HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő2024.04.17.Apáti reagál. Hogyan került a KIHALÁS szélére az európai ember?
Gyerek nélkül tényleg boldogabb az életünk?


A baba csak púp lenne a nyakunkon? Mert a közösségi felületeken, a nemzetközi sajtóban, a sztárvilágban, sőt már a hazai nyilvánosságban is ezt sulykolják. Éppen akkor, amikor a nyugati világ a demográfiai megsemmisülés szélére került. Mi történik? Mi ez az önsorsrontás? Nincs jó hírünk: a háttérben egy nagyon sötét terv rajzolódik ki. Bence a mai adásban titkos társaságok, színfalak mögötti állatkísérletek és szerencsétlen emberi sorsok nyomába ered. /Patrióta/

2024.04.11.Alapjog lehet az abortusz az Európai Parlamentben?
"Válaszd az életet, hogy élhess te és utódaid is!" (5Móz 30:19b)


Az Európai Parlament 336 támogató, 163 ellenző szavazat és 39 tartózkodás mellett április 11-én megszavazta az abortusz nem létező "jogának" az Európai Unió Alapjogi Chartájába történő beillesztését. A döntés figyelmen kívül hagyja a legvédtelenebb gyermekek jogait, a nők érdekeit, és a tagállamok szuverenitását is.Mélyen elszomorít, hogy az alábbi magyar képviselők
is támogatták ezt a szégyenletes határozatot:


Cseh Katalin (Momentum - Renew Europe); Donáth Anna (Momentum - Renew Europe); Ara-Kovács Attila (DK - Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége); Rónai Sándor (DK - Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége) és Újhelyi István (Esély Közösség - Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége).Velük szemben a következő tíz magyar európai
parlamenti képviselő elutasította a javaslatot:


Bocskor Andrea (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Deli Andor (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Deutsch Tamás (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Gyöngyösi Márton (Jobbik, független képviselő) ; Győri Enikő (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Hidvéghi Balázs (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Kósa Ádám (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Schaller-Baross Ernő (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Tóth Edina (Fidesz - KDNP, független képviselő) ; Hölvényi György (KDNP, Európai Néppárt)

A fel nem sorolt magyar képviselők nem vettek részt a szavazáson. Ne feledje, keresztény és jóérzésű emberekként kötelességünk elutasítani a halál kultúráját, aminek az elfogadott határozat iskolapéldája...

Köszönjük most ezért mindannak a 254 000 embernek, aki aláírta a Ne foglalják bele az abortuszt az EU Alapjogi Chartájába! című petíciónkat, amit továbbítottunk az európai parlamenti képviselők felé.

A küzdelmet reménységgel folytatjuk, hiszen az igazság és az élet szeretete a mi oldalunkon van, így Isten ígérete ránk is vonatkozik: "Tanúul hívom ma az eget és a földet, hogy elétek tártam az életet és a halált, az áldást és az átkot! Válaszd az életet, hogy élj te is, és utódaid is!" (5Móz 30:19)
Üdvözlettel: Schittl Eszter és a CitizenGO csapata
EU Alapjogi Chartája pdf itt!


2022.09.14.Szívhang meghallgatásához köti az abortuszt egy új rendelet.
A módosítást Dúró Dóra kezdeményezte


A szívhang meghallgatásához köti egy új rendelet az abortusz elvégzését. A várandós nőknek a jövőben be kell mutatniuk egy olyan, szülész-nőgyógyász által kiállított leletet is, amely rögzíti, hogy az egészségügyi szolgáltató a magzati életfunkciók működésére utaló tényezőt egyértelműen azonosítható módon bemutatta. (M1-Híradó)

2022.06.27.Miért és kinek fontos az abortusz? Mi a magzatipar?
Ismered a Planned Parenthoodot?


Ez egy kétes hírű nonprofit szervezet, amely abortuszosként kínálja szolgáltatásait, és a magzatok eladásával tisztességtelen üzletet folytat. A szervezetet olyan kétes hírű filantrópok finanszírozzák, mint Soros György, aki állítólag eddig 246 millió eurót fektetett be az abortusziparba. A Bloomberg 2015-ben írta: Warren Buffett családja titokban finanszírozta a születésszabályozási forradalmat.

Állítólag 1,3 milliárdot fektetett ebbe az üzletbe vagy ideológiába. Az olyan szervezetek, mint a Planned Parenthood, viszont finanszírozták Hillary Clinton választási kampányát, akiről azóta bizonyítottan kiderült, hogy hírhedt bűnöző. 2015-ben robbant ki a Planned Parenthood botránya, amikor rajtakapták őket, hogy abortált magzatokat árulnak.

Kezdenek kibontakozni a gonosz hatalom arvonásai. Már nem is nagyon titkolják, hogy mit csinálnak. Most már tudjuk, miért fognak sokan a pokolban, majd később a tűz és kénkő tavában égni! Az a problémánk, hogy sokan nem értik, hogy ostoba, elmebeteg, perverz, mélységesen gonosz emberekkel van dolgunk. (M.Roman)

2019.08.28.Cseh Katalin kedvenc abortuszimádói támadásba lendültek


Keddi hír szerint Missouri államban Howard Sachs szövetségi bíró felfüggesztette az abortusztörvényt egy nappal azt megelőzően, hogy a törvény életbe lépett volna. Ez a törvény a fogantatás nyolcadik hete után tiltotta volna a művi terhességmegszakítást, az ekkor abortuszt végző orvosokat pedig 15 évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatták volna.

A szövetségi bíró ezzel a döntésével helyt adott
Planned Parenthood (Tervezett Szülőség) nevű szervezet keresetének.

A Planned Parenthood - mint az kiderült a Mandiner korábbi tényfeltáró cikkéből - a születés közbeni abortuszt is támogatja. A nyíltan az amerikai baloldalért kampányoló szervezet ellen, homályos ügyletei miatt, az FBI is nyomoz.


Hogy honnan lehet ismerős számunkra ez a dallamos nevű szervezet? Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője nekik gyűjtött serényen adományokat a közösségi hálós profilján. Nincsenek véletlenek. Similis simili gaudet. /Megj. Hasonló a hasonlót szereti!/ (magyarnemzet.hu)

2022.06.24.USA: nők milliói veszítik el az abortuszhoz való jogot


USA: Vége az alkotmányos abortuszjognak. Az amerikai alkotmánybíróság érvénytelenítette a Roe kontra Wade szövetségi abortusztörvényt.

2021.06.04.Séta az életért - 11. alkalommal rendezik meg az eseményt.
A remény és a gyógyulás útja. 14 órakor a Hősök teréről indul a séta.
Gianna Jessen az abortuszt túlélő bizonysága magyar felirattal


Gianna Jessen 7 és fél hónapos magzat volt édesanyja hasában, mikor édesanyja úgy döntött, hogy az életét elveszi egy abortusz eljárás során. Ez egy olyan eljárás, ahol az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek. A baba lenyeli ezt az oldatot, és ez szétégeti őt kívül-belül egyaránt. Végül az anya megszüli a halott gyermeket 24 órán belül. Jézus Krisztusnak azonban más tervei voltak! Hallelujah!

2021.06.26.Horvát baloldali képviselő, Predrag Fred Matić alapvető
emberi jogként beszél az abortuszról. * Teljes cikk itt!


2021.06.05.Hazánkban az abortusz 1956 június 4. óta legális.
Azóta napjainkig Magyarországon a megfogant gyermekek 44%-át,


összesen mintegy 6 millió magzatot abortáltak el. Az azonos idő alatt megszületni engedett gyermekek száma kevéssel több mint 7 millió. Hála az elmúlt évek tendenciáinak Magyarországon az abortuszráta folyamatosan csökken, közel 90 ezer élve születésre, 27 000 abortusz jut. Csakhogy a számok itt is valódi emberéleteket jelentenek, úgyhogy a helyzet továbbra is drámai. Még mindig majdnem minden negyedik megfogant babát elveteti az édesanyja. Ez naponta Magyarországon 73 abortuszt jelent. (Credo)Anya bánata - Fazakas László bemutatja Kiskőrösön


Ma még tart a kegyelem ideje. Mindenkit hívunk a megtérésre ezzel a videóval is. Szabad a választás a széles és a keskeny út között. A széles út a Pokolra vezet, a keskeny út a Mennybe, az örök életre. Nekünk keresztényeknek Jézus Krisztust kell követnünk, az Ő lábnyomában járnunk. Nincs harmadik út! Dicsőség és hála az Úré! /A videó készítői Varga István és Makai Rozália./

2019.11.21.Abortuszra ment a kórházba, ma már boldog édesanya
László Petra dokumentumfilmje


"A nők egyetlen dologért tudnak bármit megtenni: azért, hogy legyen babájuk és azért, hogy ne" - ugye, ismerősen cseng? De mi van akkor, ha valaki akarja azt a kisbabát, azonban fél, hogy egyedül nem tudja felnevelni? Mi történik azokkal, akik magukra vannak hagyva a döntéssel úgy, hogy a szívük alatt már egy másik életet hordoznak?

László Petra dokumentumfilmje egy olyan kismamát mutat be, aki a körülményekre való tekintettel meg akarta szakítani terhességét, majd a kórházban egy másik várandós nő bizonyságtétele után mégis az élet megtartása mellett tette le a voksát. Aztán minden megváltozott, olyan segítőket kapott maga mellé, akikre mindenben számíthatott: nem csupán lelki, hanem anyagi támogatást is.

A film végigkíséri a kismama útját a szülőszobáig. Bemutatja, hogy a válsághelyzetekből is van kiút. Megismerhetik a segítőket, Albertné Görgey Zsuzsa életvédőt is, aki elmondja, segítségükkel hány babát sikerült már megmentenie. (PS-videó)Gulyás Gergely elmondta, hogy a magyar törvények szerint a magzati életet a fogantatástól kezdődően védelem illeti meg!
Az abortusszal kapcsolatos megnyilvánulása miatt bírálják a Momentum RP-képviselőjét


A terhességgel járó problémákról és az abortuszról beszélgetett a Momentum frissen megválasztott EP-képviselője egy 2015-ös rádióbeszélgetésben. A műsorvezető egy ponton botmixerhez hasonlította a műtéti beavatkozást, amire Cseh Katalin nevetni kezdett. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ízléstelennek nevezte a politikus megnyilatkozását. (hirado.hu

2019.01.22."A Mindenható Isten irgalmazzon ennek az államnak!"


Kedd este New York államban életbe lépett az a törvény, mely szerint akár az utolsó, születés előtti pillanatban is abortálhatják / megölhetik a magzatot. "A Mindenható Isten irgalmazzon ennek az államnak!" - kiáltott fel valaki a jelenlévők közül a szavazás után. (www.votewatch.eu)UTOLSÓ IDŐKRŐL SZÓLÓ ÜZENET
Sárkány Viktor szolgálata 2000-ben Kanadában


2019.01.16.Az Európai Parlament is szavazott az abortuszjogokról


A szocialista és DK-s képviselők 2019. január 16-án az abortusz védelmében szavaztak Strasbourgban: Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor és Újhelyi István.
Az Európai Parlamentben a képviselők az európai alapjogokról szóló éves jelentésről szavaztak, amely az abortuszt jognak titulálja, annak megtagadását pedig a nőkkel és lányokkal szembeni erőszak formájának kívánja beállítani, miközben pont az abortusz vet véget erőszakosan egy védtelen, védekezni képtelen kisbaba életének.
Míg az Európai Néppárt jelenlévő magyar képviselői az aggályos pont ellen szavaztak, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége magyar tagjai kivétel nélkül az abortuszjog mellé álltak.

2018.04.12.Családon belüli erőszak az abortusz? Terc az ECHO TV-ben


Az elmúlt hat évben folyamatosan csökkent az abortuszok száma Magyarországon, bár még így is tízezer ilyen beavatkozást végeznek évente. A visszaesést furcsa jelenség kíséri. Egyre több fiatal, gyermektelen nő dönt a művi terhességmegszakítás mellett. Mennyire hiteles, mennyire árulkodnak és mennyire hallgatnak a számok? A meg nem született életekről lehet-e, érdemes-e statisztikákban beszélni? Manapság, amikor a téma kapcsán kis létszámú, de befolyásos lobbicsoportoknak hála az abortuszhoz és az önrendelkezéshez való jogról hallani csak. Beszélhetünk-e egyáltalán a válsághelyzetbe jutott édesanyák önálló döntéséről és felelősségéről? Vendégek: Olaj Rabóczky Anett az abortusz.hu alapítója, és Görgey Zsuzsanna Séta az életért és Válasszuk az életet oldal alapítója.Olaj Anett tanúságtétele az abortuszról 5. perctől / Csíkszereda, 2013. január 30.A családon belüli erőszak akkor sem magánügy. és akkor sem egy megtűrendő szükséges rossz, ha az áldozat fiatalabb, mint 9 hónapos, és az elkövető nő. Gondolkodjunk picit, ha legálissá tennék a 9 hónaposnál idősebb személyek elleni családon belüli erőszakot is, vajon nem lenne-e az évi kb. 50 gyilkosság helyett több 10.000-nyi? Garantáltan lenne. A családon belüli erőszak nem önrendelkezési jog! Nem gyilkolhatom meg a gyerekem a kocsimban, csak mert az autó az én tulajdonom. Nem gyilkolhatom meg a gyerekem a házamban, csak mert a ház az én tulajdonom. Nem gyilkolhatom meg a gyerekem a testemben, csak mert a testem az én tulajdonom. Ha a gyerekem a tulajdonomban tartózkodik, nem válik a tulajdonommá, és nem tehetek vele bármit. Addig nem lesz lényeges előrelépés a 9 hónaposnál fiatalabbak alapvető emberi jogait illetően, míg a nőt törvényileg übermenschnek tartjuk, és akkor is áldozatként kezeljük, ha elkövető. A női elkövetőket is ugyanúgy kell kezelni, mint a férfi elkövetőket. Csak ez fog gyökeres változást hozni. A szexuális nevelés, a megelőzés nagyon fontos, és azon belül is a felelősségteljességre tanítás, és az emberi élet tisztelete az első pillanattól. Nincs könnyű dolga senkinek, aki felvilágosítással próbálkozik ebben a szexpozitív, élvhajhász világban. Az a szex, mely következtében valaki sérül vagy meghal, rossz szex, legyen szó nemi erőszakról vagy olyan szexről, mely következtében valakit meggyilkolnak. Sok erőt kívánok a küldetés teljesítéséhez.
Minden gyermek az Úr áldása, és az Úr tulajdona. Csak azért kaptad, hogy gondoskodj róla, és neveld fel az Úr dicsőségére! (MR)Elképesztő videó 3 percben arról, hogy mi zajlik az anyukák pocakjában 9 hónap alatt.
Kilenc hónap csodája 3 és fél percben.


Egy videó járja be a világot, amely a születés előtti élet fantasztikus átalakulásait mutatja meg. Mi minden történhet 9 hónap alatt? Hogyan lesz egy pici embrióból kifejlett baba? Az átalakulás csodás folyamatát mutatja be ez az animáció, amelyet már sok ezren láttak. Most mi is megmutatjuk nektek. Válaszd az életet!

Rövid összefoglaló az abortuszról, meglepő adatokkal.

Raffai Péter: Az abortuszról * Olvassátok el, nagyon érdekes!
Prof. Dr. Tapolyai Mihály

Az abortusz kérdés, ahogy mi keresztények látjuk
Tim Tebow, az amerikai foci csodagyereke az abortusz ellen
Teljes cikk itt!


Sorozatos "cikizések", lesajnáló nyilatkozatok, cinikus internetes ellenkampány sem vette el Tim Tebow kedvét attól, hogy a profi sporttal járó dicsőséget hite népszerűsítésére is felhasználja. A 24 éves amerikai futballjátékos az utóbbi hetekben alaposan rácáfolt a korábban őt inkább megmosolyogtatóan lelkesnek, mintsem tehetségesnek tartó szakemberekre. Beugró emberként bejuttatta a Denver Broncost a rájátszásba, ahol a tavalyi Super Bowl-döntős Pittsburg-öt búcsúztatta egy filmbe illő mérkőzésen.

Timothy Richard Tebow 1987-ben született a Fülöp-szigeteken, ahol szülei, Pam és Bob keresztény misszionáriusként tevékenykedtek. Édesanyja még várandós volt az ötödik gyermekként érkező Timmel, amikor elkapott egy súlyos vérhasfertőzést. Az orvosok próbálták a szülőket lebeszélni arról, hogy vállalják gyermeküket, mivel úgy vélték, a baba halva fog világra jönni, sőt, az anya élete is veszélyben forog. Azonban Pam nem adta fel, hite és férje támogatása megsokszorozta erejét, és pár héttel később egy gyönyörű, egészséges kisfiúnak adott életet, aki ma már, több szakértő véleménye szerint is, a valaha volt legerősebb játékos az irányítói poszton, a maga 190 cm és 110 kg fölötti termetével. Tim és szülei a történtek miatt elkötelezett és sikeres kampányt folytatnak Amerikában az abortusz ellen. (hetek.hu)Gyermekgyilkos asszonyok Kínában

"Napjainkban évente harminc- és hatvanmillió között van azoknak a magzatoknak a száma, akiket abortusszal megölnek. A meg nem született kis lényeket kiszippantják, feldarabolják vagy szétmaratják. Bárhogyan hajtják is végre, az embrió pontosan érzékeli, mi történik vele. A sóoldattal végzett magzatelhajtás, a szétmaratás esetében órákig rúgkapál, mielőtt meghal." /A.S./

VÁLASZD AZ ÉLETET, JÉZUS KRISZTUST!

"Vállalhatsz-e közösséget a romlottság ítélőszékével,
mely a törvényesség látszatával
nyomorúságot idéz elő."
(Zsoltár 94:20)"Az igaznak emlékezete áldott,
de a bűnösök neve semmivé lesz."
(Példabeszédek 10:7)Ajánlott olvasmányok


Dr. Kiss Ferenc Kossuth-díjas orvosprofesszor élete
(1889-1966)


"Kiss Ferenc prof. bölcs meglátása lett a kalauzunk."

Prof. Dr. Tapolyai Mihály: Dr. Kiss Ferenc orvosprofesszor emlékére


Dr. Szalay Károly pszichiáter élete
(1894-1973)


Dr. Tapolyai Mihály: A fölkelő nap legendája
Dr. Szalay Károly pszichiáter emlékére

        
Budapesten élt dr. Tapolyai Mihály, ideggyógyász, pszichiáter professzor. 2010. szeptember 18-án hazatért Megváltójához, élete és munkássága Alapkövéhez. Amerikában, Ashland Ohioi egyetemen lelki gondozásból, klinikai pszichoterápiából doktorált. Ezzel a könyvével azoknak akart segíteni, akik boldogságot, békességet keresnek.
Történeti Hivatal jelentése 1956-ban
Prof. dr. Tapolyai Mihályról és Prof. dr. Kiss Ferencről


Tapolyai Mihály: Ének a börtönből
Egy szabadulás belső története.
Amerikában (USA) Mihaly Tapolyai
"Hymn from Prison" címmel jelent meg.

Prof. Dr. Tapolyai Mihály: Az abortusz kérdés

Prof. Dr. Tapolyai Mihály: A Minőségi Élet és a gyermek

című könyvében olvashatjuk a 9 gyermeket nevelő,
az életet szerető, és tisztelő orvos bizonyságtételét.

Tapolyai Mihály: Holt lelkek nyomában
Zsarolás: a sorsformáló függőség története

Kaphatók a LIBRI könyvesboltokban.

Cheryl Landon: A SZERETET HATALMA

Vélemények az abortusz témához a facebookon

Erzsebeteva Horvath
Az ABORTUSZ: GYILKOSSÁG!!! AKÁR TABLETTÁVAL, AKÁR MÉSKÉPP!!!

Zsuzsa Biró
És mi van azokkal a szerencsétlen gyerekekkel, akiket senki, de SENKI nem akart, és most valahol, valamilyen intézetben nevelkednek, vagy, ami talán még rosszabb, a szeretetlenségtől vagy mentálisan igen erősen beteggé, vagy bűnözőkké váltak?!

Bettina Süveges
Azoktól se lehet elvenni az élet jogát. Az élet mindennél fontosabb. Tehát ha valaki azt elveszi azzal mindent elvett. Kevés ennél nagyobb torzulása van az emberiségnek, mint hogy legalizálva van az abortusz. Nem beszélve arról a sok-sok szülőről, akik meg összetennék a kezüket egy gyerekért. Rájuk ki gondol?? Akik adoptálva nevelkedtek fel azok ugyanolyan eséllyel indulnak az életben. Beszélhetünk itt az afrikai éhezőkről, hogy senki se gondol rájuk,de addig míg ez a dolog ugyanúgy legalizálva van és kisgyermekek ezreit ölik meg nap mint nap, addig hiába beszélünk a humanizmusról.

Czabán Jolán Andrea
Én is intézetben voltam, mert valakik számára tévedés lettem! Születésemkor bent maradtam, és Állami Gondoskodás alá helyeztek! De jött az Isteni Áldás! És hozta nekem a csodálatos szüleimet, akik ÖRÖKBE FOGADTAK! És szerintem ezért is érdemes volt megszületnem, mert ilyen csodálatos emberek neveltek fel. Hívhatom őket Anyának és Apának! Köszönöm Istennek, hogy oda vezette őket hozzám! 3,5 éves koromtól nevelnek és szeretnek! Hálás vagyok! Úgy érzem nem lettem mentálisan retaldált! De én elfogadom a véleményét mindenkinek! Ezzel csak azt akarom elmondani, hogy én ismerem azt az oldalt, amit sokan csak hírből hallanak!:( Nem sajnálom! Én HÁLÁS vagyok!

Apokalipszis Eoldal Hu
Czabán Jolán Andrea Az Úr áldjon meg téged! Nagyon köszönjük az értékes bizonyságodat Isten szeretetéről, az emberi jóságról és a hálás szívedről.

Zsuzsa Biró
Igen, hálás, mert hála Istennek, szülők nevelték! De, sajnos, nem minden gyereknek adatik meg, hogy örökbe fogadják... Ezt mindenkinek tudnia kell! Persze, hogy mindennek két oldala van. De akkor is kitartok a véleményem mellett, hogy igenis vannak esetek, amikor jobb nem megszületni... és vannak esetek, sajnos, amikor igenis örökre magával cipeli egy ember azt a terhet, hogy "nem kellettem senkinek". Ismerek Önhöz hasonló esetet is, és sajnos olyat is, amiről én írtam. Nem vagyok abortusz párti, de nem lehet egy ilyen dologról kijelenteni, hogy "jó" vagy "rossz". Sajnos néha igenis, KELL.

Czabán Jolán Andrea
Én, ahogy írtam is elfogadom mindenki véleményét! De szerintem nem kell ebbe belemenni, hogy kiből milyen ember lesz! Hisz sok olyan ember van, akiknek megadatott a család, és mégis bűnözőkké váltak:( Mint ahogy az Állami Gondoskodás alatt felnőttek között is! Minden ember a maga kovácsa! Isten csak olyan ember mellett tud ott lenni, aki maga is szeretné, és hiszi, hogy jó lehet az élete! Én hiszem Istent! Nem gazdag családba kerültem. Amit elértem, azért küzdenem kellett, de hittem, és bíztam! De hisz kik vagyunk mi, hogy eldöntsük azt, hogy egy gyermek megszülessen vagy sem! Hisz a gyermekvárás nem terhesség, hanem ÁLDOTT ÁLLAPOT!

Apokalipszis Eoldal Hu
"A gyermek Isten álláspontja, amely szerint az életnek folytatódnia kell." / Carl Sandburg /

Erszébet Tóth
EGYEDÜL NEVELTEM MINDKÉT GYERMEKEMET, ISTEN KEGYELMÉBŐL, SENKI NEM SEGÍTETT, MÉGSEM DOBTAM EL ŐKET! HÁLÁT ADOK ÉRTÜK AZ ÚRNAK. (apokalipszis.eoldal.hu)Zámbóné Nagy Mária: A mi Atyánk kegyelme
Egy hajléktalan anya igaz története

Részleteket olvashatunk arról, hogy Marika hajléktalan körülmények között vállalta a karon ülő gyermeke mellett az ikerterhességet. Az Úr csodálatosan meghallgatta kiáltását! "Gyerekemmel a kezemben, meggyötörve, keservesen és hangosan kiáltottam: ISTEN, HA VAGY, SEGÍTS, MERT MEGHALOK!!" Dicsőség és hála az Úré! (MR)

"Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én, megszabadítlak,
és te dicsőítesz engem." (Zsoltárok 50:14)

Abban a pillanatban csoda történt, kisfiam kimondta az első szót! Szemembe nézett, és azt mondta: Anya.
Óriási erőt kaptam ettől a szótól, és úgy döntöttem, hogy tovább harcolok az utcával. Nem adom fel, nem, soha.

Vegyél magadhoz egy gyermeket, és neveld Istennek tetsző módon!
Szeresd a gyermeket! Szülői szeretetre, családra vágynak!

Elgondolkodtató történet

Egy asszony elmegy a nőgyógyászhoz, és így szól:
- Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket.
- Rendben, mit szeretne tőlem?
- Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. Az orvos gondolkodóba esik, majd így szól:
- Azt hiszem, van egy jobb............ megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes. A nő elmosolyodott, gondolván a doki megértette, mit szeretne.
Az orvos folytatta: - Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná.
A hölgy elszörnyedt. - Na de, doktor úr! Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn!
- Szerintem is, - mondta az orvos - de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. Az orvos elmosolyodott, érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a mamát arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. A bűn ugyanaz! Ha ezzel egyetértesz, kérlek, oszd meg. (Draskóczy Gábor és Kati)
A szeretet azt mondja: Feláldozom magam, hogy a másiknak jobb legyen.
Az abortusz azt mondja: Feláldozom a másikat, hogy nekem jobb legyen.Polónyi Gyöngyi színésznő vallomása életéről, megtéréséről, hitéről.


"Sok-sok év múlva azonban történt egy óriási fordulat az életemben: megismertem az Úr Jézust. Addigra a sorozatos rossz döntések, és az egész életvitelem hozadékaként tele voltam kudarcokkal. Amikor elkezdtem templomba járni, nemcsak az vált nyilvánvalóvá számomra, hogy amit elkövettem, gyilkosság volt, hanem, hogy a kérdés az: a testem az enyém-e, és azt csinálhatok-e vele, amit akarok. Vagy pedig elfogadom, hogy létezik a teremtő Isten, akinek megvan a terve az emberi élettel. Ő adta, és csak Ő veheti el."