.

HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő

"Árváknak atyja, özvegyek védője az Isten szent hajlékában." (Zsolt 68:6)2016.10.01. ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE BESZÉD A MIGRÁCIÓRÓL!


Maróth Miklósnak, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökének meglepően
nyílt eszmefuttatása volt az európai migrációval kapcsolatosan egy konferencián!


2023.09.20.Mi képesek vagyunk megvédeni a határokat. Brüsszel ezt nem teszi meg.


Akik az Európai Unióból Európai birodalmat akarnak gyúrni, kivétel nélkül mind bevándorláspártiak. Az európaiság mércéjévé tették a migránsok beengedését, és elvárják, hogy minden ország és nép haladék-talanul alakítsa magát multikulturálissá. Ma már látjuk, hogy szándékosan nem éltek a hatalmas rendőri és katonai erejükkel, szándékosan nem védték meg Európát a migránsok tömegeitől. Ha mi képesek voltunk, ők is azok lehettek volna. A bürokratákból azonban nem a képesség hiányzik, hanem az akarat. 2024-ben váltsuk le a bevándorláspárti korrupt brüsszeli bürokratákat! /FideszHU/2023.09.19.Hollik István: Csak idén több mint 100.000 migránst állítottunk meg déli határunkon.
A helyzet drámai. Brüsszel pedig csak őrültségekkel képes előállni.


Most néztem meg az illegális migránsokról és az embercsempészekről ma nyilvánosságra került felvételeket. Ezek egészen brutálisak. Mindenki láthatja, hogy a déli határkerítésnél próbálkozók egyre agresszívebbek, támadófegyvereket használnak, sőt a saját maguk által készített videókon még kérkednek is azzal, hogyan próbálnak átjutni a kerítésen. A helyzet sűlyossága közelít a 2015-ben megtapasztalt migránsáradathoz. Éppen ezért óriási felelőtlenség az, amit ebben a helyzetben Brüsszel tesz. Ezeket az agresszív migránsokat akarják szétosztani a tagállamok között. Továbbra is határozottan nemet fogunk mondani.2023.09.15.Orbán Viktor: Komoly esélyünk van arra, hogy Brüsszelben
el tudunk érni egy családpolitikai fordulatot.


A kormány megvédi a családokat minden lehetséges kormányzati eszközzel az inflációtól - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, ahol azt is a közölte, hogy ha a Brüsszel nem lép, akkor Magyarország - összefogva Romániával, Lengyelországgal és Szlovákiával - nemzeti hatáskörben meghosszabbítja az ukrán gabona pénteken éjfélkor lejáró behozatali tilalmát. (O1G)

2023.09.08.Apáti Bence hivatalos oldala
Karácsony Gergely - ahelyett, hogy kidobná a Városházáról Gyurcsány
tejben-vajban fürösztött embereit - inkább a BKK-jegyek árát emeli


Közben a budapesti tömegközlekedés minősége meg csak csúszik lefelé! Sűrűbb járatok? Klíma a metrón? Jövőre nemet mondhatunk Karácsonyra, Gyurcsányra, és az összes többi baloldali kitartottra. Egyszer és mindenkorra legyen vége Budapest és a budapestiek kirablásának!2023.08.06.Sokan meghaltak egy ukrán piacot ért rakétatámadásban


Legkevesebb tizenheten meghaltak és több mint harmincan megsebesültek, amikor rakétatámadás érte a kelet-ukrajnai Kosztantyinivka piacát. Sokan voltak a becsapódás közelében, ugyanis a hely népszerű üzleteknek és kávézónak ad otthont. Az oroszok korábban támadták többek között Kijevet és a dunaparti Izmail kikötővárosát is, ahonnan nem kizárt, hogy egy drón törmelékei hullhattak át a szomszédos Romániába. (M1 - Híradó)

2023.08.01.Bedő Imre: A miénk után most az új nemzedék félrevezetése zajlik, ébresztő!


Carson Coma a Szigeten! Ki irányítja a figyelmet azokra a zenekarokra, akik lényegi tartalmat nem közvetítenek? Nehéz észrevenni, hiszen a zene jó. Mit figyelhetünk meg a Sziget Fesztiválon, ha nyitott szemmel járunk? Ha megfelelően körülnézünk, láthatjuk az igazságot!

2023.08.30.Interjú Tucker Carlsonnal. Veszélyes idők, komoly témák.


A harmadik világháború veszélyére figyelmeztetett és mielőbbi békét sürgetett az orosz-ukrán háborúban Orbán Viktor miniszterelnök a Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek adott interjúban, amely közép-európai idő szerint szerda hajnalban jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. Beszélt arról is: meg kellene állapodni az oroszokkal egy új biztonsági architektúráról, hogy "biztonságot és szuverenitást biztosítsunk Ukrajnának", de nem NATO-tagságot. (Orbán Viktor)

2023.08.18.Orbán Viktor: Jó reggelt, Magyarország!


A munkahelyek megvédését, az infláció letörését és a bérek növelését nevezte a legfontosabbaknak a magyar gazdaság szempontjából Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, amelyben a budapesti atlétikai világbajnokság jelentőségéről, az ahhoz kapcsolódó diplomáciai tárgyalásokról, és a magyar hadiipar fejlesztéséről is beszélt.

2023.08.14.Georg Spöttle: Első tapasztalatok Moszkvában


Most kezdődik majd a híres moszkvai konferencia. Témák: nemzetközi terrorizmus, különböző országok területi követelései. Ő a nemzetközi migrációról beszél, hogy Magyarország milyen sikeresen védekezik, hogy mekkora a nyomás van rajtunk a déli határon. Szerbiában lövöldözés, kézigránát. Moszkvában a gazdaság szárnyal a háború ellenére. Munkaerő hiány van. Rengeteg fiatal ázsiai lány dolgozik az étteremben. Moszkva nagyon vonzza az embereket. Eddig 12 milliós volt a város, de most már 15 millióra becsülik. Moszkva fejlődik, Oroszország fejlődik.

2023.08.10.Lassan elfogy a levegő a Biden família körül


- ezzel a címmel írt cikket a Magyar Nemzet, miután egy kongresszusi vizsgálat nyomán banki adatokat hoztak nyilvánosságra. Ezekből az derül ki, hogy a Biden család tagjai dollár-milliókat kaptak európai és ázsiai üzletemberektől. (M1 - Híradó)

2023.08.09.Hortay Olivér: Németország bajban van.


A gazdasági miniszter szerint vagy eladósodnak, vagy elveszítik iparukat. Elismerte, hogy az adatok nem jók. Robert Habeck szerint a fő problémát az okozza, hogy a német ipar korábban túlzott mértékben az olcsó orosz gázra támaszkodott... Az elhibázott döntések következményeit nemcsak Németország, de egész Európa is megszenvedi.

2023.07.15.A kormány nemet mond a migránsgettókra.
Nemi erőszak, rablás és verekedés -


csak néhány azokból a súlyos bűncselekményekből, amelyeket migránsok követnek el a német fürdőkben. Lassan tarthatatlanná válik a helyzet, volt olyan strand, amit be kellett zárni az agresszív migránsok miatt. Mégis, Brüsszel nem a határok védelmében, hanem a migránsok kötelező szétosztásában látja a megoldást. Magyarországot is arra köteleznék, hogy migránsgettókat építsen és bevándorló-országgá váljon. A kormány viszont nemet mond a brüsszeli migráns-paktumra. (M1 - Híradó)

2023.07.26.49 ország részvételével kezdődik az Oroszország-Afrika csúcstalálkozó Szentpéterváron


A második Oroszország-Afrika csúcstalálkozó fórumot a tervek szerint július 27-28. között rendezik meg Szentpéterváron. Az eseménnyel párhuzamosan gazdasági és humanitárius konferenciát is terveznek. Az előző fórumhoz hasonlóan az eseményt a Békéért, biztonságért és fejlődésért mottóval rendezik meg. (oroszhirek.hu)

2023.07.07.Bogár László: Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!
Miért röhög ki minket a "nem létező" erő?


Franciaország 1789 óta az első számú "kísérleti" laboratóriuma a világot évezredek óta irányító szellemi energiának, amelynek valóságos identitását soha nem fogjuk megismerni. Kicsit olyan "Ö", mint a kozmológiai értelemben vett fekete lyuk, detektálni a fizikai törvényei szerint soha nem lehet, ám "tetteinek" kozmikus következményei közvetett módon mégis csak igazolják létét, és pusztító hatása kirajzolódik az általa meghatározott világegyetem tartomány égitestjeinek hisztérikus mozgásából, és végül elkerülhetetlen kín halálából.

A gyilkos jakobinus csőcselék, a bolsevik ávós proli után most a ki tudja hányadik generációs migráns, mint mesterségesen előállított globális veszélyes hulladék a "vivőanyaga" annak a szadista pusztításnak, amit ugyan a "nem létező" generál, de a fehér ember degeneráltsága tesz lehetővé.

2023.07.05.Soós Eszter: Több mint egy hete tart a migránslázadás Franciaországban


A jórészt bevándorló hátterű fiatalok egész városrészeket vertek szét. A francia társadalom döbbenten áll a történtek előtt. Az M1-nek nyilatkozó franciák szerint a politikusok nem tudnak megfelelő választ adni a kialakult helyzetre. A zavargások több helyszínén is járt ma az M1 stábja, Soós Eszter Petronella, a Közmédia Világ című műsorának szakértő-műsorvezetője összefoglalója következik. (M1 - Híradó)

2023.06.24.Dr. Alice Weidel, AFD: Egy, csak egy legény...


Tisztelt Elnök asszony! Tisztelt Kancellár úr! Hölgyeim és Uraim! Önök olyan országgá tették Németországot, amely kilép a komolyan vehető nemzetek sorából, és megszűnik iparosodott országnak lenni. Az energiagazdálkodástól kezdve a migrációs politikáig a világ csak elrettentő példaként tekint ránk. Még az állítólagos szövetségeseink is csak pénzkiadó automatának és egy háborús övezet fegyverszállítójának tekintenek bennünket, miközben saját hadseregünk teljesen elveszítette területvédelmi képességét.

Miért is tekintene bárki is tisztelettel egy olyan kormányra, amelyiknek az orra elől minden további nélkül fel lehet robbantani létfontosságú létesítményeket, mint például az Északi Áramlat földgázvezeték? És ha nem jön több orosz földgáz szárazföldön, mert Ukrajna nem akarja meghosszabbítani a lejáró tranzitszerződéseket, akkor azzal jön nekünk a dezindusztralizációs és gazdaságrombolási szövetségi miniszter, hogy állítsuk le az iparunkat, nehogy a szomszédos országokban bárkinek is fagyoskodni kelljen. A Himnusz alatt a száját összeszorító Habeck úr ennél egyértelműen nem is fejezhetni ki számunkra, hogy politikájával nem ezt az országot és népét szolgálja. (Magyarországi magyarok)

2023.07.03.Szíjjártó Péter: A migrációról és a franciaországi zavargásokról.
Az illegális migránsok társadalmi integrációja kudarcot vallott.


Az illegális migráció bátorítása helyett a megállítására kellene koncentrálni. A külügyminiszter az uniós tervekről és a francia zavargásokról. A migránsokat csempésző bűnszervezetek üzleti modelljét szét kéne verni, a külső határokat meg kéne védeni. Világosan kéne beszélni arról, hogy Európába csak legálisan lehet bejönni. A határétlépésnek vannak szabályai. Ahhoz megfelelő dokumentumokra van szükség, meg viselkedésre van szükség.

Szerbiában nincs háború, senkinek az élete nincs veszélyben. Szerbiából Magyarországra menekült nem tud érkezni. Menekült csak háborúból tud érkezni. A nemzetközi jogi szabályozás világos. Ha valakinek menekülni kell hazájából, az csak az első biztonságos helyen tartózkodhat ideiglenesen. Ukrajna esetében Magyarország és Szlovákia az első biztonságos ország. Az Európai Unió külső határát kéne rendesen megvédeni. (Magyarország Kormánya)

2023.07.02.'Russia is Fine': Hungary Rejects More European Union Aid for Ukraine; Here's Why "Oroszország jól van": Magyarország elutasítja az Ukrajnának
nyújtott további európai uniós segélyeket; Itt van, miért!


Hungarian PM Viktor Orban has declared that Hungary will block the EU's proposal to provide war-torn Ukraine with EUR50 billion in financial aid. Orban insisted that Ukraine must clarify how it utilized the EUR70 billion it has already received from the EU. This latest disagreement between Budapest and Brussels highlights their ongoing disputes over the provision of financial support and arms to Ukraine. Recent data from Brussels reveals that the EU has granted Ukraine EUR72 billion in economic, military, and humanitarian aid since the commencement of Russia's military operation last February. (Hindustan Times Videos)

2023.07.01.Álláspontok a háborúról. Orbán Viktor: Az orosz politikai vezetés a helyén van.


Az orosz gazdaság köszöni szépen jól van. Ehhez képest mi szenvedünk a magas inflációtól. Nincs már pénzünk arra, hogy az ukránokat támogassuk. Rengeteg ember halt meg, és még több fog meghalni. Fölmérhetetlen a pusztítás, fölmérhetetlen az emberi fájdalom és szenvedés, ami ott kialakul. Ezért minden eszközt arra kell használni, hogy tűzszünet legyen és béketárgyalás. Nem arra kell pénzt adni, hogy folytatódjon a háború. Az eszközeinket a béke érdekében kellene felhasználni, de az Unió most még nem ezt teszi. (kormanyzat)

2023.06.29.Orbán Viktor: A csőd szélére sodorták az Európai Uniót.
Tudni akarjuk, kik felelnek ezért!


Hamarosan kezdődik a miniszterelnöki csúcstalálkozó. Hová lett a pénz? Ugyanis a bizottság benyújtott egy költségvetés-módosítási javaslatot, újabb súlyos 100 milliárdok befizetését kéri a tagállamoktól. Adódik a kérdés, hogy jöhetett létre ez a helyzet? Hogyan sodorhatták a csőd szélére az Európai Uniót? Mondom is a nagyobb tételeket. 50 milliárd eurót akarnak kérni a tagállamoktól, hogy odaadhassák Ukrajnának, miközben azzal a pénzzel sem tudnak elszámolni, amit eddig adtunk.

Sok pénzt akarnak a tagállamoktól, hogy ki tudják fizetni a korábban felvett európai uniós hitelek kamatait. Ezek azok a hitelek, amelyekből ezidáig Lengyelország és Magyarország egyetlen fityinget sem látott. Még több pénzt akarnak tőlünk a migrációra, de nem a határvédelemre, hanem hogy behozhassák a migránsokat. Természetesen magukról sem feledkeztek meg, euró milliárdokat kérnek a brüsszeli bürokraták fizetésének emelésére. Kik felelősek azért, hogy a csőd szélére jutott az Európai Unió?

2023.06.27.Fricz Tamás: Történelmi paradigmaváltás szemtanúi vagyunk?


A Hit Rádió legfrissebb adásában Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója, politológus, filozófus, közgazdász volt Fekete Rita műsorvezető vendége. Az interjúban Fricz Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy a világot egy olyan hálózat akarja leuralni, mely nem demokratikus alapokon, hanem tisztán pénzügyi alapon jött létre. Szerinte ők a világ sorsát nagyobb mértékben formálják, mint gondolnánk és erősebbé váltak, mint a nemzetállamok. Mint elmondta, a WHO vezetője Tedrosz Abhanov Gebrejeszusz a globalisták érdekeit szolgálja ki minden tekintetben és olyan monopolisztikus uralmat kívánnak kialakítani, mellyel a nemzetállamok felett dönteni akarnak globális jelentőségű egészségügyi helyzetekben.

2023.06.20.Jurij pattogott az EP-ben, majd jött Szijjártó Péter
Yuri bounced around in the EP, followed by Péter Szijjártó


"A Szabad Európa Rádió a médiatörténelmünk eddigi legnagyobb álhírét terjesztette, hogy az amerikaiak a sarkon vannak, hogy segítsenek nekünk" - fogalmazott a külügyminiszter, Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének vitáján Jurij Kamelcsuk ukrán képviselő 1956-hoz hasonlította az ukrán háború kitörését. Erre hivatkozva számon kérte a magyar külügyminisztert, hogy Magyarország miért nem támogatja a fegyverek szállítását Ukrajnába, és miért vétózza meg az Oroszország elleni szankciókat.

Szijjártó Péter válaszában helyretette az ukrán képviselőt. "1956-ban hazámat a szovjet Vörös Hadsereg lerohanta. Akkoriban az egész nyugati világ azt nézte, hogy mi történik Budapesten és Magyarországon. Mindenféle támogatást ígértek, a Szabad Európa Rádió a médiatörténelmünk eddigi legnagyobb álhírét terjesztette, hogy az amerikaiak a sarkon vannak, hogy segítsenek nekünk.

Senki nem jött segíteni, így akkor az én hazám 1990-ig kommunista megszállás alatt maradt" - kezdte válaszát Szijjártó, majd hozzátette, a mostani helyzetben Magyarország azért nem járul hozzá Ukrajna katonai támogatásához, mert a háborúban álló ország felvette az OTP Bankot a háború nemzetközi szponzorainak listájára. Hozzátette, Magyarország egyetlen feltétele az volt Ukrajna felé, hogy vegyék le ezt a bankot a listáról, de ez azóta sem történt meg.

A szankciókkal kapcsolatban Szijjártó elmondta, Magyarország eddig egy szankciós csomagot sem vétózott meg, ugyanakkor nem fogja hagyni, hogy saját állampolgárai fizessék meg a háború árát. (O1G)Vlagyimir Putyin: Európa kulturális hanyatlása
Isten és Sátán egyenjogusítása 2013.09.13.


Oroszország miniszterelnöke Európa kulturális hanyatlásáról beszél, illetve az egész nyugati világ kulturális hanyatlásáról. Kivonat Vladimir Putin Valmai Fórumon elhangzott beszédéből.

2023.05.27.Rengetegen voltak Belgrádban a Remény Szerbiája nagygyűlésen


Szerbia nem fogja tétlenül nézni, hogy Koszovóban szerbekre támadjanak. Erről Alekszandar Vucic beszélt Belgrádban, ahol pénteken este hatalmas tömegrendezvényt tartottak. Az eseményen egyperces néma csenddel emlékeztek meg a májusi tömeggyilkosságok áldozatairól. A rendezvényen Szijjártó Péter arról beszélt, hogy a történelmi ellenségeskedés helyett immár történelmi barátság van Magyarország és Szerbia között. (M1 - Híradó)

2023.05.21.Szijjártó Péter: a bizottság elnökének személyesen kellene
megnyilvánulnia a Barátság vezeték ügyében.


Az Európai Bizottság elnökének személyesen kellene megnyilvánulnia azzal a hírrel kapcsolatban, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fel akarta robbantani a Magyarországot is ellátó Barátság kőolajvezetéket - erről Szijjártó Péter beszélt a Kossuth Rádióban. A külügyminiszter hozzátette: Kijevből nem kaptak semmifajta magyarázatot a hírre, ugyanakkor az ügynek nagy súlya van, ugyanis ha valaki egy ország energia-ellátásának biztonságát próbálja tönkretenni, akkor az a szuverenitása elleni támadásnak tekinthető. (M1 - Híradó)Macron és Zelenszkij újabb oroszellenes szankciókat
sürgetett a közös nyilatkozatban
Itt találhatók 2020-22-ben történt események.


2020.12.31.Ismét migránsok akartak betörni a magyar határon
ÉJJELLÁTÓ KAMERÁVAL FELSZERELT DRÓNOKKAL SZÚRTÁK KI
A KERÍTÉS TÚLOLDALÁN A HARCIAS TÖMEGET


Idén negyedszer próbáltak erőszakosan betörni az országba migránsok Szerbia felől, ezúttal Röszke helyett Kübekházánál próbálkoztak sikertelenül a határsártők, akiket becsaptak az embercsempészek. Becsapták az embercsempészek azt a több tucat migránst, akikkel elhitették, hogy szilveszter hajnalán a magyar határt védő rendőrök és katonák pihennek és át tudnak szökni a zöldhatáron Szerbiából Magyarországra.

Csakhogy az embercsempészek ezúttal is hazudtak a több száz euróért a szerb–magyar határt védő kerítés szerb oldalához szállított migránsoknak. A magyar rendőrök és katonák, mint mindig, ezúttal is éberek és határozottak voltak. (magyarnemzet.hu)

Varga Judit kiváló, modellértékű válaszai a liberális támadásokra

Varga Judit igazságügyi miniszter asszony meglehetősen markáns válaszokat ad a liberális-globalista hálózatnak a kormány, illetve hazánk elleni támadásaira, jöjjön az a sajtóból vagy a médiából, Brüsszelből vagy balliberális politikusoktól. Ezt már hónapok óta teszi, de az utóbb hetekben-napokban – hogy fiatalosan fejezzem ki magam – különösen hatásos módon "nyomta". Gondolok itt arra, hogy először a Die Welt című (elvileg konzervatív, gyakorlatilag "természetesen" liberális) lap támadásaira reagált. A lap állítására, mely szerint a vészhelyzeti törvény "kiüresíti a demokráciát", közölte, hogy ez nem más, mint a liberális véleménydiktatúra által keltett fake news, vagyis álhír, hiszen a parlament működik, s a különleges helyzet csak addig tart, amíg a világjárvány véget nem ér. Viszont, hogy mikor szüntetjük meg a veszélyhelyzetet, azt mi fogjuk eldönteni, nem pedig mások.

Varga visszautasította Věra Jourovának, az Európai Bizottság európai értékekért és átláthatóságért felelős biztosának döbbenetes követelését, hogy a kormány adja vissza a különleges felhatalmazását... így egy biztosnak különösen nincs joga semmire felszólítani egy tagállam kormányát. És milyen érdekes: vasárnap, a személyes találkozójuk után Věra Jourova már egészen másképp nyilatkozott a magyar veszélyhelyzeti törvényről. Segített a határozott fellépés! A miniszter asszony ezenkívül keményen „leoltotta” Heiko Maas német külügyminisztert, aki szokásosan aggódott egy nagyot a kormány különleges jogai miatt: figyelmeztette, hogy Németországnak talán a következő féléves elnökségi periódusára kellene koncentrálni, nem pedig Magyarország vegzálására... (Fricz Tamás blogja)Nézzétek! A nem létező "háttér hatalom" emberei épp eligazítják a pápát, csak hogy tudja, kik parancsolnak neki.


A felvételen nem a Pápának csókolnak kezet, hanem a Pápa csókol kezet "főnökeinek", a Rothschild és Rockefeller családnak... Húsvétkor a migráncsok lábát mosta, nem pedig a tanítványokét, mint Jézus tanította.

Nick Griffin angol EU képviselő az európaiak irtásáról

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban. Ezt nem-fehér bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését.Magyarország nem ért egyet az ENSZ globális migrációs javaslatcsomagjának alapállításával,


amely szerint a migráció jó – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban. Az ENSZ globális migrációs csomagjáról folytatott kormányközi tárgyaláson felszólalásában a tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország álláspontja szerint a nemzetközi erőfeszítéseknek nem a migráció szervezésére, ösztönzésére, hanem annak megállítására kellene összpontosítaniuk.

Kijelentette: – Azzal, hogy a világszervezet azt sulykolja, a migráció jó, és ezért ösztönözni, szervezni kell, veszélybe sodorja minden ország, így Magyarország biztonságát, szuverenitását és identitását. Kiemelte: a magyar kormány azt akarja elérni, hogy az ENSZ végre mondja ki, a migráció veszélyes, továbbá adja fel azt a képmutató és a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodó politikáját, amelynek részeként a világ fejlődéséhez szükségesnek nevezi a migrációt. (magyaridok.hu)Lázár János Bécsben ezt látta
Vendég: Frank Füredi szociológus professzor.
Kegyetlen kultúrharc folyik Európában. Célkeresztben Magyarország.
Derek Prince: Az ellenségek, akikkel szemben állunk 3 - 4. rész


Svédországban is bemutatkoztak a bevándorlók!Trianonon lehet változtatni. Drábik János videója


Valamilyen módon megoldást kell találni erre a nyitott sebre, mégpedig úgy, hogy az mindenkinek jó legyen, mert van ilyen megoldás. De ezt ki kell dolgozni, le kell tárgyalni, valamint végre kell hajtani, és ehhez igazi magyar hazafiakra van szükség, akik nem csak beszélnek, de tenni is hajlandóak. (Drábik János)

2015.01.13.Lovas István: Elhallgatott hírek 17. rész * Teljes cikk itt!


- Jacenyuk történelemhamisító, szuperkínos kijelentése után Merkel a feje búbjáig zavarban – a német sajtó cinkosul hallgat. - Az osztrák sajtó egy része is elhallgatja, hogy népi kezdeményezést írtak ki Ausztria kilépéséről az EU-ból. - 1000 korbácsütés egy szaúd-arábiai bloggernek, mert megsértette az iszlámot. - Rabbi: aki nem tiltakozik a vád ellen, hogy Alan Dershowitz - Izrael legelvakultabb védelmezője az USÁ-ban – fiatalkorú lányt erőszakolt, Izraelt támadja és antiszemita. - Ráadás: miként manipulál ismét Orbán Viktorral kapcsolatban a francia sajtó? (flagmagazin.hu)

Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról

A Washington-i döntéshozók keményen dolgoznak azon, hogy felhúzzák a vasfüggönyt Berlin és Moszkva között. Így akarják megakadályozni az eurázsiai térség kereskedelmi integrációját. Egy nagyobb méretű Ukrajnában segítheti ennek a célnak az elérését. A pénzhatalmi világelit egyelőre azt akarja, hogy Angela Merkel német kancellár a helyén maradjon és eldöntse: a Nyugatnak vagy Oroszországnak ad elsőbbséget? Bismarck kancellár is tisztában volt azzal, hogy ha Németország és Oroszország tartós szövetséget köt, akkor a pénzhatalmi világelit nem tudja az eurázsiai térségre kiterjeszteni hegemóniáját. II. Vilmos német császár és kancellár utódai ezt nem értették meg és hagyták megromlani a német-orosz kapcsolatokat.Orbán Viktor tanúságtétele
Minden politika, de a politika nem minden


2005. Advent, Balás Béla kaposvári püspök kezdeményezése nyomán a KÉSZ Kaposvári Csoportja és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében létrejött közönségtalálkozón Orbán Viktor ezúttal nemcsak politikáról beszél, hanem elsősorban saját hitéről, a hit és a politika viszonyáról valamint a keresztény felelősségről a politikai, társadalmi életben. Orbán Viktor beszélgetőtársai Balás Béla kaposvári püspök és Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

Petőfi Sándor: Nemzeti dal * Damjanich János imája

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!