MAKAI ROZÁLIA: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

2021.08.21.A józsefvárosi drogtanya anyatigrise szerint a magyar forradalmak tanítása helyett munkásmozgalmi történetekre van szükség az iskolákban


Udvarhelyi Tessza nevét sokan nem ismerik, pedig ő Soros György józsefvárosi helytartója, hiába próbálja elviccelni ezt a tényt. A Pikó Andrást dróton rángató Udvarhelyi felforgató tevékenysége nem újkeletű, hiszen évek óta próbálkozik drogosokkal telerakni a kerületet. A baloldali polgármester szűk két év alatt ismét eluralkodott a káosz Józsefvárosban, és ebben természetesen Udvarhelyi keze vastagon benne volt. A szélsőbaloldali "civil" most a magyar forradalmakat fitymálta le és arra utalt, hogy nem ezeket kéne központi szerepbe helyezni az oktatásban, hanem az alulról szerveződő mozgalmakat, mint a munkásmozgalmat és a lakhatási mozgalmakat.

Szabó Gergő ezen az estén Szalai Szilárddal és Dezse Balázzsal beszélgetett, és Udvarhelyi Tessza szélsőbaloldali förtelmein kívül szóba került még a DK-s Arató Gergely pofátlan hergelése is, aki 2010 előtt vastagon részt vett a magyar oktatási rendszer mélyrepülésében, ám most volt képe arról beszélni, hogy az Orbán-kormány teszi tönkre a pedagógusokat. Az MSZP végvergődésében pánikszerű retróakcióval jelentkezett, hiszen a kádári nosztalgia jegyében zöld Ladával forgattak a Balatonról "Szabad strandot" követelve.

A retró gondolathoz szervesen hozzátartozott a véres kommunista Tanácsköztársaság belügyi népbiztosának, Landler Jenőnek a népszerűsítése is. Végül a vidéki embereket megalázó Jakab Péter és az újból óriási égést produkáló Kerpel-Fronius Gábor is helyett kapott a Karanténvlogban. Szabó Gergő mintegy két hónapra elköszönt mindenkitől egészségügyi okokból, azonban mindenkit vár vissza majd újból a Karanténba, ahol folytatódik a jól megszokott stílus és a kíméletlen komcsielemzés! Tartsatok most is velünk! (pestisracok.hu)

2021.08.16.Távoli hegyi falvakban termelik a mákot. Ebből nyerik az ópiumot.
Narkó az arany haromszögben


Korábbi utazásaim során eljutottam az arany háromszög területére, mindhárom határos országba, közvetlen oda, ahol a kábítószerek termelése és feldolgozása folyik. Távoli hegyi falvakban termelik a mákot. Ebből nyerik az ópiumot. Ez náluk csereeszköznek számít. A területről elképesztő mennyiségű kábítószer áramlik a régióba és a világ más országaiba.Kábítószer és a pénzhatalom - Drábik János előadása


A zene fertőzni is tud?!
Fiatalok vallanak az okkultizmusról, az átéléseikről


Eric Holmberg: A Pokol harangjai - 2. rész * Teljes cikk itt!

KÁBÍTÓSZEREK


A rockzene által népszerűsített másik önpusztító és okkultizmushoz köthető gyakorlat a drogfogyasztás. Bátran mondhatjuk, hogy a kábítószer mindenütt megtalálható a rockban - a sztárok pusztuló testétől kezdve dalaik szövegéig. A Beastie Boys (szörnyfiúk) bestseller albuma, a "Licensed to Ill" (jogosítvány a betegséghez) például 90 utalást tartalmaz a kábítószer és alkoholfogyasztásra. (Rising to the Challenge, Vision Video, 1988, P.M.R.C.)

Kevésbé jól ismert tény azonban a kábítószer kapcsolata a lélek birodalmával. A pszichotróp és tudatformáló szereket a varázslók és okkultisták a lélek világ kapujának, vagy a két világ közötti kapocsnak tekintik. A görög szó, amit a Szentírás a "varázslóra" használ a "pharmakeia", melyből az angol "pharmacy" (patika), vagy "pharmaceuticals" (gyógyszerészet) - szavak, más szóval a drogok is erednek. A kábítószerek hatása, mely egyben varázsuk is, kétségtelenül a lelki tapasztalat. E tapasztalat során nyílik meg a lélek birodalma a kábítószer fogyasztó előtt.

A Beatles együttes irányzatot teremtő dalának, a "Tomorrow Never Knows"-nak eredeti címe a "The Void" (jelentése: az űr vagy üresség) volt. Ennek célja az volt, hogy a kábítószeres megvilágosodás evangéliumát hirdesse, miközben az LSD érzékszervekre gyakorolt hatását próbálja előidézni a hallgatókban. A dal első sorát egyenesen a kábítószeres szubkultúra bibliájából, Tim Leary "Psichedelic Experience"-éből (pszichedelikus tapasztalat) vették. A Sátán gyakran ejti zsákmányul a kábítószer hatása alatt álló embereket. Biztos lehetsz benne, hogy hasonló okok vezettek az okkultizmus rockzenén belüli elterjedéséhez. (idokjelei.hu)


"A becsapottak vágyakozása" c. könyvet ajánlom olvasmánynak, mely bizonyságtételeket tartalmaz. Közreadja Wolfgang Bühne a Evangéliumi Kiadó gondozásában. Kábítószeresek, alkoholisták, hippik, tönkrement életű fiatalok új, boldog életet találnak Jézus Krisztus által.Franz Huber: Tánc a halállal
(részletek)
"Amszterdam" szép, meleg nyári nap. Trixi, egykori barátnőm együtt ül egy ismerős asszonnyal, és néhány kellemes órát tölt vele. Miután elbúcsúztak, Trixi fölmegy a ház harmadik emeletére, megiszik egy üveg erős pálinkát, és kiugrik az ablakon. Koponyasérülés és összetört gerinc. Az orvosok hiába küzdenek az életéért, nincs benne élniakarás.
Trixi volt hippi-életem első szerelme. A müncheni P.N. hippi-házban (a hamburgi Star-Clubhoz hasonló klub, amelyben az első beat-együttesek játszottak) láttam meg őt először.
Halló, akarsz-e táncolni, akarsz-e hasist szívni?
Igen.
Elvittem Bobby barátom házába. Föltettünk egy Rolling-Stones lemezt, hallgattuk a Beatleseket és szívtuk a kábítószeres cigarettákat. Azután lefeküdtünk a padlóra és sokat beszélgettünk a szabadságról..."Lent a temetőben, ahol találkozót adtunk,
Édes a lég,
Nedves a lég.
Soha nem mosolyog, csak szája rándul meg néha,
A levegő súlyosan nehezedik a tüdőmre,
Most már ismerem a nevét, Halál úrnak hívják,
És hamarosan mindnyájatoknak megadja a szabadságot.
Halálfejek himbálóznak a nyakán,
Kezeim átnedvesednek és meggémberednek."
(Rolling-Stones: Dancing with Mr. D, Tánc Halál úrral.)


"Trixi lett az ezután következő években a kísérőm a kábítószer kereskedelemben és élvezetben.
Éltünk LSD-vel, meskalinnal, STP-vel, DOM-mal, szívtunk hasist és marihuánát. Azután következtek az ópiumtartalmú készítmények: morfium, Dilaudid, Eudokal, és táncoltunk és táncoltunk és táncoltunk." Később egy kábítószeres társuk meghalt. Münchenben csupa züllött alakkal laktak együtt, akik kábítószeresek és alkoholisták voltak.
"Nem volt morfiumunk, és már jelentkezni kezdtek a félelmetes elvonási tünetek: a "Cold turkey" = "hideg pulyka".

Betörést terveztünk, és sorsot húztunk, hogy ki végzi el. Engem húztak ki."

Betörtek egy gyógyszertárba és feltörték a méregszekrényt, és megszerezték a szükséges kábítószereket. Később elfogták, és börtönbe került. Hamisított receptért hét hónapot kapott. Később is csavargók között élt. "A szex, a kábítószer és a Rock'n Roll lebilincseltek, és mégis magányos voltam.Szeretet utáni vágyamat elnémította a kábulat. A napok értelmetlenül, üresen teltek."

A börtönből kiszabadulva kapcsolatba került az amszterdami kábítószeresekkel. Gyógyszertári betörés miatt átment Hollandiába.

"Ha Hollandiában van a Pokol előcsarnoka, akkor az Amszterdam."

Csalt, lopott, koldult, autókat tört fel, hamisított hasist és hamis LSD-t árult. A rendőrség tetten érte. "A kábítószer meghatározta lefelé vezető utamat, egyenesen a pokol felé. A börtönt már többszörösen megismertem, azután meg kellett ismerkednem az őrültekházával is. Egyik bűntettem miatt először börtönbe zártak, majd egy elmegyógyintézetbe. Itt egy zárt osztályon együtt voltam gyilkosokkal, szexuális bűnözőkkel és gyöngeelméjűekkel. Itt összebarátkoztam egy leánnyal, aki szintén kábítószeres volt. Ragaszkodtunk egymáshoz, és amikor szombatonként kint sétálhattunk az intézet parkjában, kiszöktünk, és kábítószert szereztünk. Mikor kiengedtek, abbahagytam az elkezdett elvonókúrát, és visszaestem... Bárcsak már akkor tudtam volna, hogy valóban van Valaki, aki minden kábítószeresnek, alkoholistának, tönkrement emberneknak szabadulást kínál. Valaki, aki azt mondta:"Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet. Senki sem mehet az Atyához, hanem csak énáltalam." (János 14:6)
De ez a Valaki, Jézus Krisztus, utánam jött és felkutatott. Ekkor éppen Stadelheimben ültem 1970-ben valamilyen bűncselekményért.
A kórházi részen voltam, amikor megjelent néhány hívő keresztyén vetítőgéppel, filmmel és vetítővászonnal. Csaknem mindnyájan elmentünk a vetítésre.
Mikor végignéztem a filmet, azt mondtam magamnak: Fiam, ezek fanatikusok. Az a fekete könyv, amit Bibliának neveznek. Hogy szabaddá tesz? Nevetnem kell! De még ha nem is fogadtam el semmit abból, amit bemutattak, valamiképpen mégis megéreztem Jézus szeretetét. A következő nyáron Münchenben voltam az Angolkertben. Az egyik dombon keresztyének álltak, énekeltek és prédikáltak.
Én azonban ebből semmit nem akartam hallani, és nagy ívben kikerültem őket.
"Később újra hallotta ugyanott a keresztyéneket. Majd Amszterdamban két keresztyén férfi beszélt neki Jézus Krisztusról, és imádkoztak vele. Első imádsága: Jézus, ha vagy, küldj nekem heroint! Nos, az ilyen imádságot Jézus Krisztus soha nem hallgatta meg. Szereti a kábítószereseket, de nem a heroint, de ezt akkor még nem tudtam, hanem halásztam a zavarosban, mert megkötözött a kábítószer, és én futottam utána. [...]
Megtudtam, hogy Amszterdamban keresztyének fenntartanak egy házat azzal a céllal, hogy ott kigyógyítsák a kábítószereseket. Noha egész lényem tiltakozott egy újabb elvonókúra ellen, mégis ezek a keresztyének voltak utolsó reménységeim.
Egy kávébárban egy fiatal színesbőrű azt mondta nekem: Barátom, én is kábítószeres voltam. Rajtad csak egyvalaki segíthet: Jézus Krisztus.
Olyan voltam, mint a tudathasadásos. Egyfelől föl akartam keresni ezeket a keresztyéneket, másfelől visszarettentem tőlük. Végül elmentem hozzájuk az elvonókúrára.
A keresztyének közül egyvalaki mindig az ágyam mellett ült, olykor ketten vagy hárman is. Gondoztak, ápoltak, elmondták, hogy ők maguk hogyan szabadultak meg, és imádkoztak velem. Túl voltam az elvonókúrán, és mégis ottmaradtam.Egy napon bibliaolvasás közben megszólított
Jézus Krisztus ezekkel a szavakkal: "Aki énhozzám jön, semmiképpen ki nem vetem." (János 6:37)
Milyen nagyszerű ígéret! Imádságban kiöntöttem Jézus Krisztus előtt a szívemet, és ezt mondtam neki:
Nem bírom tovább, hozzád jövök, gyógyítsd meg sebeimet. Mutasd meg magad nekem, és én követni foglak. Átadom neked bűneimet, egész életemet, vedd azt a kezedbe.

És Ő megszabadított..."Megtérők imája Sinkovits Imre hangjával


Áttekintés a drogfogyasztásról


Szabadulások hiteles története
REHABILITÁCIÓS OTTHONOK ITT


A DROG ÉS A CSALÁD

"A becsapottak vágyakozása" - kapható az
Evangéliumi Kiadó és Iratmissziónál
http://www.evangeliumikiado.hu
MENNY és POKOL - Valós átélések
Bódis Miklós tanítása Kübekházán 2019-ben

Sárkány Viktor: UTOLSÓ IDŐKRŐL SZÓLÓ ÜZENET
A végidők levelei - Jelenések 2-3 fejezetek magyarázata
Ma egy 360 km-es utazásra invitál minket a feltámadott Jézus.
ÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!

Vissza az oldal elejére!
Vissza a menüre!22000 szavas JAPÁN SZÓTÁRAK, NYELVKÖNYVEK MP3-as CD-vel

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!