HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő


2022.01.14.250 db éles lőszert akartak áthozni Röszkén


Több száz ezer éles lőszert találtak egy német gépkocsi ellenőrzése során Röszkénél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. A határba belépő német jármű sofőrje nem jelentett vám- és adóköteles árut, azonban tüzetesebben is átvizsgálták a gépkocsit a hatóságok. A járművezető ruhájából és bőröndjéből 200 db 9×19 és 50 db 9×20 milliméteres lőszer került elő. A pénzügyőrök a lőszereket és a járművezetőt átadták a rendőrségnek. (szegedma.hu/nav.gov.hu)

2022.01.13.Ásotthalom polgármestere: Ostrom alatt a magyar határ délen!
Naponta sok száz migráns tör be Magyarországra,


most már rendszeresen kőzáport zúdítva a határt védő rendőrök autóira, sőt immáron lőfegyverrel is felszerelkeztek. Követeljük a magyar honvédség bevetését!

2021.11.09.Eperjes Károly gondolatai a Magyar Passióról
Nagybátyáim sorsa nagyon egyezik a feladattal.
Film a magyarországi keresztényüldözés sötét korszakáról


Az egyiket egészen Münchenig verték, Dr. Eperjes Ernő. Az anyai ágon Gyula bácsit pedig a börtönben verték. Nagyon sok mindenről tudok. Sőt a filmbe beledolgoztam azt a papi sorsot is, akihez Gyula bátyámmal, szüleimmel látogatóban voltunk. Szeretsz csuhás? Ájulásig verték, de még mindig azt mondta, hogy szereti a verőjét. Ezután abbahagyta a verést az ÁVH-s, és ekkor elsirta magát. Ennek a motívumai benne vannak a filmben.Te meztelen Krisztus, hol hagytad a csuhád? - részlet a Magyar Passióból

1950 nyarán több mint 11 ezer szerzetest internáltak mindössze egyetlen éjszaka alatt. A magyar szerzetesrendeket - négy kivételével - feloszlatták. Sokan kerültek az ÁVH börtöneibe. A film Leopold atya történetén keresztül mutatja be az akkori eseményeket.2021.09.27.Deák Dániel: Visszaemlékezésként én is megnéztem
a "Vérbe fojtott köztársaság" elnevezésű,


a 2006-os rendőrterrort bemutató vándorkiállítást, ami Budapest után immár vidéken folytatja útját! A vándorkiállítás itt kereshető fel a héten: kedden Veszprémben; szerdán Keszthelyen; csütörtökön Nagykanizsán; pénteken és szombaton Zalaegerszegen. Gyurcsány Ferenc ismét a hatalomba készül. Ti se hagyjátok ki!

Böszmeség az őszödi beszéd. Gyurcsány a baloldal vezetője
Orbán Viktor: Őszödi beszéd 15 - DERMESZTŐ velünk élő múlt!


2021.09.17.Maga Gyurcsány, vagy MSZP-s ellenségei szivárogtathatták ki
az őszödi beszédet * Teljes cikk itt!


Hogy 2006. május 26-án mi mindent mondott a balatonőszödi kormányüdülő zárt frakcióülésén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, azt nagyjából mindenki tudja. Hogy ki, miért és hogyan szivárogtatta ki a hangfelvételt, az viszont máig sem tisztázott pontosan, noha titkosszolgálati jelentések is készültek. Egyes (volt) szocialista politikusok szerint maga Gyurcsány lehetett a szivárogtató, Gyurcsány viszont MSZP-s puccsistákat emlegetett...

A 2006-os választási győzelme után egy hónappal, de még a kormányalakítás előtt elmondott Gyurcsány-beszédről két "hivatalos" hangfelvétel is készült a kormányüdülő saját hangrendszerén. Az egyik Gál J. Zoltán akkori miniszterelnöki kabinetfőnökhöz, a másik Butor Klára MSZP-pártigazgatóhoz került...

Akár Gyurcsány, akár pártbéli riválisai játszották ki a hangfelvételt, a lényeg mégiscsak maga a szöveg, amelyből nemcsak a választók tudatos, szisztematikus átverésére, a költségvetési adatok meghamisítására és eltitkolására, rendszerszintű hazudozásokra derült fény, hanem arra is, hogy Gyurcsányék teljes mértékben alkalmatlanok a kormányzásra, a baloldal nagy becsben tartott "szakértői" még egyszerű matematikai műveletek elvégzésére is képtelenek... (pestisracok.hu)ELK*RTUK TRAILER - 2021. október 21-től a mozikban


A mozielőzetesről és a filmről alkotott véleményüket, hozzászólásaikat várjuk a film hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/ELKxRTUKBöszmeség az őszödi beszéd. Gyurcsány a baloldal vezetője
Orbán Viktor: Őszödi beszéd 15 - DERMESZTŐ velünk élő múlt!
Gyurcsányi rendőrterror


Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a rendőrség mindent elkövetett, hogy Gyurcsány hatalomban maradjon. A miniszterelnök utasítására tucatnyi ember szemét kilőve, súlyos (több esetben maradandó) egészségkárosodást okozva több száz békés ünneplőnek, többek között nem rendszeresített vadászfegyverekből közvetlen közelről kilőtt gumisöréttel, taktikai tükörtartó bottal (viperával), fejmagasságban kilőtt könnygázgránáttal, földön fekvő, magatehetetlen emberek rugdosásával.

Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszterként 2006. őszén 315 000 000 forintot szánt az adófizetők pénzéből a három izraeli vízágyúra (gy. k. darabja volt 105 millió Ft), amit a későbbiekben "idegenrendészeti szempontok" helyett "természetesen" államvédelmi célokra használt és használ a rendőrség a mai napig.

2021.09.11.Szilágyi Béla a Baptista Szeretetszolgálat elnöke:
A terror nem győzhet. Soha. * Teljes cikk itt!


S bár két évtizede még jobban átalakította életünket, legyőzni csak akkor tud, ha a gyűlölet megmérgezi a szívünket. Én Martin Luther Kinghez csatlakozva úgy döntöttem, hogy a szeretetet választom. "Sötétséggel nem lehet elűzni a sötétséget, arra csak a fény képes. Gyűlölettel nem lehet elűzni a gyűlöletet arra csak a szeretet képes... Úgy döntöttem, hogy a szeretetet választom. A gyűlölet túl nagy teher." /Dr. Martin Luther King, Béke Nobel-díjas baptista lelkész/

2001. szeptember 11-én én is repülőn ültem, egy észak-koreai kiküldetésből hazatérőben Peking és Frankfurt között. Frankfurtban kikapcsolt televíziók fogadtak, gyorsabb volt a csatlakozás, utolsó gépként szálltunk le Budapesten, s az akkora már lezárt repülőtérről kilométereket sétáltam, mire beszállhattam Lilla mellé a kocsiba. Hazaértem. Én hazaértem. Aznap többezren soha nem tértek vissza a családjukhoz.

Azóta húsz esztendeje, hogy több százezren nem tértek vissza a családjukhoz. Amikor rájuk emlékezünk, tudnunk kell, hogy a terror, a gyűlölet legyőzni csak akkor tud, ha megmérgezi a szívünket. Én nem fogom megadni neki ezt a győzelmet. A szeretet győzelmét választom. Csatlakozol?

2021.07.20.Stefka István: Göncz Árpád árulása: avagy hogyan lett a börtön
könyvtárosából az SZDSZ pártkatonája? * Teljes cikk itt!


Antall József megbízott Göncz Árpádban és ez hatalmas hiba volt. Az egykori kisgazda, a korábbi ötvenhatos nem csak a kormányfőt, az egész nemzetet elárulta. Göncz köztársasági elnökként az SZDSZ pártkatonája, az egykori ellenfél, a pufajkás Horn Gyula támogatója lett, egyik kulcsszereplője az SZDSZ és az MSZP házasságának. Gönczöt sok ötvenhatos "patkánynak" nevezte, mondván ez volt a beceneve a börtönben, ahol kivételezett helyzetben élt, fordíthatott, könyvtárosként dolgozhatott.

Akkoriban, amikor mondjuk Pákh Tibort elektrosokk-sorozatokkal kezelték. Hatalmas botrány lett abból, amikor A Hétben kimondták a Gönczhöz kapcsolt ragadványnevet, bizonyíték sem a spicliskedésre, sem az ellentétére nincs. Folytatjuk Stefka István médiaháborús sorozatát. (16. rész, Göncz árulása.)

Ebben az időben lehetett hallani, hogy Göncz Árpád gúnyneve a börtönévek alatt a "patkány" volt. Az ötvenhatosok között ismert történet szerint Göncz besúgással jutott kivételezett helyzetbe, így idegen nyelvből fordíthatott, és a váci börtön könyvtárában kapott munkát. Ennek valóságát, valótlanságát nem dolgom kideríteni. Az biztos, hogy egykori rabtársai nagyon elégedetlenek voltak a köztársaság elnöki munkájával.... /pestisracok.hu)A halál népbiztosa - A kommün 133 napja
A vörösterror áldozatai és leszármazottaik emlékére.


Rendhagyó dokumentum-játékfilm Szamuely Tiborról, a Tanácsköztársaság talán legvérengzőbb alakjáról, akit a közbeszéd csak úgy emlegetett: a halál népbiztosa. 1919 tavaszán és nyarán ha valahol Magyarországon ellenforradalmi akciót fedeztek fel őt küldték a helyszínre. És ő ment, vitte magával a mindenre kész Lenin-fiúkat. Mentek gyilkolni, akasztatni.

Hogyan vált az idealista ifjú újságíróból bolsevik fanatikus, a vörösterror fő végrehajtója? Sorsán keresztül feltárulnak a kommün 133 napjának fontosabb történései. Holicska Ádám, Huth Gergely és Stefka István által rendezett dok. játékfilm. 2021.


2021.08.11.Dömötör Csaba: Látlelet a szemkilövető lelkiismeretéről
A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.


Már azt is elég nehéz higgadtan végignézni, hogy a lazáskodónak szánt fórumon Gyurcsány Ferenc bagatellizálta a szemkilövetéseket, de ami utána jött, az bármilyen alacsony vérnyomást az egekbe lendít. A helyszínen lévő Skrabski Fruzsina egy ponton jelezte Gyurcsánynak, hogy van itt vele egy ember, akinek 2006-ban kilőtték a szemét.

Erre Gyurcsány provokátornak nevezte, olyasfajtának, aki "darabra" jelenik meg a rendezvényeken, majd megtoldotta azzal, hogy "ahhoz képest" most szépen megmosta a haját. Aki valaha is tűnődött azon, hogy milyen lehet a Gyurcsány-brigád lelkiismerete, toleranciája és szíve, az most megtudhatta. Semmit sem felejtettek, semmit nem bántak meg. Nem jöhetnek vissza.2021.07.12.Fényes nappal akart megerőszakolni egy fiatal lányt egy jemeni migráns Budapesten
A 27 éves jemeni állampolgárságú férfi március 27-én kora reggel egy budapesti buszon


a VIII. kerület, Kálvária téri megállónál támadt rá egy nőre, akit kabátjánál fogva lerángatott a buszról, hátulról átkarolt, majd nadrágjának cipzárját lehúzta, és erőszakosan fogdosni kezdte. A nő próbált kiszabadulni, közben pedig többször segítségért kiabált. A férfi a dulakodás közben a nőt felemelte és a földre dobta, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy tovább zaklathassa szexuálisan.

Végül járókelők siettek a nő segítségére. Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit szexuális erőszakkal vádolja. Letöltendő börtönre ítélhetik, és indítványozták, hogy utasítsák ki Magyarországról. Az ügyhöz kapcsolódó felvételt az Ügyészség hivatalos YouTube-csatornáján osztották meg. (pestisracok.hu)

2021.05.26.Kocsis Máté: Kiszivárgott egy beszéd. Ki fizeti meg az árát?
Gy.F. gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál.


Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját. Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra - sok más emberhez hasonlóan - Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte.

Ő így ünnepelt. Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is. Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak. Köszönet Kálomista Gábornak, Helmeczy Dorottyának és a stábnak! Ősszel a mozikban. Íme az előzetes:2021.05.02.Így lopják a személyes adatokat Gyurcsányék


A DK elnökének emberei adathalász céghálózatot hoztak létre, amely segítségével próbálják befolyásolni a választásokat. Dessewffy Tibor, Bajnai Gordon, Ficsor Ádám és Szigetvári Viktor régi harcostársai Gyurcsánynak. A bennfentes kör tagjai minden eszközt bevetnek, hogy minél több személyes adatot szerezzenek meg, sőt a magyar állampolgárok információit még Észtországba is elküldik feldoldolgozásra. A szövevényes hálózatot Bohár Dániel derítette fel.

2021.04.20.Vendég: Megadja Gábor, a Századvég vezető kutatója ECHO TV-ben
Emlékezzünk! Visszaéltek hatalmukkal az ellenzéki képviselők?
Megmutatták eddig rejtett oldalukat az ellenzéki politikusok?


Rákay Philip: SZÉL BERNADETT MA ÚJSÁGÍRÓKKAL
ÉS KAMERÁVAL VÁRT A KAPUMBAN, MAJD LESBŐL LETÁMADTAK...

Elhiszem, kényelmetlen lehet a balosoknak, hogy napi szinten szembesítem őket a hazugságaikkal itt a Facebookon. S nyilván az is roppant kellemetlen a számukra, hogy egy olyan terepen, ahol ők eddig - kvázi - egyeduralkodók voltak, pár hónapja megjelent egy patrióta hang, amely posztokban, videókkal - milliós eléréseket produkálva - leleplezi kibillent politikai szándékaikat, valódi motivációjukat, és azt az országrontó, hazaáruló politikát, amit képviselnek.

Kétségtelen: nem azért teszem, hogy szeressenek, és - finoman szólva - én sem foglalom őket napi imáimba... Ezzel együtt, eszembe nem jutna Szél Bernadett, Fekete-Győr András, vagy a Gyurcsány klán bármelyik ingatlanja előtt megjelenni kamerák és újságírók társaságában, és ott vegzálni őket, amikor hazaérnek. Márpedig ma ez történt velem.Morvai Krisztina strasbourgi kérdésére a szemkilövető kormány minisztere
egyértelművé tette, hogy gaztetteiket bármikor megismételnék.


Göncz Kinga és társai változatlanul helyesnek tartják a 2006. október 23-i rendőrterrort, s az áldozatokat hibáztatják.

2021.04.16.

Agresszív klánok terrorizálják a miskolciakatMacsétával felfegyverzett alakok és agresszív bűnözők tartják félelemben a miskolciakat


Mellbevágó történeteket osztott meg pénteken a sajtó képviselőivel Nagy Ákos, miskolci önkormányzati képviselő, aki szerint máris súlyos következményei vannak annak, hogy a baloldali városvezetés radikálisan lecsökkentette az önkormányzati rendészet anyagi támogatását, és a seriffrendszerhez tartozó járőrök létszáma is jelentősen megcsappant.

A kormánypárti politikus szerint a helyiek szubjektív biztonságérzete megrendült, mióta ittas és macsétával felfegyverzett alakok inzultálják a villamoson az utazóközönséget és bedrogozott huligánok terrorizálják a járókelőket Miskolc belvárosában a Centrum előtt.

Egy fiatalasszony pedig, akit fényes nappal acélbetétes bakanccsal rúgott nekifutásból oldalba egy agresszív férfi a miskolci főutcán, arról számolt be, hogy a történtek után már nem mer gyermekével sétálni a belvárosi korzón. Nagy Ákos arról is beszámolt: tudomására jutott, hogy egy kislányával sétáló édesanyát támadtak meg a közelmúltban fényes nappal a miskolci belváros legforgalmasabb pontján, a Centrum áruház ezelőtt. (pestisracok.hu)

2021.03.18.Magyarország élőben Fekete-Győr Andrással - HÍR TV
Földi-Kovács Andrea darabokra szedte műsorában


Törvényhozói terve van Fekete-Győr Andrásnak – így válaszolt a Momentum elnöke Földi-Kovács Andrea azon kérdésére Magyarország élőben című műsorunkban, hogy "mi a terve vele" annak apropóján, hogy a miniszterelnök-jelölt korábban arról beszélt, egy időre eltiltaná az általa propagandistának nevezett konzervatív újságírókat a munkájuk gyakorlásától. Fekete-Győr szerint azokkal a "propagandistákkal" szemben, akik szándékosan valótlanságot állítanak a Büntető-törvénykönyvet szigorítani kell. (vadhajtasok.hu)

2021.03.11.JOBB, HA TUDOD: FEGYŐR-ALMA ÉS A KUTYA-FÁJA
A Momentum elnökének, Fekete-Győr Andrásnak nagyapja
egy éven keresztül kegyetlen vérbíró is volt.


Fekete-Győr Endre a Magyar Kommunista Párt, majd a pártegyesülést követően az MSZMP tagja. Osztályvezető volt a Földművelésügyi Minisztériumban. 1962-től a Verpeléti Dózsa Termelőszövetkezet elnöke, és az MSZMP Heves Megyei Tanácsa Végrehajtó Bizottságának tanácselnöke. 1981-ben felmentették sikkasztásért, a Heves Megyei Tanácsi Építőipari Vállalat tevékenységével összefüggésben kialakult helyzetért.

A hivatalos álláspont szerint: "Hivatali beosztásával össze nem egyeztethető erkölcsi magatartást tanúsított." A jegyzőkönyvben ez szerepel: "A vezetők saját zsebre dolgoztak, cementet loptak, feketén családi házakat építettek, és más gazdasági bűncselekményeket is végrehajtottak."

Hozzászólások: Panni Kék: Igen, emlékszem az 1981-es "tisztogatásra". A mi egyik szomszédunk is akkor bukott le ugyanolyan okból, mint a Fegyőr nagypapa. Az igazságügyi minisztériumba nevezték ki előzőleg vezetőnek, vidékről, ami nagy szó volt, le is nézte a többi lakót a traktusunkban, aztán mindenki röhögött rajta, amikor felmentették, mert Pesten a rabokkal építtette a családi házát.

Attila Sélley: Ne mosdassátok! Egy szemét kommunista ivadék. Nem szabad hatalom közelébe engedni az ilyen fajzatot. Ez folytatja az elődje tetteit. Amit nem fejezett be, most ő szeretné befejezni...(emberfia)

2021.02.07.Dr. Völgyesi Miklós, a legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácselnöke:
Hogy lehet még ma is szabadlábon Gyurcsány Ferenc?


Olyan emberek lehetnek még ma is hatalmon, akik kínoztak, embereket tartóztattak és börtönöztek be. Még ma is szabadon beleszólhatnak a közéletbe. Mi választja el a hatalmon lévő kormányt attól, hogy ne engedje ezt? Hogy lehet az, hogy egy még ma is élő feljelentésre nincs intézkedés? Ki a felelőse ezeknek az ügyeknek?

Különös tekintettel kellene lenni a politika játszóterén szereplőkre, hiszen nem szabad lebecsülni a terrorista cselekményeket elkövetők veszélyességét! Ha ezen nem történik változás, akkor szabad teret engedünk az emberek bántalmazásának, bebörtönzésének. Nem hagyhatjuk ezt a végtelenségig szó nélkül. "Vox populi, vox dei – A nép hangja az Isten hangja!”

2021.02.21.Bohar Daniel riportja: A déli határnál jártunk
Illegális bevándorlók ezrei akarnak betörni Magyarországra


Pokoli állapotok uralkodnak a magyar határtól néhány kilométerre található vajdasági falvakban. A migránsok házakba törnek be, bútorokat, parkettát, de még a tartógerendákat is eltüzelik. A szerbiai magyar települések lakóinak életét tönkretették az idegenek. Bemerészkedtünk azokba az épületekbe, amelyeket a migránsok elfoglaltak. Megdöbbentő képsorokat rögzítettek. Migrációs válság a koronavírus árnyékában.

2021.02.16.Erről beszélt az M1-nek ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász
Beismerő vallomás: Gyurcsány Ferenc már a 2022-es választásra készülve


a vele kapcsolatos vádakat elbagatellizálni, a saját bűneit pedig kisebbíteni. Erről beszélt az M1-nek ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász annak kapcsán, hogy a DK elnöke ma a Parlamentben saját maga beszélt a vele szemben felhozott hibákról. A Századvég jogi szakértője úgy fogalmazott: a volt miniszterelnök abban reménykedik, hogy ha ő kimondja ezeket a szavakat, akkor más nem fogja azokat megismételni. (M1TV)

2021.02.12.Gyurcsány, és ami mögötte van (5. rész)
Visszatekintő az őszödi beszédtől a rendőrterroron át a bukásig


Sorozatunk mostani részében a 2006-os választási győzelem és a 2009-es bukás közötti időszakot mutatjuk be: a Magyarországot máig sokkoló őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését és az annak nyomán kialakult tüntetésekre adott példátlan, diktatúrákra jellemző rendőrterrort.

A 2006-os választási győzelem után, de még a kormányalakítás előtt az MSZP-frakció zárt ülést tartott a balatonőszödi kormányüdülőben. Eleinte győzelmi hangulat uralkodott, majd Gyurcsány Ferenc emelkedett szólásra, hogy elmondja programbeszédét, százmilliárdos nagyságrendű költségvetési kiigazítást sürgetve még az önkormányzati választások előtt. A hatás drámai volt.

Sok frakciótag számára ekkor vált világossá, milyen is az ország valós gazdasági helyzete. Mivel népszerűségvesztéstől tartottak, főként a vidéki polgármesterek részéről ellenállás fogalmazódott meg. Emiatt Gyurcsány bedobott néhány italt, majd 25 percben reagált az elhangzottakra. Ez a felszólalás híresült el később "őszödi beszéd" néven.

Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára még aznap felhívta a Népszabadság főszerkesztőjét azzal, hogy "a főnök nagyon jó beszédet mondott". A lap le is közölte volna az elmondottakat, ám aztán hiába várták, Gál mégsem jelentkezett. Ehelyett a szöveget Gál legépeltette. Elolvasása után azonban úgy döntött, megtiltja, hogy azt a pártvezetőkön kívül más is olvashassa.

Szemkilövetés, kínzás, véresre vert tüntetőkHeller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.


EMLÉKEZTETŐ! 2006. október 23-án Budapesten.
Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
Göncz Kinga helyesnek tartja a 2006. október 23-i rendőrterrort


Október 23-án, az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján a fővárosban számos helyen demonstrációt szerveztek a hatalom ellen. Utóbbi képviselői a tiltakozó tömeget csőcseléknek, a megmozdulásokat zavargásnak nevezték. A rendőrök parancsot kaptak a kemény fellépésre...

Több tüntetőt meglőttek, volt, aki ezen az éjszakán vakult meg, mert lövedék találta el a szemét, másnak a keze sérült meg, sokakat pedig nagyon megvertek. Révész Máriuszt, a Fidesz országgyűlési képviselőjét a szemtanúk elmondása szerint a rendőrök lőtték fejbe gumilövedékkel akkor, amikor – képviselői igazolványát felmutatva – erőszakosságukért kérdőre vonta őket. (magyarnemzet.hu)

2089.01.14.
Hogyan is történt?
Gyurcsány Ferencet választották a KISZ Központi Bizottsága titkárává


2021.01.02.Allahu Akbart kiabáló migránsok verték szét Bécs belvárosát szilveszterkor – videó


A vandálok szemeteseket robbantottak fel petárdákkal, a darabjaikkal üzletek (köztük ékszerbolt, pékség és fagyizó) kirakatait próbálták betörni. Megrongáltak automatákat és padokat is Bécs bevándorlók által lakott belvárosi, Favoriten kerületében szilveszter éjjel. Több lakás ablakát tűzijátékokkal lötték be – írták.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a portál szerint Tűzijátékokkal lőttek rájuk az Allahu Akbart kiabáló migránsok. Először mindannyian elmenekültek, de a rendőrök megtaláltak közülük egy 16 és egy 21 éves szír fiatalt, akik elvezették őket egy lakáshoz, ahol további hét támadót vettek őrizetbe: 14 és 29 év közöttiek, ketten közülük osztrákok, kettő iraki, három szíriai bevándorló.

Karl Nehammer osztrák belügyminiszter az esetre reagálva azt mondta, hogy nincs helye a párhuzamus társadalmaknak Ausztriában. Susanne Raab néppárti integrációs miniszter szerint a szilveszteri vandalizmus ismét megmutta, hogy milyen veszélyeket rejtenek a párhuzamos társadalmak – idézték. Norbert Hofer, az Osztrák Szabadságpárt elnöke a randalírozó migránsok kitoloncolását javasolta, valamint, hogy a két osztrák elkövető pedig fizessen a helyreállításért. (888.hu)

2020.11.25.95 éves Orosz Balázs, a málenkij robot túlélője Kisbégányban


November második fele fájdalmas időszak a kárpátaljai magyarság életében. 1944 őszén, a második világháború végén a szovjet csapatok megszállták Kárpátalját, és ez a térség legnagyobb tragédiájához vezetett. Mintegy harmincezer magyar férfit deportáltak hadifogolytáborokba, akik közül több mint tízezren sosem tértek haza.Nincs olyan család Kárpátalja településein, ahonnan
valaki ne hiányozna, mondta el lapunknak Molnár D. Erzsébet.


A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola docense, és egyben a málenkij robot történetének kutatója tanulmányában is utal rá, hogy az egyéni traumákon kívül közösségi traumát is jelentenek az 1944-es események, és a lakosság lélekszámára a mai napig hatással vannak az elhurcolások.

A IV. Ukrán Front Katonai Tanácsa november 12-i ülésén meghozta a szigorúan titkos 0036. számú határozatát, amely kimondta a német és a magyar nemzetiségű hadköteles személyek hadifogolytáborba irányítását. – Az elhurcolás elsődleges okának az etnikai tisztogatást említeném meg, amelyet a szovjet hatalom vitt véghez a kárpátaljai magyarság körében. A szovjetek egyértelműen büntetni akartak, megtizedelni és megfélemlíteni az itt élő magyarságot – fejtette ki Molnár D. Erzsébet.

Azzal az ürüggyel gyűjtötték össze Kárpátalja magyar és német nemzetiségű, 18 és 50 év közötti férfi lakosságát, hogy három napig tartó "málenkij robotra", azaz "kis munkára" hívják őket. Az ígért jóvátételi munkálatok helyett azonban fegyveres katonákkal kísért gyalogmenetben a szolyvai gyűjtőtáborba hajtották őket, ahol a kegyetlen bánásmód és a borzalmas körülmények miatt több ezren haltak meg... (magyarnemzet.hu)Megkínozva Krisztusért (Teljes film) TORTURED FOR CHRIST
Richard Wurmbrand 14 évet töltött a kommunisták börtöneiben
Mártírok hangja magyar felirattal
Richard Wurmbrand egy hithű romániai keresztény lelkész
Iszonyat volt ez az erőszak! "Marx sátánista volt?" * Teljes írás itt!


Ezt a könyvet Richard Wurmbrand írta. Egy hithű romániai keresztény volt, aki 14 évet töltött a kommunisták börtöneiben, mert hirdette az Evangéliumot, és nem volt hajlandó megtagadni az Urat. Richard Wurmbrand, zsidó származású evangélikus lelkész 1909. március 24-én Bukarestben, Romániában született. Meghalt 2001. február 17-én /Torrance, Kalifornia, Egyesült Államok/ Házastársa: Sabina Oster /házasok 1936 – 2000/ Gyermekük: Michael Wurmbrand. /Forrás: Wikipédia/Legismertebb könyve a Krisztusért megkínozva.


Tanúságtétele Isten győzelme mellett a kommunista üldözés közepette. "Legyőzték őt (Sátánt) a Bárány vérével és bizonyságtételük Igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig." (Jelenések 12:11)

Richard Wurmbrand könyve Karl Marxról, (1818 - 1883), a német "forradalmi szocialistáról" annak a tévhitnek a cáfolatával kezdődik, hogy Marx egy könyörületes látnok volt, aki őszintén szívén viselte a szegények sorsát. Valójában Marx és Engels egyaránt jómódú családokban nőttek fel, távol a szegény élettől.

Ketten együtt egy keresztényellenes utópiát szerveztek, amely a kezdetektől a politikai hatalomra koncentrált, nem a szegények megsegítésére. Akár a változás mai csábító víziója, az ő szocialista/kommunista átalakulásukhoz szükség volt egy "válságra" és egy "célra", amely megragadja a közönség figyelmét és megteremti a keresett alkalmat.David Wilkerson tanítása a démonokról
Elkezdődött a visszaszámlálás! Térjetek meg!
David Wilkerson előadása a világosság angyaláról Moszkvában
Ávósok - A kommunista párt terrorszervezete 1-2-3. rész


1994-ben, abban az esztendőben, amikor az '56-os forradalom leverésében és az azt követő megtorlásokban pufajkásként segédkező Horn Gyulát az alapos agymosáson átment magyar nép miniszterelnökké választotta, akkor adták át a Magyar Televíziónak Chrudinák Alajos és Kubinyi Ferenc legújabb filmjüket, "Ávósok - A kommunista párt terrorszervezete" című három részből álló dokumentumfilmjüket. A filmet azon nyomban betiltották.

2020.10.23.Így emlékeztünk 1956. október 23-ra a Civil Akadémián


Vendégünk volt: Wittner Mária ’56-os szabadságharcos és Bank Barbara történészEmlékezzünk az áldozatokra! Milyen volt a gyurcsányi rendőrterror 2006-ban?


Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a rendőrség mindent elkövetett, hogy Gyurcsány hatalomban maradjon. A miniszterelnök utasítására tucatnyi ember szemét kilőve, súlyos (több esetben maradandó) egészségkárosodást okozva több száz békés ünneplőnek, többek között nem rendszeresített vadászfegyverekből közvetlen közelről kilőtt gumisöréttel, taktikai tükörtartó bottal (viperával), fejmagasságban kilőtt könnygázgránáttal, földön fekvő, magatehetetlen emberek rugdosásával.

Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszterként 2006. őszén 315 000 000 forintot szánt az adófizetők pénzéből a három izraeli vízágyúra (gy. k. darabja volt 105 millió Ft), amit a későbbiekben "idegenrendészeti szempontok" helyett "természetesen" államvédelmi célokra használt és használ a rendőrség a mai napig.Emlékezzünk Tóth Ilona perére!


Közzététel: 2016. nov. 19. Június 28-án lesz 59 éve, hogy kivégezték Tóth Ilonát, az 1956-os magyar forradalom fiatal mártírját. A kádári bosszú logikája szerint Tóth Ilona pere és kivégzése a forradalmat követő megtorlás koncepciós eljárásainak főpróbája volt. Másfelől pedig Kádár ezzel a perrel akarta megrajzolni a Nyugat számára a magyar forradalom profilját, bemutatni brutalitását, kegyetlenségét, mondván, itt még az orvosok is öltek. Vendég: M. Kiss Sándor, történészTisztelet a Hősöknek, éljen a Haza! Avanti ragazzi di Buda, avanti ragazzi di Pest, studenti, braccianti, operai, il sole non sorge piu` ad Est.
2020.10.23.Lazio: Előre budai srácok!


A Lazio csapata mindig is erősen jobb oldali beállítottságáról volt híres. Az 1956-os események annyira mélyen érintették az olasz szurkolókat, hogy az alábbi dalt írták, hogy kimutassák együttérzésüket a magyarokkal. Az elmúlt hatvan évben a dal tovább élt és a mai napig éneklik tisztelegve a magyar szabadságharcosok előtt és tiltakozva a kommunista rezsimek hatalma ellen. 2006-ban, az események 50. évfordulója alkalmából a Roma és az Inter tábora is átvette a dalt.Wittner Mária 83 éves túlélő 56-os hőssel Orbán Viktor miniszterelnök úr Corvin közben koszorúz.


Varga Judit Sopronban mondta volna el: "A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol – még közvetve sem – igazoljuk a gyilkosokat" - írta Albert Camus A magyarok vére című kiáltványában...

A szabadságharc 13 napja alatt minden igaz embernek egy cél lebegett a szeme előtt: a független, szabad Magyarország. A magyar forradalomba beleremegett az akkori világrend, de a nyugati politika - mint oly sokszor a történelem folyamán - tétlen maradt. Európában ma is sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a magyar nép ezeréves történelme során mennyi mindent tett, mennyi mindent áldozott fel a keresztény Európáért, a szabadságért és a demokráciáért.

Ettől függetlenül az 56-osok küzdelme nem volt hiábavaló: egyrészt 1956 nélkül nem lett volna 1989, másrészt az akkori hősök megtanítottak bennünket arra, hogy a hazaszeretetet és hazáért való cselekvő felelősséget minden generációnak felelőssége átadni a következőnek.

Itt állunk most mi, akik csak a könyvek lapjairól és visszaemlékezésekből ismerhetjük a magyar történelem - közte eme csodásan csillogó 13 nap - krónikáját. Most rajtunk a sor, hogy hőseink emlékezete gyermekeinkben és unokáinkban is eleven fénnyel ragyogjon és, hogy míg él magyar bárhol e világon, sose feledkezzünk meg Brusznyai Árpádról, Mansfeld Péterről, Tóth Ilonáról, Pongrátz Gergelyről, Szabó bácsiról és a sok ezer ismert és névtelen hősről, akik életüket és szabadágukat adták a független Magyarországért.

2020.08.06.Maronita pátriárka: hálásak vagyunk Magyarország segítségéért


Orbán Viktornak címzett levelében Béchara Boutros Rai bíboros azt írta: Isten áldását kérem önre és Magyarországra. A Hungary Helps Program keretében folyósított segélyt a magyar kormány már csütörtök délelőtt sikeresen eljuttatta a Libanoni maronita egyháznak. Felhívta a figyelmet a bejrúti tragédia súlyos következményeire, az állami és egyházi létesítményekben keletkezett hatalmas károkra, valamint a libanoni társadalom, a családok szenvedésére.

– Isten áldását kérem önre és Magyarországra, és biztosítom arról, hogy imáinkban mindig egyek leszünk, azt remélve, hogy a cédrusok és a szentek országa főnixként fog megújulni, a jövőben is tanúsítván Isten szeretetét, valamint a béke, az igazság és a szabadság értékeit – írta a magyar miniszterelnöknek a maronita pátriárka. (magyarnemzet.hu)

2020.08.06.Szíjjártó Péter: Az imént beszéltem telefonon Charbel Wehbe libanoni külügyminiszter kollégámmal.


Jeleztem, hogy a kormány 1 millió eurót küld gyorssegélyként a Maronita Katolikus Egyháznak, hogy segíteni tudjanak a rászoruló családoknak. Abban maradtunk, hogy ha már látják az újjáépítés során felmerülő szükségleteket, akkor újra jelentkeznek, hogy egyeztetni tudjunk a további segítségnyújtásról. A kollégának érezhetően jól esett a telefonhívás, többször is megköszönte a magyarok támogatását és szolidaritását. Sok erőt, Libanon!

2020.08.05.Egy helyszínen élő magyar látta a bejrúti robbanást + videó


Az M1 Híradónak Skype-on nyilatkozó Németh Ágoston elmondta: a kikötővel szomszédos városrészben lakik menyasszonyával, mintegy 300-400 méterre a történtektől. A lakásuk teraszáról nézte végig ahogy 17 óra 40 perckor lángba borult a kikötőben egy épület. Először puskaropogás szerű hangot hallott, majd 18 óra után volt a második, az igazán hatalmas robbanás, amelyet a felvételeken látni. Egy pillanattal később az ablakok kitörtek, ő a földön találta magát és látta, hogy a lakásuk romokban van: minden ablak kitört, az összes bútor szanaszét repült, semmi nem maradt a helyén, mindenütt üvegszilánkok borították a padlót, a bejárati ajtó teljesen kidőlt, a lift fémajtaja beszakadt. Úgy döntöttek, hogy barátaikhoz költöznek át. Útban feléjük az utcán folyamatos volt a szirénázás, és látták, ahogy sebesülteket visznek autókkal. Mint mondta, a helyi híradások szerint egy ammónium-nitrát raktár égett és robbant fel. (magyarnemzet.hu)

2020.06.09.A Soros György befolyása alatt álló EU-intézmények ebben sem fognak segítséget nyújtani,


főleg miután a spekuláns évekig tartó viták után megegyezett Zuckerberggel és saját embereit betehette a Facebook újonnan létrehozott negyventagú legfelsőbb bíróságába, köztük Sajó Andrással, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának volt bírájával. De mi lenne az érintett magyarországi felhasználóknak a legjobb megoldás a jogtalan cenzúra elleni védekezésre?

Az, ha német mintára a magyar törvények is előírnák minden olyan online tartalomszolgáltatónak, amely magyar nyelvű közléseket tesz lehetővé, hogy impresszumukban nevezzenek meg egy magyarországi kézbesítési megbízottat, aki magyar nyelven köteles elfogadni periratokat, panaszokat, és akin keresztül megbízójuk Magyarországon perelhető. Ezt sürgősen törvénybe kell iktatni, hogy a következő választások előtti médiacsatákban ne a balliberális cenzúra döntse el, hogy a közösségi oldalakon kinek az üzenetét engedélyezik és kit blokkolnak, zárnak el a magyar nyilvánosság elől.

Még jobb lenne, ha újra lenne egy magyar közösségi oldal, amely a hatályos magyar törvények szerint működne, liberális cenzúra és kirekesztés nélkül. A tiltott tartalmak posztolóira ott a Btk., amely szerint ezeket bírói döntésekkel lehet szankcionálni. De ne engedjük meg többet, hogy az alkotmányban garantált szabad véleménynyilvánítást idegen konszernek, névtelen, láthatatlan, kétes szabályok szerint tevékenykedő cenzorok akadályozzák, használják fel politikai befolyásolásra, és ezzel veszélyeztessék az elkövetkező választások fair és objektív lebonyolítását és kimenetelét. Si vis pacem, para bellum! A szerző újságíró (München) (magyarnemzet.hu)Egy ismerős tapasztalata Svédországban


Az unokaöcsém és a felesége Svédország északi felén, egy nem tudom milyen kimondhatatlan nevű városban laknak. 1992-től vannak kint. Karcsinak agrármérnöki diplomája van, amit otthon szerzett Erdélyben, felesége Marcsi gyermekorvosi diplomával rendelkezik. Agrármérnöki státusz Svédországban nem létezik, - oktatása sincs - Marcsinak meg a gimnáziumtól újra kellett végeznie a nyelvvizsga után mind 10 évet, tehát érettségi, és orvosi egyetem a 0-ról. Eddig az előzmény.
No most megjöttek a migránsok, akiknek abban az épülettömbben adtak lakásokat, ahol a Karcsiék laknak. 8 tagú család kapott egy 5 szobás, 2 fürdőszobás, 3 WC-s lakást, ami egy fél emeletet elfoglal. Ordítottak, ahogy a szájukon kifért, hogy nekik otthon is 6 szobájuk volt, és mit képzel egy a sok rohadt svéd, hogy ők majd itt fognak a l25 nm-en nyomorogni? Szíriából jöttek, nyelvet egyik sem beszél a saját nyelvén kívül, szakmájuk nincs, annyi pénzt kapnak a svédektől, hogy Karcsi 3 hónapot dolgozik azért, amit ez az egy pasas megkap a családjával együtt. Marcsi, ahol dolgozik a kórházban, meséli, hogy felvettek 4 betegtologató kisegítőt, akiknek állítólag középfokú végzettségük van, s az angolt valamennyire makogják. Azt mondja, hogy már az első napon vita és veszekedés volt, mert ezek nem mosnak kezet, és a főorvos leteremtette őket. Az egyik kis takonypóc elküldte az orvost az anyjába, hogy meri őt figyelmeztetni, és ő azt csinál, amit akar.
Úgy, hogy Karcsiék visszamennek Erdélybe, az ősi házba, mert ezt nem lehet elviselni, ami ott van. Feltörik az üzleteket, széttörnek mindent, mert nem az ő élelmezésüknek megfelelő az árukészlet. Karcsinak még van egy éve a nyugdíjig, és azt még ki akarják bekkelni, mert nem mindegy, hogy mennyi lesz a nyugdíja, mert Marcsinak valószínű nagyon kevés, mivel ő még mindig az orvosi ranglétra alsó harmadában van. Szóval a mérleg egyik serpenyőjében az európaiakkal szembeni követelmények, a másikban pedig az afrikai hordával szembeni érthetetlen tolerancia. Azt mondja Karcsi, hogy a svéd emberek a kislányokat csak férfi kíséretében engedik ki az utcára, és ha valaki könnyelműen előveszi a migránsok közelében a pénztárcáját, biztos, hogy anélkül megy haza. Ez a szép új világ ott! /A neveket megváltoztattam. MR/

2019.10.25.A fehérballonos - Elérhető november 5-ig! Magyar dokumentumfilm, 2016


1956. október 25-én délelőtt a Parlament előtt lövetett sortűz drámai történetét, a 20.századi Magyarország legnagyobb tömeggyilkosságát klasszikus dokumentarista eszközökkel, meglepően új megközelítéssel és merész összefüggések szintézisében vizsgálja a film.

Visszaemlékezik a fehérballonos férfi, Nagy József Mihály iparművész, aki a 60 évvel ezelőtti sortüzet átélte, és megszólalnak a téma legkiválóbb kutatói is. Jobbágyi Gábor jogászprofesszor és Kahler Frigyes feltárják a kényes kérdéseket, megnevezik a felelősöket. Figyelmeztetnek arra is, milyen káros hatása van napjainkig, hogy a rendszerváltás után a kommunizmus bűnöseinek elszámoltatása elmaradt. (mediaklikk.hu)Szentesi Zöldi László nyílt levele Dobrev Klárának - Teljes cikk itt!


Asszonyom! Közel százötven elektrosokk-kezelést kapott Pákh Tibor a börtönben, különböző orvosoktól, éber állapotban, fájdalmat, áramot ájulásig – így kezdődik Mező Gábor írása a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján. Pákh Tibort verték, sokkolták, kínozták, csak azért, mert 1956-ban a forradalom mellé állt. Nem kímélték viselős feleségét sem, nyomkodták, préselték a hasát, így az újszülött csak pár napot élt. Aztán amikor Pákh Tibor 1971-ben szabadult, már nem lehetett gyerekük.
Önnek asszonyom, lehetett gyermeke. Most öt gyermeket nevelnek. Nem én citálom ide őket, maga emeli közüggyé létezésüket abban a kis kampányvideóban, amellyel szimpátiát igyekszik kelteni maga iránt az uniós választások előtt. Ön, Önök öt gyermeket nevelnek, de valószínűleg csak most ismeri meg Pákh Tibor történetét. Aki azért nem tudta tovább örökíteni magát, mert Önök azt nem engedték. A maga nagyapja, Apró Antal, a magyar forradalom sírásója és elvtársai gyilkolták meg azt a gyermeket.
És Pákh Tibor története csak egy a sok ezer közül. Ilyenkor, a kommunizmus áldozatainak emléknapja körül, amikor odakint zúg a szél, a temetetlen holtak lelkei bolyonganak köztünk, és nem lelnek nyugalmat. Asszonyom, belegondolt Ön abba, hogy a családja felemelkedését gyilkosságok övezték? Hogy egész életében kedvezményezettje volt annak a rendszernek, amely felszámolta a magyar arisztokráciát, polgárságot, munkásságot, parasztságot, és a csatorna hőseit ültette az asztalfőhöz?
Hogy maga és a családja nem a kiválóságuknak köszönhetik szédületes karrierjüket és gazdagságukat, hanem annak, hogy amit megkívántak, azt elvették mástól? Igen, még a ház, amelyben laknak, az is lopott jószág. A magánvagyonuk pedig az ország kifosztásából származik. A hálózatnak köszönhetik társadalmi helyzetüket, nem pedig annak, hogy bármiben káprázatos tehetséget mutattak volna fel... (mindenszo.hu)

2019.04.25.Háttérkép - Megszólalt a Notre Dame volt főépítésze!


10 hónap alatt ezek a templomok gyulladtak ki Franciaországban:
2019. április 21.: Notre Dame de Grâce, Eyguieresben
2019. április 15. : Notre Dame Párizsban
2019. március: Saint Sulpice Párizsban...
2019. február: Lavaur katedrális
2019. január: Saint Jacques Grenoblében
2019. január: Sacred Heart templom Angouleme-ban
2018. október: Saint Jean du Bruel
2018. augusztus: Villeneuve d'Amont templom
2018. július: Sainte Thérese Rennes-ben
2018. június: Notre Dame de Grâce Revelben

Megszólalt a Notre Dame volt főépítésze a Bataicu.com-nak azt nyilatkozta, az épület tűzbiztonsága elsőosztályú volt és nem hiszi, hogy a székesegyház tetőszerkezete komoly külső hőhatás nélkül meggyulladhatott volna.
Feltételezése nem alaptalan: 2016 szeptemberében már letartóztattak egy terrorcsoportot koordináló nőt, aki egy gázpalackokkal töltött gépjárművet akart felgyújtani a Notre- Dame előtt.
Semmi sem fejeződött be, épp ellenkezőleg, még csak most kezdődik a történet – reagált a francia kulturális miniszter, Franck Riester keddi kijelentésére Benjamin Mouton, aki a székesegyház főépítésze volt 2013-ig. A politikus ugyanis bejelentette, az épület szerkezetét sikerült megóvni a lángoktól.
Az eset után azonnal azt kommunikálták a hivatalos szervek, hogy a tűzvész baleset következménye volt, az 50 fős nyomozó bizottság is ebből indul ki tevékenysége során. Ugyanakkor nem mindenki gondolja úgy, hogy szerencsétlen véletlen volt csupán a katasztrófa. Az ex-főépítész, Benjamin Mouton az egyikük.

A nevelés a szülői házban kezdődik!

"Bizony, bizony mondom nektek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem máshonnan mászik be, az tolvaj és rabló." (Jn 10:1)Orbán Viktor: Az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel
"Magyarország nem elégedett azzal, ami Európában, Brüsszelben zajlik."
Pénzbüntetést kaptak a renitens képviselők


"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." (Jn 8:44)

"A gonoszságban élő emberek nem értik meg az Igazságot; akik pedig keresik az Urat, mindent megértenek." (Példabeszédek 28:5)

2019.02.08.Gyurcsány Ferenc utcai erőszakot sürget! * Teljes cikk itt!


A DK elnöke lázadást akar, hogy megbukjon a Fidesz. Tunisz és Kairó példáját emlegetve, az utcáról döntené meg a kormányt Gyurcsány Ferenc. A 2006-ban az ellene tüntetőket szétverető, de rendre a jogállamiságról értekező DK-elnök most lázadásra és arra biztat, hogy túl kell lépni a demokratikus kereteken....
Gyurcsány szerint a parlamenti ellenzéknek a parlamenten kívüli ellenzék civil aktivistáival, szervezeteivel, mozgalmaival utcára kell hívnia az embereket, és az ellenállásból közösen kell lázadást formálni.
"A lázadás akkor lehet eredményes, ha az kiterjedt, tömeges és tartós. A tüntetések békések, de ahogy a mai hatalom nem tiszteli a demokratikus alkotmányosságot, úgy természetes, hogy a vele szemben álló ellenzék, ha kell, átlép a hatalom önkényes szabályain is" – írta a DK elnöke. (magyarnemzet.hu)

2018.12.28.A védendő objektumok biztosítása fontos! * Teljes cikk itt!


Az advent hetei sajnos nem csak a karácsonyi ünnepekre való lelki ráhangolódással, a családi felkészülés jegyében teltek el. Európa több országában szinte egy időben, hasonló külső jegyeket mutató utcai zavargások és tüntetések zajlottak. Döntően ott, ahol jobboldali pártok vannak kormányon. A legnagyobb keresztény ünnep emelkedett hangulata mellé beférkőzött az agresszív tüntetőktől való félelem is. Most tekintsünk el annak a vizsgálatától, hogy milyen erők milyen szándékkal robbantották ki ezeket az összehangoltnak tűnő zavargásokat. Erről egyre több elemzés lát napvilágot, amelyekből jól kiolvashatók a mozgatórugók.
A magyarországi tüntetéseken részt vevő ellenzéki politikusok átlépték a Rubicont azzal, amit a közszolgálati média székházában tettek. Szilveszter előtt néhány nappal, mondhatnánk, hogy Superman, Batman, Pókember és Macskanő magyar alteregóinak kabaréba fulladó előadását láttuk. Azonban minden nevetségesre sikeredett akciójuk mellett is ennek a megmozdulásnak sajnos van egy olyan olvasata, ami már egyáltalán nem tréfás. Sőt.
Az akcióban részt vevő ellenzéki képviselők közül többen is dolgoztak hosszabb-rövidebb ideig az Országgyűlés nemzetbiztonsági, illetve honvédelmi és rendészeti bizottságában is. Így megismerhették a magyar honvédség, rendőrség és a titkosszolgálatok belső működését. Információkat kaptak Magyarország biztonságát érintő ügyekről, eredményekről, esetleges gondokról is. Az ország biztonságos működéséhez szükséges védett rendszerekről is mélységi betekintést nyertek. Többen közülük kormányzati tisztséget is betöltöttek, amikor ezeket a rendszereket működtették is. (magyaridok.hu)

2018.12.18.A parlamenti erőszak szervezői erőszakoskodtak, ordibáltak, szirénáztak, dulakodtak.


Szégyen, amit az ellenzék művelt! Az ország karácsonyfája mellett lévő szánkókat rászoruló gyerekek kapták volna. Szerdán az ellenzék által felhergelt, kretén tüntetők egy részüket ellopták, egy részüket pedig felgyújtották. Add tovább, hogy mindenki megismerhesse az arcukat!Vendég: Megadja Gábor, a Századvég vezető kutatója.


Akciódús hetet tudhat maga mögött a hazai ellenzék. Házelnöki pulpitus foglalás, sípolás, szirénázás fütyülés az Országgyűlésben, majd a Parlamenten kívül rendbontás, gyújtogatás, székházfoglalási kísérlet. Megmutatták eddig rejtett oldalukat az ellenzéki politikusok?Találkozzunk október 23-án 15 órakor a Terror Háza Múzeumnál,
ahol beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke!
Ez a mi hazánk! Küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha!
Megsebzett ünnep (2006) - magyar dokumentumfilm


2006. október 23-án, az 1956-os forradalom 50. évfordulóján számos megemlékezést tartottak Budapesten. A rendőrség - miután megfékezte a kormányellenes tüntetőket - a békés megemlékezőket kezdte el zaklatni. A brutális rendőrtámadás rengeteg olyan embert érintett, akik csak egy békés megemlékezésen vettek részt, vagy éppen az utcákon sétáltak.
Az eredmény: ártatlanul megsebesített, megvakított állampolgárok. A magyar történelemben példátlan rendőri brutalitást követően a budapesti főpolgármester /Megj. Demszky Gábor/ kitüntette a budapesti rendőrfőkapitányt./Megj. Gergényi Péter/
"Pesty László vagyok tv riporter. 18 évvel ezelőtt, még a rendszerváltás idején, számos tüntetést dokumentáltam. Az ilyen eseményekről, azt gondolom, kötelességünk tudósítani a társadalmat, akár diktatúrában, akár demokráciában élünk.
Sok rendőrattakot láttam, melyek annak idején békés rendszerváltó tüntetők ellen irányultak. ...de az események, melyekről ez a film, szól, sajnos nem 18 éve játszódnak, hanem 2006-ban, 16 évvel a demokratikus változások után."


Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
2006. október 23-án Budapesten.Göncz Kinga helyesnek tartja a 2006. október 23-i rendőrterrort

Heller Ágnes öszödi beszéde Brüsszelben (2011.3.1.)

Heller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.

2015.09.18.Kadhafi írta még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak


"Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a Pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok" – írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében. Becslések szerint idén 2015 év elejétől több mint 500 ezer migráns hatolt be Európa területére, akik közül legalább 4 ezren terroristák! A harmadik világháború terelése érdekében a migráns krízist az Európai Unió az elsődleges legnagyobb problémájának állítja elő." (hir.ma)
"Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy afrikai tömegek és velük az Al-Kaida terroristái elinduljanak Európába!" - hirdette Al Kadhafi utolsó napjaiban, mielőtt az utcán saját népe bőszített csőcseléke, az emberiség szemetje "forradalom" címén tömegesen megerőszakolta, majd elvágta a torkát... (ujszeged.hu)

2018.07.09.Róma feléleszti a Kadhafival kötött szerződéstOlaszország a fegyverembargó feloldásával is hozzájárulna Líbia megerősítéséhez. Olaszország és Líbia feléleszti 2008-ban kötött barátsági szerződését – erről állapodott meg a hétvégén az észak-afrikai ország fővárosába, Tripoliba látogató Enzo Moavero Milanesi olasz külügyminiszter az őt fogadó kollégájával, Mohamed Taha Szialával.
Ahogyan a Silvio Berlusconi akkori olasz kormányfő és Moammer el-Kadhafi líbiai vezető által tíz évvel ezelőtt megkötött egyezmény, úgy a mostani megállapodás is ugyanazt a célt szolgálja: megállítani az Észak-Afrikából Olaszország felé irányuló illegális bevándorlást.
Annak idején 5 milliárd dolláros befektetési csomagot ajánlott Róma Tripolinak, Berlusconi pedig bocsánatot kért azokért az atrocitásokért, amelyeket Olaszország gyarmattartóként követett el Líbiában 1911 és 1942 között.
Kadhafi egy évvel később háromszáz tagú delegáció élén utazott Rómába, ezzel is jelezve a kétoldalú kapcsolatokban bekövetekezett változást. Az ezredes akkoriban a nyugati világ kegyeltje volt, országában ugyanis stabilitás uralkodott. Az emberi jogok megsértéséről szóló jelentések azonban nem aggasztották a nyugati vezetőket, csupán a líbiai gáz- és olajtartalékok sorsa foglalkoztatta őket. (magyaridok.hu)

Néhány érdekesség Kadhafi által vezetett Líbiáról - Teljes cikk itt!

A líbiai állampolgárok kamatmentes hitelt kaptak.
A diákok az átlag fizetését kaphatták annak a szakmának amit tanultak.
Ha valaki nem kap munkát, az állam teljes fizetést ad neki, mintha dolgozna.
Új házasok öröklakást vagy házat kaptak ingyen.
A világ bármely egyetemére beiratkozhat valaki, az állam fizetett neki 2.500 eurót, plusz teljes ellátást és egy kocsit.
A kocsik gyári áron kerültek eladásra.
Líbia nem tartozik senkinek egy centtel sem. Nincs adóssága.
Ingyenes az oktatás és az egészségügyi ellátás.
A lakosság 25%-ának egyetemi végzettsége van.
Az utcákon nincsenek koldusok és hontalanok. (legalábbis a bombázásokig)
15 cent egy kenyér. (szegedem.hu)

2018.05.09.Történelmi visszatekintés! Egy nagy háború van készülőben!


2018.04.21.Diadalmámor a jobboldalon és összeomlás az ellenzékieknél - Civil kör


Folytatódik a tüntetéshullám az újabb Fidesz-KDNP kétharmadot hozó országgyűlési választások után. Meddig tart ki a kezdeti lendület? Mi a céljuk a tüntetőknek? A kormányt vagy az ellenzéket akarják leváltani? Feszültséglevezetés vagy egy formálódó ellenzéki erőtér, amit az utcán látunk szombaton? Erről beszélgetünk a Civil Körben. Vendégek: Jurák Kata a Magyar Idők újságírója, Bakos Zoltán, fotós és Kőházy Fanka-Deli Ferenc zenész, író.

Márai Sándor: "A bolsevizmus a legfőbb rossz, ami valaha is a világra szakadt."

A tüntetők most a kisebbség, akik a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói! A bolsevik magyarul többséget jelent. Gyilkos agressziót vezettek be, amikor hatalomra kerültek. "Alekszandr Szolzsenyicin mondatai a kommunistákról: A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!"

2018.04.20.

Muszlim fiatalok tombolnak a francia nagyvárosban

Toulouse Mirail nevű városnegyede magas bűnözési rátájáról és kábítószer-kereskedelméről ismert, ezért a rendőrség már korábban is prioritásként kezelte – írja a thelocal.fr, amely hozzátette, hogy korábban dzsihadisták által lakott környéken robbant ki az incidens. A városrész a muszlim migránsok gettója, így a portál cikkéből következtetni lehet arra, amit a nem fősodratú médiumok is írnak, hogy a fiatal migránsok támadtak neki a rendőröknek. Nem véletlen, hogy a 2005-ös franciaországi, a muszlim bevándorlók által kirobbantott zavargások idején is főszerepet kapott a városnak ez a kerülete. (magyaridok.hu)

2018.04.19.A szíriai keresztények valódi véleménye "nyugati megmentőikről"


A szíriai Blogmire nem csak elmondja, mit gondolnak a szíriai keresztények "nyugati megmentőikről", de közli is az antiochiai, jeruzsálemi és az összes keleti patriarchátusok (görög-ortodox, szíriai orthodox, görög-melkita katolikusok) hivatalos nyilatkozatát is.
A patriarchák 9 pontba foglalt hivatalos állásfoglalása, amelynek bevezetőjében elítélik azt a brutális katonai támadást, amelyet az Egyesült Államok, Franciaország és az Egyesült Királyság hajtott végre április 14-én hazájuk ellen azzal az ürüggyel, hogy a szíriai kormány vegyi fegyvereket vetett be...
Szíria a támadó országokat soha nem bántotta; hogy a vegyi támadásra semmilyen bizonyíték nincs; hogy ezen igazságtalan agresszió felbátorítja a terrorista szervezeteket; hogy az a békés politikai megoldás esélyeit elpusztítja és további eszkalációhoz vezet. Miközben felhívják az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy természetes szerepének megfelelően a békére törekedjen, ne pedig háborúk eszkalációját segítse. (magyaridok.hu)

2018.04.17.Minden magyar tiltakozzon! Morvai felhívása az EU/Soros-terv újabb elemével szemben


Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása. Az indítvány címe: "A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze".

2018.04.14.Százezredszerre tüntiznek a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói


Úgy tűnik a szép idő ellenére ismételten elkezdődik Magyarországon a tüntetés-szezon, amelynek szombati nyitóelőadását a szervezők szerint is már színházi dramaturgok készítik elő. Az alaptéma sem sokat változott, azaz a demokráciát védik, de ezúttal a bukott ellenzéki pártokat nem engedik fel a német szocik által kitömött Diákparlament tüntetés-szervezői, inkább olyan méltán híres demokrata-anyákra bízzák a gyújtó hangú beszédeket, mint Hernádi Judit, a Heti Hetes első megtűrt női szereplője. Reméljük a csalódott tüntetők megkímélik a Belváros kukáit, és hagyják közlekedni éjfél után a villamost a körúton. A tüntetésen a PS-videóstáb és tudósítónk is ott lesz, cikkben és moziban is beszámolunk az eseményekről. (pestisracok.hu)

2018.03.16.A pénteki Napi aktuálisban a Magyar Idők, a Magyar Hírlap, a Magyar Demokrata és a 888.hu újságírói beszélgettek a március 15-i eseményekről, a kampányról és az esetleges összellenzéki összefogásról.


Jurák Katát így provokálta Gulyás Márton épületrongáló a Békemeneten
Nem bír magával a soros-csicska - Marcinak nagy baja lehet a nőkkel


Gulyás Marciról itt is olvashatsz - Konfliktusok a személye körül

Gulyás Márton számos botrányokozásban, tiltakozásban illetve tiltakozási célú akcióban vett részt. Ezen eseményeket követően néhány esetben garázdaság bűntettének elkövetése miatt ítélték el a bíróságon.[23] A személyéhez köthető említésre méltó botrányok:
2013 májusában Markó Iván Az ember tragédiája című táncszínházi adaptációjának bemutatóján bekiabálásokkal zavarta meg a tapsot a Pesti Magyar Színházban. Társaival azt követelték, hogy Markó adjon számot arról a 130 millió forintról, amelyet előző évben kapott a Magyar Fesztivál Balett a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.[24]
2014 januárjában megzavarta a holokauszt nemzetközi emléknapján tartott megemlékezést a Holokauszt Múzeumban. A rendezvényen arra kérte Rétvári Bence államtitkárt, hogy a kormány ne állítsa fel a Szabadság téren a német megszállás áldozatainak emlékművét.[25]
2014 nyarán egy „Cigányozás helyett baloldali megoldást” feliratú táblával tiltakozott a Demokratikus Koalíció „Ellenállás napja” című rendezvényén, emiatt állítása szerint inzultálták és megverték őt a DK szimpatizánsai.[26][27][28]
2015 őszén harmadjára zavarta meg a Magyar Művészeti Akadémia közgyűlését: besétált a Pesti Vigadóban tartott rendezvényre, majd a pódiumra rohant és mikrofont ragadt. A helyszínről a biztonsági őrök vezették ki.[29]
2016-ban tiltakozásképpen eltávolította a választási iroda tábláit, ami miatt később 41 800 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezték.[30]
2016 júliusában, amikor a budapesti Városligetben a ligetvédőkkel együtt tiltakozott a Liget Budapest előkészületi munkálatai miatt, állítása szerint eltörték az ujját, ugyanakkor a biztonsági emberek állítása szerint Gulyás Márton sebesítette meg őket azzal a vágóeszközzel, mellyel elvágta az építkezés területére történő betekintést akadályozó ponyvát.[31]
2017-ben 300 óra közmunkára ítélték a Sándor-palota festékkel történő megrongálásában betöltött szerepe miatt.[32][33]
2018. január 17-én narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét. (wikipedia.org)Alkotmány utca 2006 - a Rebisz 2010-ben megkerült felvétele


A rendőrség az alábbiakat állította egy a Legfelsőbb Bíróságra beadott jogerős ítélet (2.Pf.20.978/2008/3. sz.) ellen beadott felülvizsgálati kérelmében: "Budapesten 2006. október 23-án a kora délutáni órákban erőszakos, garázda magatartást tanúsító tüntetők - kordonszolgálatot ellátó - rendőrökre támadtak ... a demonstrálók kukákat, padokat, vízcsapokat, autókat rongáltak meg és gyújtottak fel, valamint molotov koktélokkal, kövekkel, egyéb tárgyakkal támadták a rendőröket. Ennek hatására került sor a tömegoszlatás elrendelésére."
A fenti hazugsággal szemben a felvételen az látható, hogy a tömeg békésen áll a rendőrkordon előtt, és a Himnuszt énekli. Hát ezért titkosították 30 évre a felvételt, és hozták a hamis rendőr tanúkat a per korábbi szakaszában.

Civilekre is lőttünk! - Megszólal a 2006-os rendőr-terrorista (2010.05.13.)

2018.02.05.Völgyesi Miklós: Gyurcsány kijelentései bűncselekménynek számítanakGyurcsány Ferenc terve szerint, aki lojális volt a kormányzathoz, repülne a közszférából. A DK elnöke listázna, és egyenként vizsgálná a közigazgatásban dolgozókat. Vendég: Völgyesi Miklós nyugalmazott tanácsvezető bíró. (echotv.hu)


EMLÉKEZTETŐ!
Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
2006. október 23-án Budapesten.2011.03.08.

Az MSZP büszke Hellerre és tagadja a terrort

Magyarországon nem volt terror 2006-ban, hanem emberek életét veszélyeztető, brutális támadás közvetlenül a demokratikus jogállam intézményei ellen - állítja az MSZP keddi nyilatkozatában. A szocialisták véleménye "meglepő" hasonlóságokat tükröz Hellerével, aki múlt héten kétségbe vonta, hogy 2006. október 23-án a rendőrök maradandó sérüléseket okoztak egyes tüntetőknek. Heller Ágnest a világ, a nemzetközi tudományos élet legjava tiszteli és elismeri - állapítja meg az MSZP. "Mi magyarként büszkék vagyunk Heller Ágnes tudományos teljesítményére, szocialistaként pedig büszkék vagyunk arra, hogy elfogadta Nőtagozatunk közéleti díját" - szerepel a párt keddi közleményében. Az MSZP szerint magáról állít ki bizonyítványt, aki Heller Ágnesnek tán egyetlen sorát sem olvasta, viszont most félig értett filozófiai terminusokat használva, "lét és tudat" viszonyával élcelődve próbálja besározni a nevét. A tényekhez visszatérve: Magyarországon nem terror volt 2006-ban, hanem emberek életét veszélyeztető, brutális támadás közvetlenül és legelőször az MTV székháza, közvetve pedig a demokratikus jogállam intézményei ellen - olvasható a szocialisták keddi nyilatkozatában. Az MSZP szerint ennek során nem azokat kellett megvédeni, akik részt vettek a brutalitásban, hanem azokat, akik vétlen elszenvedői voltak a nyílt utcai erőszaknak. A felelősség mindazoké, akik a támadásban részt vettek, azt szervezték, burkoltan vagy nyíltan támogatták - teszik hozzá. "Nem lőttek meg senkit" Heller Ágnes egy múlt heti brüsszeli meghallgatáson azt mondta "senkit nem lőttek meg, mutasson egy esetet. Senkit nem lőttek le, senkit nem kínoztak meg" - mondta Heller. Szerinte tényeket kellene látnunk, mert a Fidesz sem emelt panaszt sosem amiatt, hogy valaki megsebesült, ők egész más miatt emeltek panaszt, ami szintén nagyon problémás, de azt sosem mondták, hogy bárki is megsebesült volna, vagy megkínoztak volna embereket. "Ez csak az ön változata, az ön képzeletének szüleménye" - válaszolta Morvainak. "Nem akarok 2006-ról beszélni, mert ez túl messzire vinne minket, de megismétlem, ez egy fikció, senkit nem lőttek meg, senkit sem kínoztak meg" - zárta szavait a filozófus. (lm) MNOHeller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.
2018.01.15.Magyarország mindig kölcsönös tiszteletre alapuló kapcsolatot akart Romániával

Magyarország mindig is kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra törekedett Romániával az ott élő magyar közösség érdekében - mondta a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán hétfőn.
Szijjártó Péter arra reagált, hogy Mihai Tudose román miniszterelnök szerda este a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatban egyebek mellett azt nyilatkozta a Realitatea hírtelevíziónak:
"Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is". A külügyminiszter szerint teljességgel elfogadhatatlan a 21. századi Európában, hogy egy komplett nemzeti közösséget és annak vezetőit akasztással, halállal fenyegetnek meg.
A magyar kormánynak kötelessége világossá tenni, hogy egy ilyen kijelentés teljes egészében tarthatatlan, és kiírja Románia miniszterelnökét a kulturált európai politikusok sorából - fogalmazott Szijjártó Péter. (kormany.hu)

2017.11.05.Nyugat-európai liberálisok a kereszténység ellen

Miközben a kereszténységre utaló jelképeket egyre több helyen igyekeznek eltüntetni, addig az iszlám szinte akadály nélkül terjed Nyugat-Európában. Így míg a franciaországi Ploermelben leszedetik a keresztet egy szoborról, Franciaország-szerte ebben a pillanatban is több száz mecsetet építenek. (Deák Dániel)

2017.10.18."Óriási csőd a közös ellenzéki jelöltállítás" - Echo Tv

Komoly szavazatvesztéssel számolhatnak az ellenzéki pártok, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a parlamenti választásokon. Ez derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből. Vendég: ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

2017.09.29.

Informátor adása - Echo Tv
Az Echo Tv-n keresztül üzent Orbán Viktornak egy muszlim imám.Informátor című műsorunk a magyar iszlám közösségekről készített riportot, amelyben több vallási vezetőt is szerettek volna megszólaltatni. Bordás József interjú helyett ezt válaszolta csatornánknak, idézem: "A régi idők már elmúltak. Egyre jobban megy nekünk. Iszlámellenes propagandájuk kontraproduktív. Ellenségeskedésük ingyen reklám az iszlámnak. Lassan Orbán Viktor fog a mecsetbe jönni és kifejteni véleményét az iszlámmal kapcsolatban, és bocsánatot kérni, amit az Echo Tv fog közvetíteni".

2017.09.18.Orbán Viktor napirend előtti felszólalása a Parlamentben
Orbán Viktor viszontválasza a Parlamentben! 2017.09.18.


2017.09.16.Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel",amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán.Háború van, támadni kell - Földi László a PolbeatbenEurópa háborúban áll a migráció miatt, az invázió folyamatos és ott tartunk, hogy a védelem helyett már a támadáson kellene gondolkozni, amely alatt nem militáns támadást értek - jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Földi László biztonságpolitikai szakértő, az Információs Hivatal korábbi műveleti igazgatója. Kiemelte, a migráció jelenlegi ütemét látva ki kell jelenteni, hogy 30 év múlva teljes mértékben meg fog változni Európa. "Ha én papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész. A világ így működik. A határokat védeni kell" - húzta alá Földi László. A Polbeatben Szarvas Szilveszternek, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesének az Echo Tv-ben elmondott és nagy port kavart szavai is szóba kerültek, amelyből az MSZP új köteles beszédet akar gyártani.HALDOKLÓ SVÉDORSZÁG - A baloldali agymosástól az iszlám hatalomátvételig


A dokumentumfilm bemutatja az iszlám hatalomátvételt előkészítő társadalmi szintű baloldali agymosást és véleményterrort. Valós történetek iszlám területi hódításról, multikultiról, politikai korrektségről - az európai civilizáció végéről.

2017.08.25.Lovas István: Svájci gyűlöletprédikátor 600 000 frank szociális segélyt kapottAbu Ramadan, a képzés nélküli iszlamista "tudós" 1998-ban érkezett Svájcba "menekültként". És kapott menedéket. Azt hazudta, hogy Líbiában üldözik. Egyedül 2004 és 2017 között hatszázezer frankot kasszírozott. A mecsetben így prédikált: "Ó, Allah, kérlek, vallásunk ellenségeit semmisítsd meg. Semmisítsd meg a zsidókat, a keresztényeket, a hindukat, az oroszokat és a síitákat."Ébredj EU! Európa az összeomlás küszöbén?
Miért hódol be Európa önként az iszlámnak?


"Európára a muszlimok úgy tekintenek, mint a gyarmatosítás hatalmas területére. Egy olyan kontinensként, ahol a nacionalizmust, az őshonos kultúrákat és identitásokat meg kell semmisíteni, mint ahogy a dzsihádista hódítások után a meghódított területek nem iszlám lakosságát iszlamizálták. Ez a muszlim világ látásmódja, és mi nem lépünk fel ellene, nem harcolunk ez ellen. Épp ellenkezőleg, az EU intézményei több nemzeti és nemzetközi hálózaton és lobbistán keresztül dolgoznak és működnek együtt az OIC-vel. Az európaiakat arra kényszerítik, hogy úgy éljenek, mintha háborús idők lennének, vizsgálat alá kell vetniük magukat a tömegközlekedésnél és nyilvános helyeken, miközben az OIC megsokszorozza a nemzetközi konfrontációkat és vitákat, bele értve az ENSZ-et is, és az európaiak "iszlamofóbiájáról" panaszkodik, amitől a muszlim bevándorlók "szenvednek", - miközben szabad akaratukból továbbra is áramolnak Európába. Ugyanúgy, mint a dimmiket, a nyugatiakat arra kényszerítik, hogy elfogadják saját területeik demográfiai és kulturális gyarmatosítását. El kell utasítaniuk a nemzeti történelmüket, identitásukat és kultúrájukat, és az önvédelemhez való jogukat, mivel az iszlamofóbia lenne. A terrorizmus-ellenes intézkedések iszlamofóbok. Tehát a dimmiség kulturális és politikai rendszerében vagyunk, anélkül, hogy tudnánk róla."Sajtóklub (2017-07-31) - Echo Tv


Véget ért a vizes világbajnokság, és hatalmas sikert hozott. A sok momentumos naponta sorra járta a külföldi újságírókat és mindenkinek megpróbálta elmondani, hogy milyen szörnyű ez az egész, ami itt folyik. Most sajnálhatjuk csak igazán a megfúrt olimpiát.Informátor (2017-06-30) - Echo Tv


A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár. Hiába próbálják ezt hazugságnak beállítani a liberális, Soros György politikai hadseregébe tartozó döntéshozók, a tények makacs dolgok. Párizs, Brüsszel, Nizza, Berlin, Manchester, London. Több száz európai ember életébe került már a terror és a szélsőséges iszlamizmus térnyerése. Az Informátorból kiderül, mi a helyzet Magyarország déli határán és milyen jövő vár Európára, ha továbbra is kontroll nélkül engedi a bevándorlást.2017.06.15. Zsarolják Magyarországot? - Echo Tv


Plakáttörvény, civiltörvény, kötelezettségszegési eljárás. Egyebek mellett erről is kérdeztük a Fidesz frakcióvezetőjét, Kósa Lajost. Egyébként tegnap alaposan visszavágott, amikor arról faggatták: igaz-e, hogy a Fidesz megvette a vezető szocialista politikusokat?"Le fogjuk igázni Európát" - az iszlám bevándorlás valódi célja


"Vallási küldetésben vagyunk Európában, le fogjuk igázni Svédországot és Európát." -- meséli el kedélyesen egy svédországi muzulmán "migráns" telefonon egy TV-műsorban. A műsorvezető Rachid egy marokkói muszlim imám fiaként látta meg a napvilágot, a II. Hassan Főiskolán tanult közgazdaságot és számítástechnikát. Később összehasonlító vallástudományból is diplomát szerzett. 1990-ben fordult a kereszténység felé, és ajánlotta föl életét Krisztusnak. Rachid meggyőződése, hogy mivel a Korán egy régi, dialektikus arab nyelven íródott, tulajdonképpen a 80 milliós arab világ nem is igazán van vele tisztában, mit tartalmaz. Véleménye szerint, ha pontosan lefordítanák, az arab embereknek felnyílna a szemük. Rachid 2005 óta tartja rendszeresen 90 perces, Mersz-e kérdezni című betelefonálós műsorát, ahol a muszlim hívők kérdezhetik őt a keresztény és a muszlim vallásról.HÁTTÉR-KÉP június 8-ai adása, I-II. rész (45:39 perc)


"Az elmúlt 500 év óta az európai fehér embert használja fegyverként ez a nem létező világerő a világ összes kultúrájának és civilizációjának az elpusztítására és kifosztására, most viszont az így kifosztott és tönkretett civilizációk éppen ennek következtében valójában globális veszélyes hulladékká tett több száz millió, embernek látszó tárgyából (ezeket mostanában bevándorlónak, sőt menekültnek szokták nevezni, holott ez annak a pusztításnak a következménye), és most ezt a globális veszélyes hulladékot használja fegyverként ez a nem létező erő az európai keresztény fehér ember maradékának a felszámolására. ...
Ha ezt az egész globális parádét egy George Soros nevű egyén szervezi (aki nem iszlám hitű), akkor vajon azok, akik csak szimpla kis csavarok ebben a gépezetben, és érzékelik azt, hogy aki globális hatalmi szintről szervezi ezt az egészet, először is, hogy csinálva van, másrészt pedig hogy nem akárki csinálja és nem akármilyen célból, azok ugyan honnan vennék a bátorságot ahhoz, hogy akár moccanni merészeljenek. Elverhetjük a port ezeken a senkiken, rendőrfőnökökön, miniszterelnökökön és egyebeken, mert ugyanazok a senkik a francia miniszterelnök is ebben a helyzetben, egy felmosórongy, akivel ez a globális erő azt csinál, amit akar. Az a fő probléma, hogy önmagában véve ezek már nem emberek, hanem olyan tárgyak, akár a francia miniszterelnök is, akik gépiesen azt hajtják végre, amit ez a bizonyos megnevezhetetlen struktúra eldönt." (Bogár László)2017.06.05. Az Iszlám Állam magára vállalta a londoni terrortámadást
"Nincs semmi bűntudatom" - Steve Kroft interjúja Soros Györggyel


Soros György az interjúban elmondja, hogyan élte túl 1944-ben a deportálásokat, és miért nem érez bűntudatot amiatt, hogy szemtanúja volt, amint látta, hogy kifosztják és haláltáborokba küldik a budapesti zsidókat.
Steve Kroft: Amikor a nácik 1944-ben elfoglalták Budapestet, Soros György apja sikeres ügyvéd volt. A Duna közepén fekvő szigeten éltek, és az apa szeretett komppal közlekedni a munkába. De mivel tudta, hogy a zsidók problémák előtt állnak, ezért úgy döntött, hogy felosztja a családját. Hamis okmányokat vásárolt a számukra, és megvesztegetett egy kormánytisztviselőt, hogy vegye magához a 14 éves Soros Györgyöt, és esküdjön meg róla, hogy ő a keresztfia. A túlélésnek azonban drága ára volt. Miközben magyar zsidók százezreit haláltáborokba szállították, Soros György ál-keresztapjával együtt razziákon vett részt, amelyek során zsidó vagyonokat foglaltak le. Ezek a képek 1944-ből azt mutatják, mi történt Soros György barátaival és szomszédjaival.
Kroft: - Ön egy magyar zsidó, aki megmenekült a holokauszt elől, azáltal, hogy kereszténynek adta ki magát.
Soros György: - Így van.
- És látta, amint sokakat a haláltáborokba szállítanak.
- Igen, 14 éves voltam. Elmondhatom, hogy akkor alakult ki a személyiségem.
- Milyen tekintetben?
- Olyan értelemben, hogy az embernek előre kell gondolkodnia, és meg kell érteni és előre kell érezni az eseményeket, amikor az embert fenyegetés éri. Ez a gonosz erős fenyegetése volt. Úgy értem, hogy nagyon személyes módon tapasztaltam meg a gonoszt.
- Úgy tudom, hogy a védelmezőjével együtt járt-kelt, aki megesküdött, hogy ön az ő örökbefogadott keresztfia.
- Igen, igen.
- Valójában együtt ment vele és segített neki a zsidó vagyonok elkobzásában.
- Igen. Ez így volt, igen.
- Úgy tűnik nekem, mintha ez egy olyan megtapasztalás lenne, ami miatt sokan hosszú-hosszú éveken át pszichiáterhez kényszerülnének. Nem volt nehéz ez önnek?
- Nem, egyáltalán nem. Egyáltalán nem. Talán gyerekként az ember nem látja az összefüggést. De ez nem okozott semmi, de semmi problémát.
- Semmi bűntudatot nem érzett?
- Nem.
- Például olyat, hogy "Zsidó vagyok és itt állok, látom, amit ezeket az embereket elviszik. Könnyen én is ott lehetnék. Ott kellene lennem." Semmi ilyen nem volt?
- Nos, természetesen ott lehettem volna a másik oldalon vagy egyike lehettem volna azoknak, akiket elvisznek. De nincs értelme annak, hogy miért ne lettem volna ott, mert ez - nos, tulajdonképpen vicces módon - olyan ez, mint a pénzpiacokon. Ha én nem vagyok ott, akkor természetesen én nem csinálom meg, de mindenképpen elviszi helyettem valaki más. És akár ott voltam, akár nem, csak egy szemlélődő voltam, a vagyont tőlem függetlenül elvették. Ezért nem volt semmi szerepem abban, hogy azt a vagyont elvették. Ezért aztán nincs bűntudatom.
- Vallásos?
- Nem.
- Hisz Istenben?
- Nem.CEU, Soros és a szervezett magánhatalom
Dr. Drábik János a CivilMultiMédia TV PTK műsorának vendége
Kiss Lajos: MIGRÁNS MESE


Hosszú, 3 hónapos utazás után megérkezett Muhammad migráns Németországba. Az állomás melletti járdán guggolt, és szotyit köpködött a csorba fogai között a földre. Ekkor hirtelen megjelent egy angyal.
- A szocialista-liberális angyal vagyok, és azért jöttem, hogy teljesítsem három kívánságodat. Muhammad alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstől, de kipróbálta, hogy igaz-e, amit hallott.
- Nézd, milyen rossz fogaim vannak! Szeretném, ha meglenne az összes, és hibátlanul.
Még be sem tudta fejezni a mondanivalóját, azonnal érvénybe lépett a menekülteket védő és megsegítő törvény, amely kimondja az ingyenes szociális ellátást. Muhammadnak máris gyönyörű hófehér fogsora lett, ami úgy csillogott, akár egy hollywoodi filmsztáré. Erre Muhammad azt mondja:
- Vágyakozom a négy feleségem és a 15 gyermekem után, valamint a szüleim és testvéreim után is valamint a feleségeim szülei és testvérei után is... Szeretném, ha mind együtt laknánk egy szép nagy luxus villában, és legyen rengeteg pénzünk.
Még el sem mondta Muhammad, és máris egy gyönyörű villában találta magát. Körülötte az összes, azaz 119 rokona. Mind boldogan és gazdagon. Az asztalon egy kivonatot talált, amely a bevándorlók családjainak egyesítési jogairól szólt, valamint a segélyezésekről, és tele volt banki csekkekkel és a pénzhez való jutás magyarázataival, valamint a külföldiek segélyezési javainak megszerzési menetével. A ház teljesen be volt bútorozva, és elektromos gépek arzenálja a konyhában. Legalább a feléről azt sem tudtam mire szolgál. Csak azt, hogy neki... Pontosan megfelelt annak a törvénynek, amely előírja az idegen bevándorlók háztartási segélyezéseit. Muhammad annyira boldog volt, hogy nem is tudta, mit is kérjen harmadiknak a tündértől.
Végül megszólalt: – Szeretnék én is egy igazi német lenni, és nem kizárólag csak állampolgárként. Szeretnék én is szőke, kék szemű lenni, mint az igazi németek, és a nevem ne Muhammad legyen, hanem Fritz Schultz.
Még be sem fejezte a mondatot, máris ott találta magát az állomáson, guggolva, és a szotyolát köpködve a foghíjas szájával.
Elképedve kérdezte meg a tündért: - Mi történt?!
A tündér ezt válaszolta: - Nem szégyelli magát, Schultz úr?! Itt guggol, és az államtól várja a segítséget?! Nem kaphat segélyt, egyedül kell megoldania a jövőjére nézve minden anyagi gondját! Szedje össze magát, és menjen el dolgozni minél hamarabb! Így hogyan tudjuk segíteni a szerencsétlen migránsokat, ha maguk nem dolgoznak?Félmillió migránst lát el segéllyel a német állam


2017.05.03.Hogyan vált Svédország nemi erőszak fővárosává?


Mi a helyzet valójában Svédországban? Mi történik, ha a világ legnagyobb jóléti államát idegen kultúrából érkező migránsok özönlik el? Miért hívják Svédországot a világ nemi erőszak fővárosának?Muzulmánok terve Franciaországban


2017.04.17.Sajtóklub: Egyre agresszívabb az a mag,


amelyik a törvényes tüntetések befejezése után nekiáll demonstrálni. Napi szinten olvasható bizonyos oldalakon az is, hogy ki, milyen erőszakot szeretne alkalmazni. Mindig tovább egy lépéssel?
Miként is hangzik Saul Alinsky radikális baloldali gondolkodó 12 pontos szabálya? A Sajtóklubban elhangzik: a csendes többség nem dőlt be ennek a hisztinek, a társadalom többsége nyugodt. Az adásból kiderül az is, hogy mi folyik valójában a Soros-egyetemen, amire egy volt CEU-s közgazdász hallgató vallomása világít rá.

2017.03.23."Európa háborúban áll, de ezt nem veszi tudomásul"


Földi László, titkosszolgálati szakértőt kédezték:
- Számítottak Londonban terrortámadásra?
- A készültség ott is maximális szinten van, a rendvédelmi szervek az unióban mindent megtesznek. Csak hogy ez nagyjából semmit sem ér, hiszen nem az számít, hány rendőr van az utcán, hanem hogy ismerik-e a támadások "forgatókönyvét".
- Hol vannak a hiányosságok?
- Egyrészt úgy vélem, minimális belső információ áll rendelkezésre az ilyen támadások elkövetésére képes szervezetekről. A felderítés le van maradva, ez változni fog, de most hátrányban vannak. A nagyobbik gond, hogy nem ismerik fel, Európában háború van, a szó szoros értelmében. Az egyik fél ezt tudja, tüzérsége és légiereje ugyan nincs, de jól szervezett hálózata, eltökéltséget biztosító ideológiája igen. A merényletekkel történő hadviselét katonák végzik, nem terroristák. Európa ezzel szemben nem veszi tudomásul az objektív valóságot, s a kérdést úgy próbálja kezelni, ahogyan az a békeidő törvényei között lehetséges. Az ártatlanság vélelme rendkívül fontos a társadalomban, de háborús helyzetben öngól.
- Nem készültek jobban a brüsszeli évforduló miatt?
- De, Brüsszelben. Csakhogy Európa egésze célpont. Amennyiben az időzítés nem véletlen, ésszerű, hogy nem ott támadtak, ahol számítanak is rá. A jövőben egyszerre több országban is támadhatnak. (magyarhirlap.hu)

2017.03.03.Holland-török diplomáciai háború
Echo Tv vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.


Egyre feszültebb a Török-EU viszony. A két fél közötti tárgyalások, amelyeket - nem mellesleg - a németek készítenek elő, megakadtak - és tovább romlott a helyzet az áprilisi török népszavazás közeledtével, amely az elnöki rendszer bevezetéséről szól.

2017.02.15.Elengedték a 6 éves kislányt megerőszakoló migránst Németországban!


Húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a német bíróság azt a 27 éves pakisztáni bevándorlót, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini migránsközpontban. A történet a világsajtót is körbejárta, ugyanis a tragédiának itt még nincsen vége: a gyermek apja később rátámadt az elkövetőre, de a rendőrség ekkor már jelen volt és golyót repített a dühöngő édesapába, aki nem sokkal később egy közeli kórházban meghalt. Az erőszakolónak nem esett bántódása, elfogták, és sorsát az igazságszolgáltatásra bízták. (...) A kislánnyal történteket egy 18 éves szíriai menedékkérő mesélte el részletesen, aki végignézte a szeptember 27-i kezdetű tragédia kezdetét. Elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült, és mobilján zenét hallgatott. Nem sokkal később mindketten eltűntek, és egy fészer mögött találtak rájuk. A férfi a ruhátlan kislányon feküdt, le kellett róla cibálni.
Új városba menne az erőszakoló
A bíró azzal védekezett, hogy a támadás viszonylag "rövid ideig tartott", és az erőszakoló bevallotta tettét, így a többi esethez hasonlóan ő is csak enyhébb büntetést kap. Azt is hozzátette, hogy mivel a vádlott mindent töredékesen elmesélt, a kislánynak nem kell elmesélnie azt, hogy mi történt vele. Az erőszakoló 2015-ben érkezett Berlinbe, politikai menekültként szerepel a nyilvántartásban. Felfüggesztett börtönbüntetése után kérelmezte, hogy töröljék nevét a berlini regisztrációs rendszerből, hogy "az incidens" után egy másik városban kérhessen menedéket. (hirado.hu)

2017.02.02.LELEPLEZETT MECSETEK a Channel4 dokumentumfilmje


A Channel 4 brit TV angliai mecsetekben készített megdöbbentő felvételeit 2007. január 15-én adták le. Előtte egy éven keresztül gyűjtötték az anyagot Nagy-Britannia mecseteiben. A videóban megfigyelhető a kettős beszéd, amit a mohamedánok folytatnak, és hogy teljesen idiótának nézik a nyugati hatóságokat és embereket. A film nagy felháborodást keltett a mecsetben elhangzottak miatt, ebből egy rövid ízelítő:
Abu Usamah: "Senki sem szereti a kafírokat. Az itteni muszlimok közül egy sem szereti a kafírokat, legyenek akár britek vagy amerikaiak. Mi az iszlám embereit szeretjük és gyűlöljük a kafír embereket, utáljuk a kuffaarokat. "A muszlimoknak nem szabad megelégedniük kevesebbel, ... mint hogy egy teljes iszlám államban éljenek."
"Bárkit aki a vallását az iszlámról valami másra cseréli... öljétek meg az iszlám államban. Ha az imám keresztre akarja feszíttetni, akkor keresztre kell feszíteni. A személyt a keresztre kell feszíteni és ott kell hagyni három napig, hogy elvérezzen.

Magyarország elítéli a keresztényüldözést

"Magyarország a keresztényüldözés ellen fellépő szervezetek központjává és támogatójává akar válni - jelentette ki Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Az összefogás új lehetőségei az üldözött és diszkriminált keresztény közösségek érdekében elnevezésű nemzetközi konferencián pénteken Budapesten. Rétvári Bence úgy vélekedett, hogy ma nagyobb mértékű a keresztényüldözés a világban, mint Néró korában; minden öt vallási üldözött közül négy keresztény. ... a magyar Országgyűlés valamennyi párt támogatásával közös határozatot fogadott el arról: elítéli a keresztényüldözést, az Iszlám Állam tevékenységét, és felszólítja a nemzetközi büntetőbíróságot, hogy kezdeményezzen eljárást népirtás miatt."Gulácsy Lajos (1925 - 2016) ny. ref. püspök élete
Kárpátalján a református egyházban végzett tevékenysége miatt a szovjet hatóságok 1949-ben letartóztatták és 10 évre ítélték.
Kapható Földi László könyve


2017.01.20.Földi László: Gondolatok Európa védelméről a Mélymagyarban


Mindenki terrortámadásnak tekinti a szilveszter éjjelén elkövetett isztambuli merényletet, de Földi László szerint katonai merénylet történt. A titkosszolgálati szakértő úgy véli, a katonai merényletek sorozata alatt az elkövetők különböző technikákat alkalmaznak, legyen az teherautó, molesztálás, vagy éppen önkéntes robbantó. Isztambulban egy családapa gyilkolt, ami még inkább félelmetessé teszi a helyzetet, ugyanis az Európába érkezett 2 millió emberből bárki része lehet ennek a katonaságnak. Hisznek abban, hogy amit tesznek, az a családjuk érdeke, vagyis bebizonyosodott: életteret keresnek.

Ami kimaradt a történelem könyveinkből! A szovjet sztori c. film

Ebből a lett dokumentumfilmből megtudhatjuk, hogyan fonódott össze a marxizmus, a sztálinizmus és a nácizmus. Sokat tanulhatunk belőle! Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz író a kommunistákról: "A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."

Az oroszok felhívása Európa népeihez

Putyin beszéde * VILÁGREND: ÚJ SZABÁLYOK VAGY JÁTÉK SZABÁLYOK NÉLKÜL?

"Akit magyarnak teremtett az Úr Isten, és nem fogja pártját nemzetének, nem derék ember." (Széchenyi István)

Az igazság soha nem késő 1/3

AZ ARANYSZABÁLY
"Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek,
ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény,
és ezt tanítják a próféták." (Máté evangélium 7:12)

Európa kulturális hanyatlása - Isten és Sátán egyenjogusítása

Drábik János: Kik finanszírozták Hitlert?

Drábik János: Kommunista forradalom Oroszországban

Nagyenyed legnagyobb pusztulása a magyar szabadságharc idején, 1849. január 8-án volt.

Ami a történelem könyvekből kimaradt: a nagyenyedi magyarok kiirtása
Teljes cikk itt!


Marin Katusa új könyve: "A hidegebb háború"Takaró Mihály előadása V. Nagybányai Horthy Miklósról!Id. Zimányi József lelkipásztor Sztálin lágereiben a hitéért!


Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!

ÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza!
Vissza a főoldalra!