bevándorlás kérdésében egyetért a Fidesszel, a Momentum viszont elfelejtené ezt a témát, és újat hozna be a jövő évi választási kampányba. (ECHO TV)

2018.07.13.Az EU-n belüli durva jövedelemkülönbségek hatása a magyar nőkre
("forró vita" Brüsszelben)


Morvai Krisztina: "Mi is az Európai Unió tagállama vagyunk, és ugyanazok a jogok illetnek meg bennünket, mint például osztrák barátainkat. Csodálatos lenne, ha a nők, akik annyi szolidaritást éreznek nőtársaik iránt, ebben a kontextusban is éreznék azt. Köszönöm szépen." Morvai felszólalásában szó volt a magyar női munkavállalók helyzetéről s a kivándorlás (idősebb nőkre, anyákra) nőkre gyakorolt hatásairól is.

2018.07.09.Csizmadia László: Gólpassz előtt az uniós népek összjátéka


Első lelkesedésünkben úgy éreztük, hogy Magyarország "aranygólt" rúgott a brüsszeli miniszterelnöki csúcson. Megszenvedtük, és kormányunk is megdolgozott a migránspolitika fordulatáért. A politikusi "sztárokkal" teletűzdelt, az illegális bevándorlást támogató, sőt szervező ellenfeleink hátrébb léptek. A V4-ek és a hozzájuk csatlakozók csapatmunkája végre komoly sikert aratott. A brüsszeli adminisztrációt elérte a paradigmaváltás számukra hűvös szele.
Azonban még most sem érzik, hogy vihar közeledik, hogy nem packázhatnak tovább. Európa népeit nem tekinthetik a csicskásaiknak. Ha mégis így hiszik, jön a forgószél, az össznépi elégedetlenség. Ez a természetes erő kisöpri az áporodott levegőt az EU intézményrendszeréből. Megszünteti az ultraliberális tébolyt, amely az egyéni szabadságjogokat a közösség és a többség szabadságvédelmi jogosultsága elé helyezi.
Az unióban acélosodnak az olyan politikai vezetők, akik küldetésükkel népük bizalmát tiszteletben tartva szolgálnak. Kötelességük a pénzhatalmasságok által szervezett bűnügyekkel átszőtt népvándorlás megállítása. Az unió alapítóinak tézisei meghatározzák, miként kell megvédeni kontinensünk szuverenitását. Sziklaszilárd döntések hozhatók a szubszidiaritás betartásával. Nehéz történelmi pillanatokban közvetlenül a néphez kell fordulni. Az a kormány, kormánypárt vagy pártszövetség lehet stabil, amelyik mögött ott áll az emberek többsége. A népek feletti öncélú politikai ármánykodás akkor is megbukik, ha hajtóereje a mammon.
Nyugat-Európa népei több mint hetven éve békés körülmények között, jólétben élhettek. Keresztény civilizációjuk jó ideig vallotta az erkölcs primátusát, és alakította a jogalkotást. Megteremtődtek a rend és a rendszer feltételei, biztos talajon állt a demokrácia és a jogállamiság. A brüsszeli adminisztráció azonban széttöri ezeket a vívmányokat... (magyaridok.hu)

2018.07.03.Bogár László: VÁLASZÚTON - Teljes írás itt!


"Orbán Viktor pontosan tudja, korunk legsúlyosabb kihívása az, hogy a modern Nyugat egy, az egész emberiséget végzetes zsákutcába vezető létszerveződési módot jelent."
Bár a kezdetben kizárólag Orbán Viktor által képviselt stratégia most fényes győzelmet aratott a legutóbbi EU-csúcson, ám a miniszterelnök nemcsak szerénységből nem ünnepli látványosan egyébként teljesen megérdemelt győzelmét. Visszafogottságának oka alighanem az, hogy ő maga is tudja, hogy ez csupán az első nyertes csata, ám a háború még csak most kezdődik igazán. Érdemes eltöprengenünk azon, hogy vajon mi is ennek a háborúnak a lényege, miféle tektonikai erők mozgatják a szereplőket (kik is ők?), és legfőképpen hogy mi lehet ennek a most már permanensnek látszó globális háborúnak a kimenetele...
A történelem azt látszik bizonyítani, hogy számos adekvát narratíva bukott el azért, mert az adott emberi közösség benne rekedt abban a köréje épített hamis valóságban, amely aztán a vesztét okozta. (Bogár László írása a Magyar Hírlapban)

2018.06.27.Stoffán György: Gondolatok a tűzeső előtt... avagy Sargentini mint etalon


Ülök a kávéház teraszán, és kortyolgatva a kesernyés, mégis csodás ízű nedűt. Nem várok már semmit a mai világtól, csak a még rosszabbat, a még degeneráltabbat, mint például a gyermekpornó liberalizálását, amelyet ma már egyes filmek szabadon - kissé azért visszafogottan - mutatnak be és szoktatják hozzá a népeket. S gondolom ez az utolsó csepp lesz abban a pohárban, amely drámai következményekkel járó büntetést hoz hamarosan. Mert nem elég, hogy az "anyák" megölik magzataikat, de akik megszületnek, ők is a beteges liberális aberráció áldozataivá lesznek nyolc-tíz évesen… korán bekövetkező halálukig. Mert a világ átértékelődött. A normális ma már büntetendő, a hazug és erkölcstelen pedig európaivá vált, követendő lett, normálissá nyilvánították...
Szóval az a világ, ahol Sargentini asszony az igazmondás etalonja, az nem számíthat másra, mint ama bizonyos tűzesőre, vagy a szintén bibliai vízözönre, amelyben az Ararát tetején kikötött bárka volt az egyetlen menedék... de ezt akarjuk. Ezért dolgozott az emberiség - civilek, katonák, papok és főrendek - évszázadokon keresztül... hogy végül a kőműveskanál is kiessen a kőműves-kezekből, hiszen a tűzesőt vagy a vízözönt a kőművesek sem élik túl.

2018.06.16.A migránsvitában nem lehetséges a kompromisszum, de nincs is rá semmi szükség - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Európa-beszéd címmel szombaton a fővárosban rendezett konferencián.


2018.06.12.Szijjártó Péter telefonon egyeztetett az olasz belügyminiszterrel


Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfő este telefonon egyeztetett Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel - közölte a tárca tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára kedden az MTI-vel.
Menczer Tamás kifejtette: a megbeszélésen Szijjártó Péter elmondta, hogy a magyar kormány nagyra becsüli az új olasz kormány egyértelmű elkötelezettségét Európa és az európai emberek biztonságának helyreállítása mellett. Az olasz kormány legutóbbi döntéseivel egyértelműen bebizonyította, hogy Európa határait - köztük a tengeri határt - igenis meg lehet védeni, az embercsempészetnek pedig gátat lehet szabni - mutatott rá.
Hangsúlyozta: az olasz kormány lépései "még inkább rávilágítanak a brüsszeli bevándorláspolitika alkalmatlanságára, amely az elmúlt három és fél évben képtelen volt az európai határok megvédéséhez szükséges kapacitások kiépítésére és folyamatosan azokat támadta, akik őszintén beszéltek a migráció biztonsági kockázatairól". (kormany.hu)

2018.06.13.A brüsszeli eurokraták bort isznak és vizet prédikálnak


Ha olyan remek dolog, hogy az őshonos európai gyermekek migránsokkal együtt járnak iskolába, akkor Önök miért exkluzív elitiskolákba járatják a gyerekeiket, ahol migránsoknak nyoma sincs? - tette fel a logikus kérdést képviselőtársának Morvai Krisztina az Európai Parlamentben.

2018.06.08.Népességcsere zajlik Európában


Népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens "tönkretételével" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

2018.05.15.Fogalmuk nincs a magyar jogszabályokról és így bírálnak minket


Az Európai Bizottságnak láthatóan halvány fogalma nincs a magyar jogszabályokról, és ebben a tudatlanságában dagonyázva folytatja ellenünk a 7. cikk szerinti eljárást a "jogállamiság megsértése miatt"- szembesítette Vera Jourova EU biztost a tényekkel Morvai Krisztina Brüsszelben.

2018.05.07.Szintet lép az Európai Unió - Teljes cikk itt!


A tagországokat sújtó közösségi költségvetés-megvonás ellentétes az alapszerződéssel! Elérkezett az idő két újabb petíció benyújtására. Az első arra irányulna, hogy az Európai Bizottság mondja ki, hogy egyetlen uniós szerv sem dönthet az Európai Unió állampolgárainak, illetve a harmadik országból érkezett menekültek vagy bevándorlók akarata ellenére - kvótaszámok meghatározásával - arról, hogy mely tagállam hány bevándorlót köteles befogadni.

Miután a gazdasági bevándorlók esetében a római szerződés kimondja a tagállami szuverenitást, Soros György és társai - akik afrikai és muszlim tömegek Európába vándorlásában érdekeltek, és számos gazdasági migránst igyekeznek menekültnek beállítani - zsákutcába kerültek. A menekültekre ugyanis elsősorban ENSZ-egyezmények vonatkoznak, és a befogadható menekültek számáról a gazdasági bevándorlókkal ellentétben sem a római, sem pedig a maastrichti szerződés nem tartalmaz rendelkezést.

A másik petíció arra kérné a bizottságot, hogy mondja ki: az Európai Unió szuverén nemzetállamok szövetsége, ahol a tényleges fő hatalom a maastrichti szerződés értelmében a tagállamokat illeti. Az uniós hatáskörök a jövőben kizárólag összeurópai megerősítő népszavazással legyenek bővíthetők. Tekintettel arra, hogy fenti kérdésben az európai polgárok döntő többsége egyetért, várható, hogy az őshonos nyelvi kisebbségek számunkra oly fontos kérdéséhez hasonlóan a jogszabály által megkövetelt egymillió európai polgárnál jóval többen állnak majd a kezdeményezés mögé. (magyaridok.hu)

2018.05.02.Juncker úr, nem hagyjuk zsarolni magunkat!


Morvai Krisztina volt az első magyar, aki reagált azt követően, hogy szerdán Juncker hivatalosan is bejelentette: a "jogállamisághoz" fogják kötni az EU kohéziós/felzárkóztatási pénzeit, nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetve. Emlékeztetőül: e két ország ellen folyik a hírhedt 7. cikkely szerinti eljárás a "jogállamiság megsértése" miatt.
Nincs gond - szerintük - a jogállamisággal például Spanyolországban, ahol százszámra verhette véresre a rendőrség a katalánokat, de Magyarországon sem jelentettek problémát a szemkilövetések az EU számára, hiszen akkor még "mertünk kicsik lenni", ahogy azt elvárták tőlünk...
Krisztina Juncker urat s egyúttal az európai választópolgárokat szólította meg egyperces felszólalásában.

2018.04.26.

Visszautasította és minősített hazugsággyűjteménynek nevezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az úgynevezett Sargentini-jelentést Brüsszelben, az Európai Parlament belügyi-, állampolgári jogi-, és igazságügyi bizottságának a magyarországi jogállamisággal foglalkozó ülésén. A magyar külügyi tárca vezetője leszögezte, Magyarország nem lesz bevándorló ország, s arra lehet készülni, hogy az a kíméletlen vita, ami a migrációról zajlik fenn fog maradni a magyar emberek és Brüsszel között. (Az MTVA engedélyével)

2018.04.26.Jönnek a másfajta eszközök


A globalista erők nyilvánvalóan csalódtak a magyarországi ellenzékben, miután az képtelennek bizonyult rá, hogy megállítsa az Orbán-kormányt. Úgyhogy most jönnek a másfajta eszközök, a külföldről irányított csoportok, a mozgalmi elemek, a tüntetések. Új személyeket keresnek, akiket először a mozgalomban próbálnak ki, hogy aztán ezekből az emberekből új pártvezéreket próbáljanak kinevelni – nyilatkozta a Demokratának Fricz Tamás. (civilosszefogas.hu)

2018.04.12.Dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő közleménye "visszahívásáról"


"A sajtóból értesültem róla, hogy a Jobbik elnöksége "visszahívott" európai parlamenti képviselői tisztségemből. Az európai parlamenti képviselők jogállasáról szóló jogszabály ilyen jogi lehetőséget nem ismer, így mandátumom lejártáig, 2019 júliusáig tisztségemben maradok. Az eddigi következetességgel, elszántsággal fogom képviselni Magyarország érdekeit, összhangban saját lelkiismeretemmel és a Jobbik 2009 évi illetve 2014 évi európai parlamenti választási programjával, amelynek végrehajtására a választók felhatalmaztak."Pitiáner jobbikos bosszú: visszahívják az EP-ből Morvai Krisztinát


Nem bírja megemészteni a Jobbik, hogy csúfos vereséget szenvedett a vasárnapi választáson. Vona Gábor pártelnök Facebook-üzenetében még azt írta, vállalja a felelősséget az eredményért, ám most a jelek szerint elkezdték a bűnbakkeresést. Az első áldozat Morvai Krisztina, akit a párt elnöksége ma visszahívott európai parlamenti mandátumából. A balra tolódott egykori nemzeti pártot nyilván zavarja, hogy Morvai a kampány során végig tükröt tartott az elfajzott párt elé, és emlékeztette a közvéleményt arra, eredetileg milyen célokat képviselt a Jobbik. A visszahívással egyébként elsősorban nem a jogvédőként és jogászként is ismert Morvai Krisztinával szúrnak ki, hanem Magyarországgal. Morvai ugyanis a kötelező betelepítési kvóta elleni harc egyik meghatározó európai politikusa. Hazánk Brüsszellel szembeni ellenállását gyengítené és a betelepítéspártiakat erősítené, ha Morvai EP-mandátuma megszűnne. (pestisracok.hu)

2018.04.06.Fidesz-kampányzáró: Orbán Viktor teljes beszéde - ECHO TV


Utolsó nagy hajrát kell indítani. A választás a végén dől el.
Mindig a végén van vége! Hajrá magyarok!

2018.04.01.A miniszterelnök azt üzeni, hogy akinek Magyarország az első, az ne maradjon otthon


Az ellenzéki pártok a nemzetközi érdekeket tartják szem előtt, és egy olyan hálózatnak a részei, amely cenzúrázza a migrációról szóló híreket - jelentette ki a miniszterelnök Bayer Show című műsorunkban. Orbán Viktor elmondta, Magyarország kultúrájában nagyon fontos szerepet játszik a nemzeti identitás, és ezért nem szabad engedni, hogy a Soros György által finanszírozott szervezetek, sikerrel járjanak. A kormányfő egyúttal bejelentette, hogy a Fidesz április 6-án pénteken tartja kampányzáróját Székesfehérváron, ahová várja mindazokat, akiknek fontos Magyarország jövője. (Bayer show)

2018.03.26.Orbán Viktor leleplezi a háttérhatalmi világelitet - Vezető cikk az InfoWars-ban:


"Magyar politikus figyelmeztet az emberellenes 'globális kormányzás' veszélyeire" - vezető cikkben foglalkozik az InfoWars portál Magyarország jelentőségével a háttérhatalmi hálózat céljainak leleplezésében - ezzel a címmel írt ma cikket az Infowars.com  Kitér a cikk a felszólalás szó szerinti idézésével, hogy a Soros-maffiát a magyar kormány előhozta a fényre és leleplezte annak eddig is titokban zajló tevékenységét.
"Olyan erők jelentek meg, amelyeket már régen látott a világ. Ha Európa nem tesz semmit, ránk fogják rúgni az ajtót. És Brüsszel nem védi meg Európát, a bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja. Fel akarja hígítani, ki akarja cserélni Európa népességét, odadobja kultúránkat, életformánkat és mindazt, ami minket, európaiakat elválaszt és megkülönböztet a világ más népeitől."
"Még sohasem feszültek egymásnak ilyen nyíltan a nemzeti és a globalista erők. Egyik oldalon mi, a nemzeti érzelmű milliók, a másik oldalon a világpolgár elit. Egyik oldalon mi, akik hiszünk a nemzetállamokban, a határok védelmében, a család és a munka értékében, és velünk szemben azok, akik nyitott társadalmat, határok és nemzetek nélküli világot, újfajta családokat, leértékelt munkát és olcsó munkást akarnak, amely fölött átláthatatlan és számonkérhetetlen bürokraták serege uralkodik. Nemzeti és demokratikus erők az egyik, nemzetek feletti és antidemokratikus erők a másik oldalon." (vilagfigyelo.com)Nézzétek! A nem létező "háttér hatalom" emberei épp eligazítják a pápát, csak hogy tudja, kik parancsolnak neki.


A felvételen nem a Pápának csókolnak kezet, hanem a Pápa csókol kezet "főnökeinek", a Rothschild és Rockefeller családnak... Húsvétkor a migráncsok lábát mosta, nem pedig a tanítványokét, mint Jézus tanította.

2018.03.20.Nagyon helyes! Ki kell zárni az ilyeneket a választásból is!


Feljelentést tesz a Fidesz a Jobbik ellen a választás rendjének megsértése és korrupció gyanúja miatt. Hangfelvétel bizonyítja, hogy Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje pénzt ajánl az LMP jelöltjének, hogy lépjen vissza. (echotelevizio)

2018.03.19.Magyarul osztotta ki Szijjártó az ENSZ-ben Soros civiljeit és az állítólagos emberi jogvédőket


2018.03.20.Az Európai Parlament minden évben elfogad egy ajánlást arról,


hogy mi legyen a következő évre vonatkozó uniós költségvetésben. A költségvetési javaslatot az Európai Bizottság nyújtja majd be, és az EP és az Európai Tanács (állam és kormányfők testülete) együtt fogadja el. Az EP álláspontjában egy migrációval kapcsolatos bekezdésben azt mondja ki, hogy az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a menekülteket befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket
(stresses, to this end, that the EU budget must fund measures in the countries of origin of migrants and in the host countries of refugees, including, but not limited to, measures to tackle poverty, unemployment, educational and economic challenges, and instability). Ez pedig pontosan a magyar álláspont. (mindenszo.hu)

Nick Griffin angol EU képviselő az európaiak irtásáról

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban. Ezt nem-fehér bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését.Magyarország nem ért egyet az ENSZ globális migrációs javaslatcsomagjának alapállításával,


amely szerint a migráció jó – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban. Az ENSZ globális migrációs csomagjáról folytatott kormányközi tárgyaláson felszólalásában a tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország álláspontja szerint a nemzetközi erőfeszítéseknek nem a migráció szervezésére, ösztönzésére, hanem annak megállítására kellene összpontosítaniuk.

Kijelentette: – Azzal, hogy a világszervezet azt sulykolja, a migráció jó, és ezért ösztönözni, szervezni kell, veszélybe sodorja minden ország, így Magyarország biztonságát, szuverenitását és identitását. Kiemelte: a magyar kormány azt akarja elérni, hogy az ENSZ végre mondja ki, a migráció veszélyes, továbbá adja fel azt a képmutató és a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodó politikáját, amelynek részeként a világ fejlődéséhez szükségesnek nevezi a migrációt. (magyaridok.hu)

2018.03.12.Késelések Ausztriában! Heti terror (2018-03-12) - ECHO TV


Mai adásunkban a múlt heti bécsi késeléses támadás kapcsán arról beszélgetünk, hogy veszélyesebbek lettek-e az európai nagyvárosok. Kis túlzással már-már baráti a viszony Észak-Korea és az Egyesült Államok között. Miért változott meg minden ilyen hirtelen? És a rejtélyes idegméregről is szó lesz, amivel az egykori orosz kémet, Szergej Szkripalt és lányát mérgezték meg Angliában.Lázár János Bécsben ezt látta
Vendég: Frank Füredi szociológus professzor.
Kegyetlen kultúrharc folyik Európában. Célkeresztben Magyarország.


2018.03.02.Morvai Krisztina az Európai Parlament "Lengyelország-vitájában"


Lengyelország súlyos jogsértő, de például a polgárokat véresre verő spanyol állam nem... "A vasfüggöny mögött eltöltött 40 év alatt elegünk lett a diktátumokból. Magyarországot és Lengyelországot számos jogtalan és igaztalan támadás érte az Európai Unió intézményei részéről a közelmúltban..." - idézte a magyar Országgyűlés 2/2018. (II. 21.) számú határozatát a Lengyelország melletti kiállásról Brüsszel nyomásgyakorlásával szemben... Mint ismeretes, Lengyelországgal szemben az Európai Unió - történetében első ízben - bevetette az "atombombát", azaz az ún. 7. cikkelyt.

2018.02.22.Az utolsó idők jelei: Az új német családmodell:
egy Ahmed, két feleség, hat gyerek, akik mind segélyből élnek


Komoly érdeklődést és döbbenetet váltott ki a német közéletben a két feleségével és hat gyermekével Németországban élő szíriai menekültről szóló dokumentumfilm. A Spiegel TV-n bemutatott filmből az derült ki, hogy a teljes egészében csak segélyekből élő, iszlám vallású szír család a német jogrendszerrel teljesen szembemenve poligámiában, azaz többnejűségben él, ráadásul úgy, hogy a család nőtagjai mind kiskorúként mentek feleségül a családfőhöz. A szír férfi Aleppóból érkezett 2015-ben az észak-németországi Schleswig-Holstein tartományba.
A német hatóságoktól menedékjogot kapott szír férfit hamarosan követte a családja is, így a család - ami a férj mellett két feleséget és hat gyermeket jelent - most egy kétemeletes házban él. Bár a poligámia törvényellenes Németországban, Ahmadnak mégis megengedték a német hatóságok, hogy második feleségét is maga után hozassa az országba arra való tekintettel, hogy ő a férfi négy gyermekének az anyja.
A poligámia mellett a német hatóságokat az sem zavarta, hogy a szíri férfi második felesége, Lina 13 éves korában - a német beleegyezési korhatár alatt - ment férjhez, illetve, hogy az első feleség, Betool éppen csak 14 éves volt a házasságkötése idején. A Spiegel TV története ezen a ponton vett egy igazán érdekes fordulatot, amikor is Ahmad – amúgy mellesleg – elmondta azt is, hogy neki egyébként van egy harmadik felesége is Szíriában, de mint azt az újságíróknak tréfásan elmondta: Ahhoz a háznak (ami most csak kétemeletes) nagyobbnak kellene lennie, hogy ő is jöjjön. Egyébként pedig a jövőben négy feleséget és tíz gyermeket szeretnék." A német tévéseknek nyilatkoztak a feleségek is. Lina és Betool azt mondták, ők örülnek, hogy megoszthatják egymással a férjüket.
A poligámiában élő nők szerint "Allah akarata" volt, hogy a dolgok így legyenek. Vallásos muzulmánként Ahmad nem lát abban semmilyen problémát, hogy neki joga van több feleséget is tartani, hiszen ez összhangban van a saría törvényével, amelyet ő követ. A filmből az is kiderült, hogy a feleségek az ötszobás ház második emeletén külön helyiségekben laknak, hogy ne lehessen vita közöttük. A család hálószobája az első emeleten helyezkedik el. Ahmad elmondása szerint ő pedig csak egy feleséggel alszik egy időben.
Ahmad családja a német állam által biztosított szociális ingatlanban él, ami mellé az állam még jövedelmet is biztosít. A segélyek, juttatások kapcsán az interjúban Ahmad nagy örömét fejezte ki, és hozzátette, hogy amikor elhagyta Szíriát, akkor a számára már eleve Németország volt a kívánt célpont. Nagyon, nagyon köszönöm, Merkel mama. Ő az egyetlen ember, aki átérzi a szíriaiak szenvedéseit. És köszönöm a németeknek.
Még akkor is, ha vannak közöttük rasszisták is. A németek tudják milyen a háború, és nagy együttérzést mutatnak a szíriaiak irányába" - mondta a hálás Ahmad. Ahmad családja jelenleg egy három évre szóló menekültstátusz birtokában él Németországban.
Ahmad dolgozhatna is akár, mivel hivatalosan munkát kellene keresnie. Azonban saját elmondása szerint analfabéta, tehát teljesen írástudatlan és minden szakképzettség nélküli férfi, így inkább otthon marad a családjával.
Amikor megkérdezték a német tévések, hogy mennyi segélyt kapnak kézhez, erre Ahmad nagyvonalúan azt mondta, hogy ő azt nem tudja pontosan, mivel nem foglalkozik ilyen kérdésekkel. Ő csak azt tudja, hogy a bankszámlájára utalja a pénzt a német állam. (888.hu)Derek Prince: Az ellenségek, akikkel szemben állunk 3 - 4. rész
Rómából szeretettel egy bencés szerzetes


Akárki - akármit mond - Orbán eddig többet tett az országért, mint elődei, akik csak a nagy adósságot halmozták fel! Sajnos, a magyarokat, mint mindig, 1945 óta az a média irányította, ami nem magyar kézben van. Agymosást csinálnak ... nagyon sokan a médiának dőlnek be, és nem a tényeket nézik. Becsmérlik, befeketítik Orbánt: az Istentelen Európai Unió, a külföldi multik, bankok és államok is (mint pl. USA és Németország), amelyeknek érdeke, hogy Magyarország csődbe maradjon, hogy felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot). Erre még rájön a többi párt sárdobálása (főleg a szabadkőműves baloldalé, amelyek megpukkadnak az irigységtől, mert ők sohasem tudtak ilyen teljesítményt felmutatni, és nem is fognak. Amit viszont nagyon jól tudnak, kérni az IMF-től a rengeteg pénzt, amit aztán külföldre menthetnek.
Senki sem tökéletes, Orbán sem. De Ő legalább egy bölcs ember, és mérlegeli mindazt, amit elért, azzal szemben, amit elmulasztott. Megkapta az országot egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások, mint: árvíz, a vörös iszap, a veres pataki cián szennyezés.
Ezzel szemben megállította az ország adósságának további növekedését, védi a keresztyénséget/kereszténységet és a család szentségét az Unióval szemben. Más államban az ilyen embert tisztelik és megbecsülik. Nálunk? Ez miért van pont fordítva? Hát imádkozzunk érte! (Kühár Ede bencés atya)

A ti bűneitekben fogtok meghalni
"Majd Jézus ismét szólt hozzájuk: 'Én elmegyek, és keresni fogtok engem,
és a bűnötökben haltok meg: ahova én megyek, oda ti nem jöhettek. '" (Jn 8:21)


Konrád György könyve: A látogató - Teljes cikk itt!

A múlt század hatvanas éveinek végén megjelent Konrád György könyve a szociográfus igényességével, valódi társadalomkritikát fogalmazott meg a szocialista diktatúráról. Egy gyámügyes hivatalnok dokumentarista jelentése a megalázottak, a szegény sorba taszítottak mélyvilágából, a lumpenélet minden borzalmáról. Úgy tűnt, A Látogató írója ezzel a művével a jelentős magyar írók táborát gazdagítja majd. Nem így történt.
Életét a Szabad Kezdeményezések Hálózatán át a Szabad Demokraták Szövetségén keresztül az úgynevezett Soros-féle Nyílt Társadalom befolyásolta, amibe belefért a kommunista rendszerrel, Aczél Györggyel történt alkuk sora, a besúgás, az árulás, majd a világútlevél. Akkoriban egy világútlevél különleges kincsnek számított, csak igen megbízható vagy beszervezett elvtárs rendelkezhetett ilyesmivel....2015.02.08. felvett videó bemutatja a migráció hatását
a tanyavilágra Ásotthalom környékén.


2017.12.27.A kormányunk a biztonság záloga - Teljes cikk itt!


Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal a Lengyelország ellen elindított uniós eljárásról beszélgettünk. - Megindult Lengyelországgal szemben az uniós alapszerződés 7. cikkelye szerinti eljárás, és ha Szanyi Tiboron és magyar ellenzéken múlik, Magyarország sem számíthat sok jóra. Mi váltotta ki ezt a kemény fellépést az unió részéről?

- Lengyelországnak – akárcsak hazánknak – tartósan fel kell készülnie arra, amit mi már évekkel ezelőtt, de idén is megtapasztalhattunk: a minden jól felfogott nemzeti érdeket, az európai polgárok hagyományos értékrendjét és identitásait támadó Soros-hálózat és szövetségesei által gerjesztett hangulatkeltésre, a folyamatos külső és belső politikai nyomásra is. Legutóbb jól érezhették például októberben, amikor az abortuszt szigorító lengyel törvény elfogadása miatti - erősen anti-Trump-utánérzésű - nőtüntetések idején még a rendőrség is fellépni kényszerült, és számos dokumentumot, számítógépet foglaltak le nőszervezeteknél az előző adminisztráció alatt gyanított igazságügy-minisztériumi kapcsolatok miatt.

- Frans Timmermans az Európai Bizottság első alelnöke szerint "nagyon nehéz szívvel" döntöttek a lengyelek elleni szankcióról... 
- Ez arcpirító cinizmus, amely csak erősítheti azt a meggyőződést, hogy jelenleg egy a korábbinál alacsonyabb színvonalú bizottsági vezetéssel van dolgunk. Jacques Delors – az EB volt elnöke – 2010-ben kijelentette, hogy az európaiak között egy igazi, kölcsönös megértésre van szükség, olyanra, amilyet Európa alapító atyái hagyományoztak ránk, és nem csak közös érdekekre. Ez egyenes, tiszta beszéd és a valóságot tükrözi. Visszatérve az előző kérdésre, az mindenképpen elgondolkodtató, hogy 2017 októberében Andrzej Duda lengyel államfő új civil törvényt írt alá, amelynek értelmében minden nem kormányzati szervezetet, NGO-t központilag finanszíroznak majd. A szervezetek központilag történő - ha úgy tetszik: nemzeti szintű és nemzeti érdekű -, ellenőrzött finanszírozása egyben azt is jelenti, hogy az érintett szervezeteket megfelelően nyilvántartják majd. A szabályozás demokratikus, az arra adott brüsszeli válasz nem.

- Egy másik bizottsági elöljáró, Dimitrisz Avramopulosz menekültügyi biztos egy hétfői lapinterjúban a szolidaritásra hivatkozva újra kiállt a kvóták mellett. Ehhez képest Donald Tusk és Sebastian Kurz is a kötelező szétosztás ellen érveltek. Uniós jogi értelemben lehet az egyik vagy másik fél igazságáról beszélni?

- Ad 1. a kvótának nincs Alapszerződésben kimunkált jogi alapja, az ideiglenes kvóta-határozat egy politikai diktátum. És gyorsan le kívánom szögezni, hogy az Európai Bíróság szeptemberi döntése tartalmilag nem vizsgálta a megoldás jogszerűségét. A magyar Alkotmánybíróság gyakorlata ugyanakkor e körben egyértelműen rögzítette – hitem szerint helyesen –, hogy bármely menekült átvétele jogszerű?en és alkotmányosan csak háromoldalú egyetértés alapján végezhető el: az átadó állam, az átvevő állam (Magyarország) és az érintett menekült (menekültként jogszerűen elismert személy) egyetértésével.

Ad 2. a szolidaritás önkényes kiemelése és értelmezése kapcsán le kell szögezni, hogy a Lisszaboni Szerződés szerint a felsorolt alapelvek, így a szolidaritás tekintetében is az Európai Tanács, azaz az állam és kormányfők legfőbb döntéshozó fóruma határozza meg az unió stratégiai érdekeit és célkitűzéseit.  (civilosszefogas.blogstar.hu)

2017.12.22.Újabb támadás előtt áll Magyarország,


mert akik kötelező betelepítési kvótát akarnak Európában, jövőre újra próbálkozni fognak, miután a decemberi uniós csúcstalálkozón erről nem született döntés - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

2017.12.15.Elemző: Brüsszelben megjelent egy törésvonal


Donald Tusk világossá tette, mint gondol a kvótákról: azt, hogy azok hatástalanok és rendkívül megosztóak. Az első kérdésben érdemes talán a számokra támaszkodni, a másodikban pedig épp ez a pengeváltás igazolja az egység hiányát. Jóllehet, ma, az uniós csúcs második napján már elsősorban a Brexittel foglalkoztak a tagállamok, de világosan látszik, hogy még mindig a migrációs krízis megoldatlansága nyugtalanítja az európai vezetőket. (hirado.hu)

2017.12.14.Ezt is megértük: Juncker elismerte a V4-ek szolidaritását


Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön, a visegrádi országok vezetőivel közösen tartott brüsszeli megbeszélést követően kijelentette: az uniós határvédelem erősítését szolgáló, jelentős összegű felajánlás bizonyíték arra, hogy a visegrádi négyek szolidaritást mutatnak, és kiállnak Olaszország és más országok mellett. (hirado.hu)

2017.12.07.A kötelező betelepítési kvótáról szóló döntés végrehajthatatlan


Végrehajthatatlannak nevezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kötelező betelepítési kvótáról szóló döntést brüsszeli sajtótájékoztatóján, arra reagálva, hogy a menekültkvóták elutasítása miatt Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárás bírósági szakaszba lép. (Forrás: MTVA)

2017.11.30.A Soros-hálózat tevékenysége nemzetbiztonsági kockázat


A Soros György által támogatott szervezetek az elmúlt két évben mindent elkövettek Budapesten, Brüsszelben és Berlinben azért, hogy megváltoztassák Magyarország migrációval kapcsolatos álláspontját, és bevándorláspártivá tegyék az országot - mondta a Miniszterelnökséget vezető Lázár János csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A kormány azonban ellenáll: Magyarországot nem lehet bevándorlóországgá tenni - jelentette ki a tárcavezető, aki közölte, hogy a kormány megtárgyalta a belügy- és a hírszerzésért felelős miniszter jelentését a nyugat-európai sajtóban napvilágot látott "Soros-akták" ügyében. A jelentés döntő része államtitok - jegyezte meg, de kiemelte: azért volt szükség a jelentésre, mert a magyar államhatár védelme, a szuverenitás garantálása nemzetbiztonsági kérdés. Lázár János úgy fogalmazott: nem a kormány támadta a Soros-szervezeteket, hanem ezek akarják megváltoztatni a magyar döntéshozók álláspontját. (MTI)

2017.11.18.Vendég: Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő


Célegyenesben a Soros-terv: kötelező betelepítési kvótát fogadtak el Brüsszelben, rákényszerítve migránsok szétosztását minden uniós tagállamra. A vita eldőlt, vagy tehetnek még bármit az ezzel szembenálló nemzetállamok? (Echo Tv)

2017.11.17.Mélymagyar 2. rész Echo Tv-n Földi Lászlóval


Amíg az egyik oldal szerint kritikus probléma a migránsáradat, addig a másik oldal véleménye az, hogy a félelmek fiktívek. Már nem ideológiák harcáról van szó, a törésvonal Európán belül létezik.

2017.10.17.Köszönjük! Nyugdíprémiumot fizet a Kormány! - Echo Tv


Először Magyarország történetében nyugdíjprémiumot fizet a kormány novemberben, ilyen még nem volt, ez egy előrelépés - mondta Orbán Viktor az Idősek Tanácsa ülésen. A kormányfő a tanácskozáson azt is közölte: javasolják, hogy a nyugdíjasok idén is kapjanak karácsony előtt 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt. (kormany.hu)Gulácsy Lajos (1925 - 2016) ny. ref. püspök élete
Kárpátalján a református egyházban végzett tevékenysége miatt a szovjet hatóságok 1949-ben letartóztatták és 10 évre ítélték.
Gulácsy Lajos ny. ref. püspök tanúságtétele Budapesten
2013. november 8. Országház, Felsőházi terem


Megemlékezés a sztálini terror kárpátaljai magyar áldozatairól az elhurcoltatás 69. évfordulóján. 1944 őszén a bevonuló szovjet csapatok nyomában érkező belügyi egységek a magyarok és németek által lakott kárpátaljai településekről minden 18 és 50 év közötti férfit összeszedtek. Becslések szerint mintegy 30-40 ezer embert tartóztattak le, és zártak munkatáborokba. Nagyon sokan nem is jutottak el a gulágokra, már a szolyvai gyűjtőtáborban sokan életüket vesztették az embertelen fogva tartási körülmények miatt. Szinte nincs is olyan magyar család Kárpátalján, akinek egy - két férfi tagja ne veszett volna oda. Az elhurcolt férfiaknak körülbelül mindössze mintegy 1/3-a tért vissza szülőföldjére. 1944 ősze ily módon vált kárpátaljai magyar holokauszttá.

2017.08.31.Fizesse ki az EU a magyar határvédelmi költségek felét!


Orbán Viktor miniszterelnök levélben kéri Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét arra, hogy a brüsszeli testület 50 százalékban járuljon hozzá a magyar határvédelmi költségekhez, amelyek eddig 800 millió eurót, azaz mintegy 270 milliárd forintot tettek ki - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 96. Kormányinfón, melyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.
Lázár János szerint az európai szolidaritás ügyében a határvédelem kérdéséről is beszélni kell, és a szolidaritásnak a gyakorlatban is meg kell nyilvánulnia. Így a magyar oldalon felmerült költségek viseléséből az uniónak is ki kell vennie a részét - mondta.

A líbiai táborépítés terve egybevág a magyar állásponttal

Egybevág a magyar állásponttal az illegális bevándorlás megállítása az unión kívül - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, felidézve, hogy a magyar kormány már két éve ilyen hot spotok felállítását javasolta. Lázár János jelezte: Líbiában napirenden van a táborépítés kérdése, ahol várakozásra, az eljárások betartására kényszerítenék a migránsokat. Ez, továbbá a származási országba visszaküldés és a bevándorlás okainak megszüntetése egybevág a magyar állásponttal - jelentette ki. A miniszter beszámolt arról is, hogy augusztus 30-ig 773-an lépték át illegálisan a magyar határt, a kerítés hiányában a számok hasonlíthatnának a két évvel ezelőttiekhez is. Lázár János arról is beszélt: Lengyelországgal szemben "hadjáratok indított" és kettős mércét alkalmaz az Európai Bizottság és Németország. Magyarország támogatásáról biztosítja a lengyel népet és kormányt - szögezte le. (kormany.hu)

2017.08.11.Földi László: Invázió folyik Európa ellen


A polgári titkosszolgálatok volt műveleti igazgatója a nápolyi eset kapcsán kifejtette, hogy nagyon gyorsan rendet lehetne tenni Európában, ha a politika azt hagyná. Ezt a véleményt erősítette meg Kis-Benedek József, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára is a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Földi László elmondta: "A katonák támadása békeidőben nem normális. Egyrészt, mert nem tartózkodnak az utcán, másrészt eszébe sem jut senkinek sem. Ilyen helyzetek háborús övezetben vannak, ahol a katonák az utcán vannak. Ezekben az esetekben ez erkölcsi fölényt is jelent a támadó szempontjából, hiszen nem civilt támad, mint a robbantó és gázoló merénylők, hanem azt a fegyverest, aki számol azzal, hogy megsérülhet, vagy meg is halhat." (magyaridok.hu)

2017.08.11.Dr. Csizmadia László: Az NGO-hálózatok a nemzetállamok ellenségei


Soros György nem kormányzati szervezetekből (NGO) álló, világot átszövő birodalma a nemzetek feletti illegitim hatalom célját szolgálja. Ezek a szervezetek nem spontán alakulnak, nem a közjót szolgálják, hanem jelentős magántőkével alapított féllegális közösségek. Személyzetük busásan fizetett. Olyan munkavállalók, akiknek többsége messze áll a közjóért tevékenykedő nemes eszmeiség gyakorlásától. Kontraszelektált zsoldosfigurák, felbérelt katonák, akik a közjóra fittyet hányva közhasznúnak azt tekintik, amit saját zsebükbe irányíthatnak.
A pénzügyi panamák nagymestere, aki a korrupciós megoldásoktól sem idegenkedik, új célpontjául Európát választotta. Gazdasági hatalma mellé kedvenc eszmerendszerét, a neoliberalizmust a nyílt társadalom ideológiájával fűszerezve politikai uralmának megszerzésére fordítja. Úgy véli, hogy a cinkelt lapokkal megszerzett vagyona mindezt lehetővé teszi, nem zavarja, hogy közben mélységesen lenézi az európai polgárok szellemi képességeit. (civilosszefogas.hu)

2017.06.23.Migráns falvakat kellene létrehozni?


2017.06.22.Magyarország visszautasítja a migránsfalvak létrehozását


Magyarország a leghatározottabban visszautasítja az unió határainak megnyitását és a migránsfalvak Közép-Kelet-Európába telepítését - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 93. Kormányinfón, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.

2017.05.11.Félmillió migránst lát el segéllyel a német állam


A német munkaügyi hivatal friss kutatása szerint félmillióra tehető azon migránsok száma, akik az állam segélyeiből élnek, és még továbbra sem integrálódtak a társadalomba. A német szociáldemokraták (SPD) munkaügyi minisztere szerint türelmesnek kell lenni, csak hosszú idő elteltével juthatnak ugyanis stabil álláshoz a migránsok.
"Ez egy maraton, nem pedig sprintfutás" - fogalmazott a miniszter, Andrea Nahles.
A munkaügyi kutatóintézet (IAB) egy munkatársa szerint a problémát csak tetézi az a tény, hogy a migránsok az átlag német lakossághoz képest aluliskolázottak. A BA korábbi vezetője, Frank-Jürgen Weise szerint Németország a szakképzett munkaerő hiányát képtelen lesz megoldani az Afrikából és Közel-Keletről érkező migránsokkal. Az IAB közleménye szerint tavaly decemberben a migránsok mindössze 3 százaléka jutott munkához. (888.hu)Kiss Lajos: MIGRÁNS MESE


Hosszú, 3 hónapos utazás után megérkezett Muhammad migráns Németországba. Az állomás melletti járdán guggolt, és szotyit köpködött a csorba fogai között a földre. Ekkor hirtelen megjelent egy angyal.
- A szocialista-liberális angyal vagyok, és azért jöttem, hogy teljesítsem három kívánságodat. Muhammad alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstől, de kipróbálta, hogy igaz-e, amit hallott.
- Nézd, milyen rossz fogaim vannak! Szeretném, ha meglenne az összes, és hibátlanul....

2017.04.10.Nógrádi György: a muszlimok nem integrálódnak, kőkemény lépéseket kell felvállalni!


Nógrádi György a stockholmi terrortámadásról elmondta: a svéd rendőrség figyelt a merénylőre, ahogyan figyelt sok ezer másik emberre is. Ennyi embert azonban folyamatosan követni lehetetlen. A támadóról tudták, hogy szimpatizál az Iszlám Állammal, figyelemmel kíséri a terrorszervezet videóit és egyetért céljaikkal. A merénylet előtt azonban ez nem volt ilyen egyértelmű - emelte ki. Mindezzel kapcsolatban fontos hangsúlyozni - folytatta, hogy eddig a svéd politika integrációpárti volt, ugyanis a svédek nem voltak hajlandók elfogadni azt, hogy a harmadik világból érkező emberek integrálása "szinte lehetetlen". Azonban aki most bejött, annak nem lehet tudni a nevét, a foglalkozását vagy az életkorát – mutatott rá. Szerinte a svédeknek és a norvégoknak egyaránt át kell gondolniuk a migráns politikájukat.

2017.03.31.Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában


A csalás az csalás, akárki is követi el - nyilatkozta Orbán Viktor a Soros-egyetem kapcsán. Hiába milliárdos valaki, Magyarországon nem állhat a törvények fölött. Ennek az intézménynek is be kell tartania a jogszabályokat. Felfoghatatlan, hogy miért kellene nekünk a saját magyar egyetemeinket hátrányba hozni, és igazságtalan előnyt biztosítani külföldieknek. A Soros-egyetem jövője az amerikai-magyar kormányközi tárgyalásokon múlik.
Magyarország bevándorlásügyben az első pillanattól kezdve a jó kérdéseket tette fel, és a jó válaszokat adta meg. A Nyugat pedig egy-két év késéssel követ bennünket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

2017.03.30.A kormány elkötelezett Magyarország és Európa határainak megvédése mellett.


Orbán Viktor az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének elnökével folytatott tárgyalást, melyen egyértelművé tette: a határőrizeti szigorítások a magyar és az európai polgárok védelmét szolgálják. Egyes külföldi hátterű szervezetek anyagilag és politikailag is visszaélnek helyzetükkel, és ez jogi vitákhoz vezet, de a kormány elkötelezett Magyarország és Európa határainak megvédése mellett.Brigitte Gabriel Libanonban született keresztény beszél a családja üldözéséről


Országok sorsa múlik azon, hogy tanulunk-e az iszlám történetéből. Brigitte Gabriel saját tapasztalatait írta le könyvében, és osztja meg a videón a radikális muzulmánokról, az iszlámról és a keresztények üldözéséről. A videó 2015-ben készült.

Orbán Viktor miniszterelnök arról tárgyalt Petro Porosenko ukrán államfővel,

hogy kétoldalú megállapodást kell kötni az ukrajnai magyarok kettős állampolgárságáról - mondta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön Máltán az MTI-nek.

2017.03.23.Szijjártó Péter, magyar külügyminiszter helyretette az Európai Bizottság frusztrált alelnökét


"Magyarországra azonosítatlanul, átvizsgálás nélkül nem jöhet be senki, ezt el kell fogadnia az Európai Bizottságnak és annak alelnökének is." Az Európai Uniót az olyan képmutató és hazug brüsszeli bürokratáktól kell megvédeni, mint amilyen az Európai Bizottság alelnöke - jelentette ki Szijjártó Péter, reagálva ezzel Frans Timmermans kijelentésére.

Frans Timmermans, a brüsszeli testület első alelnöke egy német lapinterjúban azt mondta, hogy az Európai Bizottságnak nagyobb támogatásra van szüksége az uniós tagállamok részéről az európai alapértékek védelméhez Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. A magyar külügyminiszter bicskanyitogatónak nevezte, hogy miközben az Európai Unióban újabb terrortámadást követtek el, a bevándorlási válságra pedig még mindig nincs válasza a közösségnek, amelynek versenyképessége "napról napra veszik el", az Európai Bizottság alelnökének mondanivalója mindössze a "Magyarországgal és Lengyelországgal szembeni lázítás". Szijjártó Péter kijelentette, hogy az Európai Unió elképesztő válsághelyzetekbe lavírozta magát, hiszen soha ilyen súlyos terrorfenyegetettséggel nem kellett még szembenéznie, mint most.

A világ ötödik legjelentősebb gazdasága ugyanis úgy döntött, hogy elhagyja az EU-t, a bevándorlási válsággal szemben pedig képtelen a közösség közös válaszokat találni, és képtelen arra, hogy megvédje saját magát. Brüsszel kizárólag arra volt alkalmas az elmúlt években, hogy ezeket a problémákat súlyosbítsa - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. Álláspontja szerint az Európai Bizottság kudarcot vallott a válságkezelés során, a testület alelnökének ilyenkor a "Magyarország és Lengyelország elleni lázítás" helyett inkább arról kellene beszélnie, hogy nem sikerült válaszokat adnia az Európai Bizottságnak az általa felsorolt súlyos kérdésekre. Szijjártó Péter azt mondta, világos, hogy Frans Timmermanst frusztrálja, hogy az Európai Bizottsággal ellentétben Magyarország sikeres választ adott a bevándorlási válságra. Hozzátette, ezért is támadja az alelnök folyamatosan Magyarországot.

"Akárki akárhogyan is támad minket, akárki akárhogyan lázít is miellenünk, legyen az akár az Európai Bizottság alelnöke is, Magyarország kormánya senkinek nem fogja megengedni a jövőben sem, hogy illegálisan Magyarország területére lépjen” – mondta a miniszter. Szijjártó azt is hozzátette, hogy Magyarországra azonosítatlanul, átvizsgálás nélkül nem jöhet be senki, ezt el kell fogadnia az Európai Bizottságnak és annak alelnökének is.

Arról is beszélt, a brüsszeli intézmények az elmúlt időszakban azt a politikát favorizálták, hogy százezerszámra jöjjenek be Európába az emberek mindenféle azonosítás vagy átvizsgálás nélkül. Közölte, ennek a politikának a következményeit láthattuk az elmúlt időszakban, de Magyarország ebből nem kér. Számunkra továbbra is a magyar emberek biztonságának garantálása az első számú feladat, mindegy, mit mondanak a brüsszeli bürokraták vagy az Európai Bizottság alelnöke – tette hozzá. Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján megismételte a kormány szerdai nyilatkozatát, és részvétét fejezte ki a londoni terrortámadásban meghaltak családtagjainak, a sérülteknek pedig gyors felépülést kívánt. A brit parlamentnél szerdán elkövetett merényletben a támadóval együtt négy ember vesztette életét, míg további 40-en megsebesültek.

2017.03.19.Bogár László: "Gyáva népnek nincs hazája..."


Bogár László professzor szerint lehet finomkodni, de a közösség pusztulását kockáztatja az, aki az elvont és hamis "emberi jogok" feltétlen tiszteletben tartását előbbre valónak tartja, mint a közösség létének elemi feltételeit egyáltalán: megmaradását. Közeleg a pillanat, amikor világossá válik majd, hogy a liberális demokrácia a biztos pusztulásba viszi az ezt ma még szentként tisztelő közösségeket. Ma ez a nyugatosodott világ számára a legsúlyosabb kihívást jelenti, és sajnos egyelőre nincs megnyugtató és pláne egyszerű és könnyű válasz erre a kérdésre.
Gyáva népnek nincs hazája, tartja a régi magyar mondás, és valóban, hazája csak bátor és erős népeknek van, ezt a magyarság elmúlt ezeregyszáz éve elég meggyőzően és megrendítően bizonyítja.
Helyre kell tehát állítani ez egészséges védelmi rendszerünket, ez most mindennél fontosabb, a liberális demokrácia hamis és csalárd értékeinél mindenképpen. (preshaztarsasag.eu)

2017.03.15.Kiállunk Orbán Viktor miniszterelnökünk mellett


"Brüsszelt meg kell állítani, a határainkat meg kell védenünk, a betelepítést meg kell akadályoznunk." (Orbán Viktor) Hajrá Viktor! Hajrá magyarok nemzeti kormányunkért, a keresztény értékekért, a családokért!

2017.03.03.Kósa Lajos a Mélymagyarban - Bayer Zsolt műsorábanEgyebek között Majtényi László köztársaságielnök-jelöltségéről, a Momentum Mozgalom politikai szerepvállalásáról, valamint az LMP népszavazási ötletéről is beszélt Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője. Felhívta rá a figyelmet, hogy már 6,5 millió azoknak a száma, akik úton vannak Európába. A kontinensen tapasztalható tehetetlenség, valamint az önmagát lejárató politika Kósa Lajos szerint oda vezet, hogy megágyaz olyan politikusoknak, mint Marine Le Pen. A frakcióvezető kiemelte: a migrációs helyzet kezelésének kontextusában hazánk egyre inkább felértékelődik. Ma már 40 ezer olyan európai uniós polgár van, aki hazánkban vett ingatlant, és tartósan Magyarországon él. (echotv.hu)

2017.02.14."Magyarország nem rabszolga az Európai Unióban"Magyarország nem rabszolgaként lépett be az Európai Unióba, nem elszenvedője az EU-nak, hanem aktív tagja, alakítója" – mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az M1-en. Kósa Lajos ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a közeljövőben nagy viták várhatóak Brüsszellel az adópolitikáról, az energiaárakról, a foglalkoztatáspolitikáról és a migrációról. A frakcióvezető úgy fogalmazott, Magyarország nem eltartottja az uniónak, mert rengeteget ad például a piacnyitással, valamint a tőke és a munkaerő szabad áramlásával, ezért lehet saját véleménye – írja az MTI. (888.hu)

2017.01.26.Újra naggyá tesszük EurópátBrüsszelben rosszul mennek a dolgok, még az irány is hibás, mindezek ellenére van lehetőség megreformálni és "újra naggyá tenni Európát" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Antall József Tudásközpont és a Konrad Adenauer Alapítvány csütörtöki brüsszeli rendezvényén mondott beszédében.

2017.01.23.

Orbán Viktor így értékelte Donald Trump beiktatása után Európa és a világ helyzetét

2017.01.15.Fricz Tamás: A történelem vége nyomában - Teljes cikk itt!


A globalizmus oldalán elképesztő pénzügyi, gazdasági, média- és sajtóbeli, kulturális és szellemi erő halmozódott fel. Egy olyan transznacionális, nemzetek feletti hálózat jött létre az elmúlt mondjuk két évtizedben, amelynek az erejét egy pillanatra sem szabad alábecsülni, mert ezzel magunkat csapnánk be. Az elmúlt évben olyan események történtek a világpolitikában – először a Brexit, utána Donald Trump elnökké választása, majd az osztrák szabadságpárti Norbert Hofer kiváló szereplése az osztrák elnökválasztáson –, amelyek miatt sokan már arról írtak-beszéltek, hogy a globalizmus, a neoliberalizmus és a politikailag korrekt beszédmód és ideológia korszaka befejeződött. Mások viszont, akik szintén a globalizmusellenes táborba tartoznak, azt hangoztatják, hogy ne higgyünk a látszatnak: a világot uraló globális erők csak játszanak velünk, a Brexit, Trump megválasztása arra jó, hogy a gőzt leeresszék, elhitessék a kiszolgáltatott és alávetett tömegekkel, hogy valódi változások következhetnek be politikában, gazdaságban, hogy csökkenhet a távolság a világelit és az emberek léte, gondolkodásmódja között. Kétfajta szemlélet, kétfajta reakció azok körében, akik – teljesen indokoltan – abban hisznek, hogy a globális uralommal és a kozmopolitizmussal szemben a hagyományos intézményekre, a kereszténységre és a szuverén nemzetállamokra épülő létmód az egyetlen, amely élhető, és amely megőrzi az egyének és közösségek szabadságát. Mind a kétféle megközelítés némileg finalista. De mi is a finalizmus? Olyan gondolkodásmód, amely a természet és a társadalom, a történelem mozgásában egyfajta céltudatosságot, irányultságot feltételez.... (magyaridok.hu)

2017.01.08."Háború van Európában" - Földi László az Echo Tv-ben


Az idei évben megjelenhetnek az igazi profi terroristák, akiket a hatóságok nem tudnak majd felfedni - jelentette ki Földi László, az Echo Televízió Heti mérleg című műsorában. A titkosszolgálati szakértő szerint, Európát közösen kell megvédeni azokkal az országokkal együtt, akik nem az unió tagjai. Földi László hangsúlyozta: drasztikus módszerekre van szükség a terrorizmus megállításához, tehát akik illegálisan érkeztek Európába, azok nem tartózkodhatnak itt.

2017.01.08.

Földi: muszlim katonák követik el a merényleteket Európában

A muszlim katonák által végrehajtott európai terrortámadások nagyon is végiggondolt akciók. A floridai lövöldözés ugyanakkor nem tartozik ebbe a kategóriába – véli Földi László titkosszolgálati szakértő. A szakértő szerint három csoportba sorolhatók a világban manapság elkövetett merényletek. Az egyik típusra a floridai lövöldözés a példa, amikor egy mentálisan sérült férfi vaktában lövöldözve öt embert megölt, nyolc másikat pedig megsebesített. Földi tehát kizárta annak lehetőségét, hogy a 26 éves férfi fanatizmustól vezérelve gyilkolt volna.

A másik csoportba a klasszikus terrortámadások tartoznak, amelyek elkövetői általában valamilyen ideológia nevében gyilkolnak. A támadások harmadik fajtájába a muszlim katonák által végrehajtott, nagyon is végiggondolt, a háború által determinált akciók sorolhatók, amelyek jelenleg Európában zajlanak. Utóbbi kapcsán gyakran számon kérik a különböző országok titkosszolgálatain az együttműködés hiányát, vagy például azt, hogy nem iktatnak ki gyanússá vált személyeket. Földi szerint ennek oka a politikai döntések között keresendő, mert a közéleti vezetők sem működnek együtt, az egyes országokon belül is gyakorlatilag háború folyik az érdekcsoportok között.

A szakértő példaként említette az USA-n belüli, illetve az Egyesült Államok és Oroszország közötti konfliktusokat. Földi szerint jól látható, hogy az amerikai elnökválasztást elvesztő demokrata oldal még mindig nem nyugszik bele az eredménybe, és az utolsó erejével Oroszországot piszkálja azzal, hogy NATO csapatokat küld a kelet-európai ország határaihoz, és az amerikai választási kampányba avatkozó orosz hackertámadásról beszél. (Hirado.hu)

2017.01.05.Ostobaság lenne még több tagállami jogkört átadni az EU-nak


Ostobaság lenne még több tagállami jogkört átadni Brüsszelnek, különösen akkor, amikor látható, hogy a történelmi kihívásokra a tagállamok adnak használható válaszokat - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az MTI-vel.
A tárcavezető arra reagált, hogy Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke a német Süddeutsche Zeitung lapnak adott interjújában úgy nyilatkozott: "a Kohl-Mitterand generáció még azzal a mondattal utazott Brüsszelbe, hogy az erős Európa a mi országunk érdeke. Az Orbán-generáció azt mondja: országunk érdekeit Európával szemben kell megvédeni. Mintha azokat Brüsszelből támadnák."
Az EP elnöke szerint a nemzetállamok éveken át egyre több hatáskört ruháztak át Brüsszelre, de a legtöbb kormány ezt nem magyarázta el a polgárainak. Akik Brüsszelben valamit megszavaznak, "úgy tesznek otthon, mintha egy anonim hatalom kényszerítette volna őket", és "ez halálos" - vélekedett.
Szijjártó Péter mindezzel kapcsolatban kiemelte: Martin Schulz téved, erős Európai Uniót ugyanis csak erős tagállamok alkothatnak. Ostobaság lenne még több tagállami jogkört átadni Brüsszelnek, különösen akkor, amikor jól látható, hogy a történelmi kihívásokra a tagállamok adnak használható válaszokat - mutatott rá. Úgy vélte, az EU az illegális bevándorlással szemben évek óta tehetetlen, "Brüsszel önvédelemből megbukott". Szijjártó Péter úgy fogalmazott, "olyantól várni, hogy megvédjen, aki a veszélyt sem ismeri fel, na az halálos". (MTI)Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő Juncker és Schultz,


Európa két vezető politikusának alkalmatlanságáról beszél.
Mindent elmond arról, miért tart itt az EU.

Nagy küzdelem vár Magyarországra - Echo Tv


2016.12.14.Nagy a nyomás a bevándorlók kötelező szétosztása ügyében


Lázár János szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a kormányülés szünetében felidézte, hogy két álláspont versenyez egymással a kérdésben, az egyik az illegális bevándorlók önkéntes, a másik a kötelező szétosztásának elvén alapul. A magyar álláspont szerint nem lehet szó kötelező kvótáról, nem megszervezni, hanem megállítani kell a migrációt, és nem az EU területén, hanem a határokon kívül kell lefolytatni az eljárásokat - erősítette meg. Hozzátette: a szolidaritást minden nemzetállam sajátosságaihoz kell illeszteni, továbbá meg kell erősíteni a külső határvédelmet. A Schengenen belüli ellenőrzőpontok felállítását - amilyen az osztrák határon van - Magyarország ellenzi. Magyarországnak nincs joga igent mondani a kötelező szétosztásra
A tárcavezető értékelése szerint Magyarország és Orbán Viktor miniszterelnök a következő 48 órában nagy küzdelem előtt áll, azonban mind a népszavazás, mind a parlament és az Alkotmánybíróság döntései kötik a kezét, nincs joga igent mondani olyan uniós felvetésre, amely a kötelező szétosztást kényszerítené az országra. Mint mondta, Brüsszelben végérvényesen el akarják dönteni a kötelező kvótát, amely "él, köszöni szépen jól van és megpróbál mindenhol győzni".
Csütörtökön megtörténhet, hogy bizonyos európai nagyhatalmak - köztük Németország - győzelmet szeretnének aratni azok felett, akik náluk jóval kisebbek - mondta a miniszter. Kifejtette, hogy az ülés 3. napirendi pontja, vagyis a dublini reform arról szól, lesz-e kötelező kvóta vagy sem. Szerinte egyhangú döntés kell ebben a kérdésben, de már korábban is megpróbáltak feles döntéssel szabályokat hozni a kvóta érvényesítéséért. A tanácsülés fő napirendi pontjaként hivatkozott az EU és Törökország megállapodására, amely értékelése szerint részben eredményes volt, hiszen csökkent a Törökországból Görögországba tartó migránsok száma, másrészt azoké is, akik tengerbe fulladtak. Az uniónak érdeke a korrekt megállapodás Törökországgal - mondta. Fontosnak nevezte azt is, hogy az Európai Tanács kész felhatalmazni az EU-t, kössön partnerségi megállapodásokat harmadik országokkal, ami a nyugat-balkáni országoknak segítség, Olaszországnak pedig kulcsfontosságú. Ebben felmerül az illegális bevándorlók visszairányítás lehetősége Észak-Afrikába, ami alapvetően kedvez a magyar álláspontnak - mondta Lázár János, hozzátéve, ez precedenst teremthet arra, hogyan lehet ellenőrzés alá vonni a bevándorlást és még a határokon kívül elvégezni a beléptetési vizsgálatokat. (kormany.hu)

2016.12.14. Kormányinfó 74 - Nagy a nyomás a bevándorlók kötelező szétosztása ügyében

2016.12.11.Bogár László professzor szerint egyre nyilvánvalóbbá válik


a globálissá tágult nyugatias modernitás csődje. Paradox módon a világot uraló szuperstruktúra is tisztában van ezzel, és Donald Trump megválasztásának okaként felsorolja azokat az evidens tényeket, amelyek már évtizedek óta jelzik ezt a fokozódó csődöt. Most persze fanyalog és fintorog a számára gusztustalan következményeken, és többé-kevésbé azt is látja, hogy milyen okok vezettek ehhez az okozathoz, de reflexivitása odáig már nem terjed, hogy a legmélyebb lényeggel is szembesüljön. Azzal az evidens ténnyel, hogy a számára visszataszító következmények megjelenését egyedül és kizárólag önmagának köszönheti. Egyelőre teljesen tisztázatlan, hogy az egyre inkább csődbe jutó nyugatias világmodell korrekcióját milyen mélységbe hatolva kellene elkezdeni. (Magyar Hírlap)

2016.12.04.Fricz Tamás: Elitokrácia vagy demokrácia * Teljes cikk itt!


A XXI. század második évtizedében át kell értékelnünk az elittel kapcsolatos eddigi sztereotípiáinkat. Megjelent ugyanis egy olyan, globális, elsősorban pénzügyi és gazdasági elit, amelyik olyan mértékben elkülönül a világ társadalmainak, nemzeteinek egyéb rétegeitől, csoportjaitól és miliőitől, hogy ennek a jelentősége túlmutat egy pusztán szociológiai megosztottságon.

Ez a szupergazdag csúcselit lényegében véve olyan pénzügyi, gazdasági és politikai hatalommal rendelkezik, amely immáron rendszerré állt össze: megszületett az elitokrácia rendszere. S ezt már nem szociológiai, hanem politológiai módszerekkel lehet és kell elemezni, ugyanis itt már nem a vertikális társadalmi rétegződés, hanem az elitlétből kibontakozó hatalmi status quo vált fontossá.

Ez a globális elitokrácia külön kasztot képez. Hihetetlenül arrogánssá válik akkor, ha hatalmát bármi veszélyezteti. Ebből kettő is volt mostanában: a Brexit és Donald Trump győzelme az Egyesült Államokban. Nézzük és figyeljük meg, milyen reakciók érkeztek a neoliberális elitokrácia tagjaitól! (magyaridok.hu)

2016.12.07.Orbán Viktor miniszterelnök szerint népvándorlásról van szó.


A folyamat évek óta lopakodva, csendben zajlik. Most annyi történt, hogy felgyorsult és látványossá vált. Láthatóvá váltak a részletek, a szándékok, a veszélyek és a következmények. Ráadásul ez még csak az előőrs, az igazi nagy nyomás majd akkor nehezedik Európára, amikor Afrika belsejében is megmozdulnak az ott várakozó sok-sok milliós tömegek. A bevándorlók áldozatai a helyi konfliktusoknak és annak a liberális európai politikának, amelyik elhitette velük, hogy ide lehet jönni, és itt lesz számukra a Kánaán.

De ebből nem következik az, hogy nekünk - családjainknak, szokásainknak, életelveinknek, európai életünknek - is áldozatul kell esnie. Ha tényleg segíteni akarunk, akkor a segítséget kell odavinni, és nem a bajt kell idehozni. A keresztény felelősségből az következik, hogy arra kell vállalkozni, amihez megvan az erőnk.

"A magyarországi népszavazással minden európai polgárnak üzentünk. Megüzentük, hogy csak rajtunk, európai polgárokon múlik, észhez térítjük-e közös erővel az uniót, vagy hagyjuk, hogy szétverje önnönmagát." (Magyar Idők)

Az ember a név mögött: Donald Trump életéről

A híres, befolyásos és megosztó személyiségek igazi arcát eddig csak kevesen ismerhették meg. A filmek hitelességét a megszólalók személye is biztosítja: olyan ellenségek, szövetségesek, közvetlen munkatársak, bizalmasok, valamint oknyomozó újságírók nyilatkoznak egy-egy hírességről, akik valóban sokat tudnak róluk és jól ismerik őket. A film vetítésének aktualitását az adta, hogy Donald J. Trumpot 2016. november 8-án az Amerikai Egyesült Államok elnökévé választották.

2016.11.29.Trump elnökségének igazi értelme: a globális elitokrácia elleni küzdelem * Teljes cikk itt!


Hatalmas médiagépezet dolgozott azon, hogy sem az amerikaiak, sem mi, európaiak ne ismerjük fel az Egyesült Államokban zajló elnökválasztás valódi tétjét. Ez sok tekintetben sikerült is nekik; éppen ezért kell hangsúlyosan kimondani: Trump elnökké választása történelmi esemény, óriási esély arra, hogy a globális elit uralma megtépázódjon, és az amerikai társadalom újra talpra álljon - mind gazdaságilag, mind szuverenitásában. Ez a valódi tét, amely a következő négy évet meghatározza Amerikában. (...)
Nos, Donald Trump úgy döntött, hogy informálja az amerikai és a nemzetközi közvéleményt arról, hogy az összeesküvés létezik és egyre láthatóbb. Egy, természetesen a magyar első nyilvánossághoz soha el nem jutott kampánybeszédében így fogalmazott (a szöveg fontossága miatt engedtessék meg a kicsit hosszabb idézet):
"Ez egy globális hatalmi rendszer, mely felelősséggel tartozik a gazdasági döntésekért, melyek meglopták a dolgozókat, az országnak a vagyonát szétlopták, és egy kis csoport hatalmas vállalatainak és politikusok zsebébe tették azt. Ez a harc a nemzetünk túléléséért folyik, és ez az utolsó esélyünk megmenteni azt. Ezek a választások határozzák meg, hogy szabad nemzet vagyunk-e még, vagy csak illúzió a demokrácia és mi gyakorlatilag egy kis embercsoport kezében vagyunk, kiknek globális érdekeik a rendszer korrupciójában rejlenek. A mi rendszerünk pedig korrupt, ez a realitás. ...Clinton gépezete egy ilyen táprendszer közepében van; mi ezt a a Wikileaks dokumentumaiból tudtuk meg, kik feltárták, hogy Hillary Clinton titokban találkozik a nemzetközi bankokkal, hogy megtervezzék az USA szuverenitásának a megsemmisítését, hogy meggazdagítsák a globális pénzügyi erőket, megvédjék a szponzorok és barátok különleges érdekeit...
A leghatalmasabb fegyver, amit elővettek Clintonék, ezek a vállalati médiák, a sajtó; valljuk meg, a vállalati médiák többé nem foglalkoznak újságírással; ők a politikusok különleges érdekeit védik, amelyek nem különböznek más lobbisták és bankárok érdekeitől, személyes célok által hajtva. Nem az önök érdekeit, hanem a sajátjukat követik. Mindenkit, aki kihívást jelent számukra, elátkoznak és megvádolják szexizmussal, rasszizmussal, idegengyűlölettel. A politikai elit, mely védi őket, be van vonva egy hatalmas, titkos és szélesen szétterjedt bűncselekménybe." (Mindkét beszéd forrása: www.alternativhirek.blogspot.hu) (civilosszefogas.hu)

2016.11.24.Izráelben a védelmi miniszter az Army rádióban azt mondta,


a tüzek felét biztosan gyújtogatás okozta. Egy haifai tűzoltó például arról számolt be, hogy korábban is volt tudomásuk arról, hogy a tűzoltó központ közelében gyújtogatni akarnak. (atv.hu)

Haifában több lakónegyedet kiürítettek a hatóságok,


és felajánlották azoknak a szállodai elhelyezését, akik nem találtak megfelelő helyet rokonaiknál vagy barátaiknál.Interjú Nógrádi Györggyel - Angela Merkel vállalná - Echo Tv


Angela Merkel hivatalosan is bejelentette, hogy indul a 2017-es szövetségi parlamenti választásokon. A politikust pártja a Kereszténydemokrata Unió és bajor testvérpártja egyöntetűen támogatja. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a németek 55%-a szeretné, hogy a 62 éves politikus negyedszer is elvállalja a kancellári tisztséget. Merkel népszerűsége a menekültválság miatt valóban visszaesett, de pártja a CDU rájött, hogy csak a jelenlegi kancellárral lehet esélyük a győzelemre a jövő évi választáson.Trump mint Kennedy az elit és az új világrend ellen.
Donald Trump választási videója Alex Jones műsorában.


Orbán Viktor az amerikai elnökválasztás eredményét így értékelte:

"filozófiai-ideológiai szinten úgy éreztük, hogy mi itt a nyugati világban liberális nem-demokratikus rendszerben élünk, és ennek most vége. Ennek az ideológiának, amely megteremtette a politikai korrektségre alapuló saját nyelvezetét, és ezzel szürke, egyforma megközelítést alakított ki minden kérdéshez, vége van. " Az újságíró felidézte Orbán Viktor egy korábbi kijelentését, amelyben a kormányfő azt mondta, hogy Trump megválasztása Magyarország és Európa számára is jó lenne. Az újságíró kérdésére a miniszterelnök ezt megerősítette. "Ez az érzésem erősebb, mint valaha. Ha az erős alapokkal bíró államok nem teszik világossá, hogy hol vannak a határok, mit tartanak elfogadhatónak és mit nem, az destabilizálhatja a nyugati világot, és erre nincs szükségünk. Véleményem szerint ebből a szempontból Trump jobb Magyarország és jobb Európa számára is." (Kenéz Endre)

2016.11.10.Magyarország csatába száll a bevándorláspárti politika megakadályozása érdekében. Nem lesz könnyű a kvóta megállítása. Hajrá igaz hazafiak!


Lázár János szerint Magyarország a december 16-án, az európai uniós csúcson "csatába száll", hogy a bevándorláspárti politikát megakadályozza. A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, ebben a csatában fontos eszköz lett volna a magyar kormány kezében az alaptörvény módosítása, amit az ellenzéki pártok saját, pitiáner érdekeik miatt megakadályoztak. Ami ezután következik, azért az ellenzéket is terheli a felelősség - hangoztatta. Hozzátette: jövő héten az igazságügyi miniszter javaslatot tesz a jogi helyzet tisztázására.
Lázár János össznemzeti ügynek nevezte ezt a kérdést, és szerinte ha mégis lesz bevándorlás Magyarországra, akkor gazdasági visszaesés lesz, romlani fog az emberek életkörülménye és a biztonság is.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, ebben a csatában fontos eszköz lett volna a magyar kormány kezében az alaptörvény módosítása, amit az ellenzéki pártok saját, pitiáner érdekeik miatt megakadályoztak. Ami ezután következik, azért az ellenzéket is terheli a felelősség - hangoztatta. (MTI; kormany.hu)Ünnepeljünk együtt október 23-án


"Hatvan évvel ezelőtt a magyarok összekapaszkodtak, hogy tudassák országgal, világgal, szabadok és függetlenek akarnak lenni. Ma is büszkék vagyunk az akkori fiatalok bátorságára, hazaszeretetére."Schmidt Mária: Világtörténelmi jelentőségű az 1956-os forradalom


A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára! - Katt ide!

2016.10.17.Orbán: az új egység széles és erős


Az október 2-ai kvótanépszavazáson létrejött új egység azért olyan széles, sokszínű, erős, mert az emberek érzik, hogy a magyar önállóság ismét veszélyben van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben, az általa benyújtott alaptörvény-módosítási javaslatot ismertetve. Expozéjában a kormányfő úgy fogalmazott: az új egység felülírja a pártpolitikai határokat, nem jobb- vagy baloldali, hanem egyszerűen magyar.

Hangsúlyozta, ragaszkodnak hozzá, hogy minden nemzet dönthessen a saját sorsa felől, azt szeretnék, ha megőrizhetnék Európa sokszínűségét, ezzel szemben az “európai egyesült államok”, az új európai birodalom hívei fel akarják számolni a nemzeteket. Az alaptörvény módosítása arról szól, hogy az "európai szabad nemzetek és országok szövetségében hiszünk és nem hiszünk egy Brüsszelből irányított birodalomban” – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben. A kormányfő azt mondta, a magyar történelem kellő erővel bizonyítja, hogy egy nemzet a geopolitikai helyzet romlásával bármikor visszasüllyedhet egyszerű nemzetiséggé. Kossuth Lajost idézve kiemelte: “mi magyarok európai nemzet akarunk maradni és nem egy nemzetiség akarunk lenni Európában". (hirado.hu)Mi keresztények vagyunk! "Nekünk meg kell védenünk Európát"


2016.10.05.Jean-Claude Juncker és az Európai Parlament egy része alaposan "félreértette" a magyarországi népszavazást.


Morvai Krisztina jogászként világosan elmagyarázta a közjogi helyzetet. Egyebek mellett rámutatott: az érvényességi küszöbnek jogilag akkor lett volna jelentősége, ha a magyar nép a kormánnyal szemben azt kívánta volna, hogy az EU az Országgyűlés hozzájárulása nélkül migránsokat telepíthessen hazánkba.

Ahhoz kellett volna - jogilag - több, mint ötven százalékos részvétel és többségben 'igen' szavazat, hogy a kormány akadályozva legyen elképzelésének jogalkotás általi keresztülvitelében. Morvai hangsúlyozta: nem ez történt, hanem olyan erős politikai felhatalmazás keletkezett, amely erősebb, mint annak idején az Unióba való belépésünk támogatottsága. Morvai rámutatott: Magyarország olyan fontos folyamatot indított el, amely nemcsak Magyarország jövőjére meghatározó, hanem végül Európa szabadságának, függetlenségének alapja is lehet."

2016.09.27.Orbán Viktor szerint elképzelhetetlen a muszlim integráció


A miniszterelnök nem akar olyasmit elképzelni sem, hogy kötelező kvóták alapján bevándorlók érkezzenek Magyarországra. A migrációról azt mondta: "nem menekültválságot kell megoldanunk, hanem egy történelmi feladatot, hogy mi, európaiak, magyarok, keresztények hogyan viszonyuljunk a népvándorláshoz."

A miniszterelnök megerősítette álláspontját, miszerint az ellenőrizetlen beáramlás tönkreteszi Európát és nem segít a bevándorlókon sem, így jobb, ha mindenki a maga fügefája alatt marad. A migrációról azt mondta: "nem menekültválságot kell megoldanunk, hanem egy történelmi feladatot, hogy mi, európaiak, magyarok, keresztények hogyan viszonyuljunk a népvándorláshoz."

Bírálta a világ azon vezető politikusainak álláspontját, amely szerint a jobb életért nem a nyomorban élők szülőföldjén kell tenni, hanem bárki szabadon odamehet, ahol ez elérhető: "ha ennek a gondolatnak engedünk, az tönkreteszi Európát, a kultúráját és a gazdasági rendszerét is, és azokon sem segít, akik eljöttek. Az otthonmaradók pedig szintén vesztesek" (reformatus.hu)

2016.09.25.HATÁROZOTT MINISZTERELNÖKI ÜZENET A MIGRÁNSOKNAK AUSZTRÁLIÁBÓL


Ausztrália miniszterelnök asszonya Julia Gillard a következő bátor kijelentéseket tette: "Muszlimok, akik az iszlám sharia törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát!" Ezt újból hallhatták múlt szerdán, amikor a kormány a radikálisok ellen fordult, hogy a lappangó terror támadásoknak elejét vegye.

Gillard ismét feldühítette az ausztrál muszlimok egy részét szerdán a következővel: támogatja a kémelhárítókat abban, hogy lehallgassák a mecseteket. Idézünk: "A BEVÁNDORLÓKNAK, KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK ...fogadják ezt el, vagy távozzanak!!"

Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit vagy a kultúráját. A Bali szigeteken történt támadások óta észrevehetően megnövekedett a patriotizmus az ausztrálok nagy részénél. A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak.

Az anyanyelvünk, országunk első nyelve ANGOL, nem spanyol, libanéz, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv. Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!! Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is. Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.

Ha Istent nem tudjátok elfogadni, sértőnek érzitek, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzatok azon, hogy a világ valamelyik más részében keressetek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része.éljünk együtt Mi el akarjuk fogadni a ti hiteteket és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy ti is fogadjátok el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt. Ez a MI ORSZÁGUNK, a MI FÖLDÜNK, és a MI ÉLETFORMÁNK és azt akarjuk, hogy nektek is meg legyen minden lehetőségetek arra, hogy élvezzetek itt mindent. De ha nem tudjátok abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használjátok ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget: ‘A TÁVOZÁS JOGÁT’. Ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova. Mi nem kényszeritettünk titeket arra, hogy idegyertek. Ti kértétek, hogy idejöhessetek. Tehát fogadjátok el az országot, amely befogadott titeket."

2016.09.18.Schmidt Mária történész cikke: Európa izraelizációja

"Ha nagyvonalúak akarunk lenni, határokra van szükségünk." Paul Scheffer (1)

Amikor először jártam Izraelben még az első intifada előtt, szőke nő létemre egyedül sétáltam a jeruzsálemi óvárosban. Aztán, évtizedenkénti újabb és újabb látogatásaim alkalmával megtapasztaltam, hogy egyre feszültebbé váltak az ottani mindennapok és hiánycikké vált a biztonságérzet. A kisbuszt, amiben hat évvel ezelőtt barátokkal és a családdal kirándultunk a Szentföldre, ötszáz méterenként megállították a katonák, felszálltak rá és leellenőrizték. Repülőtereik horror biztonsági eljárásai ma már a világ számos területén normává váltak. Annak ellenére, hogy a gettók falai közé zárt és abból kitört zsidóság számára igencsak fájdalmas lehetett, rákényszerültek arra, hogy a palesztin területek határait fallal kerítsék körbe, azt remélve, hogy ellenőrzésük alá vehetik és kiszűrhetik azokat a terroristákat, akik leleményessége és elszántsága napról-napra nő. Akik hol késsel, hol szablyával, hol bombával, hol lőfegyverrel törnek az életükre. Azok a muszlim fanatikusok, akik számára a földi élet nem érték, gonosztettükre paradicsomi belépőjegyként tekintenek. Úton vagyunk Európa izraelizációja felé. A Nyugat ballib elitjén kívül ez mára mindenki számára világos. Hogy ők miért áltatják magukat? Vagy mennyiért játsszák el, hogy óvatlanok, jóhiszeműek és „humánusak”? Annyit már mindannyian megtanultunk errefelé, hogy ingyen senki sem hülye. Főleg azok nem, akik hozzászoktak, hogy busásan megfizetik őket. (Gerhard Schrőder sem véletlenül ment át a Gaspromhoz lobbistának, miután kancellárként egy hatalmas összegű szerződést kötött velük. Barroso sem véletlenül landolt a Goldmann Sachsnál, azt követően, hogy a 2008-as válságban megértőnek mutatkozott gondjaik iránt. Tony Blair, a Clintonok, a Bidenek, Kerryk stb. sok millió dolláros számlákat állítanak ki szolgálataikért, lobbistaként, tanácsadókként, előadókként, vagy fiak és rokonaik megbízatásai által.) Nem csodálkoznék, ha idővel újabb „átigazolásokról” kapnánk majd hírt, arról, hogy mostani „migránssimogatóink” közül ki, vagy kik kötnek ki Soros, vagy valami szaudi cég érdekeltségeinél. De addig is nézzük meg kicsit alaposabban, mivel is állunk szemben. Próbáljunk válaszolni arra a kérdésre, hogy a múltját szégyenlő Nyugat miért siklik el olyan könnyedén afölött, hogy a muszlim gyarmatosítás Európa egy jelentős része számára évszázadokon keresztül fenyegetést, megszállást, milliós emberveszteséget jelentett? Magyarország 150 évig élt török uralom alatt, ami visszavetette fejlődését és olyan demográfiai katasztrófát idézett elő, (a 4,5 milliós magyarságból a török hódoltság végére mindössze 1,5 millió maradt, egy részük rabszolgaként végezte) amit idegen etnikumok tömeges betelepítésével kellett orvosolni. De muszlim fennhatóság alatt állt évszázadokon keresztül Spanyolország, Dél-Franciaország és a Balkán is. Mert az iszlám, amikor tehette és teheti, ahol tehette és teheti, hódítóként lépett és lép fel.

"Minden erény, ha túlzásba viszik, erkölcstelenséggé válik." Bernhard Vogel

Az iszlám egyike a világvallásoknak. Hívei a világ minden táján megtalálhatók. Sok helyen teokráciát működtetve egyben világi hatalommal is bírnak. Máshol az egyház és az állam szétválasztásának elvét követve, erkölcsi, vallási kérdésekre fókuszálnak. Múltjában és jelenében ugyanolyan sok vállalhatatlan és vállalható elem található, mint a kereszténységében.

Mi az oka annak, hogy míg a kereszténység évszázadok óta folyamatosan kritikák kereszttüzében áll, sőt az utóbbi időben napi szinten van a Nyugat haladói részéről ellenséges támadásoknak kitéve, addig az iszlámot ugyanezek szerint nem illik, sőt nem is szabad kritizálni?
Amikor orientációs zavarában a nyugati ballib, magát mértékadónak tekintő értelmiségi elit a Harmadik Világban találta meg rajongása új tárgyát, valamikor a hatvanas hetvenes évek fordulóján, az új elnyomottakra pedig a palesztinokban lelt rá, egyúttal az egész régiót, beleértve az iszlámot is, a pártfogásába vette. Szokásos és jól beidegzett, lekezelő és lesajnáló hozzáállását azzal kompenzálta és kompenzálja ma is, hogy szemet huny minden olyan jellegzetessége felett, amelyet a nyugati világban nem tűrne el, nem hagyna szó nélkül. Tehát, nem tekinti őket egyenrangú félnek. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy régi beidegződésének engedve, többfajta mércét használ. Egyet az európai baloldalnak tart fenn, elnézvén a kommunizmus bűnös természetét, szimpatizálva a baloldali terrorizmus minden megnyilvánulásával, a másikat a "kizsákmányolt" és "elnyomott" harmadik világgal kapcsolatban használja, ahol nem gáz sem a törvény előtti egyenlőség megtagadása a nőktől, a szexuális kisebbségektől, sem a terrorcselekményeket használó politikai nyomásgyakorlás. Azt a mércét, amit számunkra, a politikai spektrum másik oldalán helyet foglalók számára rendszeresített, szűnni nem akaró intellektuális szőnyegbombázások helyettesítik.
A nyugati elit meg van győződve arról, hogy a turbánt, burnuszt illetve, köntöst viselők agya nem fejlődött ki, rá vannak szorulva az ő gyámkodásukra, amiért joggal várhatnak hálát. Nem tételezik fel róluk, hogy hosszú távú stratégiákban gondolkoznak, lépéseiket alaposan megtervezik és precízen végrehajtják. Európa elfoglalása régi projektjük, aminek megvalósítását demográfiai feleslegük áthelyezésével, a Nyugat ideológiai kétvállra fektetésével, öntudatos és erőszakos politikájukkal és gazdasági erejükkel, mindenekelőtt az olajcsap elforgatásával való fenyegetésre alapozva hozzák működésbe. Fegyvert vesznek a Nyugattól, amit egymás ellen, és a Nyugat ellen is használnak, megveszik a Nyugat csúcstechnológiáját és közben migránsokkal árasztják el városaikat. Ezeknek a közösségeknek egy részét aztán ötödik hadoszlopként, terrorista sejtek rejtekhelyeként, nyomásgyakorló erőként, politikai aduászként használják. Mikor, mire van szükségük. A nyugati haladó értelmiségiek pedig valójában újra csak a hasznos hülyék szerepét játsszák el, ahogy azt Lenin, Sztálin és Mao céljainak szolgálatában is tették. Ha valamiben, ebben aztán van gyakorlatuk.
Magyarországon 2013-ban 19 ezer menedékkérőt regisztráltak. 2014-ben számuk 43 ezerre nőtt, tavaly pedig 177 ezerre. A számok önmagukért beszélnek. Pedig mi nem is vagyunk migrációs célország! Az ilyen nagy számú, ilyen sebességgel gyarapodó, más kultúrájú, nyelvű, vallású, idegen közösségeket lehetetlen integrálni. Még akkor sem sikerülne, ha nem azzal az utasítással és szándékkal érkeznének, hogy új letelepedési helyeiken is kiköveteljék a saját iskolát, templomot, a külön temetőt, a rituális vágóhidat, a közösségi központot, hogy megtarthassák és ápolhassák saját szokásaikat, zavartalanul élhessenek saját világukba zárkózva, saját közösségeiket fejlesztve. Az előbb felsoroltakat persze a fogadó államoknak kell finanszírozniuk.
Az ezen felül létesülő korán iskolákat, imaházakat, azokat a házaló prédikátorokat, akik a szélsőségesek utánpótlásáról, toborzásáról és aktivizálásáról gondoskodnak, az esetek túlnyomó többségében a szaudiak fizetik. Az internetes kultúra, azok a közösségi oldalaik, melyek támogatják az elkülönülést, és lehetővé teszik az eltérő vélemények kizárását, kiközösítését, ugyancsak a saját csoportokba való bezárkózás irányába hatnak. Műholdvevőik segítségével saját tv csatornáik vannak, hogy anyanyelveiken kaphassák az ideológiai muníciót a befogadók életformájának legyalázásához és elvetéséhez.Vezető iszlámtudós: "a nőiket rabszolgává tesszük és leromboljuk a templomaikat"


Nem jut el hozzájuk más hang, csak a saját csoportjuk szélsőségeseinek zsivaja. Ezért aztán egyre kevesebb esélyük lesz az integrációra, zömük segélyen él és szegény marad. Persze ez a szegénység már nem az a szegénység, mint amiben nagy többségük kibocsájtó otthonaikban élt, de ennek jelentősége hamar elillan, mert közben a viszonyítási pont az új otthon tehetősei lettek. Az ő életszínvonaluk azonban legtöbbjük számára elérhetetlen marad, hiszen sem nyelvtudásuk, sem képzettségük nem teszi őket alkalmassá arra, hogy kvalitásos és ezáltal jól fizető állasokba kerüljenek. A Nyugat a tolerancia jegyében tehát etnikai, illetve kulturális alapon teljes generációkat ír le és közben segédkezik egy új, etnikai, vallási alapon létrejövő alsóbb rendű társadalmi osztály kialakításában. A szomáliaiak 26, az irakiak 34, az afgánok 42 és az irániak 62 százaléka rendelkezett állással Európában a nagy népvándorlási hullám előtt. A mostani adatok még elborzasztóbbak.
A jó ellentétje a jó szándék Kurt Tucholsky Merkel kancellár ezeken a kérdéseken nem rágódik. Megcsináljuk! (Wir schaffen das) mondja, és közben arra gondol, hogy milyen logisztikai lépések szükségesek ahhoz, hogy azokat a migránsokat, akiket az erkölcscsőszi szerepükben tetszelgő fejlettek mégsem akarnak megtartani, szétteríthessék Európában. De hogy az együttélés milyen szabályszerűségek figyelembevételével alakul majd, az a számára érdektelen, mert ő egy olyan Németországot képvisel, ami szégyelli múltját, röstelli jelenét, és alig várja, hogy globalizált világpolgárrá válva, valaki, mondjuk, a muszlimok leigázzák őket és ezzel megváltsák őket náci múltjuktól, örök tettesi státuszoktól, amit maguktól képtelenek elengedni, amin képtelenek túllépni. (Adolf is kedvelte az iszlámot és boltolt Arafat nagybátyjával, Husszeini jeruzsálemi főmuftival.) Milyen jó is lesz, ha végre áldozati szerepkörbe kerülhetnek! Hát nem lenne irigylésre méltó állapot? Arra a kérdésre sem keresik a választ, hogy ha a nyugati, keresztény kultúra számukra értéktelen, hiszen az unió tervezett alkotmányában még csak utalni sem engedtek rá, tehát, ha Európa már nem keresztény, akkor milyen? Mi az az értékközösség, amihez az újonnan jövőknek alkalmazkodniuk kell, amit el kell fogadniuk, amit magáévá kell tenniük? Mit követelünk meg tőlük? Milyenné kell formálniuk közösségeiket ahhoz, hogy együtt tudjunk élni velük? Vagy majd mi alkalmazkodunk hozzájuk? Nekik nincs ilyen kötelességük? Hova vezet az a gyakorlat, ami a közösségeinket ellehetetlenítő terrorcselekményeket pszichés betegségként mentegeti? És ha ez már nem elégíti ki a közvéleményt, akkor jön a szokásos mantra arról, hogy a nyomor, a gyarmati múlt felelnek a terroristák tetteiért, pedig, ahogy hirdetik is:

"Ez egy Allah által vezérelt háború a muszlim és a hitetlen, pogány nemzetek között."
"Szorgalmas, dolgos emberek! Jó ötlet volt meghívni benneteket! A nyugdíjunkat ti fogjátok kitermelni. Megnyugodhatunk, kedves Merkel mutti!" Katt ide!Jól ismerjük ezt az álságos intellektualizálást. De azt is tudjuk, hogy a szegények nem terroristák, az öngyilkosságnak pedig más módjai is ismertek, nem csak azok, amik mások elpusztításával járnak együtt.
Tanultunk arról is, hogy az emberek egy része képes fegyvert ragadni, háborúzni és gyilkolni Istenére hivatkozva, hite védelmében, vagy terjesztéséért. A hitetlenek, a más vallásúak gyűlölete a mi kultúránktól sem volt idegen a múltban. Ma már azonban a vallásháborúkat kultúrharc formájában vívjuk, vértelen küzdelmeket folytatunk, ádázul.

A parancs világos. "Öld meg a hitetleneket", ahogy Allah mondta: "Aztán pusztítsd el a bálványimádókat, ahol csak rájuk találsz."(2)Nógrádi György: Csak idő kérdése a radikalizálódásEbben a kultúrharcban a "toleránsak", vagyis az elitté szervesült ballibek és a hozzájuk idomulók azt hirdetik, hogy a kultúrák és az értékek nem különböznek egymástól, vagyis: csak egyfajta kultúra, egyfajta értékrend létezik, mégpedig az övék. Teljes fegyverarzenáljukat bevetve propagálják, hogy a hozzánk érkezők mindegyikének azonosak a szándékai, törekvései az övéikkel, ugyanazt tartják értékesnek és hasznosnak, mint ők. Ha a mi értékrendünk, kultúránk nem különb az övékénél, hogyan követelhetnénk meg tőlük annak elfogadását? Például a női egyenjogúság tiszteletben tartását? Vajon a Nyugat ballib elitje szimplán ostoba, vagy valami olyan öngyilkos hajlam vette el a józan eszüket, ami járványként terjed Európa "mértékadó" szerkesztőségeinek, think thankjainak, campusainak, ballib politikai boszorkánykonyháinak légkondicionált helyiségeiben? És szerte amerre Soros dollárjai gurulnak? A haladóknak különös hajlamuk van a bűntudatra.
Áldozatnak tekintenek mindenkit, aki a világ más tájairól származik, mindenkit, akinek eltérő a bőre színe és elalélnak attól, hogy most végre bizonyíthatják, hogy milyen jó, humánus, toleráns és multikultik is ők! Benéznek a tükörbe és maga a humánum néz vissza rájuk. Szuper! Végre büszkék lehetnek arra, akik. Mert arra, hogy holland, német, svéd stb. nem lehettek büszkék mostanában, hiszen annyi bűnt követtek el elődeik, egykor. Különben is, ha büszkék lettek volna esetleg egy-egy alkalommal mégis, arra, hogy azok, amik, (mondjuk egy foci eb-s meccs kapcsán) egyből a nacionalizmus bűnébe estek volna, ami már majdnem rasszizmus, szóval főben járó bűn, ami kiátkoztatással büntetendő! Így népesül be Nyugat-Európa csupa jóságos emberrel!

"Az utolsó 68-asok, a haladáspártiság döglődő múmiái" Houellebecq

Afrika és a Közel-Kelet bizonyos területein évtizedek alatt kellett az ott élő embereknek a sátorba leterített szőnyegekről felkelve, a földutakat elhagyva, a felhőkarcolók, a szuperszonikus repülők, a televízió és az internet korába átlépniük. Évek alatt kellett behozniuk évszázadokat. Ez hatalmas feladat, teher és egyben teljesítmény. Az ilyen turbómodernitás sokkos állapotot eredményez, amit a törzsi kötelékek elszakadása és a nagyváros elidegenített világába való beilleszkedés kényszere csak még nehezebbé tesz. Felértékelődik tehát az a szilárd fogódzó, amit az iszlám nyújt az orientációs vákuumba került tömegek számára. Mert az iszlám törvény, jog és tanítás. Gyökerek és eligazítás. Viselkedési minta és értékrend. Európába kerülve mindez, ha lehet még fontosabbá és nélkülözhetetlenebbé válik azok számára, akiknek az előbb felsoroltakon kívül még nyelvi, bőrszínbeli és kulturális eltérésekkel is meg kell birkózniuk. Mindez szinte az elviselhetetlenségig fokozza az identitásválságot azoknál a migránsoknál, akiket egy könnyű és sikeres élet hamis ígéretével vettek rá otthonaik elhagyására, de azoknál is, akik a maguk akaratából érkeztek. Megérkezvén pedig azt tapasztalják, hogy a kafirok, a hitetlenek, aszociális, barbár, tisztátalan, körülmetéletlen, züllött tömegei nem fogadják be őket. Holmi idegenrendészeti eljárásokkal alázzák őket, nem adják át nekik asszonyaikat és leányaikat, és bár enni, inni kapnak tőlük, az étel nem olyan, mint amihez ők szokva vannak, és a pénz, amit adnak sem elég mindarra, amire nekik azonnal szükségük lenne ahhoz, hogy komfortosan érezhessék magukat. Közben mindenhol hálát várnak el tőlük, és azt, hogy ismerjék el, befogadóik milyen jó emberek, hogy ennyire segítik őket. Miközben ők tudják, hiszen megtanulták, hogy ha jó emberek lennének, akkor feltétlenül muzulmánok lennének.
Abban a törzsi kultúrában, amiben a beáramlók zöme szocializálódott, a nő vagyontárgy volt. Adás-vétel tárgya. A család, a törzs, a férfi jó híre, becsülete a család nőtagjainak engedelmességétől és illendő viselkedésétől függ, ami egyet jelent a szüzesség és a házassági hűség megtartásával. Ezért vált gyakorlattá a nemi szervek megcsonkítása, a házasságon kívüli szexuális kapcsolat halálbüntetéssel sújtása. A kendő, a hidzsáb és burkaviselés kényszere. Mindez, megspékelve a kényszerházasságok és a többnejűség gyakorlatával, összeegyeztethetetlen a női egyenjogúság nyugati gyakorlatával. Miközben a ballibek állítólag az azonos neműek házasodási jogáért szállnak síkra, a szexuális kisebbségek alapvető emberi jogait elvitató iszlámhívő milliókat szabadítanak rájuk. És az európai zsidó közösségekre, akik léte az izraeli-palesztinai konfliktustól függetlenül is szálka a szemükben. Ne felejtsük el, hogy a migránsok zömének gondolkodása, világképe törzsi maradt, annak ellenére is, hogy a Nyugat által kifejlesztett 21. századi technológiát használják ők is.

Figyeljük meg a migránssimogatók érvelését!
Egyszerre hivatkoznak a humánumra, vagyis az erkölcsre, illetve a demográfiai, valamint a munkaerő szükségletre. A határok ellenőrzésének lehetetlenségével érvelnek, és persze avval is, hogy a nemzetközi jog kötelezővé teszi, hogy mindenkit befogadjunk. Mindez nettó hazugság. Hiszen a határainkon felhúzott kerítés érezhető és azonnali tehermentesítést jelentett a bevándorlási nyomás alól. Az arrogáns migránsokat útvonaluk megváltoztatására szorította, a hazánk területére való belépést pedig rendezetté, szabályozottá és jogszerűvé tette. Mindez cáfolja a határok feleslegességéről, légneművé válásáról szőtt ballib álmokat, melyek semmibe veszik a demokratikus berendezések területi korlátait. Ha egy adott területen élő emberek nem képesek birtokaikat megvédeni, akkor azt el fogják veszíteni. Addig is arra kényszerülnek, hogy megszerzett és felhalmozott javaikat megosszák a hívatlan vagy hívott betelepülőkkel, ami kalkulálható társadalmi feszültségekhez vezet. Mert minden közösség a határok kegyelméből létezik, és a belül- és kívülállók közötti különbségtétel működteti.

Az Európai Unió határaink védelmét Merkel és a nyomában lihegő uniós vezetők Erdoganra bíznák, ahogy korábban Kadhafi Líbiájára és Marokkóra, hogy ha kell, kíméletlenül állítsa meg az afrikai menekülőket. Mi mossuk kezeinket, és fizetünk. Így továbbra is jó emberek maradunk és leiskolázhatunk mindenkit demokráciából, humánumból, és európaiságból.

Egyetértek Konrád Györggyel abban, hogy "a nácizmus és kommunizmus után az iszlám a harmadik olyan totalitárius ideológia, amely komolyan fenyegeti Európát." És abban is, hogy "a mai menekültek nem egyes személyek, akik európai polgárok kívánnak lenni, hanem egy arctalan tömeg, mely idővel párhuzamos társadalommá fejlődik majd. Az önbizalom növekedésével pedig együtt szaporodnak majd a konfliktusok is, hiszen a Biblia elfogadja a Koránt, de fordítva ez már nem igaz. Európa nem lehet jó és morális úgy, hogy közben gyenge."
A haladó értelmiség mindezt figyelmen kívül hagyva, feltétel nélkül, ha ingyen nem is, támogatja az iszlám migrációt. Mert érzi, hogy végre számít a véleménye, fontosnak és kiválasztottnak tudhatja magát újra, mint egykor a maoista, trockista, kommunista mozgalmakban, '68 ülősztrájkjaiban, tüntetéseiben. A balos szalonokban mindig is agyonajnározták az értelmiségnek azt a részét, mely skrupulusok nélkül kiszolgálta a haladást, akár osztályharcos, akár multikulturális jelmezben mutatkozott is. A haladók, akik alatt mára a politikailag korrektté tett, teljes nyugati mainstreamet értjük, a legnagyobb kárt azzal okozzák a számunkra, hogy meg akarnak fosztani bennünket, európai polgárokat, önmegbecsülésünktől és önbizalmunktól. És ez aligha jóvátehető.

1 Paul Scheffer: Az exodus és a lelkiismeretünk. ÉS. LIX. évfolyam, 49. szám, 2015. december 4. 2 Az Iszlám Állam felhívása, 2016. 08.02. Schmidt Mária történész

2016.09.16.Évszázadok óta sokan megszabták, hogy kikkel éljünk és mit tehetünk!


Túl sok magyar volt törökbérenc, Habsburg lakáj, németbarát, muszkavezető, - idegen seggnyaló kollaboráns! A török elpusztította az ország nagy részét, legyilkolta a fél nemzetet, - mégis vannak senkiháziak, akik Szulejmánra hősként emlékeznek, sőt a tömeggyilkos Avram Jancu sírját koszorúzzák! A Habsburgok 400 évig rabságban tartották népünket, mégis vannak, akik a Habsburgokat és a hazaáruló Lajcsibokrossal és Ibolykával összefekvő Georgehabsburgot favorizálják. A németek ugyanúgy megszállták az országot, mint a kisantantos "TEZSVÉREK", - a nagyantant pedig a legaljasabb BÉKEDIKTÁTUMOT kényszerítette ránk! Az oroszok csak gyarmatként kezeltek bennünket, 1849 óta négyszer támadtak hazánkra. Többször megakadályozták az önálló magyar NEMZETÁLLAM megerősödését és összesen egymillió magyart elpusztítottak, - a sok idióta nemzettudat nélküli kommunista mégis imádta őket, sokan ma is. Újabban Moszka helyett Brüsszel és Washington akar DIKTÁLNI és ma is vannak SZOLGALELKŰEK, IDEGENKISZOLGÁLÓK, ezek ma is ugyanolyan aljas hazaárulók, - mint korábban a történelmünk során! Helyén legyen az eszünk, mert a világ ma sem különb, nem barátibb, mint akár a legnehezebb időkben! /Kenéz Endre/

Ne kockáztassunk, szavazzunk nemmel október 2-án!

2016.09.12.Orbán Viktor napirend előtti felszólalása videó itt!


Nemet jelölünk Brüsszel szándéka elleni tiltakozásul október 2-án a szavazófülkékben jövőnkért, gyermekeinkért, unokáinkért! Életbe vágóan fontos!

2016.09.05.Munkalátogatás Belgrádban


Nem zárható ki, hogy idén ősszel a tavalyihoz hasonló kihívásokkal kell majd szembenézni a balkáni migrációs útvonalon - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Belgrádban. A kormányfő a szerb miniszterelnökkel folytatott tárgyalását követően elmondta: Magyarország megvédi elért eredményeit, ezért nem fogadja el a törvénytelen belépést az ország területére. Orbán Viktor hozzátette: kvótaügyben elhúzódó vitára számít Brüsszel és Budapest között.

Orbán Viktor arra számít, hogy Magyarország és Brüsszel között egyre súlyosabb konfliktusok lesznek migrációügyben, Brüsszel ugyanis a tagállami érdekekkel ellentétes szabályokat akar ráerőltetni a tagállamokra. Minél erősebb a magyar emberek hangja a népszavazáson, annál nagyobb az esélye annak, hogy Brüsszellel sikerrel fogjuk megvívni ezt a csatát! Ne kockáztassunk, szavazzunk nemmel október 2-án!

"Ha Brüsszel nem tér jobb belátásra, mi pedig nem fogadjuk el Brüsszel álláspontját, abból egy dolog következhet: egy elhúzódó jogi, politikai vita. (...) Minél inkább támogatnak bennünket a népszavazáson, annál nagyobb az esélye annak, hogy utána Brüsszellel sikerrel fogjuk megvívni ezt" - mondta Orbán Viktor /MTI/

2016.09.02.Gulyás Gergely a Mélymagyarban


Az Echo Tv Mélymagyar című műsorának vendége volt Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke. Téma: 13 év fegyházbüntetésre ítélték Budaházy Györgyöt; Nem történt érdemi felelősségre vonás a 2006 őszén történt brutális jogsértések nyomán. További téma: a kvótaellenes népszavazás kapcsán kiadott az MSZP egy nyilatkozatot, miszerint a párt támogatja a kormány kvótaellenes harcát.

2016.08.30.

A Politico című lap Soros szerepéről ír - Teljes cikk itt!

A Soros-titkok leleplezését két hete kezdtük el a 888-on. Többek között kiderült, hogy Soros pénzeli a 444-et, az Index Eurológus blogját, a Magyar Narancsot, a Political Capitalt valamint más magyarországi szervezeteket. Sőt, Soros egyik interjújában azt is kifejtette, hogy ő az Orbán-kormány egyetlen ellenzéke. (888.hu)

2016.08.17.Prof. Dr. Drábik János - Migránsválság és a háttérhatalom


2016.08.08.Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő: Miért tart itt az EU?


Juncker és Schultz, Európa két vezető politikusának alkalmatlanságáról beszél. A rövid videón kemény mondatok hangzanak el a tanár úrtól. Viszont a tények makacs dolgok. Eltitkolják a bűncselekményeket! /ECHO TV/

Nógrádi György-Új módszerek a terrorizmus ellen.Ezek azok a kerítések, ahol nincs átjárás és nincs bebocsájtás se papírral se papír nélkül!


Forrás: Én nem bántam meg, hogy a Fideszre szavaztam

2016.08.06.

Német mulasztás! Hiába regisztrálták hazánkban a würzburgi merénylőt

Miközben Magyarországon a jogszabályoknak megfelelően regisztrálták a würzburgi merénylőt, az itthon levett és az Eurodac uniós menekültügyi és idegenrendészeti adatbázisba felvitt ujjlenyomatot a német hatóságok nem ellenőrizték – erről számolt be a német Bild. Közben lapunk úgy értesült, hogy Kiskunhalason egy száz fő befogadására alkalmas előállító-épületet létesíthet a rendőrség. Magyarországon szabályosan regisztrálták és a fóti gyermekotthonban helyezték el azt a magát afgánnak mondó fiatalt, aki júliusban merényletet követett el a németországi Würzburg közelében – írta tegnap a Bild. A német lap megszerezte a támadó magyarországi menedékkérő-regisztrációs adatlapját, amely szerint Khajerkhel Riaz Khan kísérő nélküli kiskorúként érkezett az országba. Az általa megadott adatok alapján születési ideje 1999. január 1., az afganisztáni Paktiából származik, és afgán állampolgárságú. Az újság beszámolója szerint a magyar hatóságok 2015. június 26-án vitték fel ujjlenyomatát az Eurodac adatbázisba. A későbbi merénylő menedékjogi kérelmét Budapesten nyújtotta be, majd pedig eltűnt a fóti gyermekotthonból, és Németországban, az osztrák határnál fekvő Passauban bukkant fel ismét 2015. június 30-án. A lap cikke szerint furcsa, hogy a német hatóságok csak az idén júliusban elkövetett merénylet után vettek tudomást az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezettel kapcsolatban álló fiatalember „valódi identitásáról”, a rendőrség, illetve a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) soha nem hallgatta meg, és ujjlenyomatát a támadás előtt nem ellenőrizték. (magyaridok.hu)

2016.08.01.Kiszelly Zoltán: Tovább tudjuk küldeni majd a migránsokat


A baloldalról elindult az LMP becserkészése 2018-ra - A magyar-osztrák miniszterelnöki találkozó okait, eredményeit, az LMP-s társelnök Szél Bernadett tusnádfürdői kijelentéseit és az MSZP földügyi népszavazási kezdeményezésének elbukását elemezte Kiszelly Zoltán politológus.

Orbán Viktor miniszterelnök és Christian Kern osztrák kancellár budapesti találkozóján az derült ki, hogy Magyarország betartja a dublini szerződést, az uniós jogot, amikor vállalja, hogy Ausztriától visszafogad menekülteket, majd továbbküldi őket anyaországaikba vagy oda, ahol először léptek az unió területére – mondta hétértékelőjében Kiszelly Zoltán politológus. Rámutatott, hogy miközben hazánk ezzel újra azt demonstrálta, betartja az uniós jogot, Németország tavaly hatályon kívül helyezte azt, amikor szabad utat engedett határain a bevándorlóknak. Valós veszélynek tűnik, hogy már nemcsak a déli határainknál jöhetnek hozzánk migránsok, hanem Nyugatról, az elutasított menedékkérők kitoloncolása következtében is, csakhogy mi – betartva az uniós szabályokat – tovább tudjuk őket küldeni.

"Szél Bernadett őszinte volt Tusnádfürdőn, amikor azt mondta, nemmel kell szavazni az októberi kvótareferendumon. Az LMP-s társelnök nem a liberális értelmiségiek szájízének megfelelően beszélt, a józan eszét használta. Ez nem is meglepő a franciaországi és németországi terrorcselekmények után. De azt a felmérést is számításba vehette, amely szerint a migránsok csak nagyon kis, elenyésző hányada tudott Németországban a munkaerőpiacon elhelyezkedni” – magyarázta a politológus. Szerinte a baloldalról már elindult az LMP becserkészése 2018-ra, de úgy tűnik, hogy a párt folytatja a schifferi utat, és nem csatlakozik a baloldalhoz. „Jól látják, hogy csak bokréta lennének Molnár Gyula és Gyurcsány Ferenc kalapján, így csak egy-két képviselőjük lehetne a parlamentben, s ez a párt megszűnését jelentené." (magyarhirlap.hu)Orbán Viktor a közép-európaiságról, s egyebekről...


2016.07.17.Lovas István külpolitikai szakújságíró véleménye


A probléma, maga az agresszív USA: ötmilliárd dollárt fordítottak az Ukrajnában legitim és demokratikus módon megválasztott kormány megdöntésére - rövid lapszemle

Lovas István külpolitikai szakújságíró szerint az Egyesült Államoknak falat kenyérként kell az ellenségkép, ugyanis a hidegháború vége óta valódi ellenfél hiányában nehezen tudná megindokolni a NATO fenntartásának okát. És ezért kell most Oroszországot "agresszívnek", az európai kontinens megtámadására kész hatalomnak beállítani. Aminek "bizonyítéka" Moszkva magatartása Ukrajnában és a Krím-félszigeten. Annak ellenére, hogy Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár bevallotta, hogy ötmilliárd dollárt fordítottak az Ukrajnában legitim és demokratikus módon megválasztott kormány megdöntésére. /Magyar Hírlap/

2016.07.14.Lázár János: Botrányos Brüsszel új javaslata

Kifejezetten veszélyes Magyarországra nézve az Európai Bizottság legújabb terve


Nem csak rossz, de embertelen és az európai gondolattal is ellentétes az Európai Bizottság javaslata. Ez az embervásár elfogadhatatlan Magyarország számára.
A kancelláriaminiszter ismertetése szerint Brüsszel javaslata túltesz még a kötelező kvótarendszeren is, még annál is előnytelenebb és rosszabb, mert érdemben érinti az ország szuverenitását, és egyúttal a javaslatok újabb milliók meghívását jelentik.
Jól látszik, hogy Brüsszel, és az ott ügyködő szocialista, baloldali pártok rá akarják kényszeríteni Magyarországot és a többi, kötelező betelepítési kvótát elutasító államot arra, hogy befogadja a migránsokat. A brüsszeli döntéshozók asztalán fekvő javaslatok azt tartalmazzák, hogy pénzbírsággal vagy a felzárkóztatási pénzek elvonásával kényszerítsék rá mindezt az Európai Unió országaira.
Lázár János elmondta: Dimitrisz Avramopulosz szerdán ismertetett javaslatai szerint Magyarországnak azt kellene vállalni, hogy az ide kötelezően behozott bevándorló integrációját vállalja, ehhez 10 ezer eurónyi támogatást biztosítana az unió.  Értékelése szerint az EB és az Európai Parlament együtt dolgozik a betelepítésen, ezért is van szükség a kormány által kezdeményezett október 2-ai kvótareferendumra. Lázár János reagálva emberi jogi szervezetek megállapításaira azt mondta, hazugság, rágalom, hogy a rendőrök bárkit is megvertek volna a határ nyolckilométeres zónájában; az intézkedések szakszerűek voltak. (facepress.hu)78 millió forintot kellene fizetni! Elfogadhatatlan!


2016.06.30.

Lázár János: Soros György tevékenysége magyarellenes

"Az amerikai spekuláns üzletember megadóztatná az uniós országokat, megvonna például Magyarországtól is az uniós támogatásokat, mintegy 30 milliárd eurót költene az EU-s adófizetők pénzéből a kontinensre érkező bevándorlókra. Immár csak az a kérdés, hogy erre a tevékenységre ki hatalmazta fel Soros Györgyöt, illetve miért kampányol ebben a kérdésben Európában, miért nem az Egyesült Államokban teszi ezt meg. Ez a tevékenység egyértelműen magyarellenes, ezt a magyar kormány visszautasítja - húzta alá Lázár János." (magyaridok.hu)

2016.06.29.A magyar érdek világos, a jogi helyzet rendezett


Az Európai Unióból (EU) történő brit kiválásról folytatandó tárgyalások során Magyarországnak arra kell figyelnie, hogy olyan megállapodás jöjjön létre az Egyesült Királyság és az EU között, amely a magyarok és a többi közép-európai ország érdekeit megvédi - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben az unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozójára érkezve kedden. A magyar érdek világos, a jogi helyzet rendezett - hangsúlyozta. Hozzátette: magyar diákok és munkavállalók élnek Nagy-Britanniában, az ő érdekeiket kell megvédeni, amikor a brit kilépésről szóló tárgyalások megkezdődnek. "magyar diákok és munkavállalók élnek Nagy-Britanniában, az ő érdekeiket kell megvédeni."
"A brit népszavazás kérdésében semmilyen tisztázatlan kérdést nem látok, minden kérdés meg van válaszolva, ugyanis az alapszerződés erre az esetre világos eligazítást ad" - mondta. Amíg nincs meg a tárgyalások utáni kilépésről szóló szerződésmódosítás, addig a jogi helyzet változatlan - tette hozzá a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta, hogy a csúcstalálkozón David Cameron brit miniszterelnök tájékoztatást fog adni a népszavazás tényéről, de értesítést annak eredményéről hivatalosan a brit kormány döntése után fognak kapni.
"A helyzet súlyos, kétségkívül válságos helyzetben vagyunk" - hangoztatta a miniszterelnök. A válsághelyzet minden részletkérdése ugyanakkor jogilag rendezett - tette hozzá Orbán Viktor. A kormányfő kiemelte: fontos kérdés az, hogy "mi, európaiak, akik benne vagyunk, és benne akarunk maradni az Európai Unióban, milyen tanulságot vonunk le abból, ami történt." Kifejtette: számára a legnyilvánvalóbb tanulság az, hogy a népszavazást eldöntő téma a migráció kérdése volt.
"Ha az Európai Unió nem tudja megoldani a migrációs helyzetet, akkor az ilyen kihívások meg fognak növekedni" - vélekedett. Hozzátette: azért vetik fel egyre több helyen a népszavazás lehetőségét, mert azt látják, hogy az Európai Unió nem tudja kezelni a migráció okozta helyzetet. Orbán Viktor úgy vélekedett, hogy azokat az államokat pedig, amelyek saját erőből cselekszenek, az unió nem elismeri és támogatja, hanem bírálja. Ez rossz politika - szögezte le a miniszterelnök. A célját világosan meghatározó, egységes migrációs politikára van szükség - mondta. Magyarország célja az, hogy megállítsa a migrációt, amíg másoknak az, hogy beengedjék a migránsokat és utána szétosszák őket. "Ezért van szükség arra, hogy a magyar álláspont minél erősebben és érthetőbben jelenjen meg a tárgyalásokon. Erről szól majd a magyar népszavazás is" - tette hozzá a miniszterelnök. (MTI-fidesz.hu)Örökségünk a magyarságunk! www.oroksegunk.net dala


Szőcs Géza: Anglia végnapjai * Teljes cikk itt!

Sokszor fölteszik a kérdést: miért vetették oda a britek olyan könnyű szívvel zsákmányként Magyarországot a francia számításoknak? Miért engedtek szétdarabolni egy olyan nemzetet, amelynek arisztokráciája azelőtt is, sőt azután is kifejezetten anglománnak számított, bezárólag a kormányzói körökkel? Ha 1849-ben magára hagyták, és odadobták a germán érdekszférának, miért csodálkoztak azon, hogy ettől kezdve akaratlanul is arra a kényszerpályára került, amelynek belső logikáját 1849 határozta meg? (irodalmijelen.hu)

Gróf Apponyi Albert védőbeszéde a Trianoni Diktátummal kapcsolatban - 1. részMagyarok és Orbán Viktor mellett áll ki Krisztina!


Morvai Krisztina Európai Parlamenti Képviselő (Függetlenek Csoportja) felszólalásait a migráció témakörében, angol feliratozással. 2015 -től kezdve folyamatosan vonja kérdőre az EU-t!

2016.06.09.Az fog kormányozni Európában, aki képes megvédeni az embereket


A rend és a törvényesség európai felértékelődésére számít Orbán Viktor miniszterelnök, aki csütörtökön az ügyészség napja alkalmából rendezett budapesti ünnepségen azt kérte az ügyészektől, ne törődjenek a politikai támadásokkal, ne engedjék, hogy azok befolyásolják munkájukat.

2016.05.13.

Mélymagyar Lentner Csabával az MNB-ről - Echo Tv

Lentner Csaba közgazdász, egyetemi tanár volt az Echo Tv Mélymagyar című műsorának a vendége. Adás a Magyar Nemzeti Bankról, a jegybankelnökről, az alapítványokról és mindarról, ami most "botrányként" van eladva ebben az országban. Teljesen nyilvánvaló, hogy a belpolitikai szándékok miatt kavart aljas lejárató kampányban minden hazugság, ami elhangzik, és cáfolat valamilyen okból nem történik.

2016.05.10.Hullanak a fejek az elhibázott migránspolitika miatt Európában! Ez egy különleges békemenet is lehet - Echo Tv


Hullanak a fejek az elhibázott migránspolitika miatt. Legutóbb Werner Faymann osztrák kancellár mondott le az összes tisztségéről. Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapító-szóvivője ennek kapcsán kifejtette: egyértelműen azt is látni, hogy Angela Merkel is rossz politikát folytat. Szerinte óvni kell attól, hogy Németország hegemóniára törekedjen Brüsszelben. Csizmadia László elmondta: El kell menni, és a kötelező betelepítés ellen kell szavazni. Ez egy olyan szavazás, amit nem lehet összekeverni semmi mással és hiába erőlködik az MSZP, ugyanis súlykülönbség van a kérdések között. Úgy fogalmazott: nem egy rágógumiról és nem egy velős csontról, hanem a nemzetről, a szuverenitásról, az identitásról van szó. Csizmadia László szerint a betelepítési kvóta elleni népszavazáskor egy különleges békemenet is lehet. A CÖF alapító-szóvivője biztos benne, hogy több millió szavazó fogja elutasítani a kötelező kvótát, ami után egy igazi ünnepi békemenetet is lehet szervezni.Orbán Viktor helyére teszi Vonát: Inkább maradjon meg magyarnak, jobban áll az Önnek!


2016.05.06.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában

viszonyításul kifejtette: egy magyar hét év alatt körülbelül négyezer eurót kap a brüsszeli forrásokból. Azt is mondta, hogy 250 ezer eurót egy átlag magyar 39 évnyi munkával keres meg. Az Európai Bizottság "büntetéses" javaslata "lórúgás", egy "gyomorszájra mért ütéssel ér fel", "a felháborodást nehéz civilizált nyelvi formákba önteni" - fogalmazott Orbán Viktor, aki szerint "ennél erősebb propaganda az Európai Unió gondolata ellen még nem történt". Szerinte a brüsszeli vezetők "egy elefántcsonttoronyban ülnek a világtól elszigetelve, nem is ismerik a valóságot, fogalmuk nincs, miről beszélnek". (...) A kormányfő azt is mondta, hogy a magyarok mutatták a legnagyobb szolidaritást menekültügyben, "csak én nem vettem magamnak azt a bátorságot, hogy kiszámlázzam Brüsszelnek a regisztrációs költségeket 175 ezer menekült után (...), a magyar rendőrség működési többletköltségeit (...) és a kerítésépítés költségeit". "Mi európai módon viselkedünk" - jelentette ki. Közép-Európában, benne Magyarországon "urai vagyunk a helyzetnek": "ellenőrzés alatt tartjuk az eseményeket (...), itt nem járulunk hozzá, hogy a kulturális örökségünk egyik pillanatról a másikra eltűnjön, itt nem fognak létrejönni párhuzamos társadalmak" - mondta. (kormany.hu)

Felháborító az Európai Bizottság javaslata

2016.04.22.Magyarországé a jövő a káoszba süllyedő Nyugat-Európával szemben


Adam Topolansky szerint az elkövetkező 15-20 évben rengeteg őshonos nyugat-európai fog Magyarországra költözni az Iszlamizálódó Nyugat-Európából. A neves újságíró úgy véli, hogy nem csupán néhány emberről van szó, hanem több százezer német, holland, belga, francia és más nyugati országok lakosa fog érkezni a migrációs válság és a nyugat iszlamizálódása miatt. Nem csupán Magyarország élvezheti majd a gazdag  nyugatiak hozta jólétet hanem szinte minden Kelet-Európai ország. A trend már most is érzékelhető, hiszen sok német és osztrák nyugdíjas vásárol Magyarországon ingatlant. A tendencia azonban jelentősen emelkedni fog az elkövetkező 20-30 évben, mert a Nyugat öngyilkos migrációs politikája miatt egyre több nyugdíjas fogja választani a biztonságosabb kelet-európai országokat. Topolansky szerint azonban a nyugdíjasok után jönnek majd a jómódú fiatalok is, akik a kelet-európai országokba telepítik majd át Nyugatról vállalkozásaikat. Magyarország biztosítja majd a Nyugatról menekülők jólétét és biztonságát az ott felhalmozott vagyonuknak köszönhetően.
"Nézzünk szembe a tényekkel. Nyugat-Európában visszafordíthatatlanul megváltozott a vallási és kulturális összetétel, és ennek köszönhetően a nyugat-európai emberek életmódja is. Ez a Közel-Keletről és Észak-Afrikából tömegesen érkező migránsoknak köszönhető. Nem tűnik úgy, hogy a migráció leállna ezért a nyugat-európai országok tovább hanyatlása elkerülhetetlen. Nem így a Kelet, ahová nem engedik be a muszlim bevándorlókat. A tendencia valószínűleg már akkor is visszafordíthatatlan lenne, ha eltűnne az Európát vezető elit, mert a problémát már exportálták." (titkolthirek.hu)

2016.04.22.Francia tapasztalat: nem működik az integráció, ez erősíti a terrorizmust
Mélymagyar: Franciaországnak vége


"Franciaországnak vége - Magyarországon szebb és szabadabb az élet." Almássy Ferenc újságíró volt az Echo Tv Mélymagyar című műsorában Bayer Zsolt vendége. Almássy Ferenc magyar anya és francia apa gyermekeként Párizsban született, ott felnövekedett, matematikát, történelmet és építészetet tanult. Néhány éve végleg szakított Franciaországgal, és Magyarországra költözött. Az a Franciaország, ami Audiard, Jean Gabin, Jacques Tati, Jean-Paul Belmondo Franciaországa volt, az ma már nincs. A francia sajtóban napi szinten lehet találkozni hatalmas hazugságokkal. Az egyik kedvenc módszer, hogy nem beszélnek valamiről. De miként is fordulhat elő, hogy egy büszke nemzet, mint a francia, ilyen alacsony szintre jutott? Egyszerűen elég az, ha egy generáció nem adja át, amit kapott, akkor bizony mindennek vége. Döbbenetes az is, hogy napjainkban már Franciaországban nem tanítják a gyermekeknek XIV. Lajost és Napóleont sem. Ugyanakkor a kötelező tananyag részét képezi a középkori Mali történelme.

2016.04.11.Brüsszel szövetségesét, a magyar baloldalt is meg kell állítani


Brüsszelt és magyar szövetségesét, a baloldalt is meg kell állítani, mert sokmillió embert akarnak Európába hozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A kormányfő az interjúban arról beszélt, hogy a Schengen 2.0 akciótervet azért kellett közzétennie, mert Brüsszel előállt egy képtelen javaslattal, amely szerint Európa népesedési és gazdasági problémáit minél több migráns beengedésével kell megoldani. Ez egybeesik a volt szocialista kormányok migrációs politikájának most nyilvánosságra került dokumentumával - mondta.
Brüsszel és a magyar baloldal között teljes összhang van: be akarnak hozni sokmillió embert Európába - jelentette ki Orbán Viktor. "Az előző szocialista kormányok ilyen programjában az szerepelt, hogy az ország egytizede belátható időn belül külföldiekből fog állni" - mondta a miniszterelnök, aki szerint "ez egy agyrém, lehetetlenség". Ezt meg kell akadályozni, tehát "nemcsak Brüsszelt kell megállítanunk ebből a szempontból, hanem Brüsszel magyar szövetségeseit, a magyar baloldalt is" - fogalmazott, hozzátéve: ezt a kérdést népszavazással kell lezárni Magyarországon.
Az Európában sok helyen magas ifjúsági munkanélküliség miatt azt szorgalmazta, hogy az európai fiataloknak adjanak munkát ahelyett, hogy idehoznának kívülről "más kultúrából érkező, együttélési problémákat okozó, terrorveszélyt növelő migránsokat". Szerinte azonban a "buborékban élő", "szellemi elnyomásban" lévő Nyugaton erről nem lehet ugyanilyen nyelven beszélni. (kormany.hu)

2016.04.11.Nem is akarnak beolvadni a társadalomba a brit muszlimok


A Nagy-Britanniában élő muszlimok külön közösséget alkotnak, az értékítéletük nagyban különbözik a társadalom többségének a véleményétől, és nem is akarnak osztozni a nyugati életstílusban – többek között ez derül ki egy átfogó közvélemény-kutatásból és abból a dokumentumfilmből, amelyet szerdán vetít majd a Channel 4. Az ICM 1081 muszlim nagykorú véleményét kérdezte meg. A kutatási eredményeket a The Times és a Daily Mail ismertette. (origo.hu)

2016.04.05.Lesz-e az USA mintademokráciából rendőrállam?
Németország: Muzulmán migránsok terrorizálják a keresztény menekülteket2016.03.22.

Földi László állítja, ha Európa vezetői nem lépnek, mind bele fogunk pusztulni

„Egyetlen egy menekültet sem szabad beengedni Európába, azokat, akik pedig már itt vannak, azonnal kik kell utasítani – hangsúlyozta a szakértő, hozzátéve, hogy azokat az embereket és családtagjaikat is haza kell küldeni, akik bármilyen összefüggésbe hozhatók az Iszlám Állammal, vagy bármilyen más szélsőséges szervezettel. Földi megjegyezte, hogy az ellenség katonákat küldött, "akik csak arra várnak, hogy akcióba lépjenek". Hangsúlyozta, ha az európai politikusok nem változtatnak eddigi megengedő politikájukon, "mind bele fogunk pusztulni". Földi szerint nincs mese, Európát meg kell védeni.MAGYARORSZÁG IS VESZÉLYBEN VAN

A szakértő kiemelte, a titkosszolgálatok ott hibáztak, hogy nem voltak erélyesebbek és "hagyták a politikát ostobának lenni". Földi károsnak vélte azokat a hangokat is, hogy a menekültválság nem áll összefüggésben a terrorral. Hát itt az eredménye - tette hozzá Földi, aki annak kapcsán, hogy a párizsi vérfürdő egyik - nemrég elfogott - fő felelősét barátai és családtagjai segíthették, azt mondta,  a terroristának az egész családját ki kellett volna már telepíteni. Szerinte az is megdöbbentő, hogy mindenhol azt lehetett olvasni, hogy ez az ember a jogaira hivatkozott, holott egy "háborúban neki nincsenek jogai". Földi arról is említést tett portálunknak, hogy Magyarország is veszélyben van, hiszen Európa része, az unió tagjai vagyunk, ugyanakkor azt nem gondolja, hogy mi "az első sorban lennénk". nem változtatnak eddigi megengedő politikájukon, "mind bele fogunk pusztulni". Földi szerint nincs mese, Európát meg kell védeni. (pestisracok.hu)

A migránsok megverték a belga fiút, és a metró elé dobták!Se Lampedusa, se Brüsszel európainak lenni!


Európa nem Lampedusa, hanem a mi civilizációnk. Európa nem a brüsszeli szervezet, sem egy pénznem vagy egy központi bank. Európa nem egy globalizált és határok nélküli gyarmat. Európa nem Afrika, és nem Iszlám föld. Európa nem az ízléstelenség, és a nem az "ál-művészet" földrésze. Európa az európaiak kontinense. Európa több ezer éves történelmet és 700 millió európait jelent.Európa egy identitás: az európai keresztény civilizáció. Európát a görög templomok, a római csatornahidak és színházak, a 11. századi kápolnák, a gótikus katedrálisok, a reneszánsz paloták, a nagy terek, a kolostorok, a barokk templomok, a klasszikus kastélyok, és a szecessziós épületek jelképezik. Európa arcát a vad partok, a fenséges hegycsúcsok és a békés folyók rajzolják meg. Európa a természet szeretete: az emberi kéz formálta tájak, ligetek, tengertől elhódított területek, mezők, és teraszos földművelés. Európa az alma, az olajbogyó, a szőlő és a komló termőhelye. Európa nem a gyorséttermek hazája, hanem a gasztonómiának, ahol a vaj és az olivaolaj, a bor és a sör, a kenyér és a sajt, a kolbász és a sonka uralkodik.

2016.02.20.Orbán Viktor: A kitűzött célokat elértük - Videó itt!


"A tárgyalások sikerét bizonyítja, hogy diszkriminációtól mentes ellátásban részesülhetnek a munkavállaló magyarok. Amiért eddig fizettek, azt a tárgyaláson elért eredményeknek köszönhetően továbbra is megkapják. Az ingázókra vonatkozó jogszabályok is megváltoztathatatlanok maradtak - hangsúlyozta. A Nagy-Britanniában dolgozó családosok esetében a tárgyaló feleknek azt sikerült elérniük, hogy azok, akiknek a gyerekei egy másik uniós országban élnek, a származási ország létfenntartási szintjéhez igazított szociális juttatásokban részesüljenek. Azoknak a családoknak, akiknek a gyerekei az Egyesült Királyságban vannak, minden juttatás ugyanúgy jár, ahogy a gyerekes brit családoknak.


"Mindent megtettünk, amit megtehettünk, a döntés most már a britek kezében van" - mondta a miniszterelnök az Egyesült Királyság unióban való maradásáról tartandó brit népszavazásra utalva. Orbán Viktor arról is tájékoztatott, hogy az uniós állam- és kormányfői kimondták: Európa külső határait meg kell védeni, a migránsok tömegét meg kell állítani és a schengeni megállapodást teljes körűen mindenkinek be kell tartania. Ezzel most először az Európai Unióban elfogadták a magyar megoldást - hangsúlyozta. Emlékeztetett, hogy a migráció kérdéséről a magyar álláspont mindvégig világos volt: ellenőrzés, azonosítás, megállítás és visszafordítás. Pontosan úgy, ahogy az a schengeni egyezmény rögzíti. Ez nehéz és költséges feladat, de Magyarország megvédése szempontjából sikeres politika volt - fogalmazott. Orbán Viktor szerint "Európa most tart ott, ahol legalább egy éve már lennie kellene."A balkáni útvonal országai és Ausztria a józan ész útjára léptek, mert amit most ezek az államok tesznek, az a magyar megoldás; kerítést építenek, megállítanak és visszafordítanak - tette hozzá." (hirado.hu)Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalása
2016. február 15-én a parlamentben.


2016.02.14.George Spöttle: "Nagy a méreg az emberekben"


Nagyon sokaknál az is kiveri a biztosítékot, hogy a migránsok alszanak délig, majd felkelnek ebédelni, visszafekszenek, eközben a német idős, nyugdíj előtt álló takarító néninek kell kitisztítani a vizesblokkot, ami úgy néz ki, hogy az istálló ahhoz képest steril szoba - jegyezte meg. Nagy a méreg az emberekben, ami kicsapódik, mert tarthatatlan ez az állapot - tette egyértelművé. Nem megoldás, hogy a közel-keleti és az észak-afrikai problémákra, hogy emberek tízmillióit áthozzuk Európába, ezzel ugyanis áthozzuk a politikai és a vallási viszályokat is - hangoztatta.A biztonságpolitikai szakértő szerint biztosítjuk a menekülteknek, hogy ne kelljen dolgozniuk, integrálódni pedig úgysem fognak. Mindennaposak a molesztálások, késelések, tömegverekedések Európában. Félő, Angela Merkel német kancellár terve az, hogy Törökországból repülővel viszik át a szóban forgó 300 ezer menekültet Németországba, és megpróbálják őket tartományi szinten elosztani. Csakhogy a tartományi miniszterelnökök is egyre jobban ágálnak Merkel politikája ellen. Pártja azonban nagyon összezár a kancellár mögött, legutóbb például kilenc percen át tapsolta Merkelnek - akárcsak annak idején Sztálinnak vagy Rákosinak -, s ezen mindenki le volt döbbenve – fogalmazott George Spöttle  biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában. (hirado.hu)

2016.02.05.Orbán Viktor: terrortámadásra készülnek Magyarország ellen


Ezért van szükség arra, hogy az állam megakadályozhassa, hogy a terrorveszélyből terrorcselekmény legyen - mondta a kormányfő a 180 percben.

Hozzátette: az európai baloldal továbbra sem hajlandó észre venni az Európára leselkedő veszélyeket. Információk vannak arról, terrortámadásokat készítenek elő magyar emberek ellen, ezért van szükség az alkotmánymódosításra, arra, hogy a kormányok megakadályozhassák: a terrorveszélyből terrorcselekmény legyen - jelentette ki a miniszterelnök a 180 percben.

Hozzátette: Magyarország eddig ügyesen védte meg magát, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell folyamatosan védekezni. Tény, hogy óvatosan kell eljárni, a szabadságjogokat nem szabad korlátozni, de elsődleges az emberek biztonsága – hangsúlyozta Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában.

Amit London tesz, előreviszi Európát

A lehetséges nagy-britanniai szigorításokról a miniszterelnök azt mondta, senki nem korlátozhatja az ott munkát vállalók számát.

Hozzátette: az Anglián kívül érkezőket semmiképp nem szabad diszkriminálni, és a vita most éppen arról folyik, mi minősül diszkriminációnak. A V4-es miniszterelnökök erről is tárgyalnak majd jövő héten, és a kormányfő bízik abban, megszületik az egységes álláspont.

Hozzátette: azzal a brit véleménnyel, hogy az EU most nem működik jól, ezért meg kell újítani, és a tagállamoknak nagyobb önállóságot kell kapniuk, ugyanakkor egyetértünk, hiszen mi is jobban bízunk saját parlamentünkben, mint az uniósban."A farkas nem lesz vegetáriánus, mindenki megőrzi a maga karakterét" – mondta Orbán Viktor az ellenzéki kritikákra vonatkozóan, majd kifejtette, hogy szerinte a baloldal "migránspárti", "nem tekinti a terrorveszélyt igazi veszélynek", és a migrációval kapcsolatban is "azt mondták, hogy álprobléma, az a helyes, ha beengedik az embereket". Ha baloldali kormánya lenne Magyarországnak, most "Köln-Brüsszel-Párizs szerű állapotok lennének."

2016.01.27.

"Orbán Viktor magyar miniszterelnök Nobel-békedíjat érdemelne!" írta Felix Baumgartner

A népszerű osztrák ejtőernyős Felix Baumgartner kiakadt az ország vezetőire, miután a menekültválságban "idióta" döntéseket hoztak. Azt mondja, Orbán Viktor magyar miniszterelnök Nobel-békedíjat érdemelne. Facebook bejegyzésében Baumgartner azt írja: "Egy olyan országban, ahol az engedély nélküli horgászat miatt bíróság elé állítanak, de a határokon útlevél nélkül léphetnek át az emberek - idióták kormányoznak." (atv.hu)

2016.01.26.

Cseh felmérés: Orbán Viktor a 10 legjobb politikus között

"Ez már nem az első olyan felmérés Csehországban, amely azt bizonyítja, hogy a magyar miniszterelnök munkáját az ottaniak rendkívül kedvezően ítélik meg. Múlt év novemberében a prágai SANEP elemző- és kutatóközpont kérdezte meg a cseheket arról, hogy szerintük melyik európai vezető kezeli a legjobban a migránsválságot, és abban a felmérésben Orbán Viktor végzett az első helyen." (magyaridok.hu)

2016.01.26.A szövetségi állam nem teljesíti alkotmányos kötelezettségét?


Bajorország szövetségi állam kedden hivatalos levélben felszólítja a német szövetségi kormányt, hogy a menekülthullámra tekintettel gondoskodjon a hatékony határőrizetről, és alkotmánybírósághoz fordul, ha nem teljesül követelése - jelentette be hétfőn Münchenben Horst Seehofer bajor miniszterelnök.    Horst Seehofer pártja, a Keresztényszociális Unió  elnökségi ülése után tett nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a szavai szerint fékezetlen menekülthullám "próbára teszi a társadalmi és politikai stabilitást, ezért azonnali fordulatra van szükség a menekültpolitikában". (ripost.hu)

2016.01.19."Nincs más választás, Magyarországra kell költözni, vagy az oroszokhoz, lengyelekhez"


A Brit Nemzeti Párt korábbi elnöke szerint az Iszlám Állam polgárháborúba taszítja Nyugat-Európát a következő pár évben, így Nick Griffin szerint az embereknek Magyarországra, Lengyelországra vagy Oroszországba kell költözniük. A volt EP-képviselő szerint a nyugatot elpusztította a liberalizmus, a kereszténység túlélésének záloga szerinte egyedül Kelet-Európa lehet, hiszen az al-Kaida vagy az Iszlám Állam polgárháborúba taszítja Nyugat-Európát a következő pár évben. A Brit Nemzeti Párt egykori elnöke azt mondta, az embereknek nincsen más választásuk, Magyarországra, Lengyelországba vagy Oroszországba kell költözniük. (titkolthirek.hu)

2015.12.17.Németországban alig ismert betegségek jelenhetnek meg a menekülthullám miatt!


"Németországban alig ismert, vagy nagyon ritkán előforduló betegségek jelenhetnek meg a menekülthullám miatt, és erre fel kell készülnie az egészségügyi rendszernek - írta csütörtöki közleményében a német belgyógyászati társaság (DGIM). A DGIM szerint már most látható, hogy a németországi orvosok a menekülthullám miatt akár olyan betegségekkel is találkozhatnak, amelyeket csak "tankönyvből ismernek". Ilyen a sarlósejtes megbetegedés, egy ritka, öröklődő betegség, amely főleg Afrikában fordul elő, és csecsemők vagy gyerekek esetében halálos is lehet, ha nem ismerik fel időben. A Robert Koch országos járványügyi intézet jelentései szerint Németországban egy sor fertőző betegség "legtöbbször migrációs hátterű embereknél" fordul elő. Ilyen a tuberkulózis (tbc), a diftéria (torokgyík) és a meningitisz (agyhártyagyulladás).„ (atv.hu)

2015.12.10.Véleményterror van Ausztriában!


Eva Maria Barki nemzetközi jogász kiemelte, tilos a migráció ellen szót emelni Ausztriában. Aki így tesz, azt kirúgják az állásából.
  – A migráció és a terrorizmus között van összefüggés? – Igen. Ezért is hatalmas probléma, hogy Európa vezetői, Angela Merkel német kancellár és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a valóságtól elrugaszkodva, álhumánus és álszolidáris tézisek mögé bújva nem védik meg a kontinens lakóit.
  – Az osztrák kancellár azt mantrázza, amit Angela Merkel, a német kancellár, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pedig azt, amit Washingtonból meghatároznak nekik. És az amerikai politikában a pénzoligarchia és a fegyveripar, a tanácsadók még mindig nagyon befolyásosak.
  – Nemcsak a migránsáradattal érkező kiképzett „katonák”, terroristák jelentenek veszélyt, de az uniós állampolgárként már itt élő, második és harmadik generációs migránsok némelyike is. Az ő apjuk, nagyapjuk még örült, hogy béke van, dolgozhat, víz folyik a csapból, fedél van a feje felett, étel az asztalán, de leszármazottaik már nem tudnak vagy nem akarnak beilleszkedni. Miért? – Nem akarnak és nem is tudnak integrálódni. Mert teljesen más a kultúrájuk, a mentalitásuk, másak a motivációik.
  – A migrációs probléma mutatja, hogy ez a fajta jogállam csődöt mondott. A helyzet már ellenőrizhetetlen. A hatóságok mégsem mernek fellépni a minél nagyobb bűnözés ellen, és ha igen, akkor ezt nem szabad nyilvánosságra hozni, hogy ne legyen lázadás. Ha pedig az érintettek bírósághoz fordulnak, az nekik ad majd igazat, mert azt mondják, számításba kell venni az ő kultúrájukat és szokásaikat. Attól tartok, polgárháború lesz, ha Európa több államában – leginkább a németeknél, a franciáknál és az olaszoknál –, több helyszínen lesznek terrorakciók. Hogy mi jön utána? Diktatúra, csak nem lehet tudni, hogy jobb- vagy baloldali.
   A német ajkú sajtó – tisztelet a kivételnek – által a migrációval kapcsolatban írtak számtalan esetben köszönőviszonyban sincsenek az igazsággal. A németeknél gyakorlatilag utasításba kapták az újságírók, hogyan kell beszámolni a menekültválságról. – A média sok esetben hazudik, a hatalom eszköze. Élni kellene a panaszokkal és keresetekkel.
  – Az osztrák kedves, jóindulatú, kellemes nép, mégsem lehet hallani, hogy a "félrebeszélő" politikusaik, a művészeti világ, a kultúra területén amúgy sikeres, de a valóságtól elrugaszkodott emberek véleménye ellen szót emelnének. Miért? – Sok minden nem tetszik itt az embereknek, de Ausztriában véleményterror van. A vállalatoknál, a hivatalokban, a bankoknál tilos az alkalmazottaknak a migráció ellen bármilyen negatív véleményt megfogalmazniuk. Elbocsátják azokat, akik mégis szólni mernek.
  – Ilyen nálunk is volt, úgy hívták, kommunizmus. – Ez, ami Ausztriában történik, sok tekintetben még annál is rosszabb. Például be kell jelenteni azt a kollégát, aki a migráció ellen szólni mer, kvázi besúgóhálózatot építenek ki. (magyaridok.hu)

2015.12.10.Németországgal szemben kellene eljárást kezdeményeznie az Európai Bizottságnak


Az Európai Bizottság súlyos szabálysértést követ el akkor, amikor a tagországok döntését, akaratát fölülbírálva megpróbálja rákényszeríteni a kötelező betelepítési kvótát a tagországokra - mondta Lázár János a 34. Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy a december 10-én kézhez kapott, Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást politikai bosszúnak tartja, valamint méltánytalannak is, hiszen Magyarország betartotta a schengeni egyezményt, megvédte a saját határát és ezzel az Európai Unióét is. Azt is megjegyezte, hogy Németországban 300 ezer menedékkérőnek három éve nincs elbírálva a kérelme, ezért inkább Németországgal szemben kellene eljárást kezdeményezni.

Norvégia bejelentette, hogy csökkenti a bevándorlók juttatásait.
Szinte azonnal tüntetés kezdődött a menekülttáborban, ahol norvég zászlót égettek. (maivalosag.com)

"Merkel nem tiszta fejjel hoz döntéseket..."

Donald Trump amerikai elnökjelölt egy reggeli rádióinterjúban azt mondta, hogy "Merkel nem tiszta fejjel hoz döntéseket. Európa a vesztébe rohan ezt az őrült német nőt elmegyógyintézetbe kellene zárni."
Az elnökjelölt arra figyelmeztet, hogy Európa már az utolsó másodpercben van és ha nem tüntetik el Merkelt a hatalomból heteken belül és nem lesz gyökeres változás akkor Európának vége. Az Iszlám hordák fogják uralni a kontinenst!
Trump nyílt bevándorlás ellenes politikájáról híresült el. A milliárdos üzletember azt mondta, hogy ha elnök lesz belőle 5 millió dél és közép amerikai illegális bevándorlót tesz ki az Egyesült Államokból és falat épít a mexikói határra. (maivalosag.com)

Amikor a tél megérkezik a migránsokra, mi lesz?

Lázadások."Mi arabok vagyunk, nem bírjuk ezt az időjárást!"
"75 éves vagyok, én a Közel-Keletről jöttem. Erre egy olyan helyre küldenek engem, mint ez itt." - mutat a jeges aszfaltra az állítólag Szíriából érkezett férfi.
"Nekem veszélyes itt élni" "Vagy elvisznek minket innen egy jobb helyre, vagy éhségsztrájkba kezdünk!"
"Igen, mi nem sok mindent kérünk. De most nyolcan kell egy szobában laknunk, különböző korú és hátterű embereknek. Kint hideg van, de itt bent a szobában is hideg van. Kétlem, hogy Németországban is így bánnának a menekültekkel!"
"Olyan eseteket látunk, amikor a bevándorlóknak már vannak bizonyos elvárásaik, várakozásaik Svédországgal kapcsolatban, de ez nagyon távol van a valóságtól, és ez feszültségeket okoz. A problémák csak nőnek! Nem érzik úgy, hogy amit látnak, az megfelelne az elvárásaiknak. Annál a bevándorló mennyiségnél, amivel ebben az évben Svédországnak szembe kellett nézni, mi nem is tudjuk ott elhelyezni őket, ahol ők akarják!" - mondta a Bevándorlást Koordináló Szervezet szóvivője, Fredrik Bengtsson.  Gondoljunk csak bele: az Európa szerte itt lévő, már megérkezett és sok százezer még úton lévő bevándorló hogyan fog reagálni a tél közeledtére!?
  Hogyan fognak reagálni a bevándorló-szállásokon, utcákon egymással, de velünk befogadókkal szemben is?!
Hogyan fognak viselkedni, ha nem teljesülnek kívánságaik, követeléseik, elvárásaik, amiket vagy tudatlanságukból vagy embercsempészek és szervezők megtévesztése miatt magukba tápláltak?!
Hogyan fognak viselkedni egymással Európa utcáin törökök és kurdok, siíták és szunniták, pakisztániak, afgánok és szírek..... az afrikai kontinensről érkezőket nem is említve....de sorolhatnám...  (/vilaghelyzete.blogspot.hu)

2015.11.27.

"Zöld utat kapott Brüsszelben a Magyarország elleni kezdeményezés

- írja az EUrológus. Úgy értesültek: politikai döntés született az Európai Bizottság (EB) biztosi kollégiumában arról a polgári kezdeményezésről, amely ha sikerrel záródna, arra kérné a Bizottságot, hogy indítsa el hetes cikk szerinti eljárást, és vigye 'a magyar ügyet' a döntéshozó Miniszterek Tanácsa elé. Navracsics Tibor nem volt jelen az ülésen, mert ugyanabban az időpontban az oktatási és kulturális miniszterek tanácsülésén vett részt Brüsszelben. (vg.hu)

2015.11.24. ENIGMA TV - Beszélgetés Drábik Jánossal
Az európai migrációs politika és ami mögötte van
Orbán Viktor beszéde Máltán 2015.11.16.

Orbán Viktor viszontválasza a napirend előtti felszólalását követően

Bevándorlás: ettől most tényleg megijedtem

"Az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker szerint nincs szükség a párizsi események után az európai befogadásügyi rendszer radikális megváltoztatására. "Azok az emberek, akik kitervelték és végrehajtották ezeket a támadásokat ugyanazok az emberek, akik elől a menekültek menekülnek. Vagyis nincs szükség arra, hogy az európai menekültügyi kérdéseket általánosságában felülvizsgáljuk" - mondta. Én meg azt mondom, hogy na, most kezd baromi nagy baj lenni, pedig már korábban kétszer is azt hittem, hogy épp baromi nagy a baj. Ha Európa első embere szerint nem gond, hogy százezrek kószálnak az Európai Unió területén csak úgy, mindennemű beazonosítás és beazonosíthatóság nélkül, akkor ezt a meccset már el is vesztettük. Márpedig ez a vereség rettenetesen fájni fog." (valasz.hu)

Nógrádi György: "Merkel beleöregedett a migráns-válságba"

2015.11.06.

Bohózatnak nevezték a bevándorlók európai elosztását

"Zaia úgy látja, hogy a jelenlegi "undorító" helyzet az illegális bevándorlást segíti elő, mivel a bevándorlók kétharmada gazdasági okokból illegálisan érkezik, sérti az országok és régiók szuverenitását, és ösztönzi a bűnözést. A Venetót 2010-től vezető Zaia bohózatnak nevezte a bevándorlók tagállamok közötti elosztásának "nagy tervét, amely már meg is bukott". Hangsúlyozta, hogy néhány kis létszámú csoport utaztatása az egyik tagállamból a másikba nem jelent megoldást. Olaszországból október eleje óta több mint száz eritreait és szíriait helyeztek át Svédországba, Finnországba, Spanyolországba és Franciaországba.
Luca Zaia véleménye szerint az áthelyezések a római kormány gyengeségét bizonyítják: "Itália minden pofont elvisel a bevándorlás kérdésében, ha ezért cserébe Merkeltől néhány milliós engedményt tud elérni" az EU diktálta megszorítások teljesítésében.
Luca Zaia hozzátette, hogy teljesen új bevándorlási politikára van szükség a bevándorlás kiinduló országainak segítésével, az emberkereskedelemmel szembeni küzdelemmel, "ha kell, fegyveres fellépéssel is". Kijelentette: az igazi menekülteket tárt karokkal kell fogadni, a többiekkel szemben azonban zérótoleranciát kell alkalmazni. "Aki nem menekül, annak el sem kell indulnia, de ha már megérkezett, azonnal és feltétel nélkül vissza kell toloncolni" - mondta az olasz politikus." (magyaridok.hu)

Nógrádi: Oroszország megtorolhatja a légikatasztrófát
2015.11.05. - tv2.hu/mokka


2015.10.31.

Napnál világosabb: Sorosnak útjában áll Orbán és a nemzetállamok

"Orbán tervének lényege a nemzeti határok megőrzése, amiben a migránsok képezik az akadályt. A mi tervünk a migránsok megsegítését célozza meg, amiben a nemzeti határok képeznek akadályt" - zárul a cikk egy utolsó idézettel. Ez volt az első alkalom, amikor Soros György nyíltan felfedte a kártyáit. Az utolsó mondatban egyértelműen beismerte, hogy a migránsokat támogatja és a segítségükkel le akarja bontani az európai nemzetek határait. Nos ez eddig sem volt titok, de a beismerés nélkül a liberális média mindig megpróbálta összeesküvés elméletnek titulálni azokat a kísérleteket, amelyek a mozaik darabkáiból összerakták a teljes képet, és megmutatták a Soros-féle, civilnek nevezett szervezetek földalatti, az emberi jogok védelmében csomagolt romboló tevékenységét." (magyaridok.hu)

2015.10.30. Orbán Viktor beszéde - Az idők jelei

2015.10.30.Európa népei kezdenek felébredni


Orbán Viktor miniszterelnök szerint "Európa népei kezdenek felébredni", rájöttek arra, hogy a bevándorlás kulturális kérdés: "az identitásunk forog kockán". Brüsszeltől azonban nem várhatunk megoldást, a problémát a nemzetállamoknak kell megoldaniuk, ahogyan azt Magyarország a maga részéről meg is tette - mondta a kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Nem elfogadható a kvótarendszer

Felhívta a figyelmet arra, hogy a Magyarország által ellenzett, jogtalannak, ésszerűtlennek és unfairnek tartott európai uniós kvótarendszer terve "átnőtt egy még nagyobb veszélybe", mert az Európába beérkezők szétosztását állandó mechanizmussá alakítanák. "Ezt végképp nem fogadjuk el" - jelentette ki Orbán Viktor, közölve: az EU-tagsággal az nem jár együtt, hogy valaki más - Magyarország akarata ellenére - meghatározza, hogy a magyarok Európába illegálisan érkezett embereket fogadjanak be.

Orbán Viktor szerint a migránsözönt - amelyet inváziónak nevezett - egyrészt az embercsempész-hálózat "biznisze" mozgatja, másrészt azok az aktivisták, akik "mindent támogatnak, ami gyengíti a nemzetállamokat". E nyugati gondolkodásmódot és aktivistahálózatot talán Soros György neve fémjelzi a legerősebben - jegyezte meg, hozzátéve: a bevándorlókat segítő aktivisták akaratlanul is részévé válnak az illegális nemzetközi embercsempész-hálózatnak. Kifogásolta továbbá, hogy "olyan véleménynyomás alakul ki Európában, hogy azzal szemben politikusok nem mernek egy másik koncepció jegyében megszólalni". Példaként azt említette, hogy a kerítés szót nem lehet kimondani. A magyar kabinetet kritizáló Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet szavaira a kormányfő úgy reagált: "ez már reálpolitika (...), ez már meztelen nemzeti vagy birodalmi érdek".

Az Egyesült Államok nem támogatja azt a bevándorláspolitikát, amelyet Magyarország képvisel - jelezte. Az Egyesült Államok ENSZ-nagykövetének New York-i felszólalásából egyértelműen kiderült - folytatta -, hogy Amerika érdekeivel nem ellentétes, ha Európába hirtelen több millió bevándorló érkezik háború tépázta térségekből. "Miközben persze az ő érdekeikkel ez nem ellentétes, azért kíváncsi lennék, hogy ha valaki vízum nélkül be akar jutni az Egyesült Államokba, sikerülne-e élve. Aligha!" - mondta Orbán Viktor, megjegyezve, hogy ha Magyarország a felét megtenné annak, amit az Egyesült Államok tesz - ahol kerítést, falakat építenek és "tűzparancs van" -, akkor "a keresztvizet is leszednék rólunk". (kormany.hu)

2015.10.25.Menekültkrízis Németországban! 10 pontos javaslat itt!


Németország integráció helyett "importálja az iszlamista szélsőségességet és az arab antiszemitizmust, behozza más népek nemzeti és etnikai konfliktusait, és beereszt egy más jog- és társadalomfelfogást" - áll a Welt am Sonntagban idézett ismeretlen szerzőjű, bizonytalan státusú dokumentumban.
A német biztonsági szervek nem tudják, és nem is lesznek képesek kezelni ezeket az importált biztonsági problémákat... Azonnal le kell zárni a határt a németországi tartózkodásra jogcímmel nem rendelkező emberek előtt. Továbbá meg kell tagadni a menedékjogi eljárás megindítását mindazon kérelmezőktől, akik biztonságos harmadik országból érkeztek Németországba.  (portfolio.hu)

Német eredeti cikk itt!

2015.10.23.Éjjel Németországban 29 várostáblát átírtak arabra, alatta "egykor..." a város neve - Európának vége, elfoglalják... /Képek itt!/


Németországból érkezett: Most péntekről-szombatra virradó éjjel 29 várostábla itt a Baden-Württemberg megyében - ahol mi is lakunk - át lett ragasztva, masszívan arab írásra! - "Ezek a helységek már hozzánk tartoznak" - volt meg mellette jelölve.....
Ezek az emberek csak békésen élni akarnak, - mondja a Média (és Angéla Merkel).
Valakik ráragasztották a régi helység-táblákra ezeket a lapokat - arab írással - és alatta kiegészítésül: "egykor..." a város régi neve. A hadsereg úgy vonul, mint annak idején: Családostul, pereputtyostul, mindenestül, ami könnyen szállítható. Elfoglalják, ami tetszik nekik, aztán jönnek a hátrahagyottak, a hátrahagyott javakkal stb. Európának vége! S ha megpróbálunk ellenállni, az szörnyű lesz! (www.pz-news.de)

2015.10.22.

Menekültválság: Orbán új ötlettel állt elő * Teljes cikk itt!

"Ha az Európai Unió nem tudja megvédeni a határait a Balkán keleti kapujának számító Görögországnál, akkor a térség nyugati kapujánál kell azt megtenni, Magyarországnál és Szlovéniánál - jelentette ki Orbán Viktor az Európai Néppárt madridi kongresszusán.  A magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy Európa jelenleg gazdag és gyenge, ez pedig a lehető legveszélyesebb kombináció. Orbán Viktor kiemelte, hogy Törökország fontos stratégiai partner, azonban ha másoktól várjuk a megoldást, akkor kiszolgáltatottá válunk. "Ha ezt nem akarjuk, akkor meg kell védenünk a határainkat" - hangsúlyozta. (privatbankar.hu)

2015.10.09.Így viselkedj, ha Németországba jössz!


Viselkedési szabályokat határozott meg egy 4600 lelket számláló német település /Hardheim/ polgármestere azoknak a menekülteknek, akiket a törvényt szerint jelenleg el kell szállásolniuk.
- Vallásszabadság van mindenkinek.
- A nők maguk dönthetik el, milyen életet élnek, ugyanazokkal a jogokkal rendelkeznek, mint a férfiak. A férfi tisztelettel bánik a nővel.
- Németországban tiszteljük a másik tulajdonát. Nem lépünk be magánterületre, a másik kertjébe, vagy házába és nem szedjük le a gyümölcsét és a zöldségét.
- Németország tiszta ország és szeretnénk, ha az is maradna! A szemét a szemetesbe való. Ha nincs a közelben kuka, akkor a szemetet elvisszük magunkkal a legközelebbi szemetesbe.
- Németországban először kifizetjük az árut, csak azután bontjuk ki a boltban.
- Németországban a vizet főzésre, mosakodásra és takarításra használjuk. Emellett a WC-K öblítésére is. Vannak nyilvános mellékhelyiségeink, amelyek mindenki számára elérhetőek. Ha ilyet használunk, ebben az országban tisztán hagyjuk magunk után.

- Németországban 22 órától él a csendrendelet. Ezután ennek megfelelően nyugodtan viselkedünk, hogy ne zavarjunk másokat..
- A kerékpárosok számára szintén vannak szabályok Németországban, hogy a vezetés biztonságos legyen és ne veszélyeztessünk másokat. Éppen ezért nem kerékpározunk a járdán, nem ülünk fel rá hárman és nem a lábunkkal fékezünk.
- A gyalogosok a járdát használják, ha az nincs, akkor egymás után mennek az út szélén. De semmiképpen nem az úton és nem is egymás mellett.
- Ha ránk jön a szükség, azon kizárólag mosdókban könnyítünk, nem kertekben, parkokban, bokroknál.
- A fiatal lányok zaklatva érzik magukat, ha a telefonszámuk vagy a Facebook elérhetőségük felől érdeklődnek, és nem akarnak házasodni sem.
- A kialakult helyzet sem az önök, sem pedig a mi számunkra nem egyszerű, de ne feledjék, szívesen láttuk önöket. Amennyiben pedig ezeket a szabályokat önök is betartják, akkor a közös életünk működni fog. (blikk.hu)

2015.10.04.

Megsemmisítő csapást mért az orosz légierő... * Teljes cikk itt!

Néhány nap leforgása alatt megsemmisítő csapást mért az orosz légierő az Iszlám Állam háttérgazdaságára. A terrorszervezet alapjai megrendültek; az Iszlám Állam új bevételi források után kell nézzen, miközben megkezdődött az eddig "olajozottan" működő zsoldoshadsereg felbomlása. (napimigrans)

2015.09.25. Orbán Viktor sajtótájékoztatója Bécsből

2015.09.30.

"Nem a liberális Németországnak kell megváltoznia, hanem néhány menekültnek."

A kereszténydemokraták elnökhelyettesének nincsenek kétségei a hogyant illetően, alkalmazkodásra szólította fel a migránsokat, és kijelentette: "Nem a liberális Németországnak kell megváltoznia, hanem néhány menekültnek."

Julia Klöckner úgy véli, ez a menekültek integrációjának négy pontja:
  1. Felvilágosítás az egyenjogúságról
"A férfiak és nők egyenjogúsága a mi felvilágosult társadalmunk egyik alappillére" – jelentette ki a politikusnő, aki szerint ezt a muszlim férfiaknak is el kell fogadniuk. Ahogy azt is, hogy Németországban sok női vezető van, és ezt nem fogják megváltoztatni csak azért, hogy középkori szemlélettel rendelkező férfiak is legyenek a munkaerőpiacon. 
"Az a gondolkodás, amely szerint a nők alsóbbrendűek, elfogadhatatlan számunkra" - mondta Klöckner.
2. Hűség az alkotmányhoz A vallás fontos, de nem fontosabb, mint az alkotmány – véli a képviselő.  A nők egyenjogúságát és a német törvényeket mindenkinek be kell tartania.
3. Kötelező nyelvtanfolyam Julia Klöckner a nyelvtudást nevezte a siker egyik kulcsának.  Csak ezzel lehet sikeresen beilleszkedni a munkaerőpiacon. Úgy véli, a menekülteknek biztosított nyelvtanfolyam nem adomány a német államtól, hanem kötelezettség is a bevándorlók számára. 
4. Szankciók az integrációt elutasítókkal szemben  A politikus azt javasolja, hogy a befogadott menekültekkel kössenek szerződést a jogokról és a kötelezettségekről, és abban az esetben,  ha valaki nem tartja be a szabályokat, attól meg lehessen vonni az állami juttatásokat. (origo.hu)

Németország öngyilkossága (Iraki menekülttábor)

A németek bevándorlás politikája, búcsúlevele magyar és angol felirattalKaptam egy fotót Bajorországból: Orbán, segíts nekünk!


2015.09.27.

Horvát szocialista erkölcsi mérce

"Barcs szeme" figyeli a határt - a migránsok már a hídon vannak
2015.09.21. Drezda tüntetés


Svédországban is bemutatkoztak a bevándorlók!

2015.09.24.

Nógrádi György: Európa fut a történések után

Felemásan ítélték meg az EU-csúcsot a résztvevők. Több tagállam sikeresnek nevezte a találkozót, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter viszont elégedetlen. Úgy látszik a tárgyalóasztalnál egyetértettek a felek, konkrét döntés viszont nem született. Vajon tényleg közelebb került Európa a migránskrízis okozta megoldáshoz, vagy csak futunk a történések után? (echotv.hu)

2015.09.23.

A migránsok taposnak az ételen és pénzt követelnek

Egy fiatalasszony ki a napokban utazott Budapestről Bécsbe a vonaton, ugyan azon, melyet megrohamoztak a migránsok. Minden a szeme láttára történt, és nem ismerve az arab nyelvet lehet, hogy más benyomásai lettek volna, de az történt hogy a beszélgetőpartnerünk Aida Bolevár, mindent értett amit a háta mögött mondtak. Nos ezeket hallotta.

Nógrádi György: a migránsok radikalizálódni fognak!
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 stúdiójában.


2015.09.21.

Magyarországnak történelmi és erkölcsi kötelessége megvédeni Európát

Magyarországnak történelmi és erkölcsi kötelessége megvédeni Európát, és amikor Magyarország a határait védi, akkor Európát is óvja - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt. (Forrás: Parlament TV)

2015.09.18.

2000 Euro netto zsebpénzt követelnek a menekültek havonta, éhségsztrájkba kezdtek.

2015.09.17.

A keresztény Európa és az iszlám 1. - népvándorlás 2015.

Ki a kék hátizsákos lány?

Sok találgatás volt az elmúlt napokban arról ki lehet a kék hátizsákos lány, aki lefújatta magát gázzal a határnál. Talán most ennek vége, és kiderül végre minden!

Szándékosan fújatják le magukat a migránsok!

Magyarország határán is hamisítják, szó szerint sajtósok megrendezik és legyártják a híreket a feltehetően lefizetett szereplőkkel sajtósok fújatnak le migránsokat, hogy meglegyen a megfelelő dráma a sajtófotó díjhoz...

2015.09.13.

Németország össze-vissza beszélt!

"Tegnap még várták a migránsokat, ma a rend helyreállításáról beszélnek. Tegnap még felfüggesztették a határellenőrzést és mindenkit beengedtek, ma meg már lezárták a határt és felfüggesztették Schengent. Ha lenne kedvünk nevetni azt mondanánk, kész röhej. Csak ne emlékeznénk még tisztán a tegnapi fellengzős mesékre, miszerint nincs felső határa a menekültek befogadásának. Vajon ki viseli a felelősséget a felbiztatott családok szenvedéséért, akik a könnyelműen nyilatkozó politikusok miatt indultak hosszú és veszélyes útra?" (ripost.hu)

„Éhezik-e az, akinek akad 5000 eurója arra, hogy szerezzen magának egy embercsempészt?

Miért van szüksége olyasvalakinek, aki éppen Franciaországban van, és menekül, hogy a Nagy-Britannia felé vezető alagútba vegye az irányt? Talán Franciaországban nem érzi magát biztonságban? Nem tudom elfogadni azt, hogy valaki úgy dönt, hogy dolgozni akar Európában s ezért határsértést követ el. Illegálisan átlépi a határt, mi pedig üdvözöljük" – mondta Fico. (hirek.sk)2015.09.13.

Bayer Zsolt beszéde a Magyar Narancs elleni tüntetésen

A Magyar Narancs szerkesztősége előtti demonstráción beszédet mondott Bayer Zsolt, aki hangsúlyozta Európa lakossága nem akar bevándorlókat látni. A Magyar Hírlap újságírója hozzátette: a magyar miniszterelnök az ő véleményüket képviseli, és kimondja az igazságot. Bayer Zsolt kiemelte, jelenleg a kontinens középső fele képviseli a normalitást. Kiemelte: Odarajzolhatják a Hitler bajuszt a felsorolt országok, miniszterelnökeinek orra alá is és 450 millió európai polgár orra alá is. Mi viszont jó szándékkal és egy elmeorvos türelmével figyelmeztetjük őket, ahol mindenki náci ott már senki sem náci.2015.09.12.

Orbán Viktor interjúja a német Bildben * Teljes cikk itt!

Jövő keddtől lezárulnak Magyarország határai. Hova menjen az a sok menekült?
- Vissza.

Vissza, hova?
- Oda, ahonnan jöttek. Ezek a migránsok ugyanis nem háborús területről érkeznek hozzánk, hanem a Szíriával szomszédos államokban található táborokból is: Libanonból, Jordániából, Törökországból. Ott biztonságban voltak. Ezek az emberek tehát nem veszély elől menekülnek, attól már elmenekültek és már nem kell(ett) az életüket félteniük. Ezek az emberek nem azért jönnek Európába, mert biztonságot keresnek, hanem mert jobb életet akarnak, mint a menekülttáborokban. Német életet akarnak élni, talán svédet. A Görögországban, Macedóniában, Szerbiában, Magyarországon és Ausztriában található életkörülményekkel nem elégszenek meg. Személyesen ezt meg tudom érteni. De a helyzet  az, hogy a jobb élethez nincs alapvető jog, csak a biztonsághoz és az emberi méltósághoz.

Sok európai kormányfő mégis be akar fogadni menekülteket...
- Az európai vezető politikusok pillanatnyilag álomvilágban élnek. Fogalmuk sincs arról a tényleges veszélyről, amelyet a bevándorlók jelentenek számunkra. És a probléma nagyságrendjéről sem: hiszen több millió emberről beszélünk. Az utánpótlás végtelen: Pakisztánból, Bangladesből, Maliból, Etiópiából, Nigériából. Ha őket mind beengedjük, Európa megsemmisül, tönkremegy.

Mit kell akkor Európának tennie?
-  Van egy tervünk, amit az EU többi miniszterelnökének a következő találkozásunkkor fel fogok vázolni. Ennek része, hogy Szíria szomszédos országainak masszív pénzügyi támogatást adunk. Ide tartozik Törökország, Libanon, Jordánia. Maga Törökország is rendkívülit teljesít a menekültkérdésben. Nekünk, európaiak tulajdonképpen minden héten misét kellene mondanunk Erdogan elnöknek, függetlenül mindenféle politikai nézetektől. Nem szabad olyan országokat, mint Törökország, cserbenhagynunk, ebben nem lehetünk fukarok.

Mit jelent ez pontosan? 
- Javaslom, hogy minden ország plusz egy százalékot fizessen be az EU költségvetésébe. Egyúttal csökkentjük az egyéb célokra fordított kiadásokat általánosságban egy százalékra. Ez így kitesz három milliárdot, amivel Szíria szomszédos államait támogatni tudjuk. És ha még több pénzre van szükség, megemeljük a támogatásokat, amíg a menekültáradat lecsökken. Ez az eljárás megakadályozza, hogy egymás között a végtelenségig vitatkozzunk költségvetési kérdésekről. Most gyors segítségre van szükség.

- Mi van a menekültekkel, akik már Európában vannak?
Nem ámíthatjuk magunkat: közülük senki nem akar visszamenni. Attól tartok, mind itt maradnak.

Mi szól az ellen, hogy ezeket az embereket, akik már nálunk vannak, kvóták szerint igazságosan osszuk szét az EU országai között?
- Két pont szól ellene. Először is: A kvótának akkor van értelme, ha a határaink zárva vannak. Addig egyetlen kormány sem tudja, konkrétan hány emberről is van szó. Mert egyre több lesz.
Másodszor: Tényleg meg tudjuk akadályozni a migránsokat abban, hogy oda menjenek, ahová szeretnének? Oda kellene kötnünk őket az európai fővárosokba, hogy ne térjenek vissza Németországba? Ki tudja őket Észtországban, Szlovéniában vagy Portugáliában tartani, ha Németországba akarnak menni? Ez illúzió.

Kitart a kvótára adott NEM mellett akkor is, ha az EU büntetés megfizetésével vagy szankciókkal fenyeget?
- Én higgadtan látom ezt, még senkit nem bírságoltak meg, mert az EU-jogot betartja. Ehelyett, ha kvótákon gondolkodunk, Brüsszelnek inkább Görögországra kellene nagyobb nyomást gyakorolnia. Mert ott már évek óta nincsenek az EU külső határai megvédve. Ha Görögország eleget tenne a kötelezettségeinek, nem lenne ez az egész menekült válság. Sem Berlinben, sem Budapesten. De hát végső soron ettől vagyunk európaiak: szeretnénk rendes emberek lenni. A szegény görögökkel és a nagyszámú menekülttel szemben is. Csak éppen a következményekkel nem akarunk szembenézni. (magyaridok.hu)

2015.09.11.

Az osztrákok többsége a migránsok befogadása ellen van (M1)

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel c. műsorában elemzi a bevándorlóhelyzetet, valamint az ukrán válság Magyarországra és a V4-ekre gyakorolt lehetséges következményeit.

2015.09.07.

Európa nem képes ellenőrizni külső határait! Teljes cikk itt!

A kvótarendszer a következményeket akarja orvosolni, mielőtt az okot orvosolná; a fő ok pedig az, hogy Európa nem képes ellenőrizni külső határait - jelentette ki Orbán Viktor a misszióvezetői értekezleten. Orbán Viktor a nagykövetek szokásos éves eligazításán felidézte, a legutóbbi nagyköveti értekezleten arról beszéltek, hogy Magyarországnak önálló külpolitikával kell rendelkeznie. Ez azóta sem változott - jegyezte meg. A miniszterelnök arra kérte a nagyköveteket, hogyha külföldön minél jobban támadják őket, annál erőteljesebben fogalmazzák meg az álláspontjukat. A kormányfő szerint képmutató világban élünk, és Magyarországnak ebből több évszázados lemaradása van. A francia külügyminiszter megtámad bennünket a kerítésünk miatt, a miniszterelnöke pedig felavat egy kerítést - jegyezte meg. (fidesz.hu)

2015.09.07.

"Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik." Teljes cikk itt!

"Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri" - írja Kertész Imre A végső kocsma című, a Magvető kiadónál tavaly megjelent kötetében. (magyaridok.hu)

Bevándorlók, migránsok, menekültek... Petíció aláírása itt!

Orbán Viktor interjú a Kossuth Rádió "180 perc" című műsorában
Teljes cikk itt!


"A kormányfő az előző napi, a bevándorlásról folytatott brüsszeli tárgyalásait úgy értékelte: komoly véleménykülönbség van az EU és Magyarország között, mert az uniós vezetők nagy része úgy gondolja, mindenkit be kell engedni. Pedig ha mindenkit beengedünk, vége Európának - mondta Orbán Viktor, aki szerint a mostani "népvándorlásnak" korlátlan az utánpótlása, és egyszer csak arra lehetünk figyelmesek, hogy "mi vagyunk kisebbségben a saját kontinensünkön". Ezért azoknak - folytatta -, akik a jobb élet reményében jönnének Európába, azt kellene üzenni, ne induljanak el, mert nem jöhetnek majd be, vagy ha mégis, akkor hazaküldik őket. Hangsúlyozta: csak úgy lehet kielégíteni az európai polgároknak a biztonság iránti jogos igényét, ha meg tudjuk védeni a határainkat." (miniszterelnok.hu)

Híradó, 2015. szeptember 4. 18:00Milos Zeman a közel-keleti és az afrikai migránsok befogadása ellen
Teljes cikk itt!


Milos Zeman cseh köztársasági elnök szerint az illegális bevándorlókat senki sem hívta Csehországba, de ha már itt vannak, be kell tartaniuk az ország törvényeit. "Ha pedig ez nem tetszik, menjenek el" – üzente a cseh államfő az illegális bevándorlóknak abban a vasárnapi interjúban, amelyet a Blesk című prágai bulvárlap internetes kiadása hozott nyilvánosságra. "Ezeknek az embereknek legjobban saját hazájuk területén tudunk segíteni" – vélekedett Zeman, aki már többször is nyilvánosan kifejezte ellenkezését a közel-keleti és afrikai menekültek csehországi befogadásával szemben. (MTI/karpatalja.ma)

  2015.08.27.

Bayer Zsolt: Furcsa üdvtörténet (4.) * Teljes cikk itt!
Amszterdamban látható leginkább Európa jövője.


Amszterdam nem fehér, keresztény európai város többé. Az idősebb hollandok pedig, akik még emlékeznek az egykorvolt Amsz­terdamra, az egykorvolt Európára, elköltöznek vidékre. Vagy Magyarországra. A kilátástalanságtól, jövőtlenségtől sújtott és elnéptelenedett magyar falvakba, az Ormánságba leginkább. A fehér ember elkezdett menekülni. És menekülés közben szégyelli magát, mert azt mondják neki, hogy a menekülése rasszizmus. Az is rasszizmus. Brüsszel – ó, Brüsszel...

 

Prémium Magyar Államkötvényről információk itt!!!FIDESZ aláírásgyűjtés a rezsicsökkentés mellett itt!Simándy József: Katona J.-Erkel F.-Bánk bán-Hazám, Hazám

"Hazádnak rendületlenül, Légy híve, ó magyar; Bölcsőd az s majdan sírod is, Mely ápol s eltakar." (Vörösmarty Mihály)

2015.08.26.

Budapest főpolgármestere a migránsokról 12 percben


"Budapest főpolgármestere elmondta, fenntartják a humanitárius szolgáltatásokat a tranzitállomásokon a migránsoknak, de ha így folytatódik a helyzet, nem biztos, hogy a főváros szívében lesz ennek a helye. Tarlós István azt mondta, a migránsok száma alapján ez egy népvándorlás, megszállás, és az lenne a legjobb, ha az országba sem engednék be őket.  Mint mondta, a tranzitzónákat a humanitárius segítség mellett azért is jelölték ki, hogy "ne szóródjanak szanaszét a városban" az emberek, akiket következetesen migránsokként említett, mondván, legtöbbjük esetében nem bizonyított, hogy háború elől menekültek, jelentős hányaduk pedig - iratok hiányában – nem azonosítható. Ezeket az embereket nem lehet tovább ellenőrizetlenül beengedni – mondta Tarlós István.""Itt a magyarok, a budapestiek érdeke ellenében kicsit torzítják a tényeket"- mondta a főpolgármester a kedd reggeli Mokkában. Tarlós István támogatásáról biztosította a kormány bevándorlási politikáját és bírálta, kibicnek nevezte a Helsinki Bizottság jogvédő szervezetet, amely korábban azt kritizálta, hogy Budapest nem tesz meg mindent a menekültek ellátásáért.

  2015.08.24.

Európai helyzetjelentés Franciaországból

Isten óvja ettől Magyarországot! Az amerikai CBN televízió lesújtó filmje a francia helyzetről.Dr. Völgyesi Miklós: Az erőszakos bevándorlásról


Segítségnyújtás vagy bűncselekmény? Hol húzódik a határ a hazánkba érkező illegális bevándorlókon való humanitárius segítség és aközött, hogy valaki illegális határátlépőket, vagyis bűncselekmény elkövetőit támogatja?

2015.08.24.

Megtámadta egy bevándorló a C-Pont női operatőrét

Oknyomozó műsorunk riportot készített az áldatlan állapotokról a Keleti Pályaudvaron. A C-Pont operatőre képeket szeretett volna készíteni a migránsokról, amikor egy fejkendőt viselő nő felkapott egy cipőt és fejbe dobta munkatársunkat.

Egyre feszültebb a helyzet a Keletinél

2015.08.08.

Európa öngyilkossága * Teljes cikk itt!

Európa a migránsok hullámával szembeni jelenlegi hozzáállásával saját vesztébe rohan, és ha időben nem tér észhez, élő, egyenes adásban követ el öngyilkosságot - szögezte le "Európa öngyilkossága" című pénteki cikkében a Hospodárské Noviny (HN) című szlovák lap. A szlovák gazdasági-közéleti napilap Pavel Novotny kemény hangvételű, a többségében liberális pozsonyi sajtóval merőben ellentétes hangvételű véleménycikkét közölte, amelyben a szerző Brüsszelnek az illegális bevándorlással szembeni tétlenségét bírálja. A cikkíró hangsúlyozza: bár Európa már hosszú hónapok óta kezeli a bevándorlók ügyét, mindeddig még csak célzás szintjén sem tett említést arról, hogy miként akarja megállítani az afrikai bevándorlók hullámát, és főként, hogy milyen módon kívánja visszaküldeni a "nemkívánatos látogatók" százezreit. Megjegyzi: a bevándorlók növekvő áradatának európai kezelése egy skizofrén beteg viselkedéséhez kezd hasonlítani. Míg a brüsszeli hivatalnokok a tagállamok lakosságának akarata ellenére mindenáron rájuk akarják kényszeríteni a bevándorlókat, addig az ügyet több ország elkezdte saját kezébe venni. Példaként említi Nagy Britanniát, amely védfalat akar építeni a csatornaalagút védelmére és Magyarországot is, ahol már megkezdték a déli határzár felhúzását. "Úgy tűnhet, mintha London és Budapest egyenesen szembemenne Brüsszellel" - írja a HN, hozzátéve, hogy Cameron és Orbán is kap hideget-meleget a különböző civil szervezetektől, ám esetükben szó sincs az emberi jogok megsértéséről - amiről a közvéleményt szívesen meggyőznék a "gyanús álhumanisták" -, csupán az életben maradás alapvető emberi ösztönének megnyilvánulásáról. Európa saját maga fizethet rá önnön tétlenségére és tehetetlenségére részint egy újabb bevándorlóáradat, részben pedig a radikálisok megerősödése által - figyelmeztet a cikkíró. És ha az unió végre nem figyel oda Budapest, London vagy akár Pozsony - a bevándorlók okozta problémákat a saját bőrükön érző - lakóinak hangjára, az az utolsó szög lesz saját koporsójába - zárja írását Novotny. (MTI/figyelo.hu)

Dr. Drábik János: Az amerikai demokrácia végnapjai

Felfegyverkeztek a gazdák a déli határ túloldalán!

"Félnek a tömegével érkező menekültektől a szerb határ túloldalán élő gazdák, mert - ahogy mondják - a most érkezők már agresszívebbek a többinél. Sokan már fegyvert is vásároltak, mert a menekülők közül többen napokra elfoglalják a tanyákat és szép szóval már nem lehet őket kimozdítani onnan. Ottjártunkkor egy férfi ült le egy porta sarkában, a társait várta. A tanya tulajdonosa hiába kérlelte, nem mozdult, végül a rendőrök tudták mozdulásra bírni. A helyiek attól tartanak, hogy a kerítés megépítése után, beragadnak hozzájuk a menekültek."

Aktuális sorok Ady Endrétől: Mintha ma írták volna

Ady Endre írta  1906-ban (!) : "Venezuela köztársaság dolgáról pár soros táviratot közöltek a magyar lapok. Pedig ennél érdekesebb esemény századok óta nem esett. Castro elnök és üzlettársai voltak e köztársaság urai. Ezt a szatócsoligarchiát kellett megbuktatni. Az Egyesült Államok pénzemberei részvénytársaságot csináltak e célból. Forradalmat szítottak, hogy Venezuelát megnyissák az Unió vállalkozásainak, melyeket Castro és társai kiszorítottak. Ötmillió dollárba került a new-yorki Lipótvárosnak ez a forradalom. De sikerült. Az emberiség pedig belenézhet a jövőbe. Államok sorsa felett a Pénz urai fognak dönteni." ("A pénz",Budapesti Napló, 1906 április 19.) – (megtalálható: Ady Endre összes prózai műve – MEK 7. kötet. Függelék 224.)2015.07.25.

Orbán Viktor szerint a tét ma már Európa megmaradása

"A miniszterelnök szerint a tét ma már Európa, az európai polgár életmódja, az európai értékek és nemzetek megmaradása vagy eltűnése, illetve felismerhetetlenségig történő megváltozása. Orbán Viktor a 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor szombati rendezvényén az újkori népvándorlás jelenségét értékelve kiemelte: most már nem csupán az a kérdés, mi magyarok milyen Európában szeretnénk élni, hanem az, lesz-e egyáltalán mindaz, amit mi Európának nevezünk." (hirado.hu)Orbán Viktor beszéde - Tusnádfürdő 2015.07.25.


2015.07.23.

Előkészítik Kárpátalja megszállását * Teljes cikk itt!

Mindinkább valóssággá válik az ukrán hírszerzés egykori tisztje, Szergej Razumovszkij által valószínűsített forgatókönyv Kárpátaljára vonatkozóan; az Egyesült Államok kijátssza a magyar kártyát, és ennek jelei az utóbbi napok során fokozottan mutatkoztak. 2013 augusztusában Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egykori tisztje információkat szivárogtatott ki arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok Ukrajna destabilizálására készül, és erre a célra több mint kétezer zsoldost vontak össze Bécs környékén. Razumovszkij szerint a kárpátaljai magyarság a közeljövőben geopolitikai tényezővé válik, és az Egyesült Államok Ukrajna, majd Kárpátalja destabilizálásával megpróbálja ellenőrzés alá vonni az Európába irányuló gáztranzitot. (hidfo.ru)

2015.07.08.

Kiderült: valós volt a szándék – Európát megszállja az ISIS!

Folyamatban van az a forgatókönyv, amely az ISIS európai megszállásáról szól. Az USA által létrehozott ISIS még 2015 év februárjában jelzett, hogy tervei szerint Szíriából és Irakból toborzott fegyveresekkel árasztja el Európát Kadhafi megbuktatása utáni nyitott határon keresztül Líbián át. Az információról többek között a Le Figaro is írt egy brit terrorista ellenes csoport nyilvános bejelentése alapján, amiről a Napi Gazdaság is beszámolt szakértők véleményei alapján. Kadhafi megbuktatása után az ISIS-nek az a stratégiája, hogy a Földközi tengeren keresztül menekülteknek álcázott fegyveres harcosokat küld Dél-Európába. Célkitűzésük egyelőre az, hogy az európai befogadó városaiban ámokfutásokat végezzenek. Azóta az is felvetődött, hogy az Iszlám Állam szárazföldi útvonalat is választ és ez nem más, mint Magyarország. "Mindenképpen valós az Iszlám Állam szándéka" – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Prantner Zoltán biztonságpolitikai szakértő. A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy a terrorszervezetben külföldi önkéntesek is vannak, akik sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, mint az Európába küldött iraki, vagy éppen szíriai menekültek, mert ugyanabba a közegbe fognak visszajutni, ahol felnőttek. "Ismerik a viszonyokat, ismerik az eljárásmódokat, vannak kapcsolataik, sokkal könnyebben tudnak elrejtőzni, mozogni, illetve cselekedni, ha éppen arra kapnak utasítást" – mondta Prantner Zoltán. (hirmagazin.eu)

2015.07.06.

Bogár László: Szuverenitás és közvetítők * Teljes cikk itt!

A magyar gazdasági és politikai elit hagyta, hogy a stratégiai területek a globális hatalmi rendszer urainak kezébe kerüljenek. Az egyik legutóbbi nyilatkozatában a miniszterelnök az alábbi elgondolkodtató mondatokat mondta el. "Ahhoz, hogy Magyarország valóban szuverénnek érezhesse magát, négy területen kell erős befolyással rendelkeznünk. Az egyik a bankszektor. Itt jól állunk, a magyar tulajdonrész aránya ebben a szektorban már meghaladja az ötven százalékot. A másik a média. Itt állhatnánk jobban is. A harmadik az energiaszektor, ami lassan már rendbe jön. A negyedik pedig a kereskedelem, különösen az élelmiszer-ipari kiskereskedelem, ahol szintén távol van még a cél. Ezt a négy területet korábban egytől egyig átjátszották külföldi tulajdonba, így Magyarország szuverenitása csak államjogi természetű lehetett." Bár ezek a gondolatok egy gyakorló politikustól valók, de, mint alább bizonyítani igyekszem, valójában lételméleti, tehát filozófiai pontossággal írják le a szuverenitás igazi kritériumait. Attól ugyanis, hogy egy ország, esetünkben Magyarország államjogi értelemben szuverén, vagyis rendelkezik azokkal a „kellékekkel”, amelyek a formális önállóságát biztosítják, még egyáltalán nem biztos, hogy a szuverenitás tartalmilag is fennáll. Ehhez ugyanis az kell, hogy az adott ország komplex ön-újratermelési folyamatainak irányítása valóban azok kezében legyen, akik az adott „lokalitás” nemzetstratégiai érdekeit felismerik és bátran képviselik. Ez pedig Magyarország esetében utoljára nagyjából a Hunyadiak idején volt elmondható. Azóta, noha a formális államjogi szuverenitás kellékei jelen voltak, de Magyarország olyan birodalmi függések foglya volt, amelyek tartalmilag folyamatosan idézőjelbe tették ezt a szuverenitást. De akkor joggal merül fel a kérdés, hogy mik is a valóságos és tartalmi szuverenitás alapvető feltételei. (magyarhirlap.hu)

2015.06.18.

Igaza volt Szijjártónak? Megdöbbentő adat a menedékkérőkről

"Azt, hogy hazánk számára mekkora problémát is jelenthetnek a menedékkérők a többi tagállamhoz képest, jól szemlélteti, hogy a magyar adatok a második legmagasabb számot jelentik, egyedül Németország előz meg minket 73 120 menedékkérővel. Ez a két ország a legfőbb célpontja a menedékkérőknek a statisztika szerint, hiszen a harmadik helyen álló Olaszország "csupán" 15 245 menedékkérőt regisztrált 2015 első három hónapjában.  Ám még ezeknél is beszédesebb adat, ha a menedékkérőket a teljes népességre vetítjük, Magyarország esetében így ugyanis 3322 menedékkérőt kapunk egymillió lakosra, ami kiemelkedő mértékben a legmagasabb uniós szinten. A mögöttünk második helyen álló svéd adatnak is ez közel a háromszorosa. A harmadik helyen egyébként Ausztria áll 1141 egymillió lakosra jutó menedékkérővel." (mfor.hu)

2015.06.18.

Afgán migráció a bolgár határzáron át Mórahalomig

"No foto! No foto!"- ezt kiabálták a zöldhatáron érkező migránsok lapunk fotósának és a C-Pont stábjának, amikor tegnap délután Mórahalom külterületén találkoztunk egy kisebb afgán csoporttal. A férfiak éppen akkor érkeztek meg Magyarországra Szerbiából. Azt elárulták, hogy Afganisztánból indultak, és tovább akarnak menni Németországba vagy Olaszországba. Majd megkérdezték, merre van a legközelebbi buszmegálló, mert első körben Budapestre szeretnének eljutni. Nem voltak túl bőbeszédűek, csak akkor enyhültek meg, amikor fotósunk elárulta nekik, hogy már járt Afganisztánban. (napigazdasag.hu)

2015.06.12.

Bevándorlási kérdés Magyarországon

"Ha a NATO, amely a nyugati terjeszkedés eszközévé vált, nem bombázza szét Afrika egyetlen jóléti államát, Líbiát, akkor ma Európát nem árasztanák el a menekültek és a jobb élet reményében útra kelt bevándorlók tíz- és százezrei. Líbia, amely Kadhafi idején magas életszínvonalat biztosító jóléti állam volt, a NATO által kirobbantott háborút megelőzően maga látta el Európa védelmét az afrikai és részben ázsiai menekültáradat megfékezésével. Líbia is bevándorlási célpont volt, mert az országban biztosítva volt a közrend és a magas életszínvonal. Kadhafinak megállapodása is volt több európai országgal, hogy gondoskodik az embercsempészet felszámolásáról és saját hajóival védelmezi Európát a menekültek és a bevándorlók beözönlésétől. Líbia vállalt kötelezettségének maradéktalanul eleget is tett." (drabikjanos.com)

2015.06.06.

Orbán Viktor: Egy ország legelemibb joga, hogy eldöntse, kit enged be

"Akik Magyarországra érkeznek Szerbián keresztül, és Görögországnál léptek be az EU-ba, mire Magyarországra érnek, már nem politikai menekültek, mert nem olyan országból jönnek, ahonnan el kellene menekülni" Egy ország legelemibb joga, hogy eldöntse, kit enged be – hangoztatta a bevándorlással kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnök. A bevándorlásról szóló európai uniós szabályokat kritizálva a kormányfő úgy fogalmazott: ha nem kényszerítenének ránk életszerűtlen szabályokat, akkor Magyarországon nem lennének menekültek, akik itt vannak, azokat már mind hazaküldtük volna. Álláspontja szerint vagy vissza kell venni nemzeti hatáskörbe a kérdést, vagy meg kell változtatni a közös európai szabályokat, hogy azok ésszerűek legyenek. Orbán Viktor azt is mondta, hogy akik Magyarországra érkeznek Szerbián keresztül, és Görögországnál léptek be az EU-ba, mire Magyarországra érnek, már nem politikai menekültek, mert nem olyan országból jönnek, ahonnan el kellene menekülni. (patriotaeuropa)

Ezt olvastátok? Védjük meg határainkat!


Minél előbb meg kell akadályozni, és szabályozni kell, hogy viselkedjenek, ha hivatalosan be is jönnek. Megosztom veletek egy régi, nagyon kedves ismerősöm levelét, - a privát sorokat kivettem, ezért levéltitkot nem sértek - tanulságos Bp. 8. kerületi jelenről egy vázlat. A sorok írója a Józsefvárosi Nagytemplomnál, a körút közelében él a családjával. Itt a 8 .kerületben különösen kijut a bevándorlók, négerek, arabok, román cigányok, törökök viselkedéséből. Napi szinten kevés a rendőri intézkedés. Ijesztő végigjönni az utcákon. Teljesen elfoglalják a járdákat, le kell mennünk az úttestre kikerülni őket, kötekednek, ide vécéznek minden szemetüket maguk köré dobálják. Esténként bokáig gázol az ember a szemétben. Naponta mennek a följelentések. A magyarok zárják be a boltjaikat, az arabok sorra nyitnak ki. 3 arab fodrászat van, 2 magyar fodrászat pedig megszünt. Magyar pék bezárt, több,nagy arab pék sütöde üzemel. A magyarok nekik, dolgoznak. Teljesen be akarnak telepedni, Kihasználják a magyarok szegénységét. Sok a kínai is, de velük nincs gond, kulturáltak, rendesek, alkalmazkodóak. Arab keresztényekkel még nem nagyon találkoztam. Ők boldogok azért, hogy Jézusért meghalhatnak, ezt nagy kiváltságnak tartják és büszkék rá! Rengeteg az arab szakállas, fiatal egyetemista. Ezeket nem kellene oktatni. Az arab nőket csadorban, rendszeresen látni a 9-es buszon. A magyarokkal szóba sem állnak, ha megnézem őket, átmennek a másik ajtóhoz. Magyar lányok is járnak csadorban, ezt csak egyféleképpen lehet érteni. Az iszlám vallás egyenlő az államhatalommal. Nem is tudom mi lesz, hogy a polgármesterünk nem engedi felépíteni a mecsetet. Azt gondoljuk, hogy ilyen könnyen megússzuk? Isten kegyelme és hatalmas ereje kell, hogy megoltalmazzon bennünket magyarokat! De, ahogy nő a világosság, úgy nő a sötétség. Most be kell fejeznem, az Úr áldjon édes...!

2015.05.19.

Orbán Viktor: Irgalmas nemzet vagyunk /11perc/

Orbán Viktor miniszterelnök Strasbourgban, a Európai Parlament Magyarországról szóló vitanapja előtt tartott sajtótájékoztatót a halálbüntetésről és a bevándorlásról. (PestiSrácok.hu/Szarvas Szilveszter - Huth Gergely)

2015.04.26.

Bayer Zsolt: Exodus * Teljes cikk itt!

Felfoghatatlan tragédiák játszódnak le a Földközi-tengeren. És nem is fogjuk fel. Egyetlenegy apró részletét sem. Hiszen hogyan is foghatnánk fel, mit jelent elindulni. Így elindulni. Akár egyedül, akár családdal. Gyereket rettegve szorítani, tűrni éhséget, kínzó szomjúságot, az embercsempészeknek becézett lelketlen állatok kegyetlenségét – és mindenekelőtt a teljes jövőtlenséget, a biztos bizonytalanságot. (flagmagazin.hu)

2015.04.24.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában
Teljes cikk itt!


Európa határait meg kell védeni, ennek érdekében az Európai Uniónak komoly rendészeti, katonai lépéseket is tennie kell – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A kormányfő erről azután nyilatkozott, hogy a menekültügy témájában tartott csütörtöki brüsszeli rendkívüli EU-csúcstalálkozón a résztvevők úgy döntöttek: az unió megháromszorozza azt a pénzt, amelyet eddig a lélekvesztőkön Észak-Afrika felől a Földközi-tengeren Európába tartó, bajba került illegális migránsok mentésére fordított. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban Európa határvédelméről szólva úgy fogalmazott, nem lehetünk olyanok, mint egy lukas sajt, hogy ki-be járkálnak a határainkon. Ám nem elég Európa határait megvédeni, eközben olyan politikát is kell folytatni, amely segíti a menekülni vágyókat abban, hogy ott maradhassanak, ahol születtek, hangsúlyozta. (MTI - fidesz.hu)

2015.02.05.

Orbán Viktor: Nem akarunk multikulturális társadalmat * Teljes cikk itt!

Orbán Viktor miniszterelnökkel közölt interjút csütörtökön a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap „Nem akarunk multikulturális társadalmat címmel”. Angela Merkel és David Cameron évekkel ezelőtt kimondta, hogy megbukott a multikulturalizmus. A miniszterelnök a bevándorlásról elmondta, hogy a kultúrák együttélése hatalmas feladat és kockázatos, különösen amikor az iszlámról és a kereszténységről van szó. Magyarország nem vállalata ezt a kockázatot, és a jövőben sem vállalja – tette hozzá. Hangsúlyozta: Magyarország tiszteletben tartja, hogy Franciaország vagy Németország más úton jár, de joggal várja el, hogy tiszteletben tartsák a magyar döntést is. „Nem akarunk multikulturális társadalmat” – jelentette ki Orbán Viktor. Az uniós menekültügyi szabályozásról azt mondta, hogy az „laza, ésszerűtlen és visszaélésekre ösztönöz”. Aki politikai menekültnek mondja magát, azt annak is kell tekinteni és „nem lehet illegális határátlépőként kezelni”. Egy ilyen személy szabadon mozoghat, és így is tesz, „de azt hiszem, az osztrákoknak vagy a németeknek előbb vagy utóbb elegük lesz ebből” – mondta a kormányfő. (mno.hu)

2015.01.13.

Lovas István: Elhallgatott hírek 17. rész * Teljes cikk itt!

- Jacenyuk történelemhamisító, szuperkínos kijelentése után Merkel a feje búbjáig zavarban – a német sajtó cinkosul hallgat. - Az osztrák sajtó egy része is elhallgatja, hogy népi kezdeményezést írtak ki Ausztria kilépéséről az EU-ból. - 1000 korbácsütés egy szaúd-arábiai bloggernek, mert megsértette az iszlámot. - Rabbi: aki nem tiltakozik a vád ellen, hogy Alan Dershowitz - Izrael legelvakultabb védelmezője az USÁ-ban – fiatalkorú lányt erőszakolt, Izraelt támadja és antiszemita. - Ráadás: miként manipulál ismét Orbán Viktorral kapcsolatban a francia sajtó? (flagmagazin.hu)

Szájer József felszólalása az EU Parlamentben 2014.10.21-énOrbán Viktor: Magyarország a békében érdekelt

Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról

A Washington-i döntéshozók keményen dolgoznak azon, hogy felhúzzák a vasfüggönyt Berlin és Moszkva között. Így akarják megakadályozni az eurázsiai térség kereskedelmi integrációját. Egy nagyobb méretű Ukrajnában segítheti ennek a célnak az elérését. A pénzhatalmi világelit egyelőre azt akarja, hogy Angela Merkel német kancellár a helyén maradjon és eldöntse: a Nyugatnak vagy Oroszországnak ad elsőbbséget? Bismarck kancellár is tisztában volt azzal, hogy ha Németország és Oroszország tartós szövetséget köt, akkor a pénzhatalmi világelit nem tudja az eurázsiai térségre kiterjeszteni hegemóniáját. II. Vilmos német császár és kancellár utódai ezt nem értették meg és hagyták megromlani a német-orosz kapcsolatokat.

2014.06.16.

Európa az európaiaké! * Teljes cikk itt!

Európa legyen újra az európaiaké, a kontinens maga kezelje az európai kérdéseket - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a dél-portugáliai Albufeirában, az Európai Néppárt parlamenti csoportjának tanácskozásán. Az ukrán válság megoldásában is az Európai Uniónak vezető szerepet kell játszania - mondta a 2014-2019 közötti európai parlamenti (EP-) ciklus néppárti stratégiájáról rendezett fórumon a kormányfő, aki - mint arról a magyar közmédiának előzőleg már beszámolt - egy Oroszország-EU-konferencia megszervezését szorgalmazza, amelyen tisztázni lehetne a következő évtizedek együttműködését például energetikai kérdésekben. "Azt javaslom, hogy az elkövetkező öt évben geo- és külpolitikai szempontból legyünk kezdeményezőbbek" - mondta az európai politizálás radikális megújítását javasolva. E reform jegyében kitért a versenyképességre, amellyel kapcsolatban a gazdaság számára is olcsó európai energiát sürgetett, majd hozzáfűzte, hogy újra kell gondolni az európai atomenergia-politikát is. Orbán Viktor szólt továbbá arról, hogy szerinte erőteljesebb állami szerepvállalásra van szükség a foglalkoztatásban. "Először kell munkahelyeket teremteni, és ez hozza majd létre a versenyképes gazdaságot" - ismertette álláspontját a miniszterelnök, aki szerint az államnak egy időre, amíg a piacnak nem megy, igenis be kell kapcsolódnia a munkahelyteremtésbe, de úgy, hogy eközben az államadósság ne nőjön. (MTI)

"Győztünk, nagyon győztünk, sőt mi győztünk a legjobban!"

- értékelt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a Fidesz-KDNP választási eredményvárójában, a budai Millenáris parkban. (mno.hu)

2014.05.16.

Orbán Viktor újra kiállt a kárpátaljai magyarok autonómiája mellett
Teljes cikk itt!


Ismét kiállt a kárpátaljai magyarok autonómiája mellett Orbán Viktor miniszterelnök, aki pénteken az M1 Az este című műsorában azt is hangsúlyozta az ukrán válsággal összefüggésben, hogy Magyarországon biztosított a stabil energiaellátás. A kormányfő beszélt továbbá arról, hogy szeretné, ha ősszel döntéseket hozhatnának a devizahitelesek ügyében. A múlt heti beiktatási beszédében a kárpátaljai magyarok autonómiájáról tett, többek által bírált kijelentését megerősítve Orbán Viktor Az estében kifejtette: "mi egy stabil és demokratikus Ukrajnában vagyunk érdekeltek (...), márpedig se stabil, se demokratikus nem lehet Ukrajna, ha nem adja meg az ott élő kisebbségeknek, nemzeti közösségeknek, köztük a magyar közösségnek azt, ami őket megilleti. Vagyis a kettős állampolgárságot, a kollektív, vagyis közösségi jogokat és az autonómiát." (miniszterelnok.hu)

Orbán Viktor a kárpátaljai magyarok autonómiája mellett2014.04.13.
Amerikából a választásról: Ronald Reaganhez hasonlítják Orbánt
Teljes cikk itt!


2013-ban a Magyarország elleni támadássorozat közepette, Christopher H. Smith republikánus kongresszusi képviselő, a Helsinki Bizottság társelnöke nyilvánosan megvédte az Orbán-kormányt. Akkor ezt írta az amerikai politikus: "Fellegi Tamás őszintén bevallotta, hogy az antiszemitizmus komoly társadalmi probléma Magyarországon, de azt is mondta, hogy az Orbán-kormány továbbra is mindent megtesz azért, hogy megoldást találjon a kérdésre". A 2014. április 6-i parlamenti választások után elsők között gratulált Orbán Viktornak a földcsuszamlásszerű győzelemhez.

Követte a magyar választásokat?

Nagyon közelről figyeltem. És nem titok, hogy Orbán Viktornak szurkoltam, akit az emberi jogok bajnokának tartok. Nagyra értékelem, amit tett és tesz az antiszemitizmus letöréséért. Mivel az amerikai Kongresszusban többek között a nemzetközi emberjogi bizottságot is felügyelem, tisztában vagyok a magyar miniszterelnök álláspontjával. Többek között azzal is, hogy tiltja a klónozást, szigorúan bünteti az embercsempészetet, kiáll az emberi élet és méltóság mellett. Egyet gondolunk a családi értékekről és a patriotizmusról. Tudom, hogy Orbán Viktor aggódik a kisebbségek jogaiért, többek között a szomszédos országokban, Romániában, Szlovákiában élő magyarok helyzetéért. (hetivalasz.hu)Újabb kormányzati lépések a fogyasztók védelmébenOrbán Viktor tanúságtétele
Minden politika, de a politika nem minden


2005. Advent, Balás Béla kaposvári püspök kezdeményezése nyomán a KÉSZ Kaposvári Csoportja és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében létrejött közönségtalálkozón Orbán Viktor ezúttal nemcsak politikáról beszél, hanem elsősorban saját hitéről, a hit és a politika viszonyáról valamint a keresztény felelősségről a politikai, társadalmi életben. Orbán Viktor beszélgetőtársai Balás Béla kaposvári püspök és Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

Petőfi Sándor: Nemzeti dal * Damjanich János imája

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!