HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő


2024.04.30.Halállistát írt az osztálytársairól a hatodikos lány, aki hátbaszúrta a társát.


Talán nem túlzás azt állítani, hogy az egész országot megrázta az eset, hogy hétfő reggel egy Győrhöz közeli bőnyi iskolában egy hatodikos lány szívtájékon hátbaszúrta az osztálytársát, aki kis híján belehalt a támadásba. Azóta előkerült a lány halállistája, a rendőrség pedig elkezdett nyomozni az indítékok után is. Hogyan jut el odáig egy 12 éves lány, hogy meg akarja ölni az osztálytársait? Ennek próbáltunk meg utánajárni mostani adásunkban. /hetek.hu/ Hozzászóló: Svájcban büntethető, biztosan azért, mert az nem demokrácia. A halállista azt bizonyítja, hogy nagyon is tudta, hogy mit csinál.

2024.04.24.Déri Stefi: Hogyan lettek SIKERESEK a balos INFLUENSZEREK?


Párttitkár unokából befolyásos politikus, hírszerző gyerekéből rádiós műsorvezető, külkereskedő fiából pedig reklámszakember. Csak néhány történet, amely jól mutatja, hogy az egykor magas polcon lévő káderek leszármazottjai, miként részesültek a szülői/nagyszülői örökségből, akikről a széles közvélemény nem is sejti, hogy milyen háttérrel érkeztek a közéletbe. Folytatjuk a kommunista dinasztiák hatalomátmentésének témáját. Mező Gábor történész-kutatóval ezúttal a kommunista celebvilágról és a kádergyerekekről beszélünk. /Patrióta/

2024.02.25.Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja - Kerekegyháza
Dr. Pánczél Gyula, Sárközi Sándor, Tarnay Szilvia


A linkre kattintva, elsőként dr. Pánczél Gyula orvos tart értékes előadást, majd a videóban 40:19-től Sárközi Sándor beszél apósáról, a Batu pékről, míg Tarnay Szilvia 51:29-től a szüleiről és önmagáról. Szalai József a végén, 1:33:47-től.
Mikor 2006-ban, a Gyurcsány Kormány időszakában, a Szabadságharcunk 50. évfordulójára Emlékkiállítással készültem, a helyi Katona József Művelődési Házban, álmomban sem mertem volna gondolni arra, hogy az értékteremtéseim során, tengernyi kihívással szembesülök.

2010-ben, a Kommunizmus Áldozatainak az Emléknapján Tarnay Szilvia is tartott előadást az említett helyszínen. Azon év őszén, a helyi sportcsarnokunkban, Orbán Viktor az önkormányzati választások előtt, kampány beszédet tartott, melyre szintén eljött. Ki a kerekegyházi előadásán kívül, még két helyszínen beszélt nyilvánosság előtt, a családot ért erőszakról és a politikai megbélyegzésről. Az említett rendezvényünkön olyanról beszélt, hogy a budapesti lakásának bejárati ajtaját, háromszor egymást követően betörték. Nem tapasztalta, hogy bármit elvittek volna...

2021.11.09.Eperjes Károly gondolatai a Magyar Passióról
Nagybátyáim sorsa nagyon egyezik a feladattal.
Film a magyarországi keresztényüldözés sötét korszakáról


Az egyiket egészen Münchenig verték, Dr. Eperjes Ernő. Az anyai ágon Gyula bácsit pedig a börtönben verték. Nagyon sok mindenről tudok. Sőt a filmbe beledolgoztam azt a papi sorsot is, akihez Gyula bátyámmal, szüleimmel látogatóban voltunk. Szeretsz csuhás? Ájulásig verték, de még mindig azt mondta, hogy szereti a verőjét. Ezután abbahagyta a verést az ÁVH-s, és ekkor elsírta magát. Ennek a motívumai benne vannak a filmben.Te meztelen Krisztus, hol hagytad a csuhád? - részlet a Magyar Passióból

1950 nyarán több mint 11 ezer szerzetest internáltak mindössze egyetlen éjszaka alatt. A magyar szerzetesrendeket - négy kivételével - feloszlatták. Sokan kerültek az ÁVH börtöneibe. A film Leopold atya történetén keresztül mutatja be az akkori eseményeket.2023.10.23.Jobb érzés: "Édesanyám nem volt hős"
- dehogynem, Kőrösi Koppány barátom!


Tiszta sor. Egy vidéki nő józan paraszti ésszel a közéletről.2023.09.21.A TEK rendkívüli sajtótájékoztatója
Fontos bejelentést tett a TEK az esztergomi robbantásról.


A vízből mentették ki az oda beesett kollegákat. Az egyik kollega a helyszínen elhunyt. A sérültek száma a TEK részéről 8, ebből 5 fő súlyos, és 3 könnyű sérült. Bordatörés, égések, orrcsonttörés, fogazat elvesztés, és különböző súlyos sérülések voltak. A tűzoltó kollegák különböző kisebb sérülésekkel, de törésekkel megúszták ezt a robbantást. A robbantás szándékos volt, és az élet ellen irányult. (HÍR TV)

Nagyon szomorú, hogy ilyen állapotú emberek veszélyeztetik a környezetüket. (MR)

2022.05.26.Most meghallgathatják a 2006. május 26-án elhangzott teljes beszédet.
16 éve hangzott el az őszödi beszéd. Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök,


egy hónappal a megnyert országgyűlési választások után, zárt ajtók mögött beszélt az MSZP-frakciónak arról, hogy a választás előtt hazudtak az embereknek, és tulajdonképpen a csőd szélére sodorták az országot. A beszéd kiszivárgása után tüntetések kezdődtek.

Gyurcsány Ferenc már az első pillanattól igazságbeszédnek nevezte az elhangzottakat, és a tüntetések ellenére sem mondott le, és az események miatt máig nem kért bocsánatot.

Az őszödi beszéd elhangzásának évfordulója kapcsán stúdióbeszélgetésre hívtuk Gyurcsány Ferencet, de adásunkig nem válaszolt megkeresésünkre.2006 október 23, Budapest. Ez történt Magyarországon


Megsebzett ünnep (2006) - magyar dokumentumfilm 18 éven felülieknek!


2006. október 23-án, az 1956-os forradalom 50. évfordulóján számos megemlékezést tartottak Budapesten. A rendőrség - miután megfékezte a kormányellenes tüntetőket - a békés megemlékezőket kezdte el zaklatni. A brutális rendőrtámadás rengeteg olyan embert érintett, akik csak egy békés megemlékezésen vettek részt, vagy éppen az utcákon sétáltak.
Az eredmény: ártatlanul megsebesített, megvakított állampolgárok. A magyar történelemben példátlan rendőri brutalitást követően a budapesti főpolgármester /Megj. Demszky Gábor/ kitüntette a budapesti rendőrfőkapitányt./Megj. Gergényi Péter/
"Pesty László vagyok, tv riporter. 18 évvel ezelőtt, még a rendszerváltás idején, számos tüntetést dokumentáltam. Az ilyen eseményekről, azt gondolom, kötelességünk tudósítani a társadalmat, akár diktatúrában, akár demokráciában élünk.
Sok rendőrattakot láttam, melyek annak idején békés rendszerváltó tüntetők ellen irányultak....de az események, melyekről ez a film, szól, sajnos nem 18 éve játszódnak, hanem 2006-ban, 16 évvel a demokratikus változások után."Megsebzett ünnep (2006) - magyar dokumentumfilm 18 éven felülieknek!
Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
(ilyen a ballibsi /poszt/kommunista elnyomás)TV Híradó


Göncz Kinga helyesnek tartja a 2006. október 23-i rendőrterrort

2013. okt. 9. Göncz Kinga és társai változatlanul helyesnek tartják a 2006. október 23-i rendőrterrort, s az áldozatokat hibáztatják. Morvai Krisztina strasbourgi kérdésére a szemkilövető kormány minisztere egyértelművé tette, hogy gaztetteiket bármikor megismételnék.

Heller Ágnes öszödi beszéde Brüsszelben (2011.3.1.) /Megj. eltávolították/Tisztelet a Hősöknek, éljen a Haza! Avanti ragazzi di Buda, avanti ragazzi di Pest, studenti, braccianti, operai, il sole non sorge piu` ad Est.
2020.10.23.Lazio: Előre budai srácok!


A Lazio csapata mindig is erősen jobb oldali beállítottságáról volt híres. Az 1956-os események annyira mélyen érintették az olasz szurkolókat, hogy az alábbi dalt írták, hogy kimutassák együttérzésüket a magyarokkal. Az elmúlt hatvan évben a dal tovább élt és a mai napig éneklik tisztelegve a magyar szabadságharcosok előtt és tiltakozva a kommunista rezsimek hatalma ellen. 2006-ban, az események 50. évfordulója alkalmából a Roma és az Inter tábora is átvette a dalt.2023.05.30.Helytálltak a magyar békefenntartók Koszovóban


Senki sincs életveszélyben, de hét katona sérülése súlyos, őket légi úton még ma Budapestre szállítják. Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta: az olasz-amerikai parancsnokság alatt végrehajtott műveletben a magyar katonák a kapott parancsoknak megfelelően jártak el. Hozzátette: a magyarok helytálltak, ezért büszkék lehetünk rájuk. (M1 - Híradó)

2023.05.19.Oroszország elfogatóparancsot adott ki a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyészére


Az orosz belügyminisztérium pénteken elfogatóparancsot adott ki Karim Aszad Ahmad Khan, a jelenleg a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) főügyészeként eljáró brit ügyvéd ellen. Khan márciusban kérte Vlagyimir Putyin orosz elnök és Marija Lvova-Belova gyermekjogi biztos letartóztatását a gyermekek "Ukrajna megszállt területeiről" Oroszországba történő "jogellenes deportálásának és áthelyezésének" állítólagos háborús bűntette miatt. Az ICC a kijevi kormány azon állításai alapján járt el, miszerint a gyermekek Oroszország általi evakuálása az ukrán erők által tűz alá vett polgári területekről a lakosság erőszakos áthelyezésének minősül, ami a negyedik genfi egyezmény szerint bűncselekménynek minősül.

Három nappal Khan bejelentése után, március 20-án az orosz Nyomozó Bizottság vizsgálatot indított az ügyész ellen, valamint a parancsát jóváhagyó három ICC-bíró - Tomoko Akane, Rosario Salvatore Aitala és Sergio Gerardo Ugalde Godinez - ellen. A nyomozás az orosz büntető törvénykönyv 299. és 360. cikkelyére összpontosított, nevezetesen az ártatlannak ismert személyek elleni vádemelésre, valamint egy nemzetközi védelmet élvező külföldi állam képviselője elleni támadás előkészítésére a nemzetközi kapcsolatok megnehezítése érdekében.

Moszkva a Putyin és Lvova-Belova elleni ICC-parancsokat semmisnek minősítette, mivel Oroszország nem részese a bíróságot létrehozó Római Statútumnak, ahogyan az Egyesült Államok, Kína, India és több tucat más ország sem. (oroszhírek)

2023.05.16.Újabb Csernobil? Ukrajnában atomszennyeződés történt.


Szomorú hír, hogy britek által Ukrajnába szállított lőszerraktárat robbantottak fel az oroszok. Nyilván rakétával találták el. Nem tudhatták az oroszok, hogy milyen lőszerek vannak ott. Az uránszennyezés Lengyelországban és Romániában mérhető. A háború egyre inkább durvul. (Raposa Gábor)

2023.05.16.Morawiecki: további orosz diplomáciai ingatlanokat fogunk lefoglalni


Szergej Andrejev lengyelországi orosz nagykövet korábban azt mondta a TASZSZ hírügynökségnek, hogy Lengyelország nem volt hajlandó elismerni Oroszország tulajdonjogát a varsói Beethoven utcában lévő orosz nagykövetség lakókomplexumában. A nagykövetség közölte, hogy a gdanski orosz főkonzulátusnak otthont adó épületek szintén vitás kérdések Lengyelországgal. Április végén Lengyelország lefoglalta a varsói orosz nagykövetség iskolájának épületét. Oroszország ezt a diplomáciai kapcsolatokról szóló 1961-es bécsi egyezmény megsértésének tekinti. Az orosz külügyminisztérium kemény megtorlást ígért Lengyelországnak. (OroszHírek)

2023.05.14.Álprobléma ugye dollárbaloldal?


Brutális támadás érte a határvédő rendőröket.
Betonvassal szúrták át a szolgálati autójukat. (konzervativmemek)

2023.05.03.Rendkívüli hír! Kijev szerdára virradó éjjel dróncsapást kísérelt meg
Vlagyimir Putyin orosz elnök rezidenciája ellen a moszkvai Kremlben


Ukrajna dróntámadást indított a moszkvai Kreml épülete ellen, a drónokat lelőtték.2023.04.20.Kamerák figyelik a fejkendő viselését Iránban


Iráni városok kamerarendszereket építettek ki és azzal ellenőrzi a rendőrség, hogy a nők viselik-e a fejkendőt. Az utóbbi időben több fiatal nő protestből levette a hidzsabját, holott az Iszlám Köztársaságban kötelező a nőknek hajuk elfedése. A teheráni rendőrfőnök megerősítette, hogy a hatóság első alkalommal csak figyelmezteti a szabályszegő nőket és a második esetben már büntetést rónak ki rájuk. (PsTV)2023.04.17.Manfred Weber körülírta: Orbán Viktor Európa vezére, kövessük a magyarokat


Falakat végső megoldásként kellene emelni, de ha másképpen nem lehet megállítani az illegális bevándorlást, akkor készen kell állni a kerítések építésére - mondta el Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke, aki a jobboldali olasz kormány politikáját méltatta a Corriere della Sera című olasz napilapban hétfőn megjelent interjúban.... Úgy vélte, az EU-ban közös akciótervre van szükség, de sem az Európai Bizottság, sem egyes tagállamok "nem követnek tudatos magatartást, nem figyelnek, nem cselekednek a komoly probléma ellenére".

Manfred Weber megkésettnek nevezte az Európai Bizottság februárban bemutatott migrációs intézkedési csomagját hangsúlyozva, hogy évek óta ismételt ígéretek helyett fel kell gyorsítani az illegális bevándorlók visszatoloncolását származási országaikba, mert "ha egy bevándorlónak nincsen joga védelemre, vissza kell térnie hazájába". A római kormány április 11-től hat hónapra, nemzeti szükségállapotot rendelt el az év eleje óta folyamatosan erősödő migrációs helyzet miatt.

2023.04.10.Macron: Európának fel kell ébrednie, különben vazallussá válik.


Ismét hangot adott Emmanuel Macron annak a meggyőződésének, hogy Európának nem kellene mindenben az Egyesült Államokat követnie világpolitikai kérdésekben. A francia elnök egy interjúban ezúttal arról beszélt, hogy Tajvan kérdésében sem az amerikaiakhoz, sem a kínaiakhoz nem kell alkalmazkodni. Macron azt is mondta, idézem: Európának fel kell ébrednie, különben vazallussá válik. (M1 - Híradó)

2023.04.10.Megmerevedett az orosz - ukrán front


Nem csak egymással, hanem a zord időjárással is meg kell küzdeniük a katonáknak az orosz-ukrán fronton. A hideg, ködös és csapadékos időjárás miatt egyik fél sem tud komoly támadást indítani jelenleg. Az oroszok hosszú ideje nem értek el nagyobb eredményeket, az ukránok pedig tartalékolják az er ejüket a tavaszi offenzívára. Közben egyre inkább úgy tűnik, hogy az oroszok és az ukránok is lőszerhiánnyal küzdenek. (M1 - Híradó)

2023.03.26.Orbán Balázs: A védelmi együttműködés fejlesztését alapvetően támogatjuk.
Magyarország továbbra sem vesz részt fegyverszállításban


Az orosz-ukrán háborúnak csak vesztesei lesznek, ezért mielőbb béketárgyalásokra és tűzszünetre van szükség - erről is beszélt Orbán Balázs a Vasárnapi Újságban. Azt mondta: a védelmi együttműködés fejlesztését alapvetően támogatjuk, hiszen fontos, hogy az uniós tagállamok képesek legyenek saját magukat megvédeni. Magyarország azonban továbbra sem vesz részt fegyverszállításban. (M1 - Híradó)

2023.03.23.Atomháborús riadalmat keltett a britek bejelentése


A britek atomháborúba sodornák a világot - írja az Origo. Vlagyimir Putyin orosz elnök ugyanis arra figyelmeztetett: ha a britek nukleáris komponensű rakétákat küldenek az ukránoknak, arra Oroszország arányos válaszlépésekkel fog reagálni. A szegényített urán következményei közé tartozik a rákos megbetegedések számának növekedése. Ukrajna nem több a britek számára, mint az Oroszországgal szembeni konfrontáció próbaterepe. Közben a Fehér Ház úgy reagált a kínai elnök béketervére, hogy jelenleg nem akarnak tűzszünetet Ukrajnában. (M1 - Híradó)

2023.03.20.Robert C. Castel: Mit hoz a tavasz Kijevben és Moszkvában, keleten és nyugaton?


Sűrű napokat élünk, Putyin elnök ellen elfogatóparancsot adott ki a Nemzetközi Büntetőbíróság, Donald Trump arra készült, hogy napokon belül letartóztathatják, de közben zajlanak a tárgyalások Moszkvában és Brüsszelben. A Hetek Originals mai adásában Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk arról, milyen fordulatok várhatók a tavasszal. A beszélgetés témái: Drónháború a Fekete-tenger felett Egy mai hír szerint az oroszok ismét megpróbáltak megsemmisíteni egy drónt a Fekete-tenger felett, azonban most sikertelenül, mert az orosz légierő SZU-27-ese nem tudta lelőni az ukránok által használt, török gyártmányú Bayraktar TB2-es drónt. - Aktívabb lett az orosz légierő az utóbbi hetekben? Mit lehet tudni az amerikai Reaper drónnal való incidensről? - Ebben az incidensben nem halt meg senki. Lehet-e azt mondani, hogy a háború átterelődött, legalább részben a technológiai színtérre? Vagy inkább nőtt ezzel az eszkaláció veszélye? Putyin Mariupolban - Először ment volt ukrán területre a háború kitörése óta.

Kinek szólt ez a látogatás?
- A hágai bíróság elfogatóparancsának lehet gyakorlati jelentősége? Korlátozza-e Putyin nemzetközi kapcsolatrendszerét? Például a Dél-afrikai Köztársaságnak kötelessége lesz letartóztatni az orosz elnököt, amennyiben Vlagyimir Putyin augusztusban az országba érkezik. - Donald Trump is attól tart, letartóztatják, várható, hogy a rentines vezetőket így akarják kiiktatni a jövőben? Bakmuti csata mérlege - Tovább tart az ukrán ellenállás, mit jelent ez? Sikeres Zelenszkij elnök taktikája, amivel időt akar nyerni?
Ukrán ellenoffenzíva
- Mi a tétje a tervezett ukrán déli hadjáratnak a hadviselő felek számára? És mi szükséges hozzá? Borell-terv az európai lőszerszállításokról Március 20-án tart ülést az uniós külügy- és védelmi miniszterekből álló Külügyi Tanács. Josep Borrell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselő azt javasolja: a tagállamok a vakcinákhoz hasonlóan közösen szerezzenek be lőszereket. A Bloomberg információi szerint Ukrajna idén egymillió lőszert szeretne beszerezni, ami becslések szerint 4 milliárd euróba, azaz csaknem 1600 milliárd forintba kerülne.

- Mivel járhat Európára nézve ez a felgyorsított fegyverkezés?
- Franciaország azt szeretné, hogy a lőszereket kizárólag európai forrásból szerezzék be, ne az Egyesült Államokból. Ez erősíti vagy inkább gyengítheti a NATÓ-t? Lehet ez szakítópróba a NATO és Európa között? - Döcögnek a fegyverszállítások, Szlovákiában nagy vita támadt abból, hogy Eduard Heger miniszterelnök bejelentette 12 Mig-29-es átadását Ukrajnának. A finn miniszterelnöknek pedig vissza kellett vonnia az F-16-osokra való ígéretét, miután kiderült, hogy nem egyeztetett a kormánnyal erről.
Mit jelent ez a növekvő ellenállás?
Téma: Lengyelország szerint lehet, hogy be kell lépni a háborúba Lengyelország franciaországi nagykövete szerint az ukránok a Nyugat alapvető értékeiért és kultúrájáért harcolnak, ezért ha Ukrajna nehéz helyzetbe kerül, és már nem tudja megvédeni magát és a függetlenségét, akkor nem lesz más választásunk, mint résztvevőként belépni a háborúba. Orosz-kínai csúcstalálkozó Háromnapos állami látogatásra érkezik Oroszországba hétfőn Hszi Csin-ping kínai elnök-pártfőtitkár. - Hogyan értékeli az orosz-kínai közeledést? - Milyen feltételei lehetnek Kínának? - Kérhet-e Putyin katonai támogatást Pekingtől? 20 éve kezdődött az iraki háború - Mi ennek a tanulsága így az idő távlatából? (Hetek Originals)

2023.02.14.Ki pénzelhette az Antifa magyarországi akcióit?


Amit eddig tudunk rendőri jelentésekből és a német "Bild" cikkéből, a Budapesten garázdálkodó, embereket életveszélyesen összeverő fiatal anarchisták Németországból és Olaszországból érkeztek. Joggal merül fel a kérdés, hogy ki finanszírozta ezeknek az "urbán terroristáknak" az utazást és az itt tartózkodást. Mivel az USA-ban csak Soros György hadseregének hívják az Antifát, így akár kézenfekvő arra gondolni, hogy álcivil szervezetek, NGO-k szervezték az akciót a "Kitörés-napján". Persze felmerülhet az a kérdés is, hogy nem a baloldalhoz jutott "guruló dollárokból" fizették-e ki a bűnözőket. (GEOrgPOLITIKA)

2023.02.13.Pócza István Németország szakértőt kapcsoljuk
Több embert is megtámadtak Budapest utcáin


A rendőrség 8 súlyos sérültről tud, akiket a magyar és a külföldi szélső balosok vertek brutálisan. A csoportosulás a Mérce, valamint a Jámbor Andráshoz köthető Szikra mozgalom szervezésében gyűlhetett össze. Részletek a videón. (HÍR TV)

2023.02.11.Drámai jelenetek zajlanak az ukrajnai frontvonalon egy éve


A világ hírügynökségei a törökországi földrengés-katasztrófával foglalkoznak ezekben a napokban. Közben viszont a szomszédban lassan egy éve dúl a háború. A hírügynökségek azonban alig közölnek drámai felvételeket az ukrán frontról. Pedig a háború egy évében otthonokat bombáztak le, embereket küldtek harcba, és sokan váltak menekültté. Vagonokban tárolják a halottakat a magyar határnál. (M1 - Híradó)

2023.02.02.Reply to the American ambassador. More respect for the Hungarians!
Válasz az amerikai nagykövetnek. Több tiszteletet a magyaroknak!


Több tiszteletet a magyaroknak! Az USA budapesti nagykövetének azt szeretném mondani, hogy teljesen érdektelen, hogy mit gondol a magyarországi belpolitikai folyamatokról. Semmi köze nincsen hozzá. Nem dolga beleszólni Magyarország belügyeibe, Mi nagyköveteket fogadunk, nem helytartókat. A küldő ország azért küldi ide, hogy a két ország kapcsolatának fejlesztésén, javításán dolgozzanak a kölcsönös tisztelet talaján állva. Magyarország egy szuverén ország. (Magyarország Kormánya)

2023.01.31.Szijjártó Péter válasza a dnyiproi polgármester kirohanására
és a magyar-ukrán kapcsolatok állása.


2015-öt követően az ukránok lépésről lépésre, törvényről törvényre sértették meg és csökkentették a magyar közösség jogait. Az a tény, hogy a magyar nemzeti közösségtől elvették azt a jogot, hogy a teljes sprektrumú nemzeti oktatáshoz hozzáférjen, olyan szinten sérti nemcsak a kétoldalú egyezményeket, hanem az EU ide vonatkozó jogszabályait is, amely sok deklarált ukrán szándék hitelességét megkérdőjelezi. Amikor elkezdődött a háború, mi ezt az egész kérdést zárójelbe tettük, nem felejtettük el, mert azt gondoltuk nem korrekt ezzel a kérdéssel háború idején előállni. Ezek után Ukrajna a közelmúltban elfogadott még egy törvényt a nemzeti kisebbségekkel kapcsolatban, amely törvény még tovább rontotta a nemzeti közösségek helyzetét, és meg több jogot vett el a nemzeti kisebbségektől.

Most kérdezem és, mi szüksége volt az ukránoknak arra, hogy egy háború idején, amikor elvileg számítanak a szomszédos országok segítségére, olyan jogszabályt hozzanak, amely még tovább sérti, csökkenti a nemzeti közösségek jogait, köztük a magyarokét. Én mindig állok az ukrán kollegám rendelkezésére. A mostani kollegámnak is állok a rendelkezésére, hogy miben segíthetek. Fenntartjuk azt az álláspontunkat, hogy béke kell, mert a háború egyik következménye, komplett vidékeket, komplett országrészeket, komplett régiókat tesznek gyakorlatilag lakhatatlanná, és élhetetlenné. Szeretnénk, hogy ez a háború, mely ilyen szenvedéseket hoz, minél előbb véget érjen. (Magyarország Kormánya)

2023.01.27.Újabb biztonsági intézkedésekről döntött az izraeli kormány


Újabb katonai egységeket vezényelt a megszállt Ciszjordániába az izraeli kormány, a pénteki jeruzsálemi terrortámadás után. A kabinet úgy döntött, hogy megvon minden szociális juttatást a palesztin merénylőket támogató családtagoktól. Azt is bejelentették, hogy több ezer izraeli civil juthat fegyverviselési engedélyhez. A közel-keleti országban a múlt héten lángolt fel az erőszak. (M1 - Híradó)

2023.01.23.Barmokként FOGDOSSÁK össze a KÁRPÁTALJAIAKAT


Húsz teherautóval küldte haza az elhunyt katonák holttestét a Wagner csoport január 13-án - állítja, megrázó videókkal alátámasztva a háborúban egyre nagyobb szerepet betöltő orosz magánhadsereg Telegram-csatornája. A videón látható, amint egyesével koporsóba emelik a holttesteket. Továbbra is csak annyi hivatalos, hogy Szoledart elveszítették az ukránok - de egyre több információ szivárog ki arról, hogy a háború eddigi legnagyobb ütközetében az ukrán hadsereg elitalakulatának számító Munkács 128 hegyivadász dandár legalább fele odaveszhetett. A PestiSrácok.hu stábja Kárpátalján járt, ahol a háború kitörése óta a legdurvább kényszersorozási akció zajlik.

A korábbinál nagyobb, jelentős veszteségek miatt drasztikus módszerekkel töltik fel a létszámot. Helyiektől származó információk szerint tavaszig tízezer embert akarnak besorozni Kárpátaljáról. Riportunkban megmutatjuk azokat az egészen elképesztő felvételeket, amelyek már-már emberrablásnak nevezhetők. Megtudtuk, hogy csak az elmúlt héten 90 ember volt a sorozási kvóta és csak a csapi kistérségben. A sorozók vagy teljesítik a kvótát, vagy őket viszik a szoledari felvételeket elnézve, a húsdarálóba. Ehhez társul, hogy a megmaradt magyarság üldözése és ellehetetlenítése minden eddiginél brutálisabb szintre lépett Kárpátalján. (PsTV)

2023.01.20.Novák Katalin: ami most Kárpátalján történik, az elfogadhatatlan.


A háború árnyékában egyre nagyobb a feszültség Kárpátalján. Egy friss rendeletre hivatkozva ugyanis sorra távolítják el a rendőrök a magyar zászlókat és a magyar feliratokat a közintézményekről. Még egy iskolaigazgatót is menesztettek indoklás nélkül. A magyar államfő minderre úgy reagált: ami most Kárpátalján történik, az elfogadhatatlan. (M1 - Híradó)Újabb halálos áldozata van az egyre fokozódó nigériai keresztényüldözésnek.
Vasárnap hajnalban terroristák égették halálra Isaac Achi atyát a nigériai Kafin-Koróban.


2023.01.13.Brutális rendőrgyilkosság Budapesten
Zelenszkijt kritizálja a Nemzetközi Újságíró Szövetség


A rendőrségi épületeken fekete zászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelegnek Baumann Péter rendőr főtörzsőrmester, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának helytállása előtt, aki szolgálatteljesítés közben halt meg, miután egy támadó késsel megsebesítette csütörtökön Újbudán. Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata azt közölte pénteken a police.hu oldalon, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt kolléga családjának fájdalmában. A főtörzsőrmester februárban lett volna 30 éves. "Nyugodj békében, Péter!" - írták. (PsTV)

2023.01.08.Iszlamista terrorcselekményre készülő férfit vettek őrizetbe Németországban
Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő magyarázatát látjuk


Biológiai fegyverekkel terveztek iszlamista merényletet iráni férfiak Németországban. A fő gyanúsított egy 32 éves férfi, őt és a testvérét múlt éjjel fogták el egy Észak-Rajna-Vesztfáliai településen. Lakásukban ciánt és ricint találtak, ezekkel akarták elkövetni akciójukat. A német ügyészség szerint - idézem - az állambiztonságot veszélyeztető súlyos merényletre készültek. (M1 - Híradó)

2023.01.06.Putyin 36 órás tűzszünet rendelt el Ukrajnában, péntek déltől szombat éjfélig.


A javaslatot Zelenszkij tanácsadója elutasította. A török elnök telefonon szólította fel Putyint, hogy a béketárgyalások előtt hirdessen egyoldalú tűzszünetet. Bármilyen tárgyalás attól függ, hogy Ukrajna elfogadja-e Oroszország inváziója óta kialakult új területi realitásokat. (euronews)

2022.12.05.Putyin haláláról beszél Zelenszkij, miközben oszlophoz kötözik az oroszbarát ukránokat


Zelenszkij az nyilatkozta az egyik ukrán hírportálnak, hogy ha Putyin orosz elnök meghalna, akkor azonnal véget érne a háború. Zelenszkij diktátornak nevezte az orosz kormányfőt, ez pedig azért is fura, mivel az ukrán elnök már betiltott minden ellenzéki pártot, a kritikus sajtót elhallgattatta és betiltotta az orosz ortodox egyházat is. Az ukrán elnök az is megígérte, hogy 2023-ban visszafoglalnak minden elveszett területet így a Krím-félszigetet is. Igaz a nyáron még arról beszélt, hogy idén karácsonykor már újra kék-sárga zászló lobog majd a Krímen. (PsTV)2022.12.05.Georg Spöttle: Komoly harcok Szíriában, sötétség és hideg Kijevben.


Annak ellenére, hogy Szíria nagyrészét ismét Bashar al-Assad elnök hadserege uralja komoly felkelésről számoltak be helyi tv-csatornák az ország déli részén fekvő Deraa városából. A drúz kisebbség lakta vidéken a rossz gazdasági helyzet és az egyre növekvő árak miatt törtek ki tiltakozások, amelyek fegyveres összecsapásokba torkoltak a tüntetők és a kormányerők között. (PsTV)

2022.11.21.Háború Ukrajnában. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemzi a helyzetet.


Legfrissebb hírek az orosz-ukrán háborúról. A zaporizzsjai erőművet támadták az ukránok. Herszon elfoglalásával délen is megállt az ukrán offenzíva. A világ kezd felébredni. (HÍR TV)

2022.10.26.Új adót vezetnek be Németországban Ukrajna miatt


Saskia Esken a német Szociáldemokrata Párt vezetője bejelentette, támogatja Zelenszkij ukrán elnök kérését, hogy Berlin havi 500 millió euróval segítse Ukrajnát. A kormány ezt azonban nem tudja másként kigazdálkodni, mint egy új adó bevezetésével. A terv szerint egy vagyonadót vezetne be a kormány, amely első körben a tehetősebb polgárok pénzére jelentene veszélyt. Frank-Walter Steinmeier Németország köztársasági elnöke Kijevben tárgyalt Zelenszkijjel és a város polgármesterével Klicskóval. A megbeszélésekről egyelőre nem sok részlet szivárgott ki, csak annyi, hogy partnervárosi szerződéseket köt Németország és Ukrajna, valamint a berlini kormány segíteni fogja az újjáépítést.

Georgia Meloni megtartotta első parlamenti felszólalását, mint kormányfő. Meloni, aki egyben a Fratelli d'Italia párt elnökasszonya is kijelentette, hogy a Soros alapítványok hajói mostantól nem köthetnek ki Olaszországban. A politikus asszony ezzel véget akar vetni az elszabadult illegális bevándorlásnak a Földközi-tengeren keresztül. Tervei közt az is szerepel, hogy észak-afrikai országokban úgynevezett "hot spotokat" hozzanak létre. Ezekben az irodákban kellene a migránsoknak beadniuk a menedékkérelmüket és ott bírálnák el, hogy annak van-e jogalapja, vagy az adott személy csak gazdasági okok miatt akar az Európai Unióba jönni.

Csak a tegnapi napon 180 migránst vett fel a líbiai partoknál az SOS Humanity nevű német hajó, amely szintén a Soros-flotta egyik tengerjárója. A kapitány bejelentette, hogy a migránsokat Olaszországba szállítja. Az idén már 120.000 illegális bevándorló kelt át Észak-Afrikából Európába. A Newsmax amerikai tv-csatorna szerint Hillary Clinton már most azzal vádolja a Republikánus pártot, hogy el akarja csalni a választásokat 2024-ben. Clinton már többször leszerepelt a politikában hazugságai miatt és akkor is, amikor magára hagyta az amerikai katonákat és diplomatákat Bengáziban, Líbiában. Radikális muszlimok támadtak a konzulátusra és négy amerikait meggyilkoltak. (PsTV)

2022.10.11.Náci tábornok, gusztustalan fotózkodás és Kalibr rakéták kedd délelőtt is.


Kikerült egy fotó az internetre, amely az ukrán katonai főparancsnokot, Valerij Zaluzsnyijt, mutatja és a fegyvert tartó kezén egy horogkeresztes karkötő látható. Ez kissé hasonló politikai beállítottságra utal, mint Zelenszkij egyik testőrénél, aki a náci "SS Totenkopf" azaz halálfej hadtest logóját viseli a golyóálló mellényén. Érdekes, hogy az Európai Unió vezetőit vagy az USA elnökét ez cseppet sem zavarja. Ursula von der Leyen nemrég de-mokratikus mintaállamnak nevezte Ukrajnát.

Embertelen fotózkodás zajlott Kijevben, ahová a felrobbantott Kercsi-hídat ábrázoló óriásbélyeget helyeztek ki. A bélyegen az égő híd képe előtt fényképezkedtek ukrán fiatalok elfeledve azt, hogy a robbantásban több ártatlan ember is életét vesztette. Ez a viselkedés is közrejátszhatott a tegnapi és mai rakétatámadások megindításában. Nincsenek pontos számok, de 85 és 110 közé tehető az eddig kilőtt orosz rakéták száma. Ukrán és orosz források szerint azonban az ukrán légvédelmi rakéták közül is többen célt tévesztettek és a lakóházak közé csapódtak.

Szergej Szurovikin tábornok, a harcoló alakulatok új főparancsnoka láthatóan komolyan kimeríti az ukrán légvédelem és rakétaelhárító rendszerek kapacitását. Ez akár egy nagyobb offenzíva kezdete is lehet. Putyin volt némettanárnője, Vera Gurevics, dicsőitette Kadirov parancsnokot a Telegram oldalán. A hírt a német lapok, így a "Bild" is azonnal felkapták. (PsTV)2022.10.05.Illés Boglárka: Elfogadható-e, hogy külföldről bárki
pénzzel támogassa a magyar baloldalt egy választási kampányban?


Márki-Zay Péter a dollárbaloldal bukott miniszterelnök-jelöltje beismerte a teljes magyar nyilvá-nosság előtt, hogy több milliárd kampánytámogatást kaptak külföldről. Ezzel megerősítést nyert, újfent nemzetközi globalista erők próbáltak meg beavatkozni a ma-gyar választásokba, sértve ezzel Magyarország szuverenitását.2014.11.05.Emlékeztető! Reminder! Marin Katusa: The Colder War
A dollár kimúlása és az amerikai hatalom vége - A Hidegebb Háború


Marin Katusa új könyve: "A Hidegebb Háború: hogyan csúszott ki a globális energia kereskedelem Amerika markából"Takaró Mihály előadása V. Nagybányai Horthy Miklósról!


2022.10.01.Kérdezz - felelek Georg Spöttle-vel


Georg az utóbbi időben rengeteg nézői kérdést kapott, ezért úgy döntött, hogy egy rövid videó formájában válaszolja meg őket. Sajnos minden kérdésre nem jutott idő, de holnap is van nap, talán majd legközelebb. (pestitv.hu)2022.09.30.Putyin: Zaporizzsja, Herszon, Luhanszk és Donyeck lakói örökre polgárainkká válnak!


Putyin aláírta a 4 régió csatlakozásáról szóló dokumentumot. A népszavazás értelmében a lakosság 80-90 %-a szavazott úgy, hogy csatlakozzanak az Orosz Föderációhoz. Felszólította a kijevi rezsimet, hogy azonnal hagyjon fel minden ellenségeskedéssel a most már orosz területeken. Az ünnepség az orosz himnusszal zárult. (HÍR TV)

2022.09.30.Putyin elmondta, kik szervezték az Északi Áramlat elleni támadást


Putyin mai beszédéről, az USA érdekeiről az orosz-ukrán háborúban, a félidős választásokról és a floridai hurrikánról beszélgettünk. (Ultrahang)

2022.09.24.A nemzetbiztonsági bizottság vizsgálhatja ki a
baloldal Amerikából érkező pénzügyi adományait


Mielőbb üljön össze a nemzetbiztonsági bizottság a baloldal amerikai kampánytámogatásának ügyében. Ezt kezdeményezi a Fidesz. A párt frakcióvezető-helyettese azt írta: példátlan eset került felszínre, amikor Márki-Zay Péter elárulta, hogy több milliárd forint támogatást kaptak külföldről. Halász János szerint ez nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, ezért nem maradhat tisztázatlanul. (M1-Híradó)

2022.09.09.Georg Spöttle: Zelenszkij döntése


Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt az Ultrahang vendége, akivel az aktuális külpolitikai kérdésekről, az ukrán fegyverszállításról beszélgettünk, de személyes élmények kapcsán szóba került az is, hogy milyen hatással vannak a fiatal és női katonák a férfiakra. (Ultrahang)

2022.09.03.Tízezrek tüntettek a cseh kormány lemondását követelve Prágában.


A tüntetésen résztvevők számát a rendőrség 70 ezerre becsülte, a rendezők százezernél is több tüntetőt említenek. Csehország semlegességét hirdették, és követelték, hogy a kormány kezdjen tárgyalásokat orosz földgáz beszerzéséről. (euronewc)

2022.09.02.Szijjártó Péter: Soha akkora nyomás az elmúlt hat
évben nem volt a déli határunkon, mint most.


Fegyverrel fenyegetik azokat, akik Magyarország területét védik. Ez egy teljesen új dimenzió, amire nekünk fel kell készülni. 140 000 illegális bevándorlót kellett eddig az idei évben megállítani. Megerősítjük a határkerítést és a határvédelmet. (FideszHU)2022.08.30.Zelenszkij: Meneküljetek, ha élni akartok! Ukrán ellentámadás Herszonban


George Spöttle: 1 nap alatt 560 katonát vesztett el Ukrajna. Ennek ellenére az ukrán fél elutasítja a béketárgyalásokat. Ukrajna nincs felkészülve ellentámadásra. Nincs megfelelő kiképzésük, nincs megfelelő fegyverzetük. (HÍR TV)

2022.08.26.Ukrajnai háború - áramkimaradás volt a zaporizzsjai atomerőműnél


Továbbra is kritikus a helyzet a zaporizzsjai atomerőmű körül Ukrajnában. Mindkét fél a másikat vádolja azzal, hogy atomkatasztrófát okozhat. Az erőmű az oroszok kezén van, és állítólag le akarják választani az ukrán energiarendszerről, ezt azonban az ukránok próbálják megakadályozni. Joe Biden amerikai elnök is egyeztetett telefonon az erőműről Volodimir Zelenszkijjel. (M1-Híradó)

2022.08.24.Radar - Fél éve tart az orosz-ukrán háború


Fél éve tart az orosz-ukrán háború. Paradox az egybeesés, hogy éppen ma ünnepli Ukrajna a függetlenség napját, azaz azt a napot, amikor az ország végleg elszakadt a Szovjetuniótól. A harcoknak eddig több ezer civil áldozata van, és a lakosság több, mint egyharmada kényszerült elhagyni a hazáját. (HÍR TV)

2022.08.16.Földi László, a Polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatója elemzi a helyzetet.
Nőtt a Szlovéniába érkező migránsok száma, az új
liberális kormány mégis elbontatja a határkerítést


Fokozódik a Szlovéniára nehezedő migrációs nyomás, mégis bontják a határkerítést. A szlovén rendőrség idén az első 7 hónapban 80 százalékkal több illegális bevándorlóval szemben intézkedett, mint egy évvel ezelőtt. Ennek ellenére az ország új liberális kormánya a horvát határszakaszra felállított kerítés elbontása mellett döntött, mert szerintük az balesetveszélyes a migránsokra nézve. (M1-Híradó)

2022.08.16.Háború Ukrajnában! Kinek a háborúja?
Tűz alatt van a zaporizzsjai atomerőmű környéke.


Azt kellene mondani a Nemzetközi Atomenergetikai Ügynökségnek, hogy tessék idejönni és megnézni. Az ukránok ehhez nem járulnak hozzá. A hűtőrendszert már érte találat. Henry Kissinger: Az Egyesült Államok már a háború szélén áll Oroszországgal és Kínával. (HÍR TV)

2022.08.12.Legfrissebb hírek az orosz-ukrán háborúról.


Oroszország: "Meg kell mondanunk a valóságot. Mind a Nyugat, mind Ukrajna egy álvalóságot próbál felállítani. Ha az atomerőmű megsérül, akkor 2 rakéta azonnal elindul, hogy eltalálja a döntéshozókat." Az Orosz Föderáció hívta össze az ENSZ Biztonsági tanácsát. (HÍR TV)

2022.08.04.Dr. Drábik János: Élet a NATO talpa alatt - 2. rész


A világ vagyona, az összes jövedelme két részre oszlik, 1% és 99 %-ra. Ez egy olyan gyalázatos rendszer, amely liberális, neoliberális, konzervatív, neokonzervatív stb. Ez e rendszer egy rendkívül igazságtalan rendszer, mert a világtörténelem legaránytalanabb vagyon- és jövedelem megoszlását hozta létre. Kik működtetik? Ott van a katonai objektumok legfőbb vezetője, a kőolaj, földgáz, bányászat vezetője, ott van az egész pénzügyi szektor, a bankrendszer, Ott van a biztosítási rendszer. Ott van az ingatlan biznic, az egész...

2022.07.17.Deák Dániel: Lincshangulat: így zaklatták az autósokat tegnap
este a pár száz fős balliberális dzsembori résztvevői.


A baloldal politikusai megint hangoskodnak, de a magyar emberek nem ülnek fel a provokációnak. Alig párszázan voltak kíváncsiak a bukott Márki-Zay Péter zagyva beszédére. Hogy miért? Válasz a videóban! Az esti baloldali dzsemborikon eléggé elszabadul a hangulat.
Tisztelet a rendőröknek, hogy ezt ilyen nyugalommal tűrik!


Picikét sem tudnak helyesen politizálni ezek a liberális pesti fiatalok. Ugyanazt mondják fel amit az össz. baloldal nyom. A tények makacs dolgok, itt nem fog megállni a dolog, és az egész világ bőrén fogja érezni az igazi nyomort. A föld megállíthatatlanul forrósodik, az ivóvíz apad, a termés nem terem, és erre rájön az EU folyamatos rossz döntése. /Mészáros Erzsi/

"Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég. Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek és földrengések lesznek mindenfelé. De mindez pedig a vajúdás kínjainak kezdete." (Mt 24:6-8)Négyszáz emberrel foglalt hidat a Kétfarkú Kutya Párt
Emlékezzünk az áldozatokra! Milyen volt a gyurcsányi rendőrterror 2006-ban?


Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a rendőrség mindent elkövetett, hogy Gyurcsány hatalomban maradjon. A miniszterelnök utasítására tucatnyi ember szemét kilőve, súlyos (több esetben maradandó) egészségkárosodást okozva több száz békés ünneplőnek, többek között nem rendszeresített vadászfegyverekből közvetlen közelről kilőtt gumisöréttel, taktikai tükörtartó bottal (viperával), fejmagasságban kilőtt könnygázgránáttal, földön fekvő, magatehetetlen emberek rugdosásával.

Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszterként 2006. őszén 315 000 000 forintot szánt az adófizetők pénzéből a három izraeli vízágyúra (gy. k. darabja volt 105 millió Ft), amit a későbbiekben "idegenrendészeti szempontok" helyett "természetesen" államvédelmi célokra használt és használ a rendőrség a mai napig.

2022.07.12.Putyin gyengéden elindítja Oroszország és Ukrajna egyesülési folyamatát.
Jevgenyij Fedorov, az Egyesült Oroszország párt képviselője írta.


Tegnap Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a rendeletet, amely lehetővé teszi Ukrajna minden állampolgárának, hogy egyszerűsített módon szerezzen be orosz útlevelet. Fedorov úgy véli, hogy a rendelet az Ukrajnával való egységes államiság helyreállításának folyamatának megindításáról be-szél.… "1991-ben törvénytelenül megsértették, és ennek megfelelően az elnök finoman elindítja az egységes állam helyreállításának folyamatát. Mert egyértelmű, hogy nem csak Herszon, Zaporizsja, Donyeck, Luhanszk, előtte a Krím, hanem más területek is...

Mit értünk azon, hogy Odessza nem orosz város vagy például Kijev? Ezért mintegy beindul az elkerülhetetlen történelmi folyamat" - mondta. A parlamenti képviselő úgy véli, hogy idővel Ukrajna minden lakosa egyszerűsített módon szeretne orosz útlevelet szerezni. Azt is megjegyezte, hogy az idősebbeknek az orosz állampolgárság megszerzése után azonnal joguk van orosz nyugdíjhoz. A szociális juttatásokat az Orosz Föderáció törvényei szerint jogosult állampolgárok minden kategóriája megkapja. Lesz erre pénz, Fedorov biztos benne. (MRoman)

2022.07.04.Luhanszk után Donyeck megye elfoglalására készül Oroszország


Teljesen elfoglalták az oroszok Luhanszk megyét - jelentette be a szakadár terület oroszbarát vezetése. A hétvégén bevett Liszicsanszk romos épületein már fel is vonták az orosz lobogót. Az orosz haderő nem hagyja abba az offenzívát: most már a szomszédos Donyeck megye ellen irányítják tűzerejüket, az éjjel több települést is rakétatalálat ért. (M1-Híradó)2022.07.02.A mariupoli színház lerombolása


Rácáfolt saját magára, és ezzel az egész nyugati médiára is az Amnesty International. A mariupoli színházra mért légicsapást orosz háborús bűncselekménynek kiáltotta ki. Emlékeztető: Mariupol fontos kikötő- és egyetemi város. 2014-ben a véres kijevi puccs után Mariupol az önmagát függetlennek kikiáltott Donyeczki Népköztársaság része lett. Akkoriban szinte minden lakos az Oroszországhoz csatolás mellett szavazott egy népszavazáson. Oroszország azonban akkoriban nem ismerte el a népszavazást, és megpróbált békés megoldást találni Ukrajnával.

Mariupolt a polgárháború első hetében az ukrán Azov-ezred erőszakkal elfoglalta. Az Ukrajna elleni 2022.február 24-i orosz invázió során Mariupolt orosz csapatok vették körül. Heves harcokra került sor köztük és az Azov-ezred között. 2022 májusában valamennyi kerületét elfoglalta az orosz hadsereg. Március 16-án került sor az állítólagos mariupoli Színház ellen. Az ukrán kormány szerint akár 1200 ember is a színházban keresett menedéket...

A légcsapásban állítólag 300-an haltak meg. Az orosz védelmi minisztérium visszautasította a vádakat. Március 16-án nem hajtottak végre légicsapásokat. Az Azov-ezred először aláaknázta az épületet, majd megtámadta. Thomas Röper szabadúszó újságíró április 13-án beszámolt a lerombolt Mariupol városában tett látogatásáról. "Maga a színház úgy néz ki, mintha belülről robbant volna fel, a tető felfelé szakadt." A videóban tovább!

2022.06.27.Nógrádi: A világ összes fegyverével sem tudná Ukrajna megnyerni a háborút.


Már a Fehér Ház sem hisz abban, hogy Ukrajna képes lesz visszaszerezni azokat a területeket, amelyeket az orosz haderő az elmúlt négy hónap alatt elfoglalt. A Napi aktuális vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki szerint Ukrajna nem tudja megnyerni a háborút. Kreml: Putyin elfogadta a G20-csúcsra szóló indonéz meghívást.

2022.06.22.Budaházy Edda: Ezt a dalt Gyuriért énekeltem a szimpátiatüntetésen.
Hallottad-e hírét Bihar vármegyének? Szabadságot Budaházy Gyurinak!


2006-os, 2007-es eseményekről van szó, 13-14 év után született elsőfokú ítélet és jelenleg már egy megismételt eljárás zajlik. Gulyás Gergely korábbi szavai szerint "ez olyan mértékben sérti a jogbiztonságot, olyan mértékben sérti a jogállami alapelveket, hogy a bíróság ebben az ügyben már leszerepelt. Elfogadhatatlan, tűrhetetlen, hogy egy ilyen ügyben nincs jogerős döntés 14 év után. Így pedig jó döntés nem születhet. (Lajos Kuncz)

2022.06.21.A kormány kegyelem helyett felolvasta az ítéletet a Budaházy-ügyben


A Országgyűlésben kérdeztem a kormányt arról, hogyan lehetséges, hogy Budaházy még mindig börtönben ül, miközben az enyingi (gyilkos) cigány maffia tagjai, vagy az olaszliszkai gyilkos lincselők, és Gyurcsány is szabadok...

2022.06.17.Boros Imre közgazdász vendég a Háború Ukrajnában műsorban


Rakétacsapást mértek az oroszok ukrán drónirányító pontokra. Rengeteg ember meg fog halni, míg az ukrán vezetés meg nem engedi a harcosoknak, hogy feladják a harcot. Lassan, módszeresen zajlik az ukrán haderő felmorzsolása. A mexikói elnök szerint a fegyverek csak a halottak számát növelik. NATO szabványok szerint alakítanák át az ukrán hadsereget. 2014 óta zajlik NATO kiképző tisztek folyamatos beavatkozása Ukrajnába. (HÍR TV)

2022.06.16.A luhanszki "népi milícia" behatolt a szeverodonyecki vegyiüzem területére


Behatoltak a luhanszki "népi milícia" egységei szeverodonyecki Azot vegyi üzem területére - közölte Leonyid Paszecsnyik, a "Luhanszki Népköztársaság" vezetője csütörtökön a TASZSZ hírügynökségnek nyilatkozva. Paszecsnyik szerint Szeverodonyeck lakónegyedeit már "felszabadították", de a város ipari zónájából "még nem sikerült teljesen kiszorítani" az ukrán fegyveres alakulatokat.

Úgy vélekedett, hogy ennek a célnak az eléréséhez idő kell. A milícia közölte, hogy ukrán részről ismét tűz alá vették azt a humanitárius folyosót, amelyet az orosz erők csütörtök reggel másodszor nyitottak meg az Azotban "fogva tartott" több száz civil előtt. Feltételezések szerint az üzem területén 2500 fegyveres tartózkodhat, akiknek egyötöde külföldi "zsoldos". A "Luhanszki Népköztársaság" területén Szeverodonyeck és a szomszédos, magaslati Liszicsanszk a két utolsó város, amely még nem került teljes egészében a szakadár és az orosz erők ellenőrzése alá.

Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a csütörtöki hadijelentést ismertetve azt mondta, hogy az orosz fegyveres erők rakéta- és tüzérségi csapásai az elmúlt 24 órában megsemmisítettek két drónirányító pontot Mikolajiv megyében, valamint több mint 200 "nacionalistát", egy elektronikus hadviselési állomást, hat harckocsit és egyéb páncélozott járműveket. A tábornok szerint a harcászati légierő csapásai következtében több mint 280 "nacionalista" vesztette életét, két lőszerraktár, öt harckocsi és más páncélozott harcjármű, hat lőállásban lévő tüzérségi löveg és 11 speciális katonai jármű pedig elpusztult. Eközben nagypontosságú levegő-föld rakéták csapást mértek két vezetési pontra, valamint egy Tocska-U és egy Uragan rakétasorozatvetőre. A légvédelem lelőtt egy Szu-25-ös repülőgépet, hét drónt, egy Tocska-U és 21 Uragan rakétát.

A donyecki szakadár "köztársaság" hatóságai a nap folyamán újabb ukrán nehéztüzérségi táadásokról tettek bejelentést, amelyeknek halálos áldozatai is voltak. Gyenyisz Pusilin, a "Donyecki Népköztársaság" vezetője a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon a sajtónak, arra a kérdésre válaszolva, hogy mi legyen Odessza sorsa, kijelentette: "Ukrajna minden orosz városát fel kell szabadítani".

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a vonatkozó ukrán fenyegetésre válaszolva kijelentette, hogy a Krím félsziget biztonságát preventív és pótlólagos intézkedésekkel biztosítja az orosz hadsereg és hogy az ukrán fél távolról sem első alkalommal fogalmazott meg fenyegetést a Krími híddal kapcsolatban. Peszkov arra reagált, hogy Dmitro Marcsenko ukrán vezérőrnagy az ukrán hadsereg "első számú célpontjának" nevezte a félszigetet az orosz szárazfölddel összekötő hidat. Az is hangoztatta az orosz elnöki szóvivő, hogy a fegyverszállításokkal az Egyesült Államok csak "elnyújtja ezt az ukrán nép számára rossz periódust". (MTI/www.vajma.info)

2022.06.14.Minél szélesebb körben szállítanak fegyvereket Ukrajnába,
annál messzebbre kell visszaszorítanunk a nácikat!


Lavrov orosz külügyminiszter válaszol a brit és amerikai "újságíróknak": német és orosz nyelven, de ennyi a lényeg: Minél szélesebb körben szállítanak fegyvereket Ukrajnába, annál messzebbre kell visszaszorítanunk a nácikat! /M. Roman/

2022.05.22.Valami bűzlik Ukrajnában...


2022.05.08.Emlékezzünk! Az Azov zászlóalj rövid története
Nevét az Ukrajna partjait mosó Azovi-tengerről kapta.


Harcosai önkéntesek. 2014-ben a csoport a Belügyminisztérium fennhatósága alá került, és beolvasztották a nemzeti gárdába. Mindez az első minszki egyezmény után történt, mely előírta, nem csak a harcok megszüntetését, hanem a különböző önkéntes zászlóaljak bevonását a hadsereg kötelékébe, azzal a céllal, hogy ellenőrizni tudják a zászlóaljakat. (Nemzeti Napló)2022.06.11.Földi László: Az ukránok nem tartják be a háború szabályait


Földi László titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumának elnöke volt a vendégünk. Beszéltünk az orosz-ukrán háború aktualitásairól, a kultúra megváltoztatásának szándékáról, az eltörlés kultúrája mögött álló kísérletekről és a következő időszak kihívásairól is. /Ultrahang Hírmustra/

2022.06.10.Megdöbbentő videó a migránsokról


Újabb embercsempész szenvedett balesetet, amikor megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. Az M5-ösön akartak megállítani egy szlovák rendszámú furgont, de a 20 éves montenegrói sofőr, továbbhajtott. Nem jutott messzire, mert Inárcson felborult. 14 bevándorló került elő a raktérből, közülük többen megsérültek. A kormány Facebook oldalán azt írták, hogy "továbbra is támadnak" a bevándorlók. Egy vágott videót is nyilvánosságra hoztak, úgy tűnik, hogy többen megint fegyverrel próbálkoztak a határnál. (M1 - Híradó)

2022.06.06.Moszkva: kiterjedhet a háború, ha a nyugat nagy hatótávolságú rakétákat ad Ukrajnának


Új területekre terjedhet ki a háború, ha a Nyugat nagy hatótávolságú rakétákat ad Ukrajnának - erre figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia is ígéretet tett ugyanis arra, hogy a közeljövőben modern rakétarendszereket küldenek a frontra. Oroszország hetek óta bombázza Ukrajnát, legutóbb tegnap a fővárosban, Kijevben csapódtak be rakéták. A britek azzal magyarázzák tervüket, hogy az újabb fegyver szállítmánnyal csak egyenlő feltételeket akarnak teremteni a háborúban. (M1 - Híradó)

2022.06.05.Ukrajna nem ért egyet Macron elnökkel. Az ukrán külügyminiszter szerint
nem számít, hogy a Nyugat "megalázza-e" Oroszországot.


Dmitro Kuleba éppen fordítva gondolja. Szerinte Emmanuel Macron azzal alázza meg a franciákat, hogy nem lép fel elég keményen Moszkvával szemben. Az USA a napokban preciziós rakéta rendszereket szállított az országba.

2022.06.03.A NATO-val és az EU-val is csatázik Erdogan Finnország
és Svédország tervezett csatlakozása miatt.


az Európai Unióval is meggyűlt a baja Görögországgal támadt újabb viszálya miatt. Általános vélekedés szerint szándékosan önt olajat a tűzre, valójában a konfliktusok szításával már a jövő évi elnökválasztásra készül. "Micotákisz számomra nem létezik többé." A kijelentés páratlannak számít mind a NATO, mind az EU diplomáciai szótárában. Ez azonban cseppet sem zavarta Erdogant, aki szerint Görögország kormányfője Washingtonban igyekezett megakadályozni, hogy Törökország amerikai vadászgépekhez jusson.

Törökország és Görögország régóta vitában áll egyebek között a migrációról, a kölcsönös légtérsértésekről, a tengeri határokról, de az utóbbi években a Földközi-tenger keleti medencéjében felfedezett hatalmas földgázmezők még inkább kiélezték a feszültséget. A legutóbbi uniós csúcstalálkozón Kiriákosz Micotákisz a hírek szerint több kollégájának mutatott olyan térképeket, amelyek a görög kormányfő szerint egyértelműen bizonyították, hogy török harci gépek több alkalommal is megsértették a görög légteret. (infostart.hu)

2022.06.01.Mégiscsak közeleg az atomháború? Oroszország és Kína:
A történelem legrosszabb pillanata közeleg.


Oroszország, Kína és Észak-Korea egyre gyakrabban fenyegetőzik atomfegyverek bevetésével. A Nyugat valószínűtlennek tartja a nukleáris háborút. Gordon Chang Kína-szakértő nem tartja kizártnak a forgatókönyvet. Május 1-jén a "Putyin szócsöveként" is ismert Dmitrij Kiszeljov médiamenedzser az orosz televízióban felszólította Vlagyimir Putyin orosz államfőt, hogy lője ki a "100 megatonnás robbanófejjel" felszerelt Poszeidon víz alatti drónt. Kiseljov szerint a detonáció 500 méter magas szökőárat hozna létre, amely "az óceán mélyére taszítaná Nagy-Britanniát". A hullám Anglia legmagasabb hegyének, a Scafell Pike-nak a feléig ér.

"Ez a szökőár egyben rendkívül nagy dózisú sugárzás hordozója is" - mondta Kiseljov. "Amikor eléri Nagy-Britanniát, minden, ami megmaradt belőle, radioaktív sivataggá válik, ami semmire sem jó. Mit gondolsz erről a kilátásról?" "Egy kilövés, és Borisz-nak nem lesz többé Nagy-Britannia" - mondta Kiszeljov a brit miniszterelnöknek címezve. A fenyegetés Alekszej Zsuravljov, az orosz Kreml-barát Rodina párt vezetőjének április 28-i fenyegetését követte.

Az orosz "Channel One" tévécsatorna "60 perc" című műsorában felszólította Putyint, hogy bombázza Nagy-Britanniát a világ egyik legnagyobb és legnehezebb rakétájával, a Sarmattal. A program rámutatott, hogy egy Kalinyingrád orosz enklávéból kilőtt rakéta 106 másodperc alatt találná el Berlint, 200 másodperc alatt érné el Párizst, és 202 másodperc alatt semmisítené meg Londont. (M.Roman) /@epochtimes/

2022.06.01.Korszerűbb, nagyobb hatótávolságú és pontosabb rakétákat
szállít Ukrajnának az Egyesült Államok


Az eddigieknél is komolyabb fegyvereket, nagyjából 80 kilométeres hatótávolságú, modern rakétarendszereket küld Ukrajnának az Egyesült Államok. Joe Biden amerikai elnök szerint így lehet rákényszeríteni az oroszokat, hogy üljenek tárgyalóasztalhoz.

A moszkvai vezetés szerint viszont ezzel Amerika "olajat önt a tűzre", és növeli a közvetlen orosz-amerikai összetűzések kockázatát. Biden szerint az ukránok megígérték, hogy az amerikai rakétákkal nem lőnek majd orosz területre. Moszkva szerint nem szabad hinni Zelenszkij ukrán elnöknek. /M1-Híradó/

2022.06.01.Elkezdődött a harmadik világháború - jelentették
be az orosz állami televízióban /HÍR TV/


2022.05.31.A Határtalan Szeretet Vakcinája, melyet Kim Dzsong Un,
a legmagasztosabb vezető ad népének.


Észak Korea megkezdte az oltási kampányt azon katonák számára, akik kiemelt jelentőségű építkezésen dolgoznak a fővárosban. Megszűnt az a fajta ellenállás, amit Kim Dzsong Un eddig tanúsított a vakcinák ellen. Ezt a szeretet oltásának nevezik. Minden katonai dandár felállított egy területi higiéniai központot. Januártól áprilisig 10.6 millió maszkot vásároltak Kínából. Kína 95.000 hőmérőt és 1000 non-invazív lélegeztető gépet exportált nekik.

Heller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal. /Megj. eltávolították/2022.05.25.Újabb iskolai lövöldözés sokkolja Amerikát: 19 kisgyermeket és két
felnőttet lőtt le egy fegyveres támadó Texas államban.


A 18 éves gimnazista fiú golyóálló mellényben, puskával ment be az iskolába, ahol válogatás nélkül lőtt le min-denkit. Az ámokfutás előtt saját nagymamáját is meglőtte. A kiérkező rendőrök végeztek a támadóval, a fiú indítéka egyelőre ismeretlen. Csak idén több mint 200 fegyveres támadás történt az Egyesült Államokban. A tragédia kapcsán újra fellángolt a fegyvertartás körüli vita. /M1 - Hiradó/Steve Kerr beszéde az újabb amerikai lövöldözés után
Steve Kerr's speech after another American shooting.
Az Egyesült Államokban újabb iskolai lövöldözés volt


2022.05.19.Georg Spöttlével beszélget a riporter
Orosz győzelem Mariupolban!


Több, mint 600 ukrán katona tette le a fegyvert az Azovstal gyárkomplexumban. A hadifoglyokat orosz területre szállították, ahol a sérülteket ellátják, majd a genfi konvenció irányelvei szerint hadifogoly-cserét hajtanak végre. Így az ukrán katonák várhatóan hamarosan hazatérhetnek. A fegyverletétel nemzetközi nyomásra történt, valamint annak a ténynek is köszönhető, hogy a katonák hozzátartozói Erdogan török elnök közbenjárását kérték. Zelenszkij ukrán elnök nagyon sokáig megtagadta a fegyverletételt, és azt akarta, hogy a katonák az utolsó töltényig harcoljanak. (Pesti TV)2022.05.19.Az orosz hadsereg lég- és rakétavédelmi harci lézerrendszereket
(lézeres, elektromágneses szélessávú fegyvereket) kap.


Ma állnak szolgálatba azok a rendszerek, amelyek egyesítik a lég- és a rakétavédelmi funkciót. Akár 1500 km magas pályán is képes működésképtelenné tenni a műholdakat, a potenciális ellenség összes műhold-felderítő rendszerét. Oroszország tesztelt egy lézert, amely 5 másodperc alatt képes drónokat elégetni 5 km-es távolságban.

"Olyan nagyságrenddel nagyobb teljesítményű lézerrendszereket fejlesztettünk ki és gyakorlatilag sorozatban gyártunk, amelyek már lehetővé teszik a különféle eszközök termikus roncsolását. 5 kilométeres távolságban mutatták be, öt másodpercen belül a pilóta nélküli jármű egyszerűen leégett és megszűnt." (rusvesna)

2022.05.17.Az oroszbarát fegyveres erők kíséretében legalább hét, feladott ukrán harcosokat
szállító autóbusz elhagyta az azovstali acélművet kedden.
At least seven buses carrying surrendered Ukrainian fighters left
the Azovstal steel works escorted by pro-Russian armed forces on Tuesday


Egy szemtanú szerint a szállított ukrán harcosok egy része nem sérült meg. Some of the Ukrainian fighters being transported did not appear to be wounded, a witness said.

2022.05.05.Utolsó ütközet az Azovstal acélgyárban
Az orosz csapatok szisztematikusan megsemmisítik az ukrán vasútvonalakat,


hogy meggátolják a nyugati fegyverszállítmányok eljutását a frontra. Kelet-Ukrajnában egyre több település kerül orosz uralom alá. Ezekben rögtön bevezetik a rubelt mint fizetőeszközt, kiépítik az orosz mobiltelefon hálózatot, és az iskolákban kötelezővé teszik az orosz nyelvű oktatást.

Május 4-én megindult a végső harc az Azovstal gyárkomplexumban rekedt ukrán Azon hadtest ellen. Dr. Resperger István ezredes, páncélos parancsnok és Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő elemezték az elmúlt 24 óra történéseit. (pestitv.hu)2022.05.03.Jön a NATO Székelyföldre: jenki katonák érkeznek Csíkba!


Több mint nyolcszáz román és külföldi katona vesz majd részt azon a közös hadgyakorlaton, amelyet a regionális biztonság, kiemelten a Fekete-tenger védelmében szolgáló egységek számára szerveznek különböző erdélyi, leginkább székelyföldi helyszíneken - tájékoztatta a közvéleményt a Honvédelmi Minisztérium.

A közlemény szerint május 2 és 13 között a Marosvásárhely, Marosszentgyörgy, Szászrégen, Gyimesfelsőlok, Csíkzsögöd, Kománfalva, Mangalia, Mihail Kogalniceanu és a Brassó megyei Nagysin közelében levő kiképzőközpontokban kerül sor a Trojan Footprint 22 elnevezésű hadgyakorlatra.

A HM szerint a következő két hétben mintegy 700 román és 100 külföldi (Nagy-Britannia, Amerikai Egyesült Államok, Törökország és Magyarország) katona részvételével zajlanak majd a gyakorlatok, amelyekbe bevonnak közel 100 földi, légi és tengeri eszközt is, és egy fiktív, de a lehetséges fenyegetésekhez hozzáigazított forgatókönyv alapján gyakorolnak majd. (Forrás: Biziday)

2022.05.01.A NATO ne szállítson több fegyvert, ha meg akarja oldani a válságot!


Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy szombaton megjelent interjújában felszólította a NATO tagországait, hogy ne szállítsanak több fegyvert a kijevi hatalomnak, "ha valóban meg akarják oldani az ukrajnai válságot".

A Hszinhua kínai hírügynökségnek nyilatkozva kijelentette, hogy az ukrajnai "különleges hadművelet továbbra is a terveknek megfelelően halad, és minden kitűzött célunkat el fogjuk érni ellenfeleink ellenállása dacára". A külügyminiszter azt állította az interjúban, hogy a háború február 24-i kezdete óta egymillió embert menekítettek ki Ukrajnából Oroszországba, és közöttük 120 ezer külföldi van, ezen belül körülbelül 300 kínai.

Lavrov közölte, hogy az orosz és az ukrán fél között "csaknem mindennap vannak tárgyalások, de a haladás nem megy könnyen". Emiatt részben "a kijevi hatalom nyugati támogatóinak harcias retorikáját és lázító cselekedeteit" okolta. Az AP hírügynökség itt megjegyezte, hogy az orosz állami tévé egyik péntek esti adásában egyes meghívott vendégek azt javasolták, hogy Oroszországnak atomfegyvert kellene bevetnie a konfliktusban... (demokrata.hu)

2022.04.26.Offshore-ügyben érintett lehetett Zelenszkij


Bár három éve oligarchaellenes kampánnyal nyerte meg az ukrán elnökválasztást Volodimir Zelenszkij, valójában azonban semmi sem változott Ukrajnában - erről írt most a Mandiner a Guardian egy korábbi cikkére hivatkozva. A baloldali brit lap még tavaly ősszel hívta fel a figyelmet arra, hogy a Pandora Papírok néven ismertté vált offshore-botrányban Zelenszkij is érintett lehetett. Az ukrán elnök alig néhány nappal a háború kitörése előtt újrakezdte az oligarchák elleni kampányát, miután látszott, hogy alaposan megcsappant a népszerűsége. (M1-Híradó)

2022.04.02.Clare Daly ír EP-képviselő egy strasbourgi ülésen az Oroszország
ellen meghozott szankciókkal szemben foglalt állást,


illetve bírálta az Ukrajnába irányuló fegyverszállítmányokat, szerinte ugyanis a békét nem fegyverekkel, hanem diplomáciával és párbeszéddel lehet megteremteni. A mainstream európai körökben egészen szélsőségesnek ható beszéd alatt az egyik bolgár képviselő grimaszokkal, illetve gúnyos nevetéssel jelezte nemtetszését, majd a másfél perc hosszú békepárti kiállás végén kivonult az ülésteremből. /Védett Társadalom/

2022.03.01.Magyarellenes ukrán megnyilvánulások... Soviniszta ukránok...


Ez az ukrán 'nyelvtudós' debileknek nevezte a kárpátaljai magyarokat. Továbbá a kutyákhoz hasonlította őket. Az ukrán nacionalista szerint vegyék azt az útlevelet, amit a magyarok adtak nekik, és húzzanak Magyarországra! Mi itt a probléma? Miért kell, hogy itt etessem őket? Miért kell, hogy pénzt adják az ő magyar nyelvű, román nyelvű, moszkvai nyelvű, bocsánat a lengyel nyelvű taníttatásra?

2022.03.14.Biden egy percen belül háromszor is kimondta (1:10-nél különös nyomatékkal),
az emberiség történelmének legrettegettebb szavait.


Miközben támogatjuk Ukrajnát, az európai szövetségeseinkkel is teljes egységben vagyunk, és azt a félreérthetetlen üzenetet fogalmazzuk meg, hogy a NATO területének minden egyes centiméterét meg fogjuk védeni. Minden egyes négyzetcentimétert az egységes és felkészült NATO-val. Ezért vezéreltem 12 000 amerikai katonát az orosz határokhoz,

Lettországba, Észtországba, Litvániába, Romániába, stb. mert ha egy lépést tesznek, biztosra vehetik, ha válaszolunk rá, akkor az a 3. világháborút fogja jelenteni, de szent kötelességünk, hogy a NATO területét megvédjük. S habár ezt a 3. világháborút Ukrajnában nem fogjuk megvívni, Putyin az Ukrajna elleni háborúját sosem nyerheti meg. A demokráciák felnőttek a feladathoz. Világszerte tömegek állnak a béke és biztonság mellett. Erőt mutatunk, és sosem ingunk meg.

Viszont látnunk kell, hogy az az ötlet, hogy támadó fegyvereket küldjünk, hogy repülőgépek, tankok, és vonatok induljanak amerikai csapatokkal, értsétek meg, ne áltassátok magatokat, mindegy mit mondtok, azt 3 világháborúnak hívnák. Rendben, ezt szögezzük le, srácok. Régi mondás: "Don't kid a kidder!" /Nem lehet trükközni!- szerk./

2022.03.04.1972-ben vietnámi gyerekek menekülnek a falujukat elpusztító
amerikai napalmtámadás elől. Fotó Nick Ut.
Ti, akik a napokban állva tapsoltatok az Európai Parlamentben, álszentek vagytok!


Itt az öreg kontinens szívében azt mondjuk, 1945 óta béke van. Viszont ha csak nagy vonalakban végignézünk a második világháború utáni történelmen, láthatjuk, hogy nem volt olyan év, amelyben valakik, valahol, valamilyen ok miatt ne lövöldöztek volna egymásra. Ezen okok hátterében pedig zömmel az Amerikai Egyesült Államok állt.

Itt csak néhány olyan országot sorolok fel, ahol az USA hadserege konkrét fegyveres erőt alkalmazott, magyarán megtámadott egy szuverén országot, mert úgy látszik erről mostanában sokan elfeledkeztek: Korea, Vietnam, Libanon, Panama, Grenada, Szomália, Szerbia, Irak, Líbia, Afganisztán. Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de ha kicsit kutakodnék, biztos lehet még ezt a listát bővíteni.

Azokat az országokat pedig felsorolni is nehéz lenne, ahol valamely amerikai hárombetűs szervezet ügyködése nyomán tört ki véres polgárháború, vált romhalmazzá egy-egy virágzó, békés ország, mint például Szíriában. A fentebb felsorolt országok nemhogy szomszédosak, de a zömük még csak egy kontinensen sincs az Egyesült Államokkal! Mindegyik támadásnak az volt az oka, hogy Washingtonban úgy értékelték, valamilyen módon sérültek az ő érdekeik. Ezt pedig elég határozottan hozták ezen államok lakóinak tudomására.

Érdekes módon, ezeket a háborúkat semmiféle retorzió nem kísérte. Nem volt világszintű felháborodás, nem tiltottak ki amerikai sportolókat, csapatokat olimpiákról, nem akarták lekapcsolni az amerikai bankokat a SWIFT rendszerről, nem zárolták amerikai milliárdosok, vagy ha úgy tetszik oligarchák, külföldi vagyonát, ésatöbbi, ésatöbbi. Sőt! Az Európai Parlament képviselői sem tapsoltak állva sem Irakért, sem Afganisztánért, sem bármely USA által megtámadott országért.

Egyes esetekben néma csend volt, de a legtöbbjénél hangos ováció követte az amerikai bombák becsapódását... Ja, ha már Európai Parlament. Most, hogy a fegyverszállítással megteremteni remélik a béke feltételeit, gyorsan visszazökkent a normál ügymenet és folytatják hazánk ellen a jogállamisági eljárást...(Szamosvári Zsolt)Nógrádi György: Bucsa dilemmái, Putyin lezárja a háborút május 9-én?
A biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán
háborúval kapcsolatos kérdésekre válaszol.


2022.04.02.Déri Stefi: Halálos fenyegetést kaptam a Facebookon. Ez nem vicc!
Azzal fenyeget Márk, ha nyertek, mindegyikőtöket lelövöm, mint a kutyát...


Az életveszélyes fenyegetés pedig bűncselekmény. Elkeserítő: ide vezetett az ostobázás, az aberráltozás, a gyűlöletkeltés. A rendőrségi feljelentést megteszem. De van egy ennél fontosabb közös teendőnk is: vasárnap MINDANNYIAN menjünk el szavazni, és mondjunk nemet a gyűlöletre, mondjunk nemet Gyurcsány és Márki-Zay uszító politikájára!2022.03.31.Gyurcsány a határon túli magyaroknak állampolgárságot se adna,
de szerinte minden magyarnak késznek kell lenni meghalni Ukrajnáért.
Itt vannak a háborút választók válaszai:


GYURCSÁNY FERENC: "Pocsék ember leszel, vagy meghalsz [Ukrajnáért]. Melyiket választanátok?" (Facebook, 2022.03.25.)

MÁRKI-ZAY PÉTER: - "Hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk." (ATV Egyenes beszéd, 2022. február 22.)

- "Magyarország a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt, azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának. … Hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is." (Partizán, 2022. február 13.)

- "Csatlakozni kell minden Oroszország elleni szankcióhoz. Ez elvi kérdés - még akkor is, ha ez gazdaságilag árt nekünk. A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU emellett döntene." (Der Tagesspiegel, 2022. február 23.)

KARÁCSONY GERGELY "Úgy van, ahogy Zelenszkij ukrán elnök mondta: el kell dönteni, kivel vagyunk. Oldalt kell választani." (Facebook, 2022.03. 25.)

FEKETE-GYŐR ANDRÁS: "Elrettentés-politikára van szükség. Először is - szövetségeseinkhez hasonlóan- fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára." (Magyar Hang, 2022. február 1.)

KARÁCSONY GERGELY, TORDAI BENCE: "Orbán Viktor... a fegyverszállítmányokkal kapcsolatban is ott nehezíti a közös európai fellépést, ahol csak lehet, és ott rontja tovább az ukránok helyzetét, ahol csak lehet." (Tüntetés, 2022.03.01.)

KOCSIS-CAKE OLIVIO: "Oroszország energia-nagyhatalom, abból van pénze háborúzni, hogy drágán adja el az energiát. Ezt a forrást el kell tekerni, el kell zárni, mert addig lesz pénzük háborúzni, és lesz pénzük egy független országot megtámadni." (ATV Start, 2022. március 2.)

KARÁCSONY GERGELY, RÓNAI SÁNDOR: "Nagyon sajnálom a magyar kormány bejelentését, miszerint mi nem segítünk száz százalékig, hiszen más uniós tagállamok például fegyverek szállításával segítenek." (ATV Start, 2022. 03. 01.)

DEMETER MÁRTA: "Ha Ukrajnát védjük, azzal Magyarországot is védjük (...) nekünk, az ellenzéknek az a feladatunk, hogy megpróbáljuk kikényszeríteni azokat a kormányzati döntéseket, amelyek a magyar emberek biztonságát ténylegesen szolgálják." (N1 TV interjú, 2022.03.02. )

KARÁCSONY GERGELY, POTOCSKÁNÉ KŐRÖSI ANITA: "Nem a gyerekeinket meg az unokáinkat akarjuk a háborúba küldeni, hanem azokat a NATO-szerződés szerinti hadköteles hivatásos katonát, akinek ez a dolga." (Ádánd fórum, 2022.03.12. )

BERG DÁNIEL: "EU-tagállamoknak hajlandónak kell lenniük pénzügyi és katonai védelmi felszereléseket küldeni Ukrajnának." (ALDE nyilatkozat, 2022.03.16. )

KARÁCSONY GERGELY, CSEH KATALIN: "A háborút amúgy fegyverekkel vívják és hát mostanra Orbán Viktor annyira egyedül maradt ennek az ellenzésével, hogy egész Európai Unióból alig van olyan ország, aki ezt mondja és a régióból biztos nincs. egyértelmű, hogy a NATO-nak segítenie kell Ukrajnának avval, hogy megkapják azokat a fegyvereket, amivel meg tudják vívni ezt a háborút. …nekünk, európaiaknak ott kell állnunk Ukrajna mögött minden egyes lépésben, amit tenni akarnak." (Facebook-bejelentkezés, 2022.03.01.)

Riporter: Támogatná-e, hogy Magyarország fegyvereket szállítson Ukrajnának?

KARÁCSONY GERGELY IVÁNYI GÁBOR: "Nem tiltakoznék ellene." (Népszava-interjú, 2022.03.19)

JUHÁSZ FERENC: "Az alapkérdés, hogy miért nem adunk mi adott esetben lőszert, hiszen most a haderőfejlesztés kap-csán elvileg van lőszergyárunk, elvileg van fegyvergyárunk." (ATV A nap híre, 2022.02.22. )

JÁVOR BENEDEK: "A kapcsolatok szétszálazása és elvágása fájdalmas folyamat lesz, és óhatatlanul sodor minket egy új hidegháború korszakába." Hozhatunk, és hoznunk is kell további szankciókat Oroszország ellen, az eddig nem érintett területekre, így az energiapiacokra is kiterjesztve a korlátozásokat. Ez fájni fog Európának, különösen azoknak az országoknak, amelyek szoros függésben vannak Oroszországgal vagy jelentős üzleti érdekeik vannak. A költségek magasak. Megfizetjük a tanulópénzt azért, mert nem tanultunk a történelemből." (HVG-interjú, 2022.03.01.)Hajrá keresztény, konzervatív hazafiak az egész világon!
Biblikus keresztény hazafiakat ide várjuk.
Kiállunk Orbán Viktor miniszterelnök úr mellett.

2022.03.30.Az élet ára Ukrajnában, az ukrán határon: 5000 euró
Mariupolból jöttem a két gyermekemmel.
Ukrán létemre az ukrán állam foglya voltam.


Amikor elindultam a határhoz, Budapesten keresztülhajtva számos, vadul közlekedő, sokmilliós autót láttam, mint eddig még soha. Ukrán rendszámmal. Akkor még nem értettem... Hazafelé már minden világos, drámai és elgondolkodtató volt. Megint politikai kényszerpályán vagyunk, megint a kommunista-fasizmus oldalára kerültünk, mert egy olyan szövetség tagjai vagyunk, amely szövetségben már nincs jog, nincs emberiesség, igazság és tisztesség. Ismét egyetlen nemzetet gyűlöl Európa, és ismét a hazudozás és a halál kultúrája uralkodik a világban.

Kíváncsian indultam a határátkelőhöz, de ha tudom, hogy milyen információk várnak ott rám, nem mentem volna... Az iskola, amelyben most nem tanítanak, hanem menekültszállásként működik, zsúfolásig megtelt. A tornaterem telis-tele adományokkal. A magyar személyzet (az egyik szeretetszolgálat) önkéntesei szeretettel fogadják a menekülteket. A kormány orvosi ellátásban, pszichológusi segítségben, étel, ital kiosztásában részesíti őket.

Kisírt szemű asszonyok, reménytelenséget tükröző tekintetek, síró gyermekek, távolba merengő felnőttek között járok. Asszonyok és gyermekek sokasága... akik mindenüket otthagyva az életükért menekültek el egy őrölt országból, ahol saját állampolgáraik élete semmit nem számít, ahol emberek ezreit mészárolták le... és nem csak a háború alatt, hanem előtte is éveken keresztül. Tolmáccsal kezdek beszélgetni egy asszonnyal.

Mariupolból jöttem a két gyermekemmel. Temetőn, erdőn keresztül szöktünk ki a városból éjszaka, mert a katonák fegyvert fognak azokra, akik el akarják hagyni a várost. Mindössze annyit engednek meg, hogy a légiriadó alatt lemehettünk az óvóhelyre, de utána visszaparancsolnak a lakásokba. Ellátás nincs, és az oroszok által biztosított humanitárius folyosót sem nyitották meg, illetve kijárási tilalmat hirdetett az ukrán állam. Fegyverrel hajtották vissza azokat, aki megpróbáltak kijutni a városból... Ukrán létemre az ukrán állam foglya voltam. Ezért menekültünk el onnan. Rettenetes út volt... - zokog fel az asszony, és magához szorítja a két gyermeket...

Azt már meg sem kérdeztem, hogy hol a férje, hogyan jutott el a magyar határig... Egy másik asszony is egy kisgyermeket tart az ölében. Odalépek és megszólítom... Ömlik belőle a szó, a tolmács alig tud lépést tartani vele.

Én is ebből a kísértetvárosból érkeztem. A férjem magas beosztású ukrán köztisztviselő, volt utazási engedélye, így kijutottunk a városból. Elhozott Munkácsra, de onnan vissza kellett mennie. Való igaz, hogy az ukrán katonaság az ukrán lakosságot túszként tartja fogva. Útközben is lőttek ránk az ukránok! Amíg az oroszoknak parancsban van, hogy civilekre nem lőhetnek, addig az ukrán kormány a saját polgáraira lövet...

Borzalom ez uram. El sem tudják képzelni mi folyik ott. Imádkoztunk, hogy az oroszok mielőbb szabadítsák fel a várost, de ők is azért haladnak olyan lassan, mert meg akarják kímélni a lakosságot. Nem tudom mi lesz még ebből a háborúból, de az ukrán kormány szadista és elmebeteg, ez biztos. Nem hiszem, hogy a németek a második világháborúban így bántak a saját polgáraikkal. Ezek rosszabbak a náciknál. Lehet, hogy már a férjem sem él... - és ez a nő is elsírja magát...

Egy éppen beérkező autóbuszról emberek szállnak le. Egy fiatal lány véresen, sárosan, kisírt szemmel, csomagját maga után húzva indul az épület felé. Többen odasietnek hozzá, és kérdezik magyarul, mi történt vele. Nem érti. Ukrán. A tolmács is odaér... a lány nem akar beszélni. Majd később, az orvosnak és a pszichológusnak, könnyek között kifakad: - Megerőszakoltak. Fegyveres ukránok voltak... A sajátjaink... érti mi történik ott?

Már csak a nők és a gyerekek jöhetnek át. A férfiaknak 5000 eurót kell fizetniük, ha nem akarnak ezért a szemét kormányért meghalni. Itt nem Ukrajnáról van szó. Ez egy politikai játszma. - csapódik mellém egy ukrán asszony. - Akiket itt lát, azok mind Zelenszkijnek és a maffiájának az áldozatai. Világháborút akarnak, mert ez az USA akarata...

Az oroszok a saját népüket, és ma már az ukrán népet is védik, mert ezek állatok uram... állatok! De itt is van valami nagyon furcsa dolog. Mióta itt vagyok, megtörtént az is, hogy éjjel a folyón át jöttek férfiak, mert nem volt 5000 eurójuk... és a magyarok visszaadták őket az ukrán hadseregnek. Nem értem én ezt az egész kurva világot...

És ami a legfurcsább, hogy az ukránok többsége rajong azért a bohócért, pedig amilyen bűnöket elkövet a saját népe ellen, azért egyszer meg kell fizetnie. És a világnak, a maguk Uniójának is fizetnie kell ezért az egészért, ami most velünk történik. De megfizet Putyin is, mert másképpen is meg lehetett volna oldani az ukrajnai oroszok ellen elkövetett bűnök megtorlását. Nem kellene egy egész népet, egy országot és majd a világot is lángba borítani...

- és ahogy mellém szegődött, úgy el is tűnik a hölgy, de pár perc múlva ismét ott áll mellettem és beszél... - Azok a kamionok, amiket maguk küldenek tele adományokkal, élelemmel és tisztálkodási eszközökkel, tudja hová kerülnek? Azonnal viszik tovább az ukrán hadseregnek vagy ki tudja kiknek, de nem oda kerül, ahová maguk szánták... - és ismét, köszönés nélkül tűnik el az asszony.

Az élet ára tehát 5000 euró, amit az ukrán fegyveres határrendészeknek kell kifizetni a határátlépés fejében. Ha nincs, jön a megerőszakolás, a visszaadás... akárcsak harminc egynehány éve, amikor Ceausescu fogdmegjeinek adta vissza a magyar határőrség a diktatúra elől menekülő magyar fiatalokat...

A világ nem változik. A mai helyzetben ott van 1944., 1989. és az összes embertelenség, ami eddig, a civilizáltnak nevezett világról fellelhető a történelem lapjain. A száguldozó, tízmilliós autók tulajdonosainak volt 5000 eurója... Sok millió embernek azonban nincs. Ők a mai világpolitika túszai, járulékos veszteségei... Mégis ők, mi felelünk, halunk meg, válunk áldozattá... Nem kellett volna a határ közelébe sem mennem... mert ismét belém nyilallt a gondolat: a világ megérett a pusztulásra... (Stoffán György)

2022.03.27.Földet rá! - kiabálták Márki-Zay hívei
a háborúellenes idős férfinak, miután földre lökték


Márki-Zay Péter mai jászberényi fórumán megjelent egy idősebb férfi, aki táblájával arra kérte a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, hogy ne akarjon katonákat és fegyvereket küldeni a háborúba. A vége az lett, hogy fellökték és megalázták. "Ilyen Márki-Zay szeretetországa" - jegyezte meg Bohár Dániel. (magyarnemzet.hu)

2022.03.27.Bayer Zsolt Zelenszkij és Márki-Zay háborús retorikájáról + videó


Az ukrán elnök pedig a minap a NATO és az EU-csúcsot felhasználva a magyar miniszterelnöknek üzent, meglehetősen bicskanyitogató - per Viktor - tegezős stílusban, ráadásul üzenete az első ponttól az utolsóig hazugságokon alapult. Ugyanis azt követelte a magyar miniszterelnöktől, hogy szállítson fegyvert, engedje át a fegyvereket, légtérzár - magyarul mindenben az ukrán érdekek vagy vélt érdekek mentén tevékenykedjen. És hogyha nem ezt teszi, akkor áruló.

Miért mondom, hogy ez hazugság? Azért, mert az egész NATO és az egész EU olyan döntéseket hozott, amelyek köszönőviszonyban sincsenek Zelenszkij vélt vagy valós érdekeivel és követeléseivel. Ebben a helyzetben pedig mindössze a magyar miniszterelnököt kiemelni és neki üzengetni bicskanyitogató stílusban, nos, ez nemcsak hogy elfogadhatatlan, hanem kérdéseket vet fel. Például azt a kérdést, hogy vajon kik írják Zelenszkij beszédeit? Kik írják ezt a forgatókönyvet? (magyarnemzet.hu)George Soros amerikai milliárdos Long Islandon - Soros-akta


Egész életében a nyitottságot hirdeti, mégis hatalmas betonfalakkal veszi körbe magát egyesült államokbeli luxusotthonában Soros György. Elutaztam a New York mellett található Long Islandre, hogy személyesen keressem fel a magyar származású amerikai milliárdost. Hogy mi történt a látogatás során?

A filmből ez is kiderül. Soros György Budapesten született Schwartz Györgyként, 1936-ban nevet változtattak Sorosra, amely eszperantó nyelven (Soros apja eszperantista volt) azt jelenti, hogy "szárnyalni fog". Az eredmény ismert: Soros György a világ leggazdagabb emberei közé repítette magát.

Az egy év alatt elkészült filmben forgattunk New Yorkban, Washingtonban, Londonban, Brüsszelben és Budapesten is. Neves szakértőket, politikusokat és Soroshoz közel álló embereket szólaltattunk meg, vagy próbáltunk szóra bírni. Az életrajzi dokumentumfilmnek aktualitása is van, hiszen Soros György már 1989 óta aktívan kiveszi a részét az ukrán események alakulásából. Több üzleti érdekeltsége is van az országban. /Bohár Dániel riporter/

2022.02.18.Magyarország déli határa napjainkban.
The southern border of Hungary today.


Hungarian policemen are attacked by men migrating from the Serbian side of the fence with ladders, sticks, logs and glass balls filled with slingshots. Magyar rendőrök, akiket létrával, botokkal, farönkökkel és csúzliba töltött üveggolyókkal támadnak a kerítés szerbiai oldaláról migráns férfiak.

A Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság osztotta meg néhány órával ezelőtt, a cím szerint: Magyarország határa napjainkban. Hogy mit láthatunk? Magyar rendőröket, akiket botokkal, farönkökkel és csúzliba töltött üveggolyókkal támadnak a kerítés szerbiai oldaláról migráns férfiak. Üveggolyóval! El tudjuk képzelni, hogy milyen sérülést okozhat, ugye? Illetve láthatunk létrákkal a kerítés felé igyekvőket. Ez egy 7 perces videó! (Kinga Szerint)2022.02.15.A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 14-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban


összesen 184 határsértőt tartóztattak fel és 315 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. Köszönjük a rendőrök munkáját.A halál népbiztosa - A kommün 133 napja
A vörösterror áldozatai és leszármazottaik emlékére.


Rendhagyó dokumentum-játékfilm Szamuely Tiborról, a Tanácsköztársaság talán legvérengzőbb alakjáról, akit a közbeszéd csak úgy emlegetett: a halál népbiztosa. 1919 tavaszán és nyarán ha valahol Magyarországon ellenforradalmi akciót fedeztek fel őt küldték a helyszínre. És ő ment, vitte magával a mindenre kész Lenin-fiúkat. Mentek gyilkolni, akasztatni.

Hogyan vált az idealista ifjú újságíróból bolsevik fanatikus, a vörösterror fő végrehajtója? Sorsán keresztül feltárulnak a kommün 133 napjának fontosabb történései. Holicska Ádám, Huth Gergely és Stefka István által rendezett dok. játékfilm 2021.

2022.01.14.250 db éles lőszert akartak áthozni Röszkén


Több száz ezer éles lőszert találtak egy német gépkocsi ellenőrzése során Röszkénél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. A határba belépő német jármű sofőrje nem jelentett vám- és adóköteles árut, azonban tüzetesebben is átvizsgálták a gépkocsit a hatóságok. A járművezető ruhájából és bőröndjéből 200 db 9×19 és 50 db 9×20 milliméteres lőszer került elő. A pénzügyőrök a lőszereket és a járművezetőt átadták a rendőrségnek. (szegedma.hu/nav.gov.hu)

2022.01.13.Ásotthalom polgármestere: Ostrom alatt a magyar határ délen!
Naponta sok száz migráns tör be Magyarországra,


most már rendszeresen kőzáport zúdítva a határt védő rendőrök autóira, sőt immáron lőfegyverrel is felszerelkeztek. Követeljük a magyar honvédség bevetését!

2021.09.27.Deák Dániel: Visszaemlékezésként én is megnéztem
a "Vérbe fojtott köztársaság" elnevezésű,


a 2006-os rendőrterrort bemutató vándorkiállítást, ami Budapest után immár vidéken folytatja útját! A vándorkiállítás itt kereshető fel a héten: kedden Veszprémben; szerdán Keszthelyen; csütörtökön Nagykanizsán; pénteken és szombaton Zalaegerszegen. Gyurcsány Ferenc ismét a hatalomba készül. Ti se hagyjátok ki!

Böszmeség az őszödi beszéd. Gyurcsány a baloldal vezetője
Orbán Viktor: Őszödi beszéd 15 - DERMESZTŐ velünk élő múlt!


2021.09.17.Maga Gyurcsány, vagy MSZP-s ellenségei szivárogtathatták ki
az őszödi beszédet * Teljes cikk itt!


Hogy 2006. május 26-án mi mindent mondott a balatonőszödi kormányüdülő zárt frakcióülésén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, azt nagyjából mindenki tudja. Hogy ki, miért és hogyan szivárogtatta ki a hangfelvételt, az viszont máig sem tisztázott pontosan, noha titkosszolgálati jelentések is készültek. Egyes (volt) szocialista politikusok szerint maga Gyurcsány lehetett a szivárogtató, Gyurcsány viszont MSZP-s puccsistákat emlegetett...

A 2006-os választási győzelme után egy hónappal, de még a kormányalakítás előtt elmondott Gyurcsány-beszédről két "hivatalos" hangfelvétel is készült a kormányüdülő saját hangrendszerén. Az egyik Gál J. Zoltán akkori miniszterelnöki kabinetfőnökhöz, a másik Butor Klára MSZP-pártigazgatóhoz került...

Akár Gyurcsány, akár pártbéli riválisai játszották ki a hangfelvételt, a lényeg mégiscsak maga a szöveg, amelyből nemcsak a választók tudatos, szisztematikus átverésére, a költségvetési adatok meghamisítására és eltitkolására, rendszerszintű hazudozásokra derült fény, hanem arra is, hogy Gyurcsányék teljes mértékben alkalmatlanok a kormányzásra, a baloldal nagy becsben tartott "szakértői" még egyszerű matematikai műveletek elvégzésére is képtelenek... (pestisracok.hu)ELK*RTUK TRAILER - 2021. október 21-től a mozikban


A mozielőzetesről és a filmről alkotott véleményüket, hozzászólásaikat várjuk a film hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/ELKxRTUKBöszmeség az őszödi beszéd. Gyurcsány a baloldal vezetője
Orbán Viktor: Őszödi beszéd 15 - DERMESZTŐ velünk élő múlt!
Gyurcsányi rendőrterror


Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a rendőrség mindent elkövetett, hogy Gyurcsány hatalomban maradjon. A miniszterelnök utasítására tucatnyi ember szemét kilőve, súlyos (több esetben maradandó) egészségkárosodást okozva több száz békés ünneplőnek, többek között nem rendszeresített vadászfegyverekből közvetlen közelről kilőtt gumisöréttel, taktikai tükörtartó bottal (viperával), fejmagasságban kilőtt könnygázgránáttal, földön fekvő, magatehetetlen emberek rugdosásával.

Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszterként 2006. őszén 315 000 000 forintot szánt az adófizetők pénzéből a három izraeli vízágyúra (gy. k. darabja volt 105 millió Ft), amit a későbbiekben "idegenrendészeti szempontok" helyett "természetesen" államvédelmi célokra használt és használ a rendőrség a mai napig.

2021.09.11.Szilágyi Béla a Baptista Szeretetszolgálat elnöke:
A terror nem győzhet. Soha. * Teljes cikk itt!


S bár két évtizede még jobban átalakította életünket, legyőzni csak akkor tud, ha a gyűlölet megmérgezi a szívünket. Én Martin Luther Kinghez csatlakozva úgy döntöttem, hogy a szeretetet választom. "Sötétséggel nem lehet elűzni a sötétséget, arra csak a fény képes. Gyűlölettel nem lehet elűzni a gyűlöletet arra csak a szeretet képes... Úgy döntöttem, hogy a szeretetet választom. A gyűlölet túl nagy teher." /Dr. Martin Luther King, Béke Nobel-díjas baptista lelkész/

2001. szeptember 11-én én is repülőn ültem, egy észak-koreai kiküldetésből hazatérőben Peking és Frankfurt között. Frankfurtban kikapcsolt televíziók fogadtak, gyorsabb volt a csatlakozás, utolsó gépként szálltunk le Budapesten, s az akkora már lezárt repülőtérről kilométereket sétáltam, mire beszállhattam Lilla mellé a kocsiba. Hazaértem. Én hazaértem. Aznap többezren soha nem tértek vissza a családjukhoz.

Azóta húsz esztendeje, hogy több százezren nem tértek vissza a családjukhoz. Amikor rájuk emlékezünk, tudnunk kell, hogy a terror, a gyűlölet legyőzni csak akkor tud, ha megmérgezi a szívünket. Én nem fogom megadni neki ezt a győzelmet. A szeretet győzelmét választom. Csatlakozol?

2021.07.20.Stefka István: Göncz Árpád árulása: avagy hogyan lett a börtön
könyvtárosából az SZDSZ pártkatonája? * Teljes cikk itt!


Antall József megbízott Göncz Árpádban és ez hatalmas hiba volt. Az egykori kisgazda, a korábbi ötvenhatos nem csak a kormányfőt, az egész nemzetet elárulta. Göncz köztársasági elnökként az SZDSZ pártkatonája, az egykori ellenfél, a pufajkás Horn Gyula támogatója lett, egyik kulcsszereplője az SZDSZ és az MSZP házasságának. Gönczöt sok ötvenhatos "patkánynak" nevezte, mondván ez volt a beceneve a börtönben, ahol kivételezett helyzetben élt, fordíthatott, könyvtárosként dolgozhatott.

Akkoriban, amikor mondjuk Pákh Tibort elektrosokk-sorozatokkal kezelték. Hatalmas botrány lett abból, amikor A Hétben kimondták a Gönczhöz kapcsolt ragadványnevet, bizonyíték sem a spicliskedésre, sem az ellentétére nincs. Folytatjuk Stefka István médiaháborús sorozatát. (16. rész, Göncz árulása.)

Ebben az időben lehetett hallani, hogy Göncz Árpád gúnyneve a börtönévek alatt a "patkány" volt. Az ötvenhatosok között ismert történet szerint Göncz besúgással jutott kivételezett helyzetbe, így idegen nyelvből fordíthatott, és a váci börtön könyvtárában kapott munkát. Ennek valóságát, valótlanságát nem dolgom kideríteni. Az biztos, hogy egykori rabtársai nagyon elégedetlenek voltak a köztársaság elnöki munkájával.... /pestisracok.hu)A halál népbiztosa - A kommün 133 napja
A vörösterror áldozatai és leszármazottaik emlékére.


Rendhagyó dokumentum-játékfilm Szamuely Tiborról, a Tanácsköztársaság talán legvérengzőbb alakjáról, akit a közbeszéd csak úgy emlegetett: a halál népbiztosa. 1919 tavaszán és nyarán ha valahol Magyarországon ellenforradalmi akciót fedeztek fel őt küldték a helyszínre. És ő ment, vitte magával a mindenre kész Lenin-fiúkat. Mentek gyilkolni, akasztatni.

Hogyan vált az idealista ifjú újságíróból bolsevik fanatikus, a vörösterror fő végrehajtója? Sorsán keresztül feltárulnak a kommün 133 napjának fontosabb történései. Holicska Ádám, Huth Gergely és Stefka István által rendezett dok. játékfilm. 2021.


2021.08.11.Dömötör Csaba: Látlelet a szemkilövető lelkiismeretéről
A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.


Már azt is elég nehéz higgadtan végignézni, hogy a lazáskodónak szánt fórumon Gyurcsány Ferenc bagatellizálta a szemkilövetéseket, de ami utána jött, az bármilyen alacsony vérnyomást az egekbe lendít. A helyszínen lévő Skrabski Fruzsina egy ponton jelezte Gyurcsánynak, hogy van itt vele egy ember, akinek 2006-ban kilőtték a szemét.

Erre Gyurcsány provokátornak nevezte, olyasfajtának, aki "darabra" jelenik meg a rendezvényeken, majd megtoldotta azzal, hogy "ahhoz képest" most szépen megmosta a haját. Aki valaha is tűnődött azon, hogy milyen lehet a Gyurcsány-brigád lelkiismerete, toleranciája és szíve, az most megtudhatta. Semmit sem felejtettek, semmit nem bántak meg. Nem jöhetnek vissza.2021.07.12.Fényes nappal akart megerőszakolni egy fiatal lányt egy jemeni migráns Budapesten
A 27 éves jemeni állampolgárságú férfi március 27-én kora reggel egy budapesti buszon


a VIII. kerület, Kálvária téri megállónál támadt rá egy nőre, akit kabátjánál fogva lerángatott a buszról, hátulról átkarolt, majd nadrágjának cipzárját lehúzta, és erőszakosan fogdosni kezdte. A nő próbált kiszabadulni, közben pedig többször segítségért kiabált. A férfi a dulakodás közben a nőt felemelte és a földre dobta, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy tovább zaklathassa szexuálisan.

Végül járókelők siettek a nő segítségére. Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit szexuális erőszakkal vádolja. Letöltendő börtönre ítélhetik, és indítványozták, hogy utasítsák ki Magyarországról. Az ügyhöz kapcsolódó felvételt az Ügyészség hivatalos YouTube-csatornáján osztották meg. (pestisracok.hu)

2021.05.26.Kocsis Máté: Kiszivárgott egy beszéd. Ki fizeti meg az árát?
Gy.F. gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál.


Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját. Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra - sok más emberhez hasonlóan - Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte.

Ő így ünnepelt. Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is. Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak. Köszönet Kálomista Gábornak, Helmeczy Dorottyának és a stábnak! Ősszel a mozikban. Íme az előzetes:2021.05.02.Így lopják a személyes adatokat Gyurcsányék


A DK elnökének emberei adathalász céghálózatot hoztak létre, amely segítségével próbálják befolyásolni a választásokat. Dessewffy Tibor, Bajnai Gordon, Ficsor Ádám és Szigetvári Viktor régi harcostársai Gyurcsánynak. A bennfentes kör tagjai minden eszközt bevetnek, hogy minél több személyes adatot szerezzenek meg, sőt a magyar állampolgárok információit még Észtországba is elküldik feldoldolgozásra. A szövevényes hálózatot Bohár Dániel derítette fel.

2021.04.20.Vendég: Megadja Gábor, a Századvég vezető kutatója ECHO TV-ben
Emlékezzünk! Visszaéltek hatalmukkal az ellenzéki képviselők?
Megmutatták eddig rejtett oldalukat az ellenzéki politikusok?


Rákay Philip: SZÉL BERNADETT MA ÚJSÁGÍRÓKKAL
ÉS KAMERÁVAL VÁRT A KAPUMBAN, MAJD LESBŐL LETÁMADTAK...

Elhiszem, kényelmetlen lehet a balosoknak, hogy napi szinten szembesítem őket a hazugságaikkal itt a Facebookon. S nyilván az is roppant kellemetlen a számukra, hogy egy olyan terepen, ahol ők eddig - kvázi - egyeduralkodók voltak, pár hónapja megjelent egy patrióta hang, amely posztokban, videókkal - milliós eléréseket produkálva - leleplezi kibillent politikai szándékaikat, valódi motivációjukat, és azt az országrontó, hazaáruló politikát, amit képviselnek.

Kétségtelen: nem azért teszem, hogy szeressenek, és - finoman szólva - én sem foglalom őket napi imáimba... Ezzel együtt, eszembe nem jutna Szél Bernadett, Fekete-Győr András, vagy a Gyurcsány klán bármelyik ingatlanja előtt megjelenni kamerák és újságírók társaságában, és ott vegzálni őket, amikor hazaérnek. Márpedig ma ez történt velem.Morvai Krisztina strasbourgi kérdésére a szemkilövető kormány minisztere
egyértelművé tette, hogy gaztetteiket bármikor megismételnék.


Göncz Kinga és társai változatlanul helyesnek tartják a 2006. október 23-i rendőrterrort, s az áldozatokat hibáztatják.

2021.04.16.

Agresszív klánok terrorizálják a miskolciakatMacsétával felfegyverzett alakok és agresszív bűnözők tartják félelemben a miskolciakat


Mellbevágó történeteket osztott meg pénteken a sajtó képviselőivel Nagy Ákos, miskolci önkormányzati képviselő, aki szerint máris súlyos következményei vannak annak, hogy a baloldali városvezetés radikálisan lecsökkentette az önkormányzati rendészet anyagi támogatását, és a seriffrendszerhez tartozó járőrök létszáma is jelentősen megcsappant.

A kormánypárti politikus szerint a helyiek szubjektív biztonságérzete megrendült, mióta ittas és macsétával felfegyverzett alakok inzultálják a villamoson az utazóközönséget és bedrogozott huligánok terrorizálják a járókelőket Miskolc belvárosában a Centrum előtt.

Egy fiatalasszony pedig, akit fényes nappal acélbetétes bakanccsal rúgott nekifutásból oldalba egy agresszív férfi a miskolci főutcán, arról számolt be, hogy a történtek után már nem mer gyermekével sétálni a belvárosi korzón. Nagy Ákos arról is beszámolt: tudomására jutott, hogy egy kislányával sétáló édesanyát támadtak meg a közelmúltban fényes nappal a miskolci belváros legforgalmasabb pontján, a Centrum áruház ezelőtt. (pestisracok.hu)

2021.03.18.Magyarország élőben Fekete-Győr Andrással - HÍR TV
Földi-Kovács Andrea darabokra szedte műsorában


Törvényhozói terve van Fekete-Győr Andrásnak – így válaszolt a Momentum elnöke Földi-Kovács Andrea azon kérdésére Magyarország élőben című műsorunkban, hogy "mi a terve vele" annak apropóján, hogy a miniszterelnök-jelölt korábban arról beszélt, egy időre eltiltaná az általa propagandistának nevezett konzervatív újságírókat a munkájuk gyakorlásától. Fekete-Győr szerint azokkal a "propagandistákkal" szemben, akik szándékosan valótlanságot állítanak a Büntető-törvénykönyvet szigorítani kell. (vadhajtasok.hu)

2021.03.11.JOBB, HA TUDOD: FEGYŐR-ALMA ÉS A KUTYA-FÁJA
A Momentum elnökének, Fekete-Győr Andrásnak nagyapja
egy éven keresztül kegyetlen vérbíró is volt.


Fekete-Győr Endre a Magyar Kommunista Párt, majd a pártegyesülést követően az MSZMP tagja. Osztályvezető volt a Földművelésügyi Minisztériumban. 1962-től a Verpeléti Dózsa Termelőszövetkezet elnöke, és az MSZMP Heves Megyei Tanácsa Végrehajtó Bizottságának tanácselnöke. 1981-ben felmentették sikkasztásért, a Heves Megyei Tanácsi Építőipari Vállalat tevékenységével összefüggésben kialakult helyzetért.

A hivatalos álláspont szerint: "Hivatali beosztásával össze nem egyeztethető erkölcsi magatartást tanúsított." A jegyzőkönyvben ez szerepel: "A vezetők saját zsebre dolgoztak, cementet loptak, feketén családi házakat építettek, és más gazdasági bűncselekményeket is végrehajtottak."

Hozzászólások: Panni Kék: Igen, emlékszem az 1981-es "tisztogatásra". A mi egyik szomszédunk is akkor bukott le ugyanolyan okból, mint a Fegyőr nagypapa. Az igazságügyi minisztériumba nevezték ki előzőleg vezetőnek, vidékről, ami nagy szó volt, le is nézte a többi lakót a traktusunkban, aztán mindenki röhögött rajta, amikor felmentették, mert Pesten a rabokkal építtette a családi házát.

Attila Sélley: Ne mosdassátok! Egy szemét kommunista ivadék. Nem szabad hatalom közelébe engedni az ilyen fajzatot. Ez folytatja az elődje tetteit. Amit nem fejezett be, most ő szeretné befejezni...(emberfia)

2021.02.07.Dr. Völgyesi Miklós, a legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácselnöke:
Hogy lehet még ma is szabadlábon Gyurcsány Ferenc?


Olyan emberek lehetnek még ma is hatalmon, akik kínoztak, embereket tartóztattak és börtönöztek be. Még ma is szabadon beleszólhatnak a közéletbe. Mi választja el a hatalmon lévő kormányt attól, hogy ne engedje ezt? Hogy lehet az, hogy egy még ma is élő feljelentésre nincs intézkedés? Ki a felelőse ezeknek az ügyeknek?

Különös tekintettel kellene lenni a politika játszóterén szereplőkre, hiszen nem szabad lebecsülni a terrorista cselekményeket elkövetők veszélyességét! Ha ezen nem történik változás, akkor szabad teret engedünk az emberek bántalmazásának, bebörtönzésének. Nem hagyhatjuk ezt a végtelenségig szó nélkül. "Vox populi, vox dei – A nép hangja az Isten hangja!”

2021.02.21.Bohar Daniel riportja: A déli határnál jártunk
Illegális bevándorlók ezrei akarnak betörni Magyarországra


Pokoli állapotok uralkodnak a magyar határtól néhány kilométerre található vajdasági falvakban. A migránsok házakba törnek be, bútorokat, parkettát, de még a tartógerendákat is eltüzelik. A szerbiai magyar települések lakóinak életét tönkretették az idegenek. Bemerészkedtünk azokba az épületekbe, amelyeket a migránsok elfoglaltak. Megdöbbentő képsorokat rögzítettek. Migrációs válság a koronavírus árnyékában.

2021.02.16.Erről beszélt az M1-nek ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász
Beismerő vallomás: Gyurcsány Ferenc már a 2022-es választásra készülve


a vele kapcsolatos vádakat elbagatellizálni, a saját bűneit pedig kisebbíteni. Erről beszélt az M1-nek ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász annak kapcsán, hogy a DK elnöke ma a Parlamentben saját maga beszélt a vele szemben felhozott hibákról. A Századvég jogi szakértője úgy fogalmazott: a volt miniszterelnök abban reménykedik, hogy ha ő kimondja ezeket a szavakat, akkor más nem fogja azokat megismételni. (M1TV)

2021.02.12.Gyurcsány, és ami mögötte van (5. rész)
Visszatekintő az őszödi beszédtől a rendőrterroron át a bukásig


Sorozatunk mostani részében a 2006-os választási győzelem és a 2009-es bukás közötti időszakot mutatjuk be: a Magyarországot máig sokkoló őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését és az annak nyomán kialakult tüntetésekre adott példátlan, diktatúrákra jellemző rendőrterrort.

A 2006-os választási győzelem után, de még a kormányalakítás előtt az MSZP-frakció zárt ülést tartott a balatonőszödi kormányüdülőben. Eleinte győzelmi hangulat uralkodott, majd Gyurcsány Ferenc emelkedett szólásra, hogy elmondja programbeszédét, százmilliárdos nagyságrendű költségvetési kiigazítást sürgetve még az önkormányzati választások előtt. A hatás drámai volt.

Sok frakciótag számára ekkor vált világossá, milyen is az ország valós gazdasági helyzete. Mivel népszerűségvesztéstől tartottak, főként a vidéki polgármesterek részéről ellenállás fogalmazódott meg. Emiatt Gyurcsány bedobott néhány italt, majd 25 percben reagált az elhangzottakra. Ez a felszólalás híresült el később "őszödi beszéd" néven.

Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára még aznap felhívta a Népszabadság főszerkesztőjét azzal, hogy "a főnök nagyon jó beszédet mondott". A lap le is közölte volna az elmondottakat, ám aztán hiába várták, Gál mégsem jelentkezett. Ehelyett a szöveget Gál legépeltette. Elolvasása után azonban úgy döntött, megtiltja, hogy azt a pártvezetőkön kívül más is olvashassa.

Szemkilövetés, kínzás, véresre vert tüntetőkHeller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.


EMLÉKEZTETŐ! 2006. október 23-án Budapesten.
Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
Göncz Kinga helyesnek tartja a 2006. október 23-i rendőrterrort


Október 23-án, az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján a fővárosban számos helyen demonstrációt szerveztek a hatalom ellen. Utóbbi képviselői a tiltakozó tömeget csőcseléknek, a megmozdulásokat zavargásnak nevezték. A rendőrök parancsot kaptak a kemény fellépésre...

Több tüntetőt meglőttek, volt, aki ezen az éjszakán vakult meg, mert lövedék találta el a szemét, másnak a keze sérült meg, sokakat pedig nagyon megvertek. Révész Máriuszt, a Fidesz országgyűlési képviselőjét a szemtanúk elmondása szerint a rendőrök lőtték fejbe gumilövedékkel akkor, amikor – képviselői igazolványát felmutatva – erőszakosságukért kérdőre vonta őket. (magyarnemzet.hu)

2089.01.14.
Hogyan is történt?
Gyurcsány Ferencet választották a KISZ Központi Bizottsága titkárává


2021.01.02.Allahu Akbart kiabáló migránsok verték szét Bécs belvárosát szilveszterkor – videó


A vandálok szemeteseket robbantottak fel petárdákkal, a darabjaikkal üzletek (köztük ékszerbolt, pékség és fagyizó) kirakatait próbálták betörni. Megrongáltak automatákat és padokat is Bécs bevándorlók által lakott belvárosi, Favoriten kerületében szilveszter éjjel. Több lakás ablakát tűzijátékokkal lötték be – írták.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a portál szerint Tűzijátékokkal lőttek rájuk az Allahu Akbart kiabáló migránsok. Először mindannyian elmenekültek, de a rendőrök megtaláltak közülük egy 16 és egy 21 éves szír fiatalt, akik elvezették őket egy lakáshoz, ahol további hét támadót vettek őrizetbe: 14 és 29 év közöttiek, ketten közülük osztrákok, kettő iraki, három szíriai bevándorló.

Karl Nehammer osztrák belügyminiszter az esetre reagálva azt mondta, hogy nincs helye a párhuzamus társadalmaknak Ausztriában. Susanne Raab néppárti integrációs miniszter szerint a szilveszteri vandalizmus ismét megmutta, hogy milyen veszélyeket rejtenek a párhuzamos társadalmak – idézték. Norbert Hofer, az Osztrák Szabadságpárt elnöke a randalírozó migránsok kitoloncolását javasolta, valamint, hogy a két osztrák elkövető pedig fizessen a helyreállításért. (888.hu)

2020.11.25.95 éves Orosz Balázs, a málenkij robot túlélője Kisbégányban


November második fele fájdalmas időszak a kárpátaljai magyarság életében. 1944 őszén, a második világháború végén a szovjet csapatok megszállták Kárpátalját, és ez a térség legnagyobb tragédiájához vezetett. Mintegy harmincezer magyar férfit deportáltak hadifogolytáborokba, akik közül több mint tízezren sosem tértek haza.Nincs olyan család Kárpátalja településein, ahonnan
valaki ne hiányozna, mondta el lapunknak Molnár D. Erzsébet.


A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola docense, és egyben a málenkij robot történetének kutatója tanulmányában is utal rá, hogy az egyéni traumákon kívül közösségi traumát is jelentenek az 1944-es események, és a lakosság lélekszámára a mai napig hatással vannak az elhurcolások.

A IV. Ukrán Front Katonai Tanácsa november 12-i ülésén meghozta a szigorúan titkos 0036. számú határozatát, amely kimondta a német és a magyar nemzetiségű hadköteles személyek hadifogolytáborba irányítását. – Az elhurcolás elsődleges okának az etnikai tisztogatást említeném meg, amelyet a szovjet hatalom vitt véghez a kárpátaljai magyarság körében. A szovjetek egyértelműen büntetni akartak, megtizedelni és megfélemlíteni az itt élő magyarságot – fejtette ki Molnár D. Erzsébet.

Azzal az ürüggyel gyűjtötték össze Kárpátalja magyar és német nemzetiségű, 18 és 50 év közötti férfi lakosságát, hogy három napig tartó "málenkij robotra", azaz "kis munkára" hívják őket. Az ígért jóvátételi munkálatok helyett azonban fegyveres katonákkal kísért gyalogmenetben a szolyvai gyűjtőtáborba hajtották őket, ahol a kegyetlen bánásmód és a borzalmas körülmények miatt több ezren haltak meg... (magyarnemzet.hu)Ávósok - A kommunista párt terrorszervezete 1-2-3. rész


1994-ben, abban az esztendőben, amikor az '56-os forradalom leverésében és az azt követő megtorlásokban pufajkásként segédkező Horn Gyulát az alapos agymosáson átment magyar nép miniszterelnökké választotta, akkor adták át a Magyar Televíziónak Chrudinák Alajos és Kubinyi Ferenc legújabb filmjüket, "Ávósok - A kommunista párt terrorszervezete" című három részből álló dokumentumfilmjüket. A filmet azon nyomban betiltották.

2020.10.23.Így emlékeztünk 1956. október 23-ra a Civil Akadémián


Vendégünk volt: Wittner Mária ’56-os szabadságharcos és Bank Barbara történészEmlékezzünk az áldozatokra! Milyen volt a gyurcsányi rendőrterror 2006-ban?


Az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a rendőrség mindent elkövetett, hogy Gyurcsány hatalomban maradjon. A miniszterelnök utasítására tucatnyi ember szemét kilőve, súlyos (több esetben maradandó) egészségkárosodást okozva több száz békés ünneplőnek, többek között nem rendszeresített vadászfegyverekből közvetlen közelről kilőtt gumisöréttel, taktikai tükörtartó bottal (viperával), fejmagasságban kilőtt könnygázgránáttal, földön fekvő, magatehetetlen emberek rugdosásával.

Bajnai Gordon gazdasági és fejlesztési miniszterként 2006. őszén 315 000 000 forintot szánt az adófizetők pénzéből a három izraeli vízágyúra (gy. k. darabja volt 105 millió Ft), amit a későbbiekben "idegenrendészeti szempontok" helyett "természetesen" államvédelmi célokra használt és használ a rendőrség a mai napig.Emlékezzünk Tóth Ilona perére!


Közzététel: 2016. nov. 19. Június 28-án lesz 59 éve, hogy kivégezték Tóth Ilonát, az 1956-os magyar forradalom fiatal mártírját. A kádári bosszú logikája szerint Tóth Ilona pere és kivégzése a forradalmat követő megtorlás koncepciós eljárásainak főpróbája volt. Másfelől pedig Kádár ezzel a perrel akarta megrajzolni a Nyugat számára a magyar forradalom profilját, bemutatni brutalitását, kegyetlenségét, mondván, itt még az orvosok is öltek. Vendég: M. Kiss Sándor, történészWittner Mária 83 éves túlélő 56-os hőssel Orbán Viktor miniszterelnök úr Corvin közben koszorúz.


Varga Judit Sopronban mondta volna el: "A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol – még közvetve sem – igazoljuk a gyilkosokat" - írta Albert Camus A magyarok vére című kiáltványában...

A szabadságharc 13 napja alatt minden igaz embernek egy cél lebegett a szeme előtt: a független, szabad Magyarország. A magyar forradalomba beleremegett az akkori világrend, de a nyugati politika - mint oly sokszor a történelem folyamán - tétlen maradt. Európában ma is sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a magyar nép ezeréves történelme során mennyi mindent tett, mennyi mindent áldozott fel a keresztény Európáért, a szabadságért és a demokráciáért.

Ettől függetlenül az 56-osok küzdelme nem volt hiábavaló: egyrészt 1956 nélkül nem lett volna 1989, másrészt az akkori hősök megtanítottak bennünket arra, hogy a hazaszeretetet és hazáért való cselekvő felelősséget minden generációnak felelőssége átadni a következőnek.

Itt állunk most mi, akik csak a könyvek lapjairól és visszaemlékezésekből ismerhetjük a magyar történelem - közte eme csodásan csillogó 13 nap - krónikáját. Most rajtunk a sor, hogy hőseink emlékezete gyermekeinkben és unokáinkban is eleven fénnyel ragyogjon és, hogy míg él magyar bárhol e világon, sose feledkezzünk meg Brusznyai Árpádról, Mansfeld Péterről, Tóth Ilonáról, Pongrátz Gergelyről, Szabó bácsiról és a sok ezer ismert és névtelen hősről, akik életüket és szabadágukat adták a független Magyarországért.

2020.08.06.Maronita pátriárka: hálásak vagyunk Magyarország segítségéért


Orbán Viktornak címzett levelében Béchara Boutros Rai bíboros azt írta: Isten áldását kérem önre és Magyarországra. A Hungary Helps Program keretében folyósított segélyt a magyar kormány már csütörtök délelőtt sikeresen eljuttatta a Libanoni maronita egyháznak. Felhívta a figyelmet a bejrúti tragédia súlyos következményeire, az állami és egyházi létesítményekben keletkezett hatalmas károkra, valamint a libanoni társadalom, a családok szenvedésére.

– Isten áldását kérem önre és Magyarországra, és biztosítom arról, hogy imáinkban mindig egyek leszünk, azt remélve, hogy a cédrusok és a szentek országa főnixként fog megújulni, a jövőben is tanúsítván Isten szeretetét, valamint a béke, az igazság és a szabadság értékeit – írta a magyar miniszterelnöknek a maronita pátriárka. (magyarnemzet.hu)

2020.08.06.Szíjjártó Péter: Az imént beszéltem telefonon Charbel Wehbe libanoni külügyminiszter kollégámmal.


Jeleztem, hogy a kormány 1 millió eurót küld gyorssegélyként a Maronita Katolikus Egyháznak, hogy segíteni tudjanak a rászoruló családoknak. Abban maradtunk, hogy ha már látják az újjáépítés során felmerülő szükségleteket, akkor újra jelentkeznek, hogy egyeztetni tudjunk a további segítségnyújtásról. A kollégának érezhetően jól esett a telefonhívás, többször is megköszönte a magyarok támogatását és szolidaritását. Sok erőt, Libanon!

2020.08.05.Egy helyszínen élő magyar látta a bejrúti robbanást + videó


Az M1 Híradónak Skype-on nyilatkozó Németh Ágoston elmondta: a kikötővel szomszédos városrészben lakik menyasszonyával, mintegy 300-400 méterre a történtektől. A lakásuk teraszáról nézte végig ahogy 17 óra 40 perckor lángba borult a kikötőben egy épület. Először puskaropogás szerű hangot hallott, majd 18 óra után volt a második, az igazán hatalmas robbanás, amelyet a felvételeken látni. Egy pillanattal később az ablakok kitörtek, ő a földön találta magát és látta, hogy a lakásuk romokban van: minden ablak kitört, az összes bútor szanaszét repült, semmi nem maradt a helyén, mindenütt üvegszilánkok borították a padlót, a bejárati ajtó teljesen kidőlt, a lift fémajtaja beszakadt. Úgy döntöttek, hogy barátaikhoz költöznek át. Útban feléjük az utcán folyamatos volt a szirénázás, és látták, ahogy sebesülteket visznek autókkal. Mint mondta, a helyi híradások szerint egy ammónium-nitrát raktár égett és robbant fel. (magyarnemzet.hu)

2020.06.09.A Soros György befolyása alatt álló EU-intézmények ebben sem fognak segítséget nyújtani,


főleg miután a spekuláns évekig tartó viták után megegyezett Zuckerberggel és saját embereit betehette a Facebook újonnan létrehozott negyventagú legfelsőbb bíróságába, köztük Sajó Andrással, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának volt bírájával. De mi lenne az érintett magyarországi felhasználóknak a legjobb megoldás a jogtalan cenzúra elleni védekezésre?

Az, ha német mintára a magyar törvények is előírnák minden olyan online tartalomszolgáltatónak, amely magyar nyelvű közléseket tesz lehetővé, hogy impresszumukban nevezzenek meg egy magyarországi kézbesítési megbízottat, aki magyar nyelven köteles elfogadni periratokat, panaszokat, és akin keresztül megbízójuk Magyarországon perelhető. Ezt sürgősen törvénybe kell iktatni, hogy a következő választások előtti médiacsatákban ne a balliberális cenzúra döntse el, hogy a közösségi oldalakon kinek az üzenetét engedélyezik és kit blokkolnak, zárnak el a magyar nyilvánosság elől.

Még jobb lenne, ha újra lenne egy magyar közösségi oldal, amely a hatályos magyar törvények szerint működne, liberális cenzúra és kirekesztés nélkül. A tiltott tartalmak posztolóira ott a Btk., amely szerint ezeket bírói döntésekkel lehet szankcionálni. De ne engedjük meg többet, hogy az alkotmányban garantált szabad véleménynyilvánítást idegen konszernek, névtelen, láthatatlan, kétes szabályok szerint tevékenykedő cenzorok akadályozzák, használják fel politikai befolyásolásra, és ezzel veszélyeztessék az elkövetkező választások fair és objektív lebonyolítását és kimenetelét. Si vis pacem, para bellum! A szerző újságíró (München) (magyarnemzet.hu)Egy ismerős tapasztalata Svédországban


Az unokaöcsém és a felesége Svédország északi felén, egy nem tudom milyen kimondhatatlan nevű városban laknak. 1992-től vannak kint. Karcsinak agrármérnöki diplomája van, amit otthon szerzett Erdélyben, felesége Marcsi gyermekorvosi diplomával rendelkezik. Agrármérnöki státusz Svédországban nem létezik, - oktatása sincs - Marcsinak meg a gimnáziumtól újra kellett végeznie a nyelvvizsga után mind 10 évet, tehát érettségi, és orvosi egyetem a 0-ról. Eddig az előzmény.
No most megjöttek a migránsok, akiknek abban az épülettömbben adtak lakásokat, ahol a Karcsiék laknak. 8 tagú család kapott egy 5 szobás, 2 fürdőszobás, 3 WC-s lakást, ami egy fél emeletet elfoglal. Ordítottak, ahogy a szájukon kifért, hogy nekik otthon is 6 szobájuk volt, és mit képzel egy a sok rohadt svéd, hogy ők majd itt fognak a l25 nm-en nyomorogni? Szíriából jöttek, nyelvet egyik sem beszél a saját nyelvén kívül, szakmájuk nincs, annyi pénzt kapnak a svédektől, hogy Karcsi 3 hónapot dolgozik azért, amit ez az egy pasas megkap a családjával együtt. Marcsi, ahol dolgozik a kórházban, meséli, hogy felvettek 4 betegtologató kisegítőt, akiknek állítólag középfokú végzettségük van, s az angolt valamennyire makogják. Azt mondja, hogy már az első napon vita és veszekedés volt, mert ezek nem mosnak kezet, és a főorvos leteremtette őket. Az egyik kis takonypóc elküldte az orvost az anyjába, hogy meri őt figyelmeztetni, és ő azt csinál, amit akar.
Úgy, hogy Karcsiék visszamennek Erdélybe, az ősi házba, mert ezt nem lehet elviselni, ami ott van. Feltörik az üzleteket, széttörnek mindent, mert nem az ő élelmezésüknek megfelelő az árukészlet. Karcsinak még van egy éve a nyugdíjig, és azt még ki akarják bekkelni, mert nem mindegy, hogy mennyi lesz a nyugdíja, mert Marcsinak valószínű nagyon kevés, mivel ő még mindig az orvosi ranglétra alsó harmadában van. Szóval a mérleg egyik serpenyőjében az európaiakkal szembeni követelmények, a másikban pedig az afrikai hordával szembeni érthetetlen tolerancia. Azt mondja Karcsi, hogy a svéd emberek a kislányokat csak férfi kíséretében engedik ki az utcára, és ha valaki könnyelműen előveszi a migránsok közelében a pénztárcáját, biztos, hogy anélkül megy haza. Ez a szép új világ ott! /A neveket megváltoztattam. MR/

2019.10.25.A fehérballonos - Elérhető november 5-ig! Magyar dokumentumfilm, 2016


1956. október 25-én délelőtt a Parlament előtt lövetett sortűz drámai történetét, a 20.századi Magyarország legnagyobb tömeggyilkosságát klasszikus dokumentarista eszközökkel, meglepően új megközelítéssel és merész összefüggések szintézisében vizsgálja a film.

Visszaemlékezik a fehérballonos férfi, Nagy József Mihály iparművész, aki a 60 évvel ezelőtti sortüzet átélte, és megszólalnak a téma legkiválóbb kutatói is. Jobbágyi Gábor jogászprofesszor és Kahler Frigyes feltárják a kényes kérdéseket, megnevezik a felelősöket. Figyelmeztetnek arra is, milyen káros hatása van napjainkig, hogy a rendszerváltás után a kommunizmus bűnöseinek elszámoltatása elmaradt. (mediaklikk.hu)Szentesi Zöldi László nyílt levele Dobrev Klárának - Teljes cikk itt!


Asszonyom! Közel százötven elektrosokk-kezelést kapott Pákh Tibor a börtönben, különböző orvosoktól, éber állapotban, fájdalmat, áramot ájulásig – így kezdődik Mező Gábor írása a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján. Pákh Tibort verték, sokkolták, kínozták, csak azért, mert 1956-ban a forradalom mellé állt. Nem kímélték viselős feleségét sem, nyomkodták, préselték a hasát, így az újszülött csak pár napot élt. Aztán amikor Pákh Tibor 1971-ben szabadult, már nem lehetett gyerekük.
Önnek asszonyom, lehetett gyermeke. Most öt gyermeket nevelnek. Nem én citálom ide őket, maga emeli közüggyé létezésüket abban a kis kampányvideóban, amellyel szimpátiát igyekszik kelteni maga iránt az uniós választások előtt. Ön, Önök öt gyermeket nevelnek, de valószínűleg csak most ismeri meg Pákh Tibor történetét. Aki azért nem tudta tovább örökíteni magát, mert Önök azt nem engedték. A maga nagyapja, Apró Antal, a magyar forradalom sírásója és elvtársai gyilkolták meg azt a gyermeket.
És Pákh Tibor története csak egy a sok ezer közül. Ilyenkor, a kommunizmus áldozatainak emléknapja körül, amikor odakint zúg a szél, a temetetlen holtak lelkei bolyonganak köztünk, és nem lelnek nyugalmat. Asszonyom, belegondolt Ön abba, hogy a családja felemelkedését gyilkosságok övezték? Hogy egész életében kedvezményezettje volt annak a rendszernek, amely felszámolta a magyar arisztokráciát, polgárságot, munkásságot, parasztságot, és a csatorna hőseit ültette az asztalfőhöz?
Hogy maga és a családja nem a kiválóságuknak köszönhetik szédületes karrierjüket és gazdagságukat, hanem annak, hogy amit megkívántak, azt elvették mástól? Igen, még a ház, amelyben laknak, az is lopott jószág. A magánvagyonuk pedig az ország kifosztásából származik. A hálózatnak köszönhetik társadalmi helyzetüket, nem pedig annak, hogy bármiben káprázatos tehetséget mutattak volna fel... (mindenszo.hu)

2019.04.25.Háttérkép - Megszólalt a Notre Dame volt főépítésze!


10 hónap alatt ezek a templomok gyulladtak ki Franciaországban:
2019. április 21.: Notre Dame de Grâce, Eyguieresben
2019. április 15. : Notre Dame Párizsban
2019. március: Saint Sulpice Párizsban...
2019. február: Lavaur katedrális
2019. január: Saint Jacques Grenoblében
2019. január: Sacred Heart templom Angouleme-ban
2018. október: Saint Jean du Bruel
2018. augusztus: Villeneuve d'Amont templom
2018. július: Sainte Thérese Rennes-ben
2018. június: Notre Dame de Grâce Revelben

Megszólalt a Notre Dame volt főépítésze a Bataicu.com-nak azt nyilatkozta, az épület tűzbiztonsága elsőosztályú volt és nem hiszi, hogy a székesegyház tetőszerkezete komoly külső hőhatás nélkül meggyulladhatott volna.
Feltételezése nem alaptalan: 2016 szeptemberében már letartóztattak egy terrorcsoportot koordináló nőt, aki egy gázpalackokkal töltött gépjárművet akart felgyújtani a Notre- Dame előtt.
Semmi sem fejeződött be, épp ellenkezőleg, még csak most kezdődik a történet – reagált a francia kulturális miniszter, Franck Riester keddi kijelentésére Benjamin Mouton, aki a székesegyház főépítésze volt 2013-ig. A politikus ugyanis bejelentette, az épület szerkezetét sikerült megóvni a lángoktól.
Az eset után azonnal azt kommunikálták a hivatalos szervek, hogy a tűzvész baleset következménye volt, az 50 fős nyomozó bizottság is ebből indul ki tevékenysége során. Ugyanakkor nem mindenki gondolja úgy, hogy szerencsétlen véletlen volt csupán a katasztrófa. Az ex-főépítész, Benjamin Mouton az egyikük.

A nevelés a szülői házban kezdődik!

"Bizony, bizony mondom nektek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem máshonnan mászik be, az tolvaj és rabló." (Jn 10:1)Orbán Viktor: Az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel
"Magyarország nem elégedett azzal, ami Európában, Brüsszelben zajlik."
Pénzbüntetést kaptak a renitens képviselők


"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." (Jn 8:44)

"A gonoszságban élő emberek nem értik meg az Igazságot; akik pedig keresik az Urat, mindent megértenek." (Példabeszédek 28:5)

2019.02.08.Gyurcsány Ferenc utcai erőszakot sürget! * Teljes cikk itt!


A DK elnöke lázadást akar, hogy megbukjon a Fidesz. Tunisz és Kairó példáját emlegetve, az utcáról döntené meg a kormányt Gyurcsány Ferenc. A 2006-ban az ellene tüntetőket szétverető, de rendre a jogállamiságról értekező DK-elnök most lázadásra és arra biztat, hogy túl kell lépni a demokratikus kereteken....
Gyurcsány szerint a parlamenti ellenzéknek a parlamenten kívüli ellenzék civil aktivistáival, szervezeteivel, mozgalmaival utcára kell hívnia az embereket, és az ellenállásból közösen kell lázadást formálni.
"A lázadás akkor lehet eredményes, ha az kiterjedt, tömeges és tartós. A tüntetések békések, de ahogy a mai hatalom nem tiszteli a demokratikus alkotmányosságot, úgy természetes, hogy a vele szemben álló ellenzék, ha kell, átlép a hatalom önkényes szabályain is" – írta a DK elnöke. (magyarnemzet.hu)

2018.12.28.A védendő objektumok biztosítása fontos! * Teljes cikk itt!


Az advent hetei sajnos nem csak a karácsonyi ünnepekre való lelki ráhangolódással, a családi felkészülés jegyében teltek el. Európa több országában szinte egy időben, hasonló külső jegyeket mutató utcai zavargások és tüntetések zajlottak. Döntően ott, ahol jobboldali pártok vannak kormányon. A legnagyobb keresztény ünnep emelkedett hangulata mellé beférkőzött az agresszív tüntetőktől való félelem is. Most tekintsünk el annak a vizsgálatától, hogy milyen erők milyen szándékkal robbantották ki ezeket az összehangoltnak tűnő zavargásokat. Erről egyre több elemzés lát napvilágot, amelyekből jól kiolvashatók a mozgatórugók.
A magyarországi tüntetéseken részt vevő ellenzéki politikusok átlépték a Rubicont azzal, amit a közszolgálati média székházában tettek. Szilveszter előtt néhány nappal, mondhatnánk, hogy Superman, Batman, Pókember és Macskanő magyar alteregóinak kabaréba fulladó előadását láttuk. Azonban minden nevetségesre sikeredett akciójuk mellett is ennek a megmozdulásnak sajnos van egy olyan olvasata, ami már egyáltalán nem tréfás. Sőt.
Az akcióban részt vevő ellenzéki képviselők közül többen is dolgoztak hosszabb-rövidebb ideig az Országgyűlés nemzetbiztonsági, illetve honvédelmi és rendészeti bizottságában is. Így megismerhették a magyar honvédség, rendőrség és a titkosszolgálatok belső működését. Információkat kaptak Magyarország biztonságát érintő ügyekről, eredményekről, esetleges gondokról is. Az ország biztonságos működéséhez szükséges védett rendszerekről is mélységi betekintést nyertek. Többen közülük kormányzati tisztséget is betöltöttek, amikor ezeket a rendszereket működtették is. (magyaridok.hu)

2018.12.18.A parlamenti erőszak szervezői erőszakoskodtak, ordibáltak, szirénáztak, dulakodtak.


Szégyen, amit az ellenzék művelt! Az ország karácsonyfája mellett lévő szánkókat rászoruló gyerekek kapták volna. Szerdán az ellenzék által felhergelt, kretén tüntetők egy részüket ellopták, egy részüket pedig felgyújtották. Add tovább, hogy mindenki megismerhesse az arcukat!Vendég: Megadja Gábor, a Századvég vezető kutatója.


Akciódús hetet tudhat maga mögött a hazai ellenzék. Házelnöki pulpitus foglalás, sípolás, szirénázás fütyülés az Országgyűlésben, majd a Parlamenten kívül rendbontás, gyújtogatás, székházfoglalási kísérlet. Megmutatták eddig rejtett oldalukat az ellenzéki politikusok?Találkozzunk október 23-án 15 órakor a Terror Háza Múzeumnál,
ahol beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke!
Ez a mi hazánk! Küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha!


2015.09.18.Kadhafi írta még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak


"Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a Pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok" – írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében. Becslések szerint idén 2015 év elejétől több mint 500 ezer migráns hatolt be Európa területére, akik közül legalább 4 ezren terroristák! A harmadik világháború terelése érdekében a migráns krízist az Európai Unió az elsődleges legnagyobb problémájának állítja elő." (hir.ma)
"Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy afrikai tömegek és velük az Al-Kaida terroristái elinduljanak Európába!" - hirdette Al Kadhafi utolsó napjaiban, mielőtt az utcán saját népe bőszített csőcseléke, az emberiség szemetje "forradalom" címén tömegesen megerőszakolta, majd elvágta a torkát... (ujszeged.hu)

2018.07.09.Róma feléleszti a Kadhafival kötött szerződéstOlaszország a fegyverembargó feloldásával is hozzájárulna Líbia megerősítéséhez. Olaszország és Líbia feléleszti 2008-ban kötött barátsági szerződését – erről állapodott meg a hétvégén az észak-afrikai ország fővárosába, Tripoliba látogató Enzo Moavero Milanesi olasz külügyminiszter az őt fogadó kollégájával, Mohamed Taha Szialával.
Ahogyan a Silvio Berlusconi akkori olasz kormányfő és Moammer el-Kadhafi líbiai vezető által tíz évvel ezelőtt megkötött egyezmény, úgy a mostani megállapodás is ugyanazt a célt szolgálja: megállítani az Észak-Afrikából Olaszország felé irányuló illegális bevándorlást.
Annak idején 5 milliárd dolláros befektetési csomagot ajánlott Róma Tripolinak, Berlusconi pedig bocsánatot kért azokért az atrocitásokért, amelyeket Olaszország gyarmattartóként követett el Líbiában 1911 és 1942 között.
Kadhafi egy évvel később háromszáz tagú delegáció élén utazott Rómába, ezzel is jelezve a kétoldalú kapcsolatokban bekövetekezett változást. Az ezredes akkoriban a nyugati világ kegyeltje volt, országában ugyanis stabilitás uralkodott. Az emberi jogok megsértéséről szóló jelentések azonban nem aggasztották a nyugati vezetőket, csupán a líbiai gáz- és olajtartalékok sorsa foglalkoztatta őket. (magyaridok.hu)

Néhány érdekesség Kadhafi által vezetett Líbiáról - Teljes cikk itt!

A líbiai állampolgárok kamatmentes hitelt kaptak.
A diákok az átlag fizetését kaphatták annak a szakmának amit tanultak.
Ha valaki nem kap munkát, az állam teljes fizetést ad neki, mintha dolgozna.
Új házasok öröklakást vagy házat kaptak ingyen.
A világ bármely egyetemére beiratkozhat valaki, az állam fizetett neki 2.500 eurót, plusz teljes ellátást és egy kocsit.
A kocsik gyári áron kerültek eladásra.
Líbia nem tartozik senkinek egy centtel sem. Nincs adóssága.
Ingyenes az oktatás és az egészségügyi ellátás.
A lakosság 25%-ának egyetemi végzettsége van.
Az utcákon nincsenek koldusok és hontalanok. (legalábbis a bombázásokig)
15 cent egy kenyér. (szegedem.hu)

2018.05.09.Történelmi visszatekintés! Egy nagy háború van készülőben!


2018.04.21.Diadalmámor a jobboldalon és összeomlás az ellenzékieknél - Civil kör


Folytatódik a tüntetéshullám az újabb Fidesz-KDNP kétharmadot hozó országgyűlési választások után. Meddig tart ki a kezdeti lendület? Mi a céljuk a tüntetőknek? A kormányt vagy az ellenzéket akarják leváltani? Feszültséglevezetés vagy egy formálódó ellenzéki erőtér, amit az utcán látunk szombaton? Erről beszélgetünk a Civil Körben. Vendégek: Jurák Kata a Magyar Idők újságírója, Bakos Zoltán, fotós és Kőházy Fanka-Deli Ferenc zenész, író.

Márai Sándor: "A bolsevizmus a legfőbb rossz, ami valaha is a világra szakadt."

A tüntetők most a kisebbség, akik a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói! A bolsevik magyarul többséget jelent. Gyilkos agressziót vezettek be, amikor hatalomra kerültek. "Alekszandr Szolzsenyicin mondatai a kommunistákról: A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!"

2018.04.20.

Muszlim fiatalok tombolnak a francia nagyvárosban

Toulouse Mirail nevű városnegyede magas bűnözési rátájáról és kábítószer-kereskedelméről ismert, ezért a rendőrség már korábban is prioritásként kezelte – írja a thelocal.fr, amely hozzátette, hogy korábban dzsihadisták által lakott környéken robbant ki az incidens. A városrész a muszlim migránsok gettója, így a portál cikkéből következtetni lehet arra, amit a nem fősodratú médiumok is írnak, hogy a fiatal migránsok támadtak neki a rendőröknek. Nem véletlen, hogy a 2005-ös franciaországi, a muszlim bevándorlók által kirobbantott zavargások idején is főszerepet kapott a városnak ez a kerülete. (magyaridok.hu)

2018.04.19.A szíriai keresztények valódi véleménye "nyugati megmentőikről"


A szíriai Blogmire nem csak elmondja, mit gondolnak a szíriai keresztények "nyugati megmentőikről", de közli is az antiochiai, jeruzsálemi és az összes keleti patriarchátusok (görög-ortodox, szíriai orthodox, görög-melkita katolikusok) hivatalos nyilatkozatát is.
A patriarchák 9 pontba foglalt hivatalos állásfoglalása, amelynek bevezetőjében elítélik azt a brutális katonai támadást, amelyet az Egyesült Államok, Franciaország és az Egyesült Királyság hajtott végre április 14-én hazájuk ellen azzal az ürüggyel, hogy a szíriai kormány vegyi fegyvereket vetett be...
Szíria a támadó országokat soha nem bántotta; hogy a vegyi támadásra semmilyen bizonyíték nincs; hogy ezen igazságtalan agresszió felbátorítja a terrorista szervezeteket; hogy az a békés politikai megoldás esélyeit elpusztítja és további eszkalációhoz vezet. Miközben felhívják az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy természetes szerepének megfelelően a békére törekedjen, ne pedig háborúk eszkalációját segítse. (magyaridok.hu)

2018.04.17.Minden magyar tiltakozzon! Morvai felhívása az EU/Soros-terv újabb elemével szemben


Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása. Az indítvány címe: "A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze".

2018.04.14.Százezredszerre tüntiznek a bukott ellenzéki pártok csalódott szavazói


Úgy tűnik a szép idő ellenére ismételten elkezdődik Magyarországon a tüntetés-szezon, amelynek szombati nyitóelőadását a szervezők szerint is már színházi dramaturgok készítik elő. Az alaptéma sem sokat változott, azaz a demokráciát védik, de ezúttal a bukott ellenzéki pártokat nem engedik fel a német szocik által kitömött Diákparlament tüntetés-szervezői, inkább olyan méltán híres demokrata-anyákra bízzák a gyújtó hangú beszédeket, mint Hernádi Judit, a Heti Hetes első megtűrt női szereplője. Reméljük a csalódott tüntetők megkímélik a Belváros kukáit, és hagyják közlekedni éjfél után a villamost a körúton. A tüntetésen a PS-videóstáb és tudósítónk is ott lesz, cikkben és moziban is beszámolunk az eseményekről. (pestisracok.hu)

2018.03.16.A pénteki Napi aktuálisban a Magyar Idők, a Magyar Hírlap, a Magyar Demokrata és a 888.hu újságírói beszélgettek a március 15-i eseményekről, a kampányról és az esetleges összellenzéki összefogásról.


Jurák Katát így provokálta Gulyás Márton épületrongáló a Békemeneten
Nem bír magával a soros-csicska - Marcinak nagy baja lehet a nőkkel


Gulyás Marciról itt is olvashatsz - Konfliktusok a személye körül

Gulyás Márton számos botrányokozásban, tiltakozásban illetve tiltakozási célú akcióban vett részt. Ezen eseményeket követően néhány esetben garázdaság bűntettének elkövetése miatt ítélték el a bíróságon.[23] A személyéhez köthető említésre méltó botrányok:
2013 májusában Markó Iván Az ember tragédiája című táncszínházi adaptációjának bemutatóján bekiabálásokkal zavarta meg a tapsot a Pesti Magyar Színházban. Társaival azt követelték, hogy Markó adjon számot arról a 130 millió forintról, amelyet előző évben kapott a Magyar Fesztivál Balett a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.[24]
2014 januárjában megzavarta a holokauszt nemzetközi emléknapján tartott megemlékezést a Holokauszt Múzeumban. A rendezvényen arra kérte Rétvári Bence államtitkárt, hogy a kormány ne állítsa fel a Szabadság téren a német megszállás áldozatainak emlékművét.[25]
2014 nyarán egy „Cigányozás helyett baloldali megoldást” feliratú táblával tiltakozott a Demokratikus Koalíció „Ellenállás napja” című rendezvényén, emiatt állítása szerint inzultálták és megverték őt a DK szimpatizánsai.[26][27][28]
2015 őszén harmadjára zavarta meg a Magyar Művészeti Akadémia közgyűlését: besétált a Pesti Vigadóban tartott rendezvényre, majd a pódiumra rohant és mikrofont ragadt. A helyszínről a biztonsági őrök vezették ki.[29]
2016-ban tiltakozásképpen eltávolította a választási iroda tábláit, ami miatt később 41 800 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezték.[30]
2016 júliusában, amikor a budapesti Városligetben a ligetvédőkkel együtt tiltakozott a Liget Budapest előkészületi munkálatai miatt, állítása szerint eltörték az ujját, ugyanakkor a biztonsági emberek állítása szerint Gulyás Márton sebesítette meg őket azzal a vágóeszközzel, mellyel elvágta az építkezés területére történő betekintést akadályozó ponyvát.[31]
2017-ben 300 óra közmunkára ítélték a Sándor-palota festékkel történő megrongálásában betöltött szerepe miatt.[32][33]
2018. január 17-én narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét. (wikipedia.org)Alkotmány utca 2006 - a Rebisz 2010-ben megkerült felvétele


A rendőrség az alábbiakat állította egy a Legfelsőbb Bíróságra beadott jogerős ítélet (2.Pf.20.978/2008/3. sz.) ellen beadott felülvizsgálati kérelmében: "Budapesten 2006. október 23-án a kora délutáni órákban erőszakos, garázda magatartást tanúsító tüntetők - kordonszolgálatot ellátó - rendőrökre támadtak ... a demonstrálók kukákat, padokat, vízcsapokat, autókat rongáltak meg és gyújtottak fel, valamint molotov koktélokkal, kövekkel, egyéb tárgyakkal támadták a rendőröket. Ennek hatására került sor a tömegoszlatás elrendelésére."
A fenti hazugsággal szemben a felvételen az látható, hogy a tömeg békésen áll a rendőrkordon előtt, és a Himnuszt énekli. Hát ezért titkosították 30 évre a felvételt, és hozták a hamis rendőr tanúkat a per korábbi szakaszában.

Civilekre is lőttünk! - Megszólal a 2006-os rendőr-terrorista (2010.05.13.)

2018.02.05.Völgyesi Miklós: Gyurcsány kijelentései bűncselekménynek számítanakGyurcsány Ferenc terve szerint, aki lojális volt a kormányzathoz, repülne a közszférából. A DK elnöke listázna, és egyenként vizsgálná a közigazgatásban dolgozókat. Vendég: Völgyesi Miklós nyugalmazott tanácsvezető bíró. (echotv.hu)


EMLÉKEZTETŐ!
Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca
2006. október 23-án Budapesten.2011.03.08.

Az MSZP büszke Hellerre és tagadja a terrort

Magyarországon nem volt terror 2006-ban, hanem emberek életét veszélyeztető, brutális támadás közvetlenül a demokratikus jogállam intézményei ellen - állítja az MSZP keddi nyilatkozatában. A szocialisták véleménye "meglepő" hasonlóságokat tükröz Hellerével, aki múlt héten kétségbe vonta, hogy 2006. október 23-án a rendőrök maradandó sérüléseket okoztak egyes tüntetőknek. Heller Ágnest a világ, a nemzetközi tudományos élet legjava tiszteli és elismeri - állapítja meg az MSZP. "Mi magyarként büszkék vagyunk Heller Ágnes tudományos teljesítményére, szocialistaként pedig büszkék vagyunk arra, hogy elfogadta Nőtagozatunk közéleti díját" - szerepel a párt keddi közleményében. Az MSZP szerint magáról állít ki bizonyítványt, aki Heller Ágnesnek tán egyetlen sorát sem olvasta, viszont most félig értett filozófiai terminusokat használva, "lét és tudat" viszonyával élcelődve próbálja besározni a nevét. A tényekhez visszatérve: Magyarországon nem terror volt 2006-ban, hanem emberek életét veszélyeztető, brutális támadás közvetlenül és legelőször az MTV székháza, közvetve pedig a demokratikus jogállam intézményei ellen - olvasható a szocialisták keddi nyilatkozatában. Az MSZP szerint ennek során nem azokat kellett megvédeni, akik részt vettek a brutalitásban, hanem azokat, akik vétlen elszenvedői voltak a nyílt utcai erőszaknak. A felelősség mindazoké, akik a támadásban részt vettek, azt szervezték, burkoltan vagy nyíltan támogatták - teszik hozzá. "Nem lőttek meg senkit" Heller Ágnes egy múlt heti brüsszeli meghallgatáson azt mondta "senkit nem lőttek meg, mutasson egy esetet. Senkit nem lőttek le, senkit nem kínoztak meg" - mondta Heller. Szerinte tényeket kellene látnunk, mert a Fidesz sem emelt panaszt sosem amiatt, hogy valaki megsebesült, ők egész más miatt emeltek panaszt, ami szintén nagyon problémás, de azt sosem mondták, hogy bárki is megsebesült volna, vagy megkínoztak volna embereket. "Ez csak az ön változata, az ön képzeletének szüleménye" - válaszolta Morvainak. "Nem akarok 2006-ról beszélni, mert ez túl messzire vinne minket, de megismétlem, ez egy fikció, senkit nem lőttek meg, senkit sem kínoztak meg" - zárta szavait a filozófus. (lm) MNOHeller Ágnes és Morvai Krisztina vitája videón magyar felirattal.
2018.01.15.Magyarország mindig kölcsönös tiszteletre alapuló kapcsolatot akart Romániával

Magyarország mindig is kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra törekedett Romániával az ott élő magyar közösség érdekében - mondta a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán hétfőn.
Szijjártó Péter arra reagált, hogy Mihai Tudose román miniszterelnök szerda este a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatban egyebek mellett azt nyilatkozta a Realitatea hírtelevíziónak:
"Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is". A külügyminiszter szerint teljességgel elfogadhatatlan a 21. századi Európában, hogy egy komplett nemzeti közösséget és annak vezetőit akasztással, halállal fenyegetnek meg.
A magyar kormánynak kötelessége világossá tenni, hogy egy ilyen kijelentés teljes egészében tarthatatlan, és kiírja Románia miniszterelnökét a kulturált európai politikusok sorából - fogalmazott Szijjártó Péter. (kormany.hu)

2017.11.05.Nyugat-európai liberálisok a kereszténység ellen

Miközben a kereszténységre utaló jelképeket egyre több helyen igyekeznek eltüntetni, addig az iszlám szinte akadály nélkül terjed Nyugat-Európában. Így míg a franciaországi Ploermelben leszedetik a keresztet egy szoborról, Franciaország-szerte ebben a pillanatban is több száz mecsetet építenek. (Deák Dániel)

2017.10.18."Óriási csőd a közös ellenzéki jelöltállítás" - Echo Tv

Komoly szavazatvesztéssel számolhatnak az ellenzéki pártok, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a parlamenti választásokon. Ez derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből. Vendég: ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

2017.09.29.

Informátor adása - Echo Tv
Az Echo Tv-n keresztül üzent Orbán Viktornak egy muszlim imám.Informátor című műsorunk a magyar iszlám közösségekről készített riportot, amelyben több vallási vezetőt is szerettek volna megszólaltatni. Bordás József interjú helyett ezt válaszolta csatornánknak, idézem: "A régi idők már elmúltak. Egyre jobban megy nekünk. Iszlámellenes propagandájuk kontraproduktív. Ellenségeskedésük ingyen reklám az iszlámnak. Lassan Orbán Viktor fog a mecsetbe jönni és kifejteni véleményét az iszlámmal kapcsolatban, és bocsánatot kérni, amit az Echo Tv fog közvetíteni".

2017.09.18.Orbán Viktor napirend előtti felszólalása a Parlamentben
Orbán Viktor viszontválasza a Parlamentben! 2017.09.18.


2017.09.16.Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel",amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán.Háború van, támadni kell - Földi László a PolbeatbenEurópa háborúban áll a migráció miatt, az invázió folyamatos és ott tartunk, hogy a védelem helyett már a támadáson kellene gondolkozni, amely alatt nem militáns támadást értek - jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Földi László biztonságpolitikai szakértő, az Információs Hivatal korábbi műveleti igazgatója. Kiemelte, a migráció jelenlegi ütemét látva ki kell jelenteni, hogy 30 év múlva teljes mértékben meg fog változni Európa. "Ha én papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész. A világ így működik. A határokat védeni kell" - húzta alá Földi László. A Polbeatben Szarvas Szilveszternek, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesének az Echo Tv-ben elmondott és nagy port kavart szavai is szóba kerültek, amelyből az MSZP új köteles beszédet akar gyártani.HALDOKLÓ SVÉDORSZÁG - A baloldali agymosástól az iszlám hatalomátvételig


A dokumentumfilm bemutatja az iszlám hatalomátvételt előkészítő társadalmi szintű baloldali agymosást és véleményterrort. Valós történetek iszlám területi hódításról, multikultiról, politikai korrektségről - az európai civilizáció végéről.

2017.08.25.Lovas István: Svájci gyűlöletprédikátor 600 000 frank szociális segélyt kapottAbu Ramadan, a képzés nélküli iszlamista "tudós" 1998-ban érkezett Svájcba "menekültként". És kapott menedéket. Azt hazudta, hogy Líbiában üldözik. Egyedül 2004 és 2017 között hatszázezer frankot kasszírozott. A mecsetben így prédikált: "Ó, Allah, kérlek, vallásunk ellenségeit semmisítsd meg. Semmisítsd meg a zsidókat, a keresztényeket, a hindukat, az oroszokat és a síitákat."Ébredj EU! Európa az összeomlás küszöbén?
Miért hódol be Európa önként az iszlámnak?


"Európára a muszlimok úgy tekintenek, mint a gyarmatosítás hatalmas területére. Egy olyan kontinensként, ahol a nacionalizmust, az őshonos kultúrákat és identitásokat meg kell semmisíteni, mint ahogy a dzsihádista hódítások után a meghódított területek nem iszlám lakosságát iszlamizálták. Ez a muszlim világ látásmódja, és mi nem lépünk fel ellene, nem harcolunk ez ellen. Épp ellenkezőleg, az EU intézményei több nemzeti és nemzetközi hálózaton és lobbistán keresztül dolgoznak és működnek együtt az OIC-vel. Az európaiakat arra kényszerítik, hogy úgy éljenek, mintha háborús idők lennének, vizsgálat alá kell vetniük magukat a tömegközlekedésnél és nyilvános helyeken, miközben az OIC megsokszorozza a nemzetközi konfrontációkat és vitákat, bele értve az ENSZ-et is, és az európaiak "iszlamofóbiájáról" panaszkodik, amitől a muszlim bevándorlók "szenvednek", - miközben szabad akaratukból továbbra is áramolnak Európába. Ugyanúgy, mint a dimmiket, a nyugatiakat arra kényszerítik, hogy elfogadják saját területeik demográfiai és kulturális gyarmatosítását. El kell utasítaniuk a nemzeti történelmüket, identitásukat és kultúrájukat, és az önvédelemhez való jogukat, mivel az iszlamofóbia lenne. A terrorizmus-ellenes intézkedések iszlamofóbok. Tehát a dimmiség kulturális és politikai rendszerében vagyunk, anélkül, hogy tudnánk róla."Sajtóklub (2017-07-31) - Echo Tv


Véget ért a vizes világbajnokság, és hatalmas sikert hozott. A sok momentumos naponta sorra járta a külföldi újságírókat és mindenkinek megpróbálta elmondani, hogy milyen szörnyű ez az egész, ami itt folyik. Most sajnálhatjuk csak igazán a megfúrt olimpiát.Informátor (2017-06-30) - Echo Tv


A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár. Hiába próbálják ezt hazugságnak beállítani a liberális, Soros György politikai hadseregébe tartozó döntéshozók, a tények makacs dolgok. Párizs, Brüsszel, Nizza, Berlin, Manchester, London. Több száz európai ember életébe került már a terror és a szélsőséges iszlamizmus térnyerése. Az Informátorból kiderül, mi a helyzet Magyarország déli határán és milyen jövő vár Európára, ha továbbra is kontroll nélkül engedi a bevándorlást.2017.06.15. Zsarolják Magyarországot? - Echo Tv


Plakáttörvény, civiltörvény, kötelezettségszegési eljárás. Egyebek mellett erről is kérdeztük a Fidesz frakcióvezetőjét, Kósa Lajost. Egyébként tegnap alaposan visszavágott, amikor arról faggatták: igaz-e, hogy a Fidesz megvette a vezető szocialista politikusokat?"Le fogjuk igázni Európát" - az iszlám bevándorlás valódi célja


"Vallási küldetésben vagyunk Európában, le fogjuk igázni Svédországot és Európát." -- meséli el kedélyesen egy svédországi muzulmán "migráns" telefonon egy TV-műsorban. A műsorvezető Rachid egy marokkói muszlim imám fiaként látta meg a napvilágot, a II. Hassan Főiskolán tanult közgazdaságot és számítástechnikát. Később összehasonlító vallástudományból is diplomát szerzett. 1990-ben fordult a kereszténység felé, és ajánlotta föl életét Krisztusnak. Rachid meggyőződése, hogy mivel a Korán egy régi, dialektikus arab nyelven íródott, tulajdonképpen a 80 milliós arab világ nem is igazán van vele tisztában, mit tartalmaz. Véleménye szerint, ha pontosan lefordítanák, az arab embereknek felnyílna a szemük. Rachid 2005 óta tartja rendszeresen 90 perces, Mersz-e kérdezni című betelefonálós műsorát, ahol a muszlim hívők kérdezhetik őt a keresztény és a muszlim vallásról.HÁTTÉR-KÉP június 8-ai adása, I-II. rész (45:39 perc)


"Az elmúlt 500 év óta az európai fehér embert használja fegyverként ez a nem létező világerő a világ összes kultúrájának és civilizációjának az elpusztítására és kifosztására, most viszont az így kifosztott és tönkretett civilizációk éppen ennek következtében valójában globális veszélyes hulladékká tett több száz millió, embernek látszó tárgyából (ezeket mostanában bevándorlónak, sőt menekültnek szokták nevezni, holott ez annak a pusztításnak a következménye), és most ezt a globális veszélyes hulladékot használja fegyverként ez a nem létező erő az európai keresztény fehér ember maradékának a felszámolására. ...
Ha ezt az egész globális parádét egy George Soros nevű egyén szervezi (aki nem iszlám hitű), akkor vajon azok, akik csak szimpla kis csavarok ebben a gépezetben, és érzékelik azt, hogy aki globális hatalmi szintről szervezi ezt az egészet, először is, hogy csinálva van, másrészt pedig hogy nem akárki csinálja és nem akármilyen célból, azok ugyan honnan vennék a bátorságot ahhoz, hogy akár moccanni merészeljenek. Elverhetjük a port ezeken a senkiken, rendőrfőnökökön, miniszterelnökökön és egyebeken, mert ugyanazok a senkik a francia miniszterelnök is ebben a helyzetben, egy felmosórongy, akivel ez a globális erő azt csinál, amit akar. Az a fő probléma, hogy önmagában véve ezek már nem emberek, hanem olyan tárgyak, akár a francia miniszterelnök is, akik gépiesen azt hajtják végre, amit ez a bizonyos megnevezhetetlen struktúra eldönt." (Bogár László)2017.06.05. Az Iszlám Állam magára vállalta a londoni terrortámadást
"Nincs semmi bűntudatom" - Steve Kroft interjúja Soros Györggyel


Soros György az interjúban elmondja, hogyan élte túl 1944-ben a deportálásokat, és miért nem érez bűntudatot amiatt, hogy szemtanúja volt, amint látta, hogy kifosztják és haláltáborokba küldik a budapesti zsidókat.
Steve Kroft: Amikor a nácik 1944-ben elfoglalták Budapestet, Soros György apja sikeres ügyvéd volt. A Duna közepén fekvő szigeten éltek, és az apa szeretett komppal közlekedni a munkába. De mivel tudta, hogy a zsidók problémák előtt állnak, ezért úgy döntött, hogy felosztja a családját. Hamis okmányokat vásárolt a számukra, és megvesztegetett egy kormánytisztviselőt, hogy vegye magához a 14 éves Soros Györgyöt, és esküdjön meg róla, hogy ő a keresztfia. A túlélésnek azonban drága ára volt. Miközben magyar zsidók százezreit haláltáborokba szállították, Soros György ál-keresztapjával együtt razziákon vett részt, amelyek során zsidó vagyonokat foglaltak le. Ezek a képek 1944-ből azt mutatják, mi történt Soros György barátaival és szomszédjaival.
Kroft: - Ön egy magyar zsidó, aki megmenekült a holokauszt elől, azáltal, hogy kereszténynek adta ki magát.
Soros György: - Így van.
- És látta, amint sokakat a haláltáborokba szállítanak.
- Igen, 14 éves voltam. Elmondhatom, hogy akkor alakult ki a személyiségem.
- Milyen tekintetben?
- Olyan értelemben, hogy az embernek előre kell gondolkodnia, és meg kell érteni és előre kell érezni az eseményeket, amikor az embert fenyegetés éri. Ez a gonosz erős fenyegetése volt. Úgy értem, hogy nagyon személyes módon tapasztaltam meg a gonoszt.
- Úgy tudom, hogy a védelmezőjével együtt járt-kelt, aki megesküdött, hogy ön az ő örökbefogadott keresztfia.
- Igen, igen.
- Valójában együtt ment vele és segített neki a zsidó vagyonok elkobzásában.
- Igen. Ez így volt, igen.
- Úgy tűnik nekem, mintha ez egy olyan megtapasztalás lenne, ami miatt sokan hosszú-hosszú éveken át pszichiáterhez kényszerülnének. Nem volt nehéz ez önnek?
- Nem, egyáltalán nem. Egyáltalán nem. Talán gyerekként az ember nem látja az összefüggést. De ez nem okozott semmi, de semmi problémát.
- Semmi bűntudatot nem érzett?
- Nem.
- Például olyat, hogy "Zsidó vagyok és itt állok, látom, amit ezeket az embereket elviszik. Könnyen én is ott lehetnék. Ott kellene lennem." Semmi ilyen nem volt?
- Nos, természetesen ott lehettem volna a másik oldalon vagy egyike lehettem volna azoknak, akiket elvisznek. De nincs értelme annak, hogy miért ne lettem volna ott, mert ez - nos, tulajdonképpen vicces módon - olyan ez, mint a pénzpiacokon. Ha én nem vagyok ott, akkor természetesen én nem csinálom meg, de mindenképpen elviszi helyettem valaki más. És akár ott voltam, akár nem, csak egy szemlélődő voltam, a vagyont tőlem függetlenül elvették. Ezért nem volt semmi szerepem abban, hogy azt a vagyont elvették. Ezért aztán nincs bűntudatom.
- Vallásos?
- Nem.
- Hisz Istenben?
- Nem.CEU, Soros és a szervezett magánhatalom
Dr. Drábik János a CivilMultiMédia TV PTK műsorának vendége
Kiss Lajos: MIGRÁNS MESE


Hosszú, 3 hónapos utazás után megérkezett Muhammad migráns Németországba. Az állomás melletti járdán guggolt, és szotyit köpködött a csorba fogai között a földre. Ekkor hirtelen megjelent egy angyal.
- A szocialista-liberális angyal vagyok, és azért jöttem, hogy teljesítsem három kívánságodat. Muhammad alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstől, de kipróbálta, hogy igaz-e, amit hallott.
- Nézd, milyen rossz fogaim vannak! Szeretném, ha meglenne az összes, és hibátlanul.
Még be sem tudta fejezni a mondanivalóját, azonnal érvénybe lépett a menekülteket védő és megsegítő törvény, amely kimondja az ingyenes szociális ellátást. Muhammadnak máris gyönyörű hófehér fogsora lett, ami úgy csillogott, akár egy hollywoodi filmsztáré. Erre Muhammad azt mondja:
- Vágyakozom a négy feleségem és a 15 gyermekem után, valamint a szüleim és testvéreim után is valamint a feleségeim szülei és testvérei után is... Szeretném, ha mind együtt laknánk egy szép nagy luxus villában, és legyen rengeteg pénzünk.
Még el sem mondta Muhammad, és máris egy gyönyörű villában találta magát. Körülötte az összes, azaz 119 rokona. Mind boldogan és gazdagon. Az asztalon egy kivonatot talált, amely a bevándorlók családjainak egyesítési jogairól szólt, valamint a segélyezésekről, és tele volt banki csekkekkel és a pénzhez való jutás magyarázataival, valamint a külföldiek segélyezési javainak megszerzési menetével. A ház teljesen be volt bútorozva, és elektromos gépek arzenálja a konyhában. Legalább a feléről azt sem tudtam mire szolgál. Csak azt, hogy neki... Pontosan megfelelt annak a törvénynek, amely előírja az idegen bevándorlók háztartási segélyezéseit. Muhammad annyira boldog volt, hogy nem is tudta, mit is kérjen harmadiknak a tündértől.
Végül megszólalt: – Szeretnék én is egy igazi német lenni, és nem kizárólag csak állampolgárként. Szeretnék én is szőke, kék szemű lenni, mint az igazi németek, és a nevem ne Muhammad legyen, hanem Fritz Schultz.
Még be sem fejezte a mondatot, máris ott találta magát az állomáson, guggolva, és a szotyolát köpködve a foghíjas szájával.
Elképedve kérdezte meg a tündért: - Mi történt?!
A tündér ezt válaszolta: - Nem szégyelli magát, Schultz úr?! Itt guggol, és az államtól várja a segítséget?! Nem kaphat segélyt, egyedül kell megoldania a jövőjére nézve minden anyagi gondját! Szedje össze magát, és menjen el dolgozni minél hamarabb! Így hogyan tudjuk segíteni a szerencsétlen migránsokat, ha maguk nem dolgoznak?Félmillió migránst lát el segéllyel a német állam


2017.05.03.Hogyan vált Svédország nemi erőszak fővárosává?


Mi a helyzet valójában Svédországban? Mi történik, ha a világ legnagyobb jóléti államát idegen kultúrából érkező migránsok özönlik el? Miért hívják Svédországot a világ nemi erőszak fővárosának?Muzulmánok terve Franciaországban


2017.04.17.Sajtóklub: Egyre agresszívabb az a mag,


amelyik a törvényes tüntetések befejezése után nekiáll demonstrálni. Napi szinten olvasható bizonyos oldalakon az is, hogy ki, milyen erőszakot szeretne alkalmazni. Mindig tovább egy lépéssel?
Miként is hangzik Saul Alinsky radikális baloldali gondolkodó 12 pontos szabálya? A Sajtóklubban elhangzik: a csendes többség nem dőlt be ennek a hisztinek, a társadalom többsége nyugodt. Az adásból kiderül az is, hogy mi folyik valójában a Soros-egyetemen, amire egy volt CEU-s közgazdász hallgató vallomása világít rá.

2017.03.23."Európa háborúban áll, de ezt nem veszi tudomásul"


Földi László, titkosszolgálati szakértőt kédezték:
- Számítottak Londonban terrortámadásra?
- A készültség ott is maximális szinten van, a rendvédelmi szervek az unióban mindent megtesznek. Csak hogy ez nagyjából semmit sem ér, hiszen nem az számít, hány rendőr van az utcán, hanem hogy ismerik-e a támadások "forgatókönyvét".
- Hol vannak a hiányosságok?
- Egyrészt úgy vélem, minimális belső információ áll rendelkezésre az ilyen támadások elkövetésére képes szervezetekről. A felderítés le van maradva, ez változni fog, de most hátrányban vannak. A nagyobbik gond, hogy nem ismerik fel, Európában háború van, a szó szoros értelmében. Az egyik fél ezt tudja, tüzérsége és légiereje ugyan nincs, de jól szervezett hálózata, eltökéltséget biztosító ideológiája igen. A merényletekkel történő hadviselét katonák végzik, nem terroristák. Európa ezzel szemben nem veszi tudomásul az objektív valóságot, s a kérdést úgy próbálja kezelni, ahogyan az a békeidő törvényei között lehetséges. Az ártatlanság vélelme rendkívül fontos a társadalomban, de háborús helyzetben öngól.
- Nem készültek jobban a brüsszeli évforduló miatt?
- De, Brüsszelben. Csakhogy Európa egésze célpont. Amennyiben az időzítés nem véletlen, ésszerű, hogy nem ott támadtak, ahol számítanak is rá. A jövőben egyszerre több országban is támadhatnak. (magyarhirlap.hu)

2017.03.03.Holland-török diplomáciai háború
Echo Tv vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.


Egyre feszültebb a Török-EU viszony. A két fél közötti tárgyalások, amelyeket - nem mellesleg - a németek készítenek elő, megakadtak - és tovább romlott a helyzet az áprilisi török népszavazás közeledtével, amely az elnöki rendszer bevezetéséről szól.

2017.02.15.Elengedték a 6 éves kislányt megerőszakoló migránst Németországban!


Húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a német bíróság azt a 27 éves pakisztáni bevándorlót, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini migránsközpontban. A történet a világsajtót is körbejárta, ugyanis a tragédiának itt még nincsen vége: a gyermek apja később rátámadt az elkövetőre, de a rendőrség ekkor már jelen volt és golyót repített a dühöngő édesapába, aki nem sokkal később egy közeli kórházban meghalt. Az erőszakolónak nem esett bántódása, elfogták, és sorsát az igazságszolgáltatásra bízták. (...) A kislánnyal történteket egy 18 éves szíriai menedékkérő mesélte el részletesen, aki végignézte a szeptember 27-i kezdetű tragédia kezdetét. Elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült, és mobilján zenét hallgatott. Nem sokkal később mindketten eltűntek, és egy fészer mögött találtak rájuk. A férfi a ruhátlan kislányon feküdt, le kellett róla cibálni.
Új városba menne az erőszakoló
A bíró azzal védekezett, hogy a támadás viszonylag "rövid ideig tartott", és az erőszakoló bevallotta tettét, így a többi esethez hasonlóan ő is csak enyhébb büntetést kap. Azt is hozzátette, hogy mivel a vádlott mindent töredékesen elmesélt, a kislánynak nem kell elmesélnie azt, hogy mi történt vele. Az erőszakoló 2015-ben érkezett Berlinbe, politikai menekültként szerepel a nyilvántartásban. Felfüggesztett börtönbüntetése után kérelmezte, hogy töröljék nevét a berlini regisztrációs rendszerből, hogy "az incidens" után egy másik városban kérhessen menedéket. (hirado.hu)

2017.02.02.LELEPLEZETT MECSETEK a Channel4 dokumentumfilmje


A Channel 4 brit TV angliai mecsetekben készített megdöbbentő felvételeit 2007. január 15-én adták le. Előtte egy éven keresztül gyűjtötték az anyagot Nagy-Britannia mecseteiben. A videóban megfigyelhető a kettős beszéd, amit a mohamedánok folytatnak, és hogy teljesen idiótának nézik a nyugati hatóságokat és embereket. A film nagy felháborodást keltett a mecsetben elhangzottak miatt, ebből egy rövid ízelítő:
Abu Usamah: "Senki sem szereti a kafírokat. Az itteni muszlimok közül egy sem szereti a kafírokat, legyenek akár britek vagy amerikaiak. Mi az iszlám embereit szeretjük és gyűlöljük a kafír embereket, utáljuk a kuffaarokat. "A muszlimoknak nem szabad megelégedniük kevesebbel, ... mint hogy egy teljes iszlám államban éljenek."
"Bárkit aki a vallását az iszlámról valami másra cseréli... öljétek meg az iszlám államban. Ha az imám keresztre akarja feszíttetni, akkor keresztre kell feszíteni. A személyt a keresztre kell feszíteni és ott kell hagyni három napig, hogy elvérezzen.

Magyarország elítéli a keresztényüldözést

"Magyarország a keresztényüldözés ellen fellépő szervezetek központjává és támogatójává akar válni - jelentette ki Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Az összefogás új lehetőségei az üldözött és diszkriminált keresztény közösségek érdekében elnevezésű nemzetközi konferencián pénteken Budapesten. Rétvári Bence úgy vélekedett, hogy ma nagyobb mértékű a keresztényüldözés a világban, mint Néró korában; minden öt vallási üldözött közül négy keresztény. ... a magyar Országgyűlés valamennyi párt támogatásával közös határozatot fogadott el arról: elítéli a keresztényüldözést, az Iszlám Állam tevékenységét, és felszólítja a nemzetközi büntetőbíróságot, hogy kezdeményezzen eljárást népirtás miatt."Gulácsy Lajos (1925 - 2016) ny. ref. püspök élete
Kárpátalján a református egyházban végzett tevékenysége miatt a szovjet hatóságok 1949-ben letartóztatták és 10 évre ítélték.


Kapható Földi László könyve


2017.01.20.Földi László: Gondolatok Európa védelméről a Mélymagyarban


Mindenki terrortámadásnak tekinti a szilveszter éjjelén elkövetett isztambuli merényletet, de Földi László szerint katonai merénylet történt. A titkosszolgálati szakértő úgy véli, a katonai merényletek sorozata alatt az elkövetők különböző technikákat alkalmaznak, legyen az teherautó, molesztálás, vagy éppen önkéntes robbantó. Isztambulban egy családapa gyilkolt, ami még inkább félelmetessé teszi a helyzetet, ugyanis az Európába érkezett 2 millió emberből bárki része lehet ennek a katonaságnak. Hisznek abban, hogy amit tesznek, az a családjuk érdeke, vagyis bebizonyosodott: életteret keresnek.

Ami kimaradt a történelem könyveinkből! A szovjet sztori c. film

Ebből a lett dokumentumfilmből megtudhatjuk, hogyan fonódott össze a marxizmus, a sztálinizmus és a nácizmus. Sokat tanulhatunk belőle! Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz író a kommunistákról: "A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."

Az oroszok felhívása Európa népeihez

Putyin beszéde * VILÁGREND: ÚJ SZABÁLYOK VAGY JÁTÉK SZABÁLYOK NÉLKÜL?

"Akit magyarnak teremtett az Úr Isten, és nem fogja pártját nemzetének, nem derék ember." (Széchenyi István)

Az igazság soha nem késő 1/3

AZ ARANYSZABÁLY
"Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek,
ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény,
és ezt tanítják a próféták." (Máté evangélium 7:12)ÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza!
Vissza a főoldalra!