HITELES TÖRTÉNETEK
Varga István & Makai Rozália weblapjánBarkóci Sándor: Megkötözöttség, ráolvasás következményei és belőlük való szabadulás


Szellemi eredetű, pszichoszomatikus
betegségekről és az ufókról
Süveges Imre előadásának 2. része


Két évvel ezelőtt volt az orvosok és pszichológusok kongresszusa, és megállapították, hogy a magyar lakosság 70 %-a beteg, ennek a 70 %-a pszichoszomatikusan beteg. A lélek beteg, de testi tüneteket produkál. Ezt nem lehet injekcióval orvosolni, mert az ember lelkével van probléma. Az ilyen pszichoszomatikus betegségeket szellemi eredetű betegségeknek nevezem, amelyeket gyötrő, gonosz szellemek, démonok okozzák. Ma nagyon sok ember teli van ilyen betegséggel. Sorolok néhányat, jó. Így könyebben találva érzed meg, ha ilyen problémáid vannak. Légzőszervi megbetegedések nagy százalékban szellemi eredetűek: pl. asztma (bronchitis crup). Mondhatom, hogy a fiam ebből gyógyult.
A daganatos megbetegedések nagy százaléka nem fizikai probléma, hanem szellemi eredetű gyökere van. Emlékeztek a Déri János példájára. A nőgyógyászati megbetegedések nagy százaléka szellemi eredetű, nem fizikai. A cukorbetegség, epilepszia 100 %-ban szellemi eredetű. Nem gyógyítható injekcióval. A különféle rosszullétek, migrénes fejfájások, allergiás megbetegedéseknek nagy százaléka szellemi eredetű probléma. Természetesen igaz, hogy a levegő szennyezett, de nem magyarázható csak ezzel. Ér- és szívrendszeri betegségek között is nagyon sok a szellemi eredetű probléma. Lehetne még sorolni. Van még egy általam diagnosztizált betegség. Ezt így hívom, hogy az itt is ott is előjövő betegség. Fáj a feje, elmegy az orvoshoz. Kap rá gyógyszert, mire hazamegy már a térde fáj. Elmegy az orvoshoz, kap rá gyógyszert, mire visszajön, már fáj a mellkasa. Elmegy az orvoshoz, kap rá gyógyszert, visszajön fáj a hátsó része, fáj a dereka. Ilyen vándorbetegség. Lehet diagnosztizálni. Szervileg nincs probléma. Minden negatív, mégis mindig beteg. Ezt egyetlen egy módon lehet megoldani, Jézus nevében ki kell űzni, és akkor elmegy, az ember pedig szabaddá válik. Az átok megjelenésében tele van ilyen betegségekkel.
Az átok egyik megjelenése a depresszió. A legáltalánosabb a depresszió. A magyar nép nagy százaléka depressziós. Az ideggyógyászati problémák 90%-a szellemi eredetű probléma. A lejtő legvége a teljes idegi összeomlás, a megszállottság, az öngyilkossági kényszer, és nagyon sok esetben az öngyilkosság. Ekkor teheti rá a negatív szellemvilág, az ördög a pontot a mondat végére. De ne hagyd, hogy nálad rátegye a pontot a mondat végére! Hagyd, hogy Jézus tegye rá a pontot a mondat végére!

Az ufóhitről

10-15 éve kezdett kialakulni, népszerűvé válni Magyarországon. Ma azt mondják, hogy a magyar lakosság 70 %-a valamilyen mértékben hisz az ufókban. Ezért is tartjuk ezeket az előadásokat. Ez engemet is meglepett, amikor hallottam. Elkezdtem tanulmányozni, hogy mi az, ami annyira izgalmas ebben a témakörben, hogy az emberek ennyire foglalkoznak vele. Ma nagyon sok ufóklub létezik, amelyek úgy működnek, mint egy keresztény gyülekezet, ahol kutatják az ufókat. Az ufós élményeikről beszámolnak. Több esetben is tartottam ilyen helyen előadást.

Mi ez az ufó?

Ez egy angol szó. Egy rövidítés. UFO. Unidentited Flight Object. Azonosítatlan repülő tárgyakat jelent. Egy egész széles és tág fogalmat próbál körbevonalazni. 1987-ben jelent meg Erich von Daniken: Istenek ivadékai vagyunk c. könyve, ami talán az egyik legerőteljesebben összefoglalta az ezzel kapcsolatos hiedelmeket, nézeteket. Magyarországon jó néhány ilyen író van, aki népszerűsíti ezt a témakört. Nemere, Kevitczky, és Hernádi Gyula, hogy csak az ismertebbeket említsem.


Mit mondanak ezek az ufókkal kapcsolatos teóriák, elméletek?

Azt mondják, hogy vannak idegen civilizációk, a Földön kívül vannak más bolygók, ahol élet van, ahol vannak élőlények, vannak intelligens, értelmes lények, és a megoldás az űrből érkezik. A megoldás az idegen civilizációkból jön. Eljönnek a magasabb civilizációkból az ide küldött személyek. Beavatkoznak az életünkbe. Meg fogják mutatni a jobb utat. Elhozzák a Föld problémáira a megoldásokat, amelyeket ők már tudnak. Fel kell készülni az űrből érkezett más életformákkal való találkozásra. Kapcsolatba kell kerülnünk velük, mert számunkra ez egy előrelépést fog jelenteni. Lehetne sorolni ezeket a magasröptű kijelentéseket. Ma ez egyre jobban bevonul az emberek gondolkodásába. Természetesen mi sem jobb bizonyítéka annak, hogy az ufók léteznek, hogy ma szinte minden bulvár sajtóban hetente egy-két ilyen cikket olvashatunk, ami arról szól, hogy Mari néni találkozott az ufókkal, Pista bácsinak megjelent egy fényes űrjármű, megműtöttek embereket. Megerőszakoltak, szexuális kapcsolatba kerültek az ufók emberekkel. Elvittek egy bizonyos más civilizációba. Beépítettek valamit. Beteggé tettek embereket.
Meggyógyítottak netalán embereket. Egész furcsa jelenségekkel találkozunk. Bizonyos fényes űrjárműveket látnak. Zöldszemű, szürke, nagyszemű, alacsony lényekkel találkoznak. Ami megdöbbentő, hogy az emberek teljes meggyőződéssel vallják, hogy tényleg valami történt, valamilyen jellegű élményük volt. Valami olyan dologgal találkoztak, ami sok esetben az életükben egy váltást hozott. S ennek a következménye az, hogy ma az emberek 60-70 %-a hisz az ufókban.Nézzük meg, hogy mi a Biblia véleménye ezzel kapcsolatban?

Három kategóriát szeretnék megállapítani, mielőtt áttérnék más területekre. Határozott meggyőződésem, hogy ez a 3 kategória helytálló.

Az első kategória, az ufójelenségek kb. 15-20 %-a alapvetően nem ufójelenség, hanem természeti jelenség.
A Biblia beszél arról, hogy az utolsó időkben, Lukács 21:11-ben "hatalmas jelek tünnek fel az égen." Nagyon sok olyan jelenséget is az ufójelenséghez sorolnak, amit még a tudomány nem tudott diagnosztizálni. Mondok egy példát.Néhány évvel ezelőtt a gömbvillám jelenséget, amely egy elektromos kisülés jelenség, teljes mértékben az ufók kategóriába sorolták. Jött egy magyar tudós, aki felismerte, hogy ez egy elektromos kisülés jelenség, diagnosztizálta, meghatározta, tudományos igénnyel elmondta, hogy kérem ez nem ufójelenség, hanem ez egy villámjelenség, ma már ennyivel szűkült az ufójelenségek köre.

A második kategória, hasonlóan az előzőhöz kb. 15-20 % lehet, de akár több is, szintén nem ufókkal találkoznak az emberek, hanem egyszerűen az emberi hiszékenységről van szó. Nem egy ilyen eset történt már, amikor kiderült, hogy itt nem voltak ufók, nem történtek természetfeletti, misztikus dolgok, csak az emberi hiszékenység. Mari erősen behunyta a szemét, csillagokat látott, és szaladt a Mai Naphoz, betette egy kétoldalas cikkbe, hogy milyen ufókat látott és stb. Tehát az emberi hiszékenység jellemző itt.

Fiderikusz Sanyinak volt egy jó show műsora.

Emlékeztek a székesfehérvári gabonakörökkel kapcsolatban?

Nagyon jól megcsinálta Sanyi ezt a show műsort. Fehérvárott volt néhány gabona kör. Kihívta a legjelentősebb ufókutatókat, "tudósokat". Fél óráig hagyta őket beszélni. Ők pedig tudnak. Különféle idegen szavakat mondtak, kijelentéseket tettek. Bemérték, bioenergia, fényképezés, aura, stb. Elmagyarázták úgy, hogy az átlagember nem sokat értett belőle. Végül annyit értettünk, hogy itt valami ufo, természetfeletti jelenség, más civilizációk jöttek a földre, stb. Hosszú magyarázataikat meghallgatta Sanyi. Egy-két kötekedő kérdést is beiktatott, de alapvetően hagyta őket kibontakozni. A show műsor végén pedig behívta a diákokat, és elmondták, hogy ők voltak ezek az ufók, és hogyan csinálták a fehérvári gabonaköröket.

A harmadik kategória a maradék 60-70 %. Sok emberrel beszéltem. Évente 40-50 előadást tartok. Utána beszélgetek emberekkel. Határozott meggyőződésem, hogy vannak ufók.
Ezeknél az embereknél tényleg történt valami. Nem kitalált történeteket mondanak el az esetek többségében, nem meséket mondanak el, nem álmodtak valamit, és azt ufó kategóriába sorolják, és szépen kiszínezve elmondják, hanem ezeknél az embereknél tényleg történt valami. Tényleg találkoztak valakivel. Tényleg valami olyan változás történt az életükben pozitív vagy negatív irányban, ami egy természetfeletti közbeavatkozásra utal. A probléma csupán az, s a Biblia világosan bemutatja, hogy ezekben az esetekben az ufó név alatt futó lények nem mások, mint tisztátalan gonosz szellemek, démoni erők. Lehet, hogy meredeknek látszik ez a kijelentés számodra, hogy itt ördögi lényekről van szó, mikor ufókról beszélünk.

De ebben az előadásban ezt neked be fogom bizonyítani a Biblia alapján. A Biblia igaz, és amit Isten mond az Igazság akkor is, ha hiszünk benne, vagy nem hiszünk benne. A Biblia pedig azt mondja, hogy ufók nem léteznek. Idegen civilizációk nem léteznek. Hanem ezek tisztátalan szellemek, akik régóta ugyanazt a tevékenységet csinálják. Be akarják csapni az embert. Nagyon könnyű leleplezni ezt olyan módon is, ha megnézzük, hogyan alakult ki az ufóhit. Három tényezőre szeretnék rávilágítani.Az első fontos tényező Hollywood. Nem olyan régen jártam ott. Hatalmas üzlet. A filmek: Függetlenség napja; Csillagok háborúja; ITI; Nincs itt senki olyan, aki az ilyen jellegű filmek közül legalább egyet ne látott volna. De talán én. Én nem láttam egyiket sem. Ezek a filmek pontosan ilyen dolgokkal foglalkoznak. Ezeket a filmeket úgy hívják, hogy sciances fictions, sci-fi filmek. A sciances fictions angol szó, ami tudományos képzelődést jelent. Én nagyon egyszerű hétköznapi nyelven szeretek beszélni. Ez pedig tudjátok mit jelent magyarul? Mese felnőttek számára. Ha valaki sok ilyen filmet néz, ezek az információk beépülnek a gondolkodásába. A meséből előbb-utóbb tudományosan igazolt állítások lesznek. Pláne még hozzá jön egy Mai Napos cikk, hogy valaki találkozott az ufókkal. Máris az ember elkezd hinni, és kezdi keresni ezeket a dolgokat.

A másik dolog a sciances fictions irodalom. Ma nagy könyvkiadók bezárnak, csődbe mennek, mert nem élnek meg. A szépirodalmi könyvkiadók, amelyek értékesebb műveket árulnak, tönkremennek. Ma egy könyvkiadó prosperál, virágzik, az Édesvíz Kiadó, ami teli van ilyen jellegű kiadvánnyal. Mert nagyon nagy üzlet, ami okkult, a gyógyító kezek, meg reiki, mindenféle, ami ebbe a témakörbe tartozik. Veszik most az emberek. Ez a sláger. A misztikum felé érdeklődnek. De a sci-fi irodalom nem más, mint tudományos képzelődés. Az nem más, mint mese felnőtteknek. A mese nem más, mint kitalált történet. Az emberi fantázia terméke. Semmi igazolható állítása nincsen. Valaki ilyet olvas, teljesen természetes, hogy ott űrfegyverek, lézerfegyverek, ilyen emberek, olyan emberek, háborúk. Jönnek, mennek az űrhajók hatalmas sebességgel. Marslakók küzdelme, meg egyéb ilyesmi. Ha sok ilyet olvas az ember, akkor beleépül a gondolkodásába. Ma már egy agymosáson megy keresztül a világ. A Cartnetwork mesecsatorna tele van ilyen jellegű dolgokkal.

Ne engedjétek, hogy nézzék a gyermekeitek!

Beépülnek ezek a hamis információk. Beépülnek a gondolkodásba, és a gyerek ezen nő fel. Teljesen természetes tényként fogja elfogadni a hazugságot.

A harmadik dolog, amint már említettem, azok az újságcikkek, amelyek folyamatosan reklámozzák, hogy találkoznak ufókkal. Élmények vannak. Valóságos élmények vannak. Megnézzük, hogyan működnek ezek az élmények. Ezek valóságos élmények. Csak ahogy említettem a negatív szellemvilág produkciója következtében vannak. Mindjárt igazolni fogom. Hogyan történik ez. Lehet, hogy furcsának tünik, hogyan kerül ebbe a témakörbe a szellemvilág. Pedig itt van a dolog elásva. Szeretnék egy néhány szót mondani ezzel kapcsolatosan. Az elmúlt rendszerben a kommunista hivatalos ideológia mi volt? Materializmus. Itt van ez a szék. Én erős vagyok. Fel tudom emelni. Ezt mindenki látja. Megfoghatjuk, ez létezik. Hiszek abban, amit látok. Ez az elmélet egy kicsit lejárt.A rendszerváltás után átestünk a ló túloldalára. Azt mondjuk, hogy mindent hiszünk, amit nem látunk. Ez egy kicsit közelebb van az igazsághoz, de nagyon sok veszélyt rejteget ez az életfilozófia magában. Megdöbbenek azon, hogy a magyar emberek nagytöbbsége mennyire tudatában van annak, hogy a szellemvilág létezik. Létező valóság. Csak azt nem tudják, hogyan létezik, és működik ez a terület. Ezt szeretném elmondani nektek alapként, hogy tovább menjünk a bizonyításba. Ha valaki tudja, hogy működik a szellemvilág, az a Teremtő Isten. Ő hozta létre ezt az egész világegyetemet. Neki vannak információi. Tudja, hogy mi van a világban, mi van a dolgok mögött, a dolgok előtt, és tudja mi az igazság.
Érdemes Istenre hallgatni. A Biblia bemutatja, hogy szellemvilág létezik. A szellemvilágnak két pólusa van: a pozitív szellemvilág és a negatív szellemvilág. A pozitív szellemvilág maga a Mindenható Isten, Jézus Krisztus, a Szent Szellem, a Szentháromság. Azt mondja a Biblia, hogy Isten lénye a Szeretet. Jézus Krisztus a Békesség Fejedelme. Világ Világossága. Ő az igazság birtokosa. Tőle jön minden jó. A Biblia bemutatja Istent. Azt mondja, hogy kerüljünk kapcsolatba vele! Ha kapcsolatba kerülünk a pozitív szellemvilággal, az befolyással lesz a mi életünkre. Kerüljünk kapcsolatba a pozitív szellemvilággal! A keresztyénség az nem más, mint az élő Istennel személyes kapcsolat. Én soha az életben nem lettem volna keresztyén, ha nem kerültem volna kapcsolatba az élő Istennel. Nem tudtak volna emberek meggyőzni, megváltoztatni.Amikor Istennel kapcsolatba kerülsz, akkor áldás alá kerül az életed. Az áldás emelkedőt jelent. Vége Istennek az országa. Nincs jobb dolog, mint így élni. Ez teszi teljessé az ember életét. Ha nem ismered csak a lejtőt, akkor feltétlenül váltsál irányt! A Biblia azt is mondja, hogy a negatív szellemvilág is létezik. Ugyanolyan létező szellemi lény, mint a pozitív. A negatív szellemvilág feje az ördög, a Sátán. Diabolosz, szétdobáló, ami rombolót jelent. Őt is bemutatja a Biblia. Hazug volt kezdettől fogva, a hazugság atyja. Nincs benne igazság. Emberölő volt. Ez az ördög. Ő ugyanúgy végzi a tevékenységét, hogy megöljön embereket, hogy félretegyen, hogy félrevezessen, hogy lekösse az emberek hitét, hogy ne Istenben higgyenek, hanem higgyenek minden másban, csak ne a Teremtő Istenben.
Azt mondja a Biblia, ha valaki kapcsolatba kerül a negatív szellemvilággal, annak a következménye átok lesz. Az átok pedig lejtőt jelent. Isten nélkül minden ember lejtőn van. A lejtő vége ugyanoda vezet: Isten ítéletének a helyszínére, a Pokolba. Ezért mondja a Biblia, hogy ne kerülj kapcsolatba a negatív szellemvilággal. Bármilyen filozófiát, teóriát, ufóhitet, parapszichológiát, reikit, természetgyógyászatot, bármilyen új varázslást, jóslást, szellemidézést kerüld, mert az mind a negatív szellemvilág produktuma. Lehet, hogy meglep téged ez, hogy én ezt mondom, hiszen annyi pozitív dologgal találkozol. Minden ilyen irányzat pozitív dolgot mond. Mit mond? Meggyógyulhatsz. Békességed lesz. Kitágul az agyad. Azt is fogod használni, amit eddig nem tudtál használni. Csak egy kis dianetikai gyakorlat, egy-két agykontroll tanfolyam. Lemész alfába, megnyugszol, föloldódik a stresszed. Helyére áll az életed. Sikeres leszel. Gyorsan gazdagodhatsz. Mind olyan dologról beszél, ami az emelkedőnek a része, Isten áldásának a része. Ez a meglepő, hogy mindenhol csak pozitív igéretekkel találkozol.

Hát akkor most mi van?

Közben mégis negatív dologról beszélünk. Mindjárt szeretném ezt igazolni nektek. Hadd olvassak egy bibliai idézetet, mielőtt belemegyünk az igazolás részleteibe a 2 Mózes 7:11-ből!

"Akkor a fáraó is előhívta a bölcseket és varázslókat, és azok, Egyiptom mágusai is ugyanazt tették a maguk titkos mesterségével."

Ma ezt így mondanánk: Akkor a fáraó előhívta a természetgyógyászokat, a parapszichológusokat, a gyurcsok józsefeket, az oláh imréket.

Mózes Isten felkent embere volt. Mózes a pozitív szellemvilággal volt kapcsolatban. Isten olyan természetfeletti képességeket adott neki, hogy természetfeletti csodákat tett, ami által Istenhez vezette az embereket. Előjöttek Egyiptom mágusai, és megpróbálták ugyanezt tenni. Mózes megtette az elsőt, ők csak utánozták.

Megcsinálták ők is az elsőt, és ugyanúgy működött. Mózes megtette a másodikat, ők is. Mózes a harmadikat, és még hetet tett utána, ők pedig elakadtak. Tovább nem volt hatalmuk és jogkörük. Ez a történet nagyon fontos dolgot mutat meg. Az első, hogy Isten hatalma összehasonlíthatatlanul nagyobb a negatív szellemvilágénál.Nézzük meg, hogy mik a gyümölcsei, mik a következményei? Mi történik azoknál az embereknél, akik foglalkoznak ilyesmikkel. Ezt természetesen a reklámban nem mondják. Amikor azt mondják, hogy meggyógyulhatsz, akkor nem teszik hozzá, hogy mi történik az emberrel. Emlékeztek nem olyan régen itt járt az üstökös. Biztosan láttátok néhányan. Ebben az időszakban a világot fölkavarta egy nagy hír, ami Amerikából érkezett. Egy Mennyek Kapuja szekta átköltözött egy ufó segítségével egy másik civilizációba. Hallottátok? 30-40 embert azzal tévesztett meg a negatív szellemvilág, hogy ha jön az üstökös, akkor nekik azonnal öngyilkosnak kell lenni, mert ez a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy átszálljanak egy ufóra, és egy idegen civilizáción fognak kikötni. Mert az ufó elviszi őket egy üstökösre, az üstökös pedig továbbviszi. 30-40 értelmes, számítógéppel foglalkozó ember, aki egyszerre öngyilkos lett. Átköltöztek egy idegen civilizációra, amit Pokolnak hívnak. Mert az ördög hazudik. Hazugságban nem érdemes bízni. Én mondhatom neked: Figyelj, itt az autóm, menj ki, ott van benne 1 millió Ft, a tied. Menj ki, tessék! Nem szoktam hazudni. Kimehetsz. Nagyon őszintén hihetsz benne. Buzgón keresheted. Nem fogod megtalálni, mert nem az igazságot mondtam. A hazugságban, a megtévesztésben lehet őszintén hinni. Teljes mértékben az egész életét ráépítheti az ember. Akkor is hazugság marad. A tények nem változnak.
Ezért határozott ezen a területen a Biblia. Ne tedd! Ne jósoltass! Ne idézz szellemet! Ne menj ezekhez az emberekhez, aki ilyenekkel foglalkoznak! Ne vedd igénybe a szolgáltatását! Persze nem muszály! Isten semmit sem erőltet ránk. Isten egy dolgot tesz. 380 V-nál általában a transzformátor házaknál mit láttok? Ki van írva egy piros kereszttel egy táblán "Vigyázz, életveszélyes!"
Isten ezt teszi. Kiírja, hogy életveszélyes. Azért vannak ezek az előadások, hogy ezt elmondjuk. Vannak negatív gyümölcsök. Mondok egy másik példát is. Nagyon jól bemutatja, hogyan működik az egész. Rendszeresen vannak rádiós istentiszteleteink, és az ilyen alkalom után nagyon sok hívás, reakció érkezik. Az egyik alkalommal jött egy ufóval kapcsolatos levél. Egy hölgy írt egy levelet a barátnőjéről, aki belekeveredett az ufókba. Jó barátnők voltak, de ahogy belekeveredett, ez a barátság egyre jobban kezdett tönkremenni. Ufókkal foglalkozott a hölgy. Egyre több furcsa élményt mesélt. Találkozott, megműtötték, elvitték, beépítettek neki, meg stb. Egyre furcsábbak lettek ezek a történetek. Ezt a hölgyet, mikor hallotta ezeket, félelem járta át mindig. Egy idő után már nemcsak ufókról beszélt, hanem már szellemet is idézett. Ő volt a médium. Bekerült a spiritizmusba.
Az ufóhit nem más, mint spiritizmus.
Csak ma már mivel modern, technikailag fejlett civilizáció vagyunk, az ördög halad a korral.
Nem a szellemek jelennek meg, hanem ufók.
Új köntös van. Köntösváltás történt. A lényeg ugyanaz. Beteg lett, természetgyógyászhoz járt. Vitték ide- oda, hogy segítsenek neki. Természetesen jól megkopasztották mindenhol. Ma már egy természetgyógyász 5-10 ezer Ft alatt szoba sem áll az emberrel. Ez a hölgy kezdett leépülni. Amint beszélte ezeket a történeteket a barátnője, egyre jobban félt. Igyekezett magát távol tartani. Pedig a legjobb barátnője volt. Ez a nagy ufós hölgy bekerült a pszichiátriára. 38 évesen le kellett százalékolni, mert idegileg teljesen tönkrement.

Emlékeztek mit mondtam a lejtőről? Ez akkor is működik, ha nem hiszel benne. Isten igazságai akkor is tények, ha nem hiszel benne. Sokkal jobban jársz, ha hiszel Isten Igéjében, mert akkor van esélyed, hogy az emelkedőre kerülsz. Nincsen jobb élet, mint Isten áldása alatt élni. Ami megvilágította ebben a levélben, hiszen sok történetet lehetne mondani, aki elkezd egy területen mozogni, mindegy, hogy melyik területen mozogsz, olyan széles a választék, jobb, ha egyikbe se kapcsolodsz bele. Mindenki érdeklődési körének megfelelően választhat. A TV-k folyamatosan köpik ezeket a szellemi mocskokat a magyar népre. Gyógyítanak, távgyógyítás. Az emberek pedig eszik. Nem tudják, hogy mit esznek. Kezdenek folyamatosan leépülni szellemileg, lekileg, egészségileg, érzelmileg. Az átok elkezd működni az életükben. Ez nem hit kérdése. Isten kijelentett igazságai tények. Az, hogy itt van ez a szék, ha hiszel benne, ha nem akkor is itt van. Mert ez tény. Isten igazságai tények. Nem függnek a mi hitünktől. Figyelmen kívül hagyhatjuk ezeket a tényeket, de attól függetlenül a tények nem fognak változni. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Mondok néhány történetet még, amik egyértelműen igazolják, hogy negatív szellemvilággal való kapcsolódásról van szó, és veszélyes, negatív gyümölcsök vannak.A rendszerváltás után elleptek bennünket a nagy orosz mágusok.

Rendszeresen tartottak Művelődési Házakban alkalmakat. Az emberek érdeklődtek, hipnotizálták, altatták, két szék közé lefektették, levitáltak. Minden volt. Két év után, ahogy ez történt, az orvosok és a pszichológusok fölfigyeltek valamire. A Népszabadságban volt egy egyoldalas cikk, amit egy orvoscsoport az eddigi tapasztalata alapján készített. Nem értették, hogy mi történik, csak egy dolgot tudtak, miután elmentek ezek a nagy varázslók, az ideggondozó intézetek, pszichiátriák megteltek a a saját lelki békességükből kibillent emberekkel. Ezek az emberek nem értették, hogy mért van ez. Ezek ördögi erők által működnek. Nem az a kérdés, hogy működik vagy nem. Ez működik. Csak nem mindegy, hogy ki működteti. Nem az Ignatyenkó működteti, mert lehet, hogy ő sincs tudatában. Ördögi erők működtetik. A gyümölcsei negatívak. Óvták, hogy ne menjenek el a magyar emberek ilyen jellegű alkalmakra. Nagyon örülök annak, hogy mostanában sokkal ritkábban látni ilyen orosz mágusokat. Vannak sajnos helyettük bőven mások is, magyarok, akik végzik ezt a tevékenységet.


Mondok egy reikis példát.

Egyre népszerűbb Magyarországon.

Japán gyógymód.

Komoly pénzeket kell fizetni. Tanfolyam. Beavatás, fényadás, bioenergia. Emberek sokszor százezreket költenek ilyenekre, hogy ők maguk jó szándékkal segítsenek embereknek. Gyógyítsanak. Pedig ha tudnák, hogy ez nem gyógyítás, nem a szeretet energiájának az átadása, hanem ördögi erők bekapcsolása az ő életébe, aki végzi, és azoknak az embereknek az életébe, akik alávetik magukat ennek a tevékenységnek. A Kossuth Rádióban beszéltem, és egy hölgyet meghívtam ebbe az adásba. Ez a hölgy elmondta az élete történetét. Nagy reiki mester volt. Több tanfolyamot végzett, gyógyított, bioenergia, aura. Idegen szavak, hogy az átlagember ne értse, hogy itt valami tudományos dologról van szó, de csak a tudományos látszat van meg. Itt filozófiáról van szó. Hitről van szó, és nem természettudományosan igazolható tételekről. Mindig van egy-két orvos, aki bekerül ebbe az örvénybe, és váltig igazolja, hogy ez milyen természettudomány. Elmondta a hölgy, hogy még kezdő volt, és egy polgámestert gyógyítgatott, akinek a hátán volt egy csomó, és úgy gondolta, hogy bizonyos energia szükséges, hogy meggyógyuljon ez az ember. Gyógyítgatta, javult is a helyzet a polgármesternél. A polgármester elment, és másnap a reikis hölgynél kijött ugyanez a probléma, de olyan erősen, hogy két nap múlva tolókocsiban ült. Sokkal súlyosabb lett, mint annál, akit gyógyított.
Írt Gyurcsoknak, Oláhnak, a többi nagy szakembernek, hogy segítsetek. Jöttek vissza a levelek. Természetesen kolléga. Segítünk. 100 000 Ft. Két hét múlva jöhet. 80 000 Ft. Két hét múlva jöhet. Egy hét múlva jöhet. 30 000 Ft volt a legolcsóbb ajánlat. Nem volt pénze. Úgy érezte, hogy nincs esélye. Teljesen elkeseredett. Ő nem volt igazán Istenhívő. De a legnagyobb ateista is, mikor bajban van, nagyon hamar elfelejti az ateizmusát. Jaj Istenem! Segíts nekem! mondja. Ez a hölgy is így járt. Isten beavatkozott az életébe nagyon érdekes módon. Megtért a fia. Gyülekezetben Ózdon történt ez. Bibliaiskolába járt. Bizonyságot tett az édesanyjának.
"De anyu, hát Isten, aki teremtett Ő tud téged meggyógyítani. Ő az, aki helyre tud téged állítani, aki segíteni tud neked."
Hát ő hitte is, meg nem is. Mivel bajban volt, egyszer elment a gyülekezetbe. Az történt ott, hogy Isten megérintette őt, és már úgy jött haza, hogy tolta a kocsit. A pásztor imádkozott érte. Megvallotta bűneit, megtagadta a reikit, és ezeket a dolgokat, és Isten teljesen helyreállította az életét. Halleluja!!! Azt mondta, hogy nem tudtam, hogy mibe kerültem bele. Jó szándékból csináltam. A Pokolhoz vezető út jó szándékkal van kikövezve, mondja a közmondás. Érezte, hogy az élete egyre jobben leépül. Az átok ilyen módon bontakozott ki az életébe. A gyümölcsök negatívak. Mondhatnék néhány ilyen példát. Isten határozott tiltásokat rendel, mert szeret téged. Mert félt téged. Mert nem akarja, hogy a bűn, az örvény tönkre tegyen téged. Ezért küldte el Jézus Krisztust. Ezért halt meg érted, hogyha már benne vagy, ki tudj jönni. Ki tudj szabadulni. Meg tudjon változni az életed. Átmenjél a lejtőről az emelkedőre. Nincs más út. Mi van a lejtő és az emelkedő között? Középen Krisztus keresztje van. Csak itt lehet átmenni a másik oldalra. Nincs több lehetőség. Nincs több variáció. Jézus Krisztus által. Ha megvallod a bűneidet, és segítségül hívod Jézus nevét. Ő meghallja, segíteni fog. Átvisz téged az emelkedőre. Megáldja az életedet. Teljessé teszi az életedet. Nélküle csak üres az élet.Jó néhány ilyen példát mondhatnék. Egy dolog biztos: a gyümölcsök negatívak. Persze nem mindig ilyen radikálisan jelentkeznek. Általában azokat a példákat szoktam említeni, ahol egyértelmű a helyzet. Sokan azt mondják: Figyelj 3 éve csinálom, és semmit nem látok ebből, amit mondasz. Éppen tegnap beszéltem egy fiatalemberrel Mezőberényből, aki varázslással foglalkozik. Én nem tapasztalom, amit mondasz. Tudod milyen a lejtő természete? Ha tanultál fizikát, tudod. A mikor a lejtőn elindul az autó, az nem 220-al indul. Lassan indul. Lassan. Ugye? A lassú mozgásból gyorsabb mozgás lesz. Egy idő után fölgyorsul, még jobban fölgyorsul. S már nem vagy ura a helyzetnek. Ne menj el odáig! Most még úgy érzed, hogy magabiztos vagy. Így kezdődik a kábítószer, minden bűnnel így kezdődik. A mézesmadzagot elhúzza az ördög. Csak lekopik a méz, és marad a madzag, amivel megköti az embert, amivel tönkreteszi az embert. Mert emberölő volt kezdettől fogva. Hazug és hazugság atyja. Befejezésül egy felsorolást szeretnék nektek adni azzal kapcsolatban, hogy néz ki ez az átok. Ez egy nagyon erős és csúnya szó. Sokan félnek ettől a szótól, annak ellenére, hogy egy bibliai kifejezés. Az áldás sem működik jobban, mint az átok. Az áldás ugyanúgy létező valóság, mint az átok. Az emelkedő és a lejtő.

Hogy néz ki gyakorlati módon az átok? Különféle zavartság, cselekvési kényszerek lépnek fel. Nem olyan régen a TV-ben láttam, hogy egy mérnök ember nyakkendőben beszámolt arról, hogy 40 évesen miért százalékolták le. Elmondta, hogy mivel foglalkozott, és mi lett a következménye. Tisztasági kényszere volt. Férfiakra ez nem igen jellemző. Általában naponta 10 szappan volt az adagja. Véresre mosta a kezét. Mert az volt kényszere, hogy koszos. Mindig szaladgált be a fürdőszobába, ötpercenként kezet mosni. Jó hosszan, egy fél szappan erejéig csutakolta a kezét. Kényszercselekvések, pánikbetegségek. Magyarországon népbetegség a depresszió. Mások beszámolnak arról, hogy új információkat szereztek meg. De ezek hazugságok, vagy féligazságok. Mások elmondják, hogy egy területen elkezdik, és megnyílnak a többi felé.Befejezésül: Jézus Krisztus a Mennyből szállt le a Földre. Természetfeletti volt a világba jövetele. Eljött Jézus erre a Földre, mert Isten így tudott legjobban kommunikálni velünk, mert Ő is emberré lett. Meggyógyította az embereket, megszabadította az embereket. Szeretetének erejével, evangéliumi küldetésével az egész világot formálta. Bemutatta az Atya szeretetét az embereknek. Minden emberben lehet csalódni. Őbenne semmiképpen. Mindenki vétkezik. Ő egyedül tökéletes. Soha nem követett el bűnt, de magára vette mindenki bűnét. Meghalt a kereszten. Elszenvedte a halálos átokítéletet, hogy megváltson az élet legnagyobb bajától: bűneink rettenetes nyomorúságától és következményeitől itt, és most e Földön és odaát az örökkévalóságban. Ő a legcsodálatosabb az emberek és az angyalok között. Utána lement a Pokolba, legyőzte az ördögöt, a negatív szellemvilágot, azért, hogy utána ki tudjon szabadítani engem és téged a negatív szellemvilág befolyásából. Három nap múlva feltámadt, jónéhány embernek megjelent. Visszament a Mennybe, ott ül az Atyának a jobbján. A világ nagy emberei sorra letüntek. Ő azonban soha, és övé lesz az utolsó szó is az emberi történelemben. Eljön ítélni élőket és holtakat.JÉZUS KRISZTUS, Isten Fia, a világ Megváltója, így az enyém is. Ha akarod, a tiéd is lehet. Alázkodj meg előtte, valld be neki bűneidet, válaszd uraddá szíved és életed felett! De ne félig, hanem egészen! A fél megtérés dupla nyomorúság, belefárad a lélek. Talán te is megtapasztaltad ezt. De, ha egészen átadod magad, akkor megismered szabadító szeretetét, megérted Igéjét, megtapasztalod hatalmát, részese leszel békességének és dicsőségének.
"Az az indulat legyen bennetek, ami Krisztus Jézusban is megvolt: mert Ő Isten formájában lévén nem tekintette zsákmánynak, hogy egyenlő Istennel, hanem megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért fel is magasztalta Őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb, hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és földalattiaké: és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére."
(Filippi 2:5-11)

Hívd segítségül Jézus nevét! És megmenekülsz! Ez működik! A gyakorlatban tedd meg, hogy valósággá tegye az életedben a megváltást. Hívd be most! Ne foglalkozz senkivel, és semmivel! Ő megteszi. Tegyük meg most, jó?

Választ az életet, Jézus Krisztust!
Elkezdi felépíteni az életedet.Jézus él!

Isten küldte Szent Fiát, Jézust.
Gyógyítani, szeretni jött.
Ő jött meghalni a bűneinkért.
Egy üres sír bizonyítja, hogy Jézus él!

Ó, mily csodás, újjászülettem!
Örömöt, békét megkaptam.
Oly nyugalom biztosan tudni,
Próbákon át Jézus megtart, mivel Ő él!

Mert Jézus él, bátran várom a holnapot,
Mert Jézus él, elmúlt minden félelmem,
Mert én hiszem, igen, tudom, Ő tartja fenn a jövőt,
És élni érdemes csupán azért, mert Jézus él.Köszönöm Jézus, köszönöm Jézus.
Köszönöm Uram, hogy szeretsz engem!

A Golgotára ment, és meghalt értem.
Köszönöm Uram, hogy szeretsz engem!

A harmadik napon, Ő feltámadott.
Köszönöm Uram, hogy szeretsz engem!

Ó, halleluja, ó, halleluja!
Köszönöm Uram, hogy szeretsz engem!

Maranatha! Békesség az Úrtól!VAN KIÚT!

"JÉZUS ÍGY VÁLASZOLT:
Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet..."
(BIBLIA Jn 14:6)


Jézus Krisztus a Szabadító, Gyógyító, Megváltó.

ÉLETED ADTAD, hogy ÉLETEM LEHESSEN

Szeretnéd életed vezetését átadni Jézus Krisztusnak?
Akár most itt is megteheted.


Ajánlott olvasmányok:

Han Pál: Menekülés az okkultizmusból részlet hallható

"Olyan embereknek ajánljuk, akik kacérkodnak a természeti népek vallásából vagy a távol keleti misztikából származó sámánizmussal, horoszkópokat olvasnak, delejezőkkel kezeltetik magukat, a "feng sui"-nak hódolnak, jógáznak, agykontroloznak vagy csak egyszerűen nem értik, hogy a keresztények miért nem szeretik a Harry Potter könyveket..."

Han Pál: Menekülés - Görbicz Tamás: Totemrehívás könyv

Az agykontroll tanfolyam hatása
R. Josuran: A spiritizmus fertőjében
Ch. Gratenau: Rudolf Steinertől Jézus Krisztusig
dr. Erdélyi Judit: Ajtónyitás vajon kinek?
Vigyázz! Okkultizmus!

Müller György: Tanács fiatal keresztyéneknek;
Bízzál az Úrban! és Müller György élete és naplója Pierson + Short írásában kaphatók az
A könyvek kaphatók az
Evangéliumi Kiadó és Iratmissziónál.
http://www.evangeliumikiado.hu


Mit mond a Biblia a jóslás, a szellemidézés
és a varázslás témakörében?

Süveges Imre előadásának 1. része

Szellemi eredetű, pszichoszomatikus
betegségekről és az ufókról

Süveges Imre előadásának 2. része

Viki szabadulása a reikiből

Az agykontroll tanfolyam hatása

Démonok tulajdonságai a Biblia alapján

Bűnbánat nélkül nincs ébredés

Új feladatok, a Sátán új kihívásai Szenvedélybetegség


M. Basilea Schlink: NEW AGE - a Biblia szemszögéből -

Paul F. Kiene: VIGYÁZZ! OKKULTIZMUS!

Harry Potter és a mágia! Az okkultizmus veszélyeiÉLETRAJZOK, OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!