Varga István & Makai Rozália weblapja
http://www.vargamakai.com




Bódis Miklósné Etelka bizonyságtétele csodálatos gyógyulásáról
"Hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítlak téged, és te dicsőítesz engem." (Zsolt 50:15)





V. ILDIKÓ BIZONYSÁGTÉTELE


"Te vagy a Krisztus, az Élő Isten Fia!"(Mt 16:16b)

Tizenhárom éve újjászületett keresztény vagyok, házasságban élek, van három gyerekem. Nagyon hálás vagyok Istennek mindazokért a dolgokért, személyekért amiket, akiket adott az életembe, kezdve a családom tagjaitól a keresztény testvérekig. Köszönetem jeléül írtam le röviden, hogyan lépett be Ő az életembe, Aki mindennél drágább számomra. Egy négytagú család sarja voltam, amikor még tombolt az ördög a családunk életében, hiszen valami vallásos figura volt még Isten a szüleim életében. Ezért megfértek a családi tevékenységek között a kártyajóslás, kávéból való jóslás, személyre szabott horoszkópok.



Majd később a reiki, ami kézrátétes gyógyítás utánzása volt az ördög részéről. Hát nem a Szent Szellem kenete, meg Isten áldása áradt ezeken keresztül sem. Ezek arra voltak jók, hogy visszatérő rémálmok gyötörjenek engem. Öcsémet, aki még gyerek volt, anyukánk tudatlanságból őt is elvitte oda, ahol látta a démonokat, és egy idő után a félelem áldozata lett.

Már kicsi koromban Isten valóságos módon belépett az életembe.

Lázgörcseim voltak, és az orvosok azt mondták, ha csoda történik és megmaradok, akkor epilepsziás leszek. Egyik ilyen lázgörcsös esemény alatt nagynéném elbeszélése szerint a nyelvem hátrafordult, és ha ő nem cselekedett volna higgadt ésszel, már nem lehetnék az én Istenem hasznára itt a Földön. Előfordult, hogy anyukám a katolikus udvarhelyi "Barátok" templomába szaladt be velem, pénz dobott a perselybe, és a szobrokhoz letérdelt imádkozni. Én kezdtem folyamatosan Jézushoz imádkozni. Négy éves voltam akkor. Egyszer nagyon könyörgőre fogtam a dolgot, és hangosan sírni kezdtem, és kértem Jézust, hogy többet ne legyek beteg. Mindenki sírt körülöttem.




A lényeg, hogy annak az Istennek is megesett rajtam a szíve, Aki még mielőtt megszülettem volna elküldte értem is az Ő egyszülött Fiát, aki elhordozta minden földi nyomorúságunkat, ezek között a betegségeket is. Többet nem lettem lázgörcsös, viszont hosszú ideig havi rendszerességgel szédülés és hányinger jelentkezett, ami egy napig tartott. Már nagyon szenvedtem emiatt, sokszor imádkoztam, hogy inkább haljak meg, de végül minden rendbejött. Elmaradt az orvosok által beígért epilepszia. Isten tökéletes gyógyulást hozott az életembe. Utána is kommunikált velem, hiszen mikor énekeket találtam ki Neki, olyan jó légköre vett körül, hogy valósággal Istenfüggővé váltam. mindig sírtam. Ő ma sem változott meg.




Tini koromban néha kezembe került a Biblia, és kerestem az Ige fényében azt a Gyülekezetet, amit Isten az Ő Testének nevez. Kiskoromban voltam az unitárius templomban, majd a református templomban, végül az akkori baptistáknál. De feltettem a kérdést: "Hol van az a Gyülekezet, amiről a Te Igéd beszél? Mutasd meg nekem!" És megmutatta! Úgy hozta össze a dolgokat, hogy egy kedves lány elhívott a barátaival kosarazni. Legjobb barátnőm lett. Nagyon jól éreztem magam abban a társaságban. Éreztem, hogy ezekben a személyekben van valami, amire vágyok. Mikor egyik alkalommal nem jöttek, és én vártam, a kapus bácsitól tudtam meg, hogy keresztények. Rámförmedt: "Nem tudod, kikkel kosarazol?" Én meg rávágtam: "Nem és nem is érdekel!" Mikor beszéltem a felekezeti testvéreknek erről a gyülekezetről, nagyon rám ijesztettek. Emlékszem, valósággal meg voltam ijedve. Nagyon zaklatott lettem. Mentem az úton, és egyszerre nagy békesség lett úrrá rajtam, majd mondta egy szelíd hang: "TE CSAK MENJ ODA!"




Emlékszem, mikor először beléptem abba a terembe, ahol voltak, éreztem, hogy hazaérkeztem. Amit érdekesnek tartottam, hogy egyedül itt nem hallottam az "átállni" szót. Krisztus nem volt semmilyen vallású. Isten egy ÉLŐ ISTEN. Egy olyan csodálatos személy, akinek a barátságát a legnagyobb veszteség kihagyni. Ő nem olyan, mint amilyennek mi emberek gondoljuk. Végül én megtaláltam azt a gyülekezetet, amiről Isten Igéje beszélt nekem. A gyülekezet egy hatalmas segítség és ajándék azoknak, akik az Ő népévé akarnak lenni, és beépülnek Krisztus Testébe. Sajnos az elszigetelődött keresztények könnyű prédává válnak az ördög számára. Az Ige nem elszigetelt kereszténységről ír. Bízzunk Benne, aki eddig elvezetett, Ő valósággal újjászül bennünket!



Az Atya gyermekévé fogadott. Jézus Krisztussal folyamatosan megbeszélem a dolgaimat, dicsérem és segítségül hívom minden nap. Ma már azon dolgozom, hogy éljek többé nem én, hanem éljen bennem a Krisztus. Örömömre szolgál és megtiszteltetés, hogy rajtam keresztül is felismerhetik az emberek, hogy Jézus Krisztus, az élő Isten Fia! (Forrás: Győzelem szava 15. száma, Marosvásárhely)

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János 3:16)



"Ne félj, mert én veled vagyok,
ne csüggedj, mert én vagyok Istened!
Megerősítlek, meg is segítlek,
sőt győzelmes jobbommal támogatlak." (Ézsaiás 41:10)

Dicsőség és hála az Úrnak, aki így szeret bennünket!

"Halleluja, mert uralkodik az Úr, a mi Istenünk, a Mindenható!
Örüljünk és ujjongjunk, és dicsőítsük Őt!" (Jel. 19:6-7)

"Az Úr Jézus kegyelme legyen mindnyájatokkal! Ámen." (Jel. 22:21)



VAN KIÚT!

"JÉZUS ÍGY VÁLASZOLT:
Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet..."
(BIBLIA Jn 14:6)


Ajánlott olvasmányok:

Viki szabadulása a reikiből

R. Josuran: A spiritizmus fertőjében
Ch. Gratenau: Rudolf Steinertől Jézus Krisztusig
dr. Erdélyi Judit: Ajtónyitás vajon kinek?
Vigyázz! Okkultizmus!

A könyvek kaphatók az
Evangéliumi Kiadó és Iratmissziónál.
http://www.evangeliumikiado.hu


Démonok tulajdonságai a Biblia alapján

Mit mond a Biblia a jóslás, a szellemidézés
és a varázslás témakörében?

Süveges Imre előadásának 1. része

Szellemi eredetű, pszichoszomatikus
betegségekről és az ufókról

Süveges Imre előadásának 2. része

Az agykontroll tanfolyam hatása

Bűnbánat nélkül nincs ébredés

Új feladatok, a Sátán új kihívásai Szenvedélybetegség



Fantázia- és szerepjátékok; Harry Potter; Lelki immunológia

M. Basilea Schlink: NEW AGE - a Biblia szemszögéből -

Paul F. Kiene: VIGYÁZZ! OKKULTIZMUS!

Harry Potter és a mágia! Az okkultizmus veszélyei

Jézus Krisztus él, és vár Téged is.



Szeretnéd életed vezetését átadni Jézus Krisztusnak?
Akár most itt is megteheted.




ÉLETRAJZOK, OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK

Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAK



Mátrainé F. Irma írásai
Gazdag István tanításai Zimányi József prédikációi

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!





22000 szavas JAPÁN SZÓTÁRAK, NYELVKÖNYVEK MP3-as CD-vel

Vissza!
Vissza a menüre!