HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédőCsodálatos bizonyság Lehel Adrienn gyógyulásáról SM-ból


SM = szklerózis multiplex gyógyíthatatlan, rettegett betegség. Orvosi diagnózis: "Hirtelen befolyás hatására a világnézete megváltozott. Megtért tudatállapotba került. Közvetlen Isten kapcsolatban áll..." Halleluja! Jézus Krisztus a Gyógyítónk!Nasir Siddiki: Először Istent keresd!
Részlet, 'Nasir Siddiki - Prosperitás' című hangoskönyvből,
Mihály Sándor felolvasásával.


"Hívj segítségül engem a nyomorúság idején!
Én megszabadítlak, és te dicsőítesz engem." (Zsolt 50:15)

Hívlak, Uram, várlak, Uram. Dal itt!
Dr. Nasir Siddiki: Ott hagytak meghalni
Testimony of Nasir Siddiki


Övsömörben szenvedett (1984-ben) dr. Siddiki. Fél arca, fél oldala sebhelyes, mely az egész jobboldalát betöltötte. Kórházba került. A torontói kórházban igen magas láza volt, 42 fokot mértek. Ez életveszély! Ugyanis már 40 fok felett agykárosodás lép fel, 42,2-nél pedig beáll a halál állapota! Nála 42 fokot mértek. Csak 2 tized fok választotta el a haláltól! Hallotta, hogy ágya mellett két orvos egymással beszélgetve azt mondta, hogy a beteg immunrendszere és a teste nem harcol a betegség ellen. Másnapra meg fog halni. Nasir Siddiki minden reménye szertefoszlott. Magába roskadt. Sokkolta az orvosok véleménye, mert ők voltak azok, akikbe a hitét és a bizalmát vetette. Nos, a pénz és saját akarata semmit sem ért. Önmegadás és félelem járta át.

Végső kétségbeesésében Istenhez kiáltott: "Isten, ha vagy, ne hagyj meghalni!" És történt valami akkor este. Erős meggyőződésű muzulmán családból származva - muzulmánként felsírt, azonban sem Allah, sem Mohamed nem jött. Nasir Siddiki, Muslim Businessman's Journey from Islam to Christ - Part 2

Azon az éjjel a keresztények Istene válaszolt a kiáltására, Jézus Krisztus. A Názáreti Jézus jött a szobámba. Olyan valóságosan, mint ahogy én itt ülök! - mondta. Két dolgot mondott. Én vagyok a keresztények Istene. Én vagyok Ábrahám, Izsák és Jákob Istene. Ott állt a szoba másik végén.

Nem igazán látta őt a dicsőség hatalmas fénye miatt, amely áradt belőle. A muzulmánok egyébként hisznek Jézusban, mint prófétában, de nem fogadják el, hogy ő Isten Fia. Másnap bejöttek hozzá az orvosok, akik legutóbb meghalni hagyták ott. Azt mondták, hogy nem tudjuk, mi történt önnel. A jelentések valami csodára utalnak. A jelenség oka Jézus! Tűnődtem, hogy Jézus az Isten Fia, ahogy a keresztények mondják. Az ük-nagyapám a muzulmán közösség első számú vezetője volt.

Egész eddigi életemben azt tanították nekem, hogy Jézus csak próféta és nem az Isten Fia. Tehát az orvosok hagyták meghalni, Jézus pedig besétált a szobájába, megszabadította, meggyógyította és megmentette. Másnap az orvosok megállapították, hogy a hólyagok nem terjedtek tovább. Megváltozott a helyzet, életben marad. Egy tele táska gyógyszerrel hazaengedték a kórházból. Közölték vele, hogy állandó fájdalmai lesznek. Az utcán az emberek átmentek a másik oldalra, mert azt gondolták, ő leprás. Ugyanis a tünetek még mindig ott voltak. De Isten elindította a gyógyulás útján.

Dr. Siddikiben ott égett a kérdés: Jézus az Isten Fia?

Otthon reggel 6-kor felébredt. Nem tudta, miért. Bekapcsolta a tévét. A képernyőn ezt olvasta: Isten Fia Jézus. Ez nem lehetett véletlen! Jézus Krisztusról beszéltek. Nagy csoda a gyógyulás, de még nagyobb az, ami akkor a nappaliban történt. Egy beszélgetés volt a műsorban. Megválaszoltak minden kérdésre, ami őt akkor foglalkoztatta. Siddiki térdre esve, könnyek között ismét felkiáltott. Jézus, befogadlak a szívembe! A képernyő előtt megkérte Jézust, hogy legyen az élete Ura.

Nem ismertem a keresztény nyelvezetet, azt, hogy hogyan szoktak imádkozni, de tudtam, hogy Jézus, aki meggyógyított, a szívembe költözött. Fokozódott a vágy, hogy megismerje, hogy ki ez a Jézus. Másnap elrohant, és vett egy Bibliát, hogy minél többet megtudjon róla. Órákon át olvasta Isten Igéjét. Talált egy betegsége idején készült fényképet, ahol kb. 75 évesnek nézett ki. Így szólt Jézushoz: Uram, Jézus, meg tudod tenni, hogy újra normálisnak nézzek ki? Beállt a zuhany alá, és másfél órán át imádkozva zuhanyozott. A sebek, hólyagok hegesedései egymás után váltak le. Akkor ott az összes heg levált az arcáról.

Dicsőség és hála a mennyei Atyának és az ő Fiának, Jézus Krisztusnak!

Uram, nézz szükségemre! Szükségem van rád most.
Uram, irgalmazz nékem! Bocsáss meg Uram, bocsáss meg! És tiszta leszek.
Ó, Uram, ismered utaimat. Előtted semmi sem titok.
Ó, Uram, megszámoltad napjaim. Életem néked adom.Felesége, Anita gyógyulásának története

Fiatal felesége kb. 4 hónapos várandós volt, amikor kicsavarodott a keze. Az orvosok nem tudták, hogy agyvérzésről vagy agydaganatról van-e szó. Végül nyaktól lefele lebénult a jobb oldalára. Megszületett a kisbaba.Úgy tűnt, hogy nagy a baj. De továbbra is az ifjú pár Istent tette első helyre életében. A kilátás aggasztó: Szklerózis multiplex, és egy életre szóló bénulás. (homályos és kettős látás, végtaggyengeség, illetve mozgatási nehézség, végtagbénulás stb.) Isten Igéjében kellett megállniuk, hogy kikerüljenek ebből a helyzetből. Anita otthon éjjel-nappal hallgatta Isten Igéjét. Kb. 2 évig hallgatta naponta. Az Igét hallgatva azt az Igét ('rhémát') kapta, hogy Jézus sebeiben meggyógyult. A kijelentés az volt, hogy már meggyógyult. Eredeti görög szövegben ez áll:
"Hinned kell, hogy megkaptad, és akkor meg lesz neked!"

A szklerózis multiplex utolsó tünetei is eltűntek testéből. Meggyógyult. Azóta évek teltek el. Már 3 csodálatos fiúgyermekük van. Bíznak Istenben. Soha sem kételkednek, hogy Isten képes mindent helyreállítani. Azóta együtt hirdetik az Úr dolgait! A mi Istenünk hűséges, jó. Ha ragaszkodunk hozzá, akkor Ő is ragaszkodik mihozzánk.OLVASÓINK LEVELÉBŐL

2011.09.01.

Egyik fiam azt mondta, hogy ő nem hiszi azt, hogy igaz lenne az, hogy ember tervez, Isten végez. Hiszen ha valamit elhatároz, ő véghez is viszi. Alig telt el egy kis idő, amikor figyelmeztette őt az Úr, hogy nem jól gondolkodik. Egy szatyrot akart felemelni a padlóról. Háromszor is utánanyúlt, és még csak megfogni sem tudta. Félelem költözött a szívébe. Hogy lehet ez? Ilyen még nem történt vele. Mondtam neki: Látod, kisfiam? Minden fizikai képességed megvan arra, hogy felemeld ezt a szatyrot. De még ezt sem tudod megtenni, ha az Úr nem engedi meg. Ez azért történt, hogy tanulj ebből. Isten minden tervedet, elképzelésedet keresztül húzhatja, ha jónak látja. /Tóth Lajos és felesége/

Kedves Testvéreim!

Nagyon jó a honlapotok, erőt merítek belőle. Kérlek benneteket, imádkozzatok értem, hogy meggyógyuljak ebből a gyógyíthatatlannak vélt betegségből. (méhrák)
Tudom, hogy Jézus Krisztus nevében meggyógyulok. Az én közösségem, gyülekezetem, testvéreim és a bibliaiskolám is imádkozik értem. Kérlek benneteket ismeretlenül is, imádkozzatok értem. /Márta 2010.06.18./ (Anyám ezt a szép bibliai nevet adta nekem, hiszem, hogy a Jézus Krisztus szeret engem, és meg fog gyógyítani.)Gyógyulásom rosszindulatú daganatos betegségből

2000 óta az Úrral járok, és mióta megtértem, ehhez a közösséghez tartozom. Számtalanszor úgy éreztem, hogy a tenyerén hordoz az Úr. Már-már a dicsőség a fejembe szállt, hogy micsoda kegyelemben részesít az én Uram. Elégedett voltam mindennel, naponta hálát adtam mindenért, amiben az Ő segítségét éreztem. Ebben az évben többször is próbatétel elé álltam. Először több hónapig a csípőcsontomat fájlaltam, majd a térdemet, amivel kezelésekre jártam. Mindkettőt meggyógyította az Úr.
Mikor éppen meggyógyultam, májusban váratlanul egy nőgyógyászati szövettani eredmény rosszindulatú daganatot diagnosztizált. Mondanom sem kell, mit éreztem. Egy napig alig tértem magamhoz, letaglózott, de fel kellett állnom, és fel kellett ismernem, hogy két út lehetséges számomra, ha hív az Úr, mennem kell, vagy meggyógyulok. Ezért elhatároztam, hogy felveszem a harcot, de nem azért mert én olyan erős vagyok, hanem azért, mert a Krisztus van bennem, hittem, hogy megadja nekem a gyógyulást. Sokkal többet imádkoztam, dicsőítéseket hallgattam, mint bármikor. Sokan a testvérek és a bibliaiskolai testvérek imádkoztak értem, amitől megkönnyebbültem. Ezután következett az orvos keresés, mert tudtam, hogy ebből műtét lesz, sőt méheltávolítás. Meg is találtam, a magánrendelésén kerestem fel, de komoly előítéletei voltak a túlsúlyos emberekkel kapcsolatban, mondhatnám, nemhogy megvigasztalt volna, de még le is szúrt, hogy így elhíztam, és közölte, hogy fogalmunk sincs, hogy az operációnál milyen nagy kockázat a kövérség. Már nem az a régi felfogás, ha egy ember kövér, egy komolyabb betegségnél van mit leadni. Felvilágosított, hogy a kövérség, magas vérnyomás és a cukorbetegség a rákos megbetegedésre az esély ötszöröse, a normál súlyúakhoz képest. Sajnos nekem ebből kettő van. Amikor kijöttem az orvostól, úgy éreztem magam, mint akit leforráztak az orvos pökhendi stílusa miatt, pedig tudtam, hogy igaza van. Féltem, hogy mi lesz ezután. Utólag tudtam meg, hogy a kismamákkal és másokkal is rossz előítéletei vannak a túlsúlyosakkal szemben. Azok mondták, akik régóta ismerik őt. Felhívtam az egyik lányomat, ő azt mondta, hogy keressünk másik orvost, akár magánorvost. Mondtam, jó rendben van, mire talált másikat, meghallottam az Úr szavát, azt mondta nekem, tartsak ki a kiválasztott orvos mellett, amit nem bántam meg. A kórházban, a műtét napja kijelölése után, avval fejezte be a beszélgetést, hogy akkor Isten segedelmével készüljön. Nem mondta szépen, de evvel, hogy kimondta, hogy az Isten segítségét kéri, számomra ez döntő volt. Beleremegett a szívem, bíztam az Úr segítségében. Műtét után, mikor látta, hogy nagyon jól gyógyulok, együtt működő vagyok, teljesen megváltozott, közvetlenné vált, bármiről lehetett vele beszélgetni, akár a lányairól is. A betegtársak felvilágosítottak, hogy iker lányai vannak, és akkor érettségiztek. Mivel pénteki napon volt a műtét, szombaton és vasárnap is bejött a kórházba, hogy megnézze az állapotom, tehát abszolút lelkiismeretes volt. 5 nap után hazaengedett. Fizikailag és lelkileg is jól voltam. A műtétet végző nőgyógyász orvos mondta, hogy 6 hét után, mennem kell sugárkezelésre, a kijelölt szakorvoshoz a Kékgolyó utcába. Nem fogok sokat kapni egyet vagy kettőt. Most voltam pénteken a kijelölt szakorvosnál, és ő azt mondta, hogy nincs szükség sugárkezelésre, mert a következő szövettan nem indokolja. Úgy gondolom, hogy ezt a mi Urunk tette, hogy meggyógyított. ISTENÉ A DICSŐSÉG, HALLELUJA! Ámen. /Bartusné Márti, Budapest, 2010.08.07./Jézus Krisztusról így prófétált Ézsaiás Kr.e. 8. században:


"Megvetett volt, és emberektől elhagyatott, fájdalmak férfia, betegség ismerője. Eltakartuk arcunkat előle, megvetett volt, nem törődtünk vele. Pedig a mi betegségeinket viselte, a mi fájdalmainkat hordozta. Mi meg azt gondoltuk, hogy Isten csapása sújtotta és kínozta. Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az Ő sebei által gyógyultunk meg. Mindnyájan tévelyegtünk, mint a juhok, mindenki a maga útját járta. De az Úr Őt sújtotta mindnyájunk bűnéért. Amikor kínozták, alázatos maradt, száját sem nyitotta ki. Mint a BÁRÁNY, ha vágóhídra viszik, vagy mint a juh, mely némán tűri, hogy nyírják, Ő sem nyitotta ki száját." (Ézsaiás 53:3-7)Mike Sámuel tanítása: Egészség és betegség - Virág bizonysága


Hogy van az, hogy megtértünk, meg vagyunk váltva, Jézus felvitte a keresztfára a bűneinket, betegségeinket, és mégis van betegség, szenvedés a földön? Csak Isten tud túlemelni bennünket ezen az ellentmondáson. Legyünk szabadok arra, hogy kérjünk Istentől gyógyulást, de kérhetjük, hogy Isten dicsőüljön meg a mi szenvedésünkben is. Isten kegyelméből lehet szenvedni és lehet gyógyulni is. Adja Isten, hogy tudjuk alázatosan hordozni azt, amit hordozni kell. Nem fontos lelkipásztornak lenned, nem kell csodálatos lelki ajándékokkal rendelkezned ahhoz, hogy Isten használjon téged a betegek, szenvedők felé, csak egy megüresedett, engedelmes szív kell hozzá. /Megj. Marosvásárhelyi 80 éves hívő testvérnő kitartó beteglátogatásának eredményéről tesz bizonyságot Virág a tanítás után. (MR)/
Alapige: Ézsaiás 53:2-5, Róma 8:20-23, 2Kor 12:1-10. /http://kecskemetibaptista.hu/Tied a dicsőség és imádás! Dal itt!


A képen balról kerekesszékben ülő, beteg kislány a dal hallgatásakor egyszercsak felállt, és felemelt kézzel dicsőítette az Urat. Azóta már nem kell neki kerekesszék, mert az Úr meggyógyította. Halleluja! Dicsőség és hála az Úré!

Hívlak, Uram, várlak, Uram
Légy segítségem, légy menedékem!
Mert Te szóltál, és előállt a földkerekség.
Mert Te szóltál, és csillagok lettek az ég tengerén.
Mert Te szóltál, és víz fakadt a kősziklából.
Mert Te szóltál, és megindult a Föld szavadtól.
//:Benned bízom én, Terád vágyom én.
Jöjj el, Uram, és cselekedjél!://Sós Judit bizonysága motorbaleset utáni gyógyulásáról


1979-ben volt egy motorbalesetünk, és akkor az első kislányom nyolc hónapos volt. Mindenemet megütöttem, a fejemet is. Meghasadt a dobhártyám. Bevittek a kórházba. Nagyon fájt a fejem, de egy hét után hazakértem magamat a gyerekemhez. Aztán fájt a fejem egy évig. Akkor szültem a második gyereket, és szülésnél valami történt a fejemmel. Két évig állandóan fájt a fejem, de az orvosok nem tudták, mi a bajom. Sokszor szédültem, nem volt erőm, csak sírtam, hogy meghalok.

Meggyógyítod, aki szenved mennyei erővel

Akkor küldött Isten egy testvért, hogy Isten akar és tud segíteni, csak menjünk hozzá. Elmentünk a házukhoz, imádkoztak többen értem, és abban a percben meggyógyultam. Aztán még szültem két gyereket, és soha nem fájt a fejem. Áldom, magasztalom az Urat mindenkor. Azóta is sokszor meggyógyított az ÚR Jézus Krisztus. Én Neki akarok mindenkor szolgálni. Most házi gondozóként dolgozom. Örülök, hogy azt csinálom, amit szeretek. Mindenki szeret, mert megérzik Isten szeretetét rajtam. Dicsőség az Úrnak. Ámen

2015.02.10.Csoda! 45 perc után tért vissza a halálból! * Teljes cikk itt!


St. Louis — Csodák márpedig vannak! Amerika ledöbbent, amikor január 19-én híre ment, hogy a Missouri állambeli nagyváros szélén egy kamasz fiú alatt beszakadt a jég, és holtan emelték ki a tóból, ahol 15 percet töltött a víz alatt, de 27 perccel később sikeresen újraélesztették. John Smith (14) azóta már elhagyta a gyerekklinikát, és a bámulatos mentőakció részleteire is fény derült. Most nagyobb a döbbenet, mint három héttel ezelőtt, a St. Joseph kórház traumatológiáján ugyanis olyasmi történt, amire egyszerűen nincs tudományos magyarázat. „- Nagyon hangosan kezdtem imádkozni, amikor a műtőbe léptem: Istenem, ne vedd el a fiamat! - idézte fel az NBC tudósításában az édesanya, Joyce Smith, aki fél órával azután ért oda, hogy a fiát kihúzták a vízből. Az orvosok sajnálattal közölték vele, hogy már nincs remény. Mint kiderült, a mentősök is folyamatosan élesztgették Johnt a defibrillátorral a helyszínen, majd a rohamkocsiban folytatták. Mindhiába, a fiú nem tért vissza, és már túl sok idő telt el! - Libabőrös lettem! - emlékezett az egyik doktornő, és hozzátette: - Ahogy az anyuka fennhangon fohászkodott, és éppen a Szentlélekhez szólt, egyszer csak a fiú szíve megdobbant. Pedig halott volt! Embert ilyen hidegnek még nem éreztem, mint őt. Amikor behozták, a testhőmérséklete 31 Celsius fok volt – magyarázta dr. Nancy Bauer. Az egyik nővér pedig meg is könnyezte, ahogy a hihetetlen eseményeket felidézte.
- Ez egy csoda volt! Hirtelen zokogni kezdtünk mindan­nyian a műtőben – rebegte Wendy Hoff.
"Tudtam, hogy sokan vannak körülöttem, és imádkoznak értem – emlékezett John Smith, de azt nem tudta felidézni, miként került a tó vékony jegére."
A fiú 48 órával visszatérését követően nyitotta ki a szemét, és az orvosok ekkor lettek figyelmesek az újabb, egészen döbbenetes csodára. Elvileg súlyos agykárosodást kellett volna szenvednie, de gyakorlatilag a jéghideg víz úgy konzerválta, hogy csak kezének mozgatása esik nehezére. Erős köhögés is gyötri, de szellemileg nem sínylette meg, hogy háromnegyed órát töltött a túlvilágon, pedig 20 perc fölött már végzetes következményekkel jár, ha az agy nem jut friss oxigénhez a véráramból.
- Isten akarta, hogy tovább éljek - mondta a nyolcadikos fiú, és ezt az orvosok sem tudják cáfolni. Sz. Z. J. (blikk.hu)

2010.12.11. Isten ma is gyógyít!

A feleségemet, akivel idén januárban házasodtunk össze, úgy ismertem meg két évvel ezelőtt, hogy haldoklott. Csontvelőrákban szenvedett. Röviden annyi a betegség lényege, hogy a csontvelő helyét is csontszövet tölti ki, így nem marad vérképzőszerv a szervezetben. Amikor megismertem, tolószékben volt és etetni kellett. Úgy volt még januárban is, amikor összeházasodtunk, hogy csontvelő-átültetésre lesz szükség, aminek eredményességét 33 % -ra jósolták. A csontvelő-átültetésre azonban nem volt szükség. Bízva Isten ígéretében, a Jakab levelében leírtak szerint, megkentem őt olajjal, és imádkoztam érte. Másnap felkelt a tolószékből. Az orvosok megállapították, hogy a betegség visszafejlődött, nincs szükség átültetésre, visszamondták a donorkeresést. Így éltem át azt, hogy Isten ma is gyógyít, és ha kell, nem csak lelkiképpen hozhat gyógyulást és megújulást. Molnár Csaba /Hatvani Református Egyházközség/

Gyógyulás az aorta belső falának hasadásából

1998 januárjának utolsó napján, amikor a fürdőkádból ki akartam lépni, a mellkasomban késdöféshez hasonló fájdalmat éreztem. Fájdalomcsillapítót vettem be, és nemsokára elaludtam. Egy héttel később igen rosszul lettem. Lányommal másnap bementünk a pozsonyi kórházba, ahol három hétig vizsgáltak, de nem tudták megállapítani, mi a bajom. Az utolsó napon olyan fájdalmas vizsgálatnak vetettek alá, hogy elájultam. Ekkor derült ki, hogy az aortám (a szív főütőere) meg van repedve. Szirénázó mentővel vittek a szívkórházba, de az ottani professzor nem tudta a repedés hosszát megállapítani. A szondát csak húsz centiméterre sikerült lenyomni, s a repedés végét nem találták. Két lehetőség között választhattam. Műtét, - melynek folyamán a megrepedt részt műanyag érrel kicserélték volna, vagy megvárni, mit produkál a szervezet. Mivel 78 éves voltam, az orvos nem javasolta a műtétet. Szervezetem nem fogadta volna be az idegen anyagot. Végül családommal együtt úgy döntöttünk, hogy a műtétet lemondtunk, és mindent az Úr kezébe tettünk. Két hétig még megfigyelés alatt tartottak a kórházban, aztán hazaengedtek. A lányom jött értem autóval, és útközben megtudtam tőle, hogy a főorvos azt tanácsolta: otthon rendezzem el dolgaimat, mert csak néhány napom, maximum három hetem van hátra. Hazaérve bementem a szobámba, és leborultam az Úr előtt. "Uram, Jézusom - mondtam -, te élők és holtak Ura vagy Ha akarod, meggyógyíthatsz, ha nem teszed, legyen meg a Te akaratod!" Nemsokára belső hangot hallottam: "Ne félj, csak higgy. Én veled vagyok." Nagyon gyenge voltam. Aztán Pestről jött egy testvér és aloa verát hozott. Azt mondta, nem tudja, segít-e, próbáljam meg. Naponta háromszor ittam ezt a szert, és pár hónap után egyre jobban lettem. Egyedül az Úr Jézusnak köszönhetem, hogy e gyógynövény ital által - amit végül is Ő teremtett - meggyógyultam. Öt évvel később érdeklődtek a kórházból, hogy élek-e még. Táviratilag hívtak kivizsgálásra. A főorvos nagy szemet meresztett, amikor meglátott. Ez valóság? Még élek? Újra szondát kellett lenyelnem, és a képernyőn láttam, hogy az aorta belső falának hasadása szépen beforrt. Olyan volt, mint egy kiszáradt folyónak a medre. Mint megtudtam, a kórházban 100 ilyen eset közül én vagyok a harmadik élő. Azt feleltem: "Főorvos úr, elismerem az önök tudományát, de van maguknál egy hatalmasabb Főorvos odafent." Erre azt mondta: "Igen, tudom, én is hívő vagyok." Több mint tíz éve történt ez az eset, azóta - hála az Úrnak - sem a szívemmel sem az aortámmal nem volt problémám. Áldom és magasztalom az én Megváltómat, és boldogan énekelem kedves énekemet: "Bízzál az Úrban, rólad Ő meg nem feledkezik…" /Palicz András, Somorja/Jézus Krisztus vérének ereje a XXI. században


Amaro Del: Halleluja! Jó az Isten! Az Úr"Ha kiált hozzám, meghallgatom, vele leszek a nyomorúságban, kiragadom onnan, és megdicsőítem őt. Megelégítem hosszú élettel, gyönyörködhet szabadításomban." (Zsoltárok 91: 15-16) Feleségem nem tudott beszélni, csak nézett rám. Nem tudtam, hogy érti vagy nem érti. Csak mondtam neki ezeket az Igéket. És nem adtuk fel!

Németh Zoltán: JÓ AZ ÚR! CSODÁLATOS AZ ÚR!

SZERETLEK, URAM! dal


"Hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítlak téged,
és te dicsőítesz engem." (Zsolt 50:15)Ó, de csodálatos is az Úr minden cselekedetében!

Dicsőség az Ő szent Nevének!

"Aki győz, azt öltöztetik FEHÉR RUHÁBA,
annak nevét nem törlöm ki az ÉLET KÖNYVÉBŐL,
hanem vallást teszek nevéről az én Atyám előtt
és angyalai előtt." (Jelenések 3:5)
Halleluja! JÉZUS ÉL!Néhány élmény betegekkel
Gazdag István tanításaiEgy a szükséges dolog AZ IGE

"A KERESZT" 1. rész"Keresztről való beszéd" 2. rész

Jézusért égő szívű ember bizonyságtétele megbocsátásról,

bűnbánatról, gyógyulásról


Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.com

Ide írhatsz!

ÉLETRAJZOK, OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK

Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAK


22000 szavas JAPÁN SZÓTÁRAK, NYELVKÖNYVEK MP3-as CD-vel

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!